Vigtigste > Cykling > Vegansk cykling - omfattende reference

Vegansk cykling - omfattende reference

Er Vegan godt til cykling?

Spis nok

Vegetarogveganskkostvaner har en tendens til at være rig på fiberrige fødevarer, som kan fylde dig hurtigt uden at levere meget kalorieenergi. Dette er fantastisk, hvis du prøver at kaste et kilo eller to, men hvis du er i en tung træningsblok, kan det efterlade dig alvorligt underdrevet.
10. mar 2015

Nu har du måske set en nylig artikel her på GCN, hvor vi dykkede ind i spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at være en vegansk pro-cyklist i en årrække. Svaret var faktisk et ja, ikke? - Absolut, Simon. - Ja.

Det kan have rejst et par spørgsmål til dig, for hvis du er interesseret i at følge en kødfri diæt eller en plantebaseret diæt, og du er en ivrig cyklist, så troede vi, at vi ville tage fat på nogle af disse spørgsmål, som om du faktisk gør det. Nigel, du vil tale om ting fra din erfaring, fordi du i øjeblikket følger en plantebaseret diæt. (bløde hip-hop-beats) Hvordan har du det, før vi går videre? - Som jeg fortalte dig, er jeg forbløffet over, hvor godt det får mig til at føle mig.

Hvert måltid, jeg havde før, ville jeg have haft et animalsk produkt. Kunne det have været yoghurt, ost, kylling, hvad som helst? r, bøf, overhovedet ikke til nogen. Jeg troede, at jeg virkelig skulle lide, jeg troede, at jeg virkelig, virkelig savnede det.

Men jeg fandt ud af, at jeg slet ikke savnede det. En del af det, jeg gjorde, da jeg startede dette, havde jeg fire medicinske tests. Jeg havde alle mine blodprøver, jeg lavede egnethedstest, både løb og cykling, kropssammensætning for at se, hvordan tingene var ændret over tid, syv og en halv uge, jeg tabte otte pund kropsfedt, og min muskelmasse fik endda ca. kilogram.

Nu har jeg lavet lidt mere motion, end jeg normalt ville have gjort. Men du ved, det faktum, at jeg har arbejdet på denne diæt i cirka 12 timer om ugen, var virkelig godt for mig. Med hensyn til ingredienserne er det korrekt at sige, at du måske ikke behøver at bekymre dig mere, men du er nødt til at tænke anderledes om dine måltider. - Ja, jeg mener, og for at være retfærdig over for folk, der har været veganer i lang tid, er det ting, som folk gør naturligt.

Så virkelig er mange af de ting, vi taler om her, virkelig rettet mod folk, som vi måske kalder ambitiøse veganere eller nysgerrige veganere. Og de siger, 'Nå, hvad kan jeg gøre? Er det svært? Hvad skal jeg have? ”En af den kritik, som folk havde af mig, da jeg startede min veganske plan, var at de ofte ser på opskrifter og de virkelig uklare ingredienser, og hvor de kan fås. En del af min beslutning var at sørge for, at jeg kunne købe hver eneste ingrediens, jeg ville bruge, fra mit lokale supermarked for at holde det så simpelt som muligt.

Men hvad jeg ville gøre, prøv at holde tingene så enkle som muligt og tilføj et par snyderier, er at jeg blander nogle ting sammen. Her har vi det, jeg kalder blandede korn. Og hvad er blandingen af ​​korn, så dette er en kombination af quinoa, spelt, perlebyg og basmatiris. - Så i stedet for bare at spise hvid ris eller almindelig pasta, blander du bare tingene lidt sammen - jeg blander det lidt sammen.

cykelvægte

Ved at blande det sammen sparer det tid, når jeg vil tilberede det. Alt hvad jeg skal gøre er at lægge dette i min riskomfur, tilføje vand og tænde det. Og det samme er med bønnerne, blandede bønner. Jeg får ikke alle de forskellige kombinationer af bønner, læg dem her, bland dem sammen, og så lægger jeg dem i langsomt komfur, tænder dem om morgenen, og jeg har chilien i aften er, at hver af ingredienserne har sin egen unikke ernæringsmæssige underskrift.

Ved at tilføje de forskellige ingredienser sammen ændrer du det. I stedet for bare at være den specifikke mad, du har her, giver det dig et bredere fokus. Min særlige interesse er i fedt og protein, vi talte i artiklen tidligere, vi talte meget om proteiner, og fedt er lige så vigtigt.

Folk ved ikke vigtigheden af ​​fedtstoffer, ting, som jeg bruger meget, er ting som blandede frø. Men hvad vi har at gøre med frøene, hvis vi bare spiser dem, giver vi dem lige igennem os. Så hvad vi skal gøre er, at vi skal male dem ned, hvad jeg gør er at jeg blander frøene med nogle pistacienødder, lidt kakao

Jeg vil ofte tilføje et par bær til det, og jeg vil blande det sammen. Jeg gør dette i min blender en gang om ugen og bruger det derefter hele ugen. Det hjælper mig med at få de essentielle fedtstoffer plus proteiner plus sporstoffer i min mad.

Der er bare meget, meget variation der. Nogle af de ting, der er virkelig, virkelig lette at få nu, er ting som denne falafel. Disse er kun som et pund femten fra Lidl.

Det er let at bage nu, så få disse falafel mixere. Alt du skal gøre er at tilføje vand. Jeg synes disse pølser er rigtig gode.

Disse er veganske bønner baserede pølser, smager rigtig godt. Og bump du har masser af tid på denne forkogte ris, bare læg den i mikrobølgeovnen i et par minutter. Jeg begyndte for nylig at spise vegansk majs.

I lang tid var majs ikke vegansk, fordi de satte æg i det for at binde det sammen. Du er nu begyndt at fremstille vegansk majs. Dette er virkelig godt i en thailandsk grøn karry. - Ja, jeg ville selvfølgelig sige, at vi selvfølgelig skal være stressende, hvis ikke, er dette ikke et måltid. - Absolut.

Vi er nødt til at sikre, at vi får grøntsager og frugter osv. Dette er blot nogle få af de basale fødevarer. Igen vil jeg påpege ting, som vi nu kan få veganske proteiner.

Dette er en kombination af ærteprotein, hamp og også ris. Hvad der er specielt ved denne er, at den også er testet for at reducere risikoen for kontaminering og derefter en lægemiddeltest. - Okay, lad os tale om kosttilskud, ikke? For når vi taler om professionelle atleter eller folk, der træner virkelig hårdt, og de måske stadig bliver nødt til at tænke over, om de er en altædende diæt eller en plantebaseret diæt.

Måske har de brug for at tænke lidt mere over det. Så hvad vil du anbefale da i forhold til kosttilskud? Bare for at sikre, at alle felter er markeret - Hvad jeg anbefaler, og igen mange af de kosttilskud, jeg har talt om, er ting, jeg vil anbefale til en atlet, der spiser en blandet diæt. Nogle af dem kan være omkring nogle ting som beta-alanin, nogle kan være kreatin - så det er aminosyrer? - aminosyrer.

Årsagen til dette, især for den seriøse veganske atlet, kan være, at mens vi får alt det protein, vi har brug for fra det, er niveauet af B-alanin eller kreatin i plantebaserede proteinfødevarer lidt lavere, ikke en reelt problem for en person, der bare er en klubatlet eller en rimelig seriøs, men muligvis for en person, der er en professionel atlet, er det måske ikke nok, så det kan være en fordel at tage det i form af et supplement. Men jeg vil anbefale en professionel atlet. Jeg husker, da du kørte, brugte vi B-alanin på dig for 12 år siden.

Og du var ret seriøs som atlet. - Jeg prøvede, ja. (ler) - Der er også nogle af mikronæringsstoffer.

ww performancebike med

Ligesom især jern er noget, har selv professionelle cyklister ofte et meget lavt ferritinniveau. Ferritin er kroppens jernforretning. Vi opbevarer jern som ferritin.

Brug dette ferritin til ting som at fremstille hæmoglobin, som bærer ilt i blodet, og myoglobin i musklerne, hvilket hjælper med at transportere ilt i musklerne. Ofte har professionelle chauffører alligevel ret lave ferritinniveauer, så vi bruger ofte et jerntilskud med dig; og igen, med en vegansk atlet, fordi nogle af de fødevarer, vi har, måske har mindre jern i sig, siger jeg ikke, at du ikke får det, du har brug for, men kan være lavere, ikke er lige så tilgængelige som vegansk. Et jerntilskud kan komme til nytte. Calcium er også den anden.

Også her, hvis vi spiser meget mælk, får vi alt det calcium, vi har brug for i overflod. Men på en plantebaseret diæt kan vi være lidt begrænsede med calcium. Jeg har haft en stor interesse for omega-3 siden midten af ​​90'erne, men nu arbejder vi med kræftpatienter og har forsøgt at bruge omega-3 til at reducere noget af det muskeltab, som kræftpatienter oplever.

Jeg har altid haft denne interesse der. Selv hos atleter, der sørger for, at de får nok omega-3 fedtsyrer, er noget, vi synes er vigtigt. Igen er dette noget, der kan være mere udfordrende med den plantebaserede diæt.

Vi er nødt til at tænke lidt her. Ting som frøene, omega-drysstypeproduktet. Forskellen Frøene du får, chiafrø, hørfrø er alle rigtig gode kilder til fedt.

Det er lidt ligesom proteinerne. At blande dem sammen vil hjælpe os med at få mere af det fedt, vi spiser noget med vores frokost, er som avocado, er gode kilder til fedt, pistacienødder, som når du kommer i gang med at spise dem, kan du ikke stoppe. Store kilder til fedt, god proteinkilde og de grønne pigmenter i dem er også alle antioxidanter, så virkelig en god kombination af næringsstoffer der. - Som brit er Nigel mit hjerte meget kær, er Elfer og også eftermiddag te.

bmc mountainbikes

Jeg er forlovet med mine snacks. Du har altid anbefalet yoghurt og et stykke frugt, morgen og eftermiddag. Hvad er det veganske alternativ? - Hvad jeg bruger om eftermiddagen i øjeblikket er en portion pistacienødder.

Det er lidt mere end en portion pistacienødder. En servering ville være en god håndfuld. En af de andre ting, vi lige er kommet her, som vi elskede, er en brownie, som jeg lavede. - Det ville gå meget bedre med en kop te eller kaffe, tror jeg. - Nemlig. (griner) Men pistacienødder er en god snack.

Ting som de ni søjler, det er ting, jeg har brugt med professionelle chauffører i en årrække. Jeg husker, da Rob Hayles vandt National Road Race Championship? - 2008. - Det var det, han brugte, da han vandt det, han brugte de ni barer.

Bananer, en god snack. Også fantastisk til at få ting som kalium osv. Alle disse er virkelig gode snacks, men det er et godt punkt.

En fejl, folk tager, er ikke at have snacks, og en plantebaseret diæt inkluderer at være mere organiseret. Hvis jeg rejser hvor som helst, skal jeg sørge for at tage pistacienødder, jeg tager en ni bar, jeg tager en banan med, så jeg tager denne dagligvarer med mig - Store ting. Nigel, tak for det.

For at opsummere er nogle af de vigtigste punkter at blande dine madgrupper sammen. Så vi har dine blandede korn, dine blandede bælgfrugter, dine blandede frø bare for at sikre, hvad næringsprofilen er. Ret? - Selvfølgelig ja.

Du blander dem sammen - Cool. Så har vi også færdigretter, som du ikke bør ignorere. Så veganske pølser eller færdiglavet falafel, disse ingredienser gør livet lettere.

Så har vi vores kosttilskud, så hvis du træner hårdt, skal du måske overveje at tilføje til din diæt. Og når alt kommer til alt kommer det ned på at være organiseret - skal organiseres, absolut - skal organiseres. Ret, så tjek nogle af de andre artikler, vi arbejder med Nigel.

Abonner også på GCN, bare klik på kloden. Hvis du vil se artiklen, hvor vi talte om, hvorvidt det er muligt at være en vegansk atlet, skal du bare klikke der Og så er der også nogle opskrifter, bare klik dernede for en af ​​dem.

Hvad spiser veganske cyklister?

Det er en fuldstændig misforståelse, som vi har brug forspisekød og mejeriprodukter til protein - der er så mange kilder til planteproteiner af høj kvalitet (linser, bønner, kikærter, pasta, ris, nødder, nøddebuttere, tofu, proteinpulver som Hamp & soja er også nyttige til sport).4. aug 2016

Er der nogen pro-cyklister veganer?

Stigningen afveganskatlet

Andetveganske cyklisterinclude Adam Hansen (Lotto Soudal), Christine Vardaros (StevensPro Cykling), Catherine Johnson (Elite CX-mester) og Paralympian David Smith MBE.
10. jan Feb 2020

Ernæring kan vise sig at være et kontroversielt emne her på GCN. Og især en del fremmer en masse diskussioner, mere end skivebremser, mere end soklængde, endnu mere end Lance Armstrong, og det er veganisme. Er du en vegansk professionel cyklist? Så vi troede, at vi ville prøve at løse dette direkte.

Møde en ernæringsekspert, der har arbejdet med World Tour-hold og professionelle cyklister i en årrække, jeg har studeret atleter på plantebaserede diæter. (fredelig musik) Lad os så tage fat på det brændende spørgsmål. Kan du være en vegansk pro-cyklist? - Det er et rigtig interessant spørgsmål.

Og en del af ideen for mig at se på plantebaseret ernæring og vegansk ernæring, er det noget, en professionel atlet kunne gøre? Og jeg tror 100% på, at nogen kan blive en vegansk professionel cyklist. Spørgsmålet er, hvordan ville du gøre det for at sikre, at øvelsen ikke går på kompromis med at udføre (optimistisk musik) - Vi ved også fra tidligere diskussioner med dig, at protein faktisk er en vigtig del af en atletes diæt. Handler det nu om proteiner af høj kvalitet? Mejeriprodukter og kød har proteinprofiler, der ligner mere vores egne.

Eller er det faktisk et spørgsmål om mængde? - I protein har vi disse aminosyrer, byggestenene, og hvad vi er, vi har de forskellige aminosyrer, og nogle af dem kalder vi vigtige, med andre ord, vi er nødt til at få dem gennem mad og resten af kroppen omdanner nogle af de andre til de andre aminosyrer. Så hvis vi ikke får disse essentielle aminosyrer gennem vores mad, vil det påvirke kvaliteten af, hvad det kan gøre i kroppen. Det betyder dog ikke, at vi ikke kan få disse essentielle aminosyrer fra ikke-kød og mejeriprodukter.

At søge efter en række fødevarer, en række proteinfødevarer, så det giver os denne vifte af f aminosyrer - vi ved stort set hvad vi skal stræbe efter for at opnå et proportionalt aspekt i vores kost. Du ved, kulhydrater til proteiner, uanset hvad. Men vil det være svært med en plantebaseret diæt? - Vi er overbevist om, at hvis vi er en aktiv atlet, og vi spiser cirka 4.000 kalorier om dagen, er der overhovedet ingen problemer med at få den mængde protein, vi har brug for, fra plantebaserede fødevarer. Husk, at hvis nogen vil blive en professionel cyklist, udfordring er ikke at få maden, udfordringen er at holde det oppe, når de kører, når de rejser. Kosttilskud, som jeg også vil foreslå til din veganske cyklist.

Men disse ville sandsynligvis være de samme produkter, som jeg ville betragte som en, der ikke er veganer? Eller er det noget, der altid har været derude, du ville have været glad, hvis jeg havde stillet dig disse spørgsmål for 10 år siden. Du ville have givet mig det samme svar? - Jeg har altid været interesseret i ting, der er lidt anderledes. Og min kone har været vegetar i 30 år. Og jeg laver alt derhjemme, så jeg var altid nødt til at tilberede vegetarisk mad til min kone. Men fra et sportsligt synspunkt blev jeg mere interesseret i det, virkelig gennem noget af det arbejde, jeg gjorde med jer på GCN, hvor vi lavede artikler, og vi talte om opsving.

khs mountainbikes anmeldelse

Og jeg har altid talt om betydningen af ​​ting som mejeriprodukter og kylling og lignende. Og med rette forlod folk, vent et øjeblik, der er også andre proteiner. Så det fik mig virkelig til at tænke på alternativer til det.

Og det er fantastisk fra et videnskabeligt synspunkt, fordi det udfordrer mig som professionel til at tænke på min forståelse og min viden. og gå tilbage og se på det. (behagelig musik) - Så de emner folk tror måske du har en plantebaseret diæt, se når folk har en dårlig altædende kost? - Virkelig spørgsmålet, jeg har aldrig set en atlet, jeg har arbejdet med, er det en professionel cyklist, er det en? Motion, alle jeg føler kompromitteres for ikke at få nok protein - Interessant - Og når folk tænker på protein, når de træner, tænker de på musklen.

Og når de tænker på muskelen, har de en tendens til at tænke på den på den strukturelle side. Som med muskelstørrelsen. Men ikke nødvendigvis den arkitektur, som vi kalder muskelfibre, de egentlige muskelfibre.

Men også hvad der virkelig er vigtigt er ting som mitokondrier. Som cyklist er mitokondrierne meget vigtige, fordi det er her, vi genererer energien, ATP. Og det er alle proteiner.

Det menes, at kroppen metaboliserer proteinet, alt vores protein, inden for cirka tre måneder. - Træningsnæringseksperter er bekymrede over protein, fordi har jeg ret, når jeg tænker, når du? Har du for meget protein, brænder du det ud eller udskiller det? - Kroppen er meget god til at oxidere og brænde det brændstof, vi fodrer. Så når vi bruger mere protein, end vi har brug for, fjerner kroppen kvælstoffet, og det tiloversblevne kabineskelet kan derefter bruges til energi og kan bruges til opbevaring.

Nogle af proteinerne kan omdannes direkte til kulhydrater. Så ja, kroppen vil bruge det som brændstof. - Korrekt.

Nigel, det var en helt fascinerende kok, vi skal faktisk have et par af Nigels måltider på kanalen meget snart. Og faktisk et par flere tip til, hvordan man bliver en kødfri atlet. Fordi mange mennesker uden tvivl vil se dette, som ønsker at lære.

Lige før vi går, er denne bog foran os Nigels egen bog, Fueling the Cycling Revolution. Så fortæl os kort, flot, ingen ordspil beregnet, virkelig ingen ordspil beregnet, hvad kan folk forvente, når de er? Læs? - Dette er krydderiet for over 30 års gårdarbejde inden for cykling, siger det tilbage for over 30 år siden, da jeg hjalp min mor ved 12 timers North Mids tidsforsøg, hvor du kender, og fodrede hendes risengrød. Og så 25 år senere noget meget lignende med Bradley Wiggins og Chris Frommein i Tour de France.

Der er opskrifter til folk, der er interesseret i kødfri kost. Så ideen med bogen, at den taler om nogle af de tekniske aspekter af ernæring. Det taler om nogle pro-historier, ikke? vi i proverdenen.

Og så har den også nogle opskrifter til folket, så jeg forsøgte at gøre det så komplet som muligt Nu foreslår jeg, at du går derhen. Fordi der utvivlsomt vil være en sund debat under denne artikel. Og sørg for, at du også abonnerer på GCN, inden du forlader denne artikel.

Og hvis du kan lide et par af vores andre ernæringsbaserede artikler, kan du bare nå dem dernede eller lige der nedenunder.

Hvad lever den veganske cykelrytter for at leve med?

Mød Tyler Pearce en 30-årig kat-2 vejcyklisti NCNCA og også en arbejdende familiemand. Pearce startedecyklingsom en krydstræningsaktivitet for brasilianske Jiu-Jitsu tilbage i 2010, men det overtog hurtigt hans liv, da han faldt dybere ind i den skøre sport afcykling.

kona fede cykler

Er Tom Brady veganer?

Tomer ofte forkert karakteriseret som envegansk. Selvom han lægger en masse grøntsager på sin tallerken,Tomhar vedtaget mere af en fleksibel diæt.

Løber veganere hurtigere?

Transfedt findes kun i animalske produkter og tager mere energi til nedbrydning, ofte lagret som fedt snarere end omdannet til brugbar energi, hvilket efterlader mindre energi tilkører. Uhindret af dette,veganeredrage fordel af mere øjeblikkelig energi, der er ideel til tempo (HIIT) eller styrketræning.27. nov. Feb 2020

Hvorfor spiser cyklister bananer?

Ernæringen

Kulhydraterne vil give dig en mid-ride skud. Men deres lavt kalorieindhold betyder, at din jerseylomme muligvis ikke passer så mange, som du har brug for: ”For størrecyklister, kunne en lang tur blive til enbananspisekonkurrence, ”siger Seebohar. Det tilføjer kalorier (det er en god ting: ekstra næring!) Og kontrollerer blodsukkeret.
27. apr 2018

Kan cyklister spise hvad de vil?

Du kan spise, hvad du kan lide- mendet erikke en god idé, hvisduer vagt alvorligt med dit helbred, endsige din kondition. Ja,duJeg bærer mindre fedt end hvisdusad på en sofa, menduJeg får bedre tider samt færre luftvejsinfektioner og andre almindelige sundhedsproblemer, hvisdu spisergodt.

Er Brad Pitt en veganer?

Brad Pitthar væretveganski årevis før de fleste mennesker vidste det selvom han aldrig har været genert over at skjule sit had mod rødt kød. Han taler ofte om, hvordan han hader at se sine partnere og børn forbruge animalske produkter.21. sep 2018

Er Leonardo DiCaprio vegansk?

Leokastede sig virkelig ind i denne rolle ved at trodse sin vegetarisme. Med al hans miljøaktivisme er det ikke meget af en overraskelse, atDiCaprioer envegetar, bliver en del af den enorme gruppe berømtheder, der ikke spiser kød.9. apr 2021

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykeldoping - løsninger på problemerne

Hvilken type doping bruger cyklister? Cyklistenes favorit erythropoietin har forårsaget næsten tre gange så mange forbud som den næste mest populære PED. Lance Armstrong kaldte EPO for 10% -er og et lægemiddel, som du simpelthen var nødt til at tage. Det øger strømmen af ​​røde blodlegemer og ilt til musklerne for mere kraft og energi.

Hund og cykler - hvordan man håndterer

Er det ulovligt at cykle med din hund? NSW-lov. I henhold til NSW Road-reglerne må en cykelrytter ikke føre et dyr i snor, heller ikke ved fastgørelse, mens cyklen bevæger sig. Dyr skal sidde eller opbevares i passende områder.

Rabat på elektriske cykler - holdbare løsninger

Hvad er den bedste billige elektriske cykel? De bedste billige e-cykler, du kan købe, den bedste værdi. Aventon Pace 350. aventon.com. $ 1.099,00. KØB NU. Affordable Cargo Hauler. Rad Power Bikes RadWagon. radpowerbikes.com. 1.699,00 $. KØB NU. E-fedt. Sondors X. sondors.com. 1.199,00 $. Køb nu. kan opbevares. Blix Vika + blixbikes.com. 1.599,00 $. Letvægts. Propella V3.4. propella.cykel. $ 1.299,00.15. 2020.

Yeti-cykler til salg - typiske svar og spørgsmål

Er Yeti-cykler gode? Seriøst, de er virkelig gode cykler, og ja, de er også dyre, men hvis deres geo passer til dig, og du kan lide, hvordan de kører, er det det der betyder noget.

Bedste komfortcykler - omfattende håndbog

Hvad er forskellen mellem en cruiser cykel og en komfort cykel? En komfortcykel er bedst egnet til langsomme, afslappede forlystelser langs fortovet. En cruiser-cykel vil ofte være udstyret med et højt sæde- og styrearrangement. Hvad er en cruiser-cykel bedst til? Cruiser-cykler er ideelle til både bykørsel og nogle lette stiudflugter.