Vigtigste > Øvelser > 7 minutters ab træning - hvordan man adresserer

7 minutters ab træning - hvordan man adresserer

Fungerer 7 minutters ab-træning?

Den gode nyhed: Selvom du har kort tid, kan du stadig komme i en effektivtræning. Derfor er Dane Miklaus, C.S.C.S., grundlægger afArbejdstræningStudio, oprettet ensyv-minut abs træningdu kangøret par gange om ugen.27. mar 2021JEFF: Hvad sker der fyre? Jeff Cavaliere, ATHLEANX.com. Hvis du vil have en sixpack, skal du give mig syv minutter.

Ikke en gang. Gentaget. Her er sagen.

Syv minutter gør det meget, meget gennemførligt. Det gør det til noget at holde fast ved. Jeg vil fortælle dig den største hemmelighed for mig, der har gjort det muligt for mig at få abs fra det tidspunkt, hvor jeg ikke havde nogen indtil nu, er konsistens, jeg vil ikke gøre det, jeg ved, du kan gøre det , Bare det gjorde jeg.Så jeg skal bevise det. Jeg vil gennemgå denne træning i dag uden den. Jeg vil bevise for dig, at jeg ikke vil bede dig om at gøre noget, jeg ikke selv ville gøre.

Så vi vil alle gennemgå dette. Det har jeg vist dig før. Jeg har lavet en syv minutters træning for dig før.

Hvis du ikke har set det endnu, vil jeg også linke det i slutningen af ​​artiklen. Men hvis du vælger de rigtige øvelser, kan du få jobbet gjort hurtigt. Det vil tage sin vejafgift, men hurtigt.Vi har vores seks-pakke bland her. Der har meget at gøre med vores programmer, alt hvad vi skal gøre er at trykke på shuffle-knappen her, og det store er, at det giver os muligheden for at vælge de forskellige typer enheder, vi vil bruge til denne træning, jeg vil have at gøre det til noget, vi alle kan gøre, ingen undskyldninger. Så vi skal bare bruge kropsvægt.

Så kan vi vælge sværhedsgraden. Jeg vælger et mellemniveau her. Ikke en nybegynder, men ikke rigtig vanskelig.

Et medium niveau. Igen er det konsistens, der betyder mest. Så vi vil alle være i stand til at gøre dette.Nu starter vi træningen her. Du kan se, hvad jeg har her er en syv minutters træning som jeg sagde, der starter med en Bevægelse af de nedre mavemuskler kaldes den siddende abdominale cirkel her. Du kan se, at jeg styrer alt i en retning her.

I hele 60 sekunder vil vi arbejde med vores nedre abs. Så bevæger vi os. Vi er også nødt til at ramme den anden side.

Så vi bruger de næste 60 sekunder på at gå i den modsatte retning. Så er vi nødt til at rotere lidt nedefra og op, for det er en ting for de vigtigste funktioner i mavemusklerne. Den berusede bjergbestiger gør os i stand til at gøre det.

Træk ikke kun knæene lige ind, men tillad også rotation, som vi gør. Vi får endelig den meget tiltrængte hvileperiode på 30 sekunder. Så kommer vi ud og går til vores marcherende bord.

Igen kan jeg ikke lide standardtavler. Jeg kan ikke lide bare at blive der. Jeg kan godt lide at gøre noget med vores brædder, og det er en ting, vi kan gøre her, hvis vi marcherer i hele 60 sekunder, går vi derefter til en saks.

Med en saks får vi et twist hernede på torsoen, hvilket lægger ekstra belastning på de skrå mavemuskler. Men som om det ikke var nok, skal jeg stadig smide min søstjerner, fordi du hader det. Jeg mener, du elsker det.

Det er søstjernens knas. Det er en brutal øvelse. Vi bliver underlige, vi går ovenfra og ned, nedad og op, og vi behøver kun at gøre det i 30 minutter.

Du har din 30 sekunders hviletid, men du er ikke færdig endnu. Du er nødt til at komme derude og med vores russiske V-tu ck twist bare i 30 sekunder for at fuldføre det hele på syv minutter. Nu vil jeg lade en lille moderator gennemgå træningen, køre os igennem, men du har mig også, okay? Vi gennemgår alle dette sammen.

valnødder og hjertesundhed

Så vi starter med den siddende abdominale cirkel. Er du klar? Jeg gennemgår dette for at begynde. Så løft dit ben, og lav store cirkler op og til venstre.

Nøglen her - to ting. Når du træner din ab-træning, vil du prøve at placere dig selv i en lille zone, fordi den begynder at brænde, og du ikke ønsker at tænke over det. Du vil ikke føle det hver gang et øjeblik, ellers vil du stoppe.

Du er nødt til at placere dig selv på dette lille sted - det lille stille sted - hvor dine mavemuskler bare gentager, og du ikke tænker på, hvor meget det brænder, jeg vil fortælle dig, hvis det får dig til at føle dig bedre, er det min smukke. Så du er ikke alene. Åh kæft, Jesse.

Han vil plage mig, tror jeg. Så jeg fortsætter. Over det hele.

Op og til venstre. 3 sekunder. Vi får en lille pusterum på 5 sekunder.

Nu er jeg nødt til at gå i den modsatte retning. Op og til højre. Her er nøglen: Hvis du bruger dine hoftebøjere for meget, vil du brænde så dårligt, at du måske finder ud af, at du ikke kan gøre det.

Hvad du vil gøre er at presse dine mavemuskler. Lad mavemusklerne gøre arbejdet. Kan jeg fortælle dem Jesse, hvordan du sladrede, da vi tog denne træning? for et par minutter siden med kameraet? Og jeg var faktisk nødt til at gøre dette to gange nu.

Kan jeg fortælle dig det? JESSE: Nej, det får mig til at se dårligt ud. JEFF: Så det er dobbelt så svært for mig, fordi jeg ikke rigtig syv minutter.

Jeg gør her 14. bare for at minde dig om det. Men vi gør det folkens. Vi gør det.

Vi gør det. Selvom Jesse prøver at sabotere mig rigtigt. Igen skal du ikke bruge maven hoftebøjlerne.

Okay. 60 sekunder. Få rotation.

Ser du, normale klatrere lige her? Vi skal dreje. Sæt det med abs. Bliv ikke rigtig fuld ved at gøre det her fyre.

Det vil gøre det meget sværere. Virkelig allieret, det kan komme som en lille overraskelse, og du kaster dig overalt. 30 sekunder.

Jeg hørte hende sige det. Jeg sværger. Jeg tror også jeg vil hvile efter det.

cyclocross dæk

Det har jeg hørt. 10 sekunder. Vi har brug for det fyre.

Godt arbejde. Indtil nu godt stykke arbejde. Se? Jeg fortalte dig.

Jeg gør dette hver dag. Hver dag. Det bliver ikke nemmere, ikke? Men sagen er, hvis det er kort. Du ved, du kan holde fast i det.

Alle kan holde fast i det og tage noget ubehag, når du kan se den anden side af målstregen. Okay. Resten er forbi.

For hurtigt. Afsted. Marcherende brædder. 60 sekunder.

Smuk Stram dine gluteal muskler her. Vigtigst er det, tone dine mavemuskler. Kan du huske det lille lykkelige sted, jeg sagde? Dette er præcis, hvor du vil være lige nu.

JESSE: Fuld af gulerodskage? JEFF: Åh, ja. Dansende små gulerodskager i mit hoved. Sæt en rytme.

Før du ved af det, vil hun sige '10 sekunder. ' Som en saks på 60 sekunder. Okay.

Her er en af ​​mine bedre øvelser. Jeg kunne gøre dette en times tid, måske ikke. JESSE: Føler du allerede brændingen? JEF F: Nej

Det er som om jeg ligger på stranden lige nu. Åh er det det? Åh, jeg troede, det var solskoldning. Det er mine mavemuskler, der dræber mig.

Cirka 15 sekunder. Brug disse mavemuskler. Starfish Crunch. 30 sekunder.

En to. Arm ud. Rør ved din tå.

Mod din tå. JESSE: Det er alles yndlings, er det ikke? JEFF: Det er alles yndling. Min lige nu.

Åh ja. Mistet min mikrofon. Lige i tide .30 sekunders hvile.

Åh, du har brug for det efter. Folk siger - de siger: 'Hvis dette er så svært for Jeff, hvordan skal jeg så gøre det?' Folk, gør så meget som du kan. Selv hvis du er nødt til at komme derfra i halvdelen af ​​de 30 sekunder.

Og hvad så? Gå i 20 og hvil derefter de ekstra 10 sekunder, og fortsæt derefter med at arbejde på det. Sidste. Føler sig frisk som en daisy rører den modsatte side.

Ben fra gulvet. Sidste 10 sekunder. Mennesker, godt arbejde.

Godt arbejde. Seriøst, som jeg sagde, seks-pakker bygges kun i syv minutter ad gangen. Seks minutter, fem minutter, seks minutter, otte minutter; i dette område.

Ideen er, at du ikke behøver at afsætte en halv time hver dag til at udøve dine mavemuskler. Nøglen er at have korte, intense træningsprogrammer, der får jobbet gjort og forbliver konsistente i processen. Hvis du kan gøre noget med det, intet udstyr, gør det det meget lettere for dig.

Hvis du leder efter trin-for-trin programmer fyre, leder jeg dig igennem det hele. Jeg vil aldrig lade dig være alene, jeg vil guide dig gennem hvad du end gør. Disse er alle tilgængelige på ATHLEANX.com.

Hvis du ikke allerede har fyre, skal du abonnere. Få mere af torturen. Sørg også for at slå dine meddelelser til, så du aldrig går glip af en artikel.

hvordan man bruger cykelshorts

Lad mig vide, hvad jeg skal rapportere fyre. Denne kanal er til dig. Uanset hvad du vil have mig til, skal jeg sørge for at jeg gør for dig.

Lad det bare være i kommentarerne nedenfor. Okay fyre. Vi ses snart.

Jesse, du er næste. Lad os gå. JESSE: Nej, fyr.

Hvor mange kalorier forbrænder en 7-minutters træning?

Jo længere dintræning, jo flerekalorierdubrænde. Mest målrettetmave træningder involverer bevægelser som siddende vendinger, stabilisering og crunches varer mellem 5 og 20minutter. Forvent at bruge 5 til7 kaloriertilminutnår man laver denne slagsfraflytter sig.

Hvilken øvelse forbrænder mest mavefedt?

Dit første skridt indbrændendeoff visceralfedinkluderer mindst 30 minutters aerobdyrke motioneller cardio i din daglige rutine.
...
Nogle store cardio af aerobøvelsertilmave fedtomfatte:
  • Gå, især i et hurtigt tempo.
  • Løb.
  • Cykling.
  • Roning.
  • Svømning.
  • Cykling.
  • Gruppe fitness klasser.
10. nov. 2020 g.

Velkommen til afsnit to Hvordan man bruger videnskab til at tabe sig og mavefedt del 1 Vi har tjekket ud af diætips del 2 Vi ser på enkle øvelser, som alle kan gøre derhjemme for at formindske disse taljelinier, og hvis vi sætter de to sammen, hvilket resultatet skal være ret utroligt nu, uanset om du kom fra den første episode af vægttab eller bare kiggede efter øvelser og klikkede på denne artikel, jeg er virkelig glad for, at du er her, fordi du besluttede, at du vil Um foretage en ændring dig ' har truffet en beslutning, du vil være sundere, og du har truffet en beslutning, du vil have de sundhedsmæssige fordele, og som jeg forklarede i min sidste artikel, ser du fedt, det er ikke kun den tomme, vi klemmer, du kan se dette kaldes subkutant fedt men faktisk farligt fedt er et fedt omkring vores mave og indre fedt, fedt omkring vores organer er kendt som visceralt fedt Nu ved vi, at store mængder visceralt fedt sætter os i fare for hjertesygdomme, det sætter os i fare for type 2-diabetes og hos kvinder er det endda blevet fundet, at du er ved en højere risiko for brystkræft, så introduktionen er næste, lad os lære de seks øvelser fra undersøgelsen udført i Oxford, som du skal udføre fire gange om ugen på alternative dage, tager ikke for lang tid for nogen at gøre derhjemme, hvis du gør dem korrekt , kan du forvente at miste omkring to inches fra din talje på bare seks uger, og dette er uden nogen diætændring, så lær øvelserne, og så ser vi på videnskaben bag det, og hvordan det hele fungerer, så lad os starte med singlen Underarmsplank Placer underarmene på gulvet med albuerne under skuldrene og armene parallelt med din krop, og hold denne i 20-30s. Hvis det er lidt vanskeligt, så prøv en knæplank i stedet for at lægge knæene på gulvet og placere hænder direkte under din skulder som om du var ved at gøre et push-up hold dette i 20 til 30 sekunder første øvelse er nu færdig vi går videre til den anden i undersøgelsen, som er den grundlæggende sit-up, så sid bøj knæene på gulvet, hold dem sammen og hold hænderne på brystet eller templerne under sit-ups. Undgå at lægge dine hænder bag hovedet under sit-up og for alle øvelserne i undersøgelsen, deltog deltagerne i tre sæt på ti, så sigte på at gøre dette eller bygge, vi er halvvejs der, så næste har vi knæhøje knaser så læg dig på eller bøj dine knæ og hold dine ben op og prøv at røre ved dine knæ med albuerne, hold dine hænder på siden af ​​dit hoved og tryk på din mave, hvis dine albuer er det. Rør ved dine knæ, du har det godt igen finder jeg den næste øvelse lidt lettere, så det er en slags hviletræning, og det er den grundlæggende knas, så læg dig ned på gulvet, bøj ​​dine knæ og læg dine hænder ved siden af ​​dit hoved. Nu langsomt kontrakt din mavemuskler og bringe dine skulderblade fra gulvet.

Du skal sørge for, at din skulder er fra gulvet for at denne øvelse skal være effektiv. Hvis du vil tilføje lidt mere modstand til denne øvelse, kan du lave benhøje crunches i stedet eller som et alternativ. Dette er dog valgfrit.

Den eneste forskel er, at holde benene lige i luften og røre ved tæerne igen løfte din skulder fra gulvet for at denne øvelse skal være effektiv næste. Vi gjorde sit-up og twist så det er den samme bevægelse som en sit-up vi gjorde før, men øverst roterer du kroppen som vist. Sørg for, at du skifter side hver gang for at sikre, at du træner begge sider, når du kæmper med dette, eller de situps, der forankrer fødderne, hjælper i begyndelsen, og til sidst er det tid til hævningen af ​​ryggen, også kendt som Superman.

Målet med denne øvelse er at arbejde med dine nedre rygmuskler, når du har gennemført maveøvelserne, så læg dig med ansigtet ned på gulvet, mens du retter dine arme og ben og langsomt løfter brystet og benene fra gulvet, mens du gør dette Klem din nederste del sænk det langsomt tilbage til gulvet i 3 sæt på 10, det er slutningen på øvelserne, og husk, hvis du gør dem korrekt, kan du forvente at gøre dem om mindst seks uger og miste 2 tommer fra taljen , hvilket er fantastisk, men det var bestemt ikke så godt som den diætkontrolgruppe, vi talte om i en episode, der heller ikke tabte? 0,5 til 1 kg hver uge, og efter seks uger mistede de 5 inches fra taljen, og det er fordi deltagerne, der kun gjorde ab-øvelserne og ikke foretog nogen diætændringer, kun forbedrede deres muskeltonus, det vil sige ved forbedring af muskler tone, din krop er i stand til at holde fedtet bedre. Det betyder, at du faktisk ikke taber fedt, men din krop holder fedtet bedre, så taljens udseende forbedres, dermed reduktionen på to centimeter, hvorfor det er super vigtigt, at du ikke bare er fikseret på maven crunches Mister vægt eller mavefedt, ja vi ved, at fra undersøgelsen efter seks uger. Disse mave crunches fungerede, der var en reduktion på to centimeter, men for at opnå maksimal effekt skal du foretage de diætændringer, som jeg forklarede i afsnit 1, og jeg vil efterlade et link til dig her og i beskrivelsen nedenfor, hvis du ikke har set denne artikel. Og husk, hvis du gør dietten rigtigt, kan du tabe 0,5-1 kg hver uge, hvilket er fantastisk, men her er nogle endnu bedre nyheder; Undersøgelsen viste også, at folk efter seks uger reducerede deres viscerale fedt, det farlige fedt, der er din risiko for mange forskellige sundhedsmæssige forhold, steg. Nå, forsøgspersonerne havde et fald i deres viscerale fedt med ca. 14%, hvilket er forbløffende, at de også havde et fald i deres kolesterol havde de også et fald i deres blodtryk, og efter seks uger faldt deres talje med fem centimeter, hvilket igen er utroligt, forestil dig nu bare et øjeblik, hvis du skifter diæt fra episode 1 og blander det sammen med de øvelser, vi lærte i dag , disse resultater skal være ret utrolige, og glem venligst ikke, at vi enten som voksne skal træne regelmæssigt, så hvad betyder det, at vi skal træne 150 minutter moderat træning om ugen eller 75 minutter med kraftig intensitetstræning om ugen.Mere information om dette, jeg vil efterlade dig mere information i beskrivelsen nedenfor, og dine maveøvelser vil også være inkluderet bidrager afhængigt af intensiteten og derefter hvad vi får hver kost er det altid en god ide at kontrollere din vægtstatus først, da du måske allerede har en sund vægt, så du måske ikke behøver at tabe dig nu.

Den nemmeste måde at kontrollere dette på er ved hjælp af en BMI-lommeregner. Jeg vil efterlade et link til en i beskrivelsen nedenfor for dig, alt hvad du gør, indtast din højde, vægt og køn, og det beregner det og siger din Vægtstatus lige ved. Husk også, jeg ved, at ikke-licenserede diætpiller kan virke som en ick-fix-løsning, men husk, at indholdet er ukendt, uprøvet og uprøvet, og på grund af dette har to og tre personer rapporteret om alvorlige bivirkninger, så vær venlig at være sikker, bliv væk fra dem, hvis du vil vide mere om det, har jeg en artikel til MHRAnot. lavet for længe siden, og jeg vil efterlade et link her og i beskrivelsen nedenfor for dig, så tjek det ud.

Jeg håber virkelig, at mine tip har hjulpet dig i denne uges artikel. Lad os vide, hvordan du har det, ved at efterlade en kommentar nedenfor, og hvis du har nogle af dine egne tip, bedes du også efterlade en kommentar nedenfor, fordi jeg meget gerne vil læse den, og jeg er sikker på, at nogen vil se denne artikel, vil læse den også Husk altid at du er fantastisk og ser dig i næste uge til at miste to centimeter i taljestegnet, og at taljetegnet undertiden ikke fungerer, det klik, det er som en motorstart, nogle gange er fugtighedsniveauet bare ikke lige i fingrene for at få det pæne klik lyd ja første verdens problemer fyre, jeg fortæller jer lige nu, jeg havde en rigtig dårlig filmdag i dag, jeg sagde alt forkert, jeg kan ikke huske mine linjer, og det var virkelig svært at være ærlig, og den kaffe, Alex fik mig, bragte mig tilbage til livet fik jeg lige den første mest fantastiske lavede scene Ærligt, denne scene gjorde jeg bare for at fusionere træningen og diæten og fakta om kosten, og som jeg forklarede i min sidste artikel, se dit fede, det er ikke kun klemme vi er (latter) den knivspids, som vi kan give, som vi kan klemme okay, det var fantastisk, der var virkelig positive og følelsesmæssige ting, der gik rundt, så fortæl mig, hvad du synes om denne scene, Nadia, måske tilføj et tidsstempel eller noget lignende, så seerne kan rulle tilbage og fortæl os, hvad de troede, og det er det hele ligesom de store instruktører, du kender Scorsese, hvis du ser youtube slå mig, nyder at arbejde sammen med dig og har en agent, Ian Plummer, kan du gøre enhver forretning Hej gutter, tak for at se denne uges artikel, klik på den som denne eller Abonner Nu for at holde dig opdateret med nye ugentlige artikler

Kan du gøre 10 minutters mage hver dag?

KomAfsnitkan tage mere end10minutter om dagen, men der er kun tre vigtige væsentlige ting for enfraregime, og det er at spise og træne godt, effektivt og konsekvent. Som sådan har mange mennesker defineretAfsnit, isærhvis dutræner allerede et betydeligt beløb, men deresAfsniter dækket af mavefedt.10. apr 2020

Hvad sker der, det er Chris Heria. Velkommen til en anden vlog. I dag skal jeg vise dig min morgenmaverutine, som du kan gøre hver dag, så snart du vågner op.

Denne rutine er en fantastisk måde at udvikle dine seks-pack abs. Det er også en fantastisk måde at starte dagen på, og denne træning består af øvelser med lav effekt, som alle udføres fra gulvet uden udstyr. Disse øvelser kræver heller ikke forudgående fitnessoplevelse, hvilket betyder, at du let kan hoppe ind i dem lige fra dit fitnessniveau, men stadig en meget effektiv rutine til toning og opbygning af dine mavemuskler.

Dette er de samme øvelser, som jeg har lavet for at forme mine i årevis. Hvad der bestemmer vanskeligheden ved denne træning, er intensiteten af, hvordan du udfører hver øvelse. Du kan starte i et langsomt til moderat tempo, hvis du er nybegynder, men hvis du er avanceret eller avanceret, kan du tilføje flere kalorier ved at øge intensiteten af ​​forbrændingen , men du vil aldrig ofre din form for at øge din intensitet.

Jeg vil altid prøve at udføre hver af disse øvelser så perfekt som muligt for hele varigheden. Vi udfører hver øvelse i 45 sekunder i træk med en pause på 15 sekunder imellem. Intervalstræningsstil skaber en efterbrændingseffekt, hvilket betyder at du forbrænder kalorier i løbet af dagen, selv efter at du er færdig med din træningsrutine, og at vil hjælpe dig med at gøre mere makulering af fedt og gøre din abs mere synlig og defineret Six Pack Abs kræver arbejde med at opbygge din abs og sænke din kropsfedtprocent, og det er præcis, hvad vi skal gøre med dagens rutine.

For at følge mig ordentligt skal du sørge for at downloade Heria Pro-downloadappen i App Store eller Google Play Store. Åbn sektionen YouTube-træning, åbn for denne træning, og du kan komme i gang med lavere abs samt vores Erector Spinae. Så vi starter med den blide træning, der ligger på gulvet og bevæger os derefter i forskellige positioner for at sikre, at vi rammer alle områder af vores mavemuskler.

Nu skal du normalt alle muskelgrupperne have brug for 24 til 48 timer for at reparere, før du træner dem igen, men da denne træning bruger meget blid træning, kan du gøre det hver dag, og du vil konsekvent arbejde på at tonere dine mavemuskler hver dag såvel som at opbygge udholdenhed og dine mavemuskler oversættes til udførelsen af ​​alle andre øvelser og træning. Så vi starter med den første øvelse, lægger dine ben ned og holder dem. At komme ind i denne position nu vil gøre det nemmest at have dine hænder under dig sådan, men hvis du vil have mere af en udfordring, kan du lægge dine hænder ud ved siden af ​​dig, bare pas på ikke at lade dit hoved ramme gulvet.

Gå i 45 sekunder. (glad musik) Nu vil du regulere din vejrtrækning, holde dine ben låst, pege tæerne og stram dine mavemuskler ordentligt. Okay, vi er næsten der.

Vi har fem, fire, tre, to og en. Okay så som du kan se, super lav effekt, en god øvelse at starte denne rutine med. Den næste øvelse, vi skal starte, bliver lidt sværere, involverer flere af vores nedre mavemuskler, vi laver benfladder.

Du kan lægge dine hænder under dig for at gøre det lettere, eller du kan have dine hænder ved siden af ​​dig, dette vil gøre det sværere at få flere af dine mavemuskler. Du vil bare holde dine ben lige, dine tæer viser sig. Reguler din vejrtrækning.

Sørg for, at dit hoved ikke berører gulvet, jo mere du adskiller dine ben, jo bedre bliver det for dine mavemuskler. Så du vil give et godt sammenbrud. Lad os gå, fem, fire, tre, to, en.

Okay, den næste øvelse, vi laver, er at være et krucifiks. Dette vil være den sidste øvelse på ryggen, og så flytter vi os til andre positioner for at sikre, at vi angriber andre områder af vores mavemuskler. Vi går tilbage til den liggende stilling, kommer ud som et kryds, rører ved dine hæle og kommer derefter ud hele vejen.

Sørg for, at du spænder dine mavemuskler hele tiden, du vil strække både dine ben og arme fuldt ud og sørg for, at dit hoved aldrig rører gulvet. ♪ Vent et øjeblik ♪ - Nå, der er vi, de sidste reps. Fem, fire, tre, to og en.

Okay, nu skal vi indtage en anden holdning. Den næste øvelse, vi laver, er sideplankeløfter. Vi går 22 sekunder på hver side, denne gang angriber vi virkelig vores skråplaner.

Husk nu, at du vil gå hele tiden, du ikke vil stoppe. Skub dine hofter ned, kom op igen. Du kan altid sænke dit tempo, men du vil virkelig gå hele 45 sekunder. ♪ Vent ♪, et sekund ♪ - Lad os gå, skift side.

Ned og op. Hvis du på et eller andet tidspunkt har brug for at stoppe, skal du tage et øjeblik og trække vejret, men stå op lige nu og hold det, bare giv ikke op. Tre, to og en.

Okay! Den næste øvelse, vi begynder, er skiftevis tæer med tæer på planker, der isolerer hver position for at sikre, at vi arbejder hver side af vores mavemuskler individuelt, så lad os gøre det. Kom i en plankeposition. Du vil have dit ben til at følge Bring op og til siden og skift; jo højere du løfter dit ben, jo mere træner du også dine erector spinae, så giv ikke efter.

Det skriver lidt, men prøver virkelig at give det et dejligt stort skridt. Hvis du lige er begyndt, kan du bare trykke let til side. Men jo mere bevægelsesområde du bruger, jo mere træner du dine mavemuskler.

reservehjul

Lad os gå. Fem, fire, tre, to, en. Okay.

I den næste øvelse skifter vi klatrere, og når vi gør dette, krydser vi vores mavemuskler, denne gang med en roterende rotation, der er meget effektiv til at opbygge 6-pack mavemuskler. Så lad os gå direkte i en push-up position, du vil bri Sæt et knæ på din modstanders albue og prøv at gå lidt hurtigere, hvis du kan. Selvfølgelig, hvis du bliver træt et øjeblik, kan du altid sænke det, men stop ikke, hvad du laver.

Vi er næsten der. ♪ Vent et øjeblik - sørg for at du er aktiv hele tiden, og at du spænder dine mavemuskler. Her går vi til de sidste par sekunder.

Lad os øge intensiteten. Fem, fire, tre, to og en. Alt godt, den sidste øvelse jeg har for jer bliver ind og ud.

Vi hopper helt ind og helt ud af en push-up position, så jeg vil have dig til at give det alt hvad du har, og det er den sidste øvelse. Nu sker det. Vi går i en push-up position.

Jeg hopper helt ind og ud igen. Husk at du altid kan bevæge dig i tempoet. Og jo mere du gør dette, jo mere du er, bliver du meget bedre.

Så du kan altid øge intensiteten, og dette vil føles lige godt for dig, hvis du er på et mellemliggende til avanceret niveau. Og selvfølgelig kan du altid s Bliv bare optaget af din kerne, træk vejret ind gennem næsen, ud gennem munden. Her går vi med de endelige reps.

Fem, fire, tre, to og en. Der har vi det. Min Morning Ab rutine, som du kan gøre hver dag for at få seks pack abs.

Vi har lige arbejdet vores mavemuskler, mens vi forbrænder fedt på samme tid. Som du kan se, sveder jeg allerede. Nu er det bestemt muligt at gøre disse runder eller to, når du vågner op en dag, og hvis du øger runderne til tre eller fire runder, vil det helt sikkert være mere effektivt, men du vil måske give dig selv en hviledag imellem dig ' Jeg kan lave mange flere runder og opretholde en højere intensitet med hver øvelse.

Med det hurtigere tempo føles det meget mere håndterbart, og det viser dig, at du faktisk bliver stærkere at se på. Sørg for at du gør denne rutine en eller to gange hver dag, eller hvis du gør det tre eller fire gange hver anden dag, og hvis du gør det, har du en solid seks pakke på ingen tid, så hvis du kan lide artiklen har det, vær Sørg for at trykke på lignende knap, skriv en kommentar nedenfor. Lad mig vide, hvad den næste artikel handler om, del denne artikel med en ven, der har brug for en rutine, de kan gøre hver dag for at få en sixpack, og selvfølgelig, hvis du ikke allerede har gjort det, skal du abonnere på dem, fordi jeg skriver hver torsdag kl. 14:00

USA østlig tid. Og hvis du kommenterer inden for de første 30 minutter, har du altid en chance for at vinde gratis Heria-tøj. Og glem ikke at have denne træning på din telefon og fuld adgang til mine personlige træningsprogrammer og træningsprogrammer, som jeg opretter dagligt og ugentligt med specifikke mål, såsom: B. at opbygge solide muskler, mens jeg forbrænder fedt på samme tid.

rapha cykler

Sørg for, at du har downloadet Heria Pro-appen fra App Store eller Google Play Store, og tilmeld dig derefter Heriapro.com for fuld adgang til. for at opretholde alle mine rutiner.

Det er som at have en personlig træner i lommen, og for mere af mit indhold i løbet af ugen skal du sørge for at følge mig på Instagram. Hvis du kan lide musikken på kanalen, skal du sørge for at følge mig på SoundCloud. Jeg har lige udgivet min helt nye single kaldet 'Hold Me Close', som er tilbage på alle platforme fra Spotify, Apple Music, SoundCloud Instagram, TIDAL, TikTok og alle andre platforme, så næste gang. tilbage til arbejde, kastet på banen for ekstra motivation.

Her er en forhåndsvisning af, hvordan det lyder. ♪ Fortæl mig hvornår det gik galt ♪♪ Da du troede, at jeg ikke var noget ♪♪ Jeg kunne ikke vente med at se dig dette Bevis ellers ♪♪ Nu er jeg allerede stunt ♪♪ Jeg havde ingen at sætte mig på ♪♪ Jeg var nødt til dæk budgettet ♪♪ Og nu vil du have det godt ♪♪ Fordi de alle vil røre ved det ♪♪ Og nu ved du, at det er mig, der er ♪♪ Det er ikke et spørgsmål eller intet, du ved i helvede, det er min tur Intet at gøre med noget jeg fremskynder og er væk ♪♪ Ingen tid til diskussioner ♪♪ Jeg fremskynder og er væk ♪♪ Jeg har ikke tid til diskussion Ca Fordi jeg ikke prøver at spille disse spil med dig ♪♪ Lort har ikke været den samme, siden jeg har ligget med dig, jeg prøver ikke at rejse omkring dig hver dag ♪♪ Sagde, jeg prøver ikke at spille disse spil med dig ♪♪ Lort er ikke det samme siden mig ligger med dig ♪♪ Men jeg prøver ikke at rejse rundt om dig hver gang ♪ - Smadre lignende folk!

Er den 7 minutters træning HIIT?

Detsyv-minut træninginvolvererhøjintensiv interval træning, ellerHIIT, der veksler mellem 30 sekunders udbrud af maksimal træning (dvs. giv det alt, hvad du har) og korte, 10 sekunders hvileperioder. Du kan heller ikke gøre enHIIT træninghalvvejs - maksimal intensitet er afgørende.17. maj 2016

Hvor mange kalorier forbrænder en planke på 1 minut?

Detplankeer en yderst effektiv isometrisk øvelse, derforbrændingerca. to til femkaloriertilminut, baseret på kropsvægt.11. juni Dec 2019

Kan du ramme maven hver dag?

Generelt siger Jay, at de fleste ikke burdegørab træning mere end seks gange om ugen. Ikke kungørditAfsnithar brug for en pause, men sågørresten af ​​din krop. Så det korte svar er ja:Du kantogAfsnitpå en eller anden måde form eller form hver eneste dag - forudsatduer sund og skadefri.27. aug 2020

Er det OK at arbejde abs hver dag?

TogditAfsnithver eneste dag

Ligesom enhver anden muskel, dinAfsnithar også brug for en pause! Det betyder ikke, at du ikke kan aktivere dinframuskler under din opvarmning med øvelser som planker, inchworms og andre balance- og stabiliseringsøvelser, men du bør ikketogdemhver dag.
27. maj 2019

Skal jeg træne 7 minutter hver dag?

Ja, siger Jordan, især hvis du ikke er særlig aktiv nu. 'Forestil dig at sidde ned for7 minutterimod7 minutteraf træning. Der er ingen tvivl om, at øvelsen er gavnlig. ' Men du får bedre resultater, hvis du gentager7-minutkredsløb.18. maj 2015

Hvad er den bedste 7-minutters træningsapp?

Johnson & Johnson Official7 minutters træninger langt denbedste appvi har fundet for korttræning. Det er en helt gratisappmed en klassikersyv-minutrutine, som du kan gøre overalt. Det har også andre muligheder.

Hvilken er den bedste 7-minutters abs træning?

7-minutters abs øvelser 1. Brandmand. Stå med fødderne skulderbredde fra hinanden og kernen indgrebet. Skift vægten på højre ben, og løft venstre knæ, 2. Knæ i knas. Lig med forsiden opad med fingerspidserne bag ørerne og benene udstrakte. Løft benene, indtil fødderne er ca. 6 inches væk 3. Glute bridge. Læg opad

Hvad kan jeg gøre i en 7-minutters træning?

Hvis du vil tabe dig, skal du få en flad mave & amp; styrk dine mavemuskler, prøv 7 minutters træning og få en sixpack, mens du styrker din kerne og toner dine mavemuskler med videoer, der viser dig, hvordan du udfører hver øvelse. De bedste øvelser for almindelige mennesker ligesom dig og mig, du kan træne en hurtig træning når som helst og hvor som helst.

Hvad er den hurtigste måde at lave en AB-træning på?

Start i høj plankeposition med kerne tæt og hænderne lige under skuldrene. Hold kerne engageret for at stabilisere hofterne, når du kører højre knæ mod brystet. Sæt højre ben tilbage i startposition, gentag derefter med venstre ben. Fortsæt med at skifte ben for at pumpe knæene så hurtigt som muligt. 8. Vinduesvisker

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Forbrændte kalorier cykling - mulige løsninger

Hvor mange kalorier kan du forbrænde cykling? Hvor mange kalorier forbrænder cykling? Moderat cykling forbrænder omkring 300 kalorier i timen (den nøjagtige mængde varierer efter størrelse, alder og køn og hvor moderat din cykling er). Kør hårdt og sved, og du forbrænder måske 600 kalorier i timen - eller op til omkring 1.000, hvis du rent faktisk kører.

Cykelintervalltræning - omfattende håndbog

Er intervaltræning god til cykling? 5 cykeltræning, der øger din kraft og udholdenhed. Selv 20 til 30 sekunders mikrointervaller har vist sig at øge V02 max, forbrænde fedt og forbedre udholdenhed. Og de arbejder hurtigt. ”Bare to ugers intervaltræning kan forbedre din præstation,” siger Paul Laursen, ph. г.

Kvindecykling - hvordan beslutter du dig

Hvordan ændrer cykling en kvindes krop? Cykling bygger muskler Modstandselementet ved cykling betyder, at det ikke kun forbrænder fedt: det bygger også muskler - især omkring glutes, hamstrings, quads og kalve. Muskler er slankere end fedt, og folk med en højere procentdel af muskler forbrænder flere kalorier, selv når de er stillesiddende. 2 нояб. 2020 г.

Cykling udholdenhedstræning - finde løsninger

Hvor lang tid tager det at opbygge cykeludholdenhed? Kom godt i gang. Til udholdenhedscykling handler det om at opbygge din basiskondition korrekt. Hvis du planlægger at deltage i enhver udholdenhedsbegivenhed (jeg kategoriserer dette som noget over 100 miles), skal du bruge 12 til 16 uger på at køre lange, stabile miles med lav intensitet for at styrke dine aerobe systemer.

Cykeltrailer til børn - pragmatiske løsninger

Hvilken alder kan barnet gå i en cykeltrailer? 12 måneder gammel

Cykling om natten - handlingsorienterede løsninger

Er det sikkert at cykle om natten? Så længe din cykel er udstyret med gode lys (se vores guide), er cykelpendling helt sikkert i mørket. Chauffører behandler dig faktisk med mere respekt og giver dig en bredere kaj, når du overhaler. Dine hvide forreste og røde bagcykluslys minder dem om, at du også er trafik.17 окт. 2011 г.