Vigtigste > Øvelser > Hjernefordele ved træning - praktiske beslutninger

Hjernefordele ved træning - praktiske beslutninger

Hvad er de 3 grunde til, at motion er gavnlig for din hjerne?

Detfordelene ved motionkommer direkte fra dets evne til at reducere insulinresistens, reducere inflammation,ogstimulere frigivelsenafvækstfaktorkemikalier ihjerneder påvirker sundhedenaf hjernenceller, vækstenafnye blodkar ihjerne,ogselv overflodogoverlevelseafnyhjerneceller.09.04.2014Hvorfor motion er kritisk for en sund hjerne og kropsøvelse fysisk kondition gennem træning er et af de mest almindelige råd fra sundhedspersonale overalt i verden Kropslig kondition Vægttab og stresslindring Denne artikel fokuserer på nogle af de direkte fordele ved at træne i hjernen og krop, så motion og hjernen både direkte og indirekte understøtter hjernen, ifølge en artikel på Harvard-sundhedsbloggen. Fysisk aktivitet reducerer betændelsen af ​​insulinresistens og stimulerer frigivelsen af ​​vækstfaktorer i hjernen, der påvirker væksten af ​​nye blodlegemer. Disse vækstfaktorer fremmer også overflod og overlevelse af nye blodlegemer og indirekte holder hjernen sundt humør og sover og reducerer stress og angstproblemer, så fysisk anstrengelse Ise har vist sig at have nogle af følgende effekter: Nummer et, hukommelsesundersøgelser udført på hippocampus hos børn, voksne og ældre viste, at hjernestrukturen voksede efter aerob træning. Hippocampus er en del af hjernen, der har hukommelse og er derfor afgørende for at lære nummer to.

Forbedring af koncentration Træning forbedrer evnen til at fokusere på en opgave Ignorerer distraktioner og holder og manipulerer også oplysninger Aerobe øvelser Forbedret binding hos studerende og derfor kritisk for børn voksne og ældre samt forbedring af mental sundhed nummer tre, store humørforstærkere efter træning reelle og bør bruges som en alternativ stressaflastning. En otte ugers undersøgelse fra 2010 viste et signifikant fald i d'leh efter yoga og meditation involveret i håndtering af stressangst og angst nummer 4 Sænkningen af ​​den kognitive tilbagegang Fysisk aktivitet forsinker starten på psykologisk slid ved demens, især hos ældre. Et sted til at øve tidligt i livet for at undgå mental sygdom, der følger med alderen.

Han offentliggjorde en undersøgelse om neurologi, der tyder på, at kvinder, der var fysisk i deres middelalder, havde en 80% lavere chance for at udvikle demens end deres jævnaldrende, der kun var moralsk fit, var virkningerne af fitness hos overvægtige børn Nummer seks, der beskytter kroppen mod aldersrelateret Nedgang Ifølge en undersøgelse offentliggjort i Journal of Aging Research antyder det, at fysisk aktivitet, der opretholdes i en levetid, er forbundet med en lavere risiko for at udvikle kroniske sygdomme såsom kræft Diabetes kardiovaskulær og koronararteriesygdom relateret til kronologisk aldring nummer syv forbedres hjerte- og lungesundhed med regelmæssig fysisk aktivitet, både moderat og intens, sænker risikoen for at udvikle kranspulsåren. Regelmæssig træning styrker hjertemusklen og dens evne til at pumpe blod. Lungerne i resten af ​​kroppen - lungerne tempoerer automatisk for at holde trit og bliver derfor stærkere.Nummer otte øger magert masse og styrke højfrekvent træning i lavfrekvent træning begge muslinger på grund af forbedringen i blymasse og styrke i styrketræning hos mænd og kvinder hjælper også med ændringer i stofskifte Forøgelse af knogletæthed reducerer risikoen for skade og endda genopbygning mistede muskler Muskelopbygning er nødvendig for at forhindre hvilende stofskifte, der fører til fedme højfrekvent træning og lavfrekvent træning hjælper begge med at forbedre magert masse og d styrke hos mænd og kvinder nummer ni forbedrede kolesterolniveauer regelmæssig fysisk aktivitet og motion lavere blodkolesterolniveauer, således forhindring af forekomsten af ​​koronararterier Hjertesygdomme Hjerteanfald og slagtilfælde Læger anbefaler aerob træning eller vægttræning for at sikre, at det er sundt Kolesterolniveauer nås Nummer 10 Forebyggelse og styring af diabetes Regelmæssig træning k Kan hjælpe med at forsinke eller forhindre udvikling af type 2-diabetes med 60 % af den daglige fysiske aktivitet Aerob eller modstand træning forhindrer ophobning af blodsukker Insulinfølsomheden øges, og kroppen kan øge glukosen under og efter aktivitet Enhver form for fysisk aktivitet, der hjælper kroppen med at forbrænde kalorier, f.eks. B.

Gåture, rengøring, løb, sport er gavnligt og bør inkluderes i den daglige rutine. Body amo For børn, voksne og ældre er det derfor vigtigt at inkludere regelmæssig motion i vores hverdag for at opretholde en sund krop og også livsstilssygdomme for at forhindre

kosttilskud for at undgå

Hvilken øvelse er bedst for hjernen?

Aerobdyrke motion, ligesom løb og svømning, ser ud til at værebedst for hjernensundhed. Det skyldes, at det øger en persons hjertefrekvens, hvilket betyder, at kroppen pumper mere blod tilhjerne, siger Okonkwo. Men styrketræning, som vægtløftning, kan også medføre fordele forhjerneved at øge hjerterytmen.05.07.2017Faktisk er motion den mindst produktive måde at tabe sig på. Hvis du overvejer at tabe dig, skal motion være den sidste ting på din opgaveliste.

Fordi sport ser ud til at have meget forskellige effekter, end vi alle troede. I en bog kaldet Spark, udgivet i 2008 af John Ratey, blev det bevist, at motion har flere effekter på din hjerne end nogen anden del af din krop. Selv mig var det, da jeg læste bogen.

Motion er ved at blive en hemmelig opskrift for at øge din motivation, fokus og hukommelse. Det er som en magisk pille, der øjeblikkeligt øger dine hjernefærdigheder. Faktisk øger motion dine mentale evner mere end stoffer som Zoloft, som har en betydelig indflydelse på dine mentale evner.Hvordan? Plus, du går aldrig glip af en artikel igen. Lad os først forstå, hvordan hjernen fungerer i første omgang! Din hjerne er ikke et fast organ, der ikke kan ændres, det er et tilpasningsorgan, der ændrer sig ligesom enhver anden muskel i din krop, når du løfter en vægt, for eksempel styrker du dine arme. Jo mere du bruger det, jo stærkere og mere fleksibelt bliver det.

I modsætning til dine armmuskler skal du huske at din hjerne er det vigtigste organ i din krop. Alt, hvad vi gør, tænker og føler afhænger af, hvordan vores hjerneceller eller neuroner forbinder hinanden. Og hvad de forbinder med, er neurotransmittere.

Der er mange forskellige typer neurotransmittere i din hjerne, men dem vi målretter Fokus i denne artikel er dopamin, serotonin og noradrenalin. Jeg ved, det lyder lidt kompliceret, men jeg lover, at jeg vil forenkle det så meget som muligt. Den første er dopamin, en neurotransmitter, der er ansvarlig for at holde dig motiveret. Han søger og vated for en belønning for at holde dig i bevægelse.

Det giver dig motivation til at gøre ting. Hvis du nogensinde har ønsket at købe, lære eller vinde noget. Alt på grund af dopamin er det på udkig efter den potentielle belønning, du kan få af den, der får dig til at gøre denne ting, så du kan få den belønning.

gen hackman nu

Med andre ord er du umotiveret, fordi dine dopaminniveauer er lave. Faktisk forsøgte forskere at eksperimentere og slukkede dopaminreceptoren i en rotts hjerne, og resultaterne var fantastiske. Rotten blev så doven, at den sultede ihjel og ikke bevægede sig for at spise maden, selvom maden var i buret, fordi den ikke længere var motiveret.

Og den menneskelige hjerne fungerer på samme måde. Din dopamin bestemmer dit motivationsniveau. Og den gode nyhed er det.

Undersøgelser har vist, at træning øjeblikkeligt og markant øger dit dopaminniveau, hvilket betyder at du vil føle dig øjeblikkeligt motiveret. Hvis du spekulerer på, hvor længe du skal træne for at få det til at opnå dopamin boost. Bare rolig, vi skal tale om det om et øjeblik.

Den anden neurotransmitter er serotonin. Det er dybest set politimanden i din hjerne. Det påvirker dit humør, vrede og aggressivitet og hjælper med at holde din hjernes aktivitet under kontrol.

Med andre ord, hvis du føler dig ængstelig og deprimeret eller stresset, er det sandsynligt, at dine serotoninniveauer er lave. Og det er derfor, alle antidepressiva er designet til at øge dit serotoninniveau, fordi det er det, der får dig ud af depression og reducerer dit stress. Hvad ellers ?! Undersøgelser har vist, at motion har en direkte indvirkning på dine serotoninniveauer, hvilket betyder, at den bedste kur mod depression er simpelthen at træne.

Den endelige neurotransmitter er noradrenalin. Han har ansvaret for din opmærksomhed. Bliv fokuseret, mere sandsynligt på grund af lave niveauer af noradrenalin.

Det fungerer som de andre 2 neurotransmittere, vi talte om. Høje niveauer skærper din årvågenhed, og lave niveauer gør det vanskeligt at fokusere. Næsten alle stoffer påvirker disse neurotransmittere.

Kokain øger for eksempel dine dopaminniveauer, så du føler dig rigtig god. Forestil dig, om du kunne øge alle disse neurotransmittere på samme tid uden medicin. Dette er præcis, hvad sport er til.

Derfor kalder forfatteren af ​​bogen det - den magiske pille. Men det er ikke hele historien. Der er noget andet.

Træning øger også din hukommelse og indlæringsevner, og det er på grund af proteinet kaldet hjerneafledt neurotrofisk faktor eller BDNF for kort, hvilket viser sig at indeholde BDNF i den del af din hjerne, der er ansvarlig for din hukommelse og læring. Den største del af det er, at BDNF frigives, når vores blod pumper, hvilket får dine hjerneceller til at vokse og øger din evne til at lære. Med andre ord kan træning forbedre din hukommelse direkte.

Forestil dig, hvordan din dag ville være, hvis du straks kunne øge din motivation, humør og opmærksomhed hver morgen - alt hvad du skal gøre er at starte din dag med en øvelse, men hvor mange timer skal du træne? Ifølge forfatteren af ​​bogen er 6 timer om ugen nok, det kan holde dine neurotransmittere høje hele dagen. Men det er meget bedre, hvis du træner lige før dine studier eller arbejde. For i det øjeblik er dine neurotransmittere på det højeste niveau, og BDNF frigives simpelthen.

Derfor føler du dig energisk, motiveret og inspireret efter din morgenjog. Så inden du begynder at arbejde på dette projekt, skal du gøre dig selv en tjeneste og udøve i cirka 5 til 10 minutter. Hvis du vil vide mere om hjernen, og hvordan motion påvirker den, skal du tjekke bogen Spark.

Jeg forlod linket beskrivelsen af ​​artiklen. Hvis du kunne lide denne artikel, så glem ikke at trykke på knappen Abonner. Tak for at se, og vi ses i den næste.

Hvad sker der i hjernen, når du træner?

Hvornårdu træner,dugive en lavdosestød tilhjernebelønning centrerer systemet forhjernedet hjælperduforegribe glæde, føle dig motiveret og bevare håbet. Over tid, regelmæssigdyrke motionmoderniserer belønningssystemet, hvilket fører til højere cirkulerende niveauer af dopamin og mere tilgængelige dopaminreceptorer.06.01.2020

Hvad er 2 fordele ved kropsøvelse?

Forskning visersind-kropsøvelsekan hjælpe med at mindske angst og smerte, forbedre søvn og styrke deltagerne og øge deres trivsel. Klassernes musikalitet og fokus på vejrtrækning beroliger og slapper af deltagerne. Mange ser en nedsat puls inden for få minutter efter vejrtrækning.

Kan du udøve din hjerne?

Fysiskdyrke motion.

''Dyrke motionøger aktiviteten i dele afhjerneder skalgørmed udøvende funktion og hukommelse og fremmer væksten af ​​nyehjerneceller.

Hvorfor er træning vigtig?

Regelmæssig fysisk aktivitet kan forbedre din muskelstyrke og øge din udholdenhed.Dyrke motionleverer ilt og næringsstoffer til dit væv og hjælper dit kardiovaskulære system med at arbejde mere effektivt. Og når dit hjerte og lungesundhed forbedres, har du mere energi til at tackle daglige gøremål.

Er det vigtigt at træne både sindet og kroppen?

Der er mange andre måder at udøve dinhjerne, men vidste du, at fysisk aktivitet såsom modstanduddannelsekan også hjælpe med at forbedre din hukommelse? Forskning viser, at din livsstil kan påvirke de kognitive ændringer, der følger med aldring. Motion er en fantastisk måde at holde påbeggeditsindoglegemesund og rask.11.28.2018

Hvad er fordelene ved motion hver dag?

Dyrke motionstyrker dit hjerte og forbedrer din cirkulation. Den øgede blodgennemstrømning hæver iltniveauerne i din krop. Dette hjælper med at sænke din risiko for hjertesygdomme såsom højt kolesteroltal, koronararteriesygdom og hjerteanfald. Fastdyrke motionkan også sænke dit blodtryk og triglyceridniveauer.17 2021.

Hvilken rolle spiller træning i sindets kropsforbindelse?

Forbedret humørFysisk aktivitethar vist sig at forbedre humør og følelser af lykke.Dyrke motionudløser endorfiner, hjernens 'feel-good' neurotransmittere. Endorfiner øger dit humør og hjælper dig med at slappe af.

Hvorfor er træning så vigtig?

Regelmæssig fysisk aktivitet kan forbedre din muskelstyrke og øge din udholdenhed.Dyrke motionleverer ilt og næringsstoffer til dit væv og hjælper dit kardiovaskulære system med at arbejde mere effektivt. Og når dit hjerte og lungesundhed forbedres, har du mere energi til at tackle daglige gøremål.

Hvordan påvirker motion hjernens sundhed?

Træning inducerer også frigivelsen af ​​gavnlige proteiner i hjernen. Disse nærende proteiner holder hjerneceller (også kendt som neuroner) sunde og fremmer væksten af ​​nye neuroner. Neuroner er hjernens fungerende byggesten. Som et resultat er individuel neuronsundhed vigtig for den generelle hjernesundhed.

brugte cykler til salg

Hvilket er bedre for din hjerne, træning eller modstandstræning?

Så i mellemtiden ser det ud til, at da aerob træning, modstandstræning og sind-kropsøvelser alle er forbundet med beviser, der specifikt understøtter fordele for hjernens sundhed, skal du opretholde en forskelligartet praksis ved at bruge disse øvelser som byggesten i dit regime. Og hvor er videnskaben om motion og hjernens sundhed på vej?

Hvordan forbedrer træning musens hukommelse?

Motion forbedrer hukommelsen hovedsagelig på grund af det faktum, at den øger hjerneafledt neurotrofisk faktor (BDNF) - et protein, der spiller en vigtig rolle i hukommelsesdannelse og opbevaring. Selv efter 2 uger efter træning viste mus stadig mentale fordele ved deres træning to uger før.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Gatorade vs vand - holdbare løsninger

Er Gatorade bedre end vand til dehydrering? Pedialyte og Gatorade er begge designet til at forhindre eller behandle dehydrering. Faktisk takket være deres elektrolytindhold er de mere effektive end vand ved rehydrering. г.

Utah cykel love - enkle svar på spørgsmål

Er det ulovligt at cykle på fortovet i Utah? I modsætning til mange stater i landet hedder det i Utah-loven, at cyklister kan køre på fortovet. Cyklister har lov til at køre på fortove uden for bykvarterer. I Salt Lake City er fortovscykling forbudt i kvadratområdet mellem North Temple, 500 South, 400 West og 200 East.2 2016.

Morgenmad på 600 kalorier - almindelige spørgsmål

Er det OK at spise 600 kalorier til morgenmad? Som en del af sin One You-kampagne anbefaler PHE voksne, der sigter mod en 400-600-600 diæt, hvilket betyder, at vi ikke spiser mere end 400 kalorier til morgenmad og 600 kalorier til frokost og middag. Det resterende anbefalede daglige kalorieindtag (2.000 for kvinder og 2.500 for mænd) kan tages op med snacks. 6 мар. 2018 г.

Ibis ripmo til salg - komplet manual

Hvor meget vejer Ibis Ripmo? Ripmo vejer en svag 6. 25 kg med et DPX2-stød og komplette byggerier starter ved 28 kg.

Brød, der er godt for dig - hvordan man løser det

Hvilket brød er bedst til vægttab? I en undersøgelse mistede folk på en diæt med lavere kalorieindhold, der omfattede fuldkorn, såsom fuldkornsbrød, mere mavefedt end dem, der kun spiste raffinerede korn, såsom hvidt brød og hvid ris. Hele korn giver flere vitaminer, mineraler og fibre end raffineret. Men at overdrive fuldkornsbrød kan også tilføje pund. г.

Sådan forhindres mavepine - søg efter løsninger

Hvad kan jeg spise for at stoppe mavesmerter? Forkortelsen 'BRAT' står for bananer, ris, æbleauce og toast. Disse kedelige fødevarer er milde på maven, så de kan hjælpe med at forhindre yderligere maveforstyrrelser.