Vigtigste > Øvelser > Kan du træne efter covid vaccine - almindelige spørgsmål

Kan du træne efter covid vaccine - almindelige spørgsmål

Hvor lang tid varer immuniteten efter Covid-vaccine?

Forskere forventer, at et fuldt vaccineret individ har høje antistoffer mod virussen i mindst seks måneder, men vi ved det ikke efter otte måneder, 10 måneder eller 12 måneder, sagde han.1. 2021.

Velkommen til den daglige osmoserapport om coronaviruspandemien. Jeg er læge Rishi Desai. Jeg er overlæge hos Osmosis.

Jeg er også en pædiatrisk læge til infektionssygdomme og har tidligere arbejdet hos CDC inden for virussygdom i udbruddsforskning. Så i dag skal vi tale om, hvor længe immuniteten varer, er kommet meget op i både medier og uvidenskabelige kredse. Vi forsøger at finde ud af, om immunitet er noget, vi kan stole på for at hjælpe os med at beslutte, hvem der kan komme ind i samfundet igen.

Der er dette fantastiske papir kaldet Antistofresponser mod SARS-CoV-2, det virus, der forårsager COVID-19. og de prøver at besvare dette, og en af ​​de ting, vi skal svare på, er når du viser antistoffer, når du skal have immunitet, og de har vist, at hastigheden af ​​serokonvertering, som er den hastighed, hvormed du starter Antistoffer, der starter for at vise stigning stiger hurtigt i de første 2 uger. Så to uger efter du fik infektionen, startede du dette immunrespons, og de viste, at i alt i denne gruppe på 161 personer havde ca. halvdelen vist stigninger i antistofniveauer dag 11, og hvert antistofniveau viste stigninger med 39.Dag. Med andre ord mellem 1 og 2 måneder havde alle i deres undersøgelse, der skulle have et immunrespons, en. Nu havde de også denne store tabel, som er tabel 2 i deres undersøgelse, der viser værdien af ​​antistoffer til at detektere sygdom.

Du ved, når du opdager en sygdom, taler du om følsomhed og ideelt set genkender du alle, der har en sygdom. Det ville være en følsomhed på 100%, men nogle gange savner du mennesker, og hvis du savner, siger en ud af 100, ville det være en følsomhed på 99%. Her, ved hjælp af RNA-tests, havde RNA-følsomheden en følsomhed på 67%.

Så du savnede 33 mennesker med RNA-test. De fik 93% med antistoftest alene. Så kun savnet omkring 7 ud af 100.Og hvis man ser på RNA og antistoffer sammen, kan man se, at følsomheden stiger til 99,4%. Så på dette tidspunkt mangler de kun et gennemsnit på 1 ud af 100.

Så det er en temmelig kraftfuld måde at bruge 2 forskellige tests, RNA-testen og de serologiske antistoftest sammen for at få så mange mennesker som muligt. Du får op til 99%. Nu ved vi, at COVID-19 kun har eksisteret i menneskeheden i et par måneder.

For virkelig at forstå, hvor længe immuniteten varer, ved vi, hvornår du viser et immunrespons, men for at vise, hvor længe den varer, er vi nødt til at se på potentielt andre coronavirus, og der er denne fantastiske undersøgelse, der ser på SARS. Dette blev offentliggjort tilbage i 2007, og en af ​​de vigtigste konklusioner, de når, er, at den generelle tendens til IgM topper omkring 1 måned efter symptomdebut og IgG topper 2-4 måneder efter symptomdebut noget konsistent på tværs af forskellige studier, og de fandt, at også i dette undersøgelse. Jeg nævnte netop dette, fordi vi bare talte om, at IgG toppede omkring dag 39, eller i det mindste fik de fleste et positivt resultat inden da.Så med dette andet coronavirus er dette SARS igen, ikke SARS-CoV-2, men med SARS toppede det også i de første par måneder, lad os sige op til det 4. diagram i dette tilfælde, og du kan nu se det i trekanterne. Dette er den øverste linje, trekanten viser den IgG positive procentdel. Du kan se hendes top igen mellem 90 og 120 dage.

godt kolesterol

Så dette er måned 3-4, men det er skønheden i denne undersøgelse, fordi den skete for over et årti siden over tid, og du kan se, at satserne stadig er høje, selv 1-2 år senere, men hvis du gør det, når du kommer ind i tredje år ser du et stort fald. Faktisk var dette deres vigtigste opdagelse, at et eller andet sted omkring år 3 begynder immunitets- eller IgG-niveauer at falde. Du kan se IgG% positive prøver, du kan se, at det når sit højdepunkt igen dag 120 eller deromkring, når du rammer 100.

Så det ville tage 4 måneder, og du kan se, at det forbliver i området 93% - 89% - 90%, og derefter falder det til 53%. Og det var omkring 3 år siden. Så her ser du et stort fald, og hvis du er nysgerrig, er det her IgM begynder at falde i måned 1-2, det er her IgM-niveauer begynder at falde efter at have ramt et højdepunkt på omkring 76%.

Så det falder meget tidligt, men det IgG-niveau, som vi virkelig stoler på for at holde et godt immunrespons mod SARS og andre coronavirus, det ser vi om et par år. Nu kan du ikke rigtig gøre denne næste undersøgelse på mennesker, men de gjorde det på makaker, rhesusaber, og i det væsentlige inficerede de dem, fik COVID-19 og forsøgte derefter at inficere dem, og lad mig fortælle dig at vise hvad de fandt ud af, da de prøvede dette. Tal tæller nu, og de gjorde det kun mod et par makakaber.

Jeg tror i slutningen af ​​dagen, at de kun lavede to makaker, der faktisk blev reinficeret, og de viste, at disse aber fra vores nuværende undersøgelse ikke kunne reinficere dem, hvis aberne producerede det neutraliserende antistof tidligt efter den primære infektion, hvilket giver mening og er i tråd med hvad vi altid tror på, at hvis du har en antistofreaktion, er det usandsynligt, at du reinficerer dig, og dette vises i denne abeundersøgelse. Du henviser også til dette andet fænomen, hvor udskrevne patienter vender tilbage og tester positive. Faktisk er dette blevet rapporteret i nyhederne og rapporteret her, ved du, g Da vi ved, at der er et immunrespons over for COVID-19, mener de, at hvis dette sker, er det meget sandsynligt, at hvis dette sker, er det sandsynligt på grund af til falske negative resultater er, så her i denne artikel diskuterer de kort, hvad der sker, når vi læser om disse tilfælde, hvor folk får COVID-19, får behandling, går hjem og derefter kommer tilbage og har infektionen igen.

Er det virkelig en geninfektion? Det er spørgsmålet? Her er en overskrift fra LA Times, som får det rigtigt. Der står: Du overlevede koronavirussen. Så testede de positive igen.

Hvorfor? Nu baseret på hvad jeg lige har gennemgået. Vi ved, at du får et antistofrespons. Vi ved, at du kan måle det med IgG-niveauer generelt, og når de er høje, skal du ikke have reinfektion, i det mindste tror vi ikke det i mindst et par år, og måske på det tidspunkt skal du få en boosterdosis eller noget lignende.

Hvis der er en vaccine, skal du muligvis vaccinere igen på dette tidspunkt. Men i øjeblikket tror vi, at immuniteten vil vare i et par år. I de tilfælde, hvor folk bliver inficeret, er den mest sandsynlige forklaring, og de henviser faktisk til hernede, at folk i det væsentlige går hjem og enten er falske negative, hvilket betyder at de troede, at de havde fjernet infektionen, men de gjorde det ikke , og testen mislykkedes simpelthen dem.

Husk, vi viste tidligere, at RNA-testen savner mennesker, og måske er det, der sker, de går glip af tilfælde, og så går de hjem og tænker, at de slipper af med den virus, de aldrig har haft, og de bliver syge igen, fordi de måske aldrig rigtig er kommet sig. På den anden side kan der være nogle falske positive, måske når du testede igen, troede de, at de var positive anden gang, men måske var de ikke, måske havde de noget andet og af en eller anden grund ødelagde denne test og fortalte dem, at de var positive, når de ikke var, og det sker også. Så det kunne være falsk negativt, det kunne være falsk positivt på den ene eller anden måde.

Hvad der kommer igennem er et testproblem. Den tredje mulighed, der ikke er nævnt i denne artikel, men jeg foreslår kun det her, er at disse meget få mennesker måske har en form for immunmangel, måske har de ikke en god IgG-respons af en eller anden grund. For det første, fordi vi overholder det, skal du huske, at vi i øjeblikket ikke rigtigt måler dette i de fleste tilfælde, så måske har de aldrig haft et godt IgG-svar, og så de er faktisk tilbøjelige til at reinficere, og det ville være noget unikt for denne person på grund af deres bundlinje, så vi tror, ​​at du med COVID-19 får et godt immunrespons, der vil vare i et par år, og på dette tidspunkt har du muligvis brug for en anden vaccine, hvis den er tilgængelig og sandsynligvis stadig er til stede, eller måske vil du bare blive udsat igen på dette tidspunkt og få det, ved du, et naturligt boost til din immunitet.

Men i disse tilfælde af reinfektion ser det ud til at tage et par år. Sandsynligvis mere at gøre med test Foretag fejl, så handle Normalt siger vi, at sygdomme forsvinder og kommer tilbage. Så tak for at tænde, tryk på den røde abonnementsknap og klokkeikonet for at modtage daglige opdateringer.

Husk at gøre din del for at hæve linjen og flade en kurve.

Er der nogen, der har fået Covid efter at have været fuldt vaccineret?

Selvom det er sjældent, er det muligt, at fuldt vaccinerede mennesker kan blive smittet med Covid-19. Et nylig udbrud af Covid-19 tilfælde forbundet med delta-varianten i Israel omfattede f.eks. Mange, der var blevet fuldt vaccineret. Disse kaldes gennembrudsinfektioner, og de er typisk milde.4

VIL ARBEJDSTIDENE I NORDWEST AKTIVITETSCENTRUM. AMEERA UDVIDES? >>> OVER 143 MILLIONER COVID-19 DÅNDER blev ADMINISTRERET HER I USA FOR AT VÆRE INFICERET MED VIRUSET. OG VORES HOVEDSUNDHEDSREDAKTOR DR.

PARTHA NANDI KOMMER NU til os for at dele data fra to virkelige studier. OG DR. NANDI, EKSPERTER, JEG TÆNDER AT VÆRDI DETTE GENBRUG, BROTTGÅR FALD? HVAD KAN DU FORTALE OS OM DIG? >> S AMERA, BROTTTAGSSAGERNE SKER.

HVAD BETYDER DET? EN PERSON FULD VACCINERET L GIKES ER INFEKTERET MED VIRUSEN, MEN IKKE SKRÆLES AF DET, TO VIRKELIGE STUDIER I VERDEN HAR VISET, AT DEN SAMLEDE RISIKO ER MEGET LITEN. >> OVER 8.000 MEDARBEJDERE DELTAGER I DEN ENESTE STUDIE PÅ UNIVERSITETET TEXAS SYDVESTMEDICINSKE CENTER I DALLAS. ALLE VAR FULDT Vaccineret, d. - POSITIV TEST FOR COVID? Fire mennesker.

KUN FIRE. SUNDHEDSARBEJDERE, der var involveret i den anden undersøgelse ved to universiteter i CALIFORNIA CAMPUS, blev kun over 14.800 af dem testet efter at have modtaget begge doser og kun 37% evalueret, at estimatet for positive test for denne sundhed er 1%. JA, GENBRUGSFAL KAN SKJEDE, MEN betragtes sjældent. >> DET ER NØGLESPØRGSMÅLET, AMEERA.

KALIFORNIEN Undersøgelsen udstedes, at nogle af de inficerede symptomer har nogle af de symptomer, du har, og er symptomerne flere, de arbejder med mælk og er ikke overrasket, fordi de studier, der er tilfældet, LÆGEMIDLER ELLER Undersøgelser. DETTE ANGIVER, HVAD VACCINERNE GØR, HVAD DE GØR FOR AT HÅLE DIG UDEN SYGEHUSETALET OG OPBEVARE DIG UTEN MORNEN. SÅ GODT, MEGET EFFEKTIVT, JEG KAN IKKE tænke nok, hvor vigtigt det er at blive vaccineret, fordi det virkelig gør, hvad det skal. >> VI HAR OVERVÆGTET MEGET OM VARIANTERNE, SÆRLIG DEN STORE BRITANIEN VARIANT, DER RYGER HER I MICHIGAN.

I hvilket omfang spiller disse varianter en rolle i disse gennembrudssager? Vi har snart flere data. CDC Undersøger gennembrudssager for at se, om varianterne er rodårsagen. Jeg ved ikke, at disse gennembrudssager eksisterer, og VACCINERNE IKKE FUNKTIONER DET VIL VÆRE MED DENNE VARIANTER, VI OPLEVER sygdom, der påvirker kroppens evne til at opbygge en immunreaktion mod VIRKSOMHEDEN.

SAMLET, HVAD VIL FØLGE SIKKER, AT DU BESKYTTES NATED, SKAL FØLGENDE FORHOLDSREGLER. BÆR EN MASKE, UNDGÅ FOLK OG SOCIAL AFSTAND FRA DER, DER IKKE VACCINERES, SKULLE DU VIDERE, AT VI HAR ALLE ANDRE OMBORD OG ER VACCINERET. JEG TROR, VI KOMMER TILBAGE TIL NORMAL, OG VIRUSET VÆRT FOGGET OP TIL ALT FOR FOCUS PÅ DET ELLER SE PÅ VARIANTERNE, VI SKAL SE efter forstyrrelser, MEN BLIV VACCINERET og BLIV BESKYTTET.

DETTE ER, JEG TROR, MINE TIP-VÆRKTØJER. >> ALLE SKAL GØRE DERES DEL, SÅ AT VI KAN FORTSÆTTE DR. NANDI, TAK SOM ALTID FOR VIGTIGE OPLYSNINGER.

OG HVIS DU HAR et CORONAVIRUS-SPØRGSMÅL TIL LÆGEN, KAN DU ALTID E-POSTE HAN DR. NANDI AT

bedøvende spray til løbere klør

Kan du stadig få Covid efter begge vacciner?

Covid-19 vacciner er yderst effektive, men nogle mennesker vil stadig være sårbare over for virussen, selv efter at de har fået deres skud.7

Som altid er det vores første prioritet at holde alle trygge og sunde, og det inkluderer pleje af de sygeste COVID-19-patienter, mens man finder måder til at imødekomme alle vores patients sundhedsbehov. Brug af telemedicin og finde nye måder at nå ud til patienter derhjemme, finde nye måder til træning og omskoling.

At påtage sig nye roller og gennemføre banebrydende forskning på en bemærkelsesværdig kort tid vil have din indsats og vil redde utallige liv. Selv i dag, når vi står over for vores nylige stigning i COVID-19 tilfælde ved VUMC, kommer der nogle opmuntrende nyheder. Mindst to COVID-19 vacciner har vist lovende resultater i kliniske fase III-forsøg.

Vi forventer, at to muligheder også har: en fra Moderna og en anden fra Pfizerboth, der viser bemærkelsesværdig effektivitet baseret på information fra datasikkerhedsudvalg og nu en grundig evaluering foretaget af CDC, FDA og uafhængige peer review-rådgivende bestyrelser. Selvom der sandsynligvis vil følge flere vacciner, blev disse første vacciner lavet på nye måder ved hjælp af RNA, som både har fremskyndet udviklingsprocessen og giver vigtige sikkerhedsfordele og modtaget doser fra en eller begge virksomheder i slutningen af ​​december. Vi afventer endelig vejledning fra CDC og Tennessee Department of Health om, hvordan man prioriterer doser, når forsyningen stadig er begrænset.

Det ser ud til, at de, der leverer sundhedspleje i frontlinjen, vil være de første til at tilbyde vaccination. Efterhånden som vi går, forventer vi større forsyninger, så vi arbejder allerede hårdt på distributionsplaner for alle på VUMC såvel som for vores patienter. Det er her, vi har brug for din hjælp, vi ved, at folk i hele regionen stoler på VUMC og henvender sig til alle af os til information. Mest sandsynligt modtager du allerede spørgsmål fra familie og venner.

Vi ved, at folk har gode spørgsmål om vaccinen, og nogle er endda skeptiske over for disse hidtil usete og ukendte forhold. Du har sandsynligvis dine egne spørgsmål. Derfor lancerer vi en speciel artikelserie for at dele de nyeste oplysninger om vaccinen.

Det bliver VUMCs eget Dr. William Schaffner-show. En velkendt smitsom sygdomsekspert.

Han er blevet en af ​​de mest betroede stemmer i landet under pandemien. Vores mål er at give dig mere information om vacciner generelt og disse COVID-vacciner i særdeleshed, herunder deres sikkerhed og effektivitet Vaccine effektiv? Hvilke bivirkninger kan vi forvente? Og hvordan vil vaccinen hjælpe os med at opnå flokkeimmunitet? Bill - Mange tak Dr. Balser, det er en fornøjelse at være sammen med dig i dag for at informere dig om den vigtige rolle, som vacciner spiller for at holde os sunde.

Jeg har dedikeret min professionelle karriere til undersøgelse og forståelse af smitsomme sygdomme, der påvirker vores daglige liv. COVID-19 certai Det har haft en enorm indflydelse på vores verden i det forløbne år, og når vi bevæger os mod udvikling af vaccine til COVID-19, er det naturligt at stille spørgsmål om det. Jeg håber, at du til sidst vil føle dig sikker på, at en COVID-19-vaccine vil være både sikker og effektiv.

Så lad os se på denne samtale COVID Vaccine 101. Der er flere spørgsmål, vi får hver dag, da folk bliver ved med at høre mere om en COVID-19-vaccine, og jeg vil prøve at give nogle svar. Spørgsmål nummer et, hvordan kan man få immunitet over for et virus som COVID-19? En måde at få immunitet på er at fange virussen.

Ofte når vi får en infektion, lærer vores krop, hvordan vi beskytter os mod at blive syge igen af ​​hvad kalder vi dette antistof. Vi kalder denne beskyttelse, immunitet. Problemet med at blive immun på denne måde er naturligvis imidlertid, at virussen kan gøre dig meget syg, og du kan også sprede virussen ved at inficere andre og gøre dem syge.

I tilfælde af COVID-19 har vi alle set, at denne co-rona-virus kan forårsage virkelig alvorlig sygdom og endda død, og faktisk ser vi nu tusindvis af dødsfald om dagen i USA. Den anden og bedre måde at få immunitet på er med en vaccine. Vacciner lærer vores immunsystem sikkert at genkende visse infektioner, før de kan inficere os og gøre os syge.

Som reaktion på vaccinen producerer vores immunsystem også antistoffer. De samme antistoffer beskytter os mod den virkelige virus. Vacciner har dramatisk reduceret sygdomshistorien rundt om i verden.

Takket være en vaccine, kopper, er denne virkelig frygtede infektion blevet udryddet over hele verden. En vaccine har resulteret i en reduktion på 93% i kighostetilfælde, vi ser dem ikke længere på vores børns afdelinger. En vaccine forårsagede 99%.

Reduktion i fåresyge. Og polio - Polio blev elimineret, elimineret, og nu takket være en vaccine i det meste af verden i USA. Der er mange andre vacciner, og selvom meget få er 100% effektive, reducerer de i høj grad forekomsten af ​​sygdommen, så vi kan gå i vores normale liv med lidt forstyrrelse.

Denne mangel på immunitet er grunden til, at COVID-19-virussen har forårsaget så meget forstyrrelse. Den spredes hurtigt i samfund, fordi virussen er helt ny for mennesker. Da ingen af ​​os er immune over for virussen, har det ikke noget problem at finde nye mennesker til at inficere.

For at bremse spredningen er vi nødt til at gøre det sværere for virussen at finde nye mennesker at inficere. Vi gør dette gennem social afstand og maskering. vi er ikke perfekte, og vi har allerede set udfordringerne ved at få alle til at respektere disse begrænsninger.

En sikker og effektiv vaccine kunne virkelig hjælpe med at afslutte COVID-19-pandemien. Spørgsmål to: Hvad får en vaccine til at fungere? Den vigtigste del af en vaccine er antigenet. Det er den del af vaccinen, der faktisk stimulerer vores immunsystem til at holde os sikre.

Forskellige typer antigener er lavet af forskere til at fremstille forskellige typer vacciner, og mange vacciner indeholder kun antigener fra en del af en virus. I tilfælde af COVID-19-vacciner er antigenerne bare et meget lille stykke af virussen, hvilket betyder, at de ikke kan replikere, de ikke kan reproducere, og hvis de ikke kan reproducere, kan de ikke forårsage infektion, hvilket er så vigtigt, at jeg gentager dette udmelding. COVID-19-vaccinerne kan ikke få dig til at få COVID-19, frygt ikke.

Når du nu får en vaccine med antigenet, stimulerer antigenet dit immunsystem til at producere antistoffer mod virussen, og disse antistoffer bygger de din immunitet. Når din krop først udvikler disse antistoffer, vil den huske dem. Så hvis du nogensinde udsættes for virussen igen, vil din krop hurtigt gendanne disse antistoffer for at reducere chancen for, at den aktive virus vil inficere dig og gøre dig syg.

Du bliver beskyttet. Spørgsmål tre, har vi brug for en vaccine for at opnå flokkeimmunitet? Du ved, der har været en masse diskussion om dette begreb med besætningsimmunitet, så jeg synes det er vigtigt at forstå, hvad denne besætningsimmunitet virkelig betyder. Det er baseret på ideen om, at en virus er en levende ting, der virkelig ønsker at sprede sig fra person til person.

Nu, hvis alle er immun eller resistente, så har virussen ingen steder at gå, og den kan ikke sprede sig. Måden at blive immun på er gennem en vaccine, der beskytter dig mod infektionen. Vi kunne opnå flokkeimmunitet, efter at 60 til 75% af befolkningen enten er vaccineret eller inficeret med virussen.

Vaccination vil først og fremmest tage lang tid og naturligvis medføre mange unødvendige sygdomme og dødsfald. Vi skal også være opmærksomme på, at hvis vi alle er vaccinerede, vil det også beskytte mennesker, der ikke kan vaccineres. For eksempel børn, der er for unge eller kræftpatienter, der er nedsat immunforsvar, dvs.

H. de har et svækket immunsystem. Når alle andre er vaccineret, giver det hvad der kaldes kokonbeskyttelse for dem, der er for skrøbelige til at blive vaccineret.

Fjerde spørgsmål, hvad er effektiviteten af ​​en vaccine? faktisk målt? De indledende resultater af COVID-19-vaccineundersøgelserne viser, at de er 95% effektive. Hvad betyder denne 95% effektivitet virkelig? Lad mig demonstrere dette ved hjælp af et par tal som et eksempel, der ikke er fra en specifik COVID-19-undersøgelse - i denne hypotetiske undersøgelse får halvdelen af ​​de frivillige en vaccine. Den anden halvdel får placebo, saltvand i stedet for en vaccine, alt sammen under kode.

Under undersøgelsen udfører forsøgspersoner deres normale liv. Forskerne sammenlignede, hvor mange mennesker der fik COVID-19 i hver gruppe, placebogruppen og vaccinegruppen. Lad os sige, at hundrede mennesker i placebogruppen fik COVID 19 i undersøgelsesperioden.

I modsætning hertil udviklede kun fem personer i denne gruppe sygdommen i vaccinegruppen. Så forskere vil sige, at vaccinen faktisk beskyttede 95 mennesker i vaccinegruppen mod at få viruset. Dette betyder, at vaccinen er 95% effektiv.

En vaccine, der er 95% effektiv, er ekstraordinær, svarende til koppevacciner og poliovacciner. Femte spørgsmål, vil en COVID-19 vaccine være sikker, da den blev udviklet så hurtigt, og hvad kalder du denne ting en EUA? Vacciner kan kun administreres med FDA-godkendelse i USA, som har strenge retningslinjer og krav til udvikling og godkendelse af vacciner. Dette sikrer, at en vaccine er både sikker og effektiv.

Her er et par nøglepunkter for at sikre, at en sikker vaccine udvikles og godkendes. Sikkerhed betyder, at undersøgelser af vaccinen har vist, at den gør minimal skade. Som alle vacciner kan det selvfølgelig forårsage en øm arm på injektionsstedet eller let feber.

Nogle mennesker føler sig faktisk lidt dårlige en dag efter vaccinationen med smerter eller hovedpine. Dette er faktisk dit immunsystem, der arbejder med vaccinen. Som med andre vacciner, du har modtaget, forventer vi disse bivirkninger.

Imidlertid forårsagede disse vacciner ikke alvorlig sygdom eller død. Selvom COVID-19 er en ny virus, har forskere faktisk studeret denne type virus i over 15 år, så vi har haft et forspring på vaccineforskning. Faktisk har forskere her på Vanderbilt været i spidsen for udvikling af coronavirusvaccine i det sidste årti.

Vacciner udvikles gennem de samme overvågningsfaser som en typisk vaccine. Kun pandemiens sværhedsgrad har accelereret tempoet i processen. Nogle trin udføres på samme tid og ikke den ene efter den anden.

COVID-19-vaccinerne, ligesom andre vacciner, testes på store grupper af mennesker, og der foretages meget nøje vurderinger af sikkerhed og effektivitet. Brug af en stor gruppe frivillige Det gælder også individuelle forskelle. Det er vigtigt at vide, at mennesker af alle racer, etniciteter og aldre vil blive inkluderet i undersøgelserne.

Efter alt det, der udvikles, hvordan bliver vaccinen faktisk godkendt? Når producenten har gennemført de krævede undersøgelser og har set undersøgelserne demonstrerer både sikkerhed og effektivitet, vil alle detaljerede videnskabelige data blive leveret til FDA om, hvordan vaccinen blev udviklet, hvordan den blev undersøgt, og hvor mange mennesker der blev undersøgt. Dataene verificeres derefter af en uafhængig gruppe eksperter med ekspertise inden for virologi, biostatistik, etik og folkesundhed, og som ikke arbejder for det farmaceutiske selskab, der udfører forskningen eller nogen anden konkurrerende virksomhed, og de arbejder heller ikke for regeringen. Disse er eksterne eksperter, og de vil rådgive FDA om, hvorvidt en vaccine skal godkendes til godkendelse eller ej.

Jeg kan forsikre dig om, at de begge er uafhængige og ihærdige over for en COVID-19-vaccine, en nødgodkendelse, denne EUA kan leveres af FDA i folkesundhedsnødsituationer såsom den nuværende COVID-19-pandemi. For at et EØS skal være et redskab til at fremskynde tilgængeligheden af ​​medicinske modforanstaltninger, herunder vacciner, hvis der skal udstedes EØS for en vaccine, skal FDA være overbevist om, at folkesundhedstruslen klart er meget alvorlig, og at vaccinen er en vigtig og sikker vej til forebyggelse af sygdom. Spørgsmål seks: Vil en COVID-19 vaccine gøre mig syg? ”At få en COVID-19-vaccine vil sandsynligvis få dig til at føle dig under vejret i en dag eller to, men du bliver ikke syg af virussen. Når du får vaccinen, skal du have et immunrespons over for vaccinen.

Reaktionen kan være alt fra at føle sig træt til at have feber, smerter i lemmerne eller en øm arm. Alle disse reaktioner er faktisk en god ting og et tegn på, at din krop beskytter disse antistoffer, og at vaccinen hjælper dig med at opbygge immunitet, at vaccinen ikke giver dig virussen, og disse reaktioner er meget bedre end den virus, jeg er glad for at have muligheden for at stille disse vigtige oplysninger om COVID-vacciner til rådighed for dig, og når jeg først er berettiget, planlægger jeg selv at få vaccinen. Jeg opfordrer dig også til at blive vaccineret, så snart vaccinen bliver tilgængelig, Dr.

Balser? - Tak Dr. Schaffner for at give disse vigtige oplysninger og for alle dine bestræbelser på at hjælpe vores land med bedre at forstå COVID-19. Jeg håber, at denne artikel begynder i dag for at besvare dine spørgsmål og forberede dig på at besvare spørgsmål, som du sandsynligvis allerede får fra venner, familie og andre i vores samfund.

Det er vigtigt at huske, at det at have en vaccine ikke betyder, at pandemien er forbi, i det mindste endnu ikke, når vi begynder at vaccinere vores patienter og os selv. Vi skal fortsat være opmærksomme og følge de samme grundlæggende sundhedsanbefalinger, herunder iført en maske og følge alle sikkerhedsretningslinjer, indtil millioner af amerikanere er vaccineret. Hos VUMC ønsker vi at være klar til at gøre vores del, når vaccinen leveres, og hvordan vi gør den tilgængelig for dig og vores patienter.

Tak igen for alt hvad du gør for at gøre en forskel. Vi taler snart igen.

knæstyrkeøvelser til cykling

Hvad er bivirkningerne af Covid-19 vaccine?

Indtil videre er de mest almindelige fysiske reaktioner på mRNA COVID-19-vaccinerne træthed, hovedpine, muskelsmerter, kulderystelser, feber, kvalme, ondt i halsen, diarré og opkastning. Der har været nogle rapporter om sjældne, men mere alvorlige bivirkninger fra vaccinerne.to

Kan coronavirus sygdommen spredes gennem afføring?

Risikoen for at fange COVID-19-virus fra afføringen hos en inficeret person ser ud til at være lav.

Der er noget bevis for, at COVID-19-virus kan føre til tarminfektion og være til stede i fæces. Cirka 2? 10% af tilfældene med bekræftet COVID-19 sygdom præsenteret med diarré (2? 4), og to undersøgelser påviste COVID-19 virale RNA-fragmenter i fæces hos COVID-19 patienter (5,6).

Imidlertid har kun én undersøgelse hidtil dyrket COVID-19-virussen fra en enkelt afføringsprøve (7). Der har ikke været rapporter om fækal? Oral transmission af COVID-19-virus.

Vil klimaforandringer gøre COVID-19 værre?

Der er ingen tegn på en direkte sammenhæng mellem klimaændringer og fremkomsten eller overførslen af ​​COVID-19 sygdom. Da sygdommen nu er veletableret i den menneskelige befolkning, bør indsatsen fokusere på at reducere transmission og behandling af patienter.

Under hvilke forhold overlever COVID-19 længst?

Koronavirus dør meget hurtigt, når de udsættes for UV-lys i sollys. Som andre indhyllede vira overlever SARS-CoV-2 længst, når temperaturen er ved stuetemperatur eller lavere, og når den relative fugtighed er lav (<50>

Hvilke typer indstillinger spreder COVID-19 lettere?

De tre C'er er en nyttig måde at tænke over dette på. De beskriver indstillinger, hvor transmission af COVID-19-virus spreder sig lettere:

Overfyldte steder;
Indstillinger for tæt kontakt, især hvor folk har samtaler meget tæt på hinanden;
Trange og lukkede rum med dårlig ventilation.

Kan COVID-19 overføres gennem vandbehandling og spildevand?

I øjeblikket er der ingen beviser for overlevelsen af ​​COVID-19-virus i drikkevand eller spildevand. Morfologien og den kemiske struktur af COVID-19-virus svarer til dem fra andre humane coronavirus, for hvilke der er data om både overlevelse i miljøet og effektive inaktiveringsforanstaltninger.

Kan COVID-19 overføres via mad?

Der er i øjeblikket ingen beviser for, at folk kan fange COVID-19 fra mad. Virussen, der forårsager COVID-19, kan dræbes ved temperaturer svarende til andre kendte vira og bakterier, der findes i mad.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Krankarmslængde - levedygtige løsninger

Hvilken længde af krumtaparm skal jeg bruge? Fælles bevægelsesområder vil afhænge af lårbenet, skinnebenet og fodlængden, som varierer (normalt) i forhold til din højde. Så i enkle vendinger og forudsat at vi alle har lignende proportioner, kan vi bruge vores 172,5 mm krumtap og 1,778 m højde til at antyde, at krumtaplængder skal være 9,7% af vores højde.

Spiderman crunches - en løsning på

Hvad er en Spiderman-crunch? Kom i en høj plankeposition med dine skuldre direkte over dine håndled. Løft din venstre fod for at bøje dit bøjede knæ og bringe det mod din venstre albue. Bring din højre fod tilbage til startpositionen. Dette er en rep. Fortsæt med at skifte sider i otte til 12 reps.

Stumpjumper vs camber - omfattende håndbog

Hvad er forskellen mellem Specialized Camber og Stumpjumper? De væsentligste forskelle er, at en stock Camber har mindre vandring foran og bagpå (120 mm sammenlignet med 140 mm for en Stumpjumper FSR), og der er ingen carbonfiberramme eller hjernestødmuligheder i Camber-serien. г.

Spring over morgenmadstudie - handlingsorienterede løsninger

Hvad sker der, hvis vi springer morgenmaden over? Øget risiko for hjertesygdomme. Ved regelmæssigt at springe over morgenmåltider er du mere modtagelig for vægtøgning og med en øget risiko for åreforkalkning, hjertesygdomme, forhøjet blodtryk, diabetes, fedme og højt kolesteroltal (10, 6, 11, 12).

Handcykelracing - handlingsorienterede løsninger

Hvor hurtigt kan en håndcykel gå? En liggende håndcykel, lånt fra cykelindustrien, kommer normalt i et valg mellem tre eller syv hastigheder, hvilket naturligvis begrænser hastigheden til mindre end 15 mph. De er lette at overføre ind og ud fra en kørestol og har et naturligt styresystem af gaffeltypen.

Hvor meget koster det at tage en cykel på et fly - hvordan man løser det

Kan jeg medbringe min cykel på et fly? Flyselskaber giver dig mulighed for at kontrollere din cykel og placere den i flyets lastrum under rejsen, selvom nogle kræver, at du placerer cyklen i en taske eller andet kabinet. Hvis din cykel ikke falder inden for luftfartsselskabets kontrollerede taskevægtskrav, vurderer flyselskabet ekstra gebyrer for den ekstra vægt.