Vigtigste > Øvelser > 20 minutters ab træning - løsninger på problemerne

20 minutters ab træning - løsninger på problemerne

Er en 20 minutters ab træning god?

Fordelen ved at lave entyve-minutkoncentreretkerne træningsom dette i stedet for at blande sig indkernearbejde med et helkropskredsløb eller gøre et kortereabs træninger fuldstændig træthedabdominalmuskler til det punkt af muskelsvigt, hvilket vil føre til forbedret styrke, forklarer Kara.18. apr 2020Hvad sker der fyre? Jeff Cavaliere, ATHLEANX.com. Så hvad laver du de næste 22 dage? Jeg håber, hvad jeg vil vise dig her i dag.

Jeg har sammensat en 22-dages abs træning. Du ved hvad? Vi har forenklet alt, fordi jeg vil fjerne nogle af undskyldningerne. Vi bruger ikke noget udstyr, og vi behøver ikke bekymre os om alle disse forskellige typer træning.

Vi tilbyder dig en træning, der tilpasser sig dit niveau af evner, og jeg vælger 22 dage som min dag og mål, fordi vi ved, at det tager cirka 22 dage at udvikle en vane. Hvis du kan holde fast i denne træning, varer det ikke længe - hvis du kan gøre denne træning 22 dage i træk, hvem ved det? Måske er du på vej til en helt ny hengivenhed i fitness, fordi du er i stand til at holde fast i den. Vi justerer det til dit nuværende niveau.Vi gør dette med træning i udryddelsesstil. Så med absorbans får du et sæt mål r ep eller en bestemt tid til at fokusere på og forsøge at holde ud for hver øvelse. Seks øvelser her, der følger vores normale maveprogression.

Hvis det lykkes dig at klare det igennem denne tid, tjener du en ny runde. 10 sekunder og mere øvelsesrunde. Avanceret kan være der og gøre det og kan endelig stå over for en udfordring, uanset hvor avanceret de tænker.

Hvis du er mere avanceret, kan du dø et sted imellem, hvor du er i de tidlige stadier af din mavetræning, du kan stadig prøve dette. Hvis du har brug for en abs træning som et alternativ, vil jeg linke en nederst i beskrivelsen nedenfor, men hvis du vil prøve, gå til den! Hvis du rammer udryddelse første gang i hver eneste øvelse, så hvad? Du får stadig en god ab træning. Så folkens, jeg vil lægge alle øvelserne sammen for jer, som jeg vil beskrive, hvad hver enkelt arbejder.Husk, vi vil have en anden udryddelsesdestination for hver. Lad os komme igang. Okay, fi første øvelse: hæle til havnene.

Vi har en lavere maveøvelse. Hvorfor? Fordi vi tager den nederste halvdel og skubber den op på en solid øvre halvdel. Så med mine hæle mod himlen kan du se mig gøre det her. Når du er nybegynder og vil prøve det, har du to ting at gøre.

Du vil skubbe dig op, lige gennem loftet og dine hofter fra gulvet, hvilket er lidt mere avanceret. Gør dette i 45 sekunder. Dette er dit absorbansniveau.Igen er det okay, hvis du ikke helt kan klare det. Du går straks videre til næste øvelse. Hvis du gør det i de 45 sekunder, hvor du får en hvile på 10 sekunder, og du bliver nødt til at gentage denne øvelse igen.

Du fortsætter med at gøre dette og hviler 10 sekunder efter hver afsluttet omgang, indtil du ikke klarer de 45 sekunder, og derefter går du videre til næste niveau. Ser du, det er sådan, vi møder mennesker på alle færdighedsniveauer. Ingen kan slippe af sted med en simpel træning her.

Det fortsætter, nu begynder det at rotere fra bund til top. Igen bevæger den nederste halvdel sig, denne gang roterer den på en fast øvre halvdel. Vi gør dette med vores trin gennem planken.

Så se, det er her vi tager vores krop, vi holder dybest set toppen af ​​vores krop på plads her ved at holde vores underarme i kontakt med gulvet og vores skuldre peger mod gulvet. Men vi vrider vores hofter, når jeg går igennem det, skiftevis fra side til side. Vi går i 45 sekunders udryddelsestid.

Hvis du kan holde hele 45 sekunder ude, skal du gøre det igen, indtil du ikke kan. Lad os derefter gå videre til vores mellemklasse bevægelse. Her ønsker vi at ramme både top og bund og bevæge os sammen, det kan vi gøre med det, vi kalder vores X-Men crunch.

For første gang er udryddelse ikke et tidsmål, men et gentaget mål. Men du forstår nu, hvad det betyder. Rep-målet her er 12.

Du vil udføre denne øvelse her. Det er ikke let, men du kommer ikke helt til en fuld V-sæde position her. Du vil bare have dine ben og hænder alle sammen og derefter komme tilbage til den 'X' position, benene fra hinanden og gentagelse af 12 reps her er dit udryddelsesmål, vi skal også ramme de skrå muskler, fordi de er indlysende, jeg fortæller dig alle tid.

De tilspidses i denne midterste del. Så hvad vi laver er en skifte tråd nålen. Den alternative tråd på nålen tager tråden Den nåløvelse, jeg demonstrerede her før, og du 'Vi går modsat, skiftevis til venstre og højre.

Så tag det her, du strækker dig mod himlen, herfra skal du tråde nålen og nå lige under den. Mist ikke din balance. Så kommer vi ud igen, kommer ned, sætter os ned og gentager derefter på den modsatte side.

Gå helt op, kom ned, række igennem, kom ud igen, sæt dig ned i midten og gå tilbage. Udryddelse her er gentagelser, endnu en gang. Der er 10 på hver side.

Se om du kan klare det til slutningen. Hvis du kan; godt arbejde. Du har lige tjent 10 mere på hver side.

Hvis ikke, fortsætter vi alligevel til næste øvelse. Okay, vi har to mere her. Top-down-bevægelsen kommer først.

Hvad taler vi om ”Hvis nedenfra og op var en fast top og en bevægelig bund, forsøger den nu at holde bunden så stationær som muligt og fjerne top-down ovenpå. Nu tillader jackkniven os at gøre dette. Der er en lille smule bevægelse på benene, men det er ikke hovedfokus.

Så her kommer vi til denne position, du har dine hænder ud og armene ud, og du skal dybest set komme op, lave en knas fra toppen, lad benet bevæge sig lidt højere end det andet, ro ned igen og gå til den anden side. Du fortsætter med at gå frem og tilbage her. Det er tid igen.

Vi prøver at gå på denne kniv i 45 sekunder. Lad os gå efter det. Gør så mange som muligt.

Hvis du rammer udryddelse, har du endnu en øvelse tilbage. Okay, endelig er vi nødt til at gå ovenpå, men denne gang med rotation. Vi gør det med det, vi kalder en stationær cykel.

Folk cykler hele tiden, og de kører dybest set så hurtigt, at de ikke engang koncentrerer eller spænder deres muskler på en virkelig fokuseret måde, eller med ergometeret er vi tvunget til at gøre det. Så jeg ligger her på gulvet, knæene går til 90 grader, hænderne går bag mit hoved, klemmer eller trækker i halsen, og hvad jeg prøver at gøre, holder jeg bogstaveligt talt en lille sammentrækning her til toppen - allerede trukket sammen - trukket af gulvet, skulderbladene fra gulvet, og jeg prøver at vende fra side til side. Den ene albue til det modsatte knæ, den anden albue til det modsatte knæ.

Flyt ikke den nederste halvdel. Hold dette stille, deraf navnet. Men dybest set vil vi sikre os, at vi roterer fra top til bund.

Det er 30 sekunder. Det er ikke så let; det er meget sværere end at piske væk reps på en af ​​de klassiske cykler. Du får meget mere ud af det. 30 sekunder 30 udryddelse.

planke ab træning

Hvis du kan klare det til slutningen - og virkelig, hvis du ikke kan klare det til slutningen - er din træning forbi. Okay der har du det. Let igen.

Vi fjerner alle undskyldningerne. Udstyret, træningsvariationen, men ikke let. Jeg synes ikke, det skulle være let.

Intet, der er værd, skal være let. Prøv det, uanset hvilket niveau af evner du er på. Hvis du kan arbejde dig op i løbet af de 22 dage, skal du drage fordel af det og komme i gang.

Folk, hvis du leder efter et program, der bringer videnskaben tilbage i drift, træner du dig som du skal, får musklerne til at fungere som de vil arbejde; Gå til ATHLEANX.com og få vores ATHLEANX træningsprogram. Det er hvad jeg sagde.

Vi træner dig som en atlet. Dette er bare et lille glimt. I mellemtiden, hvis du har fundet artiklen nyttig, bedes du efterlade dine kommentarer nedenfor og tommelfinger op, jeg ved hvad du vil se her på denne kanal, og jeg vil gøre mit bedste for at dække det for dig i dagene og uger frem.

Okay, held og lykke. Vi ses snart.

Kan du få maven om 21 dage?

Mens der er sandhed i ordsproget, “Afsniter lavet i køkkenet, ”duhar stadig brug for at arbejde på disse muskler for at styrke og forbedre dem. Hverdagtil det næste21 dage, udfør to øvelser for at forme dit mellemrum, opbygge styrke og hjælpdu fårstærkereAfsnit.30. mar 2020

Hvor mange kalorier forbrænder en 20 minutters ab træning?

Mest målrettetmave træningder involverer bevægelser som siddende vendinger, stabilisering og crunches varer mellem 5 og20 minutter. Forvent at bruge 5 til 7kaloriertilminutnår man laver denne slagsfraflytter sig.

Hvad sker der fyre? Jeff Cavaliere, ATHLEANX.com. I dag skal vi fjerne nogle myter om forbrænding af fedt, mens vi arbejder mavemuskler.

Nu ved vi, at der ikke er noget som stedet træning. Reducer mavefedt gennem abs øvelser. Du kan bruge din tid lidt mere effektivt, og du kan gøre en abs til en fedtforbrændingstræning, hvis du bruger de rigtige øvelser.

Vi gør det hele tiden med ATHLEANX. Vi kombinerer konditionering med kernetræning for at sikre, at du opfylder begge behov, men du kommer der meget hurtigere. I dag vil jeg vise dig nøjagtigt, hvordan du gør det nu.

Du bruger et gulv og et par sokker. Det er det. Hvis du har cement bag mig som mig, perfekt.

Hvis du har et trægulv, endnu bedre. Men ideen er, at hvis du vil gøre dine mavemuskler til en fedtforbrændingstræning, skal den være lang nok og ikke gøre dine mavemuskler i tre minutter eller fem minutter. Dette er et helt andet synspunkt og en tilgang, som vi ofte bruger på ATHLEANX, når vi bare vil koncentrere os om at træne vores mavemuskler. i dette tilfælde får vi mere udholdenhedstræning og selvfølgelig vores abs på samme tid.

Så hvordan får vi en abs træning, som vi kan gøre i 15-20 minutter? Nå det er ret let. Vi kommer op her i en plankeposition, og så kører vi en hurtig klatrer. Det er lidt lettere nu end nede på albuerne.

Så hvis du vil være her nede på dine underarme, skal du gøre det, men du vil løbe ind i en hurtig klatrer og gøre dette i 30 sekunder. Så du bruger dine fødderes evne til at glide på jorden for at gøre dette lidt snappere, vi har brug for for at starte dem op. Dette vil naturligvis give udholdenhedsfordelen over tid.

Herfra kommer vi i hånden, og vi starter op. Vi kalder dette en gymnastiks mavebevægelse. Vi holder benene lige og skubber vores bums op i luften og derefter ned.

Frem og tilbage. Fem, seks, syv, otte, ni, ti. Så tilbage til dine underarme og gå.

Du kan altid hvile på dine knæ, men i en plankeposition, okay? Så stræk armene ned. Du kan se, at mavemusklerne stadig arbejder her. herfra, så snart du rammer dine 30 igen, får du fat i.

Denne gang skal du svinge dine knæ til den ene side og derefter svinge dine knæ til siden. To, to. Tre tre.

cannondale scapel anmeldelse

Fire, fire. Fem fem. Gå ned og stræk dig ud.

Denne gang bevæger du dig til siden sådan. Det ser sådan ud på kameraet. Gør det i en vinkel.

Fortsæt. Når du er færdig, kom tilbage ovenpå, ind og ud. Fire, fem, seks, syv, otte, ni, ti.

Tilbage. Anden side. Så du gør stort set bare bjergbestigere.

Ser du, jeg trækker vejret allerede hurtigt. Hvis du er bjergbestiger, kører du den enten lige frem eller i en vinkel. Højre eller venstre.

Du gør gymnastikens abdominale muskler, trækker dine ben lige ind i midten eller knæet glider på denne måde. Højre og venstre, fem og fem. Ideen er, at du helt sikkert starter w Hvis du ved, hvad du laver, viser jeg dig trin for trin - ikke kun denne træning - men hvordan man gør det gennem alle vores træningsprogrammer i ATHLEANX træningssystem, sæt ' kerne 'i fokus for alt, hvad vi gør.

Dette er ingen undtagelse. Konditionering kan også få kernen ind, hvilket gør træning meget mere effektiv, der giver resultater hurtigere, da du ikke behøver at bruge 30 minutter på at nå hvert mål. okay? hvis du fandt dette nyttigt, lad dine kommentarer være nedenfor og tommelfinger op, i mellemtiden, hvis du vil have et komplet program, ATHLEANX-træningsprogrammet, træne som en atlet, bruge din tid mere effektivt og opnå bedre resultater med det.

Den er tilgængelig på ATHLEANX.com. Okay folkens.

Jeg vil være tilbage snart. Vi ses.

Er en ab træning om dagen nok?

Træn dinAfsnithvereneste dag

Ligesom enhver anden muskel, dinAfsnithar også brug for en pause! Det betyder ikke, at du ikke kan aktivere dinframuskler under din opvarmning medøvelsersom planker, inchworms og anden balance og stabiliseringøvelser, men du skal ikke træne dem alle sammendag.
27. maj 2019

Hvad sker der fyre? Jeff Cavaliere, ATHLEANX.com. I dag fortsætter vi vores perfekte træningsserie.

Denne gang med en af ​​de mest populære: den perfekte mave muskeltræning. Folk, du er nødt til at indse, at vi ikke kun taler om rectus-maven, når vi taler om en abs træning. Ofte bruger folk det altomfattende udtryk 'abs' for at betyde meget mere end det.

Disse muskler er vigtige, og de er alle inkluderet og indarbejdet i vores træning her. Men hvordan skal vi bestemme, hvad der er så perfekt? Folk, du ved, jeg har sagt det før; Der er ikke en perfekt træning. Men vi er nødt til at tilføje nogle funktioner for at gøre det virkelig forbandet godt.

Når det kommer til abs, handler det mindre om øvelserne - fordi vi ved, at vi bogstaveligt talt har hundreder, hvis ikke tusinder, af muligheder her at vælge imellem forskellige øvelser. Det handler mere om at sikre, at vi rammer hovedfunktionen og sørger for, at vi rammer hovedsekvensen af, hvordan vi vil træne disse muskler. Jeg starter med sekvensen.

Træn dine mavemuskler igen, da bevægelserne fra bunden op har tendens til at være tungere og hårdere, da vægten af ​​dine ben altid er sværere end at løfte din overkrop. Du vil starte med dem, når du har mest energi. Find ud af, hvis du gemmer dine bottom-up-bevægelser mod slutningen, får du ikke så meget ud af dem.

Så vi arbejder i netop denne rækkefølge, der fungerer gennem begge variationer af denne træning. Det er rigtigt. Jeg sagde 'begge dele', fordi jeg vil inkludere en egriner og en mere avanceret version af disse træningsprogrammer, fordi jeg ved, at folk er på forskellige niveauer, der ønsker at forfølge dette.

For at gøre det virkelig nemt skal jeg bare bruge et bånd og en pull-up bar. Selv hvis du gør det derhjemme, har du ikke svært ved at blive involveret. Folk, når vi taler om funktion, gør abs en masse forskellige ting.

Det gør de ikke bare. Det er, hvad mange mennesker tror, ​​de gør. De tror, ​​de bare knuser.

Faktisk styrer de bevægelse i den modsatte retning. De trækker dig tilbage og kontrollerer det. Vi ønsker at sikre, at vi udfører denne funktion, når vi giver dig en fuld træning.

De styrer også bevægelser i andre retninger. De forhindrer os i at foretage sidelæns bevægelser, når de er unødvendige eller uønskede. Og vi kan lave øvelser, der også kan gøre det.

De forhindrer også rotation. Vi kan blive lige her i midten og lade nogen skubbe os til venstre eller højre og få dem til at gå nogen steder, og den største sjove handling tilskrives mavemusklerne og skråstillinger. Vi ved også, at de kan kontrollere rotationen.

Du kan lade det ske, men det er under din kontrol. Faktisk kan de blive de vigtigste drivere til rotation rotation. Enhver træning, der overser dette aspekt, udfører ikke sin due diligence, så vi vil sikre os, at vi også inkluderer denne funktion.

Vi vil inkludere alle de rigtige funktioner og udføre dem i den rigtige rækkefølge og gennemgå hele anatomien her, så du forstår, hvad du prøver at opnå og se på de muskler, der gør jobbet for dig. Når det kommer til den anatomiske del, kan det til tider være forvirrende, men det er alt sammen meget nemmere, når vi gør, hvad vi altid gør med 'Perfect' -serien, og det bryder muskelmarkørerne ud. Som du kan se her, er den seks-pack muskel, rectus abdominus, ret identificerbar, faktisk vil jeg have dig til ikke kun at se på, hvor let det er at få øje på det, men hvilken retning går fibrene? Hvad er knyttet til det? Det går op og ned, nord og syd og forbinder ribbenburet ned med bækkenet.

Det driver flexionsbevægelsen i vores krop, op-ned eller ned-op, og vi ved, at vi kan drage fordel af denne bevægelse og samtidig indse, at dette ikke er det eneste, der sker, fordi du bare ser på en anden muskel her har brug for, ligesom skråninger. Hvis du ser på de ydre skråninger, som er de muskler, der er synlige over de indre skråsteg, kan du se, at retningen er skrå. I en skrå vinkel.

Derfor fik de navnet. Driveren til dette er, at den har en anden funktion, der er rigtig god til at hjælpe os med at rotere og kontrollere rotationen som jeg nævnte. Så vi får mulighed for at gøre dette, hvis vi følger fibrene som vi altid gør.

Ironisk nok er de indre skråninger i den direkte modsatte retning. Men det gør det samme. Det styrer rotationen på en anden måde, igen konge sammen med skråningerne på den anden side for at producere nogle rigtig gode ting, når det kommer til rotation.

Men så kan vi se på en anden muskel her. Dette er den tværgående mave. Dette kører mere som et vægtbælte.

shinola cykler anmeldelse

Bogstaveligt talt omkring din talje kører ideen bag dette stabilitet. Vi ønsker at drage fordel af dette, fordi vi kan gøre det bedre med visse øvelser end med andre for virkelig at få mere ud af det. Jeg viser dig, hvordan du glemmer kernemuskler, hvordan jeg altid har trukket mig tilbage, Serratus.

Den sammenlåsende - det er rigtigt, sagde jeg 'interdigitering' - skråningen med selve serratus har en grund. Hvis vi kan gøre det, når vi et niveau af perfektion, som andre træningsprogrammer, der ikke gør det, mangler. Så lad os starte dette med en bottom-up bevægelse.

Husk, vi talte om, hvordan vi vil gøre dem, når vi bliver stærkere eller mere energiske. Bottom-up-bevægelsen vil drive dette, så hvis du ser på nybegynderversionen her, starter vi med iso-reverse crunch, hvor hovedfunktionen er fokuseret på dette bækken. I begyndelsen talte jeg om, hvordan det at fastgøre ribben til bækkenet betyder, at vi prøver at bringe bækkenet til ribben, ikke svinge.

Du kan ikke se, hvordan jeg gør det. Du kan ikke se mig svinge mine ben op og ned, ned og op. Dette vil være en hoftefleksorkontrolleret bevægelse.

Hvis vi bare isolerer bækkenløftet, rammer vi mavemusklerne bedre og får dem til at gøre, hvad de skal gøre avanceret side. Dette er en hængende røntgen. Fordelen ved at hænge røntgenstråler er dobbelt.

Nummer et: Det er sværere, fordi vi er nødt til at løfte vægten af ​​vores ben i stedet for at have et bøjet ben. Nummer to: vi løfter dem længere end når vi ligger ned. Styrkekurven for disse øvelser er forskellig; mere spænding i hængende elevatorer end i nogen variation af en udsat lift.

Endnu vigtigere er den ekstra bevægelse at bringe benene sammen, tilføje benene, stabilisere bækkenet fra bund til top med aktivering af adduktorerne. Røntgenstrålerne gør det muligt for os at gøre dette. Uanset hvad, hvis du begynder at opbygge den perfekte begyndertræning, eller hvis du begynder at opbygge den avancerede træning igen, er dette stedet for dig at gå videre til næste øvelse her, som er vores bottom-up rotation bevægelse.

Hvis du ser på nybegynderversionen her, har vi noget, der kaldes en siddende mavekreds. Dette er en øvelse, der giver os en vis overkroppsstabilitet, fordi vi kan holde vores håndkontakt med gulvet, hvilket er perfekt til begyndere, der træner denne træning. Vi vil skabe cirkler med uret og mod uret.

Hvis du vil gøre det sværere, lad os bare trække det lidt op disse hængende benspiraler; Aga i, dette er som en hængende benforhøjelse, som vi ved er sværere med den forlængede længde af benene, men vi ender med en lille Tilføj hoftedrejning for at opnå denne rotation Mærkbar er rotationsstabilitetsfunktionen. Vi nævnte dem i starten. Vi forsøger ikke at forhindre rotation her.

Faktisk forsøger vi ikke at gøre noget eksplosivt med rotationen, men vi prøver at kontrollere rotation, hvor meget rotation vi har, og igen, når vi ser tilbage, begynder vi at se denne ab træning tage form. Uanset om det er i begynderform eller i mere avanceret form, er vi godt på vej til at møde både funktionerne og den rækkefølge, vi ønsker, at denne ting skal fungere bedst. Lad os nu forblive med rotationstemaet og gå videre til pisterne.

Igen kan jeg godt lide at bruge disse muskler, når det kommer til hele træningen. Træn stigningerne for sent igen, jeg synes, du føler dig for træt til at gøre det godt, så hvad vi gerne vil gøre på begynderniveau, denne hvilestol er albue til knæ. Hovedfokus her er funktion.

Vi kører rotationen her, og vi kører den i retning af fibrene på de skrå. Husk, at både den indvendige og den udvendige skråning vil arbejde sammen for at køre rotationen i den ene retning, og det modsatte par vil derefter køre rotationen tilbage i den anden retning. Gå videre til den mere vanskelige, avancerede version her, lad os nu se på noget kaldet en tornado chop.

Her skal vi først bruge båndet med den hængende pull-up bar. Det, vi vil gøre her, er at tilføje modstand. Generer rotation.

Ideen er, at uanset hvad du laver for dine skråninger, skal du hellere dreje eller bevæge dig i venstre eller højre retning, hvis du virkelig vil ramme dem hårdest. Dette er en fantastisk mulighed, og når vi bygger disse træningsprogrammer, er det igen begynderen, dette er den avancerede. Du kan se, at dette virkelig langsomt tager form.

Nu begynder vi at udvikle os og bevæge os fra alle bottom-up bevægelser til en mid-range bevægelse, du kombinerer med en top-down bevægelse. Du kan se, at vi på begynderniveau laver noget, der hedder Elbow Toknee på den anden side. Dette er en variation på planken.

Du ved, jeg er ikke en stor fan af planker, når det kommer til at bruge det som en mere sund øvelse. Hvis vi ved, at vi kan holde en planke i 2, 3, 4 minutter, så lav ikke en hård version af planken. Dette er det første sted, jeg vil have et begynderstrin, fordi det, vi laver her, udfordrer en vis rotationsstabilitet og den anti-ekstensionskomponent.

Denne funktion af mavemusklerne forhindrer vores nedre ryg i at bukke, når vi løfter to kontaktpunkter fra gulvet, gør dette for de avancerede, vi bevæger os op, ned og ned, men vi vil ng for at gøre dem på samme tid og vi tilføjer et lille twist med denne saks v-up. Her forsøger vi bare at holde bensaksen i gang og V-op i gang, hvilket er lidt lettere end det ser ud, da top-down-bevægelsen hjælper med at forkorte armen på benene i forhold til torsoen. Men lad dig ikke narre.

Det er ikke let. Men det kan gøres, især på dette tidspunkt i træningen. Som du kan se, genopbygger vi disse træningsprogrammer her.

Uanset hvilken træning du laver, er dette en udfordrende træning, men det vil være det værd, jeg lover, dette er sandsynligvis min yndlingsdel af træningen. Nogle af mine yndlingsøvelser her udføres med rotation fra top til bund, da de oftest køres fra top til bund, med fødderne i kontakt med gulvet. Den første øvelse her, hvis du har en nybegynder, vil arbejde på den anti-rotationskomponent og funktion af mavemusklerne.

Dette er, at egetræet går ud, strækker sig ud foran din krop og strækker sig så længe som muligt. Du kommer ud så langt du kan uden dine arme går tilbage i den modsatte retning. Hvis du er stærk nok, hvis du kan stoppe med at vride, bevæger dine arme sig ikke.

Hvis du finder ud af, at de driver tilbage til ankerpunktet hver gang, er du ikke stærk nok. Enten skal du mindske bæltens modstand, eller du skal gå lidt mindre af. Flytning til den mere avancerede side giver os nu en fantastisk mulighed for at blive mere eksplosive.

Her kan vi gøre noget, der kaldes en slagge-sving, en meget eksplosiv rotationsbevægelse på jorden. hvorfor jeg elsker disse top-til-bund-rotationsbevægelser. Du kan se her; Jeg roterer meget.

Selv fra - du kan se fodens drejning på gulvet for at hjælpe mig med at få så meget styrke og styrke som muligt. Dette kan let være et medicinkuglekast mod en væg, hvor du kan udtrykke dig i fuld kraft, når du slipper af med bolden. Som vi sagde, begrænser vi os ikke kun til disse øvelser.

Der er så mange muligheder, men hvis du forstår tankegangen, hvorfor vi valgte her, vil muligheden for at tilføje forskellige øvelser til her være uendelig. Nu hvor vi er gået helt over til top-down bevægelser, har vi en øvelse til fælles. Skel kun mellem begynder- og avanceret version efter modstanden i det anvendte bånd.

Tror du er nødt til at gå ud og købe et andet band, det behøver du ikke. Du skal bare pakke det anderledes op. Hvis jeg ødelægger det sådan, har vi det enkelt band, vi trækker ned, som du ser mig her i begynderversionen.

Hvis jeg vil gøre det sværere, skal jeg bare pakke det over stangen og derefter tage en servering af den i hver hånd, og jeg har effektivt fordoblet modstanden ved at forkorte længden af ​​dette bånd. Men alligevel vil jeg have dig til at fokusere på to ting på denne top, nedadgående bevægelser. Den første er, hvordan vi gør det.

Du kan ikke se mig gøre det. Jeg læner mig ikke tilbage med mine hoftebøjere. Jeg lader ikke bare mit bækken falde ned mod mine hæle. Hvis jeg gør det korrekt, skal mit bækken aldrig gå mod mine hæle.

Vi ønsker at gøre, hvad anatomi dikterer. Når det er sagt, træk dit ribbenbur ned og frem mod dit bækken gennem hver rep, og du vil ikke gøre noget af det. Den anden ting, du vil fokusere på, er, hvad der sker med den tværgående mave her.

Husk, jeg talte om denne muskel i starten. Dette er en fantastisk mulighed og et sted at begynde at arbejde på det. Hvis du vil, kan vi etablere en vis stabilitet i kernestiveren, før vi gør dette? Faktisk, hvis du gør denne spænding først, har du mindre tendens til at ønske at falde i hoftebøjningen.

For at gøre det skal du bare flade din mave. Hvordan ville det føles, hvis du bare forlod dig selv? ud i et hav fyldt med iskoldt vand? Du vil flytte ind og flade, fordi det er så koldt. Du vil gerne gøre det samme her.

De retter og strammer og bruger det interne vægtbælte for stabilitet. Når den er der, skal du trække nedad og fremad mod bækkenet. Vi bygger disse perfekte side-til-side træning, så du kan springe frem og tilbage eller følge et spor, når det er nødvendigt.

Uanset hvad er du på rette spor. Når alt kommer til alt, hvor de fleste ab-træningsprogrammer ville være forbi på dette tidspunkt, er vores ikke der endnu. Vi har endnu en øvelse.

Vi vil arbejde på Serratus. Jeg talte om hans engagement i at integrere med skråplanerne og hvorfor vi vil gøre det. Faktisk er det en del af vores hellige treenighed, som vi talte om i en tidligere artikel.

Faktum er, at vi kan gøre dette ret let. Hvis du er nybegynder, vil jeg have dig til at gøre denne øvelse kaldet Plank Push-Away her. Hvad vi laver er at komme os i den plankeposition - men ikke lave planker til at gøre noget mere - og det betyder, at vi vil køre vores underarme i jorden.

Lad skulderbladene adskille sig fra hinanden. Start med pressede og adskil dem så meget som muligt ved at trække dem ud ved at skubbe dine underarme igennem i gulvet. Du vil føle, at dette aktiverer musklerne lige der i serratus, der skaber en vis stabilitet af skulderbladene i forhold til hele dit ribbenbur.

Dette er vigtigt. Dette er en funktion af kernestabilitet. Gør dette, mens du hjælper med at udvikle de muskler, der er tydeligt synlige, når de arbejder med skråningerne.

Hvis vi vil gøre dette vanskeligere, kan vi slå dette tavle ud. Når jeg stikker båndet væk fra min krop, er det det ekstra boost. Få det ikke bare foran dig; skub dig fremad og derefter en anden 2 'eller 3'.

Du vil virkelig føle, at Serratus gør jobbet. Der har du det fyre. Den perfekte ab-træning på bøgerne Uanset om du følger den nybegynderversion, som du ser her, eller den avancerede version, som jeg vil vise dig om få sekunder, er det faktum, du er nødt til at forstå, at der ikke er sådan noget som 'perfekt '.

Vi ved, at vi kan have mange andre ab-øvelser, der kan omfatte denne træning, men hvis du forstår, hvorfor du gør, hvad du gør, og hvordan du gør, hvad du gør, kan du komme temmelig tæt på perfektion. Dette er mit bedste forsøg. Når vi leder efter programmer, hvor vi gør det samme, forsøger vi at sætte videnskab i valg af vores aktiviteter, fordi vi ved, hvor vigtigt det er.

Alle vores programmer er baseret på det samme princip. De er alle tilgængelige på ATHLEANX.com.

Hvis du leder efter flere af de perfekte træningsprogrammer, finder du dem alle på denne kanal. Alt hvad du skal gøre er at sørge for, at du abonnerer og tænder dine meddelelser, så du ikke går glip af mere, på samme tid vil jeg gøre mit bedste for at håndtere noget for dig, bare lad det være i kommentarerne nedenfor, og jeg ' Jeg prøver at gøre det i de næste par dage og uger. Okay, vi ses snart.

Kan du få ABS med kun kropsvægt?

Dugør det ikkeharat bo i gymnastiksalen eller sulte dig selv tiltilvaskebræt. Faktisk,du kan gøredet hjemmefra medkropsvægtøvelser og lækker mad. Det er muligt - fordu, for alle, for alle.3. aug 2017

airless cykeldæk

Hvor mange træningsprogrammer skal jeg lave om dagen?

TrænAfsnitsom en muskel

”De går ind og laver 200 reps af enabs øvelsehverdagog så spekulerer på, hvorfor de får en brok. ” At bygge dinAfsnit, gør ti til 15 reps og øg intensiteten ved at tilføje flere sæt. Efterlad endagind i mellemAfsnitsessioner for at give musklerne mulighed for at komme sig.

Vil planker give dig mavemuskler?

Plankeraktivere flere muskler

En af grundene er, at situps og cruncheskanvære hårdt pådittilbage. Derudoverplankerikke bare arbejdeditkerne: De fungererdithele kroppen.Plankerkræveditarme,ditben og alt sammendin abs, hvilket gør dem til en altomfattende træning og en mere effektiv måde at træne på.

Vil det gøre noget ved 100 sit ups om dagen?

Sæt dig-UPSføre til seks-pakker? ENsidde-up er faktisk den mindst effektive abs træner digkan gøre.Gør 100 sidder-ups om dagen vilikke ændre din krop i det mindste.

Er en 10 minutters ab træning nok?

Ideen bag10-minut abser et partræning, gjort sammen til10 minutteren dag, kan få dig muskuløsAfsnitdu ønsker. KommerAfsnitkan tage mere end10 minutteren dag, men der er kun tre vigtige ting ved enfraregime, og det er at spise og træne godt, effektivt og konsekvent.10. apr 2020

Hvor mange kalorier brænder en planke på 1 minut?

Detplankeer en yderst effektiv isometrisk øvelse, derforbrændingerca. to til femkaloriertilminut, baseret på kropsvægt.11. juni Dec 2019

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Kortlæg min brug af dataforbrug - levedygtige løsninger

Hvor meget data bruger Map My Run pr. Time? omkring 2,19 MB

Grusveje over Amerika - svar på problemerne

Kan du køre over USA på grusveje? Ja, der er en grusvejsrute fra øst til vest over USA, og den er næsten dobbelt så lang som Great Divide Mountain Bike Route. Vær ikke overrasket, hvis du ikke har hørt om det.

Indgroet hår i muldvarp - en løsning på

Kan der dannes en bums under en muldvarp? Bumser kan dannes på enhver overflade af huden, der har hårsækkene, inklusive muldvarpe. Disse bumser kan vokse dybt inde i muldvarpen som en knude eller tættere på overfladen som hudorme, whiteheads, pustler eller papules. Hvis en bums er inde i en muldvarp, kan du føle, at den er hævet og øm at røre ved. 14 сент. 2020 г.

Stigning i træning - hvordan man tackler

Er det godt at løbe op ad en bakke? Bortset fra muskelopbygning, styrke og hastighed hjælper løb op ad bakke også med at regulere det kardiovaskulære system, arbejder muskler, der er vanskelige at træne, forlænger kalve, fremmer løbestilling - dybest set alle de vigtige ting, løbere har brug for at komme videre, hvorfor vi besluttede at dybt ned i det hele og give dig en

Token hjul - finde løsninger

Er symbolhjul noget godt? Token har produceret nogle fremragende sæt i årenes løb, og Prime Ventous Carbon Disc Road hjulsættet er ingen undtagelse. Bygningskvalitet er fremragende, de ser godt ud, fungerer rigtig godt og er også ret gode.