Vigtigste > Øvelser > Ball ab øvelse - anførte spørgsmål og svar

Ball ab øvelse - anførte spørgsmål og svar

Er en træningskugle god til mavemuskler?

En fitnessboldkan være enstoreværktøj til toning af dinabdominalmuskler (Afsnit) såvel som andre kernemuskler. Fitnessbolde- også kendt somstabilitetskugler- fås i forskellige størrelser. Vælg en fitnessboldder gør det muligt for dine knæ at være i en ret vinkel, når du sidder påboldmed dine fødder fladt på gulvet.Hey alle sammen! Det er træner Susan fra ATHLEANXX til kvinder. I dag skal vi lave fem abs øvelser med stabilitetskuglen. Med denne træning vil jeg have dig til at gøre så mange reps som muligt på 30 sekunder, hvile i 15-20 sekunder imellem og gøre tre til fire runder.

fitbit bølge cykel

Så jeg gennemgår den første runde med jer. Den første ting, vi skal gøre, er at gøre en knas, du skal bruge din kugle og nogle håndvægte.

De behøver ikke at være vanskelige, bare afhængigt af dit fitnessniveau. Til denne øvelse vil du simpelthen ligge bagud med ryggen på bolden. Du graver dine fødder i jorden for at rulle dine mavemuskler op, når du klemmer håndvægterne lige.Så sådan ser det ud. Jeg bringer mine fødder ind, jeg sidder op og skubber ud. Bare et let isometrisk greb på toppen.

Abs er virkelig vant til, når jeg ruller dem op. Skubbe ud. Baglæns.

Og hit Du behøver ikke en super tung vægt. Igen afhængigt af dit fitnessniveau. Det var øvelse en.Nummer to: Vi laver en enbenet udrulning. Så du lægger bolden foran dig. Dette vil virkelig udfordre din kerne.

Du vil lægge dine hænder på bolden her, husk at have benet klar til at løfte, fordi vi skal rulle et ben ud. Du ruller ud, stabiliserer dig med et lige ben og derefter tilbage til starten. Du kan skifte ben.

Du vil rulle ud, husk at løfte benet lidt op og virkelig også ramme glutes. Jeg vil sænke min nedre ryg ned. Løfte op.Hvis du vil gøre det vanskeligere, flytter jeg nogle gange bolden fra side til side, men jeg prøver at holde resten af ​​min krop så lige som muligt, lidt hårdere. Vi ruller ud, vi bliver stabiliseret, vi bevæger bolden fra side til side, og vi går op igen for at starte knas. Bare læg dig ned på gulvet.

Vi skal sætte en fod på bolden. Den anden vil være i luften lige nu. Vi vil overveje at grave vores hæl let ned i bolden, når vi bevæger vores bækken til vores ansigt.

Så jeg går ned og op. Dette er fantastisk til de dybe kernestabilisatorer og lavere abs. Tænk igen om at grave vores fod ned i bolden, når vi gør en lille bækkenhældning, vi vil lade denne hvile, når vores tid er udløbet.

Så møder vi den anden side. Målet her er igen at virkelig tænke på at få et lille bassin ovenpå. Vi er ved øvelse fire.

Handle. Vi kunne have været på gulvet, men jeg fik dig op. Så vi lægger bolden mellem fødderne, husk at klemme den, og vi vil handle.

Jeg viser dig to versioner. For en nybegynderversion kan du holde ryggen primært på gulvet. Og tag fat, og dybere.

Fokuser virkelig på at sænke bolden ned, temmelig langsomt. Det bliver lidt sværere for den næste gruppe. Jeg vil have dig til at få ryggen fra gulvet.

Hvis vi har bolden i en god position, vil du overveje at komme op - fik det forkert, undskyld. Du kommer op og griber ned. Det er meget sværere.

Især når du har en stor bold. Du vil bare virkelig tænke på at prøve. Få bolden så højt som muligt, mens du knækker den.

Okay, jeg har det nu. Og ned. De er brutale.

Femte øvelse: skråt kneb med lige ben. Vi får bare bolden op og overhead. Jeg vil have dig til at balancere på det ene ben.

Vi tænker virkelig bare på at ramme vores skråninger. Så vi skal være her, og vi skal knase. Hvis du kan gøre dette uden nogensinde at røre jorden med tåen, er det godt.

Få god lateral bøjning herinde. Husk virkelig bare at række op og male. Vi rammer den anden side.

Og her. Det vil kaste dig ud af balance. Hvis du gør det, er det fint.

Og her. Og her. Og virkelig tænke på, hvordan man skal male, slå disse skråninger.

Det er ikke meget vægt, men du vil helt sikkert føle det. Okay folkens. Igen skal du gøre så mange reps som du kan i de 30 sekunder. 15-20 sekunders hvile, tre til fire runder.

Virkelig godt. Slags hver eneste del af kernen Okay folkens. Hvis du ikke har tjekket ud ATHLEANXXforWomen.com, skal du tjekke det ud.

De har gode tilføjelser. Måske vil du strække dig i dag. Det er en stor ressource, bare tryk på knappen Abonner og tryk på Like-knappen, så træner jeg snart sammen med jer.

Hvad er en træningsbold god til?

Træningsbolde- også kendt som fysiokugler, schweiziskeboldeeller passerbolde- er store, vinylboldedu kan bruge til at styrke og strække din krop og forbedre kernenstabilitetog balance.9. februar 2007

Så lad os starte. Så en schweizisk bold, en terapibold eller en træningsbold er den type bold, du sidder på. så meget ubalanceret.

Så sørg for at du har nogen med dig, eller læg dem mod væggen af ​​sikkerhedshensyn. De er ret hårde med disse avancerede øvelser, så start bare med måske fem eller ti gange om dagen, så kan du arbejde dig op derfra. så den første vil bygge bro over bolden.

Igen, vær meget forsigtig, fordi det vil være meget ustabilt. for bro på en schweizisk kugle, læg dine hæle på bolden, og så skubber du din røv i en lige linje. Nummer to er bro med en rolle.

Så denne gør det endnu vanskeligere, fordi du skal rulle det ind og ud. For en bro med rullen placerer du begge hæle på bolden. Du vil skubbe dig selv op i en ret lige linje og derefter rulle bolden op ved at bøje knæene mod dig.

Nummer tre, ja jeg ved, er et bønebræt. Så igen er det meget ustabilt, så sørg for at have det på væggen, hvis du ikke har prøvet dette før. Til bønkerneplanken skal du starte på dine knæ, placere dine håndled på kuglen og folde dine hænder næsten som om du bad. rul den derefter ud, indtil den er flot og flad.

Nummer fire er push-up boards. Nu er dine ben på bolden, du skubber op og ned. For en planke-push-up skal du starte i push-up-stillingen og derefter gå ned med albuen, derefter den anden og derefter komme op igen.

Nummer fem er en Swiss Ball-udrulning. Igen skal du være meget forsigtig, fordi du kan glide væk om et øjeblik. For at rulle den schweiziske bold ud skal du lægge din krop over bolden i en firbenet position.

Så går du simpelthen ud med armene og derefter ind igen. Nummer seks er en sideplank. Også det er sværere, end det ser ud.

Så sørg for, at bolden er stabil ved første forsøg. For en sideplank, start på dine knæ med kuglen ved din side. Sæt din arm på kuglen, og rul den ud, indtil du danner en lige linje, og hold den derefter.

Nummer syv er enbenet bro og søvnige bjørne. Denne er ret hård, så sørg for at du er klar til det. til en enbenet bro på den schweiziske kugle, læg begge hæle på bolden og løft derefter en let, prøv at få din krop på en ret lige linje.

Nummer otte er en enbenet bro med en remskive. Så hvis du ikke har nået nummer syv endnu, er du muligvis stadig ikke klar til otte. For en enbenet bro med en kuglerulle skal du sætte begge hæle på bolden.

Du løfter det ene ben og kommer derefter i en ret lige linje og trækker derefter bolden mod dig ved at bøje dit knæ. Nummer ni er bordbroer. igen, hvis bolden er ustabil skal du sørge for ikke at rulle den af, det er rigtigt.

For at bygge bordpladen skal du starte med dine skuldre på bolden. Hold dine knæ bøjet. Start fladt og fald derefter ned og kom tilbage op.

Nummer 10 er bordplade med hoftefleksion. Dette er en virkelig hård opgave, så sørg for at gennemføre dem alle først, før du prøver denne. For hoftefleksion på bordet, rul din ryg og nakke på bolden på bolden.

Og løft så bare skiftevis dine knæ. Så der har du det. Dette var mine top ti moderate schweiziske boldøvelser.

Hvis du gerne vil støtte min kanal, skal du sørge for at klikke på linket ovenfor og ikke glemme at abonnere der ved at klikke nedenfor. Bjørn er temmelig støjende, så vær på den sikre side, have det sjovt, og jeg håber du får det bedre snart.

Hvad sker der, hvis vi laver planke hver dag?

Planking træning forbedrer din kropsholdning ved at styrke din ryg, nakke, bryst, skulder og mave muskler.Hvis du gørdetplanke hver dag, din kropsholdning forbedres, og din ryg bliver lige. (LÆS OGSÅ Få 6-pack abs derhjemme med disse 5 øvelser).18. juli 2017

Syv grunde til, at du skal lave planker hver dag Planker er en af ​​de mest effektive øvelser, du kan lave derhjemme. De tager ikke meget tid eller kræfter. Og du behøver ikke vente længe på håndgribelige resultater.

Flere utrolige ændringer vil ske med din krop, hvis du udfører denne øvelse regelmæssigt. For eksempel kan det hjælpe dig med at løfte dit humør. Se artiklen for at se alle fordelene ved almindelige planker. 1.

Dine kernemuskler styrkes. Plankerne omfatter alle de største grupper af kernemuskler, inklusive tværgående og skråstillede, og glutes. At styrke dem giver dig en øget evne til at løfte tunge ting, danne en talje og støtte din ryg.

Risikoen for ryg- og rygskader falder. Hvis du vil træne regelmæssigt uden ubehag, er den første ting at gøre at styrke dine muskler. Planker er en øvelse, der giver dig mulighed for at styrke musklerne uden at lægge unødvendig belastning på rygsøjlen.

Gør dem regelmæssigt for at reducere rygsmerter markant og yde stærk støtte til din rygsøjle, især den øverste del, plus planken er en sikker måde at øge den samlede muskelmasse på. Dit stofskifte fremskynder. Vidste du, at plankeforbrænding forbrænder flere kalorier i hverdagen end andre øvelser? Planker er især nyttige for mennesker, der lever en stillesiddende livsstil.

En daglig træning på ti minutter derhjemme før eller efter arbejde sikrer et højere stofskifte hele dagen, inklusive mens du sover, 4. Din kropsholdning forbedres. Det bliver lettere for dig at holde ryggen lige.

Plankerne styrker mave-, ryg-, nakke-, skulder- og brystmuskulaturen. Som et resultat vil du ikke længere bøje dig. 5.

Din koordination forbedres. Har du nogensinde prøvet at stå på den ene fod? Hvad skete der? Hvis der ikke skete noget godt, var dine mavemuskler sandsynligvis ikke stærke nok. Lav sideplanken regelmæssigt, så lærer du at holde din balance.

Du bliver mere fleksibel. Fleksibilitet er den største fordel ved planken. Sådan strækker du musklerne omkring dine skuldre, skulderblad og kraveben, dine biceps og hofte muskler udvikler sig også, og dine fødder og tæer bliver fleksible.

Dit humør løfter sig. Plankeøvelsen påvirker dit nervesystem. Det strækker og slapper af muskler, der normalt stivnes af stress og skaber spændinger i hele kroppen.

er msg dårligt for dig

Planker hjælper med at slippe af angst og symptomer på depression, men kun hvis du kan gøre dem til en del af dit daglige liv. Træner du plankeøvelsen hver dag? Hvordan fungerer det for dig? Glem ikke at trykke på Like-knappen nedenfor og trykke på Abonner for at forblive på den positive side af livet.

Er planker bedre end sit-ups?

At styrke hele din kerne er afgørende for at yde støtte til hele din krop under hverdagens bevægelser og kan hjælpe med at reducere rygsmerter og forbedre kropsholdning. Plus,plankeøvelser forbrænder flere kalorierend sidde-UPSeller knas, fordi de også rekrutterer muskler i ben, arme og bagpå.12. marts 2021

Sit-ups bør ikke være en del af din træningsrutine og ikke kun fordi de er kedelige, hvis du bare laver sit-ups, du arbejder hovedsageligt med en del af dine mavemuskler. Din rectus abdominis Sit-ups er også begrænset i intensitet og kan have en negativ virkning på din rygsøjle traditionel sit-up er, at den anden del af bevægelsen ikke handler om dine mavemuskler, men dine hoftebøjere. I den første del trækker du dine mavemuskler op og løfter dine skulderblade ned fra gulvet. Denne bevægelse er kendt som knas i den anden del, du strammer, holder op med at bevæge dig med dine mavemuskler, du flytter bare din afrundede torso tættere på dine ben, uanset hvad dine hoftebøjere er færdige, og du får ikke abs, men også selve knaserne er en begrænset og gentagen bevægelse.

Der er andre øvelser, der er langt mere effektive og giver meget mere bang. Heldigvis deler jeg i dag tre af disse øvelser og viser dig, hvordan de skal gøres. Den første øvelse er kneløftet, som vi bevidst besluttede at lave knæ over benløftere, fordi løft af benet handler meget om mobilitet og ikke mavestyrke, når din rectus femoris ikke er stærk nok og dine hamstrings er for stramme Denne bevægelse er begrænset i den hængende position på grund af disse svage punkter er det meget vigtigt i begge varianter at stabilisere kroppen hele tiden.

Brug ikke noget momentum til bevægelsen Et andet punkt er, at du bør undgå at bøje ryggen og kun bevæge dine knæ For at aktivere din mavemuskler skal du flytte dit bækken bagud med denne stilling, træk dine mavemuskler op, før du løfter dine ben, når du løfter dine ben Sørg for at bringe dem så tæt på brystet som muligt. Med denne bevægelse tvinger du den bageste bækkenhældning endnu mere, og du vil spænde dine mavemuskler optimalt, når det kommer til det, med den hængende version skal du altid udføre bevægelsen med en aktiv hældning, for dette trækker du skulderbladene ned og holder spændingen på dette område. Dette er meget vigtigt for at beskytte dine skuldre mod skader.

Med supportversionen gør du den samme bevægelse, den eneste forskel er, at dine arme ikke er over, men under dit hoved. Du skal også sigte mod en udvidet, men ikke hyperextend albue. Du kan løfte dine knæ med dine skuldre, håndled og torso ind de lodrette linjer, og også med lidt tyndhed, hvor dine skuldre passerer dine håndled, er næste øvelse en kombination af forskellige bevægelser, den første er knæ-albue-planken, startpositionen for denne øvelse er meget vigtig i den store øvelse for dig selv som for knæhøjden sigter mod en bagudgående bækkenhældning for at aktivere din abs, det er også meget vigtigt at skubbe dine arme ned i gulvet og forsøge at skubbe dine skulderblade fremad og nedad med henblik på en hul kropsposition for optimal kerneindsættelse herfra bevægelse knæet ud mod det modsatte ell bogendon Læn dig ikke fremad, hvis du ikke kan nå din albue. Hold derefter spændingen, og flyt kun dit knæ, og prøv at vippe dit bækken så meget som muligt. Den næste del af træk er sideplanken.

En af de største ulemper Crunchen er den ensidige bevægelse med knæet til albuen og til den side, at du ikke spiller og kun rammer din lige abdominus, men også dine øvre licks, så når du laver sideplanken, har du brug for at få dit armben og skulderpladen så langt ind som muligt Tryk på gulvet og hold din krop så vandret som muligt, ikke kun hængende i dine strukturer, du kan gøre sideplanken parvis på gulvet og med det ene ben på gulvet er selvfølgelig meget sværere at stabilisere dig selv med kun et ben den sidste øvelse, underarmen plankis ligner den forrige, men her sigter du mod en anden variation i bevægelse, nøglepunkterne f Den statiske position er den samme som for knæene på albuen, men nu vil vi gøre denne grundposition lidt mere krævende, hvis en normal planke er ret let for dig, kan du justere sværhedsgraden igennem. Juster jo længere du bevæger din krop tilbage og væk fra dine hænder, jo sværere er denne øvelsesgæst, men vær forsigtig, fordi jo større håndtaget er, desto mere stress lægger du på din rygsøjle, hvilket er dårligt, hvis du ikke gør det øvelsen kan udføres rent, så stræb altid efter perfektion. En anden stor grundlæggende plankevariant er balanceplanken.

Du kan udvide din arm eller ben eller endda begge dele for at gøre bevægelsen mere udfordrende med hensyn til stabilisering. Som du kan se, er der mange andre øvelser med mere variation og derfor flere chancer for forbedring, men bland ikke bare på en eller anden måde , men med det program, der giver mening at se, hvordan det kan se ud, så tjek vores træningsprogrammer på Kelly MOOC-webstedet for eventuelle spørgsmål efterlad en kommentar tak

Kan du sidde på en træningsbold hele dagen?

Bundlinjen:Træningskugler skalvære tilbage tildyrke motion! Og ikke brugt tilsidderved dit skrivebordhele dagen. Brug dem i små perioder som en del af din kondition ogdyrke motionplan.16. december 2014

Er det godt at sidde på en gymnastikbold?

Påstår detstabilitetskuglervil styrke din kerne har lidt støtte i forskning. Faktisk,sidder på en stabilitetskugle, også kendt som en balancebold,træningsboldellerSchweizisk bold, kunne have skadelige virkninger. Producenter promoverer oftestabilitetskuglersom beggetræningudstyr og møbler.29. sep 2020

Er en 2-minutters planke god?

Hvis du ikke kan holde enplankei 120 sekunder er du enten a) for fed; b) for svag eller c) gør noget galt i din træning. En fit, sund fyr skal være i stand til at gøre en to-minut planke. John er også klar over værdien af ​​at gå ud overto minutter: Der er ingen. ”Nok er nok,” siger han.2. juni 2015

Forbrænder planker fedt?

Plankeer en af ​​de bedste kalorierbrændendeog gavnlige øvelser. ENplankehold engagerer flere muskler på én gang og derved gavner din krops kernestyrke. Ikke kunbrændendedetfedomkring dit maveområde, fungerer de også ved at give dig en forbedret kropsholdning, fleksibilitet samt en strammere mave.23. januar 2019

Er sit ups gode eller dårlige for dig?

Mange af vores patienter er overraskede over at lære detmavebøjningermåskedårligttil lænden.Mavebøjningerog crunches er en almindelig øvelse, der udføres for at styrke mavemusklerne, men forskere fortæller os detmavebøjningerkan beskadige lændeskiverne, og de kan endda styrke de forkerte muskler.20. juni 2019

Hvad er de mest effektive kerneøvelser?

Detmest effektive kerneøvelserer død bug, sideplank, frontplante, lodrette benkramper, flagrende spark, russiske vendinger og den hule krop holder og hænger. Detkerneer en samling muskler, der stabiliserer, roterer og bevæger rygsøjlen. En sundkerneoversættes til en stærkere lænd og bedre balance.25. marts 2021

Hvad er den bedste måde at lave en ball AB på?

Ball Ab udrulning. Læg på knæene, læg dine hænder oven på træningskuglen foran dig, armene udstrakte og ryggen lige. Hold ryggen og armene udstrakte, rul oven på bolden, indtil dine overarme presses mod den og træk dig op igen efter en kort pause. Hold armene udstrakte og ryggen lige igennem.

Hvad er den bedste måde at lave ab-øvelser på?

Træk vejret, mens du trækker dine mavemuskler sammen, og træk vejret, mens du vender tilbage til startpositionen. Lig på din nedre del af træningskuglen og læg dine hænder bag dine ører. Løft din overkrop op fra bolden og sænk den ned igen efter en kort pause.

Hvorfor har du brug for en stabilitetskugle til ab-øvelser?

Den primære fordel ved at udføre stabilitetskugle-ab-øvelser i modsætning til at træne direkte på en hård flad overflade er, at kroppen reagerer på kuglens ustabilitet for at forblive afbalanceret og engagerer mange flere muskler. Disse muskler bliver stærkere over tid for at holde balance.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling af håndsmerter - hvordan man opnår

Kan cykling føre til karpaltunnel? Hvis du nogensinde har oplevet følelsesløshed eller smerter i håndled eller hænder på cyklen, kan karpaltunnelsyndrom være synderen. Mens karpaltunnelsyndrom ofte er forbundet med lange timer på en computer, og gentagne aktiviteter, er det også en almindelig irritation blandt cyklister.

Nyc cykelbutik - almindelige svar

Hvor kan jeg købe en cykel i NYC? De 10 bedste cykelbutikker i New York CityNYC Velo. 66 2nd Avenue, 590 West 45th Street. Cykelhabitat. 476 5th Avenue, 228 7th Avenue, 560 Vanderbilt Avenue.718 cykleri. 427 7th Avenue. Bogcykler. 110 West End Avenue. Cykler NYC. 1400 3rd Avenue.Kickstand Cykler. 316 East 49th Street. Kør Brooklyn. Trædecykelbutik.

Cykling af bløde pakker - Komplet vejledning

Er fanny packs gode til cykling? Disse modeller er det optimale valg for racere og ryttere, der gemmer det meste af deres trail essentials direkte på deres cykel. Selv en lille hoftepakke giver plads nok til alle de nødvendige værktøjer til at løse de mest almindelige problemer.

Kvindecykler - omfattende reference

Hvad er den bedste cykel til en kvinde? De bedste cykler til kvinder at tage på ethvert eventyrCool cruise: Electra Cruiser 1 Step-Thru.Allround Good Time: Cannondale Quick 3 Remixte.Sleek E-Bike: VanMoof X3.Road and Rough Rider: Trek Checkpoint ALR 4.Fly- n-fold: Tern Eclipse P20. bjergmester: specialiseret stubjumperlegering. 7. maj 2021

Cykelkulhydrater - typiske svar og spørgsmål

Hvordan cykler du carb? Du kan variere din carb-cykelplan afhængigt af din træningsplan. For eksempel er en plan en 5-dages metode. Du spiser en lav mængde kulhydrater i tre dage (i gennemsnit ca. 100-125 gram hver dag). Derefter følger du op med to dage med at spise en højere mængde kulhydrater (175-275 gram) på fysisk aktive dage. г.

Bike pokemon go - omfattende reference

Kan du cykle for at klække et æg? Kort sagt, at cykle kan være en helt frugtbar måde at klække dine æg på og samle XP op, mens du stadig holder fast i appens etos om at få undervisere til at udforske verden omkring dem. Husk bare at være ekstra forberedt og udvis forsigtighed.29 июл. 2016 г.