Vigtigste > Cykling > World Cycling League - varige løsninger

World Cycling League - varige løsninger

Er der en pro-cykelliga?

Derer en fantastisk mulighed for at udnyttedetsand underholdning og økonomisk potentiale hos mændprofessionel cyklingog drejdetind i en moderne, 21St.Century sportsligeliga.enogtyve . 2015.(dyb bas) - I denne artikel forklarer vi, hvad UCI-point er, hvordan de opnås, hvordan de vægtes i forskellige løb i Tour de France, en-dags klassikere og en uges etappeløb, og vigtigst af alt, hvorfor de er vigtige, og hvorfor du først forklarer, hvorfor ryttere ønsker at optjene UCI-point. Når ryttere konkurrerer i et UCI-rangeret løb, er der en mulighed for at akkumulere UCI-point, og disse point bidrager til placeringen af ​​individuelle ryttere, handelshold og også nationer. Nu er pointene vigtige, fordi chauffører og hold har brug for en bestemt kvote eller et antal af disse point for at kvalificere sig til de bedste løbspoint.

Nu vinder point ikke kun præmier, de er også et virkelig nyttigt værktøj til at måle værdi og måle en chaufførs værdi, og dette kommer godt med, når man forhandler om valg til løb såvel som lønninger og kontrakter. For 2019 vil der være en række ændringer, og den første ting at bemærke er, at der vil være en særskilt rangordning for point scoret i en-dags løb fra dem, der er scoret i etapeløb. Det betyder, at en rytter som Chris Froome sandsynligvis vil have en meget høj etapeløbsklassificering og muligvis en lavere placering i en-dags løb, hvor en som Peter Sagan, ja, man forventer at have en rigtig høj daglig placering og et lavere etapeløb - Rangering har.

Og en som Alejandro Valverde, ja, han bliver sandsynligvis kun meget høj i dem begge. Og det er nyt for 2019, tidligere er point på en dag og etapeløb blevet kombineret. (Hip-hop musik) holdrangeringer beregnes ved at tilføje de UCI-point, der er scoret af ryttere af det hold, der er vigtige, fordi hold skal optjene et bestemt antal UCI-point for at bevare en UCI World Tour-licens eller i nogle tilfælde kvalificere sig til en, og for 2019-sæsonen er der kun 18 slots tilgængelige for UCI World Tour-hold, i henhold til UCI-regler, tildeles World Tour-licenser på basis af følgende kriterier: Sportslige, etiske, økonomiske, administrative og organisatoriske kriterier.For at modtage en World Tour-licens skal hvert af disse kriterier være opfyldt. Med sportslig henvisning til UCI-point. I henhold til Hvis flere licensansøgere end det maksimale antal tilgængelige licenser opfylder de etiske, økonomiske, administrative og organisatoriske kriterier, beslutter licensudvalget imellem dem ud fra antallet af UCI-point, de har optjent.

For at undgå at miste en World Tour-licens skal hold akkumulere point, og dette bringer os til den næste vigtige ændring for 2019, som du skal være opmærksom på, UCI vil gerne øge antallet af World Tour-hold fra 18 i 2019 , som det er i øjeblikket, at reducere. til 16 for 2020. Og det betyder, at de to hold, der får færrest UCI-point denne sæson, rykker ned til 2020.

Touren, tidligere kendt som Pro Continental, har mulighed for at deltage i UCI-begivenheder som Tour de France og en-dags klassikere. Det har også et nyt navn, det var tidligere Pro Continental, men i 2019 vil det blive kaldt UCI Pro Series Division. (langsom musik) Så UCI-placeringer efter nation, nu er disse vigtige, fordi de bestemmer, hvor mange ryttere en nation kan stille op i bestemte begivenheder som verdensmesterskabet eller OL.Nu fortæller de os også, hvilken nation der er bedst (griner), og lige nu er det Storbritannien. Det er Spanien. (mumler) - Åh min Gud. - Rangeringen beregnes ved at kombinere de otte bedste førere af denne nation ved startlinjen med otte førere, nationer i position 11 til 20 kan starte med seks førere, nationer i position 20 til 30 kan have fire førere og nationer på steder 31 til 50 kan registrere en chauffør i top 50, men hvis en individuel chauffør har en top 200-position, kan denne person også starte. (Hip-hop-musik) Der tildeles point ved at opnå høje placeringer i UCI-løb, og jo mere prestigefyldt løbet er, jo flere point tilbydes, dette afspejles i et løb som Tour de France, og den samlede sejr i Touren er den største enkelt single score en rytter kan få.

Du modtager 1.000 point, og point tildeles også op til 60. plads. Dette er også tilfældet med andre UCI-løb: for andenpladsen får du 800 point, for tredjepladsen 675 og for fjerdepladsen 575, og så fortsætter du, du har ideen. Hvis du vinder en af ​​de andre Grand Tours, siger Tour de Italia eller Vuelta a España, vinder du 850 point.

skal cykler stoppe ved stopskilte

For at afspejle deres status i sporten er monumenterne også meget vægtede, disse er de fem mest prestigefyldte en-dags løb. Så du har Paris Roubaix, Tour of Flanders, Milan San Remo, Liège Bastogne Liège og Il Lombardia. Hvis du vinder en af ​​dem, samler du 600 point, hvilket betyder i point.To monumenter om året er trods alt mere værd end den samlede værdi af turen. Verdensmesterskaberne og de olympiske landevejsløb er også øverst med 600 point, der tilbydes til begge løb. karriere-definerende, og de tilbudte point afspejler dette.

balance cykel

Andre endagsløb, der er store, men ikke helt så prestigefyldte som de lige nævnte, har færre point at tilbyde. Et godt eksempel ville være noget som Strade Bianche, hvor vinderen får 400 point. Ugentlige etapeløb som Paris Nice, Tirreno-Adriatico og Critérium du Dauphiné er 500 point værd for den samlede vinder, hvilket betyder, at de er lidt mindre værd end et mindesceneløb, der er mange andre måder at optjene point på, så min er udsagn at to monumenter er mere værd end Tour de France, fuldstændig vrøvl.

Et godt eksempel på dette er Tour Down Under, hvor det samme antal point tilbydes som for Paris Nice eller Tirreno-Adriatico. Årsagen til dette er nu god, og det er, at det tilskynder hold og chauffører til at deltage i et løb på den anden side af verden, der er relativt nyt og finder sted i begyndelsen af ​​sæsonen, da der er mange værdifulde punkter at blive opnået der, og også som UCI betyder det, at alle UCI-hold skal konkurrere. Mindre veletablerede løb giver vindere 300 point, og det inkluderer ting som Ride London Surrey Classic, Tour of California og Omloop Het Nieuwsblad.

Som nævnt tidligere handler det ikke kun om GC-placering. I etapeløb er der masser af UCI-point til sejre og placeringer på de enkelte etaper, og disse har tendens til at gå tilbage til 5. pladsen. Med Sean Kellys ord tilbyder Tour de France 120 point for en etapevinst, den største bonus, at hvis du vinder fem etaper af turen, svarer det til point for et monument på en eller anden måde en præstation, som Mark Cavendish opnåede.

At vinde et trin i Giro eller Vuelta er 100 point værd, mens andre etapeløb som Paris Nice tilbyder mindre, 60 point for en enkelt etape sejr. Men der er også point for at bære en ledertrøje. Det er dog ikke meget, så du får 25 point om dagen, hvis du har den gule trøje på turen, og du kun får 10 point for hver dag, du bærer okkertrøjen i turen nedenunder, og hvis du gør en af ​​If du vinder andre klassifikationer, såsom den grønne sprintertrøje eller bjergklassificeringen i turen, får du 120 point for den samlede klassifikation.

Håber du fandt denne artikel nyttig og interessant, og hvis så bedes give den tommelfingre og overveje at dele den med dine venner, da vi synes, det ville være rigtig cool for et bredere publikum at forstå, som de World Tour fungerer og får flere mennesker til at følge sporten, ikke kun når Tour de France finder sted, men gennem hele løbet. Og scoringssystemet er ret detaljeret, og jeg har ikke gået ind i hver eneste detalje for at risikere, at dette viser sig at være en ganske lang og kedelig artikel, men hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at fyre dem i kommentarfeltet. under. Hvis du undrer dig over, er Women's World Tour-scoringssystemet stort set det samme som mændenes, selvom tallene er forskellige.

Og her på GCN sender vi alle de store løb live og gratis, så hvis du vil se dem, skal du klikke her for et link til vores side, hvor de streames. Men vi ses næste gang, giv artiklen tommelfingre, og vi ses senere, farvel.

Hvad står UCI for i cykling?

International Cycling Union

Her er vores top ti underligste, sejeste eller bedste ting UCI har forbudt. Spinergy hjul. Enhver selvrespektende professionel, der kørte cyklocross eller endda mountainbiker i midten af ​​1990'erne, måtte have et sæt Spinergy-hjul.

Indrømmet, de var fleksible, tunge, og de otte kulstofblade, der udgjorde egerne, var potentielt dødelige, men til i dag ser de stadig super seje ud. Årsagerne til forbuddet varierer fra en kanin, der blev dræbt i et cyclocrossløb til verdensmester Paolo Bettini, der skar hånden ned i et fald og klagede til UCI, som derefter forbød det. Egern og kaniner verden over glædede sig.

Lange sokker. Ja, det er rigtigt, UCI har set på stilproblemer. Sokker må ikke være højere end midten mellem ankel og knæ.

dehydrering og muskeltræthed

Ideen er at stoppe brugen af ​​kompressionsstrømper i konkurrence, hvilket faktisk er noget, vi alle kan være glade for. Nairo Quintana er dog temmelig tæt på at bryde reglerne for tidskørsel i år. Lette motorcykler.

En letvægtscykel har altid været den hellige gral for cyklister. Da kulstof blev det valgte materiale i slutningen af ​​1990'erne, åbnede det en verden af ​​muligheder for en hurtig cykeldiet. Men dengang var der ikke den samme dybdegående viden om at arbejde med kulstof, og UCI var bekymret over udstyrets strukturelle integritet og derfor rytterens sikkerhed.

I 1999 indførte den en cykelvægt på mindst 6,8 kg. 15 år senere er denne regel stadig på plads, men cykelvægte fortsætter med at falde, så professionel mekanikere skal regelmæssigt have ekstra vægte på cyklen for at holde den kompatibel.

Ikke-niveau sadler. Ifølge UCI kan en overdreven skrå sadel forbedre rytterens atletiske ydeevne i en uacceptabel grad og skal begrænses. Så få alle ud af disse vaterpas.

Uheld kan UCI have udslettet en hel fremtidig generation af professionelle, hvor de nuværende ryttere bliver døve, hver gang de laver en prøveperiode. Spinacis. De andre must-haves i begyndelsen af ​​2000'erne til den hurtigste generation af professionelle, vi nogensinde vil se.

I det væsentlige er det bare clip-on-aerobarer, der gør det muligt for rytteren at komme i den rigtige tidsforsøgsposition på racercyklen. Forbudt fordi faktisk ved vi ikke hvorfor.

Måske ridsede Paolo Bettini hænderne på nogle af dem. Sorte regnjakker. Pro-holdsponsorer bruger millioner på at få deres logoer på fremtrædende positioner på holdtrøjer.

Fremtrædende, undtagen når det regner, bærer hele Pro Peloton sorte regnjakker og ligner en stor Castelli-annonce. Men de har faktisk ikke lov til at gøre det. Højre, sorte regnjakker er forbudt.

Og vi hører fra den indre ringblog, at UCI snart vil håndhæve dette igen. Reglerne bestemmer, at regnjakker skal være enten klare eller i holdfarver. Dette betyder, at hold og ryttere ikke længere kan bruge deres elskede gabbajakker, vanter.

Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor du ikke kan se din yndlingsprofessionel i midten? Ja det er rigtigt. Du er forbudt. I banevæddeløb er der en regel, der siger: 'Handsker kan ikke være vanter med kun et, to eller tre fingerhuller.' Forvent, at lignende regler skal indføres i racerløb i den nærmeste fremtid for at holde dette divergerende håndtøj ude af det professionelle peloton.

Aero-cykler. Chris Boardmans 1992 Lotus racercykel markerede starten på en kulstofrevolution i motorcykler, på trods af nogle utrolige flotte tidsforsøgsrammer, fra Pinarello-sværdet til det faired look. Udviklingen syntes uendelig, indtil UCI trådte ind.

Cykler skal imødekomme forskellige regler i disse dage, herunder et forhold mellem fire og et forhold mellem rammerørdybde og bredde og klare dobbelte diamantrørformer, hvilket betyder, at vi ikke ser på cykler, der ser ud som de er mere fra rumalderen. 'Supermanden'. Mens Boardman bruger en avanceret kulfiber Lotus-cykel, konkurrerede den skotske cykellegende Graeme Obree på samme niveau på hjemmelavede cykler, der vides at bruge dele fra en vaskemaskine.

Han indtog en snegleposition så hurtigt, der hjalp ham med at bryde verdensrekordet. Det tog ikke lang tid for UCI at træde ind for at forbyde det, men Obree vendte standhaftigt tilbage til tegnebrættet og oprettede 'Superman'.

Hvad er UCI løb?

Union Cycliste Internationale blev grundlagt i 1900 i Paris (Frankrig)FIA) er det verdensomspændende styrende organ forcykling.

Hvad hedder et cykelstadion?

FIAWorldTour-begivenheder er på topniveauløbtil professionelle cyklister. Begivenhederne danner en serie, hvor ryttere konkurrerer om den samlede titel samt individuelle sejre. DetFIAWomen's WorldTour blev lanceret i 2016 og erstattede den oprindelige verdensmesterskab og tilføjede derfor etapeløbtil kalenderen.

Er Tour de France UCI-klassifikation?

Turener enFIAVerdenTurbegivenhed, hvilket betyder detdethold, der konkurrererirace er for det mesteFIAWorldTeams, meddetundtagelseafhold derdetarrangører inviterer. Det er blevet 'detverdens største årlige sportsbegivenhed. ' En kvindesTour de Franceblev afholdt under forskellige navne mellem 1984 og 2009.

hvad var effekten af ​​muskeltræthed på din evne

Hvad er det største stadion i verden?

Officieltverdens størsteefter kapacitet, Pyongyang, Nordkoreas Rungrado 1. majStadiontager øverste plads. Åbnet i 1989 blev den mayflower-formede arena bygget som et nationalt symbol på magt og størrelse og kan rumme 150.000 mennesker.

Hvordan er Tour de France-ryttere gange?

Generel klassificering

Alle etaper er tidsbestemt til mål. Detryttere''gangeer sammensat med deres tidligere fasegange; såryttermed det laveste aggregattider leder af løbet. Eddy Merckx havde den gule trøje i 96 etaper, hvilket er mere end nogen andenrytteri historien omTur.

Hvordan beregnes Tour de France Times?

Beregning. Fra og med 2011 er holdklassificeringenberegnetved at tilføjegangeaf de tre bedste ryttere i hvert hold pr. etape;tidbonusser og sanktioner ignoreres.

Er 20 mph hurtigt på en cykel?

Gennemsnitlig hastighed - indikationer

De fleste cyklister kan nå 10-12mphgennemsnit megethurtigtmed begrænset træning. Rimelig oplevelse, medium (for eksempel 40 miles): gennemsnit omkring 16-19mph. Ganske kompetent klubrytter, nogle regelmæssige træning sandsynligvis, mellemlange afstande (siger 50-60 miles):tyve-24mph.

Er 30 mph hurtigt på en cykel?

30 mpher enhurtighastighed for encykel. Det kan helt sikkert opnås med en anstændig bakke på en vej, men det er svært at opnå rent på flad. Nedenfor er en Strava-hastighedsgraf fra en af ​​mine MTB-forlystelser og en tur på en pendlersti. Bemærk, at begge min maksimale hastighed var omkring 25 km / t.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Kortlæg min brug af dataforbrug - levedygtige løsninger

Hvor meget data bruger Map My Run pr. Time? omkring 2,19 MB

Grusveje over Amerika - svar på problemerne

Kan du køre over USA på grusveje? Ja, der er en grusvejsrute fra øst til vest over USA, og den er næsten dobbelt så lang som Great Divide Mountain Bike Route. Vær ikke overrasket, hvis du ikke har hørt om det.

Indgroet hår i muldvarp - en løsning på

Kan der dannes en bums under en muldvarp? Bumser kan dannes på enhver overflade af huden, der har hårsækkene, inklusive muldvarpe. Disse bumser kan vokse dybt inde i muldvarpen som en knude eller tættere på overfladen som hudorme, whiteheads, pustler eller papules. Hvis en bums er inde i en muldvarp, kan du føle, at den er hævet og øm at røre ved. 14 сент. 2020 г.

Stigning i træning - hvordan man tackler

Er det godt at løbe op ad en bakke? Bortset fra muskelopbygning, styrke og hastighed hjælper løb op ad bakke også med at regulere det kardiovaskulære system, arbejder muskler, der er vanskelige at træne, forlænger kalve, fremmer løbestilling - dybest set alle de vigtige ting, løbere har brug for at komme videre, hvorfor vi besluttede at dybt ned i det hele og give dig en

Token hjul - finde løsninger

Er symbolhjul noget godt? Token har produceret nogle fremragende sæt i årenes løb, og Prime Ventous Carbon Disc Road hjulsættet er ingen undtagelse. Bygningskvalitet er fremragende, de ser godt ud, fungerer rigtig godt og er også ret gode.