Vigtigste > Øvelser > Crossfit ab træning - løsninger på problemerne

Crossfit ab træning - løsninger på problemerne

Kan du få abs fra CrossFit?

Ja,du kanultimativthar absog være god tilCrossFit.18. feb 2018(Midt-tempo techno musik) - Hvad sker der med Elite THENX-atleter? Det er Chris Heria. Velkommen til en anden artikel fra den officielle THENX. I dag skal vi tale om problemet med CrossFit. (Midt-tempo techno musik) Okay, Før jeg begynder, vil jeg bare sige, at jeg har den største respekt for alle atleter, enhver, der beskæftiger sig med fysisk aktivitet, enhver form for fysisk aktivitet, træning, svømning, bodybuilding, olympisk vægtløftning, yoga, fitness, CrossFit, al fitnessstil.

cykeltæller

Hvis du laver noget aktivt, anbefaler jeg dig allerede, og du har min største respekt. Så i dag skal vi tale om problemet med CrossFit. Men inden vi starter, lad os kigge efter CrossFit, jeg får definitionen af ​​CrossFit, et fitnessprogram med høj intensitet, der indeholder elementer fra forskellige sports- og træningstyper.

Okay, så definitionen af ​​CrossFit på Google, det er præcis det, jeg prøver at gøre med min træning hver dag. Jeg prøver at bruge aspekter af forskellige typer træningsformer til at indarbejde i mit træningsprogram. Nu, når du googler formålet med CrossFit, står der, at CrossFit er konstant varieret, funktionel bevægelse med høj intensitet.Alle CrossFit-træningsprogrammer er baseret på funktionelle bevægelser, og disse bevægelser afspejler de bedste aspekter af gymnastik, vægtløftning, løb, roning og mere. Det lyder godt, jeg er helt vild med det, det lyder som om du vil bruge de bedste aspekter af forskellige typer træning for at blive bedre, stærkere og mere effektive. Nu er problemet, at du gennem årene skal udføre så mange reps som muligt på så kort tid som muligt, hvilket vil betyde, at jo hurtigere du laver dine reps på den korteste tid, jo mere effektiv eller effektiv vil du være Trænet seriøst i lang tid, ved at udføre en øvelse så hurtigt som muligt på den korteste tid ikke betyder, at du bliver mere effektiv eller effektiv på øvelsen.

Hvad der faktisk gør mig bedre, stærkere og mere effektiv er progressiv træning med den rigtige form og teknik. Tag f.eks. Pull-ups. Gør 30 kipping pull-ups i træk, nogle gange 40, men stadig kan de ikke gøre enkle, lette pull-ups.

Og det er præcis, hvor der er en klar indikation af problemet. Der er ingen progressiv træning, der er ingen ordentlig teknik, og der er ingen form. Hvis du kommer til at springe pull-ups så hurtigt som du kan, og det er målet, ja, måske på et tidspunkt vil du være i stand til at gøre på mindre end et gør minut 50 kipping pull-ups i træk, men du kommer aldrig til at bevæge dig videre til mere avancerede ting, en-arm-pull-ups, høje pull-ups, muskelopbygning og så videre ting, da jeg sagde CrossFit lød som en god idé omkring begyndelsen af ​​artiklen CrossFit-indledning skulle være cross-training, idet bedste aspekter af forskellige typer træning og indarbejde dem i dit træningsprogram, så du kan udføre forskellige ting, som du normalt ikke gør, med den samme træningstilstand, som du normalt gør. funktionel og generelt stærkere.Men den rigtige måde at gøre dette på er med progressiv træning. Tag de bedste aspekter af hele træningen, men gør ikke bevægelserne halvhjertet bare for at sige, at du laver denne type træning. Hver type træning kommer med sine egne progressive trin.

Så sørg for at lære noget og tage disse progressive skridt. Tag f.eks. Pull-ups. Enhver, der gør australske pull-ups med god form og teknik, vil på et tidspunkt blive bedre til denne bevægelse, til sidst vil de arbejde sig op for at springe pull-ups, muskel-ups, en-arm pull-ups, vægtede muskel-ups , og så videre.

Hvis du begynder at gøre dette fra dag ét, forlader du aldrig. Hvordan kan du forvente at gøre det til endda 10 rigtige pull-ups, en-arm pull-ups, muskel-ups med vægte eller noget andet? Du får ikke engang din krop til at aktivere de rigtige muskler og gøre det på den rigtige måde med den rigtige overbelastning. Hvordan kan du begynde at kontrollere dig selv fuldt ud, når denne bevægelse ikke kontrolleres? Så her er et lille hjem projekt folkens.Jeg vil have dig til at gøre en pull-up så langsomt som muligt, gør to af 30 sekunder hver. Prøv det. Og prøv derefter at gøre 20 pull-ups i træk.

De fortæller mig, hvilken der er sværere. Skriv det ned i kommentarfeltet nedenfor. Så har du prøvet det? Forveksl aldrig høj intensitet med hastighed.

Du kan have høj intensitet og ikke engang lave en enkelt rep. Pis! Ser du, de få sekunder lige der vil anstrenge din krop meget mere intenst end de 30 push-ups, du laver her. Du gør virkelig ikke noget, hvis du gør den bevægelse lige der.

Faktisk hvorfor gør du dette skridt? Hvorfor øge dine reps Hvis alt, hvad du lavede, var at øve noget, der fuldstændigt styrer din krop, skal du starte med en simpel progression, noget du helt kan håndtere og til sidst arbejde dig op til bare en normal push-up eller to, før du tager en pause og øv de perfekte pushups, vil du til sidst gentage 10 pushups perfekt, 20 perfekte pushups, hele pointen er, at du øger dine perfekte gentagelser, du øger ikke gentagelserne, som du ikke gør stærkere. bedre eller mere effektiv. Hvis du gør det på denne måde og tæller det, tæller du kun et nummer, du får dig selv til at føle dig godt om dig selv, men du vil virkelig ikke tage det med dig, så hvis du starter med de rigtige fremskridt, er det uundgåeligt at du vil, når du går videre og mestrer dem, til sidst vil du udføre mere avancerede bevægelser.

Pis! Så for at opsummere det, folkens, er hovedproblemet med CrossFitis, at det ikke forbliver sandt, det er beslutning, krydstræning. Lige nu er navnet på spillet at få så mange som muligt på den hurtigste tid, og det vigtigste er disse CrossFit-konkurrencer, disse CrossFit-mesterskaber. intet betyder noget, medmindre du gør det rigtigt.

I hver konkurrence, mesterskab, olympisk gymnastik, calisthenics, skateboarding skal du få bevægelsen ret til at tælle. CrossFit er det eneste mesterskab, jeg nogensinde har set, hvor du kan gøre noget helt forkert og stadig optjene point for det. Hvad udvikler sig deraf nu? Det udvikler en vildledende holdning.

Du vil bare gøre det så hurtigt som muligt. Nå, hej, jeg gør det rigtigt, men hvis fyren ved siden af ​​mig gør det helt forkert, og han får point for det, begynder jeg at gøre det forkert, så jeg kan få flere point end ham. Det er et kæmpe problem nu, fordi det ikke længere handler om træningsaspektet, det egentlige aspekt af bevægelse, men det handler om, hvem der får flere tal end hvem.

Og sidste gang jeg tjekkede, om vi har en pull-up konkurrence, og du springer over, tæller det ikke. Og at få disse til at tælle hjælper ikke nogen, det hjælper dig ikke. den person, der gør det, og det hjælper ikke menneskerne omkring dig, der prøver at forbedre sig selv.

Så den egentlige definition af CrossFit, som vi læser på Google, er den, jeg resonerer med, det er den type træning, jeg faktisk laver, krydstræning ved at tage forskellige aspekter af forskellige træningsformer og tilføje dem til mit træningsregime. Hvorfor? Så jeg kan blive bedre, stærkere og mere effektiv. Men det betyder ikke, at jeg har alt det grundlæggende, hele teknikken, hele strukturen i disse bevægelser, bare for at sige, at jeg kan gøre dem, og at jeg kan gøre dem med høje reps.

Det vil ikke gøre noget for mig. Så for at opsummere det, fyre med høj intensitetshastighed, og det er rodproblemet for CrossFit lige nu, husk, det betyder ikke noget, hvad du gør, det betyder noget, hvordan du gør det. Du vil træne i en progressiv tilstand, så du på et eller andet tidspunkt opnår noget mere avanceret, muligvis sværere end hvad du laver i øjeblikket.

Bliv ydmyg under din træning og gør de ting, du vil være i stand til, prøv ikke at overhale dig selv, lær at gøre tingene rigtigt, og det vil gøre dig mere effektiv. Husk at i slutningen af ​​dagen, hvis du holder dig til det grundlæggende, holder du dig med progressiv træning, kan du starte med australske pull-ups, men på et tidspunkt vil du gøre det til pull-ups, derefter pull-ups, så muskel-ups, og endelig en-arm pull-ups. Fortæl mig nu, hvilken person der er mere effektiv, den person, der kan gøre noget mod en, eller den person, der har brug for to for at gøre det samme, og du kan næppe gøre det? Lad mig vide i kommentarerne nedenfor og med de fyre, mange tak så fyrene for at se.

Hvis du kunne lide denne artikel som den, så del den med en ven, kommenter og glem ikke at abonnere, fordi vi sender hver søndag kl. USA påsketid.

Den første person, der kan lide, kommentere og dele artiklen, vil altid SÅ vinde gear, og hvis du virkelig vil begynde at træne som et udyr, ikke bare se stærk ud, men faktisk træne muskler, faktisk træne som et udyr, for faktisk at blive stærk, registrer nu på thenx.com, bliv medlem, download vores. download app for at få fuld adgang til alle vores træningsprogrammer.

Igen skal du ikke banke CrossFitter. I slutningen af ​​dagen handler krydstræning om, det er hvad jeg gør, men lad mig vide, hvad du synes i kommentarerne nedenfor, og vi ses næste søndag. (Midt tempo techno musik)

Hvorfor har CrossFitters store mavemuskler?

Det er klart, at noget omCrossFitfører tilhar kæmpe abs. Næsten meget eliteCrossFitatleterhar enormerectus abdominis og skrå muskler. Dette fører til tykke mellemsektioner, der ser super atletiske ud og i stand til at håndtere høje belastninger.19. jul Feb 2020

Hvad sker der fyre? Jeff Cavaliere, ATHLEANX.com. Velkommen til Torso torsdag her på ATHLEANX.

Jeg kender endnu et vaskebræt onsdag en dag sent, men jeg skal gøre mit bedste med det, vi har ret? Så her er aftalen: vigtigere, jeg vil gerne hjælpe dig med at løse dette problem. Problemet er, at dine ab-øvelser får dig til at se fed ud. Ser du, der er faktisk en måde, hvorpå du skal trække vejret, mens du træner, der hjælper dig med at nå det mål, som du faktisk ønsker at komme derhen.

Det betyder at flade din mave, trække den ned og skabe en strammere, snævrere dråbe. Men hvis du trækker vejret forkert, vil du faktisk gøre det nøjagtige modsatte. Du vil arbejde mere mod en oppustet mave, mere afslappet mave, og du vil lede efter en større mave, selvom du har mavemuskler.

Jeg ser fra tid til anden mænd, der faktisk har mavemuskler, der strækkes og skubbes ud af brug af anabolske steroid. Så hvad jeg vil gøre i dag er at lære dig, hvordan du gør dette rigtigt, men vigtigere, slippe af med denne tankegang og antage også, at mavemuskler kunne gøre alt for at bekæmpe fedtet, hvis man allerede er fedt. Ser du, folk har denne idé, 'Jeg lavede abs træning, du gav mig alle disse fantastiske abs træning, men jeg ser stadig fed ud.

Det gør ikke noget for at krympe min mave. Fordi ingen abs træning nogensinde vil gøre dette. Den energi, der bruges i en abs træning er minimal, måske 30, 40, 50, kalorier, og du bevæger dig bare ikke nok muskler på én gang i lang nok tid til at have en signifikant effekt på kalorieforbrænding.

En træning i mavemusklerne alene vil aldrig være nok, selvom du holder den konsistent. Af denne grund er vores ATHLEANX-app, løftet om 6 pakker, faktisk tilgængelig til Android og iOS. Ikke kun giver vi dig den faktiske abs, men også en omfattende ernæringsplan, der hjælper dig med at slippe af med det overskydende fedt, fordi det er den eneste måde, du nogensinde vil have en indflydelse på fedtet.

maks. puls

Der er et par ting, du vil høre, når det kommer til at få en tykkere talje, og hvad du skal gøre ved det. Først og fremmest vil nogle mennesker fortælle dig at undgå skrå træning, fordi de skrånende skuldre vil tykke din talje og få dig til at se mere blokeret ud. Dette er lort fyre, dette er ikke et godt råd.

Det er et af de værste råd, især når du overtager dine måltidsplaner og begynder at bryde noget af det fedt op, for hvad dine skråplaner vil gøre er at give dig et konisk udseende. Så du kan se et skråt hoved udviklet her, ja det kan blive lidt tykkere hernede. Det er bare vores genetik.

Med dette er vi født, men det er fint, for hvis skråningerne selv har en definition ovenfor, vil de skabe den tilspidsede effekt på grund af vinklen, som de løber under. Så du vil aldrig undgå en skrå træning, når du prøver at få en tilspidset talje. Du vil sikre dig, at du kombinerer dine skrå træning med en diæt, der primært giver dig mulighed for at vise skråningerne.

Ellers, ja, det kan se lidt blokeret ud, men det garanterer ikke nok, at du foregår skråninger. Men hvad angår vejrtrækning, vil du sørge for, at du ikke udånder under nogen af ​​dine maveøvelser. Er det let Nej, det er ikke så simpelt.

Det er en færdighed, du muligvis skal tilegne dig, men det er fint. Tag lidt af din tid, ligesom du gjorde, da du begyndte at cykle, hvor du begyndte at øve, hvordan det føles, og hvis du gjorde det rigtigt, kan du cykle uden at overveje. Nå, du vil være sikker på, at du ikke blæser ud, mens du gør en anstrengelse eller udfører bevægelsen.

Så se her efter en knas. Når jeg har brug for - mange af os begår fejlen ved at gøre dette. Vi knuser og ånder ud på samme tid uden at have kontrol eller ingen idé om, hvad vi laver med vores mave.

Vi kommer lige op og sprænger ud. Så se her, vi kommer op, vi blæser ud. Kom op og blæs ud.

Vi skubber på maven her uden at forsøge at kontrollere eller faktisk nå ud i den tværgående mave nedenunder, der holder og strammer den. Du burde gøre det modsatte. Du skal faktisk forsøge at krympe din talje, da du kom til en ny fornemmelse for mange, men det er det værd, hvis du ikke er vant til det, og det bliver sværere, jo sværere ab-øvelsen bliver.

Du kan gøre det med et hængende benløft. Er det sværere? sagde ja, det er det, men det er en anstrengelse værd. Prøv bare at trække først ned, som du ser det her, så i dette tilfælde krøller du omvendt; det omvendte ben hæves.

Men du vil være sikker på, at du gør dette hver eneste øvelse, og at du ikke holder vejret. Du kan trække vejret, du kan tale, du kan gøre alt normalt, du skal bare sørge for at trække vejret ud, og du bevæger dig ind på samme tid. Hvis du gør dette, vil du have en meget fladere mave.

Hvis du ikke gør det på trods af alt mavearbejde - faktisk, når dine mavemuskler opbygges, kan du begynde at se mere afslappet og oppustet ud, selvom dit kropsfedtniveau er lavt. Så hvad skal du gøre? Hvad er startpunktet? Startpunktet er at fortsætte med din ab-træning så meget som muligt. Jeg anbefaler seks til syv gange om ugen.

Hold lydstyrken intens, men kort. Sørg for, at du følger en ordentlig spiseplan. Alle disse ting giver vi dig igen i vores 6-pack Promise-app med en prøve ernæringsplan samlet indsats for at forbrænde flere kalorier ved at udøve flere muskler, hvilket øger din stofskifte med ha. stigninger får mere muskelvæv.

Den eneste måde at opnå dette på er at udøve din krop fuldt ud. Vi siger det hele tiden. Hvis du vil se ud som en atlet, skal du træne som en atlet, det betyder ikke kun at fokusere på dine mavemuskler.

Ja, abs og kerne er meget centrale for alt og enhver atletisk krop, men det stopper ikke der fyre. Du har dine ben, du har din overkrop, og du har hele resten af ​​din krop at fokusere på. Jeg vil faktisk hjælpe dig med vores ATHLEANX træningsprogram.

Vi savner ingen muskler. Også de uvigtige muskler som rotatormanchetten, der hjælper dig med at forhindre disse skader på overkroppen og skulderbæltet; Vi vil også bringe disse op. Vi overser ikke noget.

Gå over til ATHLEANX.com og få programmet. I mellemtiden, hvis du har fundet denne artikel hjælpsom, bedes du efterlade dine kommentarer nedenfor og tommelfinger op.

Lad mig vide, hvad du gerne vil se her, det være sig Washboard Wednesday eller Torso Thursday. En dag sent vil jeg sørge for, at jeg dækker det, du vil se, jeg kommer snart tilbage.

Fungerer 7 minutters ab træning?

Den gode nyhed: Selvom du har kort tid, kan du stadig komme i en effektivtræning. Derfor er Dane Miklaus, C.S.C.S., grundlægger afArbejdstræningStudio, oprettet ensyv-minut abs træningdu kangøret par gange om ugen.27. mar 2021

JEFF: Hvad sker der fyre? Jeff Cavaliere, ATHLEANX.com. Hvis du vil have en sixpack, skal du give mig syv minutter.

Ikke en gang. Gentaget. Her er sagen.

Syv minutter gør det meget, meget gennemførligt. Det gør det til noget at holde fast ved. Jeg vil fortælle dig den største hemmelighed for mig, der har gjort det muligt for mig at få abs fra det tidspunkt, hvor jeg ikke havde nogen indtil nu, er konsistens, jeg vil ikke gøre det, jeg ved, du kan gøre det , Bare det gjorde jeg.

Så jeg skal bevise det. Jeg vil gennemgå denne træning i dag uden den. Jeg vil bevise for dig, at jeg ikke vil bede dig om at gøre noget, jeg ikke selv ville gøre.

Så vi vil alle gennemgå dette. Det har jeg vist dig før. Jeg har lavet en syv minutters træning for dig før.

Hvis du ikke har set det endnu, vil jeg også linke det i slutningen af ​​artiklen. Men hvis du vælger de rigtige øvelser, kan du få jobbet gjort hurtigt. Det vil tage sin vejafgift, men hurtigt.

Vi har vores seks-pakke bland her. Der har meget at gøre med vores programmer, alt hvad vi skal gøre er at trykke på shuffle-knappen her, og det store er, at det giver os muligheden for at vælge de forskellige typer enheder, vi vil bruge til denne træning, jeg vil have at gøre det til noget, vi alle kan gøre, ingen undskyldninger. Så vi skal bare bruge kropsvægt.

Så kan vi vælge sværhedsgraden. Jeg vælger et mellemniveau her. Ikke en nybegynder, men ikke rigtig vanskelig.

Et medium niveau. Igen er det konsistens, der betyder mest. Så vi vil alle være i stand til at gøre dette.

Nu starter vi træningen her. Du kan se, hvad jeg har her, er en syv minutters træning som jeg sagde, der starter med en Bevægelse af de nedre mavemuskler kaldes den siddende abdominale cirkel her. Du kan se, at jeg styrer alt i en retning her.

I hele 60 sekunder vil vi arbejde med vores nedre abs. Så bevæger vi os. Vi er også nødt til at ramme den anden side.

Så vi bruger de næste 60 sekunder på at gå i den modsatte retning. Så er vi nødt til at rotere lidt nedefra og op, for det er en ting for de vigtigste funktioner i mavemusklerne. Den berusede bjergbestiger gør os i stand til at gøre det.

Træk ikke kun knæene lige ind, men tillad også rotation, som vi gør. Vi får endelig den hårdt tiltrængte hvileperiode på 30 sekunder. Så kommer vi ud og går til vores marcherende bord.

Igen kan jeg ikke lide standardtavler. Jeg kan ikke lide bare at blive der. Jeg kan godt lide at gøre noget med vores brædder, og det er en ting, vi kan gøre her, hvis vi marcherer i hele 60 sekunder, går vi derefter til en saks.

Med en saks får vi et twist hernede på torsoen, hvilket lægger ekstra belastning på de skrå mavemuskler. Men som om det ikke var nok, skal jeg stadig kaste min søstjerner, fordi du hader det. Jeg mener, du elsker det.

fedt dæk elektrisk cykel

Det er søstjernens knas. Det er en brutal øvelse. Vi bliver underlige, vi går ovenfra og ned, nedad og op, og vi behøver kun at gøre det i 30 minutter.

Du har din 30 sekunders hviletid, men du er ikke færdig endnu. Du er nødt til at komme derude og med vores russiske V-tu ck twist bare i 30 sekunder for at fuldføre det hele på syv minutter. Nu lader jeg en lille moderator gennemgå træningen, køre os igennem, men du har mig også, okay? Vi gennemgår alle dette sammen.

Så vi starter med den siddende abdominale cirkel. Er du klar? Jeg gennemgår dette for at begynde. Så løft dit ben og lav store cirkler op og til venstre.

Nøglen her - to ting. Når du træner din ab-træning, vil du prøve at placere dig selv i en lille zone, fordi den begynder at brænde, og du ikke ønsker at tænke over det. Du vil ikke føle det hver gang et øjeblik, ellers vil du stoppe.

Du er nødt til at placere dig selv på dette lille sted - det lille stille sted - hvor dine mavemuskler bare gentager, og du ikke tænker på, hvor meget det brænder, jeg vil fortælle dig, hvis det får dig til at føle dig bedre, er det min smukke. Så du er ikke alene. Åh kæft, Jesse.

Han vil plage mig, tror jeg. Så jeg fortsætter. Over det hele.

Op og til venstre. 3 sekunder. Vi får en lille pusterum på 5 sekunder.

opsætning af cykeltræner

Nu er jeg nødt til at gå i den modsatte retning. Op og til højre. Her er nøglen: Hvis du bruger dine hoftebøjere for meget, vil du brænde så dårligt, at du måske finder ud af, at du ikke kan gøre det.

Hvad du vil gøre er at presse dine mavemuskler. Lad mavemusklerne gøre arbejdet. Kan jeg fortælle dem Jesse, hvordan du klodrede, da vi tog denne træning? for et par minutter siden med kameraet? Og jeg var faktisk nødt til at gøre dette to gange nu.

Kan jeg fortælle dig det? JESSE: Nej, det får mig til at se dårligt ud. JEFF: Så det er dobbelt så svært for mig, fordi jeg ikke rigtig syv minutter.

Jeg gør her 14. bare for at minde dig om det. Men vi gør det folkens. Vi gør det.

Vi gør det. Selvom Jesse prøver at sabotere mig rigtigt. Igen skal du ikke bruge maven hoftebøjlerne.

Okay. 60 sekunder. Få rotation.

Ser du, normale klatrere lige her? Vi skal dreje. Sæt det med abs. Bliv ikke rigtig fuld ved at gøre det her fyre.

Det vil gøre det meget sværere. Virkelig allieret, det kan komme som en lille overraskelse, og du kaster dig overalt. 30 sekunder.

Jeg hørte hende sige det. Jeg sværger. Jeg tror også jeg vil hvile efter det.

Det har jeg hørt. 10 sekunder. Vi har brug for det fyre.

Godt arbejde. Indtil nu godt stykke arbejde. Se? Jeg fortalte dig.

Jeg gør dette hver dag. Hver dag. Det bliver ikke nemmere, ikke? Men sagen er, hvis det er kort. Du ved, du kan holde fast i det.

Alle kan holde fast i det og tage noget ubehag, når du kan se den anden side af målstregen. Okay. Resten er forbi.

For hurtigt. Afsted. Marcherende brædder. 60 sekunder.

Smuk Stram dine gluteal muskler her. Vigtigst er det at tone dine mavemuskler. Kan du huske det lille lykkelige sted, jeg sagde? Dette er præcis, hvor du vil være lige nu.

JESSE: Fuld af gulerodskage? JEFF: Åh, ja. Dansende små gulerodskager i mit hoved. Sæt en rytme.

Før du ved af det, vil hun sige '10 sekunder. ' Som en saks på 60 sekunder. Okay.

Her er en af ​​mine bedre øvelser. Jeg kunne gøre dette en times tid, måske ikke. JESSE: Føler du allerede brændingen? JEF F: Nej

Det er som om jeg ligger på stranden lige nu. Åh er det det? Åh, jeg troede, det var solskoldning. Det er mine mavemuskler, der dræber mig.

Cirka 15 sekunder. Brug disse mavemuskler. Starfish Crunch. 30 sekunder.

En to. Arm ud. Rør ved din tå.

Mod din tå. JESSE: Det er alles yndlings, er det ikke? JEFF: Det er alles yndling. Min lige nu.

Åh ja. Mistet min mikrofon. Lige i tide .30 sekunders hvile.

Åh, du har brug for det efter. Folk siger - de siger: 'Hvis dette er så svært for Jeff, hvordan skal jeg så gøre det?' Folk, gør så meget som du kan. Selv hvis du er nødt til at komme derfra i halvdelen af ​​de 30 sekunder.

Og hvad så? Gå i 20 og hvil derefter de ekstra 10 sekunder, og fortsæt derefter med at arbejde på det. Sidste. Føler sig frisk som en daisy rører den modsatte side.

Ben fra gulvet. Sidste 10 sekunder. Mennesker, godt arbejde.

Godt arbejde. Seriøst, som jeg sagde, seks-pakker bygges kun i syv minutter ad gangen. Seks minutter, fem minutter, seks minutter, otte minutter; i dette område.

Ideen er, at du ikke behøver at afsætte en halv time hver dag til at udøve dine mavemuskler. Nøglen er at have korte, intense træningsprogrammer, der får jobbet gjort og forbliver konsistente i processen. Hvis du kan gøre noget med det, intet udstyr, gør det det meget lettere for dig.

Hvis du leder efter trin-for-trin programmer fyre, leder jeg dig igennem det hele. Jeg vil aldrig lade dig være alene, jeg vil guide dig gennem hvad du end gør. Disse er alle tilgængelige på ATHLEANX.com.

Hvis du ikke allerede har fyre, skal du abonnere. Få mere af torturen. Sørg også for at slå dine meddelelser til, så du aldrig går glip af en artikel.

Lad mig vide, hvad jeg skal rapportere fyre. Denne kanal er til dig. Uanset hvad du vil have mig til, skal jeg sørge for at jeg gør for dig.

Lad det bare være i kommentarerne nedenfor. Okay fyre. Vi ses snart.

Jesse, du er næste. Lad os gå. JESSE: Nej, fyr.

Hvorfor er CrossFitters så flået?

1) LYDSTYRKE. Høje reps ved submaksimale vægte har vist sig at være en af ​​de vigtigste faktorer for muskelvækst. SelvfølgeligCrossfitatleter, rekreative og professionelle, følger også styrkeprogrammer, og nogle træningsprogrammer indeholder tunge vægte, men de fleste er højt rep, lav vægt.

Hvorfor er kvindelige CrossFitters så store?

GrundenCrossFit-hunnersepasform er, at bevægelserne er hele kroppen og funktionelle. ” Derudover ser de tungtløftende øvelser, der er involveret i programmet, såsom ryg og overhead squats, vildledende ud. Det er dog værd at bemærke, at der i nogle tilfælde forventes vægtøgning og muskelvækst iCrossFit.1. aug 2012

Hvorfor er Crossfitters så flået?

1) LYDSTYRKE. Høje reps ved submaksimale vægte har vist sig at være en af ​​de vigtigste faktorer for muskelvækst. SelvfølgeligCrossfitatleter, rekreative og professionelle, følger også styrkeprogrammer, og nogle træningsprogrammer indeholder tunge vægte, men de fleste er højt rep, lav vægt.

Hvorfor er min mave større efter træning?

Gørmaveøvelsergør intet for at reducere dit fedtlag, men det gør heller ikke ditmave større. For den gennemsnitlige person er fedtlaget så megetstørreend muskellaget, at tilføjelse af en lille muskel ikke har nogen mærkbar effekt på størrelsen på dinmave.13. jul. 2009 r.

Er en 10 minutters ab træning nok?

Ideen bag10-minut abser et partræning, gjort sammen til10 minutteren dag, kan få dig muskuløsAfsnitdu ønsker. KommerAfsnitkan tage mere end10 minutteren dag, men der er kun tre vigtige væsentlige ting for enfraregime, og det er at spise og træne godt, effektivt og konsekvent.10. apr 2020

Giver planker dig mavemuskler?

En ordentligplankeengagererdin absja, men ogsåditskuldre, ryg, glutes og quads.Plankerfaktureres som must-gørab flytte hvisduer seriøs med at udvikle en stærk kerne.30. apr 2021

Hvorfor kan bodybuildere ikke lide CrossFit?

Den ene grund til detBodybuildere hader CrossFiter Disse sommerfugl / kipping pull-ups ser latterlige ud og de er forfærdelige former. Olympisk løft er fint, men det var aldrig meningen, at det skulle ske ved høje gentagelser. Professionelle og olympiske atletervillealdrig brugeCrossFittil træning.21. jan. 2015

Hvorfor er CrossFit-piger så stødte?

Atleter begynder at komme ind i-kaldte She-Hulk-territorium, når de udfører isolerende øvelser, sigerCrossFitDupont-træner Cali Hinzman. ”Med fitness generelt kan du isolere en bestemt. GrundenCrossFit-hunnersepasform er, at bevægelserne er hele kroppen og funktionelle. ”1. aug 2012

Hvilken er den bedste AB-træning til CrossFit?

Greg Glassman, grundlægger af CrossFit, beskriver 3 top ab-øvelser som Glute Ham Developer (GHD) situp, hule rock og L-sits. Læs hans tip her: CrossFit ab og kerneartikel.

lift cykelstativ

Hvor ofte skal du lave ABS i CrossFit?

Gør 5-10 minutters mavemuskler efter hver løftedag i underkroppen (f.eks. Squat, markløft) som tilbehør til hovedbevægelsen. I dette tilfælde er 2-3 dage om ugen før eller efter en træning passende. Du finder eksempler på øvelser og regimer nedenfor for at hjælpe dig i gang.

Hvilken type træning træner du i CrossFit?

1 hul holder. Isometrisk mavearbejde er populært i CrossFit, fordi mange bevægelser kræver, at vi styrker vores kerne. 2 GHD sit-ups. Denne bevægelse debatteres af mange, men den kommer stadig op i CrossFit WOD'er. 3 V-ups. Start i samme position som et hult greb, armene strækkes bag dit hoved, med dine ben udstrakte og fra jorden.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

World Cycling League - varige løsninger

Er der en pro-cykelliga? Der er en fantastisk mulighed for at udnytte det sande underholdning og økonomiske potentiale ved mænds professionelle cykling og gøre det til en moderne sportsliga i det 21. århundrede. 2015.

Cykelsaltabletter - levedygtige løsninger

Er salt godt til cykling? Tilsætning af salt til sportsdrikke kan forbedre ydeevnen, antyder forskning. Forskere i Spanien har fundet ud af, at atleter, der supplerer deres elektrolytdrikke med ekstra salt, klarer sig bedre i udholdenhedsbegivenheder end dem, der er afhængige af drikkevarer alene til rehydrering. г.

Tips til cykeltræning - den ultimative guide

Hvor mange timer om ugen skal jeg cykle til træning? Pro-cyklister kører ofte 20-30 timer om ugen. Ryttere, der træner til ultramarathonbegivenheder, kan logge endnu mere. Fritidscyklister (kategori 3, 4, 5 og mestre) lægger normalt ca. 10 ugentimer, selvom nogle klarer sig på 5 eller 7 kvalitetstimer, hvis deres begivenheder er korte.

Cykel-verdensmesterskab - enkle svar på spørgsmål

Hvem er den nuværende verdensmester i cykling? Den nuværende mandlige mester er den italienske rytter Filippo Ganna, der vandt 2020-begivenheden.

Castelli cykeltrøje - almindelige svar

Er Castelli et godt cykelmærke? Hvis der er et tøjmærke i RCUK100, der ikke behøver nogen introduktion, er det sandsynligvis Castelli. De har lavet kvalitetscykelsæt i længere tid end næsten alle i spillet, og nogle af de stykker, de har bragt ud i løbet af de sidste par år, har banet vejen for helt nye kategorier af udstyr.

Box hill cycling - omfattende reference

Hvor svært er Box Hill at cykle? Det er en god bjergbestigning 2,5 km i gennemsnit 5%. Det klatrer kun 125 meter, men efter ni opstigninger er det meget testende. Box hill er også populær blandt en bred vifte af cyklister (jeg så en fyr køre sig op på en Brompton foldup). Den konstante gradient er ikke for alvorlig, og du kan tage det i dit eget tempo.