Vigtigste > Cykling > Wiggins cykling - innovative løsninger

Wiggins cykling - innovative løsninger

Hvad skete der med Wiggins?

Team WigginsLe Col (UCIholdkode: WGN), også kendt somTeam Wigginsi medierne var en professionel udviklingscyklingholdmed base i Det Forenede Kongerige, der begyndte at konkurrere i elitecykelracing og banecykling i 2015. Theholdfoldet i slutningen af ​​2019-sæsonen efter at have afsluttet Tour of Britain.

FORTELLER: Candace Wiggins havde altid det rå talent og drev til at være en af ​​de bedste. Candace er en point guard og en indfødt i det sydlige Californien, der har opfyldt sin drøm om at spille i WNBA efter en rekordkarriere på Stanford University. Da hun voksede op, blev hun ofte sammenlignet med sin far, major league baseball-spiller Alan Wiggins.

Hun var fire, da han døde af aids efter en lang kamp med depression og stofmisbrug. Jeg løb som ham, jeg lignede ham, så det blev en slags plan for min succes. Fordi min familie-- Jeg har givet dem så meget trøst.

FORTELLER: Efter hans død følte Candace, at hendes families velfærd var deres. Det var bestemt drivkraften for mig, og jeg vidste, at der var en måde at bringe glæde i en situation, hvor der var så meget smerte. I gymnasiet bar Candace sit hold til to statstitler, hvilket gav hende en fuld tur til Stanford. Der blev hun allamerikansk fire gange, og selv da følte hun, at hendes teams succes afhænger af hendes præstation.

parkerer cykel

En ting, der var meget tæt på mit hjerte i Stanford, var tanken om at sætte kvindernes basketballprogram på ryggen, til det punkt, hvor min træner Tara VanDerveer endda sagde i mit sidste år i Stanford: Du har trykket ud på dig, fordi vi går med dig. FORTELLER: Candace havde været så fokuseret på at spille basketball godt, at hendes barndoms dedikation til Jesus Kristus mistede sin plads i hendes liv. Jeg havde aldrig kommunikeret med ham; Jeg havde en bibel i min kollegie, som min bedstemor gav mig, som jeg bare ikke engang kunne - det var besvær, og jeg blev skræmt af den. t-- Jeg bad ikke.

FORTELLER: Trods at gøre sig et navn, stod Candace stadig i skyggen af ​​sin fars mørke arv. CANDACE WIGGINS: Men nu da jeg blev større på college, var det monster

Flere og flere fulgte mig. FORTELLER: Dette monster, du stod overfor i marts 2008. Hendes hold skulle spille Maryland i NCAA-kvartfinalen, hun gik online for at læse en artikel, der blev skrevet om hende, og talte om, hvordan det simpelthen var det største spil i mit liv.

Og her leder jeg efter det, og der er intet om mig. Det hele er min far. FORTELLER: Det gik op for Candice, at folk var mere interesserede i, hvor god hun var, end de gjorde.

Det ramte mig som et knockout-slag. Jeg følte mig besejret. Jeg følte, at ingen bryr sig om min sjæl.

Sådan følte jeg mig. For første gang følte jeg, at jeg blev født under dystre omstændigheder, og jeg begyndte bare at spørge. Dette er det største spil i hele mit liv, vores familiearv står på spil, min arv står på spil, mine WNBA-drømme står på spil.

Alt står på spil, og jeg kunne ikke se min træner. Jeg kunne ikke gå til mine venner. Jeg vidste, at de ikke havde nogen svar.

Jeg vidste, at der kun var én kilde, og jeg sagde bare, at jeg vil gå direkte til kilden. FORTEGNER: Candace vidste, at den eneste hun kunne henvende sig til var Gud, og netop nu er det mig og dig. Og det var som at stole på det for første gang i min bøn.

Og det var som den stilhed. Det var som denne ro og denne fred. Okay, noget er anderledes nu.

FORTELLER: Candace ramte en karrierehøjde på 41 point den aften og førte sit hold til sejr og en plads i Final Four. Jeg slog en rekord, som ingen mand eller kvinde nogensinde har brudt, men den skøre del fra spillet var, at det ikke var mig. Som om det ikke var mig - det må have været engle eller nogen, noget omkring mig, for hver gang jeg skød, lavede jeg det og spekulerede på, hvorfor skulle du skyde det? 'Det er forfærdeligt.

Jeg ville bare smide det op, og det ville gå ind. Og så ville jeg dreje det igen, og det gik bare ind og ind. Det er bare sådan, åh min gud, dette er en besvaret bøn.

FORTELLER: Holdet tabte deres Final Four-kamp til University of Tennessee og sluttede Candaces college-karriere. Men nu baserede Candace ikke sin identitet på sejre eller tab eller endda på sin far. Det kom fra hendes forhold til Jesus Kristus.

Det var Gud, der besvarede mig bøn, på det tidspunkt kender han os, når vi er på det laveste punkt, og han forstod nøjagtigt hvad jeg havde brug for, jeg havde brug for ham til at høre mig og så han kunne tale med mig gennem spillet, til endelig være Candace Wiggins og ikke Al Wiggins datter. FORTELLER: For nylig meddelte Candace efter otte års professionel basketball sin pensionering. Hun er vokset i tro og har lært mere om deres identitet i Jesus Kristus.

kona rove al anmeldelser

Men der er en lektion, som hun altid vil tage med sig. For mig var Jesus en måde at følge en leder på. Han gav mig en måde, at jeg ikke behøvede at være perfekt Livet behøvede ikke at være perfekt.

Han gav mig en vej ud af al den skyld, jeg havde fastholdt, alle mennesker tilfredse. Endelig kunne jeg bare trække vejret ud.

Hvornår begyndte Bradley Wiggins at cykle?

Wigginsbegyndte sporcyklingi en alder af 12 på Herne Hill Velodrome, afbilledet i 2009.

(Nedtælling bip) - Velkommen til en anden udgave af GCN Racing Show med nyheder og resultater fra pro peloton, herunder overførsler, Tour of Hainan, mere cyclocross, Tour de France 2019-ruten. Men først Wiggins og Armstrong. Bradley Wiggins frigiver denne uge en bog med 21 af hans cykelikoner, herunder Lance Armstrong.

Nu er Wiggins citeret i pressen for at sige, at Lance er 'den perfekte vinder' af Tour de France, en position, som han retfærdiggør med det faktum, at han inkarnerer idealerne til grundlæggeren af ​​Tour de France, en superatlet, der er alt og alle kan besejre. Jeg mener, han gjorde det, men til hvilken pris? , men meget har ændret sig siden det 19. århundrede. Og desuden var Desgrange, grundlæggeren, en fortaler for reglerne, husk, gik endda så langt som at diskvalificere Eugene Christophein til ekstern hjælp i 1919, hvilket resulterede i, at nogen pumpede bælgen, mens han svejste sine egne gafler igen under løbet Så, du tror Desgrange ikke så alt for venlig ud for meget af 90'ernes peloton, inklusive Lance.

Men hvad tror du har Wiggins ret? Lad os vide i kommentarerne, når vi går videre med resten af ​​nyheden. Tour de France-ruten i 2019 blev annonceret i sidste uge og ligner en for klatrerne med tre topdestinationer på over 2000 meter, der tilføjer lodrette meter til blandingen af ​​de krævede færdigheder fra deltagerne. Ruten har også et rekordstort antal klassificerede bjerge, omend med en mere vanskelig kat. 2 og kat. 1 som den største stigning i alle kategorier.

Færre kilometer tidsforsøg, selvom der er to korte individuelle tidsforsøg og en kort holdtidsforsøg afrunder blandingen, så det ser ud til, at arrangørerne ASO har gjort alt, hvad de kan for at skabe et uforudsigeligt løb, noget højt på deres dagsorden som løbsdirektør Christian Prudhomme gentog endda sit krav om et forbud mod effektmålere. Desværre er det ikke i hans hænder. Bu Hans stemme leder nu et stort kor, inklusive os her på GCN.

Hvad der utvivlsomt er irriterende ved meddelelserne fra ASO er, at La Course, det kvindeløb, de er vært for, kun forbliver den samme rute i en dag som mændenes 27 kilometer individuelle tidsforsøg med kun fem omgange i stedet for en. I betragtning af La Cources succes gennem årene, især sidste år, må man undre sig over, hvorfor det er. Hvis du har tjekket vores live-dækning af dette års Tour of Hainan på Facebook, ved du, at det har vist sig at være en stærk præstation for italienske ryttere indtil videre med fem af de første syv etaper delt mellem Jakub Mareczko, Manuel Belletti og Andrea blev Guardini og Marco Benfatto.

Den overordnede stilling er dog stadig en ekstrem tæt affære, da de top 21 ryttere er fanget på mindre end et minut inden de sidste to etaper. Nu er en af ​​de mest interessante observationer af dette løb, at Pr tjener penge. En samlet pot på $ 350.000 er en betydelig mulighed for hold at målrette denne sæson.

Og du havde troet, at det skulle være et godt løft i lavsæsonen. Hvis vi holder os til landevejsløbene nu, ser det ud til, at rækken af ​​Team Sunweb vil ændre sig noget i landevejsløbene, som i sidste uge var der yderligere afgange i form af trænere Morten Bennekou og Adriaan Helmantel. Dette følger den tidlige kontraktafslutning af Edward The, Simon Geschke, der afslutter sit 10-årige medlemskab af holdet, og Grand Tour-veteranen Laurens ten Dam fortsætter.

kona sutra anmeldelse

Kunne så mange ændringer skade holddirektør Tom Dumoulins ambitioner, især da Tour de France-ruten ser mindre tiltalende ud, hver gang du ser på par-kernen? I en verden af ​​højt profilerede, højt profilerede værdiforpligtelser betragtes holdstruktur ofte som en af ​​nøglerne til Overlook-succesen. Forhåbentlig ryster dette ikke båden for meget. Måske det sidste træk i den forløbne uge var Fernando Gavirias afgang fra Q uick-Step Floors, den colombianske beslutning om at afslutte sin kontrakt et år tidligt for at blive medlem af De Forenede Arabiske Emirater.

Rækker i poser. Han er utvivlsomt et spændende talent, der blev nummer to i U23 Tour of Flanders, fjerde i U23 Paris-Roubaix og i U23-sejren i Giro d'Italia. Han er selvfølgelig en anden kandidat fra Axeon Hagens Berman-holdet, der bliver passet af den tidligere pro Axel Merckx efter at have kommet sig efter Epstein-Barr-viruset, Mark Cavendish har meddelt, at han fornyer sin kontrakt med Team Dimension Data, ligesom hans lange -tidsløjtnant Bernie Eisel, der har til opgave at skabe den næste generation af chauffører I cyclocross-verdenen, så vi en weekend endnu en dominerende præstation fra Mathieu van der Poel, der sikrede sin tredje sejr i Superprestige Series 2018 og slog arch- rival Wout van Aert igen til andenpladsen, efter at han tidligt havde fundet et hul, der var tvunget.

ræv float x anmeldelse

Toon Aerts fulgte på tredjepladsen hjem den dag. Og i kvindekategorien vendte Marianne Vos tilbage til toppen med en poleret præstation og udførte sit angreb perfekt for at hæve forhænget til den andenplacerede Annemarie Worst og Kim van de Steene til fem-løbsserien i Neerpelt. Med en spændende konkurrence, der for en gangs skyld viste sig at være uforudsigelig for mændene.

En gruppe af favoritter dannet øverst. Og da Vantornout annullerede at dukke op i gruppen, tøvede Laurens Sweeck ikke med at udnytte det. Efter at have accelereret stærkt for at konsolidere sit underskud, svigtede han ikke resten af ​​løbet, hans stærke præstation sikrede ham førstepladsen med 13 sekunder, hans tredje Neerpelt-vinder i træk y; Denise Betsema tog kvindernes vinder Ceylin Alvarado og Laura Verdonschot vandt på tredjepladsen.

Noget, vi har diskuteret meget om, er denne indsigtsfulde tråd fra Daniel Friebe på Twitter i sidste uge så et relativt konstant antal ryttere, der kørte over 14.000 kilometer i UCI-løb med 1. plads pr. Sæson. Men det ændrer sig. Denne sæson sluttede med kun en rytter til at klare det, den løbende specialist Alessandro de Marchi.

Måske et resultat af træningsprogrammer fra større hold, eller bare en freak-begivenhed? Fortæl os, hvad du synes i kommentarerne nedenfor. Så det er alt for denne uge. Bliv opdateret på vores live racing Facebook-side.

Vi har mere cyclocross og også Saitama-kriteriet for at afrunde vejsæsonen. For en anden artikel nu, hvorfor så ikke tage en lektion fra Emma om, hvordan man videnskabeligt tester din cykel eller position. Vi tager også noter.

Hvor høj er Bradley Wiggins?

/

Hvilken cykel kører Bradley Wiggins?

Pinarello Dogma2

Hvem er Wiggins kone?

I begyndelsen af ​​april spiller Warriors stjerneAndrew Wigginsforberedte sig på en regelmæssig sæson, da hans kæreste, Mychal M. Johnson, gik i arbejde med deres andet barn, en baby pige ved navn Alayah Milan.6 2021.

Diamondback sync r anmeldelse

Hvorfor er Wiggins berømt?

Han er den første canadiske spiller, der bliver udnævnt til NBA's Rookie of the Year og den første til at score mere end 40 point i et spil.Wigginshjalp også Canada med at sikre sig tre bronzemedaljer i international konkurrence. Han er den højest betalte canadiske atlet nogensinde.

Er Bradley Wiggins gift?

Bradleys ukendte nye look kommer kun seks måneder efter Tour De France-vinderen meddelte sin splittelse fra koneCatherineefter 16 års ægteskab. Bradley bekræftede nyheden på sin Twitter-profil i maj: 'Det er med dyb sorg, min kone Cath og jeg har besluttet at adskille.

Hvad betyder Wiggins?

Det gamle og fremtrædende efternavnWigginsangiver 'søn af Wigand', et personligt navn afledt af det bretonske navn 'Wiucon', hvilket betyder 'høj og ædel'. Dette navn blev introduceret i England på tidspunktet for Norman Conquest i 1066.

Er Wiggins-cykler stadig tilgængelige?

DetWiggins cyklerracing team og andre forretningsforetagender gik konkurs i oktober 2020 med gæld på over? 1 million. Den gode nyhed for forældre er, at der erstadiget stort antal afWigginsBørnCykler til rådighedtil salg brugt på Ebay.

Hvorfor splittede Bradley Wiggins sig fra sin kone?

Parret har ikke meddelt en grund tilsplittelsedogBradleyhar talt ærligt om sit liv efter en dopingundersøgelse i 2018, som næsten ødelagde hans hårdt tjente karriere. Han sagde, at det satte en enorm belastning på hans ægteskab - tvang hanskoneat tjekke ind på genoptræning.19.05.2020

Hvorfor kom Wiggins med Wiggins-cyklen?

Oprettet af et ønske om at få børnene til at cykle, er Wiggins-cykler designet med hvert barn i tankerne. Hver cykel er bygget med overvejede detaljer hele vejen igennem og skræddersyet til en utrolig cykeloplevelse - uanset den valgte cykeldisciplin. Denne eksklusive nye serie fejrer den store nydelse, ophidselse og frihed til at cykle.

Hvornår startede Team Wiggins Le Col med at cykle?

Team Wiggins Le Col (UCI holdkode: WGN), også kendt som Team Wiggins i medierne, var et professionelt udviklingscykelhold med base i Det Forenede Kongerige, som begyndte at konkurrere i elitecykelracing og banecykling i 2015. Holdet foldede sig ved slutningen af ​​2019-sæsonen efter at have afsluttet Tour of Britain.

Hvornår trak Bradley Wiggins sig tilbage fra professionel cykling?

I 2016 vandt han et yderligere verdensmesterskab i madison og guld i holdforfølgelsen ved de olympiske lege, hans femte successive medalje-vindende optræden ved legene. Han trak sig tilbage fra alle former for professionel cykling den 28. december 2016. Wiggins blev tildelt en CBE i 2009.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Bandede øvelser - besvare spørgsmålene

Fungerer modstandsbåndstræning virkelig? Modstandsbånd er et godt træningsredskab, ikke kun fordi de er super overkommelige, transportable og alsidige, men fordi de kan hjælpe med at målrette mod større muskler såvel som mindre stabiliserende muskler. г.

Hjernefordele ved træning - praktiske beslutninger

Hvad er de 3 grunde til, at motion er gavnlig for din hjerne? Fordelene ved motion kommer direkte fra dets evne til at reducere insulinresistens, reducere inflammation og stimulere frigivelsen af ​​vækstfaktorkemikalier i hjernen, der påvirker hjernecellernes sundhed, væksten af ​​nye blodkar i hjernen og endda overflod og overlevelse af nye hjerneceller. 09.04.2014

Fuld kropskreds - handlingsorienterede løsninger

Hvad er et fuldkropskredsløb? Denne kredsløbstræning vil være en blanding af ensidige bevægelser (enkeltben eller enkeltarm, som en biceps-krølle) og sammensatte øvelser, der engagerer muskler i hele din krop.26 окт. 2020 г.

Vægtet ab-træning - brugbare løsninger

Kan vægte give dig mavemuskler? Ingen overraskelser her: vægte er et godt valg, hvis du ønsker at opbygge abs. 'Brug af ekstern modstand, herunder vægte, kan være en effektiv måde at udfordre mavemusklerne på og give variation,' sagde Tom Holland, MS, CSCS, en træningsfysiolog, der fungerer som fitnessrådgiver for Bowflex. г.

Crank Brothers-kompatible sko - Sådan repareres

Fungerer SPD-sko med Crank Brothers? Begge sko leveres med et mellemlag specielt til brug med Crank Brothers klamper. Mens disse sko er optimeret til Crank Brothers-pedaler, er de kompatible med Shimano SPD-systemet og andre mærker af clip-in-pedaler også. 15 дек. 2020 г.

Vandoptagelse i kroppen - hvordan løser vi det?

Hvor meget vand kan min krop absorbere ad gangen? Bundlinie: Nyrerne kan fjerne 20-28 liter vand om dagen, men de kan ikke udskille mere end 0,8 til 1,0 liter i timen.