Vigtigste > Cyklister > Daniel lloyd cyklist - Komplet vejledning

Daniel lloyd cyklist - Komplet vejledning

Ejer Dan Lloyd GCN?

Global Cycling Network (GCN) er en cykelrelateret YouTube-kanal, der blev lanceret i 2013. Kanalen præsenteres afDaniel Lloyd, Britisk National Mountain Biking-mester under 23, Simon Richardson, Oliver Bridgewood, Jeremy Powers, walisisk tidligere banecyklist ManonLloyd, Conor Dunne og James Lowsley-Williams.(Skål) (fløjte) (klapp) - I begyndelsen af ​​året, efter knap at have cyklet i et par år, besluttede jeg, at det var tid til at komme i form. Så jeg kom i kontakt med The Sufferfest, som venligt indvilligede i at give mig et detaljeret 10-ugers træningsprogram, og en leder, der forsynede mig med en Drivo II Smart Trainer til at udføre denne træning, går jeg fra nul til en helt? vi får se, det hele startede den 2. januar, jeg hoppede på min cykel for at lave en 4DP fuld frontal test. En uhøflig opvågnen på flere måder.

Fysisk var det brutalt og mentalt var det også ret hårdt. Mine effektniveauer var mindst 30% under mine høje for otte år siden over hele linjen, bortset fra min sprint, som ikke var for langt væk. Spørgsmålet var, hvor fit kunne jeg komme på 10 uger? Forudsætningen, meget enkel.

Jeg ville træne på cyklen i cirka fire timer om ugen og en halv time eller deromkring, jeg trænede med den. Som endda inkluderede lidt twerking. Bortset fra det har jeg virkelig ikke ændret noget, og det var virkelig en del af dette.Min livsstil har stort set været den samme, og det samme har min diæt. Hvilket, som jeg siger, er rimelig godt alligevel, men jeg har bestemt ikke nægtet mig selv en kage, da jeg ville have en, eller en øl, hvis jeg ville have en eller to. Og hvad har jeg lige gjort de sidste 10 og en halv uge? Nå, jeg har nogle statistikker til dig, jeg har lavet 43 rides, 39 af dem indendørs, to af dem i det sydlige Frankrig og to ned ad vejen i The New Forest.

Alle træningskørsler blev designet omkring de numre, jeg producerede under den første test. Og senere til de numre, jeg producerede på Half Monty, hvilket var en lidt lettere mellemliggende test, der skubbede mig numrene lidt op. Jeg havde kørt næsten 40 timer i alt og forbrændt 34.000 kalorier.

Så dette har været min tur i de sidste 10 uger. Nu inden aften skal jeg lave min 4DP-test, så ser vi tallene efter 10 ugers træning. Men først gik jeg tilbage til Bath University for at se, hvad der ellers har ændret sig i min krop.Nu er jeg tilbage her med Jonathan på University of Bath for at se, om mine generelle fitnessparametre er forbedret. Lad os gå over, hvad vi gør igen - Så lad os se på højde og vægt, der kunne være nogle små ændringer der, fold huden igen for at udføre kropssammensætning, lungefunktion og styrketest på styrketestbænken og det lodrette spring for at kontrollere .- Ja, det lodrette spring var ynkeligt sidste gang. (humrer) Måske ikke? overhovedet er forbedret, men vi får se. (glad musik) - 51.88.5.- ikke så meget som jeg troede - det er stadig en halv centimeter - det næste er som sandhedens øjeblik, fordi den centrale mave del sidste gang det var over 23 millimeter, gjorde jeg mig ikke noget for at tabe vægt.

Forresten, hvis noget, har jeg spist mere, siden jeg begyndte at træne, så her er det. (optimistisk musik) - 18,5 - Whoa, fem millimeter mindre, det er jeg tilfreds med.

Jeg er ikke længere den jeg plejede at være, men jeg kommer derhen. (upbe musik) (blæser) - Og det siger stadig y vores lunger er under 20 år i forhold til lungealderen, så - det er ikke så rart. Okay. (Roning med træningsmaskinen) (trængt vejrtrækning) (trampende) Jeg ved ikke, hvorfor jeg sparkede mine ben i luften - Ja, så prøv at holde dine ben lige. (humrer) - Okay, klar.Sammenfattende var der ingen dramatiske ændringer i styrke, hvis nogen, jeg gik ned i mine ben, men nogle forbedringer i vægt og fedtprocent - ja, så sandsynligvis hvad vi ville forvente, virkelig, så kropsvægt er lidt mindre, et par kg, hvilket er ret godt, og derefter er kropsfedtprocenten ca. 2% lavere. Hvad er virkelig godt ved ni? , ti uger. - Og er der nogen chance for, at jeg kommer ind i højdespringteamet med min forbedring? - Måske ikke endnu. (ler) - Ja, det er 2 centimeter forbedring der, men der er stadig en lang vej at gå.

Og de 10 uger tog mig her til Mallorca, fordi en stor sport havde idealet, jeg skulle lave min sidste 4DP-test foran et publikum. Det bliver meget sjovt. Jeg har en ny Canyon-cykel, som jeg startede med for en uge siden, og jeg har et par nye Physique-sko, som jeg også tog på i sidste uge.

De må være et par watt mere moral værd, ville jeg have troet. Jeg har ikke gjort en ting endnu, men jeg barberer mine ben faktisk i et par år. Så jeg beregner, at jeg får to watt igen, når jeg har lyst til en cyklist igen. (Skål) Jeg er i min badekåbe og føler mig som en tit for at være ærlig.

Her er vi. (Skål) (energisk musik) - Okay, kammerat, ser godt ud, ser godt ud. - Men det har jeg, jeg har maven ude.

Det er tid, klokken 21:00, publikum nipper allerede til øl, som jeg er ret jaloux på, men jeg ser lidt frem til hans 4DP TestFull Frontal.

trek cykel anmeldelser

Lad os se, om jeg er kommet tæt på her, og hvor meget jeg har forbedret nøjagtigt. Så jeg fik min hjerne i gang. Nå, jeg har tænkt over det i de sidste 10 uger, så jeg giver alt og ser, hvor det fører mig. (spændende musik) - Okay, 10 sekunder mere.

Det går ned. Game Face Mate, Game Face. (Skål) (klapp) - tre, to, en, gå! (skrig) (jubel) (klapp) (jubel) - Du er ved denne lavere kadence, men hvis du har en lidt højere kadence, får du faktisk en lidt højere acceleration og en højere ægte P-effekt. - Personlig coaching, se om det fungerer. (mumlede annoncør taler) Og han er væk! (Skål) (spændende musik) - Lad os gå ven, kom nu! Sig ven, kun 20 sekunder tilbage, kom nu! - Fem, fire, tre, to, en! (Fløjter) (Skål) - En af de gode ting ved en af ​​disse tests er, at de faktisk giver dig lidt tid på cyklen - stop med at træde i et minut eller deromkring - det er det, jeg nyder lige nu, før jeg starter 20 minutter - Vil du have noget is? - Ja tak. (Crowd taler) Der er én mere på din ryg end naja. - Dette fungerer. - Det er godt arbejde, det er godt arbejde. (spændende musik) - Fortsæt, kompis, fortsæt, fortsæt, - Du har det, ja, ja.

Han ser godt ud, ja. (Spændende musik) - Fortsæt det Lloydy, yo Du laver et meget godt stykke arbejde - Af den måde kan du kun se på det smertefulde ansigt, dette er Lloydy med kun fire og et halvt minut inden 20 minutters tærskeltest. Det er en seriøs indsats.

Kom nu Lloydy, grave i kammerat. (Cheer) - Ti, ni, otte, syv, seks, fem-fire, tre, to, en. (Cheer) (klapp) (fløjte) (cheer) - Jeg hader at sige det, men han er faktisk ret god til det, ikke sandt? - Jeg ved, at han er bedre end de fleste. - Alt, hvad han skal gøre, er et sidste øjeblik, fuld gas, okay.

Og som vi talte tidligere, sagde du, det er her, træningen faktisk starter. - Bare et minut mere at teste. Så for det meste er jeg ret tilfreds med det.

Det er en af ​​de ting, du vil gøre og se, at det går godt, men du vil virkelig også have det overstået - Kan vi få dig til niveau tre, bare lidt mere? Eller ønsker du at blive, du er nu på niveau to. du var oprindeligt en firer. - ja, fortsæt nu, vi bringer det til niveau tre. - jeg er gåder. - fantastisk når folk gør ting for dig.

Efter 10 uger derhjemme i garagen og indstillet niveauerne på min bærbare computer, var det på min kones Jaguar - tre, to, en, gå! (Skål) - Kom, gå, gå, gå! - 15 sekunder tilbage, kom nu Lloydy! Ti, ni, otte, syv, seks, fem, fire, tre, to, en! cheer) (klapp) - Det var massiv du (bip) mand, godt klaret. - Så bare for at opsummere det i morgen (mumlende). - Jeg tror, ​​du vil høre resultaterne, om jeg har forbedret, om jeg har opfyldte mine egne mål, eller om jeg var tættere på Neals skøn om, at jeg ville forbedre mig med 10%.

Jeg ville naturligvis få 300 watt FTP, men de er derinde. Så lad os starte og gå i rækkefølgen af ​​testene. Så 1. om 5 sekunder - sprint, i januar nåede du 10, ja, 1.035 watt.

I aftes brød du en 1.000 watt og klatrede syv watt højere på 1.042 watt. Så i plus-kategorien - syv watt? Hvad, hvilken procentdel er syv watt? - Nå, det er 0,67 for at være præcis. - Ja, det går i den rigtige retning, men ikke meget hurtigt set fra det synspunkt. (humrer) Så vi går hurtigt videre til den fem minutters test, der kom efter - Ja, det er stort, så du havde et gennemsnit på 309 watt i januar.

Din maksimale puls var 178. Vi ved, at du arbejdede hårdt. I aftes gik du op til et gennemsnit på 353 watt, hvilket er en rigtig god puls på 175, og det er en forbedring på 14,2%.

Hvilket er virkelig stort om 10 uger. - Ja, jeg er tilfreds med det. Og jeg fik Neal til at få pulserne, fordi der igen er få mennesker under den originale artikel, der sagde, at jeg ikke prøvede hårdt nok, fordi jeg ikke svedte nok.

Jeg lover dig, jeg har arbejdet så hårdt som muligt på dem begge. Og faktisk, ja, min puls var højere end i går aftes på den første test, den 20 minutters test (fingrene tromlede på bordet) Nåede jeg 300 watt, eller forbedrede jeg mig med 10% som Neal forudsagde? Vi finder ud af det om et øjeblik den 2. januar og i går aftes? - 286. - Ja, jeg er ret tilfreds med det. - 17,2%, det er massivt. - Ja, i bakspejlet var ambitionen på 300 watt overambitiøs, jeg synes det er rimeligt at sige - ja, men du havde stadig massiv forbedring og dette er virkelig enestående, og vi ved, at du flyttede ind.

Du havde i gennemsnit 163 slag i minuttet. Du gennemsnitede 165 slag i minuttet i aftes i artiklen, du vil se, at der ikke var noget, der stoppede det. I sidste ende fløjte du.

Så det var det, det var hvad du havde. - Det var jeg, og jeg tror, ​​at jeg sandsynligvis ikke rigtig trak det godt, fordi jeg var så fast besluttet på at ramme de 300 watt, at jeg sandsynligvis startede lidt for hårdt - Du kunne i det mindste have ramt i 290'erne - Ja muligvis. - Du efterlod lidt på bordet. Vi ved det næste gang, hvornår jeg beslutter at tage endnu en 4DP-test.

Og endelig - hvornår, hvornår. (griner) - Ja, det taler vi senere. (humrer) - Endelig testen på et minut.

Jeg er tilfreds med dette. Så 440 watt tilbage den 2. januar, la night? - Stort spring. 538 watt, det er 98 watt mere.

Helt massiv. 22,2%.

Du er en angriber. Du kan gå dybt. - Ja. - Det er fantastisk. - Ja, jeg mener, det var det, jeg var god til dengang, var det korte et til tre minutter, Climb.

Men vi diskuterede også, før vi begyndte at filme, at den del af min klatring er, jeg mener, alt til slutningen, men det er også på grund af det faktum, at hvis du er montør, kommer du hurtigere ind imellem så mere i tanken, så at sige til den sidste minuts test end i januar - Absolut, og det er en del af den type træning, du har lavet, med fokus på din kapacitet og målretning mod disse områder, maksimal neuromuskulær styrke, den maksimale aerobe kraft, anaerob kapacitet , og evnen til derefter at gentage og opnå den maksimale anstrengelse efter maksimalt fem minutter og 20 minutter viser virkelig, at denne type forbedringer er over hele linjen og virkelig, virkelig rart at se. - Ja, denne gang havde jeg en lidt højere puls i et minut end sidste gang. Og jeg må indrømme, at jeg er gået dybere.

Faktisk var det meget højt. Der var meget opmuntring og lyden aftog. Jeg gik til et mørkt sted i det ene minut denne gang.

Lige før vi er færdige, ved jeg, at nogle af jer spurgte mig, hvad mine største styrker var, da jeg kørte på fuld tid. Og Neal dækkede venligt mine træningstoppe, som jeg var god til. - Du gjorde et rigtig godt stykke arbejde.

Du ved, hvis du kunne skrive nogle oplysninger om, hvad du laver i din træningsdagbog, vil det være meget nyttigt for fremtiden. Dit fremtidige selv vil takke dig, hvis du gør det. Jeg vil takke mig nu, fordi jeg er særlig tilfreds med en.

Under alle omstændigheder starter vi med fem sekunder - tilbage i 2008, april 2008, faktisk 1.180 watt. Så faktisk ved du, du er stadig temmelig tæt på det, 1.042, - Ja, ja, det slog jeg faktisk for et par artikler siden i en GTM-artikel, som jeg synes beviser, at friskhed er bedre, han er den bedste Sprint-præstation . Fem minutters spids? - 485 watt, det var marts 2009.

Når det er sagt, det er et par store watt, mand. - Ja, kun 20 watt mere end hvad Bradley Wiggins gjorde i en time, men alligevel mener jeg, det er ikke så slemt. (humrende) 20 minutter? - 396 watt mand, bank på de 400 watt.

Hvis vi ser på plus eller minus, kender du, effektmåleren, kan vi kalde det næsten 400 watt. (Griner) - Ja, lad os-- - Jeg kalder det 400 watt - Lad os kalde det 400 watt, det er en slags FTP, jeg antager, at det er 375-380. Husk, at alle disse er frisklavede i modsætning til 4DP-testen, der efterlader dig lidt træt efter sprints, efter 20 minutter, efter fem minutter osv.

Endelig er jeg mest stolt af min top-præstation på et minut. - Cinco de Mayo fra 2010, du slog 773 watt ud, det er uhyrligt, mand - ja, en vægt på 69 kilo, så cirka 11 watt per kilo - det er stort, så du ved, hvor mange watt det igen er i PS? - Nej. - 746, så du min ven a Jeg er medlem af hingsteklubben. (klapper) - Åh nej, jeg har en PS, nej, jeg havde en PS - Over, mere end en PS, mand. - Nå, jeg takker dig, selvom jeg sagde tidligere, at jeg hader dig.

Jeg har nydt de sidste par uger, tror jeg. Det var hårdt, men det var dejligt at se antallet gå op og blive bedre. Et sidste spørgsmål.

Hvor tror du, den øvre grænse er? Hvis jeg fortsatte med at gøre 10, undskyld, fire timer om ugen på ubestemt tid, på hvilket tidspunkt ville jeg stoppe med at forbedre mig, og hvad tror du, tallene ville være på det tidspunkt? - Ja, der er lidt mindre gevinst ved træning. Jo mere du gør, jo mindre fordel får du. Så den slags gevinster, du havde, 14%, 70%, 22%, er ikke bæredygtige, yderligere fire uger får du tættere på halvdelen om yderligere 10 uger.

Og så igen tættere på halvdelen, og det ville ikke gå et helt år, før du på en eller anden måde udjævnede. Den anden ting, vi ville gøre, er med den slags. At spille og optimere tra Ved at have udført og øvet træningen og have træningsblokke, der fokuserer på en bestemt type ting, måske for at tjene penge et sted og derefter forblive stabil andre steder.

Så sandsynligvis inden for et år, ville du have et godt niveau på fire uger, fire timer om ugen, og vi skal muligvis bare tilføje en lille smule træningsvolumen her og der for at få vedvarende gevinster i godt over et år. - Nu var der et par kommentarer under den første artikel, og jeg har også et par beskeder på samme linje, der hævder, at det overskud, jeg har opnået i de 10 uger, ikke vil være repræsentativt for, hvad andre er i, kunne forvente det samme 10 uger, fordi jeg er tidligere professionel chauffør, der har det samme træningsprogram. Og det synes jeg til en vis grad er sandt.

Du ved, der er muskelhukommelse osv. Og der er ingen tvivl om, at jeg ville have fået fitness bare ved at gå på cyklen fire timer om ugen i stedet for at gøre noget på forhånd. Men jeg ville bestemt ikke have opnået de enorme gevinster, jeg opnåede med dette meget specifikke program.

Men jeg skrev til Sufferfest, og jeg fik dem til at samle alle resultaterne fra de andre mennesker, der gennemførte det samme 10 ugers træningsprogram for at se, hvad deres gevinster var. Og her er de, den gennemsnitlige gevinst i fem sekunder, sprinten, var 13,2%.

I et minut var det 13%. For maksimal aerob effekt var den 14,1%.

Og så for den funktionelle tærskelstyrke, det var testen på 20 minutter, var den 12,7%, og jeg vil sige, det er ret imponerende. Når du tænker på, at du kun var på cyklen i op til fire timer om ugen og op til en time om ugen fra cyklen, inklusive styrketræning, mental styrketræning og yoga.

Som jeg sagde, det er meget imponerende. Selvom jeg af hensyn til åbenhed og ærlighed faktisk gjorde mere yoga i disse 10 uger, end jeg fik ordineret, fordi jeg havde det sjovt, og jeg tror, ​​det kan være grunde til, at jeg om 10 uger også vil miste en halv centimeter, at disse statistikker bevise uden tvivl, at denne træning virkelig fungerer. Og med god grund, fordi al din træning er baseret på dit personlige bedste.

Dine målinger på fem sekunder, et minut, fem minutter og tyve minutter, denne kendsgerning betyder, at hvert minut på cyklen er umagen værd og opnå noget. Og det beviser også, at du ikke har brug for lange drev eller grundlæggende træning for at blive forbandet i 10 uger? Jeg er sikker på at du undrer dig over det. Jeg undrede mig over det samme.

Der var punkter, hvor jeg troede, det ikke var mig, men i bakspejlet gjorde jeg det faktisk. Jeg nød processen. Jeg nød at kryds i boksene og slå numrene, men det var sådan, der kørte min båd, da jeg var cyklist.

Jeg ramte ikke mit 300 watt FTP-mål, men på samme tid gør jeg det stadig. Jeg var meget glad for, at jeg gjorde alt, hvad jeg kunne. Så hvad der er næste, ved jeg ikke helt sikkert, er svaret på det.

Jeg har ikke rigtig meget at gå for eek, hvis du ser dette på den dag, artiklen kommer ud, laver jeg en New Forest Sportive med Wiggle. Det er cirka 80 miles, men jeg har ikke nogen planer ud over det. Men jeg prøver at komme på min cykel oftere.

Jeg prøver at holde mig i form. Under alle omstændigheder, hvis du af en eller anden grund savnede den første artikel, som vi udgav i januar, kan du nemt finde den her nedenfor. Du har nydt at se mig lide i de sidste par uger. Giv denne artikel en tommelfinger op.

Skål ven, skål. (Folkemængde taler) Smager ikke så godt som normalt, ja. Som en blanding af øl og syg.

Er Manon Lloyd beslægtet med Dan Lloyd?

Er ManonLloiyd ogDan Lloydfamilie? Ingen.

(glad rockmusik) - Åh mand, tjek dette! Det er også et sted, hvor jeg græd på min cykel. Men ikke i dag, nat, ikke i dag. Og det ville være uhøfligt ikke at gøre det, ikke? (whoosh) Jeg er tilbage og kører på cyklen til 'Dan's ADVENture', der er 1000 kilometer før jul, for at holde et løfte, men også for at rejse nogle penge til World Bicycle Relief.

Og det betyder, at jeg kører i New Forest igen, hvilket har bragt mange minder tilbage fra min barndomscykling. Og så tænkte jeg, at det ville være rart at vise dig min lokale træningsløkke og give dig GPX-filerne, hvis du nogensinde er i det hjørne af skoven, vil jeg anbefale dig at komme forbi, da det er et godt sted at få en cykel eller ride en grus cykel som du vil se. Rejsen begynder her på Café Velo i Ringwood, min nuværende hjemby.

Og det er virkelig det perfekte sted at starte vores cykeltur, fordi det er lige i udkanten af ​​New Forest National Park, hvor jeg kører i dag. New Forest er faktisk den nyeste na-park i landet for at opnå denne status tilbage i 2005, drevet er 85 kilometer inklusive ca. 12 kilometer grusveje, og i nedenstående beskrivelse finder du et link til GPX-ruten og også et link til en, som gruset undgår, hvis det ikke er din ting. I hvert fald starter det med vejen tilbage mod Bransgul, hvor jeg voksede op.

Mine forældre flyttede hit fra London, da jeg var fire, og det var her, jeg startede på mountainbike, da jeg var fire år 13. Okay, jeg er færdig med min kaffe, og vi er væk. (blød, glad musik) Lidt over otte Ks, og vi er på dagens første stigning.

Jeg siger klatring, det er ikke ligefrem et bjerg. Jeg tror, ​​det er 1,3 Ks, i gennemsnit 4%, men som teenager lavede jeg mange in-tours heroppe, så jeg brugte meget tid på at lide på denne vej.

Og heroppe kan du nå de svimlende højder på sandsynligvis omkring 100 meter over havets overflade. Og dette var faktisk vært for et mountainbike-løb i 1994, der føltes som et rigtig stort løb - det var bare et Southern Area Mountain Bike Series-løb, men der var et par gode kørere i eliteløbene, jeg var i, havde set magasinerne, så jeg elskede det! Jeg var her med mit engangskamera som en gris i som en glad gris.

Øverst drejer vi til venstre mod Burleyon for at nå den første rigtig åbne del af vejen. Der er masser af dem omkring New Forest. Fantastisk når du har medvind, men ikke så god, når det er modvind.

Jeg kontrollerer altid vindretningen, inden jeg går ud i skoven. Og denne vejstrækning bringer os her til Burbush-parkeringspladsen, som stort set er det område, som jeg startede som mountainbiker, nu har New Forest altid været utroligt frustrerende for mountainbikere, fordi de aldrig rigtig tog forholdsregler omkring bestemte områder eller enkelt stier osv., hvilket er irriterende, når du bare har et par spring og bump og lignende ting Moderne tidsalder med grusridning, New Forest er helt perfekt, så jeg har et par grusstrækninger på min tur i dag. Nu har du måske bemærket, at jeg faktisk kører på min Orbea Orca landevejscykel, men disse sektioner er temmelig tamme og ret flade.

Så længe det ikke er for vådt, skal du have det godt på en landevejscykel, så sørg for at pakke nogle ekstra slanger (glad musik) (grusknas) Denne første del er langs en nedlagt jernbanelinje. Sporet åbnede i 1847 og gik helt til Wimborne. Det blev kendt som Castleman Corkscrew på grund af den måde, det slanger gennem skoven.

Den lukkede i 1964, men en del af den er nu åben for afgang. (optimistisk rockmusik) Lige hvis du fortsætter langs togsporene. Vi kommer til Halsey's Tea Rooms, som er en mulighed for et meget tidligt kaffestop.

Vi går til venstre, op ad denne skråning og meget hurtigt til sektor nummer to. (Rockmusik) (grusknas) (ko-moo) Så denne anden sektor går ud, Wilverley Plain, og her tilbage på vejen. Det kommer på bare et sekund, for det er her, vi fik vores første kig på Factor Vista-gruscyklen for omkring et år siden vendte om.

Og der er en smuk udsigt over New Forest der. Især på en dag som i dag) Herfra laver vi en dejlig nedstigning mod Brockenhurst, en anden mulighed for et kaffestop, hvis du ønsker det og ikke et dårligt sted at gå, da det tidligere blev valgt til Storbritanniens fineste sted at bo. Det er også et sted at starte rejsen, hvis du vil lukke toget ned.

Men i stedet for at stoppe, vil jeg fortsætte, fordi jeg stadig har et par kilometer at køre. Denne vej snor sig grundlæggende ind på sig selv igen og kører ned her til Ornamental, som er virkelig betagende. Tilsyneladende plantede en skovarbejder en masse sequoiaer, nåletræer, azaleaer og rododendroner i det 19. århundrede.

Og disse sequoias er nu de højeste træer i hele New Forest. Det er betagende når som helst på året, så jeg prøver altid at inkludere det i mit lokale drev. Vejen fører til et kryds med A-35, som er en travl vej.

Så kryds det omhyggeligt. Især da der er et kvæghegn på begge sider for at holde New Forest-ponyerne væk fra hovedtrafikken. Du vil støde på mange kvægstænger, når du kører i New Forest, så det er vigtigt, at du ved, hvordan du kører dem.

Det er ikke for kompliceret, men der er et par tip; Først skal du sørge for at nærme dig dem frontalt. Læn aldrig cyklen, især når den er våd, da den er glat, når den er våd (bip). Forsøg også at komme tæt på dem hurtigt nok til at du ikke behøver at træde over dem.

Men du skal have det helt fint. På den anden side af hovedvejen er vi lige frem på Boulderwood-stigningen, som er særlig smuk på grund af træerne. Det starter med stabil modstand, og bliver derefter gradvist stejlere og stejlere.

Denne sidste del bliver til en tocifret hældning. Og som en fuld-t Som chauffør vidste jeg, at jeg havde det godt, da jeg var i stand til at sprint ved 53. I dag har jeg en 50, og jeg er ikke engang i den, jeg er på en 34.

Bundlinjen, jeg har det ikke så godt. Nå igen, dette er ikke en enorm stigning, og intet som du ville finde i andre nationalparker i Storbritannien. Det plejede at være lidt frustreret som en fuldtidsrytter, da jeg ville klatre længere for at holde træning, men i øjeblikket er han lidt mindre fit og vil gøre 1000 Ks så effektivt som muligt, New Forest er perfekt.

Okay, fortsæt. Øverst drejer vi til venstre, forbi det canadiske mindesmærke og derefter en kort, ret hurtig nedstigning, der fører os under A-31, inden vi klatrer op ad den anden side. Igen, mens jeg pingede, kunne jeg sprint hele vejen i den store ring.

Men ikke i dag, nat, ikke i dag. Skønt denne mand sandsynligvis kunne. Dette er den første af mine mystiske gæster til dagens tur.

Han er bogstaveligt talt en mystisk gæst, fordi jeg ikke kan afsløre hans rigtige identitet. Strava er Bertie Wooster, og han er lidt af en legende. Har over 2.000 Strava KOM'er inklusive denne hældning og den, vi lige har gjort.

ølelektrolytter

Det er ligesom cyklingens sving. (blød klokkemusik) Jeg fortalte dig, at det kan være temmelig åbent i New Forest, ikke? Faktisk er der ironisk nok mange dele af New Forest, der ikke har meget skov. Dette er en af ​​dem.

Dette er Stonycross, der åbnede som en flyveplads i 1942 under Anden Verdenskrig, hvor den tjente både Royal Airforce og US Airforce. Det er også et sted, hvor jeg græd på min cykel som 16-årig, men jeg havde købt nogle vejdæk til mine mountainbikehjul, som jeg havde monteret. Og jeg gik ud på en 30 mil kørsel med det mål at gennemsnitlig 20 km / t, hvilket gik rigtig godt tidligere på året, vejen bag dig.

Jeg havde et gennemsnit på 20,3, og så ramte jeg ham i en modvind, og på det tidspunkt var det nede på 19,7, og jeg kunne ikke ride hårdere, så jeg brød dog i tårer, men gjorde det i bakspejlet et godt indblik i, hvordan min hjerne fungerede, fordi jeg kan lide at ramme tal og hader det, når jeg ikke gør det.

Faktisk er jeg lige ved at komme til det punkt, hvor jeg kan gå Tag en tur og bliv ikke besat af det, jeg ser på min computer. Ved slutningen af ​​vejen skal du dreje til venstre og derefter til venstre igen, så krydse hovedgaden Cadnam til Fordingbridge før du går ned Nomansland Vær glad for at du går ned ad bakke her snarere end op ad bakke, da den er stejl og af en eller anden grund lidt ud af vejen . Så vær forsigtig, når du afmonterer den.

Der er et muligt pubstop nedenunder på The Lamb Inn, og det ville være uhøfligt ikke, ikke? Især uhøfligt faktisk, da min anden mystiske gæst venter på mig indeni. Hej kammerat - Hej. - Har du min øl endnu? - Ja, alt klar. - Nå, lad os sidde.

Skål. Dette er Roger Hammond, der besidder den samlede sum af nul Strava KOM'er i New Forest, men han er stadig lidt af en legende, fordi han sluttede både tredje og fjerde i Paris-Roubaix, og han var en af ​​mine holdkammerater på Cervélo TestTeam, som han skal have en anekdote eller to om - Uh, nej, ikke rigtig. Men vi kan tale om min tredje i Paris-Roubaix, hvis du vil. - Nej, det er fint. - Åh skål. - Skål.

Lige efter The Lamb Inn, drej til venstre, som går over et kvæghegn, og derefter en anden til venstre i slutningen af ​​gaden, der til sidst fører dig til Lover. Nu var postkontoret i Lover tilsyneladende overfyldt med mennesker på vej til Valentinsdag, der ville have Lover-frimærket på den konvolut, de sendte deres Valentinsdag. Hvor romantisk.

Jeg siger 'tilsyneladende', fordi jeg aldrig fik en med elskerstemplet eller uden, hvis du vil have mig til at indrømme det. Hold øje med vi olin-musik her, hvis du vil. (langsom violinmusik) Ved enden af ​​gaden i Redlynch drejer vi til venstre og drejer derefter til højre for en smal udgang til Woodgreen og derefter til venstre igen mod Sandyballs.

Ja, du har hørt det rigtigt, Sandyballs. En campingplads og et andet sted for mountainbike-løb. Terrænet er virkelig ganske kuperet på denne del af drevet.

Vi har næppe et niveau. Men desværre er det værste stadig at komme fra dig, du kan allerede se det, er hvad der kun kan kaldes en mur. Hvis du er meget fit nu, kan du på forhånd udnytte denne lille nedstigning til at opbygge lidt fart og sprint helt op ad væggen.

På den anden side, hvis du er som mig, kan du gøre 25% hældning af Blissford Hill på din bedstemor - Slibningsudstyr. Åh mand se på dette. (intens rytmisk musik) (tung vejrtrækning) Nå, hvis du hellere vil undgå den farve, er der i slutningen af ​​din tur en alternativ vej, der bare er lidt længere, men meget mindre stejl med hensyn til den hældning, du vil have udfordringen, eller? Den næste del af vejen fører dig tilbage til Ringwood, hvor vi startede, og forbi endnu et muligt pubstop, The Royal Oak, selvom jeg denne gang vil modstå.

I stedet er jeg på vej til min sidste æresgæst. Undskyld jeg kommer forsent. Dagens sidste æresgæst er Jude.

Jude Lloyd, min søn, der engang ville være den næste Daniel Lloyd, men nu ser det ud til at være den næste Mathieu van der Poel, hvilket jeg synes er ret forståeligt, ikke? Vil du tage den sidste del af turen med mig? - Ja. - Godt, lad os gå. Kan du huske hvem jeg plejede at køre for, Jude? - Cervélo-testteamet - Ja, ja.

Fortalte du dine venner om det? - Nej. - Er du stadig øverst? Jeg går bare på din cykel, okay? Vi er faktisk tilbage i New Forest nu, forbi Red Shoot Pub, lækker stege i weekenden og endnu et muligt pubstop og derefter op en lille, men vildledende hård klatring. Så er det effektivt hjemmekørslen og den endelige grus sektor. (Grus knuser) Og dette er dybest set den sidste stigning på denne rute.

Temmelig hårdt, jøde, er det ikke? - Ja. - Denne grus. Men fra da af er det næsten helt tilbage til Ringwood.

Til, til, på. Over topmødet. Fra Linford er vi tilbage på asfalten, omend på en lille vej, og en afkørsel mod Poulner og endelig tilbage via A-31 og til Ringwood, hvor vi startede.

Og vi er tilbage efter cirka 87,5 kilometer. Kan du lide det, jøde? - Ja. - Det var godt, ikke? Og hvis du vil omgå den samme rute, er der et link til GPX i beskrivelsen nedenfor, og der er også et link til en, der helt er på vej, hvis grus ikke er din ting, som tidligere nævnt er også et link til min JustGiving-siden, jeg laver 'Dan's ADVENture', som er 1000 kilometer før jul, for at skaffe så mange penge som muligt til World Bicycle Relief.

De sætter børn på cykler af en meget anden grund. Ikke nødvendigvis for at være den næste Mathieu van der Poel, men for at de kan komme i skole meget hurtigere. Mange af dem skal i øjeblikket gå to timer eller endnu mere hver vej.

Det betyder, at de ofte mister deres træning, før de er færdige. Enhver donation, du kan give, vil gøre en enorm forskel og ville også være meget velkommen. Okay, hvis du nød denne tur gennem New Forest, og du gerne vil have, at andre moderatorer kører rundt om skovens hals, skal du lade os være ved Know i kommentarfeltet nedenfor.

En anden artikel, og dit barn er ved at gå på en balance cykel, du kan finde ud af, hvordan du gør det med Jude nedenfor med Jude.

Hvorfor forlod Matt GCN?

MattStephens, en af ​​de originale oplægsholdere for Global Cycling Network (GCN) meddelte i sidste uge, at han erforladershowet for at koncentrere sig om hans kommenterende arbejde. Det er ingen overdrivelse at sige, at hans humor og præsentationsevner vil blive savnet af mangeGCNseer.

Det er bare en lille hyldest til fortiden, virkelig kompis. Ved du faktisk, hvad du ser? - Nå, jeg har en ret god idé om, hvad jeg ser, men måske skal du oplyse mig. - Dette er en af ​​de motorcykler, Stephen Roche kørte i Giro, Tour de France og verdensmesterskabet til Treble, Si i 1987, og dette er en af ​​de faktiske motorcykler, Stephen kørte. - Det er meget sejt. - Det er en del af cykelhistorien, og du, min søn, er ved at tage et skød.

Du kan sidde på min cykel, hvis du vil - det er virkelig sejt, er det ikke? FIR fælge

Selv de originale Vittoria-dæk fra 1987 på den. De holder ikke luft så godt, men de ruller temmelig pænt. Og selvfølgelig et komplet retro kit.

Jeg har originale Sidi-sko lavet af fuld læder fra 1986 - Dejligt - en dansk Cinelli-hjelm fra 1988 og selvfølgelig Carrera-trøjen fra 1987, som naturligvis Stephen vandt turen.

Det tog kun 15 minutter at få min fod i tåklemmerne for at være helt ærlig. Men jeg fortæller dig hvad, hvad med at vi går en tur lad os gøre det så jeg kan fuldt ud

Hvad jeg skal gøre, lægger jeg ovnen på medium varme og bager denne retrokage gyldenbrun. Se på siden - ser du, det er virkelig ret svært, er det ikke? Hvor er hullet? Jeg kan ikke finde dit hul, Matt. ♪ 'Så Matt, det er ikke groft? - Det er okay. - Ahh sejt. - Matt, der er så mange ting, der er forskellige ved denne cykel, enten subtil eller stor, jeg ved ikke, hvor jeg skal starte Hvad er dit første indtryk? - Jeg synes, det er med det samme at hente cyklen.

Det er bemærkelsesværdigt tungt, og hvis du sammenligner det med den Ridley, du kører, for eksempel, tror jeg, at vi er mindst to, to og en halv, måske tre pund tungere end en normal, let racercykel i dag. Men det første du bemærker visuelt er, hvor smalle rørene er. Denne cykel er et Columbus XLS-rør.

Det ser smukt ud. Der er så meget håndværk i tunnellerne. Battaglin er stemplet overalt.

Det er virkelig rart, men det ser bare skrøbeligt ud. Men når det kommer til ridning, er det ikke fordi jeg red

Jeg kørte ikke på denne cykel, men jeg red stålrammer, da jeg startede, og du glemmer, at de er ret hårde. Jeg tror, ​​at hvis man ser på en sådan cykel sammenlignet med nutidens cykler, ser de bare så stive ud og disse ser bare ret svage ud.

lavt fedtindhold vs lavt kulhydrat

Men hvis du håndhæver styrken, er der slet ikke for meget tab, ikke så slemt. En anden interessant ting, før jeg træder på pedalerne, er jeg løbet tør for gear. Jeg tror, ​​jeg er den 42/19.

Det er 7 gear, så det er alt, hvad jeg har - du har nedrørsskiftere på det - yup - det største skift i skift bortset fra opfindelsen af ​​skifteren var, da Shimano flyttede skifterne op til håndtagene. - Højre. - Så hvordan gør du gå tilbage til nedrøret? - Det er underligt.

Jeg mener, for det første vil jeg gerne kalde disse de er omskærende.

Og med det mener jeg, du skal skære dem selv. Disse er ikke engang indekseret. Selv med en anstændig mængde drejningsmoment er det ikke for svært at skifte til den store ring.

Jeg mener, denne cykel er næsten 30 år gammel, og den gik straks ind. Det er virkelig, virkelig rart. En anden ting der skiller sig ud, sadel-til-styr affald, ja, der er ikke meget.

Jeg føler mig ret sublim foran. Hvis du ser på den position, Stephen Roche havde tilbage på Touren, var den ikke så ekstrem som førerne er i dag, og det føles som om du kan turnere lykkeligt hele dagen uden kompromis. Nå, enhver trøst, virkelig.

Her er sagen. Når du er løbet tør for udstyr, skal du læne dig ned igen, vælge igen og afsted. Jeg er sikker på, at det ikke tager et øje at bemærke, at jeg faktisk kører en moderne dyb sektion forrest på denne cykel.

Desværre er disse dæk 30 år gamle, og et gik lige før vi gik. Og vi har, Simon, jeg tror, ​​der er to millioner tilbage. Ved du hvad, Matt, jeg er ret fascineret nu, se denne ting falde af.

Du har deltabremser, der ikke vides at være særlig gode - de har indbygget modulering, hvilket ikke nødvendigvis er godt - nej - lad os tage den store, lad os gå.

Bremserne er faktisk også på hovedet for mig, og jeg kører Vittoria CX'er, der er næsten 30 år gamle, så jeg vil være lidt forsigtig. Men det føles faktisk okay. Ret ru overflade, og det absorberer virkelig den ujævne overflade og er faktisk meget behagelig.

Lad os gå, retro versus moderne, retro vinder. Skål, Si! - For pokker. En af de andre gode ting ved oversættelse er oversættelse, når selv fagfolk nu kører kompakter.

Du har hvad, 42/20? - Ja, ja, den store ring er 52, den lille ring er 42. - Nå, vi laver bare en lille test. - Okay. - Fordi jeg spekulerede på, om vi kunne skubbe grænserne for at finde denne cykel. - Husk også , Si, jeg har også sko med fulde lædersåler.

Så jeg mister mindst 80 watt pr. Omdrejning - på stigninger så stejle som denne, hvor vægten også er vigtig, ikke? - Ja, og jeg har to og et halvt, tre kilo mere end dig. Åh, krummer. Den bakke er så stejl, Si. - Faktisk bliver den lidt værre lige rundt om hjørnet. - Whoa! Hvor stejl er det, omtrent en ud af fire? - Yeah, det er rigtigt.

Jeg tænker på hver tredje rundt om hjørnet. Jeg er ikke for skuffet nu, Si. Ret.

Skal vi prøve lidt? - Den anden ting, denne cykel markerer stort set en tidsændring, er det pedaler, ikke? Du har stadig klip og stropper der, som, som du ved, Stephen Roche plejede at vinde sin Euro Tour, Worlds, Triple Crown. - Med hensyn til den faktiske ydeevne tror jeg, de er nøjagtigt de samme, det er bare et spørgsmål om bekvemmelighed og et spørgsmål om bekvemmelighed. Når du har fået din fod godt under kontrol, har du ikke mistet noget, og husk at i slutningen af ​​1980'erne vandt SeanKelly adskillige klassikere mod et par ryttere uden klip.

Det er bare en af ​​disse ting. De skader bestemt ikke magten. - Nå, her er det brændende spørgsmål, Matt.

I betragtning af de enorme teknologiske fremskridt mellem 1987 og 2014 cykler, er det faktisk sjovere og mere behageligt at køre på en moderne eller en gammel cykel? - Du ved hvad? Jeg har kørt dette et par miles nu, det føles bemærkelsesværdigt behageligt. Med et par tweaks ville jeg sandsynligvis løfte emhætten lidt op, det er faktisk en fornøjelse at ride. Det er en del af cykelarven, og ved du hvad, jeg tænker faktisk på at købe mig en retro-cykel bare for at gå på café-løb og bare nyde hvad cykling handler om.

Jeg tror, ​​med hensyn til ultimativ ydeevne eller en hård, hård træningstur, ville jeg gå til en af ​​dem. Men afslappede dage i solen, ville jeg vælge en af ​​dem, så du bare kan nyde sporten. Lad os skrue op for det lidt og se, hvad denne skønhed kan gøre.

Hvad har vi på uret? - Femogtyve - Syvogtyve, 28, 29, 30 mph. Se! Er du tilbage, Si? For flere GCN Friday-funktioner, klik her, for min retro-tech klik her og for at være fan af GCN, klik på min hjelm.

Hvor gammel er Daniel Lloyd?

Nollywoodskuespiller,Daniel Lloyder 38 årgammel.

Det er ingen hemmelighed, at ingen mennesker på jorden er ens! Det er rimeligt at sige, at alle deler en række ligheder - hvordan vi alle har to arme, ben, øjne og ører. Men blandt syv og en halv milliard mennesker på jorden er der et meget lille antal virkelig unikke mennesker. Dette er en fysisk funktion, der virkelig adskiller dem, da der næsten ikke er nogen andre i verden, der har dem.

Klar til at se de mest usædvanlige mennesker i verden? Lad os komme igang! GARY TURNER Dette er Gary Turner, men de fleste mennesker kender ham ved et andet navn: Elastic Man. Han satte Guinness verdensrekord for den mest elastiske hud i 1999, og ingen har slået ham siden. Hans forestillinger kan se ubehagelige ud, men faktisk kan han strække huden uden smerter.

Alt dette skyldes et ekstremt tilfælde af Ehlers-Danlos syndrom, en genetisk lidelse, der kan påvirke ledbånd, indre organer og selvfølgelig huden. Som et resultat er hans hud superelastisk på grund af defekt c ollagen, men det er ikke uden problemer: sår i huden tager lang tid at helbrede, og han måtte stoppe med at spille fodbold på grund af det. Men det er ikke for meget af et problem i disse dage, og han udnytter sin elastiske hud ved at arbejde som birolle.

RODRÍGUEZ HERNANDEZ Ved du hvad folk siger om store fødder? Fantastiske sko! Men hvor stort præcist? Nå, Rodríguez Hernandez fra Venezuela har rekorden for de levende fødder af enhver levende person med en skostørrelse på utrolige 16 tommer og skostørrelse 26! Det vil ikke chokere nogen, at de kæmpede for at finde de rigtige sko, da de fleste kommercielle skoforretninger kun sælger sko op til en størrelse på 14. Så som en teenager gik han ofte barfodet og blev mobbet af andre børn omkring størrelsen af ​​hans fødder, der er af samme størrelse som dem på grund af en overaktiv hypofyse, der producerer for meget væksthormon. Hans fødder er faktisk større end fødderne på den højeste mand i verden! Guinness verdensrekord berømmelse betyder, at folk er mere interesserede i at skræddersy sko, der passer til hans fødder.

Jeg tror, ​​at hver historie har en lykkelig afslutning. DEVENDRA SUTHAR De fleste af os har lært at tælle på vores fingre og nogle gange på tæerne, men Devendra Suthar ville have været meget forvirret, hvis han havde prøvet dette, fordi han har 28 fingre og tæer i stedet for 20. Det er to ekstra fingre på hver hånd og to ekstra tæer på hver fod.

Selvom det ikke er ualmindeligt at have en ekstra eller to, er dens specifikke form for polydactylism ekstremt sjælden; faktisk så sjældent, at det har Guinness verdensrekord for det største antal fingre og tæer i verden, så hvad ville nogen med ekstra fingre gøre for at leve? Han er tømrer. Det virker uklogt for en person med ekstra fingre at vælge et job, hvor folk med kun 10 fingre afskærer en regelmæssigt, og han siger, at han skal være ekstra forsigtig, men forhåbentlig vil det ekstra fokus gøre ham særlig god til tømrerhandelen. MATTHIAS SCHLITTE Alle husker Popeye's enorme armmuskler, der slog ned på en idiot.

Sats på, at du aldrig havde forventet at se nogen med en rigtig arm som denne, men nu kan du. Matthias Hellboy Schlitte har en sjælden genetisk defekt, der gør knoglen i højre underarm 33% større end sin normale venstre arm. Naturligvis har enhver supermagt sit formål, så det kommer ikke som nogen overraskelse at høre, at Matthias har været en i over et årti er en meget succesrig, professionel armbryder.

Men faktisk blev han lo af andre fagfolk i starten, fordi han ønskede at komme ind i sporten, fordi han ikke vejer næsten lige så meget som den gennemsnitlige armbryder. Hvad de ikke var klar over, er at det meste af vægten ligger i hans brydearm, og at de fleste af hans konkurrenter aldrig fik en chance mod ham. JEFF DABE Sandsynligvis den mest nyttige af alle de usædvanlige træk på denne liste tilhører Jeff Dabe.

Han har bemærkelsesværdigt store hænder, faktisk. Hans arme er også usædvanligt store - de må sandsynligvis være for at servicere hænderne så store. Du har vundet. Vær ikke overrasket over at finde ud af, at han er en professionel onal armbryder - ærligt talt, det ville være spild, hvis han ikke var det. Han bliver nødt til at bruge sine basketballhænder og underarme med en 19-tommer omkreds for at bruge på en eller anden måde, selvom det kun bryder hans venstre arm mod en gammel skade.

Du undrer dig sandsynligvis over, hvad lidelse forårsagede hans store lemmer, og der er et ret interessant svar på det: ingen. Han blev bare født på den måde med store arme og hænder, der voksede med ham, kun ment at være berømt. JYOTI KISANJI AMGE Dette er Jyoti Kisanji Amge, hun er fra Indien og er den kortest levende kvinde i verden.

Det blev først opdaget, at hun ikke voksede som et normalt barn i en alder af 5 år, en sjælden form for dværgisme kendt som achondroplasi, hvilket betød, at hun aldrig ville vokse ud over en bestemt størrelse. Da hun var 15, fik hun sin første Guinness verdensrekord som den kortest levende teenagepige, og hun var virkelig lille! På det tidspunkt vejede hun kun 9 pund tungere end hun var, da hun blev født. Hun har nu sin anden Guinness verdensrekord for den korteste kvinde i live, der måler kun 2 fod og 0,7 inches.

Hendes liv er ikke altid let, og alt hendes tøj, sko og endda tallerkener og bestik skal laves specielt til hende, men hun har også opfyldt sin drøm om at være i stand til at rejse og blive et husnavn. SULTAN KÖSEN Sultan Kosens fødder er den eneste del af ham, der er blevet ramt af noget større: den højeste levende mand har meget få rivaler; han er en af ​​kun 10 mænd i hele menneskets historie, der pålideligt er over 8 meter høje. Det er faktisk otte meter højt, men det tårner ikke altid ud over alle - det begyndte ikke sin usædvanlige vækstspurt før 10 år.

Det skyldtes en tumor forårsaget af hans hypofyse, der producerede for meget væksthormon, men heldigvis betød hans Guinness verdensrekord berømmelse, at kirurger gav ham den livreddende operation, han havde brug for for at fjerne tumoren helt gratis. Og det er ikke alt, hvad han er glad for: han har også opfyldt sin drøm om at blive forelsket og blive gift, og han kan endelig få tøj, der virkelig passer til ham. ADRIANNE LEWIS Jeg vedder på, at næsten alle har set tungen demonstreret i lang tid, men ingen af ​​disse showmænd kan slå Adrianne Lewis.

Hun tror, ​​at hun har den længste tunge i verden, og hun kan godt have ret - hun måler utrolige 4 tommer! Hvor lang er det nøjagtigt? Nå, hendes YouTube-kanal har masser af eksempler på de fantastiske ting, hun kan gøre med det; hun kan slikke hagen, næsen og albuen - hvad der bare skal mindes mig, skulle være umuligt. Hvad mere er, hun kan endda slikke sit eget øje som en kamæleon! Og lad os ikke glemme, hvor længe deres tunger er! Hendes tunge er så lang, at hun brugte den i folkeskolen til at skræmme mobbere ved at freaking ud. Der synes ikke at være nogen grund til den unormale længde, så jeg antager, at hun bare var heldig.

BYRON SCHLENKER Vi har allerede vist dig den længste tunge, men Guinness har mange forskellige måder at måle ting på. Byron Schlenker har ikke den længste tunge, men den bredeste. Jeg troede aldrig, dette ville være meget imponerende, men det var før jeg så det.

Det er utroligt 3,37 tommer bredt! Han opdagede denne unikke funktion, mens han bladrede gennem en Guinness Book of Records for at hjælpe sin datter med et skoleprojekt - han så, at den tidligere rekord var 3,1 tommer og var sikker på, at han kunne slå den.

Han havde ret, og ikke længe efter at have stjålet titlen. Men kan du huske hans datter, som han hjalp med skoleprojektet? Hun er æblet, der ikke faldt langt fra træet. Det viser sig, at hun har den bredeste tunge i verden for en kvinde, og på 2,89 tommer er hun næsten lige så høj som sin fars.

ISAAC JOHNSON Minnesota Isaac Johnson ligner den gennemsnitlige teenager indtil det øjeblik, han åbner munden.

Han har Guinness verdensrekord for den største mundåbning, og med det spøger de ikke din mund så bredt, de fleste ville. Lad os sige, at de ser CGI-forbedrede optagelser. Hvor bred er den egentlig? 3,67 tommer! Seriøst, tag en lineal og se, hvor bred din mund er åben til sammenligning: Jeg garanterer, at den ikke er nær så stor.

Ikke sikker på, hvor nyttigt det er, men jeg er sikker på, at det gør noget for at fylde den teenagers drenges appetit. Og hvis det mislykkes, skal han måske se, om han kan få et job i filmene, spille IT

Hvor er Chris Opie?

Chris Opieer i Truro, Cornwall.

Tillykke med 75-årsdagen for Lapierre!

Hvem startede GCN?

Simon Wear, grundlægger og administrerende direktør

I 2012, hanGrundlagtPlay Sports Network med lanceringen af ​​sin første, innovative digitale videokanal: Global Cycling Network (GCN).

Hvad laver Emma Pooley nu?

En tidligere professionel cyklist, der specialiserede sig i tidskørsler og kuperede løb, overgik hun senere til udholdenhedsløb, duatlon og triatlon og eri øjeblikketen professionel triatlet og duatlet og den regerende firdobbelte verdensmester i langdistancekamp.

Hvilken stamme er Daniel Lloyd?

Lloyder fra Ijawstammei Bayelsa-staten, som er et syd-syd geografisk område i Nigeria, hovedsageligt besat af mindretalletstammeri Nigeria såvel som Igbo-folket.

Hvorfor forlod Chris GCN?

Chris: Min beslutning om at vende tilbage til racing var en lang, trukket proces. Det tog over otte måneder at komme til den konklusion, at jeg havde brug for at tage springet ogforladeet stabilt job at vende tilbage til konkurrencen. Der er mange grunde til, at jeg vil komme tilbage, men det er hovedsageligt ganske enkelt min identitet.

Hvem er kejserinde Njamah mand?

Nollywood skuespillerindeKejserinde Njamahendelig gifte sig, giftes kollega Daniel Lloyd traditionelt. Dette er gode nyheder fra Nollywood-industrien, da to skuespillere bliver hooked i ægteskab. Fra fotos, der er runde, skuespillerindeKejserinde Njamaher endelig blevet gift, da hun traditionelt blev medlem af sin kollega, Daniel Lloyd.

Hvem er Daniel Lloyd, og hvad gør han?

Daniel Lloyd (født 11. august 1980) er en pensioneret engelsk professionel racercyklist fra Christchurch, Dorset. I 2007 underskrev Daniel Lloyd en kontrakt med DFL-Cyclingnews-Litespeed, for hvem han red i et år.

Hvornår blev Dan Lloyd professionel cyklist?

Dan Lloyd blev professionel på vejen i 2003 med endurasport.com-holdet. Efter at have kørt overvejende lavere profilhold i hele sin karriere har Lloyd specialiseret sig i bakkede etapeløb, hvor størstedelen af ​​sine sejre kommer i Asien.

Hvorfor blev Daniel Lloyd medlem af Cervelo cykelteam?

Lloyd imponerede over ledelsen af ​​det nye Cervélo-hold med sine præstationer på Tours of Ireland og Britain og underskrev teamet sammen med AN Post-holdkammerat, Dan Fleeman.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Racercykelulykke - finde løsninger

Hvad gør jeg, hvis jeg styrtede ned på min cykel? Hvis du befinder dig i en livstruende situation, skal du ringe til 911. Find et sikkert område. Gå ikke i panik. Tjek din krop. Tjek dit hoved. Cykel-køretøj nedbrud. Tjek din cykel. Når du er hjemme sikker. Tag dig tid til at helbrede.

Kvindernes cykelløb crash - hvordan man beslutter

Fandt de kvinden, der forårsagede Tour de France-styrtet? Efter at have appelleret til vidner er personen identificeret, fundet og er nu i politiets varetægt i Landerneau, ifølge RTL. Ifølge Reuters afgav hun sig. Den 30-årige franske kvinde er anklaget for ufrivilligt at have forvoldt skade og står over for en bøde på 1.500 euro. 30. 2021.

Geraint thomas crash - handlingsorienterede løsninger

Hvad fik Geraint Thomas til at gå ned? Geraint Thomas gik glip af sin første sejr i næsten tre år, da han gled og styrtede ned med mindre end 50 meter tilbage i 4. etape i Tour de Romandie. Thomas sagde, at det i sidste ende var at skifte gear midt i sprinten, der fik ham til at gå ned.2 2021.

Cykelbilulykke - handlingsorienterede løsninger

Hvad sker der, når en cykel rammer en bil? En ulykke med en cykel kan medføre intensiv beskadigelse af din bils lakering samt skader på kroppen ved buler i køretøjets krop. Ofte koster skaderne langt mere end den gennemsnitlige cyklist kan betale ud af lommen. En cyklists bilforsikring dækker ikke skaderne på dit køretøj.

Concorde Crash Ofers Photos - Sådan løses

Hvem døde ofre for Concorde-nedbrud? Dele af Concorde faldt direkte på den del af hotellet og dræbte de to polske studerende, Eva Lipinska og Paulina Sypko, og kammerpiger Kenza Rachid og Devranee Chundunsing.

Formel 1 alonso crash - hvordan løser du det?

Hvad skete der med Alonso-ulykken? Bare fire dage efter en cykelulykke på vej, der efterlod Alpine F1-chauffør Fernando Alonso på hospital, er spanieren udskrevet for at fortsætte sin bedring derhjemme, har hans hold afsløret. Det blev senere afsløret, at han blev opereret for en brud i kæben, hvorefter han forblev på hospitalet til observation.