Vigtigste > Øvelser > Abs øvelse - den ultimative guide

Abs øvelse - den ultimative guide

Hvilken øvelse er bedst for mavemuskler?

DetBedste abs træning: Den eneste 6ØvelserDu skal få en Six-Pack
  1. Hardstyle planke. Udstyr: Ingen.
  2. Død bug. Udstyr: Ingen.
  3. Hul udvidelse til kanonkugle. Udstyr: Ingen.
  4. Dumbbell side bøjning. Udstyr: En enkelt håndvægt med mellemvægt.
  5. Barbell tilbage squat. Udstyr: Barbell - dog ingen vægte.
  6. Fuglehund. Udstyr: Ingen.
06.14.2018(blød musik) - Hvad sker der, THENX atleter? I dag skal jeg vise dig en sixpack abs træning, som du kan gøre overalt, og denne træning er perfekt til begyndere, da mange af disse bevægelser er øvelser, der er lette at komme i gang med. Du behøver ikke rigtig have nogen forudgående viden om, hvordan du gør disse. Disse er ret enkle træk, men de er supereffektive, når det kommer til at forbrænde fedt og få seks pack abs.

Og bedst af alt kræver alle disse øvelser nul udstyr. Alt hvad du behøver er din krop og gulvet og tyngdekraften, og du er klar til at gå. Denne rutine, jeg skabte for dig, bliver en blanding af fedtforbrændingstræning, abs træning, og vi vil bruge forskellige øvelser til at målrette mod forskellige områder af vores mavemuskler.

Abs er en meget stor gruppe af muskler, der kræver mange forskellige typer træning for at målrette hvert eneste område. Den øvre abs, den nedre abs, midten af ​​din abs, dine skråninger og alt andet imellem. For at være virkelig æstetisk har du brug for Vi skal tage fat på alle aspekter af denne muskelgruppe.Og selvfølgelig skal vi indarbejde fedtforbrændingsøvelser for at forbrænde det fedtlag lige over vores mave, for virkelig at gøre det synligt, for at gøre det meget mere æstetisk. Og det bedste af det! Alt hvad, denne abs øvelse vil få din kerne super stærk. Dette er de samme øvelser, som jeg startede med og bruger den dag i dag.

Med den rigtige diæt og træning, som jeg er ved at vise dig, er det ikke sådan. Uanset om du er nybegynder eller avanceret, får denne træning dig i gang. Og bedst af alt kan du gøre dette overalt.

Så der er absolut ingen undskyldninger. Så lad os gøre dette sammen folkens. Er du klar? Den første øvelse vil være høj knæaflytning.Vi tænder 45 sekunder, slukker 15 sekunder. Lad os komme igang. (blød dansemusik) Sørg for at trække vejret, drenge.

Bare reguler denne vejrtrækning til at være et stykke kage. (blød dansemusik) Så lige nu får vi hele vores krop i bevægelse, øger hjertefrekvensen og begynder at brænde. Dette vil også forberede vores krop, så når vi går videre til disse hårdere kerneøvelser, vil det virkelig have en stærkere effekt, fordi vi får alt i gang.

for meget græskar krydderi

Phew, okay. Dernæst har vi russiske vendinger, så benene op, hold dine ben lige. Berør den ene side, berør den anden side.Hold fast i kernen, reguler vejrtrækningen. (Elektronisk musik) Giv ikke op folk, vi er lige i gang. Hvis du kan gå hurtigt, skal du udfordre dig selv, gør det.

Hvis du kan gå langsomt, skal du tage det med ro, slappe af. Til sidst bliver du meget bedre til det. Det vigtigste er, at din form er på punkt, og alt andet vil udvikle sig. Vi er på vej til seks pack abs, baby.

Hold fast i disse kerner. (elektronisk musik) Okay, den næste øvelse, vi har, er benhævninger. Er du klar til det? Lad os komme igang.

Okay, så helt op, helt ned. Du vil være ca. 6 inches over gulvet. Sørg for at gå helt op og så helt ned.

Hold dine ben lige. (Langsom musik) Lad os gå, næsten der, fyre. Fem sekunder mere.

Tre, to, der er vi. Okay, im Næste trin vi har hofteløfter, OK, lad os gå fyre. Denne bevægelse, form er alt.

Ben lige frem, tæt sammen. Du bringer dem ind, og du bringer din krop op. Bagud, lige frem.

Lad os komme igang. (Dansemusik) Form handler om dette, mennesker. (Dansemusik) Bliv mens du trækker vejret. (dansemusik) Phew, okay.

Nu begynder du forhåbentlig at føle det. Okay, så det næste trin, vi skal gøre, er flagrende spark. Lad os gå direkte til det.

Ben lige, kerne spændt fra denne position. Et ben op, et ben ned. (elektronisk musik) Dette er et fremragende skridt til at tonere den kerne, styrke den kerne og forbrænde fedt også.

Dette er en af ​​mine favoritter. Jeg begyndte bogstaveligt talt at gøre dette er et af de første træk, jeg nogensinde har gjort for mavemuskler. (Elektronisk musik) Dette er et af de fremragende træk, der er rettet mod den nedre kerne.

Dette er normalt et af de sværeste steder at ramme. Okay, lad os få en planke nu. Nu skal vi bruge en anden vinkel til at sigte mod dem, okay? Og også en anden flex.

Lad os komme i gang med det samme. Vi er Vi går ind i en planke. Vi løfter et knæ op, kommer ned igen.

Andre ting op og ned igen. Nu sker det. (Langsom musik) Det handler om kontrol.

Hold fast i kernen hele tiden, fyre. Lad det aldrig løsne sig. Dette er den vigtigste del.

Bring knæene op. Okay. Så nu skal vi skrue op igen, vælg en anden vinkel.

Vi skal sidde på stol. Fra denne position vil du holde dine ben højt, så du automatisk klemmer denne kerne. Og vi lægger vores hænder, lad os starte med den ene side først.

Aktivér denne kerne, hold fast i denne kerne. Hold fødderne op. (blød musik) Denne er en dræber, drenge.

Hvis jer gør dette mod mig, skal du vente. Vi er næsten der. Reguler vejrtrækningen. (Blød musik) Når du går op, så prøv at gå op.

Prøv loftet. Du skal virkelig ikke nå ud til det. Lad os gå, vi er næsten der.

Okay, så den næste sidder vi ud og ind. En anden anden vinkel. Vi kommer lige derude, holder kernen spændt og bringer dig op igen.

Ok gutter, lad os komme i gang. Sørg for at gå helt ud, hele vejen ind. Form er alt.

Især når mange begyndere ser dette lige nu, skal du starte med perfekt form, fordi du vil vokse ud af en perfekt form. Du starter med en sjusket form, du vokser ud af den sjuskete form. Det ønsker du ikke. (Dansemusik) Hvis du er nødt til at stoppe, skal du stoppe.

yt mountainbike

Tag denne pause, men fortsæt. Giv ikke op uanset hvad. Okay, vi skal bygge den disciplin.

Dette er også lige så vigtigt som træning, fordi du kun er så god som du fortsætter med at skubbe. Vi går til den sidste øvelse fyre. Vi har springstik.

Det vil virkelig afslutte jobbet her. Få de seks pack abs til os. Nu sker det.

Så dette er den sidste øvelse, fyre. Skub det så hårdt som muligt. Du vil ikke stoppe denne.

Du vil give alt hvad du har, denne sidste øvelse. Byg denne disciplin på gentagelser, gør denne udvidelse. Og på et eller andet tidspunkt vil din styrke indhente dig.

Du vil komme super hurtigt frem. Men det hele er i tankegangen. Vi er næsten der, næsten der.

Lad os gå fem sekunder. Hårdt, hårdt, hårdt. Okay, der har du det.

Runde en for de seks pack abs, en rutine, du kan gøre hvor som helst. Perfekt til begyndere, da du ikke har brug for udstyr, og øvelserne er ret lette. Alle kan gøre dem, men de er ekstremt effektive. Fordi det er dem, jeg startede med, men dem jeg stadig gør i dag.

Jeg mener, du kan høre mig, jeg er temmelig gaset på dette tidspunkt. Men vi har stadig tre omgange til at afslutte denne rutine. Så hvis du nød denne rutine, nød træningen, skal du trykke på knappen Like.

Og for flere træningsprogrammer, tilmeld dig nu på thenx.com, bliv medlem og få fuld adgang til alle vores træningsprogrammer, alle vores teknikguider og vores daglige træning, der vil rive dig i stykker og ikke kun se stærk ud, men også være stærk . Download THENX-appen i App Store for at træne med dig overalt, vi har folk over hele verden, der lærer at bygge muskler, planlægger ordentligt med lethed, trin for trin med de rigtige fremskridt, alt i vores app.

Så tilmeld dig i dag, og bliv medlem og tilmeld dig de millioner af THENX-atleter, og begynd at komme i den bedste form i dit liv i dag. Tak fordi du så med. Vi ses i artiklen næste søndag.

Lad mig vide, hvad den næste artikel handler om ved at kommentere nedenfor. (optimistisk musik)

Hvordan kan jeg træne mine mavemuskler?

Abdominal crunches, broer og planker er nogle af de mest populæreøvelserder kan hjælpe med at styrke dine mavemuskler og skabe udseendet af six-packAfsnit.Træningmusklerne derlaveop din mave kan hjælpe med at øge muskelmassen tilopnåvaskebrætAfsnit.18.06.2018

Hvad sker der fyre? Jeff Cavaliere, ATHLEANX.com. I dag fortsætter vi vores perfekte træningsserie.

Denne gang med en af ​​de mest populære: den perfekte mave muskeltræning. Folk, du er nødt til at indse, at vi ikke kun taler om rectus-maven, når vi taler om en abs træning. Ofte bruger folk det altomfattende udtryk 'abs' for at betyde meget mere end det.

Disse muskler er vigtige, og de er alle inkluderet og indarbejdet i vores træning her. Men hvordan skal vi bestemme, hvad der er så perfekt? Folk, du ved, jeg har sagt det før; Der er ikke en perfekt træning. Men vi er nødt til at tilføje nogle funktioner for at gøre det virkelig forbandet godt.

Når det kommer til abs, handler det mindre om øvelserne - fordi vi ved, at vi bogstaveligt talt har hundreder, hvis ikke tusinder, af muligheder her at vælge imellem forskellige øvelser. Det handler mere om at sikre, at vi rammer hovedfunktionen og sørger for, at vi rammer hovedsekvensen af, hvordan vi vil træne disse muskler. Jeg starter med sekvensen.

Træn dine mavemuskler igen, da bevægelserne fra bunden op har tendens til at være tungere og hårdere, da vægten af ​​dine ben altid er sværere end at løfte din overkrop. Du vil starte med dem, når du har mest energi. Find ud af, hvis du gemmer dine bottom-up-bevægelser mod slutningen, får du ikke så meget ud af dem.

Så vi arbejder i netop denne rækkefølge, der fungerer gennem begge variationer af denne træning. Det er rigtigt. Jeg sagde 'begge dele', fordi jeg vil inkludere en egriner og en mere avanceret version af disse træningsprogrammer, fordi jeg ved, at folk er på forskellige niveauer, der ønsker at forfølge dette.

For at gøre det virkelig nemt skal jeg bare bruge et bånd og en pull-up bar. Selv hvis du gør det derhjemme, har du ikke svært ved at blive involveret. Folk, når vi taler om funktion, gør abs en masse forskellige ting.

Det gør de ikke bare. Det er, hvad mange mennesker tror, ​​de gør. De tror, ​​de bare knuser.

Faktisk styrer de bevægelse i den modsatte retning. De trækker dig tilbage og kontrollerer det. Vi ønsker at sikre, at vi udfører denne funktion, når vi giver dig en fuld træning.

De styrer også bevægelser i andre retninger. De forhindrer os i at foretage sidelæns bevægelser, når de er unødvendige eller uønskede. Og vi kan lave øvelser, der også kan gøre det.

De forhindrer også rotation. Vi kan blive lige her i midten og lade nogen skubbe os til venstre eller højre og få dem til at gå nogen steder, og den største sjove handling tilskrives mavemusklerne og skråstillinger. Vi ved også, at de kan kontrollere rotationen.

Du kan lade det ske, men det er under din kontrol. Faktisk kan de blive de vigtigste drivkræfter bag rotation. Enhver træning, der overser dette aspekt, udfører ikke sin due diligence, så vi vil sikre os, at vi også inkluderer denne funktion.

Vi vil inkludere alle de rigtige funktioner og udføre dem i den rigtige rækkefølge og gennemgå hele anatomien her, så du forstår, hvad du prøver at opnå og se på de muskler, der gør jobbet for dig. Når det kommer til den anatomiske del, kan det til tider være forvirrende, men det er alt sammen meget nemmere, når vi gør, hvad vi altid gør med 'Perfect' -serien, og det bryder muskelmarkørerne ud. Som du kan se her, er den seks-pack muskel, rectus abdominus, ret identificerbar, faktisk vil jeg have dig til ikke kun at se på, hvor let det er at få øje på det, men hvilken retning går fibrene? Hvad er knyttet til det? Det går op og ned, nord og syd og fastgør ribbenburet til bækkenet.

Det driver flexionsbevægelsen i vores krop, op-ned eller ned-op, og vi ved, at vi kan drage fordel af denne bevægelse og samtidig indse, at dette ikke er det eneste, der sker, fordi du bare ser på en anden muskler her som skråninger. Hvis du ser på de ydre skråninger, som er de muskler, der er synlige over de indre skråninger, kan du se retningen er skrå. I en skrå vinkel.

Derfor fik de navnet. Driveren til dette er, at den har en anden funktion, der er rigtig god til at hjælpe os med at rotere og kontrollere rotationen som jeg nævnte tidligere. Så vi får mulighed for at gøre dette, hvis vi følger fibrene som vi altid gør.

De indvendige affasninger går ironisk nok i den direkte modsatte retning og gør det samme. Det styrer rotation på en anden måde, og igen fungerer det sammen med skråningerne på den anden side for at producere nogle rigtig gode ting, når det kommer til rotation. Men så kan vi se på en anden muskel her.

Dette er den tværgående mave. Dette kører mere som et vægtbælte. Bogstaveligt talt omkring din talje kører ideen bag dette stabilitet.

Vi ønsker at drage fordel af dette, fordi vi kan gøre det bedre med visse øvelser end med andre for virkelig at få mere ud af det. Jeg viser dig, hvordan du glemmer kernemuskler, hvordan jeg altid har trukket mig tilbage, Serratus. Den sammenlåsende - det er rigtigt, sagde jeg 'interdigitering' - skråningen med selve serratus har en grund.

Hvis vi kan gøre det, når vi et niveau af perfektion, som andre træningsprogrammer, der ikke gør det, mangler. Så lad os starte dette med en bottom-up bevægelse. Husk, vi talte om, hvordan vi vil gøre dem, når vi bliver stærkere eller mere energiske.

Bottom-up-bevægelsen vil drive dette, så hvis du ser på nybegynderversionen her, starter vi med iso-reverse crunch, hvor hovedfunktionen er fokuseret på dette bækken. I begyndelsen talte jeg om, hvordan det at fastgøre ribben til bækkenet betyder, at vi prøver at bringe bækkenet til ribben, ikke svinge. Du kan ikke se, hvordan jeg gør det.

kona rove al anmeldelser

Du kan ikke se mig svinge mine ben op og ned, ned og op. Dette vil være en hoftefleksorkontrolleret bevægelse. Hvis vi bare isolerer bækkenløftet, rammer vi mavemusklerne bedre og får dem til at gøre, hvad de skal gøre avanceret side.

Dette er en hængende røntgen. Fordelen ved at hænge røntgenstråler er dobbelt. Nummer et: Det er sværere, fordi vi er nødt til at løfte vægten af ​​vores ben i stedet for at have et bøjet ben.

Nummer to: vi løfter dem længere end når vi ligger ned. Styrkekurven for disse øvelser er forskellig; mere spænding i hængende elevatorer end i nogen variation af en udsat lift. Endnu vigtigere er den ekstra bevægelse at bringe benene sammen, tilføje benene, stabilisere bækkenet fra bund til top med aktivering af adduktorerne.

Røntgenstrålerne gør det muligt for os at gøre dette. Uanset hvad, hvis du begynder at opbygge den perfekte begyndertræning, eller hvis du begynder at opbygge den avancerede træning igen, er dette stedet for dig at gå videre til næste øvelse her, som er vores bottom-up rotation bevægelse. Hvis du ser på nybegynderversionen her, har vi noget, der kaldes en siddende mavekreds.

Dette er en øvelse, der giver os en vis overkroppsstabilitet, fordi vi kan holde vores håndkontakt med gulvet, hvilket er perfekt til begyndere, der træner denne træning. Vi vil skabe cirkler med uret og mod uret. Hvis du vil gøre det sværere, lad os bare trække det lidt op disse hængende benspiraler; Aga i, dette er som en hængende benforhøjelse, som vi ved er sværere med den forlængede længde af benene, men vi ender med en lille Tilføj hoftedrejning for at opnå denne rotation Mærkbar er rotationsstabilitetsfunktionen.

Vi nævnte dem i starten. Vi forsøger ikke at forhindre rotation her. Faktisk forsøger vi ikke at gøre noget eksplosivt med rotationen, men vi prøver at kontrollere rotation, hvor meget rotation vi har, og igen, når vi ser tilbage, begynder vi at se denne ab træning tage form.

elektrisk cykel nyc lov 2017

Uanset om det er i begynderform eller i mere avanceret form, er vi godt på vej til at møde både funktionerne og den rækkefølge, vi ønsker, at denne ting skal fungere bedst. Lad os nu forblive med rotationstemaet og gå videre til pisterne. Igen kan jeg godt lide at bruge disse muskler, når det kommer til hele træningen.

Træn stigningerne for sent igen, jeg synes, du føler dig for træt til at gøre det godt, så hvad vi gerne vil gøre på begynderniveau, denne hvilestol er albue til knæ. Hovedfokus her er funktion. Vi kører rotationen her, og vi kører den i retning af fibrene på de skrå.

Husk, at både den indvendige og den udvendige skråning vil arbejde sammen for at køre rotationen i den ene retning, og det modsatte par vil derefter køre rotationen tilbage i den anden retning. Gå videre til den mere vanskelige, avancerede version her, lad os nu se på noget kaldet en tornado chop. Her skal vi først bruge båndet med den hængende pull-up bar.

Det, vi vil gøre her, er at tilføje modstand. Generer rotation. Ideen er, at uanset hvad du laver for dine skråninger, skal du hellere dreje eller bevæge dig i venstre eller højre retning, hvis du virkelig vil ramme dem hårdest.

Dette er en fantastisk mulighed, og når vi bygger disse træningsprogrammer, er det igen begynderen, dette er den avancerede. Du kan se, at dette virkelig langsomt tager form. Nu begynder vi at udvikle os og bevæge os fra alle bottom-up bevægelser til en mid-range bevægelse, du kombinerer med en top-down bevægelse.

Du kan se, at vi på begynderniveau laver noget, der hedder Elbow Toknee på den anden side. Dette er en variation på planken. Du ved, jeg er ikke en stor fan af planker, når det kommer til at bruge det som en mere sund øvelse.

Hvis vi ved, at vi kan holde en planke i 2, 3, 4 minutter, så lav ikke en hård version af planken. Dette er det første sted, jeg vil have et begynderstrin, fordi det, vi laver her, udfordrer en vis rotationsstabilitet og den anti-ekstensionskomponent. Denne funktion af mavemusklerne forhindrer vores nedre ryg i at bukke, når vi løfter to kontaktpunkter fra gulvet, gør dette for de avancerede, vi bevæger os op, ned og ned, men vi vil ng for at gøre dem på samme tid og vi tilføjer et lille twist med denne saks v-up.

Her forsøger vi bare at holde bensaksen i gang og V-op i gang, hvilket er lidt lettere end det ser ud, da top-down-bevægelsen hjælper med at forkorte armen på benene i forhold til torsoen. Men lad dig ikke narre. Det er ikke let.

Men det kan gøres, især på dette tidspunkt i træningen. Som du kan se, genopbygger vi disse træningsprogrammer her. Uanset hvilken træning du laver, er dette en udfordrende træning, men det vil være det værd, jeg lover, dette er sandsynligvis min yndlingsdel af træningen.

Nogle af mine yndlingsøvelser her udføres med rotation fra top til bund, da de oftest køres fra top til bund, med fødderne i kontakt med gulvet. Den første øvelse her, hvis du har en nybegynder, vil arbejde på den anti-rotationskomponent og funktion af mavemusklerne. Dette er, at egetræet går ud, strækker sig ud foran din krop og strækker sig så længe som muligt.

Du kommer ud så langt du kan uden dine arme går tilbage i den modsatte retning. Hvis du er stærk nok, hvis du kan stoppe med at vride, bevæger dine arme sig ikke. Hvis du finder ud af, at de driver tilbage til ankerpunktet hver gang, er du ikke stærk nok.

Enten skal du mindske bæltens modstand, eller du skal gå lidt mindre af. Flytning til den mere avancerede side giver os nu en fantastisk mulighed for at blive mere eksplosive. Her kan vi gøre noget, der kaldes en slagge-sving, en meget eksplosiv rotationsbevægelse på jorden. hvorfor jeg elsker disse top-til-bund-rotationsbevægelser.

Du kan se her; Jeg roterer meget. Selv fra - du kan se fodens drejning på gulvet for at hjælpe mig med at få så meget styrke og styrke som muligt. Dette kan let være et medicinkuglekast mod en væg, hvor du kan udtrykke dig i fuld kraft, når du slipper af med bolden.

Som vi sagde, begrænser vi os ikke kun til disse øvelser. Der er så mange muligheder, men hvis du forstår tankegangen, hvorfor vi valgte her, vil muligheden for at tilføje forskellige øvelser til her være uendelig. Nu hvor vi er gået helt over til top-down bevægelser, har vi en øvelse til fælles.

Skel kun mellem begynder- og avanceret version efter modstanden i det anvendte bånd. Tror du er nødt til at gå ud og købe et andet band, det behøver du ikke. Du skal bare pakke det anderledes op.

Hvis jeg ødelægger det sådan, har vi det enkelt band, vi trækker ned, som du ser mig her i begynderversionen. Hvis jeg vil gøre det sværere, skal jeg bare pakke det over stangen og derefter tage en servering af den i hver hånd, og jeg har effektivt fordoblet modstanden ved at forkorte længden af ​​dette bånd. Men alligevel vil jeg have dig til at fokusere på to ting på denne top, nedadgående bevægelser.

Den første er, hvordan vi gør det. Du kan ikke se mig gøre det. Jeg læner mig ikke tilbage med mine hoftebøjere.

Jeg lader ikke bare mit bækken falde ned mod mine hæle. Hvis jeg gør det korrekt, skal mit bækken aldrig gå mod mine hæle. Vi ønsker at gøre, hvad anatomi dikterer.

Når det er sagt, træk dit ribbenbur ned og frem mod dit bækken gennem hver rep, og du vil ikke gøre noget af det. Den anden ting, du vil fokusere på, er, hvad der sker med den tværgående mave her. Husk, jeg talte om denne muskel i starten.

Dette er en fantastisk mulighed og et sted at begynde at arbejde på det. Hvis du vil, kan vi etablere en vis stabilitet i kernestiveren, før vi gør dette? Faktisk, hvis du gør denne spænding først, har du mindre tendens til at ønske at falde i hoftebøjningen. For at gøre det skal du bare flade din mave.

Hvordan ville det føles, hvis du bare forlod dig selv? ud i et hav fyldt med iskoldt vand? Du vil flytte ind og flade, fordi det er så koldt. Du vil gerne gøre det samme her. De retter og strammer og bruger det interne vægtbælte for stabilitet.

Når den er der, skal du trække nedad og fremad mod bækkenet. Vi bygger disse perfekte side-til-side træning, så du kan springe frem og tilbage eller følge et spor, når det er nødvendigt. Uanset hvad er du på rette spor.

Når alt kommer til alt, hvor de fleste ab-træningsprogrammer ville være forbi på dette tidspunkt, er vores ikke der endnu. Vi har endnu en øvelse. Vi vil arbejde på Serratus.

Jeg talte om hans engagement i at integrere med skråplanerne og hvorfor vi vil gøre det. Faktisk er det en del af vores hellige treenighed, som vi talte om i en tidligere artikel. Faktum er, at vi kan gøre dette ret let.

Hvis du er nybegynder, vil jeg have dig til at gøre denne øvelse kaldet Plank Push-Away her. Hvad vi laver er at komme os i den plankeposition - men ikke lave planker til at gøre noget mere - og det betyder, at vi vil køre vores underarme i jorden. Lad skulderbladene adskille sig fra hinanden.

Start med pressede og adskil dem så meget som muligt ved at trække dem ud ved at skubbe dine underarme igennem i gulvet. Du vil føle, at dette aktiverer musklerne lige der i serratus, der skaber en vis stabilitet af skulderbladene i forhold til hele dit ribbenbur. Dette er vigtigt.

Dette er en funktion af kernestabilitet. Gør dette, mens du hjælper med at udvikle de muskler, der er tydeligt synlige, når de arbejder med skråningerne. Hvis vi vil gøre dette vanskeligere, kan vi slå dette tavle ud.

Når jeg stikker båndet væk fra min krop, er det det ekstra boost. Få det ikke bare foran dig; skub dig fremad og derefter en anden 2 'eller 3'. Du vil virkelig føle, at Serratus gør jobbet.

Der har du det fyre. Den perfekte ab-træning på bøgerne Uanset om du følger den nybegynderversion, som du ser her, eller den avancerede version, som jeg vil vise dig om få sekunder, er det faktum, du er nødt til at forstå, at der ikke er sådan noget som 'perfekt '. Vi ved, at vi kan have mange andre ab-øvelser, der kan omfatte denne træning, men hvis du forstår, hvorfor du gør, hvad du gør, og hvordan du gør, hvad du gør, kan du komme temmelig tæt på perfektion.

Dette er mit bedste forsøg. Når vi leder efter programmer, hvor vi gør det samme, forsøger vi at sætte videnskab i valg af vores aktiviteter, fordi vi ved, hvor vigtigt det er. Alle vores programmer er baseret på det samme princip.

De er alle tilgængelige på ATHLEANX.com. Hvis du leder efter flere af de perfekte træningsprogrammer, finder du dem alle på denne kanal.

Alt hvad du skal gøre er at sørge for, at du abonnerer og tænder dine meddelelser, så du ikke går glip af mere, på samme tid vil jeg gøre mit bedste for at håndtere noget for dig, bare lad det være i kommentarerne nedenfor, og jeg ' Jeg prøver at gøre det i de næste par dage og uger. Okay, vi ses snart.

Hvad er en ab træning?

Abdominaløvelser er en type styrkeøvelse, der påvirkerabdominalmuskler (i daglig tale kendt som mave muskler eller 'Afsnit'). Humanabdominalbestår af fire muskler, som er din rectus abdomens, indre skrå, ydre skrå og transversus abdominis.

Skal jeg træne mine mavemuskler hver dag?

2. Trændin abshver eneste dag. Ligesom enhver anden muskel,din abshar også brug for en pause! Det betyder ikke digkanikke aktiveresdin abmuskler underditopvarmning medøvelsersom planker, inchworms og anden balance og stabiliseringøvelser, men du skal ikke træne dem hver dag.27. maj 2019

Er det OK at tage mavemuskler hver dag?

Træn dinabs hverenkeltdag

Ligesom enhver anden muskel, dinAfsnithar også brug for en pause! Det betyder ikke, at du ikke kan aktivere dine ab muskler under din opvarmning med øvelser som Planks, Inchworms og andre balance- og stabiliseringsøvelser, men du bør ikke træne demhver dag.
27.05.2019

Er planker gode til mavemuskler?

Derudoverplankerikke bare arbejde din kerne: De arbejder hele din krop.Plankerkræve dine arme, dine ben og alle dineAfsnit, hvilket gør dem til en altomfattende træning og en mere effektiv måde at træne på.

Kan du få mavemuskler ved at løbe?

Mere, 'kørerer en god kardiovaskulær træningsform, som til gengæld erenaf de bedste måder at reducere kropsfedtniveauerne og dermed hjælpe med at lave dinAfsnitmere synlig. ”27. mar 2019

Kan du få mavemuskler med mavefedt?

Har stærk, muskuløsAfsniter ikke nok

For athardefineretAfsniteller avaskebræt,dubehøverslippe af med subkutanfedfra dinabdominalareal. Bundlinje: Træn dinAfsnitvil hjælpe demblivestærk og muskuløs. Imidlertid,duvil ikke kunne se demhvisde er dækket af subkutanfed.

Er ABS sundt?

Ikke kun er defineretAfsnitikke tegn på godt helbred, kan de aktivt bidrage til dårligt helbred - især på lang sigt. Det skyldes i vid udstrækning at mejslesAfsnitbetyder at have mindre end 10 procent kropsfedt.09.01.2019

Kan du få 6 pakker fra planker?

Enaf de bedste ab øvelserdu kan gøretilatseks-pakkeerplanke. Trænere elskerplankeøvelser, fordi de er afhængige af kropsvægt og øger din krops stabilitet uden behov for en træningsbold eller andet udstyr.

Er en 2-minutters planke god?

Hvis du ikke kan holde enplankei 120 sekunder er du enten a) for fed; b) for svag; eller c) gør noget galt i din træning. En fit, sund fyr skal være i stand til at gøre en to-minut planke. John er også klar over værdien af ​​at gå ud overto minutter: Der er ingen. ”Nok er nok,” siger han.02.06.2015

Hvilken er den bedste øvelse for ABS derhjemme?

Her er de seks bedste ab-øvelser til at forme og tone, mens du træner derhjemme. 1. Plank Trin 1: Placer dine hænder på gulvet lige under dine skuldre. Trin 2: Forlæng dine ben bag dig, omkring hoftebreddeafstand. Trin 3: Engager din kerne, inklusive din røv, og træk din haleben.

Hvilken er den bedste AB-øvelse for obliques?

Sænk og gentag i 1-3 sæt med 12-16 reps. Den lodrette benknas er et andet effektivt træk for rectus abdominis og skråninger. Det ligner en regelmæssig knas, men dine ben er lige op og tvinger dig til at bruge dine mavemuskler til at udføre alt arbejdet og tilføje intensitet til øvelsen.

hvornår slutter tour de france

Hvordan laver jeg en hundes træning derhjemme?

Down Dog Abs 1 Start i Dog nedadvendte hund, med dine hænder skulderbredde fra hinanden, 2 Bøj dit højre knæ og bring ind mod din højre albue, flyt din torso ind i 3 Bring derefter dit højre knæ under og over din torso mod din venstre albue. 4 Gør for et bestemt antal reps på det ene ben, og gentag derefter på det andet ben.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

1800-tallet cykler - hvordan man håndterer det

Var der cykler i 1800? Men cyklen, som vi kender den i dag, udviklede sig i det 19. århundrede takket være arbejdet fra flere forskellige opfindere. Dette var de første maskiner, der blev kaldt cykler, men de var også kendt som bonehakers for deres hårde tur. To mænd kører på tidlige cykler kendt som Hobbyhesten og 'bonehaker'. 30. 2017.

Mødecykel - en løsning på

Hvad er et cykelmøde? En motorcykelrally er en samling af motorcykelentusiaster. Møder kan være store eller små og engangs eller tilbagevendende.

Hvordan man laver cykler hurtigere - hvordan man tackler

Hvordan kan jeg gøre min cykel hurtigere? Otte enkle måder at gøre din cykel hurtigere gratis Hold den ren. Smør kæden. Sænk frontenden. Sørg for, at din sadelhøjde er korrekt. Juster pedalens spænding. Kontroller dit dæktryk. Sørg for, at dine gear er korrekt justeret. Sørg for, at dine bremser er korrekt justeret.25. 2017.

Raleigh sporcykler - søg efter løsninger

Er Raleigh et godt cykelmærke? Så for at besvare dit spørgsmål er Raleigh lige så god kvalitet som enhver cykelbutik-cykel til en lignende pris. Hvis du sammenligner Raleigh med topklasse mærker som Trek eller Specialized eller Cannondale, vil du generelt opleve, at Raleigh vil have bedre komponenter til samme pris eller lignende komponenter til en lavere pris.

Google-cykler stjålet - enkle svar på spørgsmål

Har Google-cykler trackere? Google har tilføjet GPS-trackere til sine cykler i slutningen af ​​2017 og har testet smarte låse, som medarbejdere kan åbne med deres telefoner. Virksomheden fortæller Wall Street Journal, at omkring en tredjedel af sine cykler indtil videre har GPS-trackere, og de giver indsigt i, hvor langt tohjulede køretøjer vil gå.

Amerikansk fremstillede cykler - mulige løsninger

Er Trek-cykler lavet i USA? Trek Bicycles er det største amerikanske cykelfirma, der fremstiller alt fra barnemodeller til professionelle vej- og bjergstilarter. Og de er den eneste store producent, der stadig producerer tohjulede køretøjer i USA. Samlet set fremstiller Trek cirka halvdelen af ​​de cykler, der fremstilles her i USA.