Vigtigste > Øvelser > Kernekredsløb - hvordan man afregner

Kernekredsløb - hvordan man afregner

Hvad er kernekredsløb?

Kelsey McClellan. Dagenskerne kredsløb træninghandler om at ramme dine mavemuskler fra alle retninger. Du bevæger dig gennem fire forskellige træk i hovedtrækkredsløb, drej derefter mellem to træk i en 2-minutters finisher. Vi beklager-ikke-ked af den måde, dine mavemuskler kan føles på i morgen.30. december 2020Benji Jones: Denne cykel koster $ 2.000 og tager cykelverdenen med storm. Det sælges af firmaet Peloton, som angiveligt har flere kunder end endda spinggiganten SoulCycle. Men hvad der virkelig adskiller det fra er cyklens bekvemmelighed, du kan tage en spinning klasse hvor som helst og ifølge virksomheden få en træning i studiekvalitet.

Det lyder ret godt nu, men er det virkelig værd at hype? For at finde ud af har jeg en pelotoncykel til et spin, og i to uger tog jeg en 45-minutters peloton-klasse hver dag, og hvordan gik det? Nå, lad os bare sige, jeg bliver sandsynligvis aldrig mere fit Første ting først: For at finde ud af, hvor god det er af en træning, som jeg ville få, besøgte jeg sportstræner Sean Kuechenmeister før min første klasse. Sean: Forhåbentlig vil du finde ud af din grundlæggende fitness specielt til cykling. Benji: Sean arbejder på New York Sports Science Lab på Staten Island, og det er her, han vurderer den fysiske ydeevne hos professionelle atleter.

cykelbremser gnider

Og nu mig, din mere eller mindre gennemsnitlige fitnessbesøg. Okay, godt at gå. Vi startede med at tage nogle grundlæggende målinger som vægt og kropsfedt.Dernæst var der nogle ikke så grundlæggende målinger; Jeg har lyst til at gøre det, som et ejektorsæde. Det er en isokinetisk maskine til lemmer. Det måler styrken på mine quads.

Derefter testede vi benstyrken, Sean: Hop. Benji: Mobilitet og noget, der kaldes en muskelkørsel. Sean: Så ville køre hvor meget elektrisk strøm du får fra hjernen gennem disse nerver.

Musklerne er virkelig som et meningsløst kød. Nerverne bestemmer, hvor effektivt musklerne bevæger sig. - Men den sværeste test af alle? Et mål for den såkaldte VO2 max. Søn: Årsagen til, at VO2 max er så relevant for motorcyklister, er et mål for, hvor godt din krop bruger det ilt, du tager i, når du trækker vejret.Jo bedre du bruger ilt, jo mere transporteres det gennem hele din krop, og jo mere effektivt vil du bevæge dig og være i stand til at udføre uanset hvilken øvelse du laver. Benji: Jeg klarede mig under gennemsnittet i VO2 max i 47. percentilen, hvilket var en skam. Men generelt var jeg i ret god form, og med vurderingen bag mig var det tid til at køre.

Heldigvis uden gasmaske denne gang. Starten var ret ujævn, fordi jeg ikke rigtig kom på cyklen i starten. Jeg følte bare ikke musikken, ligesom oldies eller som rock, jeg er ikke ved at cykle ud på rock, jeg endte med at gå på en indspillet klasse, og jeg troede, jeg skar virkelig godt i klassen og så så og så, at jeg var på 589. plads, tror jeg.

Til min ære var der omkring 2.500 mennesker i denne klasse, hvilket fik mig til at føle mig temmelig gennemsnitlig, hvilket er helt fint. Mine quads er allerede begyndt at mærke det. Jeg kan helt sikkert mærke en forbrænding.Jeg klarede mig lidt bedre i dag, tjek den 2.136. Placer ud af 10.000, mener jeg, ikke forfærdeligt! Jeg var træt næsten fra starten, men dagene gik hurtigt og snart var jeg en Wir ek i.

Jeg er stolt over at sige, at jeg gjorde det syv dage i træk! Men jeg har ikke rigtig set meget fremskridt, i stedet havde jeg faktisk smerter, jeg begynder bestemt at føle lidt smerte på min højre side, ved du, for at være ærlig ser al min statistik i dag ud som de gjorde på min første tur. Jeg brændte lidt over 500 kalorier pr. Klasse, uanset hvor udmattet jeg følte mig i målstregen, men jeg ville ikke stoppe, især da Sean forudsagde nogle temmelig åbenlyse resultater at se frem til. Sean: Jeg tror, ​​hvis du taber fedt og derefter potentielt forbrænder dig i nogle muskler, måske ser vi dig gå fra 143 til omkring 141, 140, um, men jeg forventer, at din udholdenhed vil stige, og jeg forventer, at dette tal går fra retfærdigt til godt med din VO2 max.

Benji: Jeg øgede det på min ottende tur. I stedet for at køre hjem, gik til Peloton-studiet på Manhattan, hvor klassen bliver filmet. Jeg var nysgerrig efter at se, om jeg ville være foran en lærer og i nærværelse af, hvad det ser ud til at være et af de mest spændende og mest attraktive i New York City.

Det var en god tid. Det er dagen før Valentinsdag, så der var mange breakup-sange, hvilket var fantastisk. Men som det viste sig, er alle cykler kalibreret forskelligt, så min skærm på min cykel i studiet var meget anderledes end på den cykel, jeg har derhjemme.

Der var sandsynligvis forskel på 200 kalorier. Så jeg prøvede hårdere i studiet. Min gennemsnitlige puls var 10% højere end derhjemme, men ifølge displayet på min studiecykel var min præstation og min kalorieindhold min laveste nogensinde.

Så fair advarsel, kalorietælleren kan være anderledes, hvis du ikke bruger den samme cykel hver gang i midten af ​​den anden uge, begyndte min præstation endelig at blive bedre. Jeg har det ret godt At miste kropsfedt, føle at mine ben sandsynligvis er tusind gange stærkere. Forhåbentlig er det tilfældet.

Jeg brød også 600 kalorier på en tur i dag, hvilket betyder at jeg bliver bedre på vej til styrke på cyklen. Hvad er det, rejse til styrke? Sidebemærkning: hvis jeg skulle kritisere Peloton mod slutningen, er det ikke den kvalitets træning

Træner: Når noget kommer til at tænke i form af energi Benji: Det er det sprog, trænerne bruger til at motivere. Det kan være en personlig ting, men det føles bare så uautentisk. Dette er en øvelsestime, ingen terapi.

Alligevel. Et par dage senere kom det øjeblik, jeg ventede på. Slutningen! Woo! 14 klasser! Ja, det føles rigtig godt at være færdig, sandsynligvis fordi jeg nåede mit mål, dels fordi jeg er så begejstret for ikke at føle mig så udmattet og ikke cykle hver dag.

Ikke at det ikke var det værd, det er naturligvis bare for travlt hver dag. Lad os se, 14 træningsprogrammer, 10 1/2 timer, 194 miles, 7.745 kalorier, det var den bedste præstation, jeg nogensinde har opnået. Jeg brød også 600 kalorier på en tur i dag, hvilket betyder, at jeg er bedre, og du kan se, at jeg startede ret stærkt og derefter dykkede lidt og derefter begyndte at arbejde igen den næste dag, jeg vendte tilbage til min opfølgende undersøgelse tilbage til laboratoriet.

Sean: Din første måling var 143,5. Du er 142 i dag sammen med det punkt nul, men din magre kropsmasse, det er dine muskler, dine knogler, du ved, det forbundne væv var 125,2 første gang.

Anden gang er det 125,4, så alt hvad du har mistet er fedt. Du har dine muskler.

Faktisk fik du under alt dette 0,2 pund muskelmasse. Interessant nok endte alle de nye muskler, jeg fik, kun på ét sted: mit venstre ben.

cykling vægttab

Kan du huske smerten i mit højre knæ, jeg talte om? justeret ved at stole mere på min venstre side, når jeg træder, hvilket resulterer i, at jeg bygger muskler der. Jeg har faktisk mistet muskelvægt overalt i min krop. Sean: Du tog torsoen af.

Du tabte dig på din venstre arm, og du tabte dig i din højre arm. Benji: Og det er fordi jeg kun lavede en type aktivitet om dagen, men den største ændring var i min VO2 max. Træner: Det var så hans oprindelige, og dette er hans nye, hvor han nu kun rangerer 79%.

Kameramand: Det er utroligt! Dekan: 47 til 79. Benji: Så jeg er bedre end de fleste mennesker? Sean: Ja, du har det dårligere Fik meget bedre end de fleste mennesker end de fleste. Benji: Wow.

Det er fantastisk wow! OK, så flere muskler i mit venstre ben, mindre overalt og meget mere udholdenhed. Hvad med styrken? Sean: Du mistede faktisk styrke, du øgede din styrke med hensyn til udholdenhed, med hensyn til aerob kapacitet, men med hensyn til anaerob kapacitet bruger vores krops system, der bruger mere sukker, det, vi bruger glykogen til at fremstille For at producere kraft og styrke, du tabte faktisk. Benji: Og hvad angår forsøg på at forstå disse tal i to uger, er det en ret stor ændring? Sean: Åh ja, bestemt.

Jeg tror, ​​at de fleste læger anbefaler, at omkring et pund frembringer et pund og et kvart fedt pr. Måned er en sund sats for at tabe fedt, så du er faktisk langt fremme, så jeg tror, ​​at hvis du fortsatte sådan, ville du sandsynligvis - du ville tabe mere fedt, hvis du kunne opbygge lidt mere muskler, men på et tidspunkt ville der være et punkt, hvor tilbagevenden falder, hvor vi er nødt til at ændre noget i rutinen. Benji: Roger, OK. Sean: Det var godt i en to ugers udfordring, men jeg synes, det er ikke særlig bæredygtigt i det lange løb.

Benji: OK. Og det er en god ting, fordi tanken om at cykle allerede er ret forfærdelig. Åh, hvis jeg nogensinde går igen har brug for at tabe mig og løbe ind i et bjerg af kontanter, er jeg overbevist om, at to ugers intens cykling som denne vil være nok.

Hvad er 5 kerneøvelser?

Her er vores top5 kerneøvelser!
 • Planke. Planken er en perfekt start på dinkernestyrkelse af rejsen med minimal bevægelse, dettedyrke motionkan tilpasses til noget sværere eller lettere afhængigt af hvordan du har det.
 • Omvendt knas.
 • Bird Dog Crunch.
 • Cykelknas - Siddende.
 • Glute Bridge.
6. mar 2020

Hvad er 3 typer kerneøvelser?

Typer af kerneøvelser
 • IsometriskKerneøvelser.
 • Dynamisk gulvKerneøvelser.
 • StåendeKerneøvelser.
 • GrænseværdiKerneøvelserUddannelse.
 • Primal Mønster medKerneøvelser.
 • Søjleuddannelse afKerneøvelser.
 • Antirotationstræning medKerneøvelser.
25. juni. Dec 2019

Hvad er den centrale kerne i kredsløbstræning?

Kredsløbstræninger en form for kropskonditionering, der involverer udholdenheduddannelse, modstanduddannelse, højintensiv aerobic og øvelser udført i akredsløb, svarende til højintensitetinterval træning. Det er målrettet styrkeopbygning og muskulær udholdenhed.

Hej gutter, hvad sker der, det er Eric fra en med fortidens ro her kommer artikel 2 om et effektivt og effektivt vægtrum, lad os få det til at rulle okay, så en hurtig påmindelse fra artikel 1 i artikel en, vi bemærkede, at vi vil holde børnene inde vægtrummet i cirka 45 minutter, især i lavsæsonen, når deres tid er begrænset, når de har en masse andre ting på deres tallerken, så forudsætningen vi begynder med, i dag antager vi en forudsætning, at vi har cirka en time, og at vi har otte til ti reoler i vores vægterum, det synes jeg er et ret almindeligt, ret almindeligt antal og niveau af udstyr, som de fleste af os har, så 45 til 50 mennesker er sådan, at otte til ti og omkring en time er det vores forudsætning, så hvordan kan vi oprette en træning for at minimere tiden? og maksimer effektiviteten Lad os kontrollere, som du ser her på skærmen, dette er et eksempel fra vores program denne vinterdag 13. Så lad os starte øverst, vi finder ud af, hvad ocus er for dagen, hvor vi vil identificere den type træning, vi gentager, og vi vil også give børnene et citat fra dagen at fokusere på og noget, der på en eller anden måde kan inspirere dem, så du kan se det den dag, citere dagens stærkeste jern er smedet med den hotteste ild jeg synes det er et godt tilbud, det giver dig mulighed for at sætte dig ned og tale med børnene om det måske lige før de varmer op eller lige før du går til vægttabet. Hvordan prøvelser og trængsler faktisk skaber styrke, lige jeg Når det er sagt, det er fantastisk, så jeg kan godt lide at starte med dagens citat, og hver træning i vores program bliver et tilbud på Ta, der hjælper dig med at få dit teamfokus og inspirere dit team, efter at vi har identificeret dagens fokus og derefter gå ud af dynamisk varm app nu hver dag skal vi til St. kunst med en dynamisk opvarmning, og jeg har planlagt ti minutter til det, så lad os bare gå ud på græsset, eller hvis du har græsplæne, kan du gå udenfor på græsplænen, hvis det sner, kan du faktisk gøre det lige i vægtrummet, fordi du kan gøre alle disse ting er også på plads, ligesom Du ved det, men du kan lige så let gøre dem på plads, så der er en samling af dynamiske opvarmninger, der er os. Når du kommer ind i vægtrummet, har du allerede svedet, dine muskler er løse, og vi kan straks fordybe dig i racerbanerne.

Når vi gennemgår denne dynamiske opvarmning, kan du se, at vi har gående lunger, vi har rdls, vi har punter-gåture, vi har quads, vi har høje knæ, vi har butt kickers, vi har et spring, vi har brede spring , vi har en sprint, det er alt sammen med kroppen, der får børnene svedige og gør dem klar til at dykke ned i racerbanen et par ting om den første dynamiske opvarmning, spring det ikke over, jeg ved, der er en fristelse, du ved det er bare en opvarmning, men dette får børnene virkelig til at forberede sig, så de ikke skader sig selv, og det gør det også. Gør det, så du ikke behøver at lave opvarmningssæt. Jeg hader opvarmningssæt. Jeg hader at spilde 15 minutter med vægtrumstid ved du allerede, at børn kun opvarmes med et sæt hænder eller et sæt fra bænkpresser eller squats, der vil varme dem op, så du kan springe nummer to over, du kan der bruge dynamisk opvarmning til korrekt træning af eksplosion. Ikke kun skal du vente på smidighedskredsen på onsdage for at øve eksplosionstoget hver dag under den dynamiske opvarmning, så spring ikke over det og sørg for at træne under den dynamiske opvarmning okay når opvarmningen op er forbi, nu er det tid til at dykke ned i dagens kredsløb, så prøv igen for at maksimere effektiviteten af ​​vores træning. Jeg har delt denne træning i to 20-minutters cirkler, hver cirkel indeholder tre øvelser, så hvis vi har fire børn på Arack, vil et barn være spotter, tre børn vil gøre en bevægelse i hele 20 minutter.

Okay, så hvis du ser på T på rute nummer et, kan du se, at vores fokus er på bænken, da jeg designer disse ruter i form af niveau 1-øvelser og niveau 2-øvelser eller centrale øvelser og hjælpeøvelser korrekt, vores Tier 1 øvelser er hvad du har brug for til fodboldbænk squats, rene deadlifts, pull-ups, det er bare de ting, du har brug for for at være en god fodboldspiller og gøre de andre bevægelser bedre, så enbenede squats Squats Jumps Pushups Afvis Power Push Ups Lunges okay Alle ting skulderpresser rigtigt Alle ting, der hjælper os med at blive bedre på vores kerneøvelser, så hvis du ser på vores stræk, vil du se et centralt se, om du ordentligt træner en øvelse på niveau 1, som er banken på det første kredsløb. Så hvis du ser på kredsløb nummer et, vil du se, at det er en bænk, det er en enbenet squat, og det er en jump squat okay, bænke er det fokus, der finder sted på stativet, der er et barn, der er en Spotter, fordi to andre øvelser, de ekstra øvelser har ikke brug for et stativ, de kan udføres i hjørnet af vægten, de kan gøres lige ved siden af ​​det rack, som børnene bruger, hvilket igen gør det, det giver dig mulighed for at maksimere din plads, så du ikke har børn, der står rundt og venter på at lave deres bænk og lade dem gøre noget andet, der træner dem til noget, der er nødvendigt for at være en god fodboldspiller, så lige her, hvis de gør De laver nogle enbenede knebøj og de laver nogle hoppeknopper, og så drejer de igennem den cyklus, så for bænken er de otte fire sæt med otte enbenede kneb ah, vil du lave to sætninger? på otte på hvert ben eller endda fire sæt med otte og fire hoppeknæbukser vil gøre fire sæt på tolv, så du vil gennemgå dette skød fire gange, og når du er færdig, vil de tyve minutter være fine to kerneøvelsen her den centrale øvelse den første øvelse er chin-up Jeg taler lidt om chin-ups virkelig hurtige chin-ups er forlegenhed for ungdommen der er så mange børn, der bare ikke laver chin-ups og fordi de kan ' t gør chin-ups de gør aldrig chin-ups og derfor kan de ikke gøre pull-ups ordentligt Bænkpressen er god for skulderstabilitet og styrke, det er virkelig meget vigtigt, så vi har pull-ups som en kerneøvelse for en grund, så du altid kan have en spotter, så de børn, der ikke engang kan gøre pull-ups, ikke gør pull-ups, kan. Vi har en spotter, der hjælper dem med deres ben, så de kan vænne sig til denne bevægelse og ordentligt vænne sig til dette niveau af stress, så de kan gøre bedre pull-ups, efterhånden som programmet skrider frem, så vores kerneøvelse er vores tierone-øvelse i cirkel nummer to pull - vores niveau 2 øvelse er skulderpressen og vores niveau 3 øvelse er super burpee Nu kan du se her, at super burpee dybest set er en burpee, hvor du bringer dit knæ frem og imellem gør et push-up for hvert sæt, så du kan gøre det. du går ned, du laver en push-up, du bringer dit knæ over hoften, endnu en push-up, krydser dit knæ, så kommer du op, og du eksploderer som på en standard burpee , okay, så jeg vil henlede opmærksomheden igen ud over øvelserne på andet niveau, dette er øvelser, der træner eksplosiv eksplosivitet.

Du bygger styrke til ki-øvelserne til bænken og til squat, dvs. til pull-up.

I dette tilfælde træner Super Burpee eksplosiviteten nøjagtigt, hvilket vil hjælpe dig med magten ren og naturligvis hjælpe dig med at blive en bedre fodboldspiller, men alle disse øvelser optager ikke plads i vægtrummet, du finder ud af, at vi parrede skulderen presser med pull ups, fordi hage ups og shoulder presser begge ikke har brug for en bar, de har kun brug for en bar til skulderpressen, de har ikke brug for en bar til pull-ups, det er problemet, når de fleste designer træningsprogrammer, de bygg disse sæt, og de tænker ikke på det åh vent et øjeblik, hvis Bobby bruger dette, så må Johnny vente på, at Bobby er færdig, nej, lad Johnny ikke vente, lad Johnny gøre noget produktivt, mens Bobby er på linjen , og så kan de dreje til højre, så det er formålet med disse cirkler, så har du brug for 20 minutter til at fokusere på en kerneøvelse og to yderligere øvelser? 20 minutter mere med fokus på næste niveau en øvelse og to ekstra hjælpebevægelser, der går igennem det, og stol på, dine børn vil være trætte, de vil svede, de vil være helt udmattede, dette er et skide program, ordentligt trænet eksplosivitet, træningsfleksibilitet, det træner styrke, det får dig til bedre fodboldspillere, og du kan gøre det hele på cirka 45 minutter i timen. Det er også meget vigtigt at bemærke, at vores kredsløb ikke overtræner den samme muskelgruppe. Så hvis vi laver bænken som vores kerneøvelse, skal vi ikke lave pushups i denne cirkel, vi skal gøre noget, der fokuserer på benene eller noget, der fokuserer på eksplosionen, det samme gælder for hagen op, så hvis vi laver chin-up, træner vi ikke ryggen i samme cirkel.

Dette gør det muligt for din sidebevægelse at være en hvileperiode for din niveau 1-øvelse, dette er nøglen, lad ikke børnene stå og hvile, lad dem arbejde forskelligt, arbejde med muskelgruppen, mens de hviler ordentligt Det eneste barn, der virkelig hviler i hele denne proces er det barn, der har det godt. Så dette er virkelig vigtigt, hvis du vil designe dine egne kredsløb eller vedtage vores kredsløb, hvordan du end gør det, skal du sørge for ikke at overtræne den samme muskelgruppe i et enkelt kredsløb. OK, hvis du er færdig med det andet kredsløb, har du nu den dynamiske opvarmning, og du har gennemgået to 20 minutters cirkler, jeg elsker at ende med et udbrændt træk. Jeg kan godt lide at rette det op, fordi vi alle ved, at vi vinder i slutningen af spillet, vi vinder i fjerde kvartal, så dette træk i slutningen af ​​disse to til tre minutter får børnene virkelig til at fokusere n, og de ved, at det bliver hårdt, så vi skal lave pushups i et minut den dag, lige om et øjeblik, hvor squats hopper, og stol på mig, når de er færdige, vil de blive helt udslettet, helt døde, okay, de tidsbesparende træk er normalt en gentagelse af noget, vi gjorde, eller vores version af noget, vi gjorde tidligere på dagen, så under den første tur gjorde vi squats og gjorde pushups og bænkpres, så vi gjorde super burpee, hvilket er en push-up bevægelse, som vi gør, når gjorde bænkpressen, som naturligvis også fungerer på brystet og thetriceps, så vi brænder disse muskler i to til tre minutter uden pause, okay så lad os gøre dem i en callout nogle gange vil jeg bare få dem til at mislykkes, du kan gøre det på en række forskellige måder, men jeg synes det er vigtigt at få alle dine fyre sammen i de sidste to til tre minutter og virkelig brænde dem ud, når du vinder den tid, jeg kender det er let at springe over det, okay jeg ved, at børnene løber tør for klasse og løber for at træne eller løbe hjem eller hvad som helst, og det er let at sige øh træning, men du skal få fl. Forøg eksibilitet, og efter din træning er det bedste tidspunkt at gør dette rigtigt, det øger fleksibiliteten og reducerer også mælkesyre, så i morgen, når du kommer til træning, er du ikke i nærheden af ​​så øm, så spring ikke over strækningen i slutningen af ​​træningen okay. Den sidste ting på træningen er vintersportsmodifikationerne. Husk, denne træning er til vinterdag 13, hvilket betyder, at vi har børn i vægttabskampen, spiller basketball og muligvis fodbold i nogle stater som Californien, så hvordan håndterer vi det? Disse fyre, vi ved, at de er nødt til at løfte, men jeg tror, ​​vi har allerede bestemt, om du går tilbage til artikel nummer et, at vi fandt ud af, at de ikke behøver at gøre noget, okay, jeg kan godt lide at se det på den måde.

Jeg vil reducere stress på din krop, og jeg vil reducere påvirkningen på jorden. Okay, det er det, jeg mener, at du går ud efter skole, og du er, vi løber ok, basketballholdet vil løbe, de vil skære, de vil stoppe, de vil bevæge sig, de behøver ikke at hoppe på kneløfter om morgenen eller i gymnastiksalen eller lige efter skole ok, det samme gælder for et fodbold kid, et baseball barn lige, de løber, de løber baserne, de løber polerne, de behøver ikke at have den konstante indflydelse, at mange af disse træning kræver, så jeg kan godt lide at reducere påvirkningen Jeg kan også godt lide at reducere belastningen, det vil sige, jeg reducerer deres procenter, og jeg vil også enten reducere antallet af reps eller antallet af sæt, de gør, så hvis du gør vintersportsmodifikationer for en vinterdag 13 se, du kan se, hvad de er til den pågældende træning, okay reduceret deres bænk til tre sæt på 55% af deres max, hvilket er mindre end de andre fyre, vi laver. Et sæt mindre, såvel som en mindre procentdel, har vi udskiftet hoppeknæbelægninger med crunches, højre, det er et lignende træk, der træner kernen, og du ved, du arbejder med kernestyrken og en vis fleksibilitet, men det gør det ikke har de virkninger, at en Jump Knee Tuck, Super Burpee blev anbragt med en standard burpee for at beskytte dine skuldre og bryst lidt, overtræning, der pecs for meget, og vi tillader dem også at strække sig i stedet for at vinde tid, okay det var hukommelse om minut for hoppet knæforlængelser og minut for de sonotiske pushups Hvad vi ikke gjorde Vi skar ikke ned på deres pull ups, hvad vi ikke skar ned på deres skulderpresser, og årsagen er, at de ikke 't overtræner deres ben, og de gør ikke store. At bære belastninger, der gør dem trætte til at træne senere på dagen. Kunne træne og stadig være i deres bedste fysiske tilstand, når de træner senere.

Husk grunden til, at vi vil gøre dette. Det tjener børnenes velbefindende, det holder dem sunde, men det skaber også enhed blandt dine trænere, at du vil have basketballtræner ved din side, du vil have baseballtræner ved din side, du vil have banetræner og brydningstræner ved din side så brug disse vintersportsændringer og hjælp dine fyre til at forblive sunde og stadig være i stand til at forblive på det højest mulige niveau, mens du opretholder et styrkeniveau, ligesom de kommer tilbage, de er klar til at gå direkte til dit offseason-program, så du har det en 56 minutters træningstræningseksplosioner, der fokuserer på bænkpres og hage op og maksimerer også din plads, mens du minimerer den tid, børnene faktisk skal bruge i vægtrummet, men det er kun en dag, vi har 365 dage, som vi skal igennem , så næste gang vi ser på, hvordan vi tager denne model, denne kredsløbstræningseffektive model, og hvordan vi anvender den over hele sæsonen og lavsæsonen, så sørg for at tjekke min blog næste gang, Vind med freden fra fortiden a og du kan altid sende en gennemsnitlig e-mail til Eric og vinde med passetCalm Jeg er glad for at høre fra dig og se dig om et par dage med artikel nummer tre dig

Hvorfor ryster du, når du planlægger?

Øvelser som f.eksplankerer især tilbøjelige til at udløse rysten, fordi dine muskler skal generere en masse kraft for at holde din krop i en position, forklarer Alice Holland, DPT, direktør for Stride Strong Physical Therapy i Portland, Oregon.15. december 2014

Hvad er den mest effektive kernetræning?

Detmest effektive kerneøvelser er død bug, sideplank, frontplante, lodrette benknapper, flagrende spark, russiske vendinger og den hule krop holder og hænger. Detkerneer en samling muskler, der stabiliserer, roterer og bevæger rygsøjlen. En sundkerneoversættes til en stærkere lænd og bedre balance.25. mar 2021

Er kredsløbstræning det samme som HIIT?

Hvad erIntervalstræning med høj intensitet? MensKredsløbstræninger en gammel standby i gymnastiksalen,HIITer et nyere fænomen, der er blevet meget populært.HIIThandler om at variere intensiteten af ​​entræning, som medKredsløbstræningden faktiske træningstype varierer. Det bruges dog generelt med kardioøvelser.

Er kredsløbstræning bedst til vægttab?

Kredsløbstræninger en glimrende mulighed for at hjælpe digtabe sigsammen med en sundkost. Så hvis du har brug for dettabe sigfordi du har en tilstand som diabetes, forhøjet blodtryk eller forhøjet kolesterol, kan dette være engodtvalg til dig. Det er intenst, så spørg først din læge.2. aug 2020

Kan du få en 6-pakke fra bare plankering?

Kan du få en seks pakkefraplankering?Dukan ikkefå seks-pack abs fra bare plankering. Planker er en fremragende øvelse til at styrke kernen og udvikle dinseks-pakke abs.

rapha cykler

Forbrænder planker fedt?

Plankeer en af ​​de bedste kalorierbrændendeog gavnlige øvelser. ENplankehold engagerer flere muskler på én gang og derved gavner din krops kernestyrke. Ikke kunbrændendedetfedomkring dit maveområde, fungerer de også ved at give dig en forbedret kropsholdning, fleksibilitet samt en strammere mave.23. jan. Dec 2019

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Fødevarer, der forbrænder flere kalorier til fordøjelse - hvordan løser du det?

Hvilke fødevarer tager mest energi at fordøje? Protein tager mest energi til at fordøje (20-30% af de samlede kalorier i spist protein går til fordøjelse af det). Dernæst er kulhydrater (5-10%) og derefter fedtstoffer (0-3%).

Fødevarer til rehydrering - hvordan man retter

Hvordan kan jeg rehydrere hurtigt? Hvis du er bekymret for din eller en andens hydratiseringsstatus, her er de 5 bedste måder at rehydrere hurtigt. Selvom det sandsynligvis ikke er nogen overraskelse, er drikkevand ofte den bedste og billigste måde at forblive hydreret og rehydrere på. Kaffe og te. Skummetmælk og fedtfattig mælk. 4. Frugt og grønt.19.12.2019

Er korn sundt - svar på problemerne

Hvad er det sundeste korn at spise? De 15 sundeste kornprodukter, du kan spise Havre. Havre er et nærende kornvalg. DIY Mysli. Mysli er både en sund og lækker korntype. Hjemmelavet Granola. DIY kanel crunch korn. Kashi 7 fuldkornklumper. Post Foods drue nødder. Bob's Red Mill Paleo-Style Muesli. Ezekiel 4: 9 Spirede kornkorn.

Grøntsager til immunsystemet - finde løsninger

Hvordan kan jeg øge mit immunforsvar hurtigt? 5 måder at øge dit immunsystem vedligehold en sund kost. Som med de fleste ting i din krop er en sund kost nøglen til et stærkt immunsystem. Træn regelmæssigt. Hydrat, hydrat, hydrat. Få masser af søvn. Minimer stress. Et sidste ord om kosttilskud. г.

Proteinpulver uden carrageenan - typiske svar og spørgsmål

Har proteinpulver carrageenan? Carrageenan Mange producenter, herunder dem, der fremstiller proteinpulver, tilføjer denne tangafledte ingrediens for at skabe tykkere, cremere produkter. Carrageenan vises også i sojamælk, kokosmælk, is, creme fraiche, yoghurt, der kan presses, frossen pizza og meget mere.

Fødevarer, der forhindrer lungekræft - hvordan man håndterer

Hvad er de bedste fødevarer til bekæmpelse af lungekræft? Vælg proteinrige fødevarer. Magert kød såsom kylling, fisk eller kalkun. Æg. Mejeriprodukter med lavt fedtindhold såsom mælk, yoghurt og ost eller mejeriprodukter, erstatninger. Nødder og nødder, bønner. Bønner. Sojamad.