Vigtigste > Øvelser > Arm træning uden vægte - en løsning på

Arm træning uden vægte - en løsning på

Hvordan kan jeg opbygge armmuskel uden vægte?

8Vægt-Free øvelser til at tone hverMuskeli dinArme
 1. Armcirkler.Styrkedine skuldre ogarmemed enkle, men alligevel effektive cirkulære bevægelser.
 2. Tricep dips.Bygdine triceps ved kun at bruge din kropvægt.
 3. Bicep krøller for at skubbe pressen.
 4. Plank fortov.
 5. Kickboxing slag.
 6. Rulende pushups.
 7. Sideplank.
 8. SupermanHej hvad sker der fyre i dag Jeg vil lære jer, hvordan man får store arme derhjemme med Nogym-maskiner At få store arme er ikke kun biceps alene Du ved, at de fleste muskler, der er ansvarlige for størrelsen, faktisk laver triceps, men den ting gør triceps ? Hjemmet er ret simpelt push-ups diamant push-up uanset forlængelse øvelser triceps udfordring er biceps at arbejde dine biceps i flexion du er nødt til at krølle du er nødt til at gå til gymnastiksalen mini håndvægte og så videre, så den gode nyhed er uden udstyr, du kan også arbejde din biceps, så at lære et tårn er ret langt, vil jeg sige, for lige her hvor du krøller en krølle er hvordan krøller du en let tablet, og hvordan vil dine biceps rejse sig for at få det opbyggede tårn er i position Sørg for, at tårnet er lige, og at du skal komme under dine fødder, så herfra skal du sørge for, at vores jævnaldrende har ret. Du vil ikke gøre dette, hvis ikke, skal du få det rigtigt, sørg for at de er de samme i samme ben, og det er her, du skal stoppe din mave, fordi du skal stabilisere din krop og krølle dine ben sammen så et håndklæde under dine fødder og bare et besætningsmedlem til virkelig at arbejde din biceps er rigtigt, så det er ret retfærdigt fyre vil finde det sværere på grund af en ting. Achilles højre fyre er normalt strammere end kvinder og kvinder, så jo strammere din akillessene, jo mere modstand får du, jo mere får du dine biceps rigtigt, så jeg vil sige, at du skal udføre 10 reps, og du skal skifte, fordi det er hvordan det er sådan, at en strækning til din hamstring, du vil have den ene side, strækkes pænt og den anden side ikke strækkes pænt, armene vil jeg sige rigtigt, du vil pinke det, du vil gøre det ja, du vil stikke det ud, hvis du supinerer her, træner du din biceps til højre og tilføjer en krølle, så sørg for at keeperschest oprejst strækker din albue og krøller helt uden at bevæge din albue for meget, for hvis du bevæger din albue for meget, mister du isolation, så du kan det. Naturligvis øge udfordringen ved at udøve jo mere styrke på dine ben, jo mere kraft du skubber efter et stort skub, jo mere du tr ttst, jo mere modstand vil du give dine biceps håndindpakninger til venstre og højre i alt 20 reps, og nu er du ikke færdig.

Du er ved at lave et supersæt denne gang. Udover biceps kan du arbejde med den modsatte muskel, og det er triceps, så det er meget let. Det stramme push up-greb fungerer triceps og bryst- og skulderbonus, så dispositionen er ret let, bare skub op, men den begynder pushup.Min favorit er at stikke den første pind i jorden fra gulvet, vi kan få den op stort set lige ved at holde din albue tæt på din krop til højre og skubbe til højre, så du vil have din albue til triceps, der låser det er okay at låse din albue, for hvis du elsker disse variabler triceps, så vil jeg sige, at du kan gøre disse reps, fordi det er sværere.

Du klemmer en kropsvægt, hvor biceps kan klare 20 og denne 10, så jeg sagde, gør 10 reps i et supersæt på 20 reps, tag en pause på 60 sekunder, gentag derefter den korrekte rep ved al-bakranother 20 Reps yderligere 10 reps af pushups er der et andet sæt, så jeg vil sige gør fire sæt, og du er nu god til superset til biceps og triceps, fordi dette er mere volumen, hvis du vil have dem til at vokse ordentligt. For biceps tidligere med supination krølle eller tårnet, kan du gøre stort set det samme i den stående version, men dette er lidt sværere, da det kræver justerbarhed, så læg dine fødder i et håndklæde lige her, du er bare ved hjælp af en enkelt kropsholdning for at få det rigtigt, vil dette udfordre din kernestabilitet, du kan gøre det samme for x10 og bøje dig så højt som muligt uden at afrunde ryggen ordentligt m sørg for, at jeg donerer på ryggen for meget tilbage lige krøller, hvis du har lyst til at du når en grænse for fri bevægelighed, det er godt, at der ikke er behov for at gå på en sådan måde, at du ved, at du først og fremmest er på toppen, hvis du bevæger dig for meget, mister du isolation og du mister stabilitet, så her og der strækker sig fuldt ud i en streng krølle med de samme 10 reps. Jeg vil sige tidligere, at du måske har gjort denne type krølle før. Denne gang vil du gøre det, så du vil krage på denne måde, fordi biceps fungerer på to måder, det korte had og det lange hår.Så at skære ned på en langhat vil udvikle bedre biceps over tid. I stedet for at gøre dette skal du holde dit håndled i et neutralt greb, så det er helt udstrakt, og krøllet er meget godt, medmindre det er for lille at arbejde med dine biceps, fordi de mener, at øvelsen også er korrekt, at du trækker vejret, hold kernen. Forestil dig, at din krop er for en tæt pude, jo strammere du er, jo mere stabil du er, jo flere isolationer får du Getright, så 10 reps til ti reps 20 reps Du føler forbrændingen rigtigt, du føler også dine underarme, fordi du holder fast til det næste sted.

Den næste øvelse, hvor du kommer tilbage på jorden, vi er ved at lave en triceps-strækning, så denne øvelse er en god isolationsøvelse for triceps, så din albue er op, din albue er under din skulder, langt til højre, albue under din skulder, tag en push-up position, så herfra vil du have dit håndled til at holde din håndflade fast nede, for herfra vil du strække din albue så højt som du kan strække og hvile ordentligt og gentag hvis - det er for varmt kan du hvile på knæ på sonden og tage den. Gør det rigtigt. Jeg vil sige den fulde version, hvis du ikke kan udføre ti reps. Okay, bare gør så mange reps som du kan og ikke begå en fejl, lad os sige, hvis du hit fem, hviler du ikke på dit gulv og laver yderligere fem til ti reps, så denne kombination er meget god til biceps og triceps ved at træne armene. Jeg sveder allerede, så hvis du ser denne artikel, er gode nyheder til jer, fordi nogle af jer ikke engang har et håndklæde, så hvad du kan gøre uden at flyde er, så dette er en af ​​mine foretrukne måder at arbejde med min biceps på, og det blev mig lærte min far mig, da jeg var syv derhjemme, og det er bare at lægge dine modsatte arme lige mod håndfladen, hvis du vil anvende kraft fra den modsatte arm for at skubbe mod den højre, så du også arbejder med din biceps, det er ikke det fancy, men når du er fast besluttet, ingen undskyldninger, så det gode er, jo hårdere du skubber, jo mere modstand lægger du på dine biceps og jo hårdere du skubber, arbejder du også en triceps i modsætning til vægtaflæser biceps og triceps når du er færdig, gå til den anden side til højre Jeg har en anden idé, også forbiceps yep og det er, at du endda kan bringe det op til farven dei ne dine egne fødder rigtigt, så det er som at forestille dig at du sidder på tværs -benet, men hold dine ben lige, armene vinkelrette og krøller ordentligt. Dette er en aw kward position, men det er effektivt, prøv det rigtigt alt om mangfoldighed, du krydrer din træning, så din træning ikke ser så kedelig ud, og gør den anden side til venstre og højre, og da du har en stol, kan du endda lave en triceps dypp højre triceps dypp på en stol, det er så til højre din håndflade er din smukke åben bænkestolen, du kan holde en slikke lige, det er dejligt, det er sværere, jeg anbefaler at bøje sig lidt og sænke dig helt ned, holde ryggen lige og at rette dit bagben lige ud og meget af denne artikel, det er et par måder, du rent faktisk kan gøre derhjemme for at udøve dine arme.

At have muligheden for at bruge udstyr som håndvægtehåndtagskabler er fantastisk, fordi du med udstyr altid har mulighed for at tilføje modstand mod progressiv overbelastning, og det ville resultere i muskelhypertrofi, så hvis du spurgte mig, hvordan jeg gør dette organ, udfører jeg kun alle disse øvelser på hjemme, svaret er ikke korrekt, det meste af tiden af ​​min træning siger jeg, at 8 0% er i gymnastiksalen, hvor 20% er kropsvægt. Kun denne artikel finder jeg stadig nyttig for de af jer, der ikke har en chance for at gå i gymnastiksalen, fordi jeg var den person, før jeg ikke havde nogen chance for at gå i gymnastiksalen, og det var præcis, hvad jeg gjorde sidste gang, så del dette artikel, glem ikke at se andre artikler også, for her lærer du, hvordan du arbejder dit bryst derhjemme eller endda arbejder din skulder i et motionscenter eller endda i et motionscenter ok, abonner på din kanal, tryk på notifikationsklokken og tak er sådan meget for at se forblive koldt bliv fitpeace hej hvad der foregår fyre i dag også hvad der foregår fyre i dag ser skinnende ud, se mere muskuløs ud, så tilføj lidt vand til det hemmelige papir lommetørklæde med lidt olie og få det

Hvordan toner jeg mine arme hurtigt?Så prøv disse enkle øvelser for at tabe fedthurtigfradine arme.
 1. Vægtløftning. Dette er en tidstestet øvelse for at reducerearmfedt og hartonede arme.
 2. Stol Dips.
 3. Counter Push Ups.
 4. Armbøjninger.
 5. Saks.
 6. EnArmTricep Dips.
 7. ArmCirkler.
 8. EnkeltArmLateral hævning.

Hej gutter, dagens træning er en 10 minutters stående armetræning. Denne træning er en del af programmet for magre arme, du kan finde her Din helkrop til din øvre kropstræning Hold os opdateret om dine programmer ved at sende dine fotos, artikler del eller efterlad kommentarer nedenfor Glem ikke at trykke tommelfingrene op Tilmeld og tænd besked, og så går du Vi har 14 øvelser i 40 sekunder, og vi skifter mellem nul og fem sekunder for at hvile. Lad os starte med C-rotation, bevæge begge arme til siden og tegne store C'er med dine hænder, dette træner dine skuldre og arme og stoler på mig, dette ser let ud, men du har en træning i dag.

Dernæst har vi væg-push-ups. Hvis du ikke kan finde væggen, skal du bare gøre push-ups på gulvet. Stå lidt mere end en armlængde, bøj ​​dig fremad og sørg for, at dit bryst og dine arme gør alt arbejdet, skub dig selv tilbage. Næste har vi den forreste puls, bring dine arme tilbage til siderne og pause fremad, vi gør det ikke pause, vi skifter til en baglæns puls Nu bøj knæene let, bøj ​​fremad og pedal med dine arme som denne, og sørg for at bringe dine arme tilbage, indtil dine skulderblade rører ved, du skal føle den brændende fornemmelse på bagsiden af ​​din arme og på din ryg så godt, vi tager ikke en pause igen, skub nu dine arme bag dig og klapp hænderne sådan.Dine arme skal brænde nu, men fortsæt med at skubbe fyre. En kort pause, så springer vi ind i den verden, hvor du strækker dine arme ud igen og spreder dem op og ned og rundt om i verdenen, der fungerer hele dine arme og skuldre også. Ingen pause her Som næste gør vi en fuld strækning, har din armene foran dig som en zombie, løb den op, spred dine arme til siden og gentag derefter, halvvejs igennem træningen, gutter, ikke lang tid at gå en kort pause, og vi laver væg-push-ups igen, hvis du føler for træt, dette er et godt tidspunkt at blive til en planke eller push-up fra dine knæ.

Bøj nu knæene lidt igen, så laver vi dobbelt impuls, retter dine arme op og bringer dem tilbage og puls to gange. Sørg også for at trække dine triceps. Hvil ikke og bliv i samme position, sving dine arme sådan, og vi krydser din arm og brænder ikke op. Vi har bare fire øvelser mere at gøre, du har dette! En kort pause på fem sekunder, og vi er tilbage med et par impulser.

Nu skal vi lave opadgående impulser, ingen pause, nu skifte til nedadgående impulser, og til den sidste øvelse har vi et par armcirkler, forlæng dine arme og hold dem lige og lav så mange cirkler som muligt, begyndende med cirkler fremad i 20 sekunder og tegn derefter baglæns i yderligere 20 sekunder. Lad os afslutte disse fyre og nu den anden vej Godt arbejde alle sammen. Håber du havde en god arm træning.

Hvis du hader mig lige nu, ved du bare, at jo mere du gør, jo lettere bliver det, glem ikke at dele lidt kærlighed ved at poppe dette som, abonnere og få besked, så vi ses i næste træning . farvel

Er det dårligt kun at træne arme?

'Hvis du trænerarmeog bryst hver dag med høj gentagelse og slet ingen vægte, er der ingen negativ effekt på kroppen, ”rådgiver Riskalla. 'Problemer opstår normalt, når en session med tunge vægte udføres igen og igen uden ændringer på den samme muskelgruppe.'30. august 2016

Hvad sker der fyre? Jeff Cavaliere. Athleanx.com.

I dag fortsætter jeg vores populære 22-dages serie, og det store løfte er, jeg hjælper dig med at opbygge større arme, garanteret. Når disse 22 dage er forbi, vil dine biceps- og tricepsstørrelser være meget mere markante, end de er nu. Og dine t-shirts vil være meget mere fulde, end de er nu.

Så jeg vil være sikker på at-- du behøver ikke at undertrykke dette for at få dette til at ske først. For det andet behøver du virkelig ikke bære en lille skjorte. Det er ikke et lille, det er et medium, gør det rigtigt.

Okay, uanset hvilken t-shirtstørrelse du har på dig nu, lover jeg, at når den er overstået, vil den samme t-shirt, du har på i dag, være meget mere fuld om 22 dage. Lad os starte med at nedbryde det dag for dag. Okay, for at få de mærkbare armgevinster skal du arbejde sammen med mig, okay? Men jeg lover dig som altid, at vi planlægger det trin for dag dag for dag.

Og det starter faktisk med denne kalender her. Og du behøver ikke engang at arbejde den første dag. Du tager bare et målebånd ud og måler størrelsen på dine arme.

Mål det på det højeste punkt af dine biceps og mod midten af ​​dine triceps. Og det giver dig din armmåling, som vi gentager på dag 22. Det sker alle de dage imellem, hvor magien faktisk sker.

Og her skal vi inkludere tre træningsprogrammer om ugen for dine biceps eller relaterede muskler som brachialis, som jeg kommer til om et øjeblik og tre til triceps. Du kan se, at vi vil skifte dem: biceps, triceps, biceps, triceps og biceps, triceps. Du får så en fridag, og selvfølgelig kommer vi tilbage og gentager denne tidsplan for anden uge.

Og endelig har vi stadig en fridag og gentager denne tidsplan igen indtil den sidste måledag. Det første spørgsmål, du måske stiller dig selv, er, ja, hvordan passer dette ind i alt det andet, jeg laver? Det er meningen folkens. Jeg gør det faktisk for at gå med hvad du laver lige nu.

Antag for eksempel, at du slet ikke gør noget, men dit hovedmål er at forstørre dine arme. Du følger bare denne plan nøjagtigt, som den oprettes hver dag, uden noget andet du kan ændre. Hvis du laver en anden træning lige nu, hvad enten det er hele kroppen, push-pull ben eller endda en bro split, skal du fjerne alle komponenter, der nu specifikt er dedikeret til biceps og triceps.

Dette betyder ikke, at du laver øvelser, der bruger dine biceps som pull-ups eller underhåndsrækker, eller triceps som bænkpresse eller overheadpresse. Faktum er, at du vil fortsætte med at træne som planlagt. Du vil gøre denne del af dette i slutningen af ​​din træning.

Der er ikke meget at gøre hver dag, men der er noget, du skal gøre hver dag. Efter at have afsluttet måledagen vender vi tilbage med den anden dag dedikeret til biceps. Og hvad der sker på den tredje dag, forsøger vi at skabe en god forbindelse mellem hjernemusklerne med disse to første træningsprogrammer.

Når det er sagt, hvis jeg kan få dig til at føle, hvordan en god fuld sammentrækning skal føles, kan du begynde at bygge videre på denne og de andre træningsprogrammer i ugen. Så vi starter med biceps den anden dag. Og udøvelsen af ​​valg, fordi der kun vil være en, er denne, den kaldes tjenerens krølle.

bikewatch

Tjenerens krøller begrænser håndvægtsbuen. Med andre ord svinger vi ikke håndvægten langt foran vores krop, hvilket kan invitere skulderen til at udføre noget af arbejdet. Nej, vi bringer håndvægten lige op og holder toppen af ​​håndvægten flad og parallel med loftet.

Du kan se, at den maksimale sammentrækning af biceps og den spænding, som vi normalt føler i mellemområdet, anvendes her på hver enkelt rep. Om syv dage kommer du tilbage og udfører den samme øvelse igen. Og for at intensivere dette og få en bedre sammentrækning skaber vi nogle ekstra sammentrækninger ved at tilføje nogle impulser i slutningen.

På den niende dag skal du udføre den samme øvelse i fire sæt på ni, eller på hver enkelt rep. Tilføj impulser i den kontraherede tilstand. Og vi kommer tilbage en sidste gang i den tredje uge her på dag 16 for den sidste puls, men denne gang har vi tilføjet seks til hver rep, ikke kun tre. På den tredje dag, når vi bare fokuserer på triceps og giver din biceps en pause, kommer vi tilbage med bænk dip.

Og endnu en gang kan vi faktisk få en god fuld triceps-sammentrækning på denne øvelse. Fordi vores arme er fuldt udstrakt bag vores krop med vores albuer. Så vi rammer både det lange hoved og midten og sidehovederne på triceps sammen for at sikre, at vi får en god fuld sammentrækning.

Og igen laver vi fire sæt, som hver mislykkes. Naturligvis varierer dette fra person til person. Du fortsætter med at gå, indtil du ikke kan udføre flere gentagelser i god form.

Her er et par ting at huske på. Se på dine hænder på bænken. Jeg har allerede talt om, at du ikke vil have dine hænder pegende fremad, hvilket kan resultere i en lille intern rotation på skulderen, der ikke vil hober sig op i de næste 21 dage.

I stedet åbner vi simpelthen vores hænder på bænken, lægger skuldrene i en mere sikker position og dypper ned i bænken, som vi ønsker. Hvordan kan vi øge denne form her i løbet af de næste to uger? Ligesom vi gør med biceps, bliver næste gang den tiende dag om en uge. Og når vi gør dette, i denne kontraherede tilstand, tilføjer vi lidt ekstra drivkraft for yderligere at forbedre den mentale muskelforbindelse i denne fuldt kontraherede tilstand.

Og til sidst, på dag 17, når vi møder denne øvelse for tredje og sidste gang, var det ikke tre puls sammentrækninger, men du gættede det, seks puls sammentrækninger for hver afsluttet gentagelse. Folk, det kan virke som et lille træk, men jeg lover jer, hvis det gøres konsekvent og godt, vil det give gode resultater. Det bringer os tilbage til uge 1 i den anden øvelsesgruppe.

Den anden kombination af biceps og triceps. Og disse er faktisk valgt til at udvide armen set fra forsiden. Og når vi ser på biceps, ønsker vi ikke nødvendigvis at fokusere på biceps, vi vil fokusere på noget relateret til det eller i det mindste lige under det, og det er brachialis.

Så valgets øvelse her vil være den skiftende hammer-krølling på tværs af kroppen. Og denne øvelse er fantastisk til at ramme den brachialis og måske minimere den bicep-målretning lidt. Fordi vi kommer ind i den udtalt position og går op og over vores krop og holder den håndvægt tæt på vores krop.

Og hvad dette gør er, at noget af biceps-bidraget minimeres ved at tage noget af supinationen væk og placere den mere på albuens hovedbøjning kaldet brachialis. Hvis du ikke arbejder nok med det, kan jeg garantere dig, at dette er en af ​​grundene til, at dine arme ikke udfylder de korte ærmer lige nu. Vi laver fire sæt på 12, her er repsne lidt højere, men igen vil vi sikre os, at vi får dette naturligt i god form til punktet med fuld træthed og fiasko.

Når vi vender tilbage her i de følgende uger, forbliver øvelsen den samme. Det vil stadig være den skiftende hammer-krølle på tværs af kroppen. Men næste gang i uge to vil det faktisk ske med yderligere fem damme.

Så nu vil jeg stadig have de fire sæt med 12 reps. Du tænker måske: Hvordan kommer jeg til 12 denne gang, hvis jeg næppe fik 12 sidste gang? Du skal slibe det. Vi gør dette på en hvilepausemåde.

Det betyder, at du går for så mange som muligt. Hvis du har brug for at stoppe og hvile i ti eller 15 sekunder, skal du gøre det, indtil du gør den 12. gentagelse på hver arm. Og så i uge tre kommer vi tilbage med den samme øvelse en sidste gang, denne gang med fem pund mere.

Med andre ord, ti ekstra pund siden den første øvelse i uge 1. Og ja, det bliver en kværn igen, men du gør hvilepausetilstand, indtil alle gentagelser er færdige. For triceps arbejder vi nu på den bredde ved at arbejde på dette virkelig lille hoved af triceps.

Det er mediehovedet, der ikke rigtig får meget opmærksomhed. Vi ved dog, at dette bedst opnås ved at holde albuerne helt udstrakte. Og det er en af ​​mine største irritationer, når det kommer til triceps-træning.

Folk kan altid lide at forkorte den sidste tomme, fordi de synes, det betyder ikke så meget. Nej det gør det, det er bare måske den sværeste del af øvelsen, og det er derfor, folk har en tendens til at springe den over. Jeg vil have dig til at låse dig inde.

Og jeg vil give dig to måder at gøre dette på. Hvis du er i et motionscenter og har adgang til en tricep-pushdown-maskine, her er hvad jeg vil have dig til at gøre: Det er tricep-pushdown, men lidt anderledes. Se, jeg trækker stangen lidt længere ud af mine fingre og lader så mit håndled afslappet bøje sig tilbage.

Med andre ord: Jeg har udvidet det lidt. Og hvad det gør er at holde underarmene ude af bevægelse og albueudvidelse er hoveddrevet. Og når jeg gør det, kan jeg faktisk komme i den fulde lockout-position.

Nu klemmer jeg mig ikke ind i denne position, jeg kommer bare til fuld udvidelse under kontrol, hvilket virkelig vil rekruttere det mediale hoved. Hvis jeg vælger det og kommer tilbage, næste gang tilføjede jeg 5 pund til øvelsen og gik tilbage til hvilepausemode, indtil jeg fik alle 12 reps. Endnu en gang, i uge tre, hvis dette er den øvelse, jeg vælger, har jeg det samme mål, ti pund denne gang siden den første uge, og det samme mål for hvile bryder, indtil jeg kan udføre alle 12 reps.

Nu har du en mulighed her, hvor du ikke behøver at skubbe ned. Hvis du træner hjemme og kun har et par håndvægte her, giver jeg dig disse i stedet. Og det er tommelfingeren håndvægt bænkpresse.

Ikke alene har du et godt greb om albuerne for at sigte mod triceps, men du følger dem også med tommelfingrene, mens du skubber håndvægtene op. Ved at skubbe tommelfingrene mere frem og mod loftet tilskynder du til fuld albueudvidelse. Og når du gør det, genvinder du fuld albue-lockout og stabilitet, hvilket gør et fremragende stykke arbejde med medial hovedrekruttering.

Igen, hvis du vælger at udføre denne øvelse, får du fem pund næste gang du udfører denne øvelse i uge to. Og en gang til i uge tre, tilføj de ti pund hver gang med en hvilepause for at sikre, at alle gentagelserne er afsluttet. Og det bringer os tilbage til uge 1 for den sidste parring af biceps og triceps igen med et andet fokus.

Her vil vi fokusere på excentrisk overbelastning. Vi ved, at dette er en af ​​hovedårsagerne til hypertrofi, når det gøres rigtigt. Og en af ​​de første ting, du skal gøre, hvis du får det rigtigt, er at give lidt ekstra restitutionstid.

Fordi dette er den type træning, der kan få dine muskler til at gøre ondt. Så lad os gøre det inden den ene hviledag, vi får en uge. På biceps-dagen er den valgte øvelse snydekrøllen.

Dette er en fantastisk måde at skabe en excentrisk overbelastning på. Vi tager lidt fart, ikke for meget, du ser mig ikke helt tilbage gennem lodret her. Jeg læner mig bare, indtil jeg kommer til lodret, så hold den position og fokuserer derefter på, hvad der virkelig sker på vej ned.

Sænk vægten på vej tilbage. Sandsynligvis det vigtigste, jeg nogensinde har gjort for at opbygge min biceps, var fra en tidlig alder. Nå, du begynder at gøre det nu i de næste 22 dage.

Så du sænker vægten meget langsomt, indtil du tæller tre. De snyder det hele vejen op igen og slipper det ned til tre. Du gør dette for et sæt på otte til fiasko.

Og igen taler vi om excentrisk svigt, hvor du ikke engang kan kontrollere vægten. Så hvor skal vi hen herfra? Når vi kommer tilbage til dette på dag 13, er målet nu blot at øge længden af ​​det excentriske. Fire sekunder pr. Rep.

Gør så meget du kan under et kontrolleret vægttab på fire sekunder, og så går det til dag 20. Dette er vores sidste chance folk, jeg forventer mere af jer. Og igen er vi nødt til at presse de sidste gevinster ud før vores måledag på dag 22.

Så nu på hver rep har vi en fem sekunders excentriker til at starte, og så går vi tilbage til de fire sekunders excentriske så meget som muligt. og derefter de tre sekunders excentriske for så mange som muligt. Og hvis vi ikke kan kontrollere det i mindst tre sekunder, er dit sæt forbi.

Og det bringer os til den sidste dag i den første uge, som gentages i uge to og tre. Og fokus er igen på triceps og her igen den excentriske overbelastning. Og vi har noget, der hedder en PJR-sweater.

Så du kommer i denne position, ligesom en håndvægtstrøje, og du havde håndvægten ovenfra. Og du sænker det langsomt ned for at opretholde den excentriske overbelastning på triceps. Dette kan være meget tungt, især hvis det er i området fra otte til ti.

For at få det helt tilbage til toppen giver jeg dig mulighed for faktisk at bruge et par lats. Træk med dine lats og træk vægtstangen op igen. Koncentriciteten er ikke så vigtig her som hvad der sker med den excentriske sænkning.

Så du kommer med nogle andre muskler, men skift derefter fokus tilbage til triceps, især det lange tricep-hoved, når du langsomt sænker vægtstangen. I den første uge starter du med tre sekunder pr. Excentriker. De stiger til fire sekunder, når vi kommer til uge to, og derefter øger vi dem en sidste gang på dag 21 til de fem sekunder excentrisk til fire sekunder, til tre sekunder, indtil du ikke længere kan kontrollere dem.

Og hvis du ser på, hvad vi faktisk gjorde her, folk, delte vi det op i tre forskellige træningsprogrammer oftere, end du laver din nuværende ugentlige arbejdsbyrde med sige tolv sæt til biceps og triceps med 48 timer hver. Hvilken forskning viser, at muskelsyntese og muskelstimulering kan øges, især for disse stædige muskelgrupper. Og som altid folk på vores 22-dages serie, her er skærmbillederne, du kan tage dem med for at sikre, at du ved nøjagtigt, hvad du skal gøre hver dag i de 22 dage for at sikre, at du får de Se-fordele, jeg ved, du kan se.

Og selvfølgelig glemte jeg ikke dag 22. Se, her skal vi bryde målebåndet ud en gang til, vikle det rundt om din arm og derefter objektivt se, nøjagtigt hvor godt du har klaret dig selv folkens. Jeg ville ikke blive overrasket, hvis du fik en centimeter i størrelse, og det vil sige, jeg tror ikke det fungerede.

Armgevinster, gevinst på armstørrelse. Åh stigning i armstørrelse. Kan du oprette en træning til dette? Jeg mener, det får cirka ti millioner visninger.

Vil du komme ud herfra, okay. Du træder på min outro. Folk, du kan gøre dette, bare følg planen trin for trin, og efterlad dine kommentarer nedenfor.

Hvilken fortjeneste skabte du? Hvilken slags armgevinster har du opnået? Lad dem være i kommentarerne nedenfor, og udfordre nogen og se, hvordan du står op mod hinanden. Hvis du leder efter programmer til at gå igennem den samme ting trin for trin, inklusive måltidsplaner, så du ikke går glip af et trin, er de alle tilgængelige på Athleax.com.

giro d italia etaper

I mellemtiden, hvis du har fundet artiklen hjælpsom, skal du efterlade dine kommentarer og tommelfinger. Klik på 'Abonner' og slå dine meddelelser til, så du ikke går glip af en ny artikel, når vi sender en. Okay fyre, held og lykke.

Hvordan kan jeg træne mine arme derhjemme?

På-hjemmearmtræning: Kropsvægt øvelser
 1. Inchworms. Reps: 5.
 2. Planke til push-up. Reps: 10 i alt, 5 pr. Side.
 3. Dyp. Reps: 10.
 4. Hæld push-ups. Reps: 8.
 5. Bicep krøller. Reps: 12.
 6. Overhead tricep-udvidelse. Reps: 12.
 7. Lateral hævning. Reps: 8.
 8. Bøjet række. Reps: 10.

Kan du rippe ved at gøre 100 pushups om dagen?

For maksimal styrkeforøgelse er det bedst at lade en muskelgruppe komme sig i mindst 48 timer. hvis100 push-upser ikke svært fordu, så er detviljebare være en kort muskel udholdenhedstræning tildu. Det ville ikke overtræne eller endda pumpe dine muskler markant. Det ville være spild af tid eller en god opvarmning.2. nov. 2016

Hvor mange push ups om dagen er godt?

Der er ingen grænse for hvordanmange skubber-UPSman kan gøre i endag.Mangefolk gør mere end 300skubbe-ups om dagen. Men for en gennemsnitlig person, endda 50 til 100skubbe-UPSskal være nok til at opretholde engodtoverkroppen, forudsat at det gøres ordentligt. Du kan starte med 20skubbe-UPS, men hold dig ikke til dette nummer.12. september 2019

Hvor lang tid tager det at tone slappe arme?

Hvor lang tid tager det at tone slappe arme? Hvis du træner dinarmemindst to gange om ugen OG forbedre din ernæring, kan du se en betydelig forbedring i din øvre delarmudvikling på så lidt som 6 uger. Jo mindre overskydende kropsfedt du har, jo hurtigere kan dutoneditarme.

Kan slappe arme virkelig tones?

Selvom der ikke er nogen quick-fix-metode, der specifikt målretter modarmfedt, er det muligt at forbedre udseendet afslappe armeved at kombinere specifikkearm toningog muskelopbygningsøvelser afslappe armeudfordring med masser af aerobe øvelser og en sund kost.

Er ARM-dag spild af tid?

Gør det ikkeSpildEn træningDagFor små detaljer

Men dedikere en træningdagtilarmeer enspildaf dintidnår du kan bruge den træningdagsom en frekvensdagtil dine andre sammensatte elevatorer.
30. november 2015

Er træning af våben spild af tid?

Det betyder, at når du eruddannelsedin biceps eller triceps, det meste af din krop er i ro. Det skal derfor følge, at udførelse af øvelser, der kun fungererarmeer for det meste enspild af tid. Det betyder, at når du eruddannelsedin biceps eller triceps, det meste af din krop er i ro.28. januar 2015

Er det OK at lave armøvelser uden vægte?

Disse kropsvægtsbevægelser rammer de vigtigste overkropsmuskler. Mens mange øvre kropsøvelser involverer udstyr som håndvægte og vægtstænger, er armøvelser uden vægte også en solid måde at sætte dine muskler på prøve. Når alt kommer til alt er vægten af ​​din krop udstyr i sig selv - du kan bruge det til at indlæse dine armmuskler og få dem til at fungere.

Hvordan tones dine arme med vægtfrie øvelser?

8 Vægtfrie øvelser til at tone hver muskel i dine arme 1 Armcirkler 2 Tricep-dips 3 Bicep-krøller for at skubbe presse 4 Plank fortov 5 Kickboxing slag 6 Rulende pushups 7 Sideplank 8 Superman

Hvilken er den bedste øvelse for at tabe armfedt?

Bøj albuerne og flyt hele din krop til jorden, målet er at røre ved gulvet. Kom tilbage til din normale position. Du skal udføre 3 sæt med 20 reps hver dag. Dette er utvivlsomt en af ​​de bedste øvelser at gøre for at tabe sig hurtigt.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Kortlæg min brug af dataforbrug - levedygtige løsninger

Hvor meget data bruger Map My Run pr. Time? omkring 2,19 MB

Grusveje over Amerika - svar på problemerne

Kan du køre over USA på grusveje? Ja, der er en grusvejsrute fra øst til vest over USA, og den er næsten dobbelt så lang som Great Divide Mountain Bike Route. Vær ikke overrasket, hvis du ikke har hørt om det.

Indgroet hår i muldvarp - en løsning på

Kan der dannes en bums under en muldvarp? Bumser kan dannes på enhver overflade af huden, der har hårsækkene, inklusive muldvarpe. Disse bumser kan vokse dybt inde i muldvarpen som en knude eller tættere på overfladen som hudorme, whiteheads, pustler eller papules. Hvis en bums er inde i en muldvarp, kan du føle, at den er hævet og øm at røre ved. 14 сент. 2020 г.

Stigning i træning - hvordan man tackler

Er det godt at løbe op ad en bakke? Bortset fra muskelopbygning, styrke og hastighed hjælper løb op ad bakke også med at regulere det kardiovaskulære system, arbejder muskler, der er vanskelige at træne, forlænger kalve, fremmer løbestilling - dybest set alle de vigtige ting, løbere har brug for at komme videre, hvorfor vi besluttede at dybt ned i det hele og give dig en

Token hjul - finde løsninger

Er symbolhjul noget godt? Token har produceret nogle fremragende sæt i årenes løb, og Prime Ventous Carbon Disc Road hjulsættet er ingen undtagelse. Bygningskvalitet er fremragende, de ser godt ud, fungerer rigtig godt og er også ret gode.