Vigtigste > Øvelser > Frisk barberede ben - svar på problemerne

Frisk barberede ben - svar på problemerne

Hvad skal du gøre, når du har barberet dine ben?

Efter barbering, patdine bentør med et håndklæde og påfør en fugtighedscreme. Det herviljefugter, blødgør og beskytterdithud samt lette enhver kløedukan have forfaldentilbarberkniv eller barberkniv. Find en fugtighedscreme, der er alkoholfritilundgå irriterendedithud.Vi køber barbergel for at barbere Klais ben for første gang! du får den lyserøde! spa! lad os nu få lidt barbergel. jeg tror ikke det virkelig betyder noget, hvilken barberingsgel du bruger! jeg bruger sæbe! åh der er også deodoranter! Okay! hej klai ved du hvad !? hvad ? Dette er et 'bær godt valg!' hahahahahahahahaha osteagtig! Åh pokkers! vi er klar til at gå! JA! barberingsfest! plllll okay! Jeg åbnede min barbermaskine og barbergel, og vi er klar til en barberingsfest! okay, vi begynder at barbere os til vores barberingsfest! trin nummer et. vi har vores skintimates eller hvad du end har.

Vi har vores barbergel eller vores sæbe. Du kan bruge sæbe. Du kan gøre dette, det gør jeg.

Og vi har vores barbermaskine klar til brug. Husk at du altid kan se dit ben her. Start altid med din fod, så går du ned til knæet.Ido knæet separat. En gang lavede jeg anklen til bunden af ​​knæet omkring knæet, fordi de fleste spænder deres ankel, hvor der er mere knogle. eller i knæet, fordi der er mange bump og kurver og dips, og det er her, du vil knække dig selv.

Vi har vores barbergel, så jeg viser dig, hvordan du anvender den langt. Hvis du kan se, hvor meget jeg har sprøjtet på hendes ben, vil du gnide det helt ned til anklen til knæet. Fremskynde samtalen.

Over hele. Og så kan du barbere dig så højt, som du vil, men jeg foreslår, at du kun går over knæet, hvis du er omkring en alder af Klais. Ikke mange piger har hår hele vejen op.Okay, lad os gå. Vi skal barbere os. Jeg gør det første gang.

Du starter lige ved anklen. Husk, gå til bunden af ​​knæet, og du vil skubbe temmelig hårdt. Især hvis du har den sæbe eller den rette ting på den.

Knivene kommer muligvis ikke til benet, du skal sørge for at skubbe. Men du vil ikke blive for hård. Den store ting ved barbergel er, at du kan se, hvor du barberede dig.Lad os se, hvordan det fungerer. Du skubber, og den buer op, så bladene kan bøjes og barbere dit ben. Og du skyller det ned i afløbet.

Du kan se, at jeg har alt håret. Skyl, vent, du kan se, om du kan få øje på det. Jeg har alt dette hår derinde.

Kan du se Klai? Uh huh. Åh det er meget! Kom nu. Du skyller det af med det vand, der går bag på bladet, så håret falder af fronten.

Og husk ikke at stikke fingrene til venstre og højre langs bladet, fordi det vil skære dig. Hvis du skal skrabe håret af bladet, skal du ikke gå til venstre og højre, fordi det skærer din finger virkelig dårligt. Du savnede lidt hår.

Det er ok. Lad os se. Ja, du har meget hår.

Godt. OK vi arbejder først på knæhulen; drej dit ben; tilbage, så du kan se din ryg. De vil rette dit ben, så du ikke har nogen underlige bump.

Gør nu siden på bagsiden af ​​dit ben. Gå lidt længere end da du stoppede. Nej. Gå længere nede yup. bare en lille smule nu gå ovenpå barbere det nu gå til næste linje yup. og næste linje tæt på knæet, men ikke knæet.

K. skyl. tur. Jep.

Sæt nu den anden side under den. Gå ned, før du holder op. Lige før du holdt op sidste gang.

Bliv ved med at gå ned til din ankel. Ja. Gå nu op.

auto tag telt

Lad os gøre ligesom 3 af disse linjer. Tal hurtigt. .. videre er dit knæ lidt lige. du går muligvis ikke lige. Du bliver muligvis nødt til at bøje sig omkring knæskallen. derefter over knæskallen. så? Ja! hurtigt taler vaske lyde.

Okay Klai, hvordan har du det med din første barbering? FANTASTISK! Der var dog et par linjer. Vi gik glip af et par ting. OKAY.

Her er de to ben. Du kan se barbergelen gøre den pæn og glat. Dette er lidt tørt, fordi vi ikke har brugt nogen lotion for nylig.

Men du kan se lad os sammenligne de to ben barberede ben, og dette er de ben, der ikke er lige så barberede.

Du kan se de små hår på hendes knæ. Dette er pænt og glat. Vi gik glip af et par pletter her og der.

Mig synes hun klarede sig ret godt. og det er super glat. Vi skal afslutte dette ben nu.

Vi lader hende gøre det alene. Vi skal have endnu en barberingsfest nu. Måske barberer vi dine armhuler.

Okay, Missy. Barberingsfesten er færdig, woo hoo! Jeg lærte godt, at du altid vil barbere dig og gøre benet først og derefter dine knæ og sørge for, at når du tørrer dit hår, tørrer du altid ned, ikke til siden, og sørg også for at du ikke tørberberer dig. Hvis du ikke har barbergel, skal du finde noget sæbe eller noget, ja, fantastisk! Nogen spørgsmål? Ja.

Hvor ofte barberer du dig om ugen? Det varierer. Når du starter, barberer du sandsynligvis ikke en gang om ugen. Måske hver anden uge på grund af dit filippinske blod.

Dit hår er ikke supertyk. Mennesker med tykkere hår vil sandsynligvis barbere sig oftere, men når du bliver ældre, barberer du dig hver anden dag eller hver tredje dag. Du kan undertiden barbere dig hver dag, fordi du lige gik i svømning og vil svømme igen.

Det kommer bare ned på det og barberer. Jeg tror ikke, du skal barbere mere end en gang om ugen og derefter se, hvor meget hår du har. At spørge? Det tror jeg ikke. Barberer du dine arme? nogle mennesker barberer deres arme. det var sjovt! ja! og jeg skar mig ikke engang. godt arbejde. dine ben ser ret glatte ud. det føles super glat. det var super sjovt. dette var første gang med dine drenge, hvad har du fyrene gør det første gang? sparkede du dig selv Lad os vide, hvad du gjorde i kommentarerne nedenfor.

Tak fordi du så med! Giv os tommelfingre, hvis du kunne lide denne artikel, Mahalo! og abonner venligst. kys! klappe.

Skal benene barberes op eller ned?

Kun ved dit første pasbarberingi den retning dit hår vokser (neddetben), og hvis du har meget følsom hud, skal du ikkebarber opadoverhovedet. Mens du går 'mod kornet', kan det komme dig nærmerebarbering, øger det også muligheden for irritation, snit og snit.27. sep 2019

Skulle mænd barbere deres ben Så tilsyneladende var der en undersøgelse af kvinders sundhed, hvor 30% af de adspurgte sagde, at en mand skulle klippe håret på benene, og 22% sagde, at en mand skulle barbere benene. Det er 52% af de adspurgte, der sagde, at en mand skulle barbere benene og lave en slags bencape. Hvad skal en mand gøre? Kom ind.

Jeg ved, du er forvirret nu. Antonio, hvad skal jeg gøre? Bare rolig, jeg har fået dig dækket. I dagens artikel vil jeg påpege fordele og ulemper, så vi kan besvare det gamle spørgsmål en gang for alle: Skal en mand barbere benene? Årsag nummer et til at barbere dine ben, gør hvad du vil gøre, hvem skal forhindre dig i at gøre alt hvad du vil gøre i dit liv, og hvorfor stoppe ved dine ben fyre? at barbere alt. Årsag nummer to til at barbere dine ben, du har taget fejl af Sasquatch.

Du er så behåret, at du får børn til at græde. Hvis du barberer dine ben med alt det overskydende hår, kan du sy en sweater-taske, hvis du vil gøre det, skal du gøre det. Årsag nummer tre, den psykologiske fordel.

Så jeg lavede en uformel afstemning på min Facebook-gruppe, som jeg vil afsløre i slutningen af ​​denne artikel, men jeg havde en, jeg havde et antal tidligere svømmere, jeg havde et antal atleter, triatleter. De sagde, hej, jeg barberede mig som en konkurrencedygtig atlet, fordi det bare føltes godt, da jeg ramte dette vand. Det fik mig i den rigtige tankegang, i hvilket tilfælde jeg faktisk kan se, hej, hvorfor ikke barbere mig? Årsag nummer fire, du vil vise disse muskler, du kan lide bodybuilding, du vil være på dette stadium foran kameraerne, alt sammen olieret, du vil se godt ud.

Oh yeah. Hvad synes du? Tror du, jeg har en fremtid inden for Bodybuilding? Måske. Årsag nummer fem, du vil få en kalv tatoveret, kan lige så godt give kunstneren et rent lærred at arbejde på.

Okay folkens, det er mine fem argumenter for, at en mand barberer benene. Og hvis jeg overbeviste dig om at starte, når du har brug for at barbere dine ben eller barbere andre dele af din krop for at inkludere dit ansigt, folk, stop ved Dollar Save Club. Du er den betalte sponsor for dagens artikel, og jeg har været hos Dollar Shave Club i over et år, ved du hvorfor? Fordi det bare virker.

Hele abonnementsideen, at du ikke behøver at tænke på barbermaskiner, der kommer hjem til dig, er smuk. Og folkens, Dollar Shave Club er meget mere end overkommelige barbermaskiner får dit barberingssmør. Jeg har talt om dette før, jeg har brugt det, det er godt at gå.

De har deres barbercreme, når de barberer sig. Disse ting f er fantastiske. Og desuden har de balsam gennem din hovedbund, de har kropsrensere, de har shampoo, de har.

Du har meget. Og du bare gå til deres hjemmeside folk, se hvad de har. Og i en begrænset periode og nye medlemmer fyre, få denne brusebadestartssætpakke.

Prøv at sige fem gange brusebad og barbering starter kit, brusebad og barbering starter kit, bruser og barbering starter kit, brusebad

Jeg kan ikke. Kan nogen af ​​jer gøre det? Det koster dybest set $ 5 og leveres med tre forsøg med deres populære barberingssmør, kropsvask og One Wipe Charlie bumservietter. Dette startsæt leveres også med en barberkniv, fyre.

Den leveres med et rigtig flot håndtag og en fuld kassette med fire patroner. Efter den første kasse sendes erstatningspatroner for kun et par dollars om måneden. Mine herrer, Takeout Udnyt dette tilbud, gå til DollarShaveClub.com/realmen.

Dette er også DollarShaveClub.com/realmen. Nede i beskrivelsen af ​​denne artikel er linket til Dollar Shave Club.

Folk, brug dette fantastiske startpakke. Nu kommer vi til ulemperne ved at barbere benene. Årsag nummer et om, at en mand ikke skal barbere benene, det er meget.

Så der er flere rapporter om mænd, der barberer benene. Ja, de er faktisk derude. Og det tema jeg har set med alle disse rapporter er, at mænd ikke kan tro, hvor meget arbejde, hvor meget tid, hvor meget indsats, det tog dem at barbere deres ben, hvor lang tid det tog - en fyr talte om to timer .

stejle karakterer

Af hvor mange barbermaskiner - en fyr talte om at gå gennem to barbermaskiner. En anden person talte om, hvordan han ikke vidste nøjagtigt, hvor hans ben ender, han fortsætter med at gå på sin røv. Så som du kan forstå folk, er det en proces, det er noget, du skal vedligeholde, hvis du skulle gøre dette hver anden dag. De dejlige glatte ben, det er meget arbejde, det er en stor indsats.

Så hvis du har nogen i dit liv som din kone, kæreste, betydningsfulde anden, og de barberer deres ben, og du kan lide de barberede ben, skal du måske takke dem for alt det arbejde og kræfter, de lægger på det. Årsag nummer to, hvis du ikke barberer dine ben derhjemme, skal du barbere mere hver gang du barberer dine ben. Tænk bare på det område, du har brug for at barbere dig, du bruger en barbermaskine om dagen.

Som jeg sagde, sagde denne fyr, at han gik gennem to barbermaskiner i en enkelt barbering. En anden ting at tænke på er at gå til en professionel salon. Lad os sige, at du har besluttet at dyrke dine ben, ja, du taler $ 75 til $ 100 til $ 125 pr. Behandling.

Årsag nummer tre, og jeg kom ikke engang til det med voksbehandling, lad os tale om smerte. Så ja, voksbehandling er smertefuldt. Hvis du aldrig har gjort det fyre, tror jeg, du kan gå derude og prøve det. Men lad os også tale om barbering, om at klippe dig selv, om indgroede hår.

Ja, indgroede hår, du synes, det er ømt i dit ansigt, vent, indtil du har en på din rumpe eller en dybere der på dit ben, disse ting kan blive dårlige. Og mange mennesker, fordi de vil spare penge, bruger barbermaskiner, der faktisk er lidt ældre, og de kan lave små nedskæringer, der kan føre til infektion. Hvis du barberer dine ben eller har nogen i dit hus, der barberer deres ben, skal du gøre dem en tjeneste, købe nogle dejlige nye barbermaskiner, de har mindre smerte.

Vil du ikke barbere dine ben, for hvis du beslutter dig for nogensinde at lade dit hår vokse tilbage, gæt hvad fyre? Du har aldrig gjort det før. Dette ligner meget at dyrke et skæg. Så hvis du klipper dit ansigtshår og prøver at dyrke et skæg, er enden af ​​det hår skarpt, fordi det blev skåret af dig, og det er ikke den naturlige ende af håret.

Det samme gælder for dit benhår, hvis det bliver lidt længere, vil det vende og virkelig forårsage en masse irritation. Årsag nummer fem for ikke at barbere dine ben er sjovt for mange mennesker. Så der var en ulempe ved denne undersøgelse, som jeg talte om i starten.

Selvom 52% tilsyneladende sagde, at mænd skulle foretage en form for benbortskaffelse, sagde 48%, at det bare var underlige mænd, der ville barbere deres ben. Nu var jeg nysgerrig efter dette nummer, fordi jeg ikke rigtig var enig i det. Så her er den undersøgelse, jeg tog om Real Men Real Style - Tanker om mænd, der barberer deres ben. 270 sagde nej, 98 sagde jeg er ligeglad, 63 sagde trim, 58 sagde gør hvad der virker for dig, 14 sagde ja, du er en olympisk svømmer, 10 mænd sagde, at de ville, men det er alt for svært at pleje, og de vil hellere være behåret. 5 mænd sagde, at de trimmede deres lår, men ikke deres kalve. 5 sagde, at de ikke er ligeglade med andre, men ikke dem. 3 sagde, at lidt er fint, men huden er bare underlig. 3 sagde, at du tilsyneladende skulle få dit spark til at stille dette spørgsmål. 2 sagde kun, hvis du er en professionel cyklist. 2 sagde virkelig? 2 sagde vokset. 1 mand sagde, at hans ben alligevel har mærkbare skaldede pletter. 1 sagde kun om sommeren. 1 sagde, brug hårfjerningscremer, det ved jeg ikke. 1 mand foreslog barbering og tapning af håret på brystet og benene for ekstra maskulinitet. og sagde til sidst 1 mand bare, eww! Okay folk, hvis du laver denne afstemning nøjagtigt, som han vil se, vil jeg linke dem i beskrivelsesartiklen nedenfor.

Og hvis denne artikel overbeviste dig om at barbere dine ben eller bare har brug for at barbere dit ansigt, rejser du som jeg er her og besøger snart DollarShave Club. Når jeg rejser, kan jeg lide Dollar Shave Club, fordi ja, jeg har barbermaskiner, jeg har barbermaskiner, men kan jeg tage dem i min håndbagage? Nej, jeg kan, men det er derfor, det er let for mig, det er praktisk, det er et godt tilbud, så jeg tester, og jeg bruger alt, hvad jeg diskuterer her folkens. Så tjek dem ud, de er et godt firma, jeg er stolt af at støtte dem.

Det er det fyre. Jeg værdsætter dig. Jeg sætter pris på, at du er en del af mit publikum.

Forhåbentlig nød du denne artikel. Jeg prøvede at have det sjovt med det. Jeg elsker at arbejde med et firma, der elsker at have det sjovt.

Og ja, lad mig vide i kommentarerne, hvad du synes om denne artikel. Pas på fyre. Vi ses næste.

Slut på lyd

Hvorfor er mine ben stikkende efter barbering?

Dine hårsække fortsætter med at vokse hår under din hud, ogbarberingkan få disse follikler til at blive irriterede. Det er denne irritation, der får dig til at føle kløeefterdubarbering. Træk af enbarbermaskine(især en kedelig eller brugt) kan vride eller omdirigere hårsækken, når dubarbering.

Hej, jeg er Chantal, og jeg stoppede med at barbere mine ben, men hvorfor spekulerer du ikke rigtig på hår, men hvorfor barberer kvinder sig overhovedet? Hvorfor blev denne samtale i 2008 overhovedet vist i en undersøgelse foretaget af American Laser Institute, at blandt de undersøgte kvinder bruger den gennemsnitlige kvinde mere? ti tusind dollars på hårfjerningsprodukter og -tjenester i sit liv, der er ti tusind dollars, det er meget kish, ved du, og en måned kunne denne kvinde bruge i gennemsnit femten dollars og 87 cent på barberingsprodukter, vokse endnu dyrere, fordi du ved ikke, hvor meget voks koster Okay, vi ved, vi ved, at forfatteren og professoren Rebecca gjorde ondt i sin bog, siger at kvinder ikke gider med hårfjerning indtil det 19. århundrede forventede at have hår, hvilket skaber hele denne hårfjerning conundrum, selvom vi alle har hår Så tak Darwin tak og derudover er behårede kvinder blevet betragtet som mærkelige og ærlige. Jeg tror stadig, at nogle kvinder i 1920'erne slipper deres hår på meget farlige og dramatiske måder som pimpsten og stråling. Dette er et problem med en hårfjerningscreme kaldet Chorim Lou, som det kan siges, i det væsentlige var rottegift og resulterede i, at tusinder af kvinder enten blev handicappede eller døde, fordi nogle historikere mener, at italienske kvinder var en blanding af disse under renæssancen. Arsen og kalk bruges til at fjerne håret på benene, men de skulle være forsigtige med at fjerne det. Det var lige i tide, hvor håret var væk, men deres hud stadig var på benene.

Blanding af katteaffald i eddike, og jeg elsker min kat, jeg elsker James, men jeg gnider ikke hans affald på mine ben, du skal trække grænsen. Et eller andet sted er det min linje, selvom jeg er temmelig sikker på, at amerikanske kvinder bruger disse meget farlige metoder, holder op med at bruge det til at fjerne hendes kropshår. Det er vildt for mig, at dette nogensinde var en forventning, og det blev nogensinde engang fået kvinder til at plaske arsen og kat afføring på deres ben, så nu føles det som at fortælle dig, hvordan jeg begyndte at barbere mig over at barbere mine ben, og jeg var flov over, at jeg var den eneste, der ikke engang havde barberet mine ben til knæene, som nogle af mine venner gjorde, som de bare barberet til knæ, og så så du deres små hårede lår, som jeg gør. Det var som intet fremmedord, men det var alligevel flov over ikke at barbere mine ben, fordi det føltes som en overgangsritual, jeg måtte tage for at blive kvinde, så Jeg gik hjem og spurgte min mor, hvornår kan jeg begynde at barbere mig? Ben og hun sagde, jeg ved ikke, om du vil begynde at barbere hende, og jeg tænkte åh ja de er behårede, og hun var som okay, men bare så du ved, når du begynder at barbere hende, kan du aldrig gå tilbage, og jeg havde det fint, det er fint, giv mig din barbermaskine, jeg vil barbere mine ben, jeg er ikke en kvinde mor, jeg skal være kvinde, der var ingen del af mig, jeg var ligesom at vente på, at jeg ikke var, hvordan skulle jeg tage denne beslutning, jeg var bare ligesom ja, spørger jeg, fordi jeg vil give mig barbermaskinen, jeg var på badeværelset og prøvede at barbere mine ben i 45 minutter, min søde dejlige ældre bror bankede på døren og sagde ah, er du okay derinde, og jeg tænkte ja, jeg tror jeg det går fint, jeg kan huske, hvordan nogen muligvis kunne bruge 45 minutter hver uge på at barbere deres ben? Svaret er, at folk ikke bruger 45 minutter på at barbere deres ben, men jeg kan huske, at jeg følte mig så stolt af mine slanke ben og gik i skole den næste dag, selv bare gned mine ben på mit ark og som åh, det føles faktisk godt og lidt tilfreds at de er slanke Jeg kunne godt lide smidigheden snarere end det faktum, at der blev lagt pres på mig, og noget, jeg måtte gøre for at vokse op og blive mere feminin og feminin siden dagen i junior high barberede jeg mine ben ret regelmæssigt og tænk ikke engang på at forvente hårfjerning på kvinder, indtil en alady-lignende artikel, vi gjorde sidste år, kaldte Devon en artikel, som Ladylike producerede, der går 30 dage uden barbering, og jeg husker at jeg var super deprimeret, men også super bange, håret på mine ben skræmte mig ikke, jeg var lige så meget som håret på mine armhuler eller min overskæg, da håret voksede, jeg var som åh min gud, jeg har meget hår på armhulerne. Jeg vidste allerede om håret på min overskæg, jeg vidste, at hun var en pige hvor håret på mine ben var, troede jeg o hyeah det er ok kay uanset hvad jeg ikke barberer mig, og jo længere jeg gik uden at barbere mig jo længere var jeg som at vente, der er rigtigt hår på mine ben, der er kornet, jeg vidste ikke, at kvinder havde dette hår på deres ben, og det var endda vildt for mig, at jeg ikke vidste, at jeg havde taget det af, før det nogensinde havde en chance for at vokse og tro, at jeg var en dårlig kvinde, da jeg lod det vokse, når mine ben og armhuler er vokset. Jeg kan huske, at jeg var så flov, at jeg klatrede på klippe eller gospinning, og hver gang jeg ville løfte mine arme eller endda bære shorts, følte jeg, at jeg var nødt til at gå til folkene omkring mig undskyld, vær som åh nej, som artikler, men sagen er Jeg skulle ikke have det og synes ked eller flov efter denne artikel, jeg var nødt til at beslutte mig ok, sodo, jeg vil være glad for at barbere mine ben eller ikke, hvad jeg skal gøre nu når sommeren kom, det blev mere og mere skræmmende, fordi jeg hver dag havde shorts på, og alle kunne se håret på mine ben, og med det ville jeg være overmodig, og jeg tog dobbelt skud af mennesker, der så på mig, og jeg ville ikke blive kendt som en af ​​de behårede bh'er -brændende feminister, hvis virkeligheden er nu, ja, brænd min bh, vil jeg være behåret at smide det hele væk, men på det tidspunkt var jeg bare så godt, at jeg ikke vil, fordi jeg blev portrætteret dårligt i medier og jeg talte med mine venner, og jeg indså, at de var flov over mænd, og de skammede sig, da de gjorde det wh da vi ikke havde noget kropshår Kvinder har, vi skammede os og flov, da vi havde kropshår, måtte jeg indse, at det hele bare var sådan en forkert konstruktion, at vi lavede os selv, hvis ingen havde fortalt mig, at jeg havde at barbere mine ben, hvilket jeg aldrig gjorde Hvis ingen havde fortalt mig, at jeg skulle være flov over at have kropshår og ikke se feminin ud nok, ville jeg aldrig have været flov over, at hver eneste krop og hårvækstoplevelse er helt anderledes, og vi ' skamme mig ikke over ting, som vores kroppe vil gøre, eller at vores kroppe skal vokse, jeg er varmere nu på grund af mine ben, jeg er ikke, men jeg ville ønske, det var mig, hvis du ville gøre noget der. Det er helt fint, hvis du kan lide føler den smidighed, jeg får, det føles meget tilfredsstillende, vi skal gøre ting, fordi vi vil gøre ting, vi ikke gør, fordi vi er bange for at blive hånet eller blive stirret på, når vi ikke gør det, hvorfor er mit kropshår med en erklæring ? Jeg kan godt lide hår, selvom jeg selv havde det, og jeg var ligesom hvad der foregik, hvad er den underlige internaliserede skam, der lige er blevet tvunget ind i min hjerne Hvorfor er dette hår anderledes? Håret på mit hoved er smukt, fordi jeg gjorde det mod håret, og mine armhuler skulle være? dejligt fordi jeg gjorde det håret på mine ben er dejligt fordi jeg gjorde det, og fordi det er mit hver morgen, påfører jeg min lotion og retter det ellers når jeg går ud i solen, er mit hår lige blond jeg er to uger tilbage i Californien fra Hawaii og så ja, jeg gjorde ikke gerber, ja, mit hår er blevet blond, så det kan være endnu sværere at se, end det normalt ville, men sagen er, jeg hævder ikke et vildt tæppe fra Being 70'erne, jeg er opmærksom at mit hår og armhulehår sandsynligvis er mindre end hvad nogle af jer seere er, men sagen er, jeg hævder ikke at have mest hår, og når du siger, jeg ser, skal du ikke engang få dit hår op, slapp af, det er et punkt, det betyder ikke noget, når det stopper resten af ​​jer, der bekymrer sig, dvs. verden kan klare det, der er stadig steder, hvor jeg får mit hår fra min egen krop, for det er det, jeg vil bare have folk til at vide, at de har et valg, og at de ikke skal føle sig forventede, bare fordi verden fortæller dem eller en partner fortæller dem, at hun eller en ven fortæller dem th ey nødt til at gøre det, det er dit hår, du har lavet det, du kan beslutte hvad du skal gøre med det

Er det dårligt at barbere dine ben inden svømning?

Før svømning

Friskbarberethuden kan også svi, når den nedsænkes i kloreret vand, så giv den 24 timer til at helbredeFørspringer ind.
29. jan. Dec 2019

Denne episode af DNews er bragt til dig af Harrys. Body barbering er en tradition i nogle sportsgrene

Måske skulle jeg prøve det ved du til sport.

santa cruz kamæleon ramme

Barbering i sport er en stor ting, cyklister gør det for at mindske vejudslæt og skære modstand; Svømmere gør det for at føle sig glattere i vandet og reducere træk, og bodybuildere gør det godt at se sådan ud.

Wowza. Pis

Under alle omstændigheder kan du se hurtig sport barbere deres kroppe på CUT DRAG, disse follikler hjælper dig med at vinde et løb! Hvad synes du om barbering for svømmere? Uh?! Ja sådan følte jeg mig.

Lidt af, okay, gå videre! Så længe du har det bedre! Men videnskaben siger, at jeg måske har bagatelliseret en VÆSENTLIG fordel uden selv at vide det! At reducere træk i hastighedsport er en big deal. Cyklister har gjort det i over 100 år. Men det var først i 1987, at en undersøgelse opstod for cykelmagasinet udført af en ingeniør i en vindtunnel.

Denne undersøgelse viste, at hastighedsbesparelserne var 0,6 procent. Hvilket bare er trist.

Det er SÅ lille. Måske nok til at spare fem sekunder i løbet af en time ved 37 km / t. Resultaterne var så forvirrende, og vindtunneler så dyre, at ingen har gentaget eksperimentet indtil nu.

En speciel cykelspecifik vindtunnel blev bygget af Specialized Cycling Company, og forskerne kunne frit bruge den til testning! Tilfældigvis havde en af ​​deres ryttere barberet sig den dag, så de regnede med, hvorfor ikke? Pris ikke noget, og de fandt ud af, at barberingen havde reduceret cyklistens luftmodstand med 7 procent !! SYV. Dette betød, at en cykelrytter på en times 25 km (40 km) løb kunne spare 79 sekunder ved blot at barbere deres krop! Disse resultater var revolutionerende, så de testede fem mere for at kontrollere cyklister igen. De gemte 25 miles hvert 50-82 sekund.

HVAD?! De testede også forskellige hjelme, forskellige positioner og langærmede racertøj. Betydelige strømbesparelser her og der. De blev chokeret.

Barbering fungerer, i det mindste i cykling og svømning, juryen er stadig overvældet. Den fælles visdom er, at barbering for det meste er psykologisk. HowStuffWorks siger, 'Razors fjerner døde hudceller fra kroppen ud over hår og udsætter et nyt lag af sarte hudceller.' Svømmere føler sig bedre i vandet.

Selvom en undersøgelse fra 1989, den eneste jeg kunne finde, testede fysiologien for barberede og ikke-barberede svømmere og testede også deres trækreduktion. Det viste sig, at der fysiologisk ikke var nogen forskel i puls, iltforbrug eller opbygning af mælkesyre (som får musklerne til at brænde under træning). Der var dog en mærkbar reduktion i træk.

I deres sind vil svømmere sandsynligvis tro, at de kan være glattere og mere effektive i vandet selv uden videnskab, men vi er her for at hjælpe. Mine damer og herrer, I er helt glattere. Nogle løbere vil også gøre det til en vane at barbere deres kroppe i forventning om, at de vil være i stand til at reducere træk på lang sigt, men oftere skaber det tøj, de bærer, mere træk, end manglen på hår nogensinde kunne kompensere for.

Så i stedet bærer de fleste olympiske løbere i dag computerdesignede, NASA-påvirkede køredragter, der hjælper dem med at glide gennem luften.

Hvad er jordbærben?

Oversigt. Hvis du har bemærket mørke pletter på dinben, som muligvis ligner små sorte prikker, har du muligvisjordbærben. Udtrykket kommer fra det prikkede eller udstenede udseende, der ligner huden og frøene af enjordbær.

Er det bedre at barbere dine ben om natten eller om morgenen?

Ifølge dem erbedsttid på dagen til at de-fuzzdine bener faktisk vednat. Yup, ifølge skønhedseksperter, 'skal vi værebarberingvoresben før sengetid. Alt det betyder, når du vågner op imorgen dine benvil føle sig glattere, end de faktisk er, hvilket resulterer i en mindre end perfektbarbering.30. sep 2016

Skal du barbere dine lår?

Det er det ogsåduformoder atbarber dine lår? I de fleste vestlige lande, herunder USA og Storbritannien, er kvinder typiskbarbere deres lårhvis håret er mørkt og synligt. Kvinder med lettere og mindre mærkbare hår er mindre tilbøjelige til at gøre detbarbere deres lår.

Når jeg barberer mig dernede, er den stadig stikkende?

Barbering: Nogle piger siger detbarbering skamhårer ”høj vedligeholdelse”, fordi håret normalt vokser tilbage på bare et par dage. I mellemtiden kan dit kønsområde føles kløende ogstikkendefordi huden i dette område er meget følsom.23. maj 2021

Hvordan forhindrer jeg mine ben i at blive stikkende?

Fugt med køling Tea tree & Menthol

Fugtgivende både før og efter barbering vilholdedin hud glat, hydreret og ikke sådanstikkende. Kritikere er begejstrede for denne fugtighedscreme efter barbering, fordi den bruger naturlige ingredienser, der beroliger huden og efterlader den frisk.
12. aug 2016

Kan jeg barbere mig igen efter 4 dage?

Alles krop er anderledes, så den bedste ting at gøregørberører huden for at bestemme følsomheden førbarbering. hvis dubarberingfor hurtigt kan du irritere huden endnu mere, så vent mindst tre eller firedage efterdin behandling er normalt ideel.28. maj 2019

Gyldne barberede ben bedre?

For alle damernebarberinger noget, vi anser for at være afgørende! Men dette er en enorm faktor i hvorforbenvil ikke. Vedbarberingdu eksfolierer huden og fjerner derfor noget afgarvethud. Prøv at skære ned påbarberingog altidbarberingpå en dag, du planlægger at bruge tid på garvning.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Low carb diæt og afib - svar på problemerne

Kan en diæt med lavt kulhydratindhold forårsage AFib? Diæter med lavt kulhydratindhold er forbundet med øget risiko for atrieflimren, hvilket indikerer, at denne populære vægtkontrolmetode, ved at begrænse indtagelsen af ​​kulhydrater, bør anbefales med forsigtighed, og der bør udføres flere undersøgelser for at evaluere effekten.25.04.2019

Let mad til mavebesvær - hvordan man beslutter

Hvilke fødevarer er lette på maven? 11 fødevarer, der er lette at fordøje Toast. Del på Pinterest Ristning af brød nedbryder nogle af dets kulhydrater. Hvide ris. Ris er en god kilde til energi og protein, men ikke alle korn er lette at fordøje. Bananer. Æblesau. Æg. Søde kartofler. Kylling. laks.

Atkins diæt vs keto - hvordan man retter det

Hvad er bedre Atkins eller keto? Atkins og keto er begge diæter med lavt kulhydratindhold, der kan være til gavn for vægttab, diabetesstyring og hjertesundhed. Deres største forskel er, at du gradvist øger dit kulhydratindtag på Atkins, mens det fortsat er meget lavt på keto-dietten, så din krop kan forblive i ketose og forbrænde ketoner til energi. 13. juni 2019

Protein shake til muskelgendannelse - holdbare løsninger

Hvilket protein er godt for muskelgendannelse? En undersøgelse viste et positivt anabolsk respons, efter at deltagerne indtog 20 gram valleprotein inden træning (9). Andre fordele ved at spise protein inden træning inkluderer: En bedre anabolsk respons eller muskelvækst (11, 12) Forbedret muskelgendannelse (12)

Termisk mad diæt - innovative løsninger

Hvilke fødevarer har den bedste termiske effekt? Kulinarisk ernæringsekspert Trudy Stone er enig: ”Æg er en af ​​de bedste kilder til fedtforbrændende proteiner, der får dit stofskifte fyret. Diæt med højt proteinindhold har vist sig at øge dit stofskifte på grund af den termiske effekt af mad - mængden af ​​kalorier, som din krop forbrænder for at metabolisere fødevarer. ”27 februar. 2019 г.

Sunde probiotika - typiske svar og spørgsmål

Hvad er det sundeste probiotiske at tage? En generel anbefaling er at vælge probiotiske produkter med mindst 1 milliard kolonidannende enheder og indeholdende slægten Lactobacillus, Bifidobacterium eller Saccharomyces boulardii, nogle af de mest efterforskede probiotika.9 нояб. 2018 г.