Vigtigste > Cykling > Whoop-cykling - varige løsninger

Whoop-cykling - varige løsninger

Er whoop godt til cykling?

Forbedring af dincyklingydeevne er ubegrænset medWHOOPRem 3.0. Det sporer mere end bare kalorier eller kilometertal, det giver uvurderlig fitnessindsigt ved at måle den belastning og stress, du lægger på din krop og intensiteten af ​​din tur.

(Eksplosion) - Bærbar teknologi revolutionerer stille og roligt den fysiske ydeevne, og et firma i spidsen er Whoop. De inviterede os til deres hovedkvarter i Boston for at se, hvad det handlede om, og denne artikel er nu på GCN. Jeg havde ikke hørt fra dem før for et par måneder siden, men kollega Jeremy Powers har arbejdet med et whoop-band i lang tid.

Og da de bad os om at lave en artikel, tænkte vi godt, ja, du er måske også interesseret, hvad er det præcist? Nå, det er en whoop-rem. Inde er der fem forskellige sensorer, der måler en række data, og også et batteri, der varer fem dage. Du parrer det med en app, og så låser de sammen en hel masse indsigt i din fysiologi sammen.

Herunder hvordan du kom dig. Din kardiovaskulære stress for den dag. Hvor meget træningsbelastning du skal tage på et givet tidspunkt.Og også din søvnkvalitet. Nu overvåger disse sensorer din puls, din pulsvariation, den omgivende temperatur, din bevægelse og også din hudledningsevne. Og der genereres i alt op til 100 megabyte data om dagen.

Og du kan også parre det med en tredjepartsenhed for at have komplette pulsfunktioner. For eksempel din Wahoo-enhed. Jeg starter med puls og pulsvariation, så du kan se de grønne lys nedenunder? Så de skinner lige ind i din hud og fortæller dig, hvor meget blod der pumpes under overfladen, for mens dit hjerte banker, øges mængden af ​​blod et øjeblik, og det absorberer mere lys.

Og så strømmer der mindre blod i hullerne mellem dine hjerteslag, og så reflekteres mere lys tilbage til whoop-remmen. Og ved at gøre dette kan det så fortælle dig, hvad din puls er, og ved også at indstille intervallerne mellem hjerteslag, kan det selvfølgelig fortælle dig, hvad din pulsvariation er. Jeg vil indrømme, at jeg troede, at puls var en temmelig konstant ting, men nej.Ikke kun er det ikke konstant, variationen mellem hjerterytmscanninger kan være en indikation af din genopretningsstatus. Hvis jeg kan sige, hvad Whoop siger, at de adskiller sig fra andre wearables og faktisk har patent på dem, måler du din pulsvariation og hvilepuls på et eller andet tidspunkt i din søvncyklus dag ud og dag ind. Og det skaber ensartede og sammenlignelige data i stedet for at være fejlbehæftede.

For eksempel når du prøver at måle din hvilepuls, når du lige er vågnet op. De værdier, det genererer, er unikke. At etablere din basislinje, når du første gang tager den på, tager Whoop et par dage at lære dig at kende.

sveder forbrænder kalorier

Når det først har en idé om dine egne unikke parametre, kan det derefter begynde at generere ting som dit opsving. Så det handler om din hvilepuls, som, så meget som vi altid troede, en høj hvilepuls er et tegn på, at du er Er træt eller måske har en sygdom, mens en lav hvilepuls er et tegn på, at det er en god underskrive, at du er kommet dig. I modsætning hertil er pulsvariation det modsatte.Så lav pulsvariation er et tegn på, at du er træt eller måske har en sygdom og kunne bruge en fridag eller i det mindste en let dag, mens en høj pulsvariation antyder, at du er klar til at lægge en seriøs træningsbelastning på tage. Det sidste stykke af genopretningspuslespillet er din søvn, både i varighed og kvalitet. Og det kommer vi om et øjeblik.

Alle data vises i appen, både for en bestemt dag og senere over tid, så du kan se tendenser. Der er også en desktopversion, der giver bedre synlighed i længere perioder. Nu når du åbner appen, vil din målskærm være der et øjebliksbillede af de data, der blev optaget i dag.

Du har status 'Min bedring', gul, desværre i morges. Lige under har du 'Min søvn'. Derefter over belastningsværdierne.

Først for min vej til arbejde i morges, som automatisk genkendes, og derefter stammescore for dagen øverst. Hvis jeg stryger lige nu, får du lidt flere detaljer. Da du effektivt har en pulsmåler 24 timer i døgnet, kan Whoop beregne, hvor meget hjerte-kar-stress du har sat på i processen, og det rangerer det med en score fra nul til 21.

Inden du går, wow, det er et imponerende antal, husk nu, det er kun for mig. og resten af ​​min dag kan det være lidt anderledes for dig. Når vi trykker på det, får vi et lille øjebliksbillede af, hvad jeg har lavet, dvs. maksimal puls, gennemsnitlig puls for dagen og også estimeret kalorieindtag, nu når jeg klikker på dette stykke, ser vi aktiviteten.

Som jeg sagde, plejede det at blive genkendt automatisk, og så går du væk. Igen har vi et øjebliksbillede af min gennemsnitlige puls og min maksimale puls, kalorier og så videre. Hvis jeg ruller nedad, kan du se syv dages stressvurdering på en graf.

bilcykelholder

Du kan se i mig, at det er ret polariseret mellem de dage, jeg kører, og de dage, jeg ikke kører, jeg har en tendens til at ride så hårdt som muligt. Hvis vi derefter stryger til venstre, vil du se en graf, hvor stressscoren er afbildet i forhold til min genopretningsstatus. Og det er super interessant, for faktisk tror jeg ikke, det er alt sammen.

Så meget sammenhæng mellem de to betyder, at jeg tilskriver dette andre faktorer end min cykling, hvilket kan være vigtigere for min restitutionsstatus end træning, og det synes jeg er en af ​​styrkerne ved at bruge pulsvariationer i dette tilfælde. Og det er påvirket af andre faktorer end bare motion. Så ting som stress og diæt og søvn og alkohol og hydrering.

Og så kan du over tid finde ud af, hvad der primært påvirker din genopretningsstatus med det formål at forbedre den, for glem ikke, når du prøver at blive så fit som muligt, skal du træne så hårdt som du kan, men dette er begrænset af din evne til at komme sig. Så forbedr det, og du låser muligvis lidt mere op. Så har vi den sovende side.

Nu fordi du bærer din whoop døgnet rundt, registreres den, mens du sover. Dette viser, hvornår du gik i seng, hvornår du faldt i søvn og også kvaliteten af ​​din søvn. Så hvor meget forstyrrelse du har og faktisk de typer søvn, du har.

Hvis du derefter bladrer på siderne, kan du udfylde et virkelig kort lille spørgeskema hver morgen, der i det væsentlige giver spor om, hvordan du forberedte dig til søvn, uanset om du havde koffein eller alkohol før sengetid, hvordan du arbejdede før sengetid, alt hvad der var kan påvirke kvaliteten af ​​din søvn. Nu kan du se, at du får en procentuel vurdering af din søvnpræstation baseret på den mængde søvn, du fik sammenlignet med den mængde søvn, der er beregnet af Whoop, og hvis du ruller ned som på de andre sider, skal du se, at dette har blev derefter anvendt i løbet af de sidste syv dage. En rigtig cool ekstra er nu sovesofaen.

Og her kan du bruge whoop til faktisk at få mere søvn, og så kan du se øverst, 'Jeg vil

Hvordan kender whoop cykling?

Ved hjælp af accelerometer og gyroskop indbygget, båndetkanregistrerer automatisk, hvornår du begynder at bevæge dig og lærer over tid at skelne mellem aktiviteter, du ofte brugergørf.eksWhoop kanfinde ud af, om min tur var en vejtur eller et bjergcykelride uden noget input fra mig.

Er whoop-bandet det værd?

Selvom mange trackere registrerer din puls under træning, fandt jeg detWHOOPvar mere præcis end andre, jeg har prøvet. Når jeg dobbelttjekte min puls manuelt, kom jeg altid ud med det samme nummer sombåndmålte, og jeg havde ingen problemer med sved eller bevægelse, der påvirker sensorens læsning.

Jeg har brugt dette swoop tape hver dag i over tre måneder, og denne artikel er min sidste dom og sidste tanker om, hvorvidt jeg vælger at lave whoop dagligt eller gå tilbage til mit æble 10 af de næste 10 minutter til motion, fitness og teknologi. Jeg vil tale om denne Whoop-Strap 3.0 og fem af de ting, som jeg synes er en god bærbar plus fem ting, som jeg synes, skal forbedres dramatisk til sit fulde potentiale, men først er det tid til konkurrencer, og jeg Jeg er meget begejstret for at meddele, at denne kanal er så tæt på sit mål om 1.000 abonnenter.

Jeg tror, ​​at denne giveaway vil være en glimrende måde at få os over toppen lige nu. Sådan fungerer det Min Whoop-henvisningslink i min sidste artikel, som du sandsynligvis har set, er blevet brugt over 25 gange, hvilket er et gratis Whoop-medlemskab fra over to år svarer til linket til denne artikel, så du også kan drage fordel af disse fordele, alt hvad du skal gøre for at deltage er at abonnere på denne kanal. Synes godt om denne artikel og del den på ethvert socialt medie, du vælger Twitter Facebook Instagram Instagram hvad du vil bruge.

Glem ikke at efterlade en kommentar til denne artikel. Lad mig vide, at du kom ind i lodtrækningen og inkluder dit brugernavn på dette sociale medie, så vi også kan gennemse andelen i denne kommentar. Årsager til, at du synes, Whoop er en fremragende enhed for dig, og hvorfor du nyder det, så nok af det. Lad os tale om whoop og de fem ting, som jeg tror gør det til en fremragende bærbar enhed, er aktivitetsregistrering nu. Jeg tror whoop gør et fremragende stykke arbejde med automatisk at registrere de sportsgrene, du spiller, de aktiviteter, du laver, og første gang du starter en bestemt sport som tennis pickleball eller noget lignende den starter automatisk. Jeg er klar over, at sport er baseret på dine bevægelser, og jeg synes, at det er godt at starte træningen på det rigtige tidspunkt.

Jeg var bare nødt til at foretage et par ændringer i start- og stoptiderne, men aldrig behøvede at ændre den aktivitet, som den loggede måske ikke er tilfældet for alle, men efter min erfaring gjorde det også et meget godt stykke arbejde med det. Whoop tilføjer konstant nye sportsgrene for at gøre det endnu nemmere for dig at få øje på de sportsgrene, du vil spille. Faktisk er Pickleball og Crossfit kun lige blevet tilføjet i de sidste par måneder, hvor jeg har testet Whoop. Hvad det betyder for mig er, at holdet virkelig er fokuseret på at gøre whoop så nyttigt som muligt for alle og bringe endnu mere sport i blandingen.

Dette vil jeg varmt sige til nogle af kommentatorerne til min tidligere artikel, der virkelig hjalp mig med at forstå, hvordan Stresscoacheren gik ud af det ved bevidst at tilføje en vis mængde stress og ikke nødvendigvis medtage den nøjagtige samme lineære værdi i din samlede stress for dag. Hvis du ville vide mere om det nu, ville jeg læse nogle af disse kommentarer fra den sidste artikel. Jeg ved ikke alt om det, men jeg sætter pris på deres indsigt, som hjælper mig med at forstå, hvorfor disse tal er der, tilføj ikke altid en af grundene til at den stamme, du skal tilføje for at gå fra en 14 til en 16, ikke er den samme som den sort, du skal tilføje for at gå fra en 10 til en 12, bare hvid l denne samlede belastning er logaritmisk som jeg var fortalte. Så lad os gå.

Den anden ting, jeg elsker ved Whoop, der gør den til en fremragende bærbar, er den søvnsporing, som jeg talte om nu i min sidste artikel, og det vil jeg sandsynligvis gøre, hvis du prøver at spore din søvn - også i dette - komforten og letheden ved bandet er fremragende. At have et utroligt behageligt band gør en enorm forskel, så jeg havde aldrig bekymret mig om at føle mig ubehagelig med at sove med whoop-bandet. En af mine foretrukne fordele ved søvnsporing generelt er at forstå mønstre i løbet af dagen.

Så jeg kan gå til whoops online-websted for at se, hvordan disse mønstre ser ud over en længere periode og ikke bare overbelastet af den lille app. Så jeg har prøvet at se på disse mønstre for at se, om der muligvis er et sted, hvor jeg kunne gå i seng tidligere, vågne op på et andet tidspunkt for at forbedre min bedring på forskellige nætter, og jeg synes at se disse mønstre over tid har været virkelig nyttigt , og det har virkelig hjulpet mig med at blive bedre, når jeg går i seng. Forbedre denne konsistens, og jeg roser mig bestemt for at hjælpe med dette.

Den tredje ting på denne liste er HR-transmission. Grunden til, at jeg satte dette på listen, er, at aktiviteter og sport og andre ting er grunden til, at du primært har en bærbar, så send dine lektioner til zwift, hvis du kører på cykel, eller til strava sending, når du løber, er en fantastisk funktion og jeg synes det er dejligt at undgå det ekstra trin at tage en brystbælte på og kombinere det, når man træner en anden træning. Den fjerde ting på denne liste er lidt interessant, og jeg er klar over, at det ikke vil være gavnligt for alle, men for mig var det ikke en fordel at ikke pinge notifikationer på mit håndled hele dagen, så forskellen på æblet var at se på whoop hvor whoop sidder ubevægelig på dit håndled hele dagen, der er lidt dejligt og rart at være i stand til at koncentrere sig om arbejde.

atkins diæt vs keto

Fortsæt det, men du behøver ikke bekymre dig om disse meddelelser eller den fristelse, jeg kender nu, jeg ved, at jeg bare kan slukke for meddelelserne på mit Apple Watch, det er ikke det, jeg siger, pointen er, at jeg ' m uden evnen til at miste fristelsen til at gå tabt i meddelelser, mens jeg skulle arbejde, så det var en fordel, du behøver ikke være enig med mig, men det kom på listen. Sidste på listen til fordelene ved whoop bærbar er lethed og bekvemmelighed. Selve remmen er utrolig behagelig, og jeg synes, at toppen af ​​sortimentet er behageligt bærbart armbånd, fordi armbåndet generelt er behageligt.

Det lette armbånd gør en stor forskel, det er mindre end halvdelen af ​​vægten af ​​mit gamle Apple Watch, og det gør en stor forskel, når jeg prøver at spore søvn, når jeg prøver at registrere løbende træning, og jeg synes det er et stort plus at fortjener at være på Whoop's liste over bedste funktioner. Da denne artikel ikke er sponsoreret, kan jeg tale om alt, hvad jeg vil medtage alle de negative og ulemper, som jeg synes reducerer lidt på det perfekte eller endda bedste bærbare på markedet. Nu er den første på denne liste meget ofte som en kritik af whoop, og jeg har set det i kommentarer og DM'er og andre ting, men i det væsentlige ikke at have en skærm, som du ikke engang kan se tid eller batteristatus på et øjeblik, er lidt uheldigt, at du kan kontrollere batteriet ved at trykke to gange ser på sig selv, men det er kun et par lys, så det er ikke ideelt, det er ikke perfekt, men jeg tror, ​​de sparer meget batteri ved ikke at medtage en skærm, så prøv at lave op for det lidt, men jeg vil sige, at det er nummer én ulempen ved selve båndet, at det bare er en bærbar.

Det er bare et bånd, der sporer din puls over tid, og det er nyttigt til en masse analyser og de funktioner, du får med den time, men der er ingen praktisk funktion. Hvis du løber eller gør noget lignende, er det ikke så nyttigt som nogle ting som Apple Watch til bestemte træningsprogrammer eller endda til daglige opgaver, da jeg begyndte at sammenligne min whoop med. for at bære Apple Watch kontrollerede jeg det sandsynligvis et dusin gange om dagen bare ved at tænke på, at jeg skulle se tiden eller meddelelsen eller noget lignende.

Det tog lidt at vænne sig til, og jeg vil sige, at jeg virkelig ville elske at se det i det mindste på Whoop Strap 4 noget, der kan fortælle mig, hvornår eller hvornår jeg skal lave en bestemt træning, mit gennemsnitlige tempo, alt nyttigt i øjeblikket, og hvornår Jeg taler om løb, der bringer mig til det andet punkt, jeg ikke kan lide ved whoop er, at det ikke fungerede, det inkluderede GPS, hvilket betyder, at hvis jeg vil løbe og bare gå ud af døren, jeg plejede at være i stand til at få fat i mit Apple Watch og mine sko, mine Air Pods og jeg var ved døren, men med whoop skal du sørge for at medbringe din smartphone, fordi det er hvad GPS-sporing forbinder. Så hvis du vil se det fantastiske kort på Strava, når du er færdig med dit løb, hvilket jeg gør, er jeg glad for at se på kortet og føje det til mine træningslogfiler, så GPS ikke er inkluderet i det bærbare, det er så jeg 'm dette' Det var en stor ting for mig, at jeg ikke bare kunne gå ud med mit ur løbesko og AirPods, så nummer tre på denne liste er også interessant, fordi det var på min positive liste, da jeg var for tre siden. første anmeldelse for måneder siden, og det oplades, så innovationen med et genopladeligt batteri, som du bare kan glide på whoop og komme videre med dit arbejde eller gøre hvad du skal gøre er fantastisk, og jeg bruger det meget, fordi jeg kan oplade det mens jeg arbejder. eller bare sidde ved mit skrivebord, og det gør ikke meget af en forskel, men selve batteriet holder kun nogenlunde nok til en enkelt 100 opladning, og nogle gange mister det opladningen over tid, hvis det går ud et stykke tid, så når som helst Jeg satte båndbatteriet ind og pakkede det op, jeg måtte lade det sidde i ganske lang tid. Jeg vil sige, at det til tider føltes som timer, da jeg sad der og ventede på, at det skulle oplades.

Så hvis du nogensinde har en løsning på ingen bekvem måde at påfylde, mens hurtig opladning er en downer, er innovation og bekvemmelighed god, det tager alt for lang tid at oplade, og det varer kun 100 opladninger. Så hvis du bruger dit ur, mens du prøver at oplade det, bliver det aldrig til 100, så jeg fandt ud af, at fortæl mig i kommentarerne, om du var anderledes, men det var en af ​​mine største klager, så jeg fik efter min første anmeldelse kommenteret svømning med whoop-båndet, og hvordan du svømmer med det, og du svømmer enhver form for træning, eller du gør mere intense sæt, som selve whoop-bandet ville vende rundt, mens du forsøgte at svømme, og jeg var nødt til at undersøge dette, tak til B Rochelle for at forlade dette kommenter og tuck mig i den rigtige retning, hvis du gør det, hvis denne rem er behagelig eller ikke for stram, vil den ofte vælte, mens du svømmer, og det kan helt sikkert være ulykkeligt og ubehageligt, når du prøver at indstille en træning. Der er en løsning på dette, og Whoops sælger et 12-delt hydroband i en pakke med to, som du kan glide over selve whoop og dække det med noget silikone, så det forbliver på plads, mens du prøver at svømme, men har ekstra ting som det og at betale for et band og skulle sætte dem på før en svømmetur er igen en ulempe, som jeg synes er en ulempe for hele whoop-oplevelsen, okay det sidste element på den negative liste er 100 medlemsomkostningerne for en whoop nu the die Du køber tape dig selv med et medlemskab, og du får det normalt gratis, hvis du bruger linket i en af ​​mine artikler til whoop.

Du kan få din første gratis måned såvel som bæltet gratis, men hver måned derefter har du næsten tredive dollars til det Betalende medlemskab til datoerne selv, du kan beholde bandet, hvis du ikke beholder medlemskabet, men alle som Whoop er gavnligt for, bruger medlemskabsminedrift, så de kan betale for deres hukommelse og deres algoritmer, der beregner alle disse vigtige detaljer fra dine trænings- og sundhedsdata, men hvis jeg skulle vælge, ville jeg hellere betale på forhånd, så ligner et Apple Watch eller en Garmin eller Fitbit, og jeg kan bruge det, så længe jeg vil. Måske er det bare en psykologisk ting, men at have et medlemskab, som du ved, at du bliver nødt til at fortsætte med at betale over tid, er svært at retfærdiggøre noget lignende, men hej, når du ikke vil betale dit medlemsgebyr, og hvis du vil modtag dette gratis baseret på henvisningslink, glem ikke at gå ind i lodtrækningen, og du kan muligvis have dit henvisningslink i beskrivelsen af ​​denne artikel og drage fordel af det, så bliv ved med at se alt dette på whoop som min daglige kondition -Bærbar for chauffører at bruge, og svaret for mig er nej. Personligt tror jeg, at et Apple Watch har mange frynsegoder, som jeg ikke får med mig, hvis jeg var en topatlet, hvilket jeg ville ønske, at jeg var en elite professionel atlet, der virkelig havde til hensigt at få den sidste en eller to hver dag to procent for at sikre, at jeg har den bedste fysiske kondition med algoritmer og analyse af dine træningsprogrammer, men da den mere afslappede fitnessentusiast, som jeg er, og Apple Watch giver dig mere information om træningen, kan du vælge en træning og se dit gennemsnitlige tempo Svøm dine omgange og din afstand.

Min professionelle svømning er en fantastisk måde at gøre dette på, når disse funktioner tager oplevelsen til det næste niveau med disse apps, og jeg tror, ​​jeg har et fitness-udstyr, der ikke kun giver mig mulighed for at spore min fitness over tid, men også Lige nu er værktøjet noget jeg foretrækker frem for Apple Watch. Nu, som en advarsel, hvis du stadig ser denne artikel, skal jeg sige en advarsel. Husk, at hvis min brugssag er en fitnessentusiast, er der en anden brugstilfælde for hver enkelt person, kan det være forskelligt fra en, der er en professionel atlet i elite, der muligvis har brug for forskellige funktioner og funktioner for at gøre, hvad han gør.

voksen cykelundervisning

Alle vil være subjektive med hensyn til, hvordan dette fungerer, men jeg tror, ​​jeg fortsætter med at bruge Apple Watch, og hvis jeg nogensinde kommer til det pro-niveau, kommer jeg måske tilbage til whoop. Tak for at tjekke artiklen, hvis du vil se flere artikler om selve whoop. Mine tanker Jeg lavede denne afspilningsliste, som jeg tror, ​​du kunne tjekke ud ved at klikke lige her.

Hvis du elsker sport, fitness og teknologi og vil se mere af mit indhold, skal du klikke her med det samme. Jeg håber du nød artiklen.

Arbejder whoop med strava?

SYNKRONISER DINWHOOPDATA TILKOST

WHOOPMedlemmerkanskubbe daglige aktiviteter og vitale målinger, herunder søvn, restitution og kardiovaskulær belastning tilKost, verdens største atletiske samfund.

Er whoop bedre end Apple Watch?

Hvis du vil have et fitness-band,Whooper vejen at gå helt sikkert. Hvis du vil have enholde øjemed et ansigt og apps,derefter Apple Watcher vejen at gå. For mig personligt bærer jeg næppe mitApple Watchlængere.09.04.2021

Kan jeg bruge whoop uden medlemskab?

DetWhooper unik i forhold til andre fitness-trackere, idet du bliver enmedlemtilbrugStrap 3.0 og appen. Dukanikke foretage et engangskøb tilbrugdet.02.11.2020

Kan du brusebad med Whoop?

Du kan vaskedit band med sæbe. Hold remmen tør, når det er muligt. hvisdubæreWHOOPRem ibruser, tag det af ogvaskområdet af din hud under din sensor. Hvisduoplever rødme eller hudirritation, er du velkommen til at bære remmen på den alternative arm for ikke at overeksponereenareal.

Er whoop værd $ 30 om måneden?

Selve remmen er gratis, men du har brug for enWhoopmedlemskab for at se fordelene. Det starter kl$ 30tilmånedeller $ 18 prmånedmed en 18-månedforpligtelse. Med mindst en times tidværdiaf sporet aktivitet pr. dag, der normalt kører, vandrer, cykler og yoga Jeg fandt ud af, at remens batteri varede omkring 5 dage.

Hvorfor er whoop dårligt?

Du tvinges til data hver eneste dag. Og i sin nuværende form er denne mængde data anmassende, påtrængende og obstruktiv. Ikke kun er noget af datas nøjagtighed tvivlsom (vi kommer ind på det), det er også meget vanedannende og får dig til at stille spørgsmålstegn ved dig selv, når du ellers ville være fuld af selvtillid.

Kan jeg annullere min whoop?

Hvis du er utilfreds eller utilfreds med dinWHOOPRem eller de tjenester, du måtte haveafbestilledit medlemskab og returner ditWHOOPRem (for egen regning) af en eller anden grund inden for tredive (30) dage efter modtagelse af dinWHOOPRem til fuld refusion af det oprindelige medlemsgebyr (som betales via din oprindelige betalingsmetode

Hvad gør Whoop for EF Pro Cycling?

EF Pro Cycling er stolt af at samarbejde med WHOOP, og lige i tide til Tour de France også! WHOOP giver vores ryttere mulighed for at præstere bedst, uanset hvor hårdt løbet eller træningsturen, ved at levere personlige biometriske data.

Hvad gør Whoop-remmen til cykling?

WHOOP giver vores ryttere mulighed for at præstere bedst, uanset hvor hårdt løbet eller træningsturen, ved at levere personlige biometriske data. Whoop Strap 3.0, som hjælper os med at optimere vores ydeevne og genopretning sammen med de brugerdefinerede EF WHOOP-sæt, inkorporerer virkelig vores look godt, føler godt, race god mentalitet.

Hvor meget koster Whoop fitness tracker?

med WHOOP fitness tracker. Deltag i så lavt som $ 30. WHOOP Strap 3.0 indsamler fysiologiske data 24/7 for at give den mest nøjagtige og detaljerede forståelse af din krop. Det er let, vandtæt og har den nye og forbedrede 5-dages batterilevetid og BLE-forbindelse.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Højde telt - hvordan man adresserer

Fungerer højdetelte virkelig? Indtil videre undersøger de fleste undersøgelser, hvor effektive højtetelte er til at tillade atleter at leve højt, træne lavt, mens de bor i lav højde. Forskere ved et amerikansk hærs laboratorium på Colorado's Pikes Peak viste for nylig, at søvn i et hypoxisk kammer er mindre effektiv end at sove i ægte højde, 'siger han. 24 2013.

Parlee-cyklusser - hvordan man opnår

Er Parlee-cykler gode? Parlee-rammer er kendt for deres kørekvalitet, og efter at have kørt ESX aero-rammen var jeg fascineret af at se, hvordan Altum sammenligner. Heldigvis skuffede det ikke, at turen er blød og kompatibel, når den ruller langs mindre end perfekte veje, men alligevel lægger strømmen ned, og stivheden er fremragende.

Aaron Gwin cykel - Find løsninger

Hvilken cykel kører Aaron Gwin? Vi mødtes med Aaron Gwin på Fontana for nylig og fotograferede ham på sin nye Intense 279 downhill cykel, som var helt designet omkring 29 / 27.5 hjulopsætningen.

Sådan pakkes jordnøddesmør - praktiske beslutninger

Hvordan pakker du æbler og jordnøddesmør? Kerne et æble og fyld det tomme center med jordnøddesmør. Skær derefter æblet som normalt og pakk det hele i plastfolie for at holde frugten frisk. Dine børn kan trække æblet fra hinanden og nyde masser af PB på hver skive.

Cykelbilsæder - hvordan man løser det

Hvilken alder kan barnet gå i cykelsædet? De fleste barnesæder er velegnede til børn i alderen omkring ni måneder til fire år. Den nedre grænse afhænger af dit barns evne til at sidde op, ikke understøttet, dvs. på gulvet snarere end understøttet med puder.7 2020.

Hvad man skal se, mens man træner - Komplet vejledning

Hvad skal jeg se, mens jeg træner? Alamy. 4/12. Sex and the City (Streaming på HBO Go) Nogle gange er en god fortælling alt hvad du behøver for at holde dig beskæftiget - og Sex and the City har dem i spar. Getty Images. 5/12. Gossip Girl (Streaming på Netflix) Alamy. 6/12. Pretty Little Liars (Streaming på Netflix) Alamy. 7/12. Glee (Streaming på Netflix) г.