Vigtigste > Cyklister > Kvindelige cyklister - enkle svar på spørgsmål

Kvindelige cyklister - enkle svar på spørgsmål

Hvem er den bedste kvindecyklist?Og med os på GCN-sættet i dag har vi Mayalen fra GCN En Español, som sandsynligvis er en af ​​dem. - Ah, nej nej (griner), jeg kan kun lide cykler.

Det er virkelig svært at kun vælge 10 drivere. Så hvis vi savnede noget, skal du bare kommentere os nedenfor, hvem synes du skal være på listen? Det er en liste over forskellige drivere, som du måske ikke har hørt om, men vi tror, ​​de er de onde i sporten. (begge griner) (funky mid-tempo-musik) - Lad os starte med den absolutte chef for kvindecykling og den mest dekorerede cyklist gennem tidene, den 31-årige hollandske cyklist Marianne Vos.

Den dag i dag, i en alder af kun 31 år, har hun tre verdensmestertitler på vejen, syv i cyclocross, en olympisk guldmedalje og adskillige mountainbike- og banerekorder. Hun begyndte at cykle meget tidligt, da hun blev inspireret af sin ældre bror, men fik lov til bare at træne med ham Da hun startede med at køre, blev det virkelig klart, at hun var meget talentfuld og blev verdensmester, da hun kun var 19, så det er virkelig ingen spekulerer på, hvorfor de kalder kannibalen. (funky mid-tempo musik) - Nummer to på vores liste, det er et nyt talent.Arlenis Sierra, hun kommer fra Cuba og løber i Astana Women's Team. Arlenis måtte overvinde politik, fattigdom og adskillelse fra sin familie for at nå sin drøm. Du skal passe på hende, fordi hun lige vandt Cadel Evans Great Ocean Race, hun er en at se i år. (funky mid-tempo musik) - Lael Wilcox stormede ultraløbsscenen i 2016, da hun afsluttede Trans Am Bike Race på 4.400 km.

Hun gjorde det på kun 18 dage, i gennemsnit 235 miles om dagen med mindre end 5 timers søvn om dagen. Hun overhalede lederen den sidste dag og overhalede ham for at blive den første kvinde, der straks vandt løbet. Lael blev først inspireret til ultraløb, da hun var i Israel og studerede ved Holyland Challenge og har siden haft både mænds og kvinders rekorder på Baja Divide, som hun var med til at grundlægge.

Udover racing kører hun også Anchorage GRIT i sin hjemby Canada, som har til formål at få flere unge piger til at cykle. (funky mid-tempo musik) - En anden kvinde, der lavede vores liste, er den utrolige norske mountainbiker Gunn-Rita Dahle. Hun er netop fyldt 46 år, hun er lige pensioneret fra langrendsløb, men hun vil lave nogle maratonløb, men hendes palmares er fantastiske.Hun har 30 verdensmesterskaber og ni verdensmesterskaber. Og jeg tror, ​​hun er et eksempel for alle cyklister derude, fordi hun havde sin søn og derefter vandt mere. Hun er bare fantastisk. - Fantastiske. (funky mid-tempo musik) - Vi frygtede virkelig det værste, da Annemiek blev elimineret fra OL i Rio 2016, men takket være et mirakuløst opsving havde hun en af ​​sine bedste sæsoner til dato sidste år.

Hun er absolut dominerende i tidsforsøget og er ofte den eneste rytter, der vælger en tidskørecykel til de mest tekniske og op ad bakke ruter. Men hun er også en utrolig GC-rytter, der tog samlet sejr i Giro Rosa sidste år og tog hende til linjen kæmpet med Anna van der Breggan på sidste års La Course, som uden tvivl er et af de bedste løb i sidste sæson - det er . Og hun vandt også World Time Trial Championship sidste år.

Men hun faldt i landevejsløb, men hun er stadig i målet nået. Jeg tror, ​​hun brækkede lårbenet og derefter fik en rigtig lang restitution, men selvfølgelig er hun en fighter, og vi ser om et øjeblik, hvad der forventes, så bare tjek hende, hun er fantastisk. (funky mid-tempo musik) - Okay, så dette er faktisk lidt snyd.Adventure Syndicate er faktisk en gruppe kvinder, der ikke kun er utroligt dygtige til ultra-fjerncykling, men også arbejder med skoler og unge piger for at få flere mennesker på cykler og lære at overleve. Bare et par medlemmer er Emily Chappel, der er en tidligere cykelkur i London, der vandt det transkontinentale løb, og skotten Jenny G Raham, der for nylig cirklede verdenen, helt selvforsynende på en cykel, den tidligere kvindelige verdensrekord på 125 dage fuldstændig brudt. Det er 20 dage mindre end den tidligere rekord - Wow. (jazzy klavermusik) Den næste der kommer på vores liste er Dame Sarah Storey.

Hun er Storbritanniens mest alsidige paralympiske cyklist. Sarah var svømmer i fire paralympiske lege, inden hun skiftede til cykling i 2005. Siden hun skiftede karriere, har Sarah tilføjet ni guldmedaljer til de seks, hun allerede har haft fra svømning.

Sarah har også konkurreret med handicappede atleter og dannet holdet for England til Commonwealth Games. Hun har også UCI-spormedaljer med She's amazing, jeg kørte hende til de Paralympiske Lege, og hun er så hurtig, at du ikke kan forestille dig. (Jazzmusik) - Eileen Sheridan er en helt utrolig tidskørsel og racercyklist, der slog hver eneste rekord fra Women's Road Records Association i 1940'erne og 50'erne.

Hun var kun seks meter høj og var kendt som Pocket Rocket. Det lyder lidt som en, vi kender, ikke? - Emma. (griner) (Kvinde i rød griner) - På trods af alle fremskridt inden for udstyr, træning og ernæring står en utrolig fem af hendes optegnelser stadig i dag.

En af dem er London-Edinburgh-rekorden, som hun satte på lidt over 20 timer i 700 kilometer, hvilket bare er fantastisk. (Myalen sukker) (jazzet musik) - Næste op på vores liste er Rachel Atherton. Hun er ansigtet på downhill mountainbike racing.

Hun har vundet fem verdenstitler. Men hun gør vores liste, fordi hun tilskynder kvinders cykling til at gøre det i denne utrolige mandlige dominerede sport. I 2016 vandt hun 10 på hinanden følgende verdensmesterskabsrunder og vandt hvert løb, hun deltog i, og havde den perfekte sæson.

Så det er klart bedre end konkurrencen. Hun ved, hvordan man kan overvinde så mange fald og er ikke bange for, hvad hun gør, for det, hun gør, er fantastisk. Det er så hurtigt mellem så mange klipper og så mange træer.

Jeg vil ikke gøre det. (griner) - Jeg ved, det er bare skræmmende for mig. (fjedrende mid-tempo musik) - Alfonsina Strada er den eneste kvinde, der nogensinde har gennemført en af ​​de tre Grand Tours.

Hun startede Giro d'Italia i 1924 efter at have set en avisindlæg fra Gazzetta og kaldte sig Alfonsin i stedet for Alfonsina for at virke mandlig. ufremkommelige veje. Og hun sluttede faktisk 20 timer før lygten rødmede.

Hun skal være en af ​​de første og mest imponerende kvindelige cyklister og inspirerer os stadig i dag, et par hundrede år senere - Utrolig cykelverdenen er virkelig hård, fordi der er mange ting, vi gerne vil medtage. Så lad os vide i kommentarerne nedenfor, hvilke er dine favoritter, eller hvilke du synes er de mest inspirerende Giv os store tommelfingre, hvis du føler dig inspireret af denne artikel, hvis du vil tjekke vores kvindespecifikke kit-design, gå til GCN butik. For en anden god artikel er her Emmas klatreudfordring, der prøver at se, hvor meget klatring hun kan gøre på bare en time hernede.

Er cyklister gode i sengen?

1. Annemiek van Vleuten (Mitchelton-Scott) Holland er den ubestridte supermagt ikvinders cykling, efter at have produceret nuværende verdensmesterskab i Chantal Blaak, regerende olympisk mester Anna van der Breggen, La Course-sejr Annemiek Van Vleuten ogstoreMarianne Vos.

Mange mennesker. Jeg er sikker på, at jeg ser på en cykelsadel og tænker, at det ikke kun skal være ubehageligt, men det er sandsynligvis også dårligt for dig. Du ved - forårsager skade, smerte, følelsesløshed og, hos mænd, måske erektil dysfunktion, måske prostatakræft.

Og alligevel cykler mange af os og har slet ingen problemer. Nogle cyklister gør det på den anden side. Jeg gjorde det, så jeg kan fortælle dig, at når der sker noget, er det virkelig bekymrende.

Se - dette er min 'åh min gud! Min penis er blevet helt følelsesløs! 'Vi kommer tilbage til dette, når vi udforsker problemerne omkring mænds sundhed og cykling. Derfor har vi indgået et samarbejde med en af ​​de førende urologer her i Storbritannien - en mand ved navn Anthony Koupparis - for at give solid og praktisk rådgivning, som alle mandlige cyklister skal lytte til, og når du har brug for en anden grund end omfattende klinisk erfaring til at tro på, hvad han siger, at han også er en jernmand, og disse fyre bruger meget tid i sadlen. Før vi dog starter, her er en hurtig anatomi-lektion.

Det er mig, som jeg cykler på. Dette er nu et skelet, der kører på en cykel, og det færdig er et tæt på en penis.

Stop med at fnise i ryggen. Det er hverken godt eller sandt i målestok. Under alle omstændigheder, vittigheder til side, er det virkelig vigtigt at forstå vores egen anatomi.

Du ved, jeg er sikker på, at når du kører, er din penis og testikler normalt godt skjult. Området med blødt væv mellem din bagdel og dine testikler kaldes din perineum, og når du er på en cykel, er dette område i kontakt med din sadel. Under huden er din urinrør, som er røret, der forbinder din blære med omverdenen via penis.

Perineum indeholder også de store blodkar og din pudendale nerve, som giver følelsen af ​​området og derfor også hjælper med erektionen. Over perineum er din prostata, en kirtel, der skaber sædvæske, og som krydser urinrøret. I betragtning af vores anatomi og sadlenes form synes det rimeligt at skabe forbindelse mellem cykling og smerte eller følelsesløshed, erektil dysfunktion og prostata problemer, men lad os se nærmere på det.

Men ingen bekymring. Det bliver ikke mere levende end hvad du har set før, de foreslog, at Anthony nedbryder dette emne. Så vi har følelsesløshed, erektil dysfunktion og også prostatakræft, især prostatakræft.

Lad os starte med døvhed og først og fremmest, kan jeg fortælle det? Er du min følelsesløse penishistorie? - Det ville være, ja

Jeg har lyst til, at vi kender hinanden godt nok til at fortælle mig om det. Det var, da jeg var i en vindtunnel i Indianapolis, og vi lavede en vindtunneltest, i hvilket tilfælde skal du sidde forsigtigt på en cykel i 30 minutter, mens din cykel foretager en fuldstændig fejning af vindvinklerne. Hvad det betyder Du skal være helt bevægelig i din overkrop, fordi enhver form for ryk kan forvride resultatet.

Så det er en virkelig kunstig situation at cykle, og efter de 30 minutter gik jeg af, og jeg indså ret hurtigt, at jeg absolut ikke havde nogen fornemmelse i min penis, som faktisk foregår, for heldigvis ved du, at fornemmelsen er vendt tilbage. Så til sidst tror jeg, at der ikke skete noget langsigtet, men hvad sker der på kort sigt? Dybest set på grund af det pres, du lægger direkte på perineum, presser du på nerverne, og du trykker på nogle af blodkarrene, og det er det, der forårsager følelsesløshed. Efter en periode med at sidde på en nerve, vil det tage nogle meget mindre skader, som ikke er langvarig skade, det fører dybest set til følelsesløshed i det område, det tager sig af, hvilket er, hvad der skete med dig.

Så det svarer til at falde i søvn i en mærkelig position og vågne op med dine arme helt døde, og det er massivt foruroligende, men følelsen kommer ret hurtigt tilbage, og der er ingen langvarig skade. Meget ligner det lige rigtigt. Så hvad skal vi så gøre? Hvis vi lider af døvhed efter at have cyklet, hvad er den første anløbshavn? Hvis du finder ud af, at dette sker, skal du gå på cyklen, og den bliver følelsesløs bagefter.

Jeg ved mere end jeg gør, du får en ordentlig cykeltilpasning og nogen til at se på din sadel og alt, hvad der følger med den. Nu hvis du kommer på din cykel i lang tid, og hver gang den er følelsesløs i det område, og den forbliver følelsesløs, og så gør du det samme igen og igen, vil du uundgåeligt forårsage langvarig skade, men sund fornuft overtager det, og når det får bare den rigtige cykelpasning og sadel. En enkelt følelsesløshedsperiode derefter beskadiger ikke følelsen i dette område eller nogen erektioner og lignende på lang sigt.

Det næste emne ville være erektil dysfunktion, og ud fra hvad vi har hørt om følelsesløshed, er der en sammenhæng mellem cykling, gentagen følelsesløshed, der fører til erektil dysfunktion? - svaret er nej. Mere vigtigt er vigtigheden af ​​erektil dysfunktion i første omgang. Processerne, der fører til erektionsproblemer, er nøjagtigt de samme som de processer, der fører til hjerte-kar-sygdomme, som fører til et hjerteanfald.

Så hvis du har diabetes, forhøjet blodtryk eller røg, har du sandsynligvis erektil dysfunktion, men du har sandsynligvis også hjertesygdomme. Faktum er, at de fleste middelaldrende begynder at cykle. Nu, hvis du er en cyklist og i den bestemte alder udvikler erektil dysfunktion, skulle din første tanke ikke være: 'Åh, dette er min sadel bare på grund af cykling.' Det burde ikke være at begrave mit hoved i sandet. Dette kan være en indikation af noget, der ikke er blevet diagnosticeret.

Jeg er nødt til at få dette tjekket ud. Du synes godt med det faktum, at det ville være ret vanskeligt at påføre den slags skade på din pubic nerve, som derefter ville føre til erektil dysfunktion. Så er det faktisk ret svært at gøre det? Den mærkelige følelsesløshed, der påvirker din perineum, giver dig ikke erektil dysfunktion.

Og faktisk giver det dig ikke erektil dysfunktion. Gå og få det tjekket ud. For det første at have en ordentlig MOT fra hjertets synspunkt, hvorfor så ikke have en erektil dysfunktionsbehandling? Jeg mener, cirklen er kommet fuld.

Det er gået fra at være en lidt latterlig ting til et reelt helbredsproblem, som du kan få ordnet. Og så finder du dem. Hvad med prostata-relaterede problemer og især prostatacancer.

Heldigvis har cykling ingen effekt på prostatakræft. Men det er ikke kun, hvordan prostatakræft udvikler sig, det er også spørgsmålet om, hvorvidt du screenes for prostatakræft forkert. En af de ting, vi bruger til at give en indikation af risikoen for prostatakræft, er at have en blodprøve, og der er en tanke om, at hvis du cykler meget, kan du irritere din prostata, og det kan være din blodprøve, der bruges som PSA kunstigt øge blodprøven Et prostatspecifikt antigen Blodprøve, der kommer til det punkt Du lavede denne blodprøve Det er kunstigt øget, og så har du en hel række tests, som du aldrig havde brug for, fordi du cyklede, og det er faktisk ikke sandt Ikke det - der er en chance for, at det kunne blive påvirket lidt, men hvis man ser på laboratoriebaseret forskning på mange, gør mange molekylære markører for prostatakræft, cykling og motion ingen forskel for nogen af ​​indikatorerne for prostatakræft, så cykling er god gør dig bedre , det forbedrer din hjerte-kar-sundhed og alle de ting, der reducerer din risiko for kræft, det påvirker ikke forkert screening af prostatacancer.

Og så fortsætter det. Heldigvis er der ingen høj risiko for prostatakræft. Hvad vi skal gøre som fyre er at tænke over det.

Så når vi bliver ældre, jo mere sandsynligt får vi prostatakræft. Så den første ting er nu at være opmærksom på nogle af symptomerne, de ting vi ser ud til er ting som vandarbejdssymptomer, rygsmerter, problemer med blødning i vandet, sådanne ting genopliver disse ting, så skal du enten gå til en urolog eller familielæge og føre en rimelig samtale til at føre vurderingen. Det betyder ikke automatisk, at du bliver screenet for prostatakræft, men den pågældende læge vil lede dig gennem de gode ting ved en test og muligvis ulemperne ved en test.

Så kan I to beslutte, om de vil gå videre eller ej. Jeg vil ikke have, at fyre overhovedet ignorerer det. Og for det meste finder vi disse ting meget tidligere i disse dage, og de kan sorteres fuldstændigt.

Hvilken alder taler vi om her? Hvilken alder skal du bekymre dig om? Og jeg sætter pris på, at der sandsynligvis er tragiske eksempler på tidlige tilfælde, du kender, men du har ret.

Så og med min i min praksis, har jeg et meget forvrænget billede. Så vi har så stor praksis, at du får patienter i 30'erne til 80'erne og 90'erne til at tænke over det, og hvis du har bekymrende symptomer, skal du ikke gå i panik, stikke hovedet i sandet og lede. Har en rimelig diskussion og vurdering af hvad problemet er, om der er advarselsskilte at reagere på, og om du har brug for det, så der er ingen sammenhæng mellem cykling og prostatakræft, men prostatakræft er et stort problem for en stor del af cyklister Bare fordi de er mænd, de er middelaldrende og har derfor brug for at tænke over det Nå, jeg ved ikke om dig, men min største takeaway fra denne samtale med Anthony er, at vi sandsynligvis ikke bør tage vores helbred for givet, vi skal stå over for vores egen dødelighed og faktisk søge hjælp, når vi har brug for det, fordi vi ikke får tynde gs, er sandsynligvis det største problem, som vi alle vil stå over for. Nu har jeg sandsynligvis videregivet lidt for meget information, når jeg fortæller dig om min følelsesløse penis i vindtunnelen, men jeg tror på den note, måske skulle vi alle prøve at føre en samtale med måske vores venner i klubben, der kører den i weekenden, i det mindste snak om denne artikel Jeg tror, ​​det ville være en positiv begyndelsesoplevelse hos os, og hvis du gerne vil se en anden artikel om samme emne.

Vi har bare en på denne kanal, der hjælper dig med at købe den rigtige sadel, så du kan klare det første problem med døvhed direkte.

Er det sundt for en pige at cykle?

Cyklinghar vist sig at være et ideelt middel til at påvirke de problemer, der er forbundet med seksuel dysfunktion, især hos mænd, der nærmer sig eller i middelalderen. 'Det er faktisk de aerobe fordele og boostet til blodgennemstrømningen, der har vist sig at skabecyklingen seksuel forbedring for mange mand.

denne artikel er for kvinder ked af drenge som kvinde, det kan være lidt udfordrende at cykle, nogle gange bryder naturen for eksempel, mænd er bare fine. Jeg er her for at hjælpe i denne artikel, jeg giver dig et par tip og tricks til, hvordan du kan cykle lidt mere behageligt end din mor Start med den der holder mest af komforten på din cykel. Hvis du føler dig utilpas i dette område, vil det være meget svært for dig at nyde din cykel. Der er ingen sadel, der passer til jer, som alle fungerer perfekt for en person, og det kan være absolut smerte for en anden, men der er mange forskellige sadler til rådighed, herunder nogle kønsspecifikke sadler.

Du skal muligvis prøve et par sadler for at finde den, der fungerer for dig. Lad dig ikke afskrækkes af, hvordan sadlen ser udskåret - en sadel som denne eller en rigtig bred sadel kan være meget behagelig for nogle kvinder; hver bum gør ondt første gang du cykler, men jo mere du bærer, jo mindre bliver det. Det gør ondt, når dit muskelvæv vænner sig til det, stol på mig, og for det andet, lad ikke mændsspecifikke cykeludstyr skubbe dig ud For eksempel foretrækker nogle kvinder mænds shorts eller en mænds sadel Gode cykelshorts gør din komforttand dyrere Produktet betyder ikke nødvendigvis, at det er bedre eller for Det fungerer, det afhænger af din personlige præference Vask dine shorts efter hver tur og brug vaskeskumcreme at opdrætte, hvis du kører meget i regnen, kan det være værd at investere i nogle mudderbeskyttere for at holde alt stænk væk fra dine ben og bomme, det er ikke sjovt at have en sodden shami, men i Wales er sandsynligheden lem ikke rigtig fordi det er altid rart, når vejrbestandige kvinder finder det lidt mere behageligt at sidde længere tilbage på sadlen, så der er mere pres på din røv og mindre pres på dine følsomme områder, hvis du har problemer med det. At have komfort på cyklen kan være værd at få en cykelpasning Du skal være i stand til at vide, hvordan du justerer din position. Tænk over, hvor trykpunkterne er under og efter hver tur. For at gøre dette skal du flytte din sadel bagud eller vippe den lidt. Det er en god ide at tage et multiværktøj med hver gang du kører, så du kan justere din position, mens du er ude og omkring.

Dette er sandsynligvis den, som mange finder det sværeste i forhold til når du er midt i himlen, og du ikke har brug for noget værre end at tage fire skift for at gå på toilettet, især i vintermånederne har vi brug for et skøn hvorfor gå Jeg behøver ikke rigtig løbe Der er flere måder at undgå at skulle tage alle dine lag cykelshorts af uden bib-stropperne, der gør det meget lettere, men rolig, hvis du har bib-stropper, der er et par andre tricks, du kan gøre på det, prøv også, den første er faktisk en, som jeg hentede fra min gamle holdkammerat på gaden, hvor du ruller dine korte ben op og derefter trækker den til siden. Jeg har ikke rigtig prøvet denne og af åbenlyse grunde vil jeg ikke demonstrere det i dag, den næste ting er at trække dine bib shorts under din trøje, så du går under din trøje Træk den ene side af bib shorts ned og derefter den anden side og så er bibshortsen fri, men jeg er ikke sikker på, hvordan jeg får den op igen uden at tage min trøje af, den arbejdes stadig på nogle shorts udvikles til kvinder med lynlåse på ryggen eller aftagelig stropper for at gøre det let for kvinder at gøre naturen med at cykle til en stor socialt sport er intet, jeg elsker mere end at gå ud med mine venner og tage en kop kaffe på en café og kage, det er fantastisk, men det er meget vigtigt at have lidt noget at spiser og drikker og ofte på cyklen spiser jeg normalt Hvert 45. minut som en energibar eller en banan, så du ikke løber tør for energi, når du har en lokal cykelportklub, hvorfor går du ikke og deltager i en af deres møder eller gruppeture som denne, vores rigtig venlige gruppe så rolig der er også kvindespecifikke cykelklubber toomy mor begyndte at cykle for et par år siden, og hun deltog i en af ​​dem Grupper, der sigter mod at få flere kvinder på cykler, uanset hvad deres kvalifikationsniveau er, og hun elsker absolut at lide, fordi jeg bare ikke var så skræmmende, men det er en fantastisk måde at blive bedre rigtig hurtigt uden det virkelig at bemærke, og hvis du får en mekanisk eller punktering, vil nogen i gruppen altid hjælpe dig, hvis du er relativt ny på cykling, prøv at finde en bilfri cykelsti som denne for at opbygge din selvtillid og udholdenhed. Uden at bekymre dig om trafik eller biler, når du har det godt, kan du køre af sted og tage store stigninger For at tackle vejen, flette den eller lægge den i en bolle som denne for aero gevinster, og når du går ud, skal du huske at dele din live placering med dine familiemedlemmer eller venner, så de altid ved, at du er sikker Tak for at se dem alle, håber denne artikel hjalp dig med at give dig nogle tip og tricks . Hvis du har dine egne tip, som jeg ikke nævnte, så del dem med os i kommentarfeltet nedenfor

Hvordan går kvindelige cyklister på toilettet?

En ny undersøgelse viser detridningpå regelmæssige sadler skader seksuelsundhedikke kun hos mænd, menKvinderogså. Hvis du elskercyklerog du er enkvinde, du har nogle dårlige nyheder: Det kan skade din seksuellesundhed. Den seneste undersøgelse kiggede specifikt på hvad medcyklerpåvirker ømhed og følelsesløshed iKvinder.

Hvilken kropstype er bedst til cykling?

Jo stærkere du er, jo mere kan du kontrollerecykel. 'De fleste topsprintere har en mesomorfkropsform, med enestående cardio oggodtøverstlegemestyrke til at supplere deres benkraft. Med andre ord er de muskuløse, kraftigt bygget og har generelt et højt stofskifte og responsive muskelceller.

Er cyklister attraktive?

Det er videnskab:Cyklistererhed. En nylig undersøgelse fandt detcyklisterder udmærkede sig i Tour de France opfattes som meretiltrækkendeend andre atleter, og at de top 10 procent afcyklisterer cirka 25 procent meretiltrækkendeend de laveste 10 procent. Måske er hurtig den nye rig?Cyklisterer gode.

Er cykling dårligt for knæene?

HvorforCyklingEr godt for dinLed

Cyklinger en lav-øvelse, siger Shroyer. Det betyder atcyklingbegrænser belastningen på vægtenled, ligesom dine hofter,knæog fødder. Plus, bevægelsen hjælper med at smøreled, hvilket reducerer smerte og stivhed.
10. 2019.

Slanker dine ben dine cykler?

De kalorieforbrændende fordele vedcyklinghjælp tilslankditben, selvom du forbrænder kalorier fra hele din krop. For at sikre, at du bruger dine benmuskler til udholdenhedsopbygning, der trimmer fedtcyklussen i et tempo mellem 80 og 110 omdrejninger pr. Minut (rpm). Dette er et ret hurtigt tempo.06.06.2019

Øger cykling bryststørrelse?

Aerobe øvelser såsom trappeklatring,cykling, og power walking kan fremskynde dit stofskifte og hjælpe dig med at tabe kropsfedt. Styrketræningsøvelser som pushups kan også tone brystet og ændre udseendet påbryster.

trek brændstof ex anmeldelse

Popper cyklister sig selv?

I dag vil elite atleter bareskub deres bukserog fortsæt videre. Husk, hvad der sker, hvornårcyklisterer tvunget tilskub deres bukser. Professionelle konkurrerer til det punkt, at deres krop er ud over stresset, det føles som om det er døende.enogtyve . 2015.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

World Cycling League - varige løsninger

Er der en pro-cykelliga? Der er en fantastisk mulighed for at udnytte det sande underholdning og økonomiske potentiale ved mænds professionelle cykling og gøre det til en moderne sportsliga i det 21. århundrede. 2015.

Cykelsaltabletter - levedygtige løsninger

Er salt godt til cykling? Tilsætning af salt til sportsdrikke kan forbedre ydeevnen, antyder forskning. Forskere i Spanien har fundet ud af, at atleter, der supplerer deres elektrolytdrikke med ekstra salt, klarer sig bedre i udholdenhedsbegivenheder end dem, der er afhængige af drikkevarer alene til rehydrering. г.

Tips til cykeltræning - den ultimative guide

Hvor mange timer om ugen skal jeg cykle til træning? Pro-cyklister kører ofte 20-30 timer om ugen. Ryttere, der træner til ultramarathonbegivenheder, kan logge endnu mere. Fritidscyklister (kategori 3, 4, 5 og mestre) lægger normalt ca. 10 ugentimer, selvom nogle klarer sig på 5 eller 7 kvalitetstimer, hvis deres begivenheder er korte.

Cykel-verdensmesterskab - enkle svar på spørgsmål

Hvem er den nuværende verdensmester i cykling? Den nuværende mandlige mester er den italienske rytter Filippo Ganna, der vandt 2020-begivenheden.

Castelli cykeltrøje - almindelige svar

Er Castelli et godt cykelmærke? Hvis der er et tøjmærke i RCUK100, der ikke behøver nogen introduktion, er det sandsynligvis Castelli. De har lavet kvalitetscykelsæt i længere tid end næsten alle i spillet, og nogle af de stykker, de har bragt ud i løbet af de sidste par år, har banet vejen for helt nye kategorier af udstyr.

Box hill cycling - omfattende reference

Hvor svært er Box Hill at cykle? Det er en god bjergbestigning 2,5 km i gennemsnit 5%. Det klatrer kun 125 meter, men efter ni opstigninger er det meget testende. Box hill er også populær blandt en bred vifte af cyklister (jeg så en fyr køre sig op på en Brompton foldup). Den konstante gradient er ikke for alvorlig, og du kan tage det i dit eget tempo.