Vigtigste > Øvelser > Daglig kernetræning - pragmatiske løsninger

Daglig kernetræning - pragmatiske løsninger

Kan vi lave kernetræning hver dag?

Det er vigtigt at bemærke:Dubehøver ikkegørtilkerne træninghver eneste dag, hvisduikke er i stand til det af en eller anden grund.Daglige træningsprogrammerer stor motivation forlaveendyrke motionvane stick, men hvisduhar brug for at give dine muskler en pause,gørsig og tagen dageller to fra indtildukomme sig fuldt ud.25. april 2020♪ Bob og Brad ♪♪ De to mest berømte ♪♪ Fysioterapeuter på Internettet ♪ - Hej folkens, jeg er Bob Schrupp, Fysioterapeut - Brad Heineck, Fysioterapeut - Sammen er vi de mest berømte fysioterapeuter på Internettet - Efter vores mening af selvfølgelig, Bob. - I dag skal vi vise dig fem af de bedste kerneforstærkende øvelser, du skal gøre hver dag. De er virkelig gode til din ryg.

Hvis du har rygproblemer, kan du prøve disse, så længe de ikke gør ondt. Men hvis du ikke har rygproblemer, er dette en fantastisk måde at forhindre dem på. - Korrekt. - Jeg sagde godt. - Ja. - Fantastisk. - Ja, det er som den tegneserie. - Flub.Fudd. - (griner) Elmer Fudd. - Elmer Fudd.Oka, hvis du er ny på vores kanal, skal du tage et øjeblik til at abonnere på os.

Vi leverer artikler om, hvordan man forbliver sund, fit og smertefri, og vi uploader den hver dag til bobandbrad.com, gå til afsnittet Giveaway. Vi giver altid noget væk.Vi giver nogle af vores øvelsessløjfer væk. Der var fem af dem. Der er forskellige farver og forskellige intensiteter.

Og du kan bruge dem til en lang række øvelser. Ret, Bob. De kommer også med håndtag.

Du kan også besøge bobandbrad.com eller Bob og Brad på Facebook. Konkurrencen fastgøres til toppen af ​​siden.På Twitter, Instagram eller TikTok, hvis du vil have en 60 sekunders version af vores program. - Lad os gå! - Okay, lad os starte med den enkleste, Brad. - Jo da. - Nu ville du sandsynligvis gøre det på gulvet.

Du ville ikke gøre i sengen. Du måske, men det ville være svært. - Lige. - Så den første ting du skal gøre er bare en simpel brodannelse.

cykel gavekurv

Så du løfter bare kroppen op, og du får en lige linje her. Du styrker nogle af de større muskler her, men du styrker også din ryg. Og det er noget, du kan gøre med et godt sæt på 15 reps og multifidi og de andre nederste del af ryggen.De arbejder alle sammen, så du ikke ønsker at isolere dig selv, du vil have dem til at arbejde sammen. - Og endelig kunne du gå så langt. - Åh ja en anden - Tilføj en anden dimension, Brad.

Så en god 15 gange, så laver du krøller. - Uden en vægtstang? - Nå, du, jeg lagde mine hænder under her for støtte. Du lægger bare hovedet lige så højt op.

Gå ikke sådan. Du løfter lige op. - Så løfter du også dine skuldre? - Ja - Så skulderbladene forlader gulvet? - Hvis de kan. - Ja. - Og uanset om du tror på det eller ej, da jeg startede med det, gjorde min hals virkelig ondt. - Visst, det ser sådan ud. - Ja, og på et tidspunkt blev halsmusklerne stærke nok, hvor det ikke længere generede mig .

Men mig, jeg var nødt til at gøre det, nu gør jeg det faktisk på den måde. Jeg bevæger faktisk mine ben, mens jeg laver krøllerne - hvilket gør det smukt - gør det meget svært, ja - så du lægger dine hænder under det for at støtte din ryg. Så direkte over bælteforingen.

Og du kan føle, at det føles godt? - Ja præcis. - Det ser ud til, at det også isolerer lidt bedre. - Ja, og det gør du ikke, jeg får ikke en tæt rectus, hvilket er svært at gøre uden krøller. - Ja, ja. - Jeg mener, så vidt fuld krøller.

Okay, næste planke på siden. Og nu kan du starte, hvis du lige er kommet i gang på denne måde, kan du starte på dit knæ. Og du løfter dig bare op sådan.

Og igen, dette vil få nogle af disse rotator muskler til maven. - Så det ville være måden at starte, hvis du ikke har malm, så kan du nå dit fulde potentiale - Ja, og så sætter du den ene fod foran den anden, og så hæver du så - Ja, der er en luftrum, men dets mikrofoner trænger igennem (fniser). - Jeg er ved enden af ​​måtten, hvilket får mig til at vingle - Ja, ved du, hele bordet vakler? - Hele bordet (griner), ja - Dette bord, fra hvad en dag virkelig falder fra hinanden, jeg bliver ret gammel, jeg tror, ​​det er 15 år gammel - så jeg laver sæt af det, Brad, jeg bliver ligesom, Jeg tæller til 30, så gør jeg et andet sæt fra 30.

Okay næste er den forreste planke. Og du løfter dine arme. Nu kan du også starte på dine knæ.

Hvis du er ny, er min ryg lige, Brad? - Nå, din bum er lidt højere, Bob. - Hvordan har du det? at? - Så lidt nedenunder. Gør du bare en planke? - Ja og så går du op sådan, men du drejer også dit bækken.

Du går ikke sådan, du vender alt. - Så rygsøjlen forbliver naturlig. - Hvordan man lærer din rygsøjle at rotere med alt, så den forbliver neutral og der skabes mindre stress.

Jeg kan faktisk mærke det, når jeg går sådan her, Brad. Og det gør faktisk ondt. - Hvor? - I ryggen, godt, når jeg går sådan, gør det ikke ondt, når jeg-- Åh, når du drejer det? - Ja, håndvask. - Det er noget, du vil høre.

Hvis nogen af ​​disse irriterer ryggen og forårsager rygsmerter, skal du ikke gøre dem. Jeg vil ikke lave et par af disse, fordi min spondylolistese, det er derfor, Bob gør dette. - Ja, det er lidt sværere.

Men du kan gøre det sådan, hvis du vil. - Sikker på, så får du denne fulde kropsrotation. - Så går det direkte til finalen.

Den ene, pointerhunden. - Åh, den berømte pointerhund. - Du kan måske lægge nogle puder under dig og ikke på alle fire. - Jamen, eller du kan faktisk lægge en træningskugle nedenunder. Jeg gjorde det. - Sikker på, det giver god støtte. - En masse stress fra tilbage. - Nå, hvis du gør Hvis du er ny, kan du bare starte med dine ben.

Eller bare start med dine arme. Men på et tidspunkt vil du gøre begge dele sammen, og så gør du den anden side. Igen kaster denne måtte mig af - Ja, din balance udfordres.

Vi har tre tommer puder der. Du gør det ikke for hurtigt. Hold den nede, og kom derefter langsomt tilbage.

Men der er en stor balancekomponent i den. Nu arbejder du på din kerne, og du arbejder lidt på din balance, men du får de rygmuskler, som du ikke altid får på nogle af disse andre. - Det er rigtigt, mange mennesker tror, ​​at kernen betyder mave, men du skal også arbejde kernen tilbage - Der er de, du ved, den er kun fem. Brad, jeg praktiserer det, jeg prædiker, det gør jeg.

Nå, jeg laver krøllerne og sideplankerne - hvor mange? - Jeg laver fire sæt, det gør jeg, jeg løfter vægte - Fire sæt af hvor mange gentagelser? - Jeg varierer, mener jeg. - Afhængig af dagen? - Nogle er 30. - 30? - Ja. - Wow. - Så ja, du kan gøre meget med disse kerneøvelser. - Forøg lydstyrken. - Ja, for det er udholdenhedsmusklerne.

Du vil have dem til at arbejde hele tiden og forsøge at beskytte din ryg. - Lige, åh ja - du skal træde, hver gang du løfter noget - ja, det er som at løbe en maraton. - Værsgo. - Tak fordi du kiggede med. (Joy musik)

Er det OK at træne hver dag?

Træn dinAfsnithver eneste dag

Ligesom enhver anden muskel, dinAfsnithar også brug for en pause! Det betyder ikke, at du ikke kan aktivere dinframuskler under din opvarmning medøvelsersom planker, inchworms og anden balance og stabiliseringøvelser, men du skal ikke træne demhver dag.
27. maj 2019

Hvad sker der nation? Og velkommen til Bank Break afsnit 12. Hvor ofte skal jeg arbejde med mavemusklerne? Før vi begynder med denne artikel, ved du sikkert, at du spekulerer på, hvor jeg har denne dårlige Inuyasha-skjorte fra. Fik det fra et varmt emne, jeg har faktisk et helt skab fuld af anime-skjorter, og jeg bliver ved med at få spørgsmål om mine artikler, hvis jeg kan lide anime, hvis jeg kan lide alle disse forskellige, og jeg regnede med, at jeg ville begynde at piske disse skjorter og vise dig hvilken anime jeg kan lide var en skjorte jeg ikke ville få, og Erika overbeviste mig om at købe den.

Vi har et varmt emne, og hun er her den dag, vi fik trøjen. Jeg gik faktisk for at se min far, og alle mine brødre sagde, at jeg var iført en Hello Kitty-skjorte, og så var det ret sjovt at håndtere. Ja, det var sidste gang vi så hende i Inuyashas Badass, så jeg ved ikke, hvorfor de klagede . De er bare ikke så anime som mig, men uanset hvad du ved, var det en sjov dag, men lad os komme tilbage på sporet med denne abs-artikel, så hvor ofte skal jeg træne? Jeg bliver stillet dette spørgsmål meget, og i fitnessbranchen har jeg hørt mange forskellige svar og forklaringer.

Så her er mine ansvarsfraskrivelse folk, alt, hvad jeg siger her, er baseret på en blanding af forskning, jeg har udført på min krop, og min erfaring med klienter fungerer ikke en ting for alle, fordi vi er forskellige, så du kan bruge dette som en generel retningslinje og over tid, hvad der fungerer bedst for din krop Lad mig starte med at sige, at der er to kategorier af mennesker, dem der bare vil have en smuk og slank kerne, og mange kvinder falder i den kategori, og dem der vil have den store, blokerede, klart synlige six-pack. Så husk det, når vi gennemgår denne artikel. Lad os nu begynde at tale om, hvilke typer øvelser der skal udføres lige nu, jeg har set folk sige, at du aldrig arbejder abs, fordi de er trænet hårdt nok på intense sammensatte øvelser som squats i denne artikel lige når du er under, falder i den første kategori Og vi taler kun om kerneengagement og ikke strukturen og dannelsen af ​​blockyAbs.

Du kan muligvis slippe af med dette nu, hvis du vil dyrke dine seks pack abs, skal du udføre abdominal isolationsøvelser ud over de sammensatte bevægelser, ligesom du ville gøre for andre muskelgrupper, hvis du f.eks. Vil forstørre din biceps. du gør ikke bare pull ups, tilføj din Program til at tilføje nogle krøller for at isolere og ødelægge en bestemt muskelgruppe, godt at dine mavemuskler er gode Det samme, så stop med at gøre disse gimmicks og træne dine mavemuskler. Det andet punkt, jeg vil komme med, er, at hvis du altid stoler på støtten fra et styrketræningsbælte, når du laver dine øvelser som s, quads eller deadlifts, selvom du arbejder med din kerne, vil du hurtigt opdage, at din kerne er meget svagere end nogen, der ikke gør det. Der er ikke noget galt med at bruge en nation, bare forstå, at jo mere du bruger det, jo mere tid har du til at træne hele din kerne, der består af din nedre del af ryggen og skråblade for at gøre dem stærkere. For at gøre dette, ville det være bedst at træne uden bælte, når du laver dine lettere sæt og kun bruge dit bælte, når du går ind i dine tungere og mere intense sæt nu.

Lad os tale om frekvens. Jeg har fundet, at maven ligner, hvordan vores lægmuskler har brug for meget mere volumen for at vokse, så jeg gør det ikke bare selv en gang om ugen, jeg rammer dem faktisk fire gange om ugen, og jeg adskiller mine mavedage i en øvre og nedre mavetræning og en anden dag med fokus på nedre og skrå muskler. Gør også abs i slutningen af ​​træningen efter at have lavet den muskelsplit, som jeg gør den dag I sidste ende afhænger hvor ofte du arbejder din mavemuskler, og hvor meget tid du har, afhængigt af dine personlige præferencer, men lad os tale om min træningsplan, min maveplan er meget enkel og har endda to artikler, som du kan se, hvis du vil følge mine rutiner fra mandag. Jeg kan godt lide at træne to dage med abdominal hvile på onsdag og gentage torsdag og fredag ​​Weekender er som abdominal hviledage i sten for mig nogle gange, hvis Jeg har travlt med at lave min regelmæssige muskelsplit den dag og springe over mavemusklerne til weekenden Lavere mavemuskler, og du kan tjekke min V-cut seks-pack abs dræber træning fra min 2010-serie.

Det er en ældre artikel, det betyder ikke, at det ikke er fantastisk, og jeg træner stadig den dag i dag med fokus på lavere abs og obliques kaldet den ultimative cor træning for de nedre abs og obliques er en del af min igen Series be a 10 2010 de af jer, der ikke har set det, der er en masse diskussion om det faktum, at du ikke kan målrette mod den øvre eller nedre abs, fordi rectus-maven er en stor lang muskel for disse mennesker, siger, læg dig ned på gulvet og lav en omvendt knas med en 25 pund håndvægt mellem dine fødder og fortæl mig, hvilken del af din mavemuskler, der gør mest ondt. Jeg antyder heller ikke, at hvis jeg fokuserer på den nedre del af maven, er den øverste del ikke. Hvis der ikke er noget arbejde i slutningen af ​​dagen, er begge områder aktiveret, men vi kan være kreative og lave øvelser, der retter sig mod det område, vi ønsker at arbejde med mere Årsagen til, at jeg kan fokusere på de nedre og øvre områder og den anden nedre og skrå på en dag, er fordi jeg tror, ​​at når du træner, fokuserer du på de øvre mavemuskler det meste af tiden, og hvis du virkelig vil for at fremhæve den nederste del.

Du skal fokusere på et af de mest almindelige spørgsmål. Jeg får Scott Hvordan viser jeg mine nedre mavesår? Nå folkens, lavt kropsfedt er naturligvis nøglen her, men for mig viser det sig, at det område af rectus abdominis, som de fleste mennesker har mest brug for, er den nedre del af maven. Jeg nyder at gøre de første to dage.

Jeg fokuserer på tunge vægte så meget som muligt for 12-15 reps. Som enhver anden muskel skal du træne modstand for at opbygge blokerende mavemuskler, så du er nødt til at få dine mavemuskler på vej de næste par dage, så du stadig kan få lidt ondt. Så koncentrer jeg fokus på høje reps på mellem 30 og 50 reps pr. Sæt pr. Øvelse.

Der er en myte, jeg gerne vil fjerne, før jeg er færdig med denne artikulation, og det er, at de vægtede stigninger giver dig en kæmpe talje. En myte, den eneste måde at få en kæmpe talje på er ved at få fedt eller lave en cyklus af At lave roids. Årsagen til, at fedtoptagelse kan øge din talje, er ret åbenlyst. Årsagen til, at roids spiller en stor rolle, er fordi du unaturligt øger størrelsen på ikke kun din muskel, men også dine indre organer.

Det kaldes en tyktarm eller en oppustet mave, lad mig nu være klare folk, jeg dømmer ikke nogen, der bruger roider. Det er dit valg, og jeg respekterer dette kun et punkt, jeg er nødt til at gøre for de af jer, der ser denne artikel, der kan være nye inden for bodybuilding og er bange for at øge din talje, hvis du vil lære mere information om dette emne Gutter, jeg talte med om her, dette er en artikel, jeg lavede for et stykke tid siden, men den dækker alt dette og har en masse god info, som jer kan lytte til, før vi afslutter denne artikel, hvis du ikke har tid i gymnastiksalen, og det er umuligt at træne dine mavemuskler så ofte som jeg gør for stadig at få dem ind og slå dem så hårdt mellem dine regelmæssige rutiner, som når du går i gymnastiksalen i dag for at slå brystet i stedet for at stoppe to minutter mellem sætene. Brug denne tid til at lave en maveøvelse.

Nu håber jeg, at du nød denne artikel og gjorde mange spørgsmål klarere. Måske skal du vise noget kærlighed ved at trykke på lignende-knappen og abonnere på flere artikler, hvis du endnu ikke har tilmeldt mig mit magert muskelsystem. Jeg inkluderer et link her, så du kan hoppe på ventelisten, være klar til den næste udgivelse af programmet og for dem af jer, der leder efter et samfund af mennesker, der vil gøre alt for at tjene penge , for at støtte hinanden og bare være gode mennesker hænge ud med os på muscularestrength.com.

Hvad er din maksimale ydeevne?

Hvor meget kerne skal jeg gøre om dagen?

At høste fordelene ved en stærk, stabilkernesigte mod mindst 30 minutters mavetræning, der udfordrer alle fire mavemuskler.19. august 2019

Hej alle sammen, velkommen tilbage til min kanal. Så du var så motiveret af mit sidste artikelresultat, og jeg får vedvarende beskeder om, hvordan du strammer din kerne og abs, og hvordan du trækker vejret ordentligt. I dagens artikel vil jeg fortælle jer, hvad man skal og ikke skal gøre for nogle abs-øvelser, det er virkelig vigtigt at vide, hvordan man trækker vejret ordentligt.

Hvis du vil få disse tonede mavemuskler og ikke oppustede mavemuskler, før vi går videre efter det, vil jeg først behandle nogle almindelige fejl, men gør mig en tjeneste og smadre den lignende knap også, slip mig en kommentar nedenfor om hvor mange af dem du skylder Og lad os starte med nummer et: Ikke nok ab-øvelser Du skal arbejde dine mavemuskler mindst 5 gange om ugen og op til 7 gange, hvis du kan, jeg får mange kommentarer fra folk, der siger, at du ikke kan arbejde dine mavemuskler hver dag, vil du være den Kan ikke se resultater, men sandheden er, at vores mavemuskler kan klare frekvensen, og du har brug for at træne dem, så jeg lavede 3 mavetræningstræning for nylig, hvor den nyeste var Plank Challenge, så jeg foreslår, at du prøver en planke Udfordre mindst Forøg 5 til 6 gange om ugen. Denne træning vil virkelig hjælpe dig med at arbejde med dine kerne muskler, og det vil hjælpe dig med at tone din talje Kommentarer fra folk, der har gjort det i mindre end en uge. Så overvej at tilføje dette til din tidsplan.

Den anden fejl er, at du kun laver abs øvelser. Se, dette er fantastisk, men hvis du vil have resultater, skal du træne hele kroppen eller træne træning eller modstandstræning, og det er derfor, mit fulde program inkluderer træning i hele kroppen og træning, og hvis du foretrækker modstandstræning, kan du gøre det også, og bare tilføj din abs træning til det. Nummer tre er, at du snyder vores mavemuskler.

Vær ikke en snyder fyr. Gør ikke et halvt job. Vær ikke bange for at tage en kort pause, hvis du ikke kan gøre det i god form.

Bedre for dig at lave 10 gode reps i stedet for hundrede shitty reps. Og den sidste almindelige fejl er, at nogle mennesker ikke ved, hvordan de skal trække vejret ordentligt. Når du trækker vejret ind, trækker vejret ind i din mave, din mave, ikke dit bryst, og når du trækker vejret i din mave, kan du aktivere din kerne meget bedre.

Du får så meget mere ud af din træning. Og lad os nu prøve et par øvelser. Der er otte øvelser, som jeg vil vise dig i dag.

ømme ben efter cykling

Og den første er planke. Her er ikke, hvad du ikke skal gøre: En af de mest almindelige fejl, du laver, er at bukke din hals. Bøj ikke din hals eller spænd din hals.

Din hals vil også være øm. Gå ikke helt afslappet og hæng dig ned eller stikk din bum op, og det er når din mavemuskler og indre kerne, som er en tværgående mave, ikke aktiveres. Tag ikke små vejrtrækninger eller hold vejret.

Små, lave vejrtrækninger aktiverer bare ikke din kerne så meget, eller hvis du holder vejret, kan du blive svimmel, så gør en god planke. Sørg for at holde nakken lige under din med lange albuer Skuldre, klem dine gluter sammen og klem dine ben sammen, så al din energi kan fokuseres på dine mavemuskler og lad dine mavemuskler gøre det meste af arbejdet. Nu trækker du vejret ind gennem din membran i din mave, og din mave vil blæse op, dette bliver din. Skub din membran ned og skab tryk i din kerne, og det vil skabe din kernestabilitet. Udånd nu, og når du ånder ud, stram dine mavemuskler og klem din mavemuskler, og det er sådan, du vil tænde dig selv for Core hjælper dig med at få din kerne i gang. at du trækker vejret dybt og ikke holder vejret, frigør dine hofter ikke, og du kan gøre dette ved at klemme dine glutes og spænde din indre kerne, så det vil skabe spænding i hele din kerne helt ned til din røv.

Dette holder din rygsøjle neutral. Dette er grunden til, at en planke med god vejrtrækningsteknik kan være så god for din kernestyrke, fordi det træner dig til at aktivere din indre kerne, som strammer dit taljeområde og også den overfladiske del af dine mavemuskler. Plank Du kan gøre det på dine knæ først eller på den høje planke.

Sørg for, at din rygsøjle forbliver neutral, og når du er mere avanceret, kan du gøre det på dine albuer. Det er så meget sværere på dine albuer, fordi dit bryst ikke gør meget af arbejdet, og du stoler mere på dine mavemuskler, det gør det ikke bøj ryggen på en sådan måde, at du vil skade din ryg, og det er derfor, nogle mennesker oplever rygsmerter fra planktræning. Og nu har vi en hund med det ene ben nede, og dette er en af ​​øvelserne til min plankeudfordring, ligesom planke, sørg for at du ikke retter din ryg eller hænger din bum ned, gør det langsomt og kontroller dette. For at gøre dette skal du trække vejret dybt, når du løfter dit ben op bag dig og ånder ud, når du indsætter dit ben og komprimerer maven.

Dette vil arbejde din indre kerne og din ydre kerne på samme tid. Nu har vi kropssaven, en af ​​øvelserne fra min plankeudfordring, og her er hvad man skal undgå. Gør det ikke super hurtigt. Vi konkurrerer ikke her.

Og sæt det heller ikke op igen. Vi prøver ikke at kæmpe her gutter Så at lave kropssave er som at trække vejret ind og ud af plankerne, mens du bevæger dine fødder frem og tilbage. Dette er lidt sværere, da du virkelig har brug for at fokusere alle af din energi på din kerne, fordi dine ben bevæger sig, så du skal sørge for, at du holder din kerne stramt, så fokuser på at trække vejret ordentligt og klemme hendes mavemuskler, og nu vil dette virkelig hjælpe med at vende knas. Dette er en af ​​mine yndlingsøvelser at jeg elsker at bruge din. Ikke arm eller albuer for at skubbe dine hofter op.

Og brug heller ikke dine hænder til at skubbe ryggen op. Snyd ikke med drengene. Gør det ikke super hurtigt, og sørg for at løfte dine hofter højt nok.

Gør ikke patetiske små elevatorer. Bøj heller ikke ryggen, når du gør dette, og det er derfor, nogle mennesker får smerter i lænden, mens de træner, og glem ikke at svinge dine ben - og her er hvad du kan gøre for at forbedre din omvendte knas, skub den ind igen jorden. Husk at trække vejret dybt, og når du trækker vejret ud, skal du bruge dine kernemuskler til at løfte dine hofter fra gulvet.

Når du indånder, skal du bringe dine ben tilbage til den oprindelige position og prøve ikke at svinge dine ben. Brug din kerne til at holde dem stabile Sørg også for, at dine hofter er væk nok fra jorden, hvis du kun fører små liv, er det alt for let, og du vil ikke udøve meget af dine mavemuskler, så her er en af ​​mine favoritter Træning - og det er inde og ude, så sørg for, at din hage ikke trækkes ned eller ser ned sådan, og gør det ikke for hurtigt, fordi du ikke får din kerne involveret, rådgiv dig mod at lægge den i for at gøre det med fuld bevægelsesfrihed og ikke den anden. Det er bare alt for let.

En anden fejl er ikke at trække vejret ordentligt og tage små overfladiske vejrtrækninger eller endda holde vejret. Hvis du gør det, vil du ikke understrege din kerne så meget, og der er også en meget stor chance for, at du går forbi. Hvis du ikke trækker vejret, har vi brug for vores iltgutter så for at få det rigtigt, hold din hage op og se frem til det Fremad Inhaler dybt, når du retter og udånder dine ben og klemmer dine mavemuskler, når du bringer dine ben på denne måde din kerne Metoden til indånding og udånding vil virkelig hjælpe dig med at lære at aktivere din kerne og holde fast ved det, tænk på at skubbe maven.

Og derefter har vi knas, træk ikke halsen med dine hænder. Gør det ikke mod vores stakkels hals. Rund ikke albuerne sådan eller kig helt ned eller helt op i loftet, da dette vil skade din nakke og igen ikke bøje ryggen eller holde vejret.

Alt dette vil jeg ikke tillade, at du har fuld bevægelsesfrihed, og du vil heller ikke være i stand til at samle dine mavemuskler. Her er hvad du kan gøre: tryk ryggen ned i gulvet, træk vejret dybt og træk nu langsomt ud og mal dine øjne fremad og ikke se ned eller op i loftet, og når du knuser op, træk maven ind og klem den sammen Abs tænker, at dine apps skubber ind og ikke tænker på at løfte din hals. Husk at løfte brystet med dine kernemuskler, ramme dine nakkemuskler, og det er derfor, din hals gør ondt. Nu når du kommer ned igen, tag et åndedrag, husk at trække vejret dybt, så du kan hvile dine hænder bag nakken, hvilket gør det sværere, fordi det tilføjer mere vægt, eller du kan lægge det på skødet omkring det. og sørg for, at dine øjne ser fremad. Sørg for, at du ikke buer ryggen og albuerne så godt. At bue ryggen til mavemuskler er bare dårlig, dårlig, og gør det ikke så hurtigt, fordi du laver din. din kerne, og du arbejder ikke rigtig din mavemuskler, og her er hvad du kan gøre for bedre at aktivere din kerne.

Træk vejret dybt ind med hver gentagelse, når du trækker dit ben ind og trækker vejret, når du retter dit ben, og gør det langsomt og kontrolleret, og den sidste øvelse, vi har her, er benløftninger igen. Bøj ikke ryggen. Dette er, hvordan folk nyder deres ryg og har smerter i lænden.

cykelsæde

Du vil heller ikke rigtig bøje dine mavemuskler eller gøre det super hurtigt, fordi du faktisk ikke aktiverer din kerne, når du gør det, ligesom at svinge dine ben op og ned. Her er hvad du kan gøre for at forbedre dine benløftninger. Skub ryggen ned i gulvet, og træk vejret ud, mens du sænker dine ben, indånder, når du løfter dine ben igen, og gør det langsomt og kontrolleret, og føl, at det brænder, og det er meget sværere, hvis du stadig er forvirret.

Forestil dig at blive slået i maven uforberedt, så har dine mavemuskler og mavemuskler ikke travlt med at hjælpe dig med at blive mere komfortable Okay, dette er mine tip til, hvordan du får mest muligt ud af dine mavemuskler, og forhåbentlig ved slutningen af ​​denne artikel vil du vide, hvordan du involver bedre din kerne og lad mig vide, om du har prøvet det, og hvis du føler det mere i dine mavemuskler, om dine mavemuskler arbejder lidt hårdere og ikke sætter dig selv under for meget pres, hvis du ikke kan gøre alt rigtigt Perfekt. Og hvis du laver en fejl, er det okay. Okay ja glem ikke at knuse lignende-knappen og abonnere og aktivere meddelelserne, så du ikke går glip af min nye artikel.

Et nyt program kommer snart! Så hold dig opdateret! Vi ses i næste træning eller artikel

Hvad er en god kernetræningsrutine?

NybegynderKerne træning
  • 1 planktid 30 sek. Hvile 0 sek.
  • 2 Dead bug Reps 10 Hvil 0sec.
  • 3 Bådtid 30 sek Hvile 1min.
  • 1 Kugle-push-away reps 8 Hvil 0sec.
  • 2 Hængende knæhøjde Reps 8 Hvil 0sec.
  • 3 Dumbbell plank træk Reps 8 Hvil 1min.
  • 1 Strenge tæer til bar Reps 6 Rest 0min.
  • 2 L-sit Tid 30 sek. Hvil 0 sek.

Hvad sker der fyre? Jeff Cavaliere, ATHLEANX.com. I dag fortsætter vi vores perfekte træningsserie.

Denne gang med en af ​​de mest populære: den perfekte træning i maven. Folk, du er nødt til at indse, at vi ikke kun taler om rectus-maven, når vi taler om en abs træning. Ofte bruger folk det altomfattende udtryk 'abs' for at betyde meget mere end det.

Disse muskler er vigtige, og de er alle inkluderet og indarbejdet i vores træning her. Men hvordan skal vi bestemme, hvad der er så perfekt? Folk, du ved, jeg har sagt det før; Der er ikke en perfekt træning. Men vi er nødt til at tilføje nogle funktioner for at gøre det virkelig forbandet godt.

Når det kommer til maven, handler det mindre om øvelserne - fordi vi ved, at vi bogstaveligt talt har hundreder, hvis ikke tusinder, af muligheder her for at vælge mellem forskellige øvelser. Det handler mere om at sikre, at vi rammer hovedfunktionen og sørger for, at vi rammer hovedsekvensen af, hvordan vi vil træne disse muskler. Jeg starter med sekvensen.

Omskol dine mavemuskler, da bevægelser nedenfra og op har tendens til at være tungere og hårdere, da vægten af ​​dine ben altid er sværere end at løfte din overkrop. Du vil starte med dem, når du har mest energi. Find ud af, hvis du gemmer dine bottom-up-bevægelser mod slutningen, får du ikke så meget ud af dem.

Så vi arbejder i netop denne rækkefølge, der fungerer gennem begge variationer af denne træning. Det er rigtigt. Jeg sagde 'begge dele', fordi jeg vil inkludere en egriner og en mere avanceret version af disse træningsprogrammer, fordi jeg ved, at folk er på forskellige niveauer, der ønsker at forfølge dette.

For at gøre det virkelig nemt skal jeg bare bruge et bånd og en pull-up bar. Selv hvis du gør dette derhjemme, har du ikke svært ved at blive involveret. Folk, når vi taler om funktion, gør abs en masse forskellige ting.

Det gør de ikke bare. Det er, hvad mange mennesker tror, ​​de gør. De tror, ​​de bare knuser.

Faktisk styrer de bevægelse i den modsatte retning. De trækker dig tilbage og kontrollerer det. Vi vil sikre os, at vi udfører denne rolle, når vi giver dig en fuld træning.

De styrer også bevægelser i andre retninger. De forhindrer os i at foretage sideværts bevægelser, når de er unødvendige eller uønskede. Og vi kan lave øvelser, der også kan gøre det.

De forhindrer også rotation. Vi kan forblive lige her i midten og få nogen til at skubbe os til venstre eller højre og få dem til at gå nogen steder, og den vigtigste sjove handling tilskrives mavemusklerne og skråstillinger. Vi ved også, at de kan kontrollere rotationen.

Du kan lade det ske, men det sker under din kontrol. Faktisk kan de blive de vigtigste drivere til rotation rotation. Enhver træning, der overser dette aspekt, udfører ikke sin due diligence, så vi vil sikre os, at vi også inkluderer denne funktion.

Vi vil inkludere alle de rigtige funktioner og udføre dem i den rigtige rækkefølge og gennemgå hele anatomien her, så du forstår, hvad du prøver at opnå og se på de muskler, der gør jobbet for dig. Når det kommer til den anatomiske del, kan det til tider være forvirrende, men det er alt sammen meget lettere, når vi gør, hvad vi altid gør med 'Perfect' -serien, og det bryder muskelmarkørerne ud. Som du kan se her, er den seks-pack muskel, rectus abdominus, ret identificerbar, faktisk vil jeg have dig til ikke kun at se på, hvor let det er at få øje på det, men hvilken retning går fibrene? Hvad er knyttet til det? Det går op og ned, nord og syd og forbinder ribbenburet ned med bækkenet.

Det driver fleksibilitetsbevægelsen i vores krop, op-ned eller ned-op, og vi ved, at vi kan drage fordel af denne bevægelse og samtidig indse, at dette ikke er det eneste, der sker, fordi du bare ser på en anden muskel her har brug for, ligesom skråninger. Hvis du ser på de ydre skråninger, som er de muskler, der er synlige over de indre skråninger, kan du se, at retningen er skrå. I en skrå vinkel.

Derfor fik de navnet. Driveren til dette er, at den har en anden funktion, der er rigtig god til at hjælpe os med at rotere og kontrollere rotationen som jeg nævnte. Så vi vil være i stand til at gøre dette, hvis vi følger fibrene som vi altid gør.

Ironisk nok er de indre skråninger i direkte modsat retning. Men det gør det samme. Det styrer rotationen på en anden måde, igen konge sammen med skråningerne på den anden side for at producere nogle rigtig gode ting, når det kommer til rotation.

Men så kan vi se på en anden muskel her. Dette er den tværgående mave. Dette kører mere som et vægtbælte.

Bogstaveligt talt omkring din talje er ideen bag dette at drive stabilitet. Vi ønsker at drage fordel af dette, fordi vi kan gøre det bedre med visse øvelser end med andre for virkelig at få mere ud af det. Jeg viser dig, hvordan du glemmer kernemuskler, hvordan jeg altid har trukket mig tilbage, Serratus.

Den sammenkoblede - det er rigtigt, sagde jeg 'interdigitering' - skråningerne med selve serratus har en grund. Hvis vi kan gøre det, når vi et niveau af perfektion, som andre træningsprogrammer, der ikke mangler. Så lad os starte dette med en bottom-up bevægelse.

Husk, vi talte om, hvordan vi vil gøre dem, når vi bliver stærkere eller mere energiske. Bottom-up-bevægelsen vil drive dette, så hvis du ser på nybegynderversionen her, starter vi med iso-reverse crunch, hvor hovedfunktionen er fokuseret på dette bækken. I starten talte jeg om, hvordan det at fastgøre ribbenburet til bækkenet betyder, at vi prøver at bringe bækkenet til ribbenburet, ikke svinge.

nummer 1 vægttab pille 2016

Du kan ikke se, hvordan jeg gør det. Du kan ikke se mig svinge mine ben op og ned, op og ned. Dette vil være en hoftefleksorstyret bevægelse.

Hvis vi bare isolerer bækkenløftet, rammer vi mavemusklerne bedre og får dem til at gøre, hvad de skal gøre avanceret side. Dette er en hængende røntgen. Fordelen ved at hænge røntgenstråler er dobbelt.

Nummer et: Det er sværere, fordi vi er nødt til at løfte vægten af ​​vores ben i stedet for at have et bøjet ben. Nummer to: vi løfter dem længere end når vi ligger ned. Styrkekurven for disse øvelser er forskellig; mere spænding i hængeliften end i nogen variation af en udsat lift.

Endnu vigtigere er den ekstra bevægelse at bringe benene sammen, tilføje benene, stabilisere bækkenet fra bund til top med aktivering af adduktorerne. Røntgenstrålerne gør det muligt for os. Uanset hvad, hvis du begynder at opbygge den perfekte begyndertræning, eller hvis du begynder at opbygge den avancerede træning igen, er dette stedet for dig at gå videre til næste øvelse her, som er vores bottom-up-rotation bevægelse.

Hvis du ser på begynderversionen her, har vi noget, der kaldes en siddende mavekreds. Dette er en øvelse, der giver os en vis overkroppsstabilitet, fordi vi kan holde vores håndkontakt med gulvet, hvilket er perfekt til begyndere, der udfører disse træningsprogrammer. Vi laver cirkler med uret og mod uret.

Hvis du vil gøre det sværere, lad os bare trække det lidt op disse hængende benspiraler; Aga i, dette er som et hængende benløft, som vi ved er sværere med den udvidede længde af benene, men vi ender med en lille Tilføj hoftedrejning for at opnå denne rotation. Mærkbar er rotationsstabilitetsfunktionen. Vi nævnte dem i starten.

Vi prøver ikke at forhindre rotation her. Faktisk forsøger vi ikke at gøre noget eksplosivt med rotation, men vi prøver at kontrollere rotation, hvor meget rotation vi har, og igen, når vi ser tilbage, begynder vi at se denne ab træning tage form. Uanset om det er i begynderform eller i mere avanceret form, er vi godt på vej til at møde både funktionerne og den rækkefølge, vi ønsker, at denne ting skal fungere bedst.

Lad os nu forblive med rotationstemaet og gå videre til pisterne. Igen kan jeg godt lide at bruge disse muskler, når det kommer til al min træning af skråningerne for sent, igen, jeg synes du føler dig for træt til at gøre det godt, så hvad vi gerne vil gøre på begynderniveau, denne hvilestol er albue til knæ. Hovedfokus her er funktion.

Vi kører rotationen her, og vi kører den i retning af fibrene fra de skrå. Husk, at både den indvendige skråning og den ydre skråning arbejder sammen for at køre rotationen i den ene retning, og det modsatte par vil derefter køre rotationen tilbage i den anden retning. Gå videre til den mere vanskelige, avancerede version her, lad os nu se på noget, der hedder en tornado chop.

Her skal vi først bruge båndet med den hængende pull-up bar. Det, vi ønsker at gøre her, er at tilføje modstand. Generer rotation.

Ideen er, uanset hvad du laver for dine skråninger, skal du hellere dreje eller bevæge dig i venstre eller højre retning, hvis du virkelig vil ramme dem hårdest. Dette er en fantastisk mulighed, og når vi bygger disse træningsprogrammer, er dette igen begynderen, dette er den avancerede. Du kan se, at dette virkelig langsomt tager form.

Nu begynder vi at udvikle os og bevæge os fra alle bottom-up bevægelser til en mid-range bevægelse, du kombinerer med en top-down bevægelse. Du kan se, at vi på begynderniveau laver noget, der hedder Elbow Toknee på den anden side. Dette er en variation på planken.

Du ved, jeg er ikke en stor fan af planker, når det kommer til at bruge det som en mere sund øvelse. Hvis vi ved, at vi kan holde en planke i 2, 3, 4 minutter, så lav ikke en hård version af planken. Dette er det første sted, jeg vil have et begynderstrin, fordi det, vi laver her, udfordrer en vis rotationsstabilitet og den anti-udvidelseskomponent.

Denne funktion af mavemusklerne forhindrer, at vores nedre ryg bøjes, når vi løfter to kontaktpunkter fra gulvet, gør dette for de avancerede, vi skal bevæge os op, ned og ned, men vi vil bevæge os for at gøre dem på samme tid, og vi vil tilføje et lille twist med denne saks v-up. Her forsøger vi bare at holde bensaksen i gang og V-op gå, hvilket er lidt lettere, end det ser ud, da top-down-bevægelsen hjælper med at forkorte armen på benene i forhold til torsoen. Men lad dig ikke narre.

Det er ikke let. Men det kan gøres, især på dette tidspunkt i træningen. Som du kan se, genopbygger vi disse træningsprogrammer her.

Uanset hvilken træning du laver, er dette en udfordrende træning, men det vil være det værd, jeg lover, dette er sandsynligvis min yndlingsdel af træningen. Nogle af mine yndlingsøvelser her er lavet med top-til-bund-rotation, da det meste af tiden køres fra top til bund med vores fødder i kontakt med gulvet. Den første øvelse her, hvis du har mere af en nybegynder, vil arbejde på den anti-rotationskomponent og funktion af mavemusklerne.

Dette er, at egetræet går ud, strækker sig foran din krop og strækker sig så længe som muligt. Du kommer ud så langt du kan uden dine arme går tilbage i den modsatte retning. Hvis du er stærk nok, hvis du kan stoppe med at vride, bevæger dine arme sig ikke.

Hvis du finder ud af, at de driver tilbage til ankerpunktet hver gang, er du ikke stærk nok. Enten skal du reducere bæltens modstand, eller du skal gå lidt mindre af. Flytning til den mere avancerede side giver os nu en stor mulighed for at blive mere eksplosive.

Her kan vi gøre noget, der kaldes en slaghammer, en meget eksplosiv rotationsbevægelse på jorden. hvorfor jeg elsker disse top-til-bund-rotationsbevægelser. Du kan se her; Jeg roterer meget.

Selv fra - du kan se fodens drejning på gulvet for at hjælpe mig med at få så meget styrke og styrke som muligt. Dette kan let være et medicinskuglekast mod en væg, hvor du kan udtrykke dig i fuld kraft, når du slipper af med bolden. Som vi sagde, begrænser vi os ikke kun til disse øvelser.

gennemsnitsvægt for tour de france cyklist

Der er så mange muligheder, men hvis du forstår tankegangen, hvorfor vi valgte her, vil muligheden for at tilføje forskellige øvelser til her være uendelig. Nu hvor vi helt er gået videre til top-down bevægelser, har vi en øvelse til fælles. Kun skelne mellem begynderen og den avancerede version efter modstanden af ​​det anvendte bånd.

Tror du er nødt til at gå ud og købe et andet band, det behøver du ikke. Du skal bare pakke det anderledes op. Hvis jeg ødelægger det sådan, har vi det enkelt band, vi trækker ned, som du ser mig her i begynderversionen.

Hvis jeg vil gøre det sværere, skal jeg bare pakke det over stangen og derefter tage en servering af den i hver hånd, og jeg har effektivt fordoblet modstanden ved at forkorte længden af ​​dette bånd. Men alligevel vil jeg have dig til at fokusere på to ting på denne top, nedadgående bevægelser. Den første er, hvordan vi gør det.

Du kan ikke se mig gøre det. Jeg læner mig ikke tilbage med mine hoftebøjere. Jeg lader ikke bare mit bækken falde ned mod mine hæle. Hvis jeg gør dette korrekt, skal mit bækken aldrig gå mod mine hæle.

Vi ønsker at gøre, hvad anatomi dikterer. Når det er sagt, træk dit ribbenbur ned og frem mod dit bækken gennem hver rep, og du vil ikke gøre noget af det. Den anden ting, du vil fokusere på, er hvad der sker med den tværgående mave her.

Husk, jeg talte om denne muskel i starten. Dette er en fantastisk mulighed og et sted at begynde at arbejde på det. Kan vi, hvis du vil, gøre kernens afstivning en vis stabilitet, før vi gør dette? Faktisk, hvis du først gør denne spænding, har du mindre tendens til at ønske at falde i hoftebøjningen.

For at gøre det skal du bare flade din mave. Hvordan ville det føles, hvis du bare forlod dig selv? ud i et hav fyldt med iskoldt vand? Du vil flytte ind og flade, fordi det er så koldt. Du vil gøre det samme her.

De retter og strammer og bruger det interne vægtbælte for stabilitet. Når den er der, skal du trække nedad og fremad mod bækkenet. Vi bygger disse perfekte side-til-side træning, så du kan springe frem og tilbage eller følge et spor, når det er nødvendigt.

Uanset hvad er du på rette spor. Når alt kommer til alt, hvor de fleste abs træningsprogrammer ville være forbi på dette tidspunkt, er vores ikke der endnu. Vi har endnu en øvelse.

Vi ønsker at arbejde på Serratus. Jeg talte om hans engagement i at integrere med skråplanerne og hvorfor vi ønsker at gøre det. Faktisk er det en del af vores hellige treenighed, som vi talte om i en tidligere artikel.

Faktum er, at vi kan gøre det ret let. Hvis du er nybegynder, vil jeg have dig til at gøre denne øvelse kaldet Plank Push-Away her. Hvad vi laver er at komme os i den plankeposition - men ikke lave planker til at gøre noget mere - og det betyder, at vi vil køre vores underarme i jorden.

Lad skulderbladene adskille sig fra hinanden. Start med at klemme dem og adskille dem så meget som muligt ved at trække dem ud ved at skubbe dine underarme igennem i gulvet. Du vil føle, at dette aktiverer musklerne lige der i serratus, der skaber en vis stabilitet på skulderbladene i forhold til hele dit ribbenbur.

Dette er vigtigt. Det er en funktion af kernestabilitet. Gør dette, mens du hjælper med at udvikle de muskler, der er tydeligt synlige, når de arbejder med skråningerne.

Hvis vi vil gøre dette vanskeligere, kan vi slå dette tavle ud. Når jeg stikker båndet væk fra min krop, er det det ekstra boost. Få det ikke bare ud foran dig, skub dig selv fremad og derefter en anden 2 'eller 3'.

Du vil virkelig føle, at Serratus gør jobbet. Der har du det fyre. Den perfekte ab-træning på bøgerne Uanset om du følger den nybegynderversion, som du ser her, eller den avancerede version, som jeg vil vise dig om få sekunder, er det faktum, du er nødt til at forstå, at der ikke er sådan noget som 'perfekt '.

Vi ved, at vi kan have mange andre ab-øvelser, der kan omfatte denne træning, men hvis du forstår, hvorfor du gør, hvad du gør, og hvordan du gør, hvad du gør, kan du komme temmelig tæt på perfektion. Dette er mit bedste forsøg. Når vi finder programmer, hvor vi kan gøre det samme, prøver vi at sætte videnskab i vores valg til aktiviteter, fordi vi ved, hvor vigtigt det er.

Alle vores programmer er baseret på det samme princip. De er alle tilgængelige på ATHLEANX.com.

Hvis du leder efter flere af de perfekte træningsprogrammer, finder du dem alle på denne kanal. Alt hvad du skal gøre er at sørge for at abonnere og tænde dine meddelelser, så du ikke går glip af mere, samtidig vil jeg gøre mit bedste for at håndtere alt for dig, lad det bare være i kommentarerne nedenfor, og jeg ' Jeg prøver at få det til at gøre i de næste par dage og uger. Okay, vi ses snart.

Giver planker dig mavemuskler?

En ordentligplankeengagererdin absja, men ogsåditskuldre, ryg, glutes og quads.Plankerfaktureres som must-gørab flytte hvisduer seriøs med at udvikle en stærk kerne.30. april 2021

Kan jeg lave planker hver dag?

''Plankeringer også fantastisk til arm-, nakke- og skulderstyrke, da du har brug for at holde din kropsvægt. Dette er fantastisk til funktioneldag-til-dagaktiviteter, især hvis du altid har tunge poser på farten.8. jan 2020

Skal jeg træne mine mavemuskler, hvis jeg har mavefedt?

Ja digskulle gernefordidin absspiller flere vigtige roller og stærkeAfsniter vigtige selvhvisde er skjult nedenundermavefedt. Imidlertid,hvisdu trænerdin absspecifikt at brændemave fedtog ikke styrkedin absså tyder beviser på målrettetab øvelserer ikkedetmest effektive.

Har abs brug for hviledage?

Ligesom enhver anden muskelgruppe, digvil haveat have mindst endagafhvileimellem dine mave træning. Musklernebrug fortid til at komme sig og derefter vokse. Ligesom dine andre muskler,mave kræver hvileefter træning. Den vigtigere faktor at fokusere på for at lade dinAfsnitshow er din kost.

Skal du ramme kernen hver dag?

Her er hvad trænerne siger. Hvis din træning aldrig er komplet uden et parkerneøvelser, du er ikke alene - det er ikke ualmindeligt at behandle dinAfsnitsom en muskelgruppe digskulle gernearbejde dagligt. “Hvis du går i gymnastiksalen to til tre gange om ugen, foreslår jeg, at du tager 5 til 10 minutter med ab ellerkernearbejde under din træning.30. sep 2020

Er 5 minutters mavemuskler nok?

Længden af ​​en træning er ikke direkte korreleret med, hvor effektiv eller god træningen er, især når det kommer tilfratræning - faktisk enfem minutters abtræning kan være effektiv, så længe du laver en række øvelser, der er målrettet mod forskellige kernemuskler, og du har god form.15. okt 2020

Hvordan laver man en 20 minutters kerne træning?

20-minutters kerne træning 1 planken. 2 sideplank. 3 V-Sit udgør. 4 Cykelknas. 5 Broen. 6 (flere varer)

Er det nødvendigt at lave en kernetræning hver dag?

Det er fordi din kerne er involveret i de fleste, hvis ikke alle, de bevægelser du laver. Men at lave en fokuseret kernetræning hver dag er måske ikke nødvendig og kan endda føre til overtræning. Skal du lave daglige kerneøvelser?

Er det godt at tage en fridag fra kernearbejde?

Dette betyder, at hvis du laver fokuseret kernearbejde, såsom: planker, plankejakker, crunches, hofteomdrejninger, er det en god ide at tage en fridag mellem træningen, især hvis du har ømme mavemuskler. Forreste planker, sideplanker, plankejakker, enkeltbenet hoftebro, planke med benløftning, glute bro, død bug, fuglehund,:.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Low carb diæt og afib - svar på problemerne

Kan en diæt med lavt kulhydratindhold forårsage AFib? Diæter med lavt kulhydratindhold er forbundet med øget risiko for atrieflimren, hvilket indikerer, at denne populære vægtkontrolmetode, ved at begrænse indtagelsen af ​​kulhydrater, bør anbefales med forsigtighed, og der bør udføres flere undersøgelser for at evaluere effekten.25.04.2019

Let mad til mavebesvær - hvordan man beslutter

Hvilke fødevarer er lette på maven? 11 fødevarer, der er lette at fordøje Toast. Del på Pinterest Ristning af brød nedbryder nogle af dets kulhydrater. Hvide ris. Ris er en god kilde til energi og protein, men ikke alle korn er lette at fordøje. Bananer. Æblesau. Æg. Søde kartofler. Kylling. laks.

Atkins diæt vs keto - hvordan man retter det

Hvad er bedre Atkins eller keto? Atkins og keto er begge diæter med lavt kulhydratindhold, der kan være til gavn for vægttab, diabetesstyring og hjertesundhed. Deres største forskel er, at du gradvist øger dit kulhydratindtag på Atkins, mens det fortsat er meget lavt på keto-dietten, så din krop kan forblive i ketose og forbrænde ketoner til energi. 13. juni 2019

Protein shake til muskelgendannelse - holdbare løsninger

Hvilket protein er godt for muskelgendannelse? En undersøgelse viste et positivt anabolsk respons, efter at deltagerne indtog 20 gram valleprotein inden træning (9). Andre fordele ved at spise protein inden træning inkluderer: En bedre anabolsk respons eller muskelvækst (11, 12) Forbedret muskelgendannelse (12)

Termisk mad diæt - innovative løsninger

Hvilke fødevarer har den bedste termiske effekt? Kulinarisk ernæringsekspert Trudy Stone er enig: ”Æg er en af ​​de bedste kilder til fedtforbrændende proteiner, der får dit stofskifte fyret. Diæt med højt proteinindhold har vist sig at øge dit stofskifte på grund af den termiske effekt af mad - mængden af ​​kalorier, som din krop forbrænder for at metabolisere fødevarer. ”27 februar. 2019 г.

Sunde probiotika - typiske svar og spørgsmål

Hvad er det sundeste probiotiske at tage? En generel anbefaling er at vælge probiotiske produkter med mindst 1 milliard kolonidannende enheder og indeholdende slægten Lactobacillus, Bifidobacterium eller Saccharomyces boulardii, nogle af de mest efterforskede probiotika.9 нояб. 2018 г.