Vigtigste > Cykling > Hvad skal man spise før man cykler om morgenen - hvordan man håndterer det

Hvad skal man spise før man cykler om morgenen - hvordan man håndterer det

Skal du spise inden du cykler om morgenen?

Du burde spisehvor det er muligtFørditmorgenride; især hvis det er en længere session (1 times varighed) eller en session med høj intensitet.

Kost og motion går sammen, men hvis du har den ene uden den anden, får du ikke de effekter, du ønsker, og i sidste ende bliver du ikke bedre, stærkere og hurtigere. Når alt kommer til alt stræber vi alle efter at blive bedre og mere afrundede cyklister. (Legende elektronisk musik) Lad os starte med lidt videnskab.

Når vi træner, bruger vores kroppe kulhydrater og fedt til brændstof. Vores kroppe opbevarer naturligt omkring 400-500 gram muskel- og lipidglykogen, men når vi træner, og vi løber tør for disse forsyninger, mister vi ender med energi og ender med at støde på væggen i det, der almindeligvis er kendt som bonking. Så når vi træner, er vi nødt til at fylde vores kulhydrater med barer, geler eller endda ægte mad for at reducere risikoen for, ja, bonking og følelse af den måde.

Den gennemsnitlige person kan kun behandle et gram kulhydrater i minuttet, uanset hvor meget vi spiser. Så at spise lidt er vigtigere end at spise meget på én gang. Men hvordan oversætter vi det til tankning på cyklen? Højre, le Det starter med en dejlig, let en times tur, du havde en god, sund, langsom frigivelse af kulhydrat morgenmad.Så når du kommer på cyklen, er fokus mere på at forblive godt hydreret end at blive ved med at blive drevet på cyklen. Jeg kan godt lide at starte min dag med havregryn, yoghurt og frugt. Dette er en god kilde til de langsomme frigivelser af kulhydrater og proteiner, der får mig til at passe for dagen. Sæt dig på cyklen, fordi du aldrig ved, hvordan du vil føle dig, når du kommer ud - Nu kommer vi til de længere ture.

Du vil gerne være sikker på, at du er energisk hele tiden, og omfattende forskning har vist, at kulhydrater forbedrer udholdenhedens ydeevne. Vi anbefaler, at du starter med to flasker på din cykel, og mindst en af ​​dem skal fyldes op med en eller anden form for elektrolyt. Dette skyldes, at når vi træner, mister vi naturligvis væsker og derfor elektrolytter, og du skal være på toppen af ​​dem ud over at genopfylde dem, fordi dehydrering helt ned til 2% vil reducere din præstation, selvom du ikke kan mærke det.

hvordan man pakker styret

Så nu hvor du har været bekymret for dine væsker, er den næste ting du vil tænke på, hvad du skal spise på din cykel. Og vi anbefaler, at du tager en sportsbar til at begynde med ved siden af ​​en banan eller lignende. At blande naturlige fødevarer med sportsfødevarer er godt, fordi du vil nyde fordelene ved sportsstængerne, som er praktiske og nemme at tage med, men du får også næringsstofferne fra de naturlige fødevarer, og det er godt at holde den balance.En sådan sportsbar, der vejer 30 gram og indeholder 25 gram kulhydrater, bør indtages cirka hvert 30. minut, og derefter kan du bruge de naturlige fødevarer til at efterfylde efter ønske. Din mave er dybest set en muskel som enhver anden muskel, så gør ikke noget dumt på løbsdagen, som du aldrig har gjort før. Så øv dig i opløb til din store begivenhed med enhver sportsernæring, for det sidste, du vil gøre, er at chokere dig selv og ende med en mavebesvær, for eksempel bruge riskager i træning og væddeløb, på den måde ved de det at de får noget konstant, der er let at forbruge, men også let at bære på en cykel.

En sidste ting at være opmærksom på på madfronten er ikke for meget for alle på én gang. At have to eller tre af disse på kort tid vil ikke gøre dig noget godt. James sagde tidligere, at du kun kan behandle et gram kulhydrater i minuttet, det er kun to af dem på en enkelt time.

Det er meget bedre at indtage små mængder, bide lidt og ofte. Det giver dig en meget mere jævn fordeling af energi under kørsel og holder dig langt væk fra den frygtede bonk. - Så nu er vi på de længere ture.Vi vil begynde at tænke på tankning natten før, så et godt, sundt måltid med fuld kulhydrat som pasta eller ris er virkelig det værd. Og så på løb eller begivenhedsdag eller endda på dagen for den lange tur, vil du have en god, sund, solid morgenmad, såsom grød eller müsli, der er fuld af langsomt frigivelse af kulhydrater, og når du kommer på din cykel, i det mindste tag den med to flasker, da du sandsynligvis vil genopfylde en flaske på farten. Det lønner sig at leve på reglen om en flaske i timen, og hvis du har, indtager du pulveriseret kulhydrat eller endda elektrolyt-tabletter for at hjælpe dig med at få kulhydrater tilbage og ud Bliv hydreret under hele din tur. - Start dine forlystelser ved at bruge dine faste stoffer, men mens du kører, kan du overveje noget som en gel; geler er fulde af glukose, en super hurtigvirkende energikilde.

De er også et stort løft i den sidste times kørsel og ideelle i nødsituationer, når du har lyst til at være på dine sidste ben, hurtig og nem at forbruge, men også lille og let at opbevare i en jerseylomme, du kan næsten glemme, at du endda har dem med dig - Så du er lige gået af dit drev, og nu er det tid til at tænke på opsving og tænke på at genopfylde de kulhydrater og proteiner, du har mistet. Og en fantastisk måde at gøre dette på er at få en 30 minutters restitutionsryst i din træning. - Årsagen til dette er, at du ønsker at få disse næringsstoffer tilbage i din krop hurtigst muligt.

En genopretningsdrink som denne er en god snack, men det er ikke en erstatning for et anstændigt måltid, og du kan få det 60 minutter senere, ikke? - Ja du kan. Så hvis du nød denne artikel, og det virkelig hjalp dig, så gør det ikke! Glem ikke at give store tommelfinger op - og for flere træningsartikler, klik der nedenfor.

Skal du cykle på tom mave?

Der er undersøgelser, der viser, at ridning på entom mavekan hjælpeduudvikleenaf de vigtigste målinger af fitness i udholdenhedssport, din VO2 max! Når din krop bruger en større andel fedt som brændstof, skal den tilpasse sig ved at øge mitokondrie densiteten.

Hvad hvis jeg fortalte dig, at du kan tabe dig, sænke dit blodtryk, sænke dit kolesteroltal, øge din magre kropsmasse, beskytte dig mod sygdomme og leve længere uden at ændre din diæt, men i stedet ændre din diæt? Det lyder for godt til at være sandt, eller måske ikke. (glad musik) (torden af ​​bolde) (hvæsende luft) Dette er nogle af fordelene forbundet med intermitterende faste, en form for spisning, hvor man på en typisk dag har strenge perioder med at spise efterfulgt af disciplinerede perioder med ikke at spise eller faste. I denne artikel forklarer vi, hvad det er, og hvordan det kan forbedre dit helbred, og hvordan det kan være gavnligt i forbindelse med en cyklist, og hvis du kan lide dette indhold og ønsker at støtte kanalen, kan du gøre det ved at abonnere. (Chill Music) Internettet er i øjeblikket oversvømmet med såkaldte sundhedsguruer, der tilbyder deres nyeste fad-diæter, og da det er tilfældet, besluttede jeg at medtage en kort ansvarsfraskrivelse.

Jeg har ikke en dagsorden her. Jeg prøver ikke. Jeg tog lige tid til at undersøge dette, fordi jeg finder det interessant, den videnskabelige værdi bag det, og forhåbentlig finder du det også interessant.

Fasten involverer grundlæggende lange perioder uden mad, og der er forskellige former og protokoller. Intermitterende faste er sandsynligvis den mest populære form for 16: 8. Dette inkluderer et otte-timers måltidsvindue om dagen efterfulgt af 16 timer uden at spise eller faste.

Det lyder hårdt nu, men det er ikke så hårdt, som du måske tror. For eksempel kan du spise middag kl. 18:00 og stop derefter med at indtage kalorier resten af ​​aftenen, gå i seng, vågn op og spis ikke morgenmad før kl. 10:00 den næste dag, måske på vej bagefter til arbejde, når du kommer på arbejde.

Dette kunne dog justeres og spillet rundt, så det passer til din individuelle tidsplan. Andre versioner af fasten inkluderer 24-timers faste, hvor du hurtigt i 24 timer. Måske gør Warrior Diet en eller to gange om ugen, som er en proces med at bruge alle dine daglige kalorier i et møde over middagen, en praksis inspireret af den imaginære aktivitet hos den tidlige jæger-samler homo-sapiens jager hele dagen og får bytte og derefter tilberede det om aftenen.

Du har måske også hørt om 5: 2-dietten. Pointen er, at der er mange forskellige versioner af intermitterende faste. Med undtagelse af dietten 5: 2 forbruges ingen kalorier i fasteperioden, noget der kan udløse et insulinrespons.

Men du kan drikke te og elektrolytter og vand, bare ingen mælk i dine varme drikke og selvfølgelig ingen kage. (glad musik) Så hvordan fungerer det? Nå, det grundlæggende krav er, at du planlægger tidspunkter for at spise og tidspunkter for ikke at spise, faste, ind i din dag. Som et resultat reduceres dine glykogenforretninger eller sukkerforretninger, og din krop går i tom brændstoftilstand, hvilket har en tosidet effekt på vægttab.

Ved at give dig mere tanke om, hvad du spiser og muligvis snack mindre mellem måltiderne, kan du indtage færre kalorier og tabe sig effektivt på denne måde, men det ændrer også den måde, din krop reagerer på, når du spiser mad at tage. og det er her, det bliver rigtig interessant. Intermitterende faste kan hjælpe dig med at tabe dig ved at sænke insulinniveauet.

Når du spiser kulhydrater, nedbryder din krop dem til glukose, som dine celler bruger til energi, eller når du ikke har brug for det, omdannes det til fedt på dette tidspunkt og opbevares til senere brug, og insulin er en hormon, der gør det muligt for cellerne at optage glukose. Når du ikke spiser eller faster, går insulinniveauerne ned, og dette menes at tilskynde cellerne til at frigive deres sukker- eller glykogenlagre til at bruge som energi, og det er heller ikke bare anekdotisk. En systematisk gennemgang fra 2015 i Journal of Molecular and Cellular Endocrinology, en af ​​mine favoritter, kiggede på 40 forskellige undersøgelser af de intermitterende virkninger af ikke-fastende.

Forskerne konkluderede, at intermitterende faste er nyttig til at reducere kropsvægt. Der er også potentielle kardiovaskulære fordele. Det kan være nyttigt at sænke din puls, dit blodtryk, kolesterolniveauer og triglycerider, som er fedtet i dit hjerte, der er forbundet med hjertesygdomme.

Når vi sænker insulinniveauet, har vores kroppe en bedre chance for, at de, der er gemt i fedtceller, bruger energi i stedet for at stole på let tilgængelige kulhydrater. Der er også overbevisende beviser for, at dette også kan være til gavn for mennesker med risiko for diabetes. En gennemgang af intermitterende faste i 2014 viste, at det sænkede blodsukkeret og insulinniveauet.

Faste kan også øge autophagy niveauer. Hvad er autofagi, jeg hører dig spørge. Nå, det er en virkelig meget vigtig proces i kroppen, der bruges til at genbruge og reparere beskadigede celler eller proteiner nedbrydes og bruges som energi eller repareres.

Hvis dine celler nu er rigtig godt ernærede, fordi du stille op med at fodre Haribo hele dagen, så gider de ikke at reparere sig selv. Du vil bare vokse og dele så meget som du kan, men ved faste stimulerer du autofagi, og det aktiverer derefter veje i kroppen, der hæmmer mTOR-produktion. MTOR er et protein, og det hjælper dine celler med at vokse og så også Regulere den hastighed, hvormed dine celler deler sig.

Nu kan aktivering af mTOR, dvs. når du har for meget af det, bidrage til dannelsen og udviklingen af ​​tumorer, og det har vist sig, at mange kræftformer deregulerer mTOR, dvs. der er kun mange af dem.

Flere undersøgelser af linkene er nødvendige nu, men det er en af ​​måderne, som faste siges at hjælpe med at forlænge levetiden, og en undersøgelse fra 2018 om cellemetabolisme kiggede på levetiden hos mus. Den virkelig interessante ting var, at på grund af faste protokoller og lange pauser mellem måltiderne, levede disse hanmus meget længere, meget sundere uanset indholdet af deres diæt. (Chill-musik) Så hvordan kan faste anvendes til cykling? Den første ting at påpege er, at mens du kan faste, gå på en cykeltur, er det teknisk set ikke det samme som bare at gå på en fastetur, som du måske har hørt om før, men du vil have svært ved at gøre noget andet end lavt intensitetskørsel under faste, og årsagen er, at du ikke har tilstrækkeligt blodsukker og glykogenforretninger, hvilket er vigtigt for også at tage højde for, at du ikke vil være i en stor hurtig, forvent at pludselig være i stand til at træne så hårdt den næste dag.

Når det er udtømt, tager det 22 timer til fire dage at genopfylde kroppens glykogenlagre fuldt ud, og her kommer problemet. De fleste af os kan få meget mere ved at træne så meget kvalitetstræning som muligt. Mange af os har kort tid, hvilket betyder, at det er bedre for os at arbejde den begrænsede tid, vi har til at træne for at få kvalitet med høj intensitet.

Hvis du får timingen til en hurtig fejltagelse, har du ikke nok glykogenforretninger til at træne en højintensiv træning eller begivenhed, og så er det vigtigste for cyklister, når de træner med høj intensitet, at holde dine glykogenforretninger genopfyldte, fordi det er det bedste brændstof til denne type arbejde. Men alle er forskellige. Måske forsøger du ikke at være så hurtig som muligt.

Måske træner du ikke for at vinde Tour de France med en lavere intensitet, og du forsøger at blive lidt slankere og tabe noget, så er faste sandsynligvis noget værd at prøve og indarbejde i din træning og ridning. (Chill-musik) Så hvad med argumenter mod intermitterende faste? Nå, det kan være asocialt. Det kan betyde, at man ikke går ud en nat, hvis den nat involverer en eller anden form for kalorieindtag.

Selvom det kunne argumenteres for, at det kan være fleksibelt, og at du ikke behøver at adlyde det hver dag. John. Så for at opsummere kan faste måske eller måske ikke være en nød for dig.

Der er ingen størrelse, der passer til alle, når det kommer til slankekure, og hvis vægttab er dit mål, skal du finde noget, der fungerer for dig. Bare sørg for at du har en sund, afbalanceret kost og aktiv livsstil. Med ordene fra Tillman Kern fra det tyske kræftforskningscenter, der gennemførte den største undersøgelse nogensinde om intermitterende faste, er ernæringsmetoden ikke det primære problem. men vigtigere, at beslutte en metode og gennemgå den.

Højre, jeg håber, du fandt den. Denne artikel er interessant og informativ, og i så fald bedes du give den tommelfingre og dele den med dine venner. Og lige nu fortsætter videnskaben. Vi forstår stadig ikke fuldt ud fordelene og begrænsningerne ved intermitterende faste, og der er behov for yderligere undersøgelse, før vi virkelig ved, hvad den bedste protokol til det er, det være sig en 16: 8 eller 5: 2 diæt eller en 24-timers diæt - Hurtig.

Vi ved det ikke helt sikkert endnu, men jeg vil meget gerne genoptage dette emne i fremtiden. Klik nu her, hvis du vil se en anden artikel om keto-dietten, og hvordan den kan anvendes på cyklister.

Hvad skal du ikke spise før du cykler?

Her er vores top femmad ikke at spise førpå vej ud på enride:
  • Majsflager. Budgetdesigner: majsflager / korn i hvid skål med dekorativt design.
  • Salat. Vitality Tun Salat, 07/07/2014.
  • Drinks med brus. To glas med sugerør med lavt kalorieindhold /kostsodavand cola drinks.
  • Sidste nat er afhentning.
  • Pasta.
14. 2015.

gennemsnitsvægt for tour de france cyklist

Hvad skal du spise inden du cykler?

Enaf de bedste mådertilforsikre dig om, at din krop er drevet til en lang afstandcykelride erat spiseen carb-tætmåltidnattenFør. Tilcyklingsessioner kortere end 1,5 timer, anbefales detat spise7til12 gram kulhydrater for hvert kg kropsmasse 24 timerinden cykling.

Hvad sker der, hvis du cykler hver dag?

Fastcyklingstimulerer og forbedrerdithjerte, lunger og cirkulation, reducerendeditrisiko for hjerte-kar-sygdomme.Cyklingstyrkerdithjertemuskler, sænker hvilepuls og reducerer blodfedtniveauer.

Forbrænder langsom cykling fedt?

Tips tiltabe fedtmenscykling

Forbrænder cykling fedt? Ja. Selvom dine mave muskler ikke fungerer så hårdt som dine quads eller glutes, når du kører, mencyklingaerob natur betyder, at du erbrændende fedt.

Forbrænder cykling fedt på maven?

Ja,cykel kanHjælpmister mavefedt, men det vil tage tid. En nylig undersøgelse viste regelmæssigtcyklingkan forbedre sig genereltfedtab og fremme en sund vægt. At reducere samletbugomkreds, aerobe øvelser med moderat intensitet, såsomcykling(enten indendørs eller udendørs), er effektive til at sænkemave fedt.02.02.2021

Hvad skal du ikke gøre, før du cykler?

Undgå mad med højt sukkerindhold, såsom pandekager med sirup, fordi de kan forårsage en høj stigning i blodsukker efterfulgt af en høj stigning i insulin efterfulgt af et fald i blodsukkeretVil lavedu føler dig træt. Det ekstra sukker, du spiste, bliver bare opbevaret som fedt og gør intet for at hjælpe dig under dinride.

Kan jeg drikke kaffe før jeg cykler?

'For rides, der varer to timer eller mere, skal du tage halvdelen af ​​dinkoffein førog den anden halvdel i delte mængder under turen, 'siger Ganio,' og sørg for at forbruge resten, når der er mere end en time tilbage til din tur. ' Sig, at du planlægger at tage 200 mgkoffeintil en tre timers tur: Sigt til 100 mg en time24. 2011.

Reducerer cykling mavefedt?

Ja,cyklingkan hjælpemister mavefedt, men det vil tage tid. En nylig undersøgelse viste regelmæssigtcyklingkan forbedre sig genereltfedtab og fremme en sund vægt. Tilreduceresamlet setbugomkreds, aerobe øvelser med moderat intensitet, såsomcykling(enten indendørs eller udendørs), er effektive til at sænkemave fedt.

Hvad skal jeg spise før, under og efter en cykeltur?

Cykel madplan Hvad skal jeg spise før, under & amp; Efter cykling? 1 æg og skål. Dette er den perfekte mad før turen til lange ture, eller når du har tid om morgenen til at brænde op et par timer før din tur. 2 banan. 3 Muffin. 4 Havregryn. 5 nøddesmør. Flere ting

Hvilke fødevarer spiser du, når du er cyklist?

Pasta er den velprøvede tradition for cykling. Når folk taler om 'carbo-loading' eller hvad cyklister spiser, er pasta ofte den første ting, der kommer til at tænke på. Det er med god grund, da pasta er fyldt med kulhydrater og har lidt protein.

Hvad skal jeg spise dagen før et løb?

Vi ved alle, hvor vigtigt det er at spise ordentligt dagen før et løb. Her er en oversigt over, hvad man skal spise ved hvert måltid 24 timer før du kører. Til morgenmad kan du prøve dette: To kopper flerkornkorn med en kop skummetmælk og en stor banan, to røræg, to skiver helhvede-toast, kaffe og appelsinjuice.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Ugentlig krisealder - hvordan løser vi det?

Har Weekly Chris en kæreste? Chris og Datrie har været tæt i et stykke tid nu, de har været på ferie, hængt meget sammen og arbejdet sammen om at skabe indhold. Der er rygter om, at parret dater, men de har ikke bekræftet et forhold.

Chris Horner Doping - Handlingsorienterede løsninger

Brugte Chris Horner peds? Horner har aldrig testet positivt, og han har benægtet nogensinde at have brugt præstationsfremmende stoffer, senest efter hans sejr i de tre uger, Vuelta rejste mistanke. Før denne Vuelta havde han aldrig været en favorit til at vinde en Grand Tour.

Hvor gammel er chris froome - hvordan man håndterer

Hvor meget er Chris Froome værd? Chris Froome nettoværdi: Chris Froome er en britisk cykelrytter, der har en nettoværdi på 12 millioner dollars.

Hvor er Chris froome fra - almindelige spørgsmål

Hvor voksede Chris Froome op? Froome blev født i Nairobi af britiske forældre, der senere blev skilt, da hans far indgav konkurs. Han og hans mor, der opmuntrede hans ridning, flyttede til Sydafrika, hvor han blev uddannet og begyndte at træne i en alder af 12 år med den kenyanske cyklist David Kinjah. 16.05.2021

Hvor høj er chris froome - enkle svar på spørgsmål

Hvor høj er den gennemsnitlige cyklist? En undersøgelse fra 2017 af Pro Cycling Stats viste, at den gennemsnitlige højde af en WorldTour-cyklist var 5'9. Undersøgelsen viste også, at klatrere i gennemsnit var mere end en halv tomme kortere end sprintere, og at den gennemsnitlige højde af tidsspecialister var en halv tomme mere end andre WorldTour-cyklister.

Chris froome cykelspecifikationer - en løsning på

Hvilken type cykel bruger Chris Froome? Froome kører på Factor's nye OSTRO VAM-ramme i en størrelse 56cm. OSTRO VAM er en af ​​mange gør-det-alle lette, men alligevel aero-cykler, designet til at herske på tværs af alle racerscenarier. 20.01.2021