Vigtigste > Cykling > Vandtæt telefoncykel - find løsninger

Vandtæt telefoncykel - find løsninger

Hvordan kan jeg beskytte min telefon, mens jeg cykler?

Beholdedin telefonitilseparat lomme med ting, der er bløde ogdusandsynligvis ikke har brug for mid-ride vil reduceredetændre det ved et uheld kommer udnår dunår ud til noget andet. Holdedin telefonitillommen vækframad, så det ikke risikerer at blive snavset.24. juni. Dec 2019Der er en overraskende mængde udstyr, som du skal tage med på en lang tur, hvis du vil være helt selvforsynende, men som du kan se her, fylder du alt det i de tre baglommer, som du får på en cykeltrøje er ret svært. Så her er en guide til, hvordan vi effektivt pakker vores udstyr her på GCN. Så pænt arrangeret på dette bord, her er det udstyr, du skal tage med dig.

Først en vest, en regnkappe, et par energigeler, noget mad, en telefon og et vandtæt dæksel, et par dækhåndtag, et par lapper, en minipumpe, et multiverktøj, et super multiværktøj, to slanger, en minirør med solcreme, afhængigt af vejret, selvfølgelig ID, en tegnebog, nogle kontanter, en mere retro måde at bære dit udstyr på, en bidon. Så jeg hører dig spørge, skal vi lægge alt dette i? i vores lommer? Svaret: Det er vi ikke. Nej, hvis du lægger alt dette i din trøje, bukker dine lommer ud, og sættet flyver til venstre, højre og i midten.

Og der, mine damer og herrer, bliver en sadeltaske uvurderlig. Så i sadeltasken pakker du følgende ting: et par patches, der passer pænt deroppe, dine to indre kar, de passer meget tæt derinde, pænt og tæt, hvad du vil, og der er stadig plads til dine dækhåndtag, sæt dem derinde og også et multiværktøj. Lad os gå, glide ned ad siden, pæne og rene.Sæt det i. Hvor kompakt og effektivt er det? Så med dine slanger og værktøjer væk, lad os komme til de andre ting. Så min kappe og minipumpe er generelt fastgjort, så de ikke graver ind og sætter sig i min midterlomme bagpå og holder den pæn og central og afbalanceret.

Derefter er kontanter. Nu er der et par måder, du kan tage kontanter med på farten. En rigtig hemmelig slags old school-hemmeligholdelse, du har en £ 20-regning her, lige nok til at dække enhver eventualitet, og også et kaffestop, hvis det er nødvendigt, er at trække endestikkene ud på dit styr og placere dem pænt inde i stuvet væk.

Og en anden måde at holde penge på er denne. Mange af jer gør det måske allerede, men det er godt. Selvfølgelig, hvis du har en mobiltelefonetui, skal du lægge din £ 20-regning eller enhver anden valuta, der bruges i dit land, slip den ind, og det eliminerer behovet for at tage din tegnebog med dig.Apropos telefoner, selvom de fleste telefoner leveres med en sag, er det vigtigste at tage sig af skærmen og ikke ridse den, især når du lægger ting i og ud af lommen under kørsel. Så skaff dig en lille plastikhylster, sådan noget, det er bare en gammel Santini-taske til at holde armvarmerne i. Telefonen er virkelig klar til brug.

Endelig er ID en af ​​de sidste ting, der kan være vigtige på en rejse eller når man går ud generelt. Tag et kørekort og et firma, der hedder Road ID, for eksempel laver de også armbånd, der har alle de detaljer, du har brug for, hvis du får problemer. Derudover kan dine geler du klæbe dem på begge sider, du har et dejligt, velafbalanceret posesæt, så du kan komme på vej.

Nu er noget andet, du måske vil have med dig på en tur, men bestemt ikke under de vejrforhold, vi i øjeblikket har i Storbritannien, et lille rør med solcreme. Som jeg sagde, bestemt ikke i dag. Når alt kommer til alt berørte vi en old school-måde at bære dit udstyr på i en af ​​vores GCN-artikler, men her er en påmindelse til dig.Du får en gammel bidon, klipper det af, mange professionelle gør det faktisk, og som en påmindelse har du brug for to flaskeholdere på din cykel, ellers bliver du lidt tørstig. Skær toppen af, få dit kit. Så du har pakket dine rør pænt, en plastikpose i passende størrelse, pletter, dit multiverktøj og dine dækhåndtag.

Rul dem alle sammen, pæne og kompakte, pæne og stramme sådan. Bagekunst kommer derinde. Sæt det i, pænt og pænt, og der har du det.

ungdoms cykelhjelme

Og hvis du kan lide denne artikel, skal du sørge for at give den tommelfingre. Og for vores etiketteartikel klik her, og hvordan man kører en herre eller blid cyklist, klik her nedenfor. Og for at blive fan og abonnere på GCN er det helt gratis, klik på min gamle skolebidon.

Undskyld mig. Undskyld! Vi er kede af det!

Fungerer vandtætte telefonkasser?

Heldigvis er der en (vandtæt)sagfor det. Fra en universalvandtæt telefonpose tilundervands-hus til din iPhone ellerAndroid, er du sikker på at finde noget, der passer til dine feriebehov - hvad enten du tager billeder under havet eller ruller gennem Instagram på stranden.25. juni. 2020 g.

vægttab morgenmad

Hej YouTube, jeg er Jerry, og jeg har en sag på min iPhone 11 Pro, som jeg for nylig fjernede for at holde den ren. Hver gang jeg tager min telefon ud af en sag, minder jeg mig selv om, hvor slank og slank det er at holde og lege. Sager tilføjer en helt anden personlighed til en telefon, og det er svært at tro, at nogen vil have det bedre ved dem.

Sager er store forretninger. Cirka 1,5 milliarder telefoner blev solgt over hele verden i 2018-19, og markedet for mobiltelefontasker var omkring 21,4 milliarder dollars i 2018.

Nu, hvis du deler det med et gennemsnit på omkring $ 12 pr. Sag, er det omkring 1,8 milliarder sager eller mere end telefoner, der sælges om året. Faktisk finder jeg det foruroligende.

Hver gang jeg ser nogen offentligt uden en sag, kan jeg ikke lade være med at undre mig over, hvordan ville det være at være så modig? Med al denne nye tid derhjemme begyndte jeg at spekulere på, 'Skal jeg være bar i 2020?' (optimistisk musik) Så hvorfor bruger folk sager? Jeg tror, ​​at hovedårsagen er at beskytte mod skader. Vores telefoner er dyrere i dag end nogensinde på næsten $ 1.500 eller mere. Det er en ganske investering.

Men ikke overraskende for mig med en enhed, som vi bruger meget mere end noget andet i vores daglige liv. Men når vi har brugt en masse penge på noget, vil vi holde dem beskyttet mod alt, hvad vi kan. Vores telefon er ikke kun dyrt på forhånd, men hvis vi bryder en telefon, kan reparationsomkostningerne være så høje som hundreder af dollars eller mere for en skærmreparation eller udskiftning af enheden.

Se, jeg er ikke en dommedagsforstærker eller noget, men der er hårde, ru overflader overalt. Vi sidder for det meste hjemme i disse dage, men det er kun i dit hjem, at du sandsynligvis finder hårde overflader, der vil ødelægge dine telefonlignende bordplader, flisegulve, trapper og beton. Det er ikke underligt, at folk vil slå et $ 6 stykke gummi på deres telefon for at forhindre det i livløs slag.

Måske er jeg paranoid, men jeg har aldrig haft en skærmcracker, der måtte udskifte en telefon på grund af skader på træ. (Højt hamring) At o Årsagen til, at folk ønsker en sag, er til personalisering. Hvis du bare søger efter 'indsæt telefonnummer' på Google eller Amazon, finder du hundredvis af muligheder, der spænder i farvedesign, materiale og personlighed.

Hvis du vil have en lyserød glitteretui, kan du finde den. Eller måske vil du have en lyserød glitteretui, der også kan være din tegnebog. Du kan finde tykke omslag, tynde omslag, klare omslag, trykte omslag, silikoneovertræk, hårde omslag, du kan finde omslag med hunde. Du kan finde omslag med. find katte.

Du kan finde lilla panda kasser. Du kan finde plysjkasser, batterikasser og endda kasser med stativer og fingerringe. Uanset hvad du vil have din telefon til at se ud, er chancerne for, at du finder den.

Jeg har tendens til at holde fast ved det enklere design til mine sager. Men jeg kan se tilbage på mine første sager, som jeg købte fra Amazon i 2012, startende med iPhone 5. Siden da har jeg købt over 40 sager, herunder til iPhones, Galaxies, Pixels, Motorolasand Nexus, Nexus, Nexuses, Nexus? Jeg købte dem for det meste til beskyttelse, men vi lagerfører nogle af dem til dristige farver eller funktioner.

Der er nogle mennesker derude, der ikke kan tåle ideen om at slå en skal på det smukke, dyre, nye legetøj. Så hvad taler imod omslag? Jeg tror, ​​folk bare vil se designet se. Tekniske virksomheder bruger hundreder af millioner af dollars på at lave en smuk, tynd enhed.

De gennemgår alle detaljer om, hvordan de ser ud, og hvordan de føler sig i hånden, og nogle mennesker vil bare være i stand til at værdsætte og opleve telefonen, som den skal være, jeg kan ikke bebrejde dem. Jeg har altid været jaloux på folk, der er villige til at være shellless, og jeg tænker på alderen med moderne fuldskærmsenheder og udbredelsen af ​​strygebevægelser, der er ikke noget bedre finger-til-skærm-svar end nøgen. Din telefon, det vil sige, hvis ja, hvis du befinder dig i lejren for en person, der gerne vil være shellless, men har problemer med at komme rundt på ideen om at miste den beskyttelse, her er et par måder at gøre det på.

For det første skal du ikke være klodset. Jeg ved, det er bedre sagt end gjort, og ulykker kaldes ulykker af en grund, men hør mig ud. Der er et par ting, du kan gøre for at reducere risikoen for at beskadige din telefon i verden, såsom: B. Brug den ikke, mens du går.

Det virker indlysende. Brug bare din telefon, når du er stille, og når du har tid til at afsætte dig til dette dyre teknologiske vidunder. Du ved, at der ikke er noget vigtigere lige nu end at kontrollere denne meddelelse eller svare på et Twitter-trold, og din telefon fortjener din fulde opmærksomhed, ikke? når jeg går op og ned, går jeg ud af bilen og venter i kø.

Men hør, jeg ved, at vi ikke er dyr, og intet af det, jeg lige sagde, er muligt, så lad os gå videre til den anden mulighed, forsikring. I stedet for et fald kan du betale for en beskyttelsesplan fra Apple, Samsung eller en mobiloperatør månedligt og strejfe gratis hele dagen. Helt sikkert.

Det er dyrere end at købe en sag, men kan du virkelig lægge en pris på den overbærenhed, du får ved at piske? et glat metal og skinnende røvbrød og aftørres til dit hjertes indhold? Måske fordi hvis du taber det, kan du bruge over 80 eller hundrede dollars eller mere på reparationer, og reparationer i dagens krise kan være svære at komme uden at bekymre dig om. Overgiv dig til det faktum, at du sandsynligvis vil tabe din telefon på et tidspunkt, når du mindst forventer det, og nyd de minder, som varemærkerne efterlader. Sådan er det.

Sager giver beskyttelse og personalisering, men skjuler den naturlige skønhed ved hardwaren, som den blev designet. Du kan dække dit dyre nye legetøj med plastik, gummi, glitter og tilbehør, eller du kan bare blotte det hele og risikere det hele ved at lade din telefon klappe i vinden. Uanset hvad forlader din telefon uventet din telefon på et eller andet tidspunkt.

Håndsand ramte en overflade, der ikke var lavet til poleret metal og glas. Vil du trække vejret, forbande guderne eller grine af det senere? Jeg kan stadig ikke beslutte mig. Så lad mig vide i kommentarerne nedenfor, hvad du synes, jeg skulle gøre, hvis jeg risikerer alt for den bedste aftørringsoplevelse eller holder min baby indpakket i silikone og kun nyder perfektion, når jeg sidder i sofaen.

push ups hjertesundhed

Tak for at se min nye artikel i dag. Hvis du kan lide det, du har set, skal du klikke på knappen Synes godt om nedenfor. Hvis du er interesseret i at få besked om nye artikler, kan du følge mig på Twitter, @JerrySchulze.

Tryk på knappen Abonner, så ses vi næste gang. (optimistisk musik)

Hvad er det bedste telefonbeslag til en cykel?

DetBedste cykeltelefonmontering
  • Quad Lock Taske tiliPhoneEnheder. Detbedste cykeltelefonmonteringsag foriPhone.
  • Quad Lock-etui til Galaxy-enheder. Detbedste cykeltelefonmonteringetui til Samsung Galaxy.
  • Quad Lock Universal Adapter. Detbedste cykeltelefonmonteringadapter.
  • Quad Lock Out-FrontMonter. Detbedste cykeltelefonmonteringgrundlag.
27. apr 2021

Hey fyre velkommen tilbage til hverdagen, jeg er vinder, og i dag skal vi tale om bromptonquad-lås telefonbeslaget, hvis du ikke ved, hvad quadlock er gratis, men dette er ikke en sponsoreret artikel, jeg vil dele min mening om hvad jeg kan lide og som jeg ikke kan lide og også sammenligne dette med den udløserkonsol, som jeg har brugt i de sidste seks måneder, og som hidtil har været det første valg for Brumpton-drivere, der vil ændre sig med den nye quad Locki, jeg ved ikke Jeg tror, ​​vi vil se på hvert af de komparative aspekter, vi taler om i dag, vil jeg give et punkt, hvis der er en klar vinder og et halvt point, hvis en af ​​disse kun er marginalt bedre end den anden. Men før vi sammenligner disse to monteres, lad os se på hinanden først se nærmere på dette nye firkantede låsebeslag. Den kommer i denne smukke papirkasse med Brompton- og Quad-Lock-logoerne.

Hun siger, at det er kompatibelt med alle typer styr, med undtagelse af o For den ældre P-type, og det giver os også de maksimale telefondimensioner, disse er stort set dimensionerne på min Samsung Galaxy Note8. Så i denne artikel kan vi se, hvordan det ser ud for disse store telefoner. Denne kasse indeholder kun styrbeslaget, men for at fastgøre din telefon til den har du også brug for et Quadlock-telefonhylster eller universalbeslag som det jeg har her, og disse fås separat, hvis du har en nyere generationstelefon, kan der være en , kan du tjekke dette på Quadbox-webstedet, men hvis du har en ældre telefon som mig, bliver du nødt til at nøjes med Quad Lock Universal Adapter-telefonen eller på bagsiden af ​​din nuværende telefonhylster, har triggerbeslaget en lignende ryg plade, som jeg sætter på bagsiden af ​​min telefon, men denne kommer med beslaget. Det første sammenligningspunkt her vil være prisen. Quad-lock-beslaget koster omkring $ 50 for kun beslaget eller $ 70 for beslaget plus adapter, mens triggerbeslag kommer i et komplet sæt til omkring $ 50 $ 32 er tilgængelig på Amazon, så stort set halvdelen af ​​prisen, så brug for det første punkt For at komme til trigger mount, er det næste sammenligningspunkt vægt, selvom jeg personligt ikke ' ikke bekymrer sig om vægt, er Quadlock n oticeably større end trigger mount, og jeg formoder, at nogle af jer måske er interesserede i at vide, hvor forskellige de er, når det kommer til deres vægt, Quadlock plus adapteren vejer omkring 67 gram, mens triggerbeslaget plus adapteren vejer omkring 59 gram, ikke meget af en forskel, men pointen her går til udløserbeslaget, lad os tale om den næste Konstruktion af disse beslag udløserbeslaget er lavet af metal og firhjulet er lavet af indsprøjtet plast, begge føles solidt og godt lavet, jeg tror ikke der er en klar vinder her.

Jeg kan godt lide det faktum, at firkantlåsen har en gummiring på overfladen for at gøre forbindelsen mere stabil og forhindre rasling, selvom udløserbeslaget ikke har noget gummi, laver jeg ikke nogen raslende lyde, men jeg synes, at gummiringen er en dejlig en gestus fra Quadlocks, så jeg giver Quadl et halvt punkt ocknæste lad os tale om installationen brompton har frigivet en officiel artikel, der viser dette beslag og giver meget klare instruktioner om, hvordan man installerer det, når det er installeret, vil beslaget være på begge siderne af styret og den faktiske monteringsbase sidder lige i midten. Håndtaget, der låser telefonen op, er oprindeligt til venstre, men du kan ændre dette ved at løsne midtskruen og dreje de komponenter, som udløserbeslaget ikke har brug for, ingen plads på styret, fordi det er installeret på stilken med det mellemrum men åh dreng, jeg var nødt til at ændre det, for at få det til at passe, jeg var bogstaveligt talt nødt til at tage en fil og tage noget af metallet væk, jeg dækkede denne ændring, og hvorfor var det nødvendigt at gøre det i en anden artikel, men det er det klart ikke? meget tilgængelig, så vinderen her er helt klart quad lock, det andet trin i installationsprocessen er at lime adapteren på bagsiden af ​​din telefon eller bagsiden af ​​din telefonhylster, hvis du vil have den til at sidde i midten, hvis du vil Brug din telefon i liggende retning. Du gør det som jeg gjorde først. Hvis du limer adapteren uden for midten, kan du ikke bruge den vandret.

Igen minder Quadlock dig, fordi bundpladen har disse markeringer på alle fire sider, der angiver, hvor midten er, og hvis du vil, kan du bruge en lineal og en pento for at sikre, at du limer det nøjagtigt i midten, udløseren beslag har ikke noget, det er ikke så let at fortælle det, at det centrerer, så firkantlåsen i dette aspekt en halv halvdel Næste, vi taler om justerbarhed. Du kan ændre vinklen på Quad-Lock ved at dreje beslaget under installationen Når du først er tilfreds med indstillingen, gælder det samme for triggerkonsollen, men jeg tror, ​​at triggerkonsollen har mere bevægelsesområde for at justere vinklen end at lade basispladen let rotere mellem stående og liggende, noget Quadlock ikke gør ' t Du kan stadig montere telefonen i stående eller liggende retning med Quadlock, men du er nødt til at fjerne og tilslutte telefonen igen for at skifte den, mens du på triggerkonsollen kan gøre det på et øjeblik. Jeg tror, ​​at triggerkonsollen er den ene klare vindere i det som pect lad os tale om brugervenlighed nu, mens trigger mount giver dig mulighed for nemt at dreje telefonen mellem stående og liggende retning. Dette er stort set det punkt, hvor brugervenligheden ved at fastgøre telefonen til holderen slutter.

Du er nødt til at justere og skubbe basen med pladen, indtil den klikker sværere under kørslen, og jeg faldt næsten min telefon et par gange. Desuden er jeg ikke altid sikker på, om telefonen er låst eller ej, og jeg fjerner den og sætter den tilbage på for at fastgøre telefonen til Quadlock-holderen, skal du trykke den mod basen og dreje den, indtil den klikker på plads, hvorefter den er stenfast at fjerne. Tryk blot på håndtaget på siden og drej det ud igen. Det er så simpelt, og du kan fjerne telefonen fra udløserkonsollen med den ene hånd, du bliver nødt til at bruge begge hænder til at finde et lille håndtag på bagsiden af ​​telefonen og en anden til at skubbe telefonen ud.

hvordan man begynder at tælle kalorier

Den klare vinder her er Quad-Lock, lad os nu tale om ryddighed, eller hvor sej monteret ser ud på cyklen, dette er meget subjektivt, men jeg kan godt lide udseendet af trigger mount noget bedre, så jeg vil komme med et punkt på dette aspekt . Lad os nu tale om noget, jeg kalder økosystemet, med det mener jeg evnen til kun at bruge monteringsarkitekturen til andre anvendelser end cykler, og jeg tror, ​​at i denne ende vinder firkantlåsen igen. Der er et væld af tilbehør til at fastgøre telefonen til instrumentbrættet på din bil på andre cykler på motorcykler, der er også armbånd, hvis du vil tage din telefon med dig til et løb, der er en række muligheder at vælge imellem, så dette handler om cloud lock og om trådløs opladning, hvis nogen af ​​jer bruger trådløs opladning ngbases derhjemme, vil du være glad for at vide, at telefonen stadig oplades normalt, selv med et bundpanel limet på bagsiden, i det mindste min Samsung har den trådløse Samsung-oplader, og det gælder både til Trigo såvel som til Quadlock-adapteren. Nu vil jeg gerne have nogle interessante spørgsmål fra abonnenter til Denne kanalpencer spurgte mig, om Brompton Quadlock-holderen kan installeres på en anden cykel end Brompton og jeg troede, det var et godt spørgsmål, sagde, at jeg gik til startcykelbutikken for at se, om det ville fungere på andre cykler, og til min overraskelse gør det ikke bare det, men? det passer rigtig godt, da det blev lavet til dig, prøvede det på tre forskellige cykler, og det passer perfekt til alle tre, du skal bare sørge for, at spindeldækslet ikke er bredere end 41 millimeter, og styrets diameter er mellem 22,2 og sidder 25,4 millimeter, selvom det passer godt på dem. Disse cykler betyder ikke, at de vil gå godt sammen med andre.

Husk, at de var designet til Brompton-Spenceri håber, jeg ikke besvarede dit spørgsmål, og jeg vil give Quadlock en fordel med et halvt punkt, da trigger mount bestemt ikke er kompatibel med andre cykler eller en anden abonnent på The Brompton forfatter spurgte mig, hvis jeg stadig kunne bruge mit Btwin-styrflaskebur med Quadlock. Svaret er ja, du kan stadig bruge det, men telefonen dækker flaskeholderen, så du ikke kan sætte en vandflaske i den, besvarede også dit spørgsmål generelt, Quadlock vinder denne sammenligning, og slutresultatet er i overensstemmelse med min generelle følelse om disse indehavere. Jeg kan godt lide Quadlock, og det er en slags sukker at have både systemer og forskellige cykler.

Jeg har Quadlock på den ene og Trigger på den anden, så kan jeg gøre det? Goahead og skaff mig et andet heldigt quad-mount til den anden cykel i fremtiden, vores meninger er relateret til disse monteringer, og hvis du har andre spørgsmål, synes jeg, det er begge gode produkter, der gør deres job rigtig godt, og jeg er glad for, at vi nu har flere muligheder at vælge imellem

Hvor opbevarer cyklister deres telefon?

Hvis du har encyklingtrøje,ditjersey lomme er den enkleste mulighed. Hvisdin telefoner lille nok, og en lomme med lynlås er tilgængelig, det er et ret ideelt sted atbutikdet.10. aug 2020

Kan du bruge din telefon som en cykelcomputer?

Cykelmåler. Cyclemeter venderdin smartphoneind i en storcykelcomputer-hvis du erned med at sættedin telefon på dinstyr, det vil sige. Det er enstilWahoo Fitness idensrigdomaftilpasses muligheder underdetride, menduogså få et smorgasbordafanalyse efter kørsel.31. maj 2021

Fungerer en Ziplock-taske som en vandtæt taske?

Ziploc tasker gørJaarbejdesamtvandtætte kasser. Dekanbeskyt papir, elektronik og andre genstande mod regn, brusebad og daglige husulykker.

Er en vandtæt kasse det værd?

I en nøddeskal er svaret 'ja, men det afhænger.'Vandtætte kasserer bestemtværdidet, men kun hvis du er den slags bruger med en aktiv livsstil og en stor passion for strandsport ellerundervands-fotografering. Bare sørg for, at den, du får, er en betydelig opdatering over din telefons IP-certificering.8. feb 2018

Bruger cyklister telefonbeslag?

Hvis du vælger at beholde dintelefonfastgjort til din cykel, mens du kører i høje hastigheder og gennem ujævnt terræn, vil du vide, at denviljehold dig fast knyttet. Det er her cykeltelefonbeslagkomme godt med.22. juni. 2021

Kan du bruge en telefon, mens du cykler?

Q.Kan jeg brugeen mobiltelefon, mens du cykler? TIL.Ved brug afen håndholdt mobiltelefon, mens du cyklerer dog ikke ulovligtdu kunnebegå en lovovertrædelse af 'skødesløs ridning' eller 'ridning uden behørig omhuogbetragtning'.

Hvad lægger cyklister i deres jersey lommer?

Trøjerhar normalt trelommerpå ryggen. Dette er det ideelle sted at opbevare pumpe, ID, snacks, kort, jakke, kamera og værktøj.21. juni. 2008 r.

Er der nogen telefonsager, der er vandtætte?

Som navnet antyder, er der mere i Catalyst's Total Protection Case end blot vandtætning. Ud over at holde din iPhone 12 tør i op til 33 fod vand, beskytter denne slanke, men robuste taske også din enhed mod dråber på op til 6,6 fod.

Hvilken slags telefonhylster har jeg brug for til cykling?

Et antal cykeltelefonkasser fås i to størrelser. 'Regular' -størrelsen er ofte designet til moderne touchscreen-smartphones som iPhone 6, 7, 8 (138 mm x 67 mm) og Samsung Galaxy S-serien.

Har du brug for en vandtæt telefon på en cykel?

Hvis du kører under alle forhold, ville det være praktisk at kontrollere, om dit telefonholder er vandtæt. Mens de måske ser det ud på overfladen, er nogle måske ikke op til jobbet. Se efter henvisning til et skærmdæksel, der giver dig mulighed for at bruge din berøringsskærmenhed som normalt, mens du holder den tør.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Dauphine cykelløb - pragmatiske løsninger

Hvor mange etaper i Criterium du Dauphine? otte etaper

Gymnast lammet - svar på problemerne

Kan du blive lammet af gymnastik? Når gymnastik bliver for farlig Selvfølgelig er katastrofale skader som lammelse sjældne. Men mange gymnaster lider af en lang række skader, da de tester grænserne for tyngdekraft og fysik. Cirka 100.000 gymnaster lider skader hvert år, ifølge University of Pittsburgh Medical Center.

Sådan ordnes en derailleur - søg efter løsninger

Hvor meget koster det at udskifte en derailleur? Hvis du tager din MTB med i en lokal cykelbutik, vil gennemsnitsprisen for at udskifte en bagskifter være $ 110. Hvis du gør det selv at udskifte en skifter, koster det cirka $ 50 (plus din tid). Denne pris afhænger meget af den faktiske skifter. Normalt vil en cykelbutik også tage sig af andre problemer.

Velodromes London - hvordan man løser

Hvor er der velodromer i Storbritannien? Velodrome UK guide: de 10 bedste offentlige spor1. Lee Valley VeloPark, London. Herne Hill Velodrome, London. National Cycling Velodrome, Manchester. Wales National Velodrome, Newport. Sir Chris Hoy Velodrome, Glasgow. Caird Park Velodrome, Dundee. Calshot Velodrome, Southampton. Derby Velodrome, Midlands.

Franske cocktails - holdbare løsninger

Hvad er den mest populære cocktail i Frankrig? Ingen drikke repræsenterer Frankrig ligesom et glas champagne, og den franske 75 er fortsat en af ​​de mest populære måder at drikke den på i en cocktail.26 2021.

Vred magpie - hvordan løser vi det

Hvorfor blev skatten vred? Magpies kaster kun 6 uger ud af året lige omkring det tidspunkt, hvor de reden. Årsagen til angrebene har længe været spekuleret, herunder: Territorial back off Magpie Torf. Testosteron pumpet op og gal.