Vigtigste > Cyklister > Den største cyklist gennem tidene - handlingsorienterede løsninger

Den største cyklist gennem tidene - handlingsorienterede løsninger

Hvem er den største cyklist gennem tidene?

Eddy MerckxI denne artikel skal vi gennemgå nogle af de bedste klatrere nogensinde. Ryttere med et enormt forhold mellem vægt og vægt, der specialiserer sig i bjergbestigning i betagende hastighed. (Booming) Vi gik ud af vores måde at lave en liste over de syv største klatrere nogensinde, men som du kan forestille dig, er det ret svært at skære det ned til dette antal.

Før vi starter, har jeg en ansvarsfraskrivelse om, at jeg er ved at læse højt om fantastisk racing, enestående udholdenhed og atletisk styrke. Hvis vi holder os til syv chauffører, vil nogle store chauffører uundgåeligt blive udeladt. Derudover er generationssammenligning et minefelt.

hvordan du låser din cykel

Det er umuligt at vide, hvordan Chris Froome ville klare sig mod Eddy Merckxor, hvis Pantani Coppi faldt ud - gear har ændret sig, racing har ændret sig, veje har ændret sig og overfladerne er ofte meget bedre end grusveje i dag 1920'erne. Også for et stort stykke sportshistorie har der ikke været noget stofstik. Når ansvarsfraskrivelsen er færdig, lad os komme i gang. (optimistisk musik) Nummer et på vores liste er Marco Pantani.En af de mest ekstraordinære klatrere i hans generation. Nu har italienerne et ord for klatrer, og det er Scallatore, et andet navn for klatrere som Pantani, det er Scatista. Dette er et udtryk for klatrere, der kan accelerere igen og igen selv på de stejleste skråninger og grundlæggende decimere deres rivaler.

Nu kunne man altid straks genkende Pantani ved det skaldede hoved eller tørklædet, øreringen i øret og denne pippeskæg og hans udseende gav ham et kaldenavn, el pirata eller piraten. Han var også kendt for sin klatretilstand næsten altid fra sadlen og i dråberne. Men det var ikke hans udseende eller hans klatrestil.

Det, der gjorde ham så stor, var det faktum, at han kunne bestige bjerge som en skovl. Og det var denne evne, der gjorde det muligt for ham at vinde den sjældne præstation, Tour de France og Giro d'Italia på samme tid tilbage i 1998. Året efter, i 99, dominerede han igen Giro d'Italia, vandt fire ophold og var i spidsen for løbet, men da en bloddopingforsøg vendte tilbage, var hans hæmatokrit for høj, og han blev smidt ud af løbet Pantani var aldrig helt den samme rytter igen og meget desværre døde han i 2004 akut kokainforgiftning. (optimistisk musik) I moderne tid har Chris Froom domineret Grand Tours.Indtil videre har han vundet Tour de France fire gange, vundet Giro d'Italia i 2018 og vundet Vuelta a Espana, nu to gange. Så snart tingene går op, ser Chris Froome ud til at have en fordel. Det var i Kenya, at Froome først lærte af sit klatretalent, der siger, at han tilbragte meget tid i Nairobi-bjergene.

Lejlighedsvis slog han også lejr der. Men hans engagement og stædighed kunne ikke kun ses på cyklen, men også uden for den. Tilsyneladende brugte han på et tidspunkt den kenyanske cykelforenings Hotmail-konto til at e-maile sportsforeningen UCI og informere dem om, at Kenya ville sende et U23-hold til verdensmesterskabet.

Nu kan jeg med sikkerhed sige, at Froomes klatringstilstand med hovedet bøjet og albuerne strakt ikke er særlig elegant. Dette blev først kendt ved Vuelta a España i 2011, hvor han oprindeligt blev nummer to, men for nylig forfremmet til vinderen af ​​dette løb. Det følgende år hjalp han Bradley Wiggin med at vinde Tour de France-titlen i 2012 og blev nummer to i processen, men det var i 2013, at han virkelig lavede et navn for sig selv.Han kunne bare ikke stoppe med at vinde turen til Oman fra tidligere på året. Han var på Critérium International, Tour de Rome og gjorde Critérium du Dauphiné og selvfølgelig Tour de France. Faktisk, hvis du tager Lance Armstrong ud af ligningen, blev han det følgende år den første rytter, der med succes forsvarede sin titel siden Miguel Indurain i 1995.

Siden har han vundet to nye ture fra Fra nce, og blev sidste år den første rytter, der havde alle tre Grand Tour-titler på samme tid siden Bernardino 1983. (optimistisk musik) Kunne muligvis ikke have en liste over verdens bedste klatrere uden denne mand Federico Bahamontes. Han blev den første rytter i historien til at opnå karriere triplein, vinde King of the Mountains konkurrencen og alle tre Grand Tours.

Han vandt Tour de France i 1959, selvfølgelig vandt han kongen af ​​bjergene, og faktisk vandt han den samlede konge af bjergprisen ikke mindre end seks gange kun i Tour de France. Han havde et kaldenavn, og det var Toledo Eagle. Toledo er den lille provins i det centrale Spanien, hvor en ørn kommer fra, for hver gang vejen gik op ad bakke, ville han flyve som en ørn.

Der er også et monument over Bahamontes i Toledo, doneret af Fundacion Sulest for at skildre og ære alt, hvad han opnåede på en cykel. Det går stadig op ad bakke den dag i dag. Hvilken absolut klatrelegende. (optimistisk musik) Kun to ryttere i cykelhistorien har vundet King of the Mountains-klassifikationen på alle tre Grand Tours, så det ville give meget mening at have dem begge her.

Gå fremad, Luis Lucho Herrera. Han var i stand til at udkonkurrere nogle af tidens store, herunder Sean Kelly, Bernardino og Laurent Fignon. Og i 1984 tog han det, der næsten uden tvivl var den vigtigste sejr for colombiansk cykling, det var hans første Tour de France, det var den 17. etape, og den sluttede i Alp d'Huez.

Der angreb han og faldt nogle af tidens storheder. Vignon, Ena og Robert Miller også, og dybest set så de ham aldrig igen. I 1987 cementerede han imidlertid sin status som en legendarisk bjergbestiger ved at blive den første sydamerikanske, der vandt en Grand Tour, som var Vuelta.

Selvom han var tre minutter mod Sean. Kelly tabte i den individuelle tidsforsøg. Men så snart vejen skrånede op, ville han aldrig se tilbage og angribe sine rivaler ved næsten enhver lejlighed, selv på den 11. etape, som Lagos de Covadonga sluttede.

Der angreb han sine rivaler igen, vandt etappen og tog også tid nok til at blive den første colombianske rytter til at tage føringen på en Grand Tour. Det er virkelig svært at overvurdere, hvor vigtig Herrera var for colombiansk cykling. I det væsentlige følger den nuværende gruppe colombianske klatretalenter den vej, han tog for dem i 1980'erne. (optimistisk musik) Denne mand kan være et godt argument for at være den bedste spanske cyklist gennem tidene, men det er ikke for hans Tour de France-sejre i 1973 eller Vuelta 1970, at Ocana lavede vores liste.

Mere på grund af hans bedrifter, da han angreb med Jose Manuel Fuente over Col du Galibier og Col du Télégraph og fik syv minutter på deres hårdeste rivaler. For mig var det dog i 1971, at han cementerede sin status som klatringlegende. Til sidst måtte han bryde væk i den gule trøje.

Men hans bedrifter begyndte ikke før den ottende fase, som sluttede Puy de Dôme. Der fornemmede han noget, som de fleste andre chauffører sjældent så, at Eddy Merckx var sårbar. Han angreb og gik på Windsor-scenen, og selvom han kun sluttede 15 sekunder i Merckx, var det dybest set et tegn på fremtiden.

Det var dog på fase 11, hvor han virkelig viste sin klasse. En kort bjergetape på 134 kilometer. Dagens første opstigning af Joaquim Agostinho.

Utroligt nok var de i stand til at droppe Eddy Merckx næsten øjeblikkeligt. Men en Ocana var ikke tilfreds med det, angreb igen og kørte alene 60 kilometer fra mål. På toppen af ​​dagens næstsidste stigning var hans føring over den næste rytter på vejen fire minutter, og det var seks til mål.

Tre gange Tour de France-vinder Louison Bobet hævdede, at hans bedrifter på denne scene er lige så gode som nogen af ​​Fausto Coppis legendariske solo-raids. Dette er en anstændig klatrer nu. (optimistisk musik) Efter min mening fortjener enhver rytter, der fortjener kaldenavnet 'Angel of the Mountains' en plads på denne liste.

Charly Gaul var en cyklist fra Luxembourg, der red i bjergene for første gang i 1950 på Tour of Austria. Han var kun 17, men han vandt en etape på Grossglockner går virkelig efter planen, han svigtede de fleste af dem, men det var 1955, da han placerede katten blandt duer. Han var ikke god i lejligheden, delvis på grund af et ret svagt hold, men når han først gik til bjergene og Alperne, kom han virkelig til sin fordel.

Der var en etape, der gik over Galibier og Col Du Télégraphe, og der kørte han 14 minutter og 47 sekunder på alle sine rivaler. Det bragte ham fra 37. GC til tredjepladsen. Og da løbet ramte Pyrenæerne, begyndte at angribe igen og vandt den 17.

Vinderen Louis Bobet. Disse præstationer gav ham den samlede sejr i King of the Mountains-konkurrencen og tredje trin på podiet, og det var egentlig kun et eksempel på, hvordan Charly Gaul ville gøre et stort comeback, da han gik til bjergrekorden for bestigning af Mont Ventoux, en time to minutter og ni sekunder, og i betragtning af at overfladen ikke var stor på det tidspunkt, er det ret utroligt, at det tog Jonathan Vaughters 31 år at bryde den tid. Vi har en chauffør, der har vundet bjergklassificeringen tre gange ved Gira Rosa og har også vundet Grand Booke og er langt den hurtigste GCN-præsentator nogensinde. Selvfølgelig taler jeg om Emma Pooley.

Nu kom en af ​​hendes mest imponerende klatresucceser på Giro Rosa 2014 tilbage. Der var tre bjergrige etaper i år, inklusive fortløbende topankomster på etaper otte og ni, og Emma vandt dem alle. Hun har også vundet Taiwan KOM Challenge to gange, som ender på 3.275 meter over A-niveau på Wuling Pass.

Og i 2017 satte hun 16 minutter på sin nærmeste rival og 20 minutter på Si 'Richardson, selvom det ikke nødvendigvis gør dig til en fantastisk klatrer. Hun er også ret god til at cykle, hun konkurrerer regelmæssigt i bjergtriatlon og har en historie om at vinde Alpe d'Huez langdistanceløb og konkurrerer også i bjergløbshændelser. Som vi sagde i ansvarsfraskrivelsen i begyndelsen af ​​denne artikel, er det meget svært at sammensætte en liste over de syv bedste klatrere nogensinde.

Jeg er sikker på, at vi har udeladt nogle af dine favoritter, og hvis vi får chancen, så lad os det vide i kommentarerne nedenfor. Men det er bare meget vanskeligt at sammenligne drivere fra forskellige epoker. Vi har dog nu GPS-data.

Om 50 år kan vi sandsynligvis sammenligne alle chauffører i de næste 50 år, hvilket ville være rart. Okay, hvis du kan lide stilen med denne spanskinspirerede sweatshirt, jeg har på mig lige nu, kan du forudbestille den nu via atshop.globalcyclingnetwork.com Der er et link til den i beskrivelsen lige under denne artikel, og hvis du ' vil gerne lære at gøre det Du kan lære at klatre meget bedre selv fra Emma Pooley! Din artikel er lige hernede.

Er Lance Armstrong den største cyklist gennem tidene?

Kort sagt, Eddy Merckx ertidenes største cyklist. Manden med tilnavnet Cannibal dominerede professionelcyklingsom ingen andre og vandt hvert vigtigt løb, der er at vinde.22.09.2017

Hvem er den verdensberømte cyklist?

Armstrongses somtidenes største cyklist, især i USA. Fra et amerikansk perspektiv,Lance Armstronger større end sporten afcykling. Det er muligt, at dopingskandalen vil forringe sportens fremtid mere end den vilArmstrongsberømmelse og arv.

salt snacks

Hvem er den bedste cyklist i Amerika?

Lance Armstrong er uden tvivl en afmest berømte cyklisternogensinde med syv Tour de France-sejre, som siden er blevet fjernet på grund af dopingkontrovers, hvilket sandsynligvis ikke desto mindre har øget hans berømmelse.08.11.2015

Hvem er den største Tour de France-rytter?

Mathieu van der Poel har bekræftet sin status som verdensstørste cyklistefter hans etape 2 sejr iTour de France. Det er ifølge Sir Bradley Wiggins. Hollænderen vandt høflighed af en fascinerende tur over dobbeltopstigningen ved Mur-fra-Bretagne tager den gule trøje.28. 2021.

Hvem er den rigeste cyklist i verden?

1. Peter Sagan 6 millioner euro.

Hvem er den bedste kvindelige cyklist?

1. Annemiek van Vleuten (Mitchelton-Scott) Holland er den ubestridte supermagt ikvinders cykling, efter at have produceret nuværende verdensmesterskab på vejen Chantal Blaak, regerende olympisk mester Anna van der Breggen, La Course sejreren Annemiek Van Vleuten ogstoreMarianne Vos.

Hvem er den bedste italienske cyklist gennem tidene?

1. Fausto Coppi (1919 - 1960) Med en HPI på 73,19 er Fausto Coppi den mestberømt italiensk cyklist. Hans biografi er blevet oversat til 49 forskellige sprog på wikipedia.

Popper cyklister sig selv?

I dag vil elite atleter bareskub deres bukserog fortsæt videre. Husk, hvad der sker, hvornårcyklisterer tvunget tilskub deres bukser. Professionelle konkurrerer til det punkt, at deres krop er ud over stresset, det føles som om det er døende.enogtyve . 2015.

Hvilken alder begynder pro-cyklister?

Når du tilmelder digprofessionelteam, vil du blive overrasket over, hvor hurtigt din karriere forsvinder. Gennemsnitlig,cyklisterdeltage i de store løb rundt omkringalderpå 25, men der er kun få, der fortsætter med at køre over tredive. Dette er ikke retfærdigt, hvis det sammenlignes med andre erhverv.

Hvem er de bedste cyklister nogensinde?

Den pensionerede spanske landevejscyklist Miguel Indurain Larraya opnåede titlen Tours de France fem gange i træk fra 1991 til 1995 og er på 7. pladsen på vores liste over Top 10 største cyklister nogensinde. Indurain blev den yngste cyklist nogensinde, der vandt det spanske amatørmæssige nationale mesterskab.

Hvem er den yngste cyklist, der vinder Tour de France?

Alligevel hævdede Indurain fem Tour de France GC-titler og to Giro GC-titler. Selvom han aldrig vandt Vuelta, blev han den yngste rytter, der har ført mammutløbet i Spanien i en alder af 20 år. Hans anerkendelser inkluderer også den olympiske tidsforsøgs guldmedalje i Atlanta og en sejr ved verdensmesterskabet i tidskørsel året Før.

Hvem var den yngste cyklist, der vandt Vuelta?

Selvom han aldrig vandt Vuelta, blev han den yngste rytter, der har ført mammutløbet i Spanien i en alder af 20 år. Hans anerkendelser inkluderer også den olympiske tidsforsøgs guldmedalje i Atlanta og en sejr ved verdensmesterskabet i tidskørsel året Før. Uanset omstændighederne dominerede Indurain cykelsporten i fem år.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

World Cycling League - varige løsninger

Er der en pro-cykelliga? Der er en fantastisk mulighed for at udnytte det sande underholdning og økonomiske potentiale ved mænds professionelle cykling og gøre det til en moderne sportsliga i det 21. århundrede. 2015.

Cykelsaltabletter - levedygtige løsninger

Er salt godt til cykling? Tilsætning af salt til sportsdrikke kan forbedre ydeevnen, antyder forskning. Forskere i Spanien har fundet ud af, at atleter, der supplerer deres elektrolytdrikke med ekstra salt, klarer sig bedre i udholdenhedsbegivenheder end dem, der er afhængige af drikkevarer alene til rehydrering. г.

Tips til cykeltræning - den ultimative guide

Hvor mange timer om ugen skal jeg cykle til træning? Pro-cyklister kører ofte 20-30 timer om ugen. Ryttere, der træner til ultramarathonbegivenheder, kan logge endnu mere. Fritidscyklister (kategori 3, 4, 5 og mestre) lægger normalt ca. 10 ugentimer, selvom nogle klarer sig på 5 eller 7 kvalitetstimer, hvis deres begivenheder er korte.

Cykel-verdensmesterskab - enkle svar på spørgsmål

Hvem er den nuværende verdensmester i cykling? Den nuværende mandlige mester er den italienske rytter Filippo Ganna, der vandt 2020-begivenheden.

Castelli cykeltrøje - almindelige svar

Er Castelli et godt cykelmærke? Hvis der er et tøjmærke i RCUK100, der ikke behøver nogen introduktion, er det sandsynligvis Castelli. De har lavet kvalitetscykelsæt i længere tid end næsten alle i spillet, og nogle af de stykker, de har bragt ud i løbet af de sidste par år, har banet vejen for helt nye kategorier af udstyr.

Box hill cycling - omfattende reference

Hvor svært er Box Hill at cykle? Det er en god bjergbestigning 2,5 km i gennemsnit 5%. Det klatrer kun 125 meter, men efter ni opstigninger er det meget testende. Box hill er også populær blandt en bred vifte af cyklister (jeg så en fyr køre sig op på en Brompton foldup). Den konstante gradient er ikke for alvorlig, og du kan tage det i dit eget tempo.