Vigtigste > Cykling > Kvinders cykling - hvordan man kan slå sig ned

Kvinders cykling - hvordan man kan slå sig ned

Hvordan ændrer cykling en kvindes krop?

Cyklingbygger muskler

Modstandselementet icyklingbetyder, at det ikke bare forbrænder fedt: det bygger også muskler - især omkring glutes, hamstrings, quads og kalve. Muskler er slankere end fedt, og folk med en højere procentdel af muskler forbrænder flere kalorier, selv når de er stillesiddende.
2. nov. 2020 g.

Transkriber: Fernando Muñoz Anmelder: Maria Pericleous Jeg var meget mindre nervøs på generalprøven, da der kun var otte personer her. (Latter) Så de fortalte mig, at jeg skulle dø, og jeg tog på cykeltur. Min egen historie om cykling - og jeg beder om en håndsoprækning for at se, om det resonerer - er: Jeg lærte at cykle, da jeg var omkring syv år gammel, min rækkevidde gik fra baghaven til blokken.

Et par år senere gik det et par flere blokke. Da jeg var 12 eller 13 kørte jeg over hele kvarteret. Min cykel var min kilde til frihed, det tillod mig at undslippe mine forældre og det tillod mig at interagere med mine venner uden at mine forældre var i det næste rum.

Det var bare en vidunderlig kilde til frihed! Så blev jeg 16. Jeg fik kørekort, jeg havde adgang til en bil og nu havde jeg en ny definition af frihedslys, men hvor mange af jer ville dele den slags historie og historie på din egen cykel? Læg dine hænder op. Åh gud! Næsten alle.

I min tid havde vi også sociale medier. Vi gjorde det ikke på vores telefoner, vi gjorde det ikke på vores iPads eller vores computere, fordi vi ikke havde nogen af ​​disse. Vi kunne stadig finde ud af, hvor vores venner var.

I dag, når du går til Facebook, er der et kort over St. Paul på mit feed næsten hver dag med en lille prik i lufthavnen, der siger, '@ MSP Airport på vej til Chicago' 'På vej til Paris', 'På vej til Timbuktu'. Vi prøver altid at imponere hinanden med, hvor vi skal hen, eller hvor vi har været.

Og vi vil se billeder af alle disse steder i de næste par dage. Vi vidste også, hvor vi skulle hen, og vi vidste, hvor vi var, og vi vidste, at vi vidste, hvor cyklerne var! Vi vidste, hvor Danny, Timmy, Tony var, vi vidste, hvor de var, fordi vi så deres cykler udenfor. Jeg ved, at dette er et videnskabeligt samfund her i publikum, sandsynligvis er mange af jer videnskabsmænd, og I elsker alle data, og I elsker store data, og jeg vil ikke give jer store data, men jeg vil give du en fe med datapunkter, der kan hjælpe med at ramme diskussionen fremad. 600.000 - Dette er antallet af mennesker, der dør hvert år i USA af en fuldstændig forebyggelig træningsrelateret sygdom. 33.000 - Dette er den der gør mig skør.

Dette er antallet af mennesker, der dør hvert år i bilulykker i USA. Og det har været på dette niveau i årtier. Jeg vil spørge dig i publikum, hvor mange af jer mistede nogen, der er en ven eller et familiemedlem, i et bilulykke eller i en bilulykke? Cirka en fjerdedel eller en tredjedel af jer, det er mange mennesker! Når du hører nyhederne, hører vi ikke meget om det, der er ikke meget oprør, faktisk virker det som et acceptabelt tal baseret på det faktum, at vi ikke gør mange ting, vi gør ved det.

Jeg vil også gerne spørge dig, hvor mange af dem? Er venner eller familie døde som følge af terrorangreb i Tyskland? Okay næsten ingen, men når du hører aftennyhederne, hører du ikke noget om - bilulykker skaber ikke historien, men hvis nogen dræbes af nogen fra ISIS eller al-Qaida, kører den, og den fortsætter for et par dage. Det er en del af 24-timers-til-tre-nyhedscyklussen. En.

Antallet af mennesker på denne scene, hvis liv cyklen lige har reddet. 12. Dette er antallet af pund, som den gennemsnitlige person mister efter et års pendling på en cykel. 15.

Dette er antallet af minutter, som læger fortæller os at bruge hver dag med moderat træning. Når jeg tænker på motion, tænker jeg på, at folk går ind i SUV'en eller pickupen, der går i gymnastiksalen, (latter) kører rundt på parkeringspladsen for at finde et sted nær indgangen (latter) og derefter går op til rulletrappen, så de kan bruge StairMaster. (Latter) Og så de kan køre på ergometeret.

Jeg griner, at der er en sandhed, som du ser, og det gør mig ærligt trist. Dette er den procentdel af ture, vi foretager i vores biler, der er mindre end 3 km. Let at køre, let at gå. 4,8%.

Det er modedelen i Minneapolis, antallet af mennesker, der cykler til arbejde hver dag, cirka 4.500 mennesker. Det stiger hvert år. Når jeg kører på min cykel, kan jeg virkelig se det. 100.000.

Dette er virkelig interessant. Enhver, der bor i forstæderne, men gerne vil bo i byen, men ikke har råd til det. Sælg bilen, den er værd at have en pant på 100 grand.

Nu har du råd til et $ 100.000 mere hjem i centrum af byen, hvis du vil være i et fodgængervenligt område, et cykelvenligt område og have adgang til ting i et kvarter uden at bruge en bil. Otte. Dette er hvor mange euro de har beregnet i de nordiske lande som afkastet af en investering på en euro i cykelinfrastrukturen i deres byer.

Miljøpåvirkningen, den medicinske omkostningseffekt - fra kørsel i modsætning til cykling - er et stort investeringsafkast. Og så det sidste tal 19.000.000.

Dette er antallet af cykelture, der tages hver dag ikke i USA, men i Holland. Jeg startede med at fortælle dig, at der kunne være en historie om mig og mit eget liv og helbred. Jeg var patient på Mayo Clinic fra 2007 indtil nu, men jeg fulgte min mave-læge til tvillingebyerne, da deres fællesskab var slut.

Og da mine papirer eller optegnelser kom sammen, så jeg, at hun ved mit sidste besøg havde skrevet: 'Patienten ser yngre ud end angivet'. Ja! (Latter) Det er en ting, som vi alle vil se, især de af os, der er over 60 år. Jeg har Crohns sygdom.

Det officielle udtryk, som jeg får at vide, er 'Duodenal Crohns med strikt sygdom'. Det gjorde mit liv elendigt. I 2007 havde jeg et par operationer, og sygdommen spredte sig meget hurtigt efter operationerne.

cykel kreditkort

I '08 sagde både læger her på Mayo Clinic og læger ved Virginia Mason Medical Center i Seattle: Sygdom fortsætter med at sprede sig som den gjorde, du vil ikke være i stand til at spise om tre til fem år. 'Det var en temmelig elendig tid i mit liv, det meste af tiden spiste jeg mig selv med en rygsæk og en picc-linje. Hvad er TPN, jeg ved ikke engang, om det er et latinsk eller engelsk navn til det? Jeg vidste kun, at rygsækken var min ven, fordi den fodrede mig.

Hvad har jeg gjort? , eller de fik at vide, at de er i terminalfasen, gør: Jeg kørte på min cykel. Først om en blok, fordi jeg var meget svag. Næste dag to blokke.

Tredje dag, omkring blokken, kørte jeg nogle få kilometer. Efter et par års kørsel som dette - jeg lavede nogle få ændringer i min diæt, men ret mindre - efter et par år fik jeg medicin for at komme af de virkelig massive immunsuppressive lægemidler, jeg tog - undskyld mig Dr. Party, når du er her.

De var lidt farlige. De havde ikke nogen rigtig dårlige bivirkninger for mig alligevel, jeg kunne bare ikke lide tanken om at tage dem af, så jeg tog dem af, fik bare en syrereducerende, og det var det. Og siden da er jeg blevet bedre og bedre.

Jeg har stadig Crohns sygdom, det er en kronisk sygdom, som vi lever for evigt, og der er en opblussen her og der, men for det meste er jeg bedre, og jeg betaler mit liv til cyklen. Dette er Laura og Sam. De har begge Crohns sygdom, de er gift.

Sam havde det, han troede var en livreddende operation her på Mayo Clinic, og han er så taknemmelig for den hjælp, han fik. Du ønskede at finde en måde at give tilbage gennem Crohns & Colitis Foundation, så hvad gjorde du? gik på cykeltur, skønt denne gang cykelturen var fra Seattle, WA; til Portland, ME. Og det er to mennesker, der er syge under hele denne prøvelse, men de var fast besluttede på at komme til den anden side af landet og gøre det godt.

Da de kom til den anden ende, rapporterede de, at de er meget sundere for dig. Jeg hørte en historie om MPR for nogen tid siden, jeg ville ønske jeg kunne huske kvindens navn. Alt jeg kan huske er, at hun var 72 år med Parkinsons, og hendes læge satte hende på bagsiden af ​​hans tandem og gik på en cykeltur, en rigtig intens tur, og da hun gik af cyklen, var hendes symptomer aftaget.

De kom tilbage i løbet af et par dage, og så kørte de endnu en cykeltur, og den aftog igen. Denne kvinde - og det ser ud fra den artikel, du ser på skærmen her - finder de ud af, at cykling lindrer symptomer, og hvis du fortsætter med at gøre det, kan du være mere eller mindre symptomfri, livsstil eller liv fri for symptomer på grund af den transformerende natur af cyklen. Det er ikke bare et rekreativt legetøj, jeg synes, det er et ret cool værktøj.

Am sterdam, som er et slags mekka for cykling - jeg vil bringe os til den 19 millioner figur nu - Amsterdam er sådan noget som Mekka, som vi tror i dag, der er millioner af mennesker, som jeg sagde, hver dag kører på tværs af landet. Der er en fantastisk cykelinfrastruktur, du kan køre sikkert overalt, du er altid blandt mange cyklister. Men det var ikke altid sådan.

I 1960'erne så Amsterdam ud som dette: Foto, der på en eller anden måde kvalt fra biler, der er en cyklist. Det er ikke et meget sikkert sted for hende at køre, men hun var i 1960'erne. I begyndelsen af ​​1970'erne var der en masse børn, der af en eller anden grund blev dræbt af biler i Holland, så kvinderne startede et program - faktisk en protest - kaldet 'Stop med at myrde vores børn!' Det var en meget stærk besked til regeringen.

Regeringen indledte et årti-langt program for, nummer et, at beskytte sine mest sårbare rejsende - fodgængere og cyklister - og gøre det lettere at nyde de sundhedsmæssige og økonomiske fordele, de kunne få ved at gøre det lettere for cyklister. Sådan ser det ud i dag. Jeg tællede med på dette billede, der er seks biler, det er den nemme del at tælle.

Der er 60 cyklister! I USA, selv i dag, et sted som Minneapolis, der betragtes som ret cyklet, er situationen vendt. Tror du, at kø i nummer 59 bil ville være stressaflastende, eller tror du, det ville være mere stressende? - Slip dig selv ud for at være en af ​​motorcyklerne, der kører på en beskyttet, sikker sti, og som sandsynligvis giver dig mulighed for hurtigere at komme til din destination? Lidt tættere på os er Detroit, MI; Der har været nogle enorme fremskridt med investeringer i Detroit i de sidste par år, hovedsagelig i centrum og i centrum, men ude i byen ligner det slags mange gamle fabrikker, der er forfaldne og klar til at blive revet ned; og i mange kvarterer er der huse, der ser sådan ud, som ikke længere er der for folket. Flugten fra byen var fænomenal af nogle rapporter, næsten en tredjedel af befolkningen forlod det, der engang var den femte største by i landet, der lignede det.

Jeg løb ind i en fyr ved navn Jason Hall, da han talte på en tvillingebykonference i februar, og han ledte efter noget, der kunne bringe ham og hans venner sammen i Detroit, fordi kvartererne var ret spredte og en masse af de forladte ting imellem de lå. Og så gik Jason på en cykeltur. Han gjorde det med sin bedste ven først, de gjorde det mandag aften, mandag aften gjorde de det med et par andre venner.

Jason fortalte denne historie, de gjorde disse venner ret vrede ved at insistere på, at de havde alle deres venner med sig mandagen efter. Et par måneder senere var der et par hundrede chauffører, og i dag, når de holder den tur i Detroit hver mandag aften og kører til forskellige kvarterer for at se, hvad der foregår i byen. Og tro mig, når du er på en cykel? Se verden anderledes end når du ser den gennem en forrude.

Du kan lugte det, du kan mærke det, du kan høre det, og du kan se det. I dag, når Jason kører mandag aften, vil der være tusinder af chauffører. Jeg kører med Jason og dette besætning på 3.000 mennesker for første gang om ugen fra mandag, og jeg er så begejstret.

Tættere hjemme, i St. Paul, var der en gang i kvartalet - det er stadig et kvarter, antager jeg - blev kaldt Rondo. Det var et rigtig sej kvarter d.

Der var en sporvognslinje, der gik direkte til Rondo Av. Det var et gåbart kvarter, kørbart, du vidste, hvem dine naboer var, der var levedygtige virksomheder der, der var kirker, synagoger - da det for det meste var beboet af jøder og afroamerikanere; det var et kvarter, og det var et rigtigt livligt kvarter, indtil Federal Highway Department - nu kendt som USDOT - kom forbi og fik Rondo til at se sådan ud i dag: Dette er Street 94, der løber lige gennem hjertet af St. leder Paul, og hver gang jeg kører på denne motorvej og mere om det, bryder mit hjerte, fordi jeg vidste, hvordan Rondo-kvarteret var, og det gentager sig tusind gange i USA.

Ja, cykler kan ændre liv og cykler kan ændre samfund, men det kan også biler. Og det er et spørgsmål om hvilket univers vi foretrækker. I Minneapolis er cyklisten i de to byer mellem Minneapolis og St.

Paul; bor i St. Paul, arbejder i Minneapolis og alligevel, når jeg kører på cykel øst over Mississippi på Marshall Street Bridge, er jeg nødt til at sætte mit ur tilbage 25 år. (Latter) Der er en øst-vest-korridor i Minneapolis, der var en gammel, forladt jernbanelinje, som vi nu kalder 'The Midtown Greenway', og byen havde visionen om at omdanne Midtown Greenway til en rigtig cykel-motorvej.

Der er kun meget få grene på og uden for denne cykelsti, for det meste er der kun ind- og udgange. Det er blevet den hurtigste måde at gå øst mod vest mellem floden og Uptown-kvarteret i Minneapolis. Men hvad der er endnu mere forbløffende ved Midtown Greenway er, at det har tiltrukket private investeringer.

Kan du huske det otte euro tal, jeg talte om i Nordeuropa, hvordan det ville repræsentere et afkast på en euroinvestering? Sådan ser den grønne vej ud i dag, foret med ejerlejligheder og lejlighedskomplekser, investeringer på over to milliarder dollars. Private investeringer. Med over 2.000 splinternye boligenheder, som er særligt populære blandt årtusinder, der ønsker at cykle for at komme fra en til bb, fordi bilen er dyr, forurener bilen miljøet og bare ikke at have det sjovt gør det stressende.

Faktisk blev Minneapolis så god til at være en cykelby, at cykling gik til hundene. (Latter) Det er her, jeg kører hjem fra arbejde, hvor jeg kan tage min vinhund Lucy med mig. (Latter) Dette er en hollandsk cykel kaldet 'Bakfiets'.

En af mine kollegaer omdøbte det til 'Barkfiets'. (Latter) På et tidspunkt vil jeg se et billede af mig selv, der kører på cyklen, og jeg smiler, jeg smiler ikke for kameraet, jeg smiler, fordi jeg smiler hver gang jeg er på cyklen. Hvad hvis jeg passerer cyklister i Minneapolis? Nogle gange smiler de fleste af dem.

Det er bare sjovere at cykle. Faktisk er det lidt som at cykle, man glemmer aldrig, hvordan man gør det. (Latter) Så de af jer, der slog dine cykler væk, fordi de ser ud som et barnligt legetøj og tog bilerne ud, da du var 16, her er en mulighed for dig at prøve igen.

Jeg tog en cykeltur og se, hvad der skete med mig. Hvad ville der ske med dig, når du tager på cykeltur? (Bifald)

Er det sundt for en pige at cykle?

En ny undersøgelse viser detridningpå regelmæssige sadler skader seksuelsundhedikke kun hos mænd, menKvinderogså. Hvis du elskercyklerog du er enkvinde, du har nogle dårlige nyheder: Det kan skade din seksuellesundhed. Den seneste undersøgelse kiggede specifikt på hvad medcyklerpåvirker ømhed og følelsesløshed iKvinder.5. apr 2012

denne artikel er for kvinder ked af fyre som kvinde, det kan være lidt udfordrende at cykle, nogle gange bryder naturen for eksempel, for mænd er bare fine. Jeg er her for at hjælpe i denne artikel, jeg giver dig et par tip og tricks til, hvordan du kan cykle lidt mere behageligt end din mor Start med den der holder mest af komforten på din cykel. Hvis du føler dig utilpas i dette område, vil det være meget svært for dig at nyde din cykel. Der er ingen sadel, der passer til jer, som alle fungerer perfekt for en person, og det kan være absolut smerte for en anden, men der er mange forskellige sadler til rådighed, herunder nogle kønsspecifikke sadler.

Du bliver muligvis nødt til at prøve et par sadler for at finde den, der fungerer for dig. Lad dig ikke afskrækkes af, hvordan sadlen ser udskåret - en sadel som denne eller en rigtig bred sadel kan være meget behagelig for nogle kvinder; hver bum gør ondt første gang du kører på cykel, men jo mere du bærer jo mindre bliver det. Det gør ondt når dit muskelvæv vænner sig til det, stol på mig, og for det andet, lad ikke mændsspecifikke cykeludstyr sætte dig ud for for eksempel foretrækker nogle kvinder mænds shorts eller en mands sadel Gode cykelshorts vil gøre din komforttand dyrere Produktet betyder ikke nødvendigvis, at det er bedre eller for Det fungerer, det afhænger af din personlige præference Vask dine shorts efter hver tur og brug en vaskeskind creme at opdrætte, hvis du kører meget i regnen, kan det være værd at investere i nogle mudderbeskyttere for at holde alt stænk væk fra dine ben og bum, uden at have en sodden shami er ikke sjovt, men i Wales er sandsynligheden, at lem ikke rigtig er fordi det altid er rart, når vejrbestandige kvinder finder det lidt mere behageligt at sidde længere tilbage på sadlen, så der er mere pres på din røv og mindre pres på dine følsomme områder, hvis du har problemer med det. At have komfort på cyklen kan være værd at få en cykel passer dig skulle være i stand til at vide, hvordan du justerer din position Tænk over, hvor trykpunkterne er under og efter hver tur. For at gøre dette skal du flytte din sadel bagud eller vippe den lidt. Det er en god ide at tage et multiværktøj med hver gang du kører, så du kan justere din position, mens du er ude.

Dette er sandsynligvis den, som mange finder det sværeste i forhold til når du er midt i himlen, og du ikke har brug for noget værre end at tage fire skift for at gå på toilettet, især i vintermånederne har vi brug for et skøn hvorfor gå Jeg har ikke rigtig brug for at løbe Der er et par forskellige måder at undgå at skulle tage alle dine lag af, den første har bibshorts uden bib-stropper, der gør det meget lettere, men rolig, hvis du har bib stropper der er et par andre tricks, du også kan prøve, den første er faktisk en, som jeg hentede fra min gamle holdkammerat på gaden, hvor du ruller dine korte ben op og derefter trækker den til siden. Jeg har ikke rigtig prøvet denne og af åbenlyse grunde vil jeg ikke demonstrere det i dag, næste er at trække dine bib shorts under din trøje, så du går under din trøje Træk den ene side af bib shorts ned og derefter den anden side og så kan bibshortsen frit komme ned, men jeg er ikke sikker på, hvordan jeg får dem op igen uden at tage min trøje af, da der stadig udvikles nogle shorts til kvinder med lynlås på ryggen eller aftagelige stropper for at gøre det let for kvinder at gøre naturpausecykling til en stor social sammenhængende sport er intet, jeg elsker mere end at gå ud med mine venner og tage en kop kaffe på en café og kage, det er fantastisk, men det er meget vigtigt at have lidt noget at spise og drikke og ofte på cyklen spiser jeg normalt hvert 45. minut som en energibar eller en banan, så du ikke løber tør for energi, når du har en lokal cykelhavneklub, hvorfor går du ikke og deltager i et af deres møder eller grupperejser som denne, vores rigtig venlige gruppe, så vær ikke bange y der er også kvindespecifikke cykelklubber, som begyndte at cykle mor for et par år siden, og hun deltog i en af ​​dem Grupper, der sigter mod at få flere kvinder på cykler, uanset hvad deres kvalifikationsniveau er, og hun elsker absolut at lide, fordi jeg var bare ikke så skræmmende, men det er en fantastisk måde at forbedre dig selv rigtig hurtigt uden det virkelig at bemærke. Og hvis du får en mekanik eller en punktering, vil nogen i gruppen altid hjælpe dig, hvis du er relativt ny til at cykle, giv det et forsøg på at finde en bilfri cykelsti som denne for at opbygge din selvtillid og udholdenhed Uden at bekymre dig om trafik eller biler, så når du har det godt, kan du gå på vejen og gøre store stigninger klare på gaden flette det eller sætte det i en bolle som denne til aero gevinster, og når du går ud, skal du huske at dele din live placering med dine familiemedlemmer eller venner, så de altid ved, at du er sikker, så mange tak for at se dem alle, håber, denne artikel hjalp dig med at give dig nogle tip og tricks. Hvis du har dine egne tip, som jeg ikke nævnte, så del dem med os i kommentarfeltet nedenfor

Hvilken cyklus er bedst for damer?

Nøglefunktioner:Bedste damercykler
  • Forfatter Cross Thema (2016) kr 28.500:
  • Trek SkyeKvinders:
  • Liv Suede 2 (2016)₹ 33,700:
  • Kona Coco (2018) kr.
  • LIV TEMPT 4 (2016) £ 45,300:
  • Liv Rove 3 DD (2016)₹ 39,800:
  • Liv Rove 2 Disc DD (2016) £ 54.500:
  • Lad os nu aflevere dette til dig!

De spurgte, og vi lyttede til, jeg fik en besked på Instagram, der spurgte, om vi kunne lave en artikel om kvinder-specifikke cykler. Jeg synes, det er et godt emne, og det er også meget interessant. Vi er også glade for at høre dine ideer og forslag. Har kvinder brug for cykler specielt til kvinder? I alle sammen, og hvad er mine oplevelser? Jeg er her for at besvare alle disse spørgsmål.

Cykler kommer i alle former og størrelser, ligesom de mennesker, der kører på dem. Du kan ikke kategorisere 50% af befolkningen udelukkende efter køn. Hvorfor har vi stadig mænd og kvinder? Sbikes historisk set var gennemstigningsrammen designet til kvinder, der cyklede almindelige cykler i langt tøj, hvilket var meget upraktisk, da tøjstjernerne skiftede gennem årtierne. Med denne stærke sammenhæng mellem rammedesign og køn fik vi ikke rigtig dette design på landevejscykler, men nogle gange vil tiprøret have en ekstrem hældning mere end sige en mænds ramme, jeg ville bare starte med min oplevelse af cykling uden at være tilfældet er? I min professionelle karriere har jeg nogensinde skrevet en særlig kvindecykel og aldrig følt, at jeg havde brug for det.

Jeg har altid haft det godt på en cykel, og hvis man ser på producentens hjemmeside, er disse cykler mærket som mænd, i det mindste ikke mærket som kvinder, i øjeblikket taler om racercykler, der inkluderer gruscykler - cykler med en vejbaseret en Efter min mening er geometri og dropbars, uanset om det er en specifik cykel til mænd eller kvinder, der er ændringer, du skal foretage på cyklen for at få det bedst, så det kan være sadlen på styrets vægt, står den type af alle, uanset hvor du får din cykel fra, skal du foretage disse ændringer for at gøre cyklen mere behagelig for dig. Så ideen er at finde den cykel, der passer dig bedst, det betyder ikke noget, hvordan den markedsføres, så længe geometrien passer, tjener den det rigtige formål, og så kan du tilpasse den derfra, så jeg ved, hvornår jeg får en ny cykel der er et par ændringer, jeg har brug for for at få 38 procent til at passere det på ir 138 millimeter stilk og 170 krank, men jeg finder det skifter fra cykel til cykel, en cykel kan være 49 centimeter og derefter en anden cykel kunne være en 51, det skifter bare fra cykel til cykel hos forskellige producenter, så hvad gør en kvindespecifik cykel? kommer i alle former og størrelser, og cykelfabrikker har forsøgt at udvikle et varieret udvalg af cykler til alle. Størstedelen af ​​kvinderne har en kortere torso og længere ben, og mænd har også smalle skuldre og små hænder. Hovedfunktionen på kvindecykler er en mindre ramme med et kortere toprør, hvilket betyder, at området fra sadel til styret er meget mindre, hvilket betyder, at du kan komme til styret meget lettere. Dette kan være godt for nogle kvinder, men jeg mener generelt, at jeg foretrækker en lidt mere strakt position, åh jeg har rigtig lange arme, eller måske er jeg bare brugt til racercykler, smallere styr er fås også på damecykler, men disse kan let ændres, alle vil efterlade styr i forskellige størrelser afhængigt af deres kørestil, skuldervægt og hvad du finder mere behageligt, en kvindespecifik cykel leveres ofte med en kvindelig sadel, men det gør det ikke betyder nødvendigvis, at sadlen fungerer for dig.

Du bliver muligvis nødt til at ændre det for at få det til at fungere bedre for dig og frustrerende, kvinders cykler er ofte tilgængelige i lyserød eller babyblå. Vi vil ikke have lyserøde cykler snigende sort, det er vejen at gå, men jeg kan nu lide en metallic cykel som de metalliske mennesker, jeg har, kunne jeg se nærmere på dem, hvis kvindelige bytes ikke blev mærket med noget andet, så mænd kunne bruge dem, to mænd kunne forsinke brugen af ​​kvindecykler på grund af navnet, men kanel kunne være kortere end andre og en kvindecykel kan være bedre for teenagere, der måske finder ud af, at kvindecykler i slutningen af ​​dagen er bedre end de bedste forude og drager fordel af købt kunst, og de bedste kvindeteams i verden, der bruger Carrion, har en bred vifte af kvinder -specifikke cykler, der passer og håndterer godt for folk i alle størrelser, især folk i den mindre ende af spektret, de passer til 650 fods cykler, f.eks. u deres tredobbelte ekstrasmall og dobbelt ekstra små størrelsesrammer i deres kvinders rækkevidde for ryttere fra en og en halv meter op. Jeg skriver en lille herreramme, men Emma plejede at køre 650b-versionen, du kan se her, en 650b-Wheel Som et hjul, der er lidt mindre end din gennemsnitlige racercykel, betyder Flight Othergrail, at du nu kan få 650b i mindre størrelser.

Det er en tendens, som de tror vil udvikle sig i fremtiden, mindre om kønsspecifikke og flere valgleverandører i alle størrelser, som vi talte med et par om, og de sagde, at de ikke laver kvindecykler, de laver cykler, der har foretrukne kvinder, der kører , kvinderne, der kører for velgørenhedsorganisationer Cliff Procycling-teamet anmodede aldrig om en damecykel. De vigtigste aspekter af den tilpassede pasform i henhold til en bjørn er ved kontaktpunktet. Derfor giver de komponenter, du rører ved det, du skriver, et smalt styr til slanke skuldre, de har også længere og kortere trapper til kortere torsoer og længere arme, de har også en sejrrig specifik cirkel, der er mere egnet til kvinder og kortere og længere krumtap Dette følger trenden med at producere en hel række forskellige rammestørrelser og komponentindstillinger, der passer til de andre rytterpræferencer.

I slutningen af ​​dagen vælger jeg den cykel, der passer dig bedst. Som folk, der er mere interesseret i cykler end køn, kan nogle kvinder være bedre egnet til kvindecykler, men antag ikke, at du har brug for en kvindes ikke-specifikke cykler med det samme kan det være en god tidsbesparelse for en ny cyklist, men husk at der er forskellige former og størrelser, som vi har forskellige skulderlængder eller forskellige benlængder uanset køn, hvorfor ikke? Gå til din lokale cykelbutik og prøv at få en cykel eller bare sidde på nogle cykler. Ting kan altid ændres og optimeres.

Det vigtigste, der gør cyklen mere behagelig for dig, er styret i den rigtige størrelse, indstil dig ordentligt og sørg for, at du kan nå alle bremserne på gearene for at have kontrol over cyklen. Håber du nød denne artikel om kvinder-specifikke cykler, og jeg håber, det besvarede nogle af dine spørgsmål GCMapp har vi virkelig brug for kvinder-specifikke cykler, gå til Gianna og få afstemning, og de vil blive brugt uanset hvor du får din cykel fra, de vil have en ramme uden ansigtsgeometri hver gang de besøger eometri efter min mening ja, jeg er nødt til at give det bedste, jeg har de andre ressourcer, du kan få, jeg troede, at det værste er bedst for dig, så du måske også vil rote lidt hvis det passer dem bedre, så måske det subtile meget praktisk i dag

Reducerer cykling mave?

Cyklinger en god træning at tilføje til dit fitnessregime. Det er en meget effektiv øvelsekanhjælpe digreducere mavenfedt og opnå din vægttabmål hurtigere. Det er en meget effektiv øvelsekanhjælpe digreducere mavenfedt og nå din vægttabmål hurtigere.4. juni. 2018 nov.

Okay, du har brug for en motionscykel til denne ti minutters træning, og hvis du ikke har en, skal du lave en af ​​mine mange andre ti minutters træning for at se godt ud nøgen, og inden vi starter denne træning, skal du gå videre og indstil din motionscykel til at gøre, at du er god at gå, men sørg også for at varme op i mindst fem til ti minutter, og hvis du allerede er opvarmet, så lad os komme i gang. Okay. Vent til nedtællingsuret vises i hjørnet.

Okay, om ti sekunder vil du træde så hurtigt som muligt. okay, gør dig klar. gør dig klar, vi træder rigtig hurtigt. gør dig klar, vi starter om tre, to, en. gå.

Okay, kom nu, pedal, pedal, pedal, pedal, kom så hurtigt du kan, kom, pedal så hurtigt som du kan, kom nu. Bliv ved. Fortsæt med det og stop.

Slap nu af. Nu sker det. Vi træder igen om syv sekunder, okay? Gør dig klar, gør dig klar Kom nu, bliv klar og gå.

Kom nu, pedal. Pedal så hurtigt som muligt, så hurtigt som muligt. Kom nu.

Kom nu. Lad som om du prøver at flygte fra en hund, der jagter dig. Kom nu, spar hurtigt.

Og vent. Okay, slap af. Lad os gå, hold øje med uret.

Lad os gå. Næsten, gør dig klar og gå. Pedal, pedal, pedal.

Kom hurtigt. Hurtigt, tag det til ti sekunder så hurtigt som du kan. Giv alt hvad du har Kom nu, start meget hurtigt med at træde i pedalerne.

Kom nu, fortsæt med at træde, fortsæt med at træde og stop. Nu, hvis det er for let for dig, og hvis du vil, kan du nu pedalere meget langsomt, okay? Bliv bare i bevægelse, stop ikke. Færdig? Og gå.

Kom hurtigt. Kom nu, hurtigt Pedaler. Hurtigt pedal, lad os gå.

Gå hurtigere end mig, kom nu. Meget hurtig, kom nu, stå op, stå op. Kom hurtigt.

Kom nu, intensitet. Og stop. Gå, slappe af.

Hvad uanset hvad du laver, vil jeg ikke have dig til at stoppe alle gør jeg? Jeg er ligeglad med, om du bare sidder der og stirrer på din cykel i ti minutter, bare en ti minutters træning, ikke helt. Kom nu. Kom nu, p edal hurtigt, tag det op, tag det op.

Kom nu, kom hurtigere, kom væk herfra. Gå af denne hund. Kom nu, fortsæt.

Husk, du har en stor hund, der jagter dig. Kom nu, hurtigt, hurtigt. Og stop, gå, slappe af, okay, se uret, vent på, at det siger, gå, og gå derefter igen, okay? Kom igen, tre sekunder mere, gør dig klar. Og gå.

Kom nu, hastighed, hastighed, hastighed, hastighed. Tag det op, tag det op. Kom igen, fem sekunder mere, fem sekunder mere.

Gør dig klar. Næsten næsten tid til at hvile. Og stop.

Lad os gå. Okay, tjek dette ur. Tænk bare på den flotte krop, du får, når du er færdig med denne træning.

Og gå. Det er rigtigt, gå videre. Du er nødt til at gøre det svært, du skal gøre det intens, fordi du ser ud.

Medmindre det er hårdt og intenst, brænder du ikke dit fedt. Kom nu, gør det intenst. Pedal hurtig, pedal hurtig.

Og stop. Kom nu, jeg ved, det fungerer for dig, okay? Hvis det fungerer for dig, betyder det, at det virker for dig. Det betyder, at du forbrænder fedt igen, okay? Du ønsker ikke, at det skal være let.

Du vil have, at det skal være lidt udfordrende. Gå. Gå.

Gå, det kan være svært, men se, når du begynder at forbrænde fedt og tabe sig, vil du gerne begynde at gøre det hver dag. Okay, lad os gå. Og stop.

Men lad mig tage det tilbage. Du vil ikke gøre dette hver dag. Bare gør det tre eller fire gange om ugen, okay? Men du vil gerne gøre det hver dag, når du ser resultaterne.

Kom nu, fortsæt, fortsæt, lad os forbrænde noget fedt. Tænk på denne ene flotte krop, du kommer på, hurtigere, hurtigere, kom nu. Du skal gøre det til en udfordring, du skal gøre det intens. gør det ikke intenst, du forbrænder ikke dit fedt.

Jeg ved, det er svært, det er endda svært for mig også. Men jeg gør det, fordi det fungerer nu. Gå.

Kom hurtigt. Kom nu kom nu. Lad som om du prøver at komme væk fra en hund.

Forsøger at være hurtigere end mig Kom nu, kom på og lyt, medlem, som jeg sagde, hvis det er for let for dig, så gå meget langsomt lige nu, okay? Tre sekunder mere, gør dig klar og gå. Kom nu, fortsæt. Pedal, pedal, pedal, kom nu.

Fem sekunder mere, kom nu, træder op, fremskynder. Kom nu, du er næsten færdig. Og stop.

Og som nogle af jer har du muligvis en stationær cykel, som du skal fortsætte med at træde for at stoppe. Så hvis det er tilfældet, selv for denne resterende del, skal du bare begynde at træde meget langsomt for at holde din cykel i gang. Fortsæt.

Kom nu, fortsæt. Fortsæt, giv ikke op. Kom nu, kom hurtigere.

Kom nu, giv ikke op. Kom næsten. Og stop.

I dette øjeblik skal der være en lille stemme i dit hoved, der prøver at bede dig om at stoppe, men bede den stemme om at holde kæft, i Okay? Fortæl den stemme, du vil have en sexet krop, fortsæt, lad ikke stemmen stemme dig, fortæl den stemmen i dit hoved for at være stille, jeg prøver at få en sexet krop, lad mig være i fred Okay, næsten stop, det er rigtigt, hvis du gør det, forbrænder du fedt, og du kigger eller nøgen. Kom nu, det er det, det handler om. Se på mig, jeg sveder også, jeg ved, det er svært, men se, det fungerer.

Gå uanset hvad du gør, giv ikke op. giv ikke op, jeg er ligeglad med, om du sidder på cyklen i ti minutter. Fortsæt.

Hold op. Normalt er det kun ti minutter. Det er ti minutter, men det er virkelig svært, men det virker virkelig, okay? Fortsæt.

Færdig? Gå. Præcis, kom nu, fremskynd det. Kom nu kom nu.

Giv alt hvad du har. Kom nu, se på mig. Kom nu, giv alt hvad du har.

Og stop. Lad os slappe af. Hold uret.

Hvis det bliver for svært for dig, skal du bare begynde at træde lidt langsommere. Men alligevel vil jeg have dig til at prøve at give alt, hvad du har. Okay? Forsøg altid at give alt, hvad du har, for se, det var kun ti sekunder.

Okay, ti sekunders hårdt arbejde, så ti sekunders hvile, kom nu. Er der næsten. Og stop.

Se på mig, jeg sveder også. Jeg ved, det er hårdt, men se, det var kun ti sekunders hårdt arbejde. Kom nu, gør dig klar.

Giv bare alt hvad du har i ti sekunder. Gå. Ti sekunder, giv alt hvad du har, ti sekunder, kom nu.

Syv sekunder. Kom hurtigere. Kom nu, fem sekunder.

Kom hurtigere, kom nu. Kom, næsten der. Og hold der, du går.

Nå, se, hvis du ikke kan lide lyden af ​​min stemme, skal du bare trykke på lydløs-knappen og træne, okay. Alt du skal se efter er partiet og stoppet. Kom nu.

Fortsæt, fortsæt Kom hurtigere. Kom nu, du kan gøre det. Og stop.

Jeg ved, du bliver træt lige nu, men det betyder bare, at det fungerer for dig. Det er en udfordring. Du er træt, hvilket betyder, at din krop forbrænder fedt under samtalen.

Gå. Gå. Kom nu, fortsæt, fortsæt.

Kom nu, vi er næsten færdige, det er kun omkring fire minutter. Kom og stop. Og når du tænker over det, når der er fire minutter tilbage, så er der virkelig kun to af de fire minutter, hvor du skal arbejde hårdt, og de andre to minutter vil du hvile, så det er virkelig kun to minutter af hårdt arbejde, og dette hårde arbejde vil betale sig for dig, og du vil se godt ud nøgen bagefter.

Kom nu, næsten færdig, og stop. Fortsæt, kom nu, giv ikke op. Du behøver ikke give op nu, for vi er næsten færdige.

Omkring tre mere eller fire minutter, kom nu. Giv mig ikke op. Gå.

Hold øje med uret. Kom nu. Tænk på den flotte krop.

Kom nu, kom og stop. Tænk over det. Folk vil sige, hvor godt du ser ud, når du har mistet al vægten, hvordan du ser anderledes ud, hvordan du bedre passer ind i disse tøj, kom nu, det er det, det handler om at se bedre ud, okay? ser bedre ud, ser bedre ud, ser godt ud, ser sexet ud, imponerer mennesker.

Kom nu, det er det, det handler om. Tag det op, stop med at tænke over, hvorfor du vil tabe dig. Kom nu.

De fleste mennesker ønsker at tabe sig for at imponere andre bare for at bevise, at de kan tabe sig eller for at se bedre ud. Kom nu, uanset hvad du skal gøre, så tænk over årsagerne. Stop. Kom videre.

Præcis os Næsten færdig. Bliv ved med mig. Bliv ved med mig.

Jeg ved, det er svært, du kan se det, se på mig. Gå. Jeg sveder også.

Jeg arbejder hårdt, jeg arbejder lige så hårdt som du gør på denne træning. Kom nu, træd på pedalerne. Kom nu, træd på pedalerne, træd på pedalerne.

Hold op. Kom nu, kom nu, giv ikke op på mig. Kom igen, tre sekunder til, så går vi igen.

Gør dig klar. Gå . Præcis, kom nu.

Kom nu, træd på pedalerne. Pedal. Kom nu, næsten færdig.

Kom og stop. Hej du fortsætter. Jeg tror der er to minutter tilbage, hvad betyder det? Et minut hårdt arbejde, et minut hvile. Når du er kommet så langt, skal du ikke give op.

Når du er kommet så langt, skal du bare give det alt, hvad du har. I sidste ende skal du virkelig give alt, okay? Brænd det op, kom nu. Og stop.

Kom nu, det er den sidste del. Kom nu, du skal virkelig hente det her. Gå ikke langsommere, fordi det er den sidste del, gå hurtigere.

Okay? Og gå. Prøv at komme hurtigere, jeg ved, at dine ben brænder. Kom hurtigere, hurtigere.

Kom nu kom nu. Når dine ben brænder, så tænk på dit smukke kropsudseende, som du får. Kom nu, bare tænk over det, og stop det, lad os gå.

Giv ikke op, kom nu. Kom nu, tre sekunder, og så går vi igen. Kom nu, kom nu, træd på metallet.

Kom nu, lad som en hund jagter dig som jeg sagde før. Kom nu, gå hurtigere, hunden fanger dig, kom nu. Fremskynd det.

Kom nu, dette er den sidste del, du skal virkelig hente den. Dette kan være dit sidste øjeblik, så det betyder 30 sekunders hårdt arbejde og 30 sekunders hvile. Kom nu, gå.

Kom nu, kom nu, lad dig være. Tag ikke denne hund. Kom nu, denne hund fanger dig. Kom hurtigere.

Kom nu, kom hurtigere væk fra denne hund, tag den op, tag den op. Og stop. Kom nu, jeg er ikke sikker på, hvor meget tid vi har tilbage, men jeg ved, at vi næsten er færdige, kom nu, gå, Pi kom nu, kom nu, giv det alt, hvad du har nu.

Dette er slutningen, giv alt, hvad du har. Kom nu, kom igen Kom op, hent det Jeg tror det er mindre end 30 sekunder. Giv ikke op, vær venlig at ikke.

Fortsæt, kom nu, du vil se godt ud bagefter, det ved jeg. Kom nu, tag det op. Don stop ikke, stop ikke, stop, gå, se på dette, du klarede det, du klarede det, godt job, okay, du kan gå af din cykel nu, du har gjort det, godt job.

Godt arbejde. Hvis du ønsker at få en gratis DVD med alle mine fedtforbrændingsøvelser på en DVD, skal du bare gå til nowloss.com/free og ja, det er virkelig gratis.

Jeg vil ikke lade dig betale for forsendelsen. Jeg betaler forsendelsen for dig, og det gør jeg, fordi jeg virkelig vil have dig til at se godt ud nøgen. Og alt hvad jeg vil have dig til at gøre for mig er, at du kontakter mig via min hjemmeside på nowloss.com og fortæller mig dine succeshistorier om, hvordan min gratis DVD hjalp dig med at se bedst nøgen ud.

Giver cykling dig en flad mave?

Ja!Cykling kanHjælpduat få enflad mave. Mendu kanbrænde fedtet ved udbulingen vedcykling.Cyklinger en fantastisk kalorieforbrændende træning for 130 pund menneskerkanbrænde næsten 600 kalorier i løbet af en times kraftig cykeltur.

Forøger cykling bryststørrelsen?

Aerobe øvelser - såsom trappeklatring,cykling, og power walking - kan fremskynde dit stofskifte og hjælpe dig med at tabe kropsfedt. Styrketræningsøvelser som pushups kan også tone brystet og ændre udseendet påbryster.

Hvordan vælger jeg en damecykel?

Kvinderkanvælgemellem enkvindersspecifik vejcykeleller en unisex vejcykel. Mangecykelmærker rapporterer data, der viserKvinderhar en sorteringsvinger (armlængde) i gennemsnit sammenlignet med mænd i samme højde. Derfor,kvinders cyklerer generelt kortere i det øverste rør for at imødekomme dette.4. maj 2016

Hvor meget vægt kan du tabe cykling 30 minutter om dagen?

Harvard Medical School rapporterer en person på 155 pundkanbrænde omkring 260 kalorier på en øvelsecykelfor bare30 minutter. En person på 125 pundvilleforbrænde 210 kalorier i samme træning, mens en 185 pund personvillebrænde 311 kalorier.27. apr 2019

Er cykling bedre end løb?

Antallet af kalorier, du forbrænder i en af ​​øvelserne, afhænger af intensiteten og længden af ​​tiden. Generelt,kørerforbrænder flere kalorierend cyklingfordi det bruger flere muskler. Imidlertid,cyklinger blidere på kroppen, og du kan muligvis gøre det længereellerhurtigereenddu kanløb.21. jan. 2020 g.

Er cykling hver dag dårlig?

Cyklingkan hjælpe med at beskytte dig mod alvorlige sygdomme som slagtilfælde, hjerteanfald, nogle kræftformer, depression, diabetes, fedme og gigt. Ridningen cykeler sund, sjov og en træningsform med lav effekt for alle aldre.Cyklinger let at passe ind i dindagligerutine ved at køre til butikker, park, skole eller arbejde.

Giver cykling dig en stor bum?

Cyklingvil ikkegiver dig en større røv, men det kan detgive digen mere formet på grund af dets fordele ved cardio og muskelopbygning.Cyklingarbejder dine ben og glutes, især nårduklatrer, men detgørikke vare længe nok ellergivenok modstand til at byggestormuskler.

Er der flere kvindelige cyklister i Storbritannien end mænd?

#En ud af en million. I marts 2013 annoncerede British Cycling en ambition om at få en million flere kvinder på cykler inden 2020. Siden da er over 800.000 flere kvinder blevet opfordret til at tage cykling, men to tredjedele af hyppige cyklister er mænd (sammenlignet med lande som Danmark, hvor mandlige cyklister tegner sig for 47% og kvindelige cyklister 53%).

Hvilken slags cykeltøj bærer kvinder?

Dame cykeltøj og cykeltøj til kvinder, der fås hos PRIMAL - hvor vi designer cykeltøj til kvinder lavet til den moderne cyklist - til stier eller veje. Dame cykeltøj og cykeltøj til kvinder, der fås hos PRIMAL - hvor vi designer cykeltøj til kvinder lavet til den moderne cyklist - til stier eller veje. Deltag i E-Team

Hvorfor er det vigtigt for kvinder at cykle?

Women's Cycling samler kvinder til at opleve, dele og udtrykke deres kærlighed til cykling! ”Lad mig fortælle dig, hvad jeg synes om at cykle. Jeg tror, ​​det har gjort mere for at frigøre kvinder end noget andet i verden.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Hjertesundt kød - almindelige spørgsmål

Hvilket kød er godt for hjertet? Begræns fede stykker kød. Oksekød, magert stykker og magert jorden rundt eller mørbrad. Kylling eller kalkunbryster og bud, uden skind, udbenet. Kylling eller kalkun, malet. Fisk, høj i omega-3, såsom sild, makrel, laks, ørred, tun. Indrefilet af svin, trimmet af fedt.Seitan.Tempeh.Tofu.16 июл. 2020 г.

Er frosne grøntsager sunde - mulige løsninger

Er frosne grøntsager lige så sunde som friske grøntsager? 'Frysning i' næringsstoffer Grøntsager snapfryses normalt meget hurtigt efter plukningen. Næringsstofferne 'frosses' ind under denne proces, hvilket betyder, at du ganske let kan have flere vitaminer i en frossen grøntsag end i den 'friske' modstykke. Men der er mere ved frugt og grøntsager end bare vitaminer. 13 maj 2017 г.

Sund julemiddag - hvordan man beslutter

Hvad er et godt måltid at spise til julemiddagen? 60 ikoniske julemiddagopskrifter, der udfylder hele menuen på 60. Bagt skinke med brunt sukkerglasur. af 60. Perfekt Prime Rib. af 60. Cranberry Brie Bites. af 60. Oksefilet. af 60. Pull-Apart juletræ. af 60. Ristede rosenkål. af 60. Bedste glasurerede spiral skinke nogensinde. af 60. Roast Beef.

Laveste sukker frugt og grøntsager - praktiske løsninger

Hvilken frugt har den mindste mængde sukker? Frugter med lavt sukkerindhold inkluderer: Jordbær. Jordbær er ligesom mange andre bær ofte fiberrige og indeholder meget lidt sukker. Ferskner. Selvom de smager sødt, indeholder en mellemstor fersken kun omkring 13 g sukker. Citroner og limefrugter. Honningmelon. appelsiner. Grapefrugt. Avocados.

Er luft stegning sundt - løsninger på problemerne

Hvorfor er frityrgryder dårlige for dig? Mens luftfrysere reducerer sandsynligheden for acrylamiddannelse, kan der stadig dannes andre potentielt skadelige forbindelser. Ikke kun risikerer luft stegning stadig at skabe acrylamider, men polycykliske aromatiske kulbrinter og heterocykliske aminer kan skyldes al varm opvarmning med kød. Apr 2, 2019

Ti fødevarer, du aldrig bør spise - Komplet vejledning

Hvad er de 7 fødevarer, der skal undgås? De uberørbare: 7 fødevarer, der skal undgås for enhver pris Forarbejdet delikatesser. Ramen nudler. Donuts. biograf popcorn. Rå østers. Sukker-sødet frugtsaft. Jordnøddesmør med reduceret fedt. 22.08.2019