Vigtigste > Øvelser > G brændstof vægttab - brugbare løsninger

G brændstof vægttab - brugbare løsninger

Får G FUEL dig til at tage på i vægt?

Kalorier: 10 til 25

Et kalorieoverskud vilforårsage digtiltage påog et kalorieunderskud vilforårsage digtiltabe sig. Med kun 10 til 25 kalorier (afhængigt af smagendukøb), forbrugendeG BRÆNDSTOFvil ikke ændre de daglige forbrugsmål drastiskdukan have.Hvad sker der fyre? Jeff Cavaliere, Athlea-X.com. I dag vil jeg hjælpe dig med at finde ud af, om kosttilskud passer til dig.

Kosttilskud er ikke for alle, men du kan stille dig selv en række spørgsmål for at afgøre, om du er kandidat eller ej. Det starter lige her i vores 'ja' eller 'nej' med hvor du er i forhold til Er du lige kommet i gang? Er du nybegynder? Er du en virkelig mager fyr, der aldrig har løftet en vægt i dit liv? Gæt hvem kender nogen der er sådan? Jeg gør! Jeg var netop det. Faktisk er dette min allerførste håndvægt, som jeg nogensinde har brugt.

Du kan se det lige der; Dette er min fem pund. Denne fem pund tillod mig at løfte en meget tungere vægt, men jeg startede med det. Faktisk, da jeg voksede op, sagde min bror til mig: 'Du skal optjene retten, fortjener privilegiet. at begynde at tage kosttilskud. 'For hvis du lige er begyndt med rigtig lette vægte, og din træning ikke er så moden, er tilskud overdreven.Det er meget bedre at finde ud af det grundlæggende og forståelsen af, hvordan du bygger din krop fra bunden. Lær de rigtige bevægelser, den rigtige måde at træne på, og hvordan du sætter det hele sammen, før du raffinerer det med ernæringstilskud. I den anden ende af spektret og i samme retning, hvis du er den type fyr, der tillader dig at være utroligt ude af form - 40% kropsfedt eller mere på grund af dine absolut dårlige spisevaner - forsøger at ordne dem med kosttilskud er heller ikke Den rigtige sti Du er i den zone, hvor du, hvis du har været forpligtet til at forme, har været nede i denne tid i et stykke tid og vil tage det til næste niveau.

Så ville du være et 'ja'. Ellers hvis du begynder at gøre en af ​​disse ekstremer, slutter du her som et 'nej'. Her er et scenarie, som mange af jer sandsynligvis kan forholde sig til, men jeg lever og ånder det hver dag lige nu er høje niveauer af stress.

Det behøver ikke at være dårlig stress. Det kunne være god stress. I mit tilfælde er det godt stress.Vi havde to drenge. De kom lidt tidligt. Dette er stressende, men vi ”Jeg prøver at få dem til at vokse og udvikle sig og indhente, hvor de har brug for at være.

Det stressede mit liv meget, men gæt hvad? Jeg vil stadig træne, jeg vil stadig prøve at spise det bedste, jeg kan, men som jeg diskuterede forleden i min ernæringsartikel, hvor jeg viste dig nogle hurtige måder, jeg kan lave mange måltider på én gang - Jeg vil faktisk linke dette her, hvis du ikke har set dette endnu - stre ss er endnu mere til stede i mit liv lige nu. Kosttilskud kan hjælpe dig med at overvinde stress, fordi det kan gøre to ting. Nummer et: Vi ved, hvordan diæt kan være en vigtig del af at forsyne din krop med det brændstof, den har brug for for at fortsætte i lyset af stress, og vi ved også, at vi ikke nødvendigvis har tid i stressende tider, for at forberede det .

Så tilskud ville være ekstremt let at forberede og give dig mulighed for at blive skræddersyet til din kost. Så for mig har jeg aldrig været mere afhængig af mine kosttilskud, end jeg er nu, fordi jeg ikke altid er et sted, hvor jeg kan spise godt. Hospitalets cafeteria er ikke det bedste sted for mig at få ordentlig ernæring, men hvis jeg kan blande en shake, tag den med mig, og nu har jeg den optimale ernæring ved hånden, når jeg har brug for det; det bliver så meget mere presserende.Jeg vil sige, hvis du er i et højt stressjob eller i en høj stresssituation, og du ikke vil gå glip af din diæt og stadig vil være i stand til at træne, og du Hvis du lægger en masse stress på din krop, kl. dette punkt, sørg for at du sørger for at medtage en eller anden form for tilskud, så din krop kan komme sig meget hurtigere, og du kan komme dig endnu bedre. Okay, så det næste er faktisk et personespørgsmål, jeg bringer det ned, bringer det herover og tager dig mand til mand og beder dig om at være ærlig over for dig selv. Er du den type person, der tager dine kosttilskud og derefter spiser skidt mad, fordi du troede, du allerede gjorde? Hvad skulle du gøre? Hvis dette er dig, er kosttilskud ikke noget for dig, okay? De er ikke noget for dig.

Men der er et vigtigt punkt, som du kan lære af alt dette. Det vil sige, kosttilskud gør undertiden vedkommende for meget mere ansvarlig for resten af ​​deres handlinger, du går ud og bruger alle dine hårdt tjente penge på dine kosttilskud, og du tager dem religiøst, du tager dem regelmæssigt, du har mulighed for at skrue op derefter og gøre, hvad du ved, du ikke burde, være i harmoni med, hvad du vil have din krop til at gøre. Du bliver meget mere opmærksom, når du ved, hvor mange penge du bruger på dine kosttilskud, det hårde arbejde, du lægger i gymnastiksalen, og den tid og kræfter, du lægger på at gøre det, du vidste, at du skulle gøre det.

Du er mindre tilbøjelige til at afvige fra den slagne vej, hvor du ved, at du ikke burde. Det er her, at tilskud kan blive utroligt vigtigt og holde dig ansvarlig for alle dine handlinger ud over den tid, du tager dine kosttilskud. Alle kan tage et tillæg.

Det er den nemmeste forbandede ting, du nogensinde kan gøre. Dette er grunden til at tage så mange mennesker som dem. Vi ved alle, hvor let det er at blande noget sammen og drikke det, men det er alt, hvad der foregår de andre timer og minutter omkring t Det tæller den tid, du tager dine kosttilskud.

Hvis dette gør dig mere ansvarlig, synes jeg, de absolut burde være en del af din plan. Især hvis du er den type person. Okay, det næste spørgsmål, du vil stille dig selv, er, om du ikke er atlet.

Når jeg siger 'atlet', mener jeg ikke nødvendigvis professionelle atleter. Faktisk har vi mange mennesker her, der træner på denne kanal for at se sportyere ud. Men hvis du er atlet, skal du hellere begynde at tage dine kosttilskud alvorligt.

Hvis du ikke gør det, kan jeg nu fortælle dig, at du bliver efterladt. Jeg er lige kommet tilbage fra sidste måneds vintermøder i Nashville, Tennessee. Hovedligastyrken og styrketrænerne er tilføjelser.

Lad os indse det, at spillet baseball har set nogle alvorlige ændringer i de sidste par år for at få stoffer ud af spillet. Der har været en stor del af den måde spillere forberedte hvert år på, men det er væk. Det er ude af vejen nu.

Du skal være i stand til at gøre dette gennem ægte, solid forskning og evidensbaserede tilføjelser til det erstatter, så de kan tage deres spil til det næste niveau. De, der ikke gør det, kommer bagefter. Det samme kunne siges her.

Igen for dem, der ønsker at tage ikke kun deres præstationer, men også deres fysik til det næste niveau. Du er allerede engageret, du er allerede på denne vej, og du vil tage det til næste niveau; Dette er de fyre, der skal begynde at fordybe sig i fordelene ved tilskud. Endelig skal vi spille lidt sandt eller falsk her.

Jeg vil stille dig et spørgsmål, og jeg vil have dig til at besvare, hvilken side du tænker, tror du, at du kan få alle dine supplementfordele ved mad alene? At du ikke har brug for kosttilskud for at få fordelene ved ting, som du gerne vil prøve et ernæringstilskud med. Jeg giver dig et sekund her. Okay, jeg kunne afslutte spændingen nu, fordi svaret er en rungende 'forkert'.

Jeg vil give dig to eksempler på dette. Når folk prøver at tage et supplement, lad os sige, at de tager glucosamin, den fælles formel, og de tager glucosamin; Folk hævder, at de kunne få den glucosamin, de ville få i vores Athlean Mechanics. Hvor får du dette fra? Er du på en restaurant, der bestiller surf og græs og beder dem holde hummerkød og bare give dig skålen? Det smager så forbandet godt? Hvad spiser du for at få den glukosamin, du har brug for, for at drage fordel af tillægsfordelene? Skal de alle tage en formel nu? Nej, men hvis du fortæller mig, at det er en almindelig Tag formel, eller hvis du vil drage fordel af glucosamin fra en fælles formel, men du har ikke brug for den fælles formel, du narre dig selv til.

Du spiller det unaturlige spil, og det tilføjer ikke rigtig, hvad du kunne sige om kreatin, et af de velundersøgte kosttilskud derude. Der er ingen tvivl om, at kreatin har meget forskning bag sig, der understøtter dets effektivitet for alle, der træner. Får du din kreatin? af? Jeg fortsætter med at høre, 'Jeff, du kan få kreatin fra kød.

Jeff, du kan få kreatin fra tun. 'Lad os tage tun som et perfekt eksempel. Tun har faktisk 4,5 gram kreatin pr. Færdig - 16 ounce tun.

Det er et pund tun, okay? 4,5 gram kreatin er fantastisk. Det er en god dosis for dig, men gæt hvad? Du ved - når du ved noget om kreatin - for at få fordelene her, skal du tage det dagligt.

hvordan man indstiller en derailleur

Det betyder, at du skal forbruge 16 ounce tun hver dag. Det betyder, at dit budget skal give dig mulighed for at købe 16 ounce - hvilket svarer til 1 pund - tun til omkring $ 17. $ 25 pr. Pund, afhængigt af sushikvaliteten eller ej, hver dag.

Hvis vi begynder at tænke på, hvad din månedlige regning vil være - måske omkring $ 500 - for at få din kreatin, giver det mening? For ikke at nævne, vil du sandsynligvis ende med kviksølvforgiftning på farten. Det lyder ikke som en rigtig effektiv måde at få kreatin på. Har alle brug for det? Kreatin? Ingen! Jeg siger ikke, at de alle gør det, men kom ikke hen til mig og sig, 'Jeff, jeg vil have fordelene ved kreatin, og jeg får dette gennem min normale diæt og gennem de fødevarer, jeg spiser. 'Det kommer ikke til at ske.

Også en stor forkert. ' Hvis du vil have fordelene ved visse ingredienser til at have de ergogene fordele, så er din bedre forståelse af, at du sandsynligvis også har brug for at tage kosttilskud her. Hvis du ikke er ude efter dem, der søger fordele, har du ikke nødvendigvis brug for dem.

Som jeg sagde i starten, hvis du er den type person, der tager dine kosttilskud og tænker, 'Det er det', når alt er gjort, går alt det hårde arbejde ud, og du tror, ​​at kosttilskud er en erstatning for hårdt røv arbejde; ved du hvad - gør mig en tjeneste, tag ikke mine kosttilskud, fordi det er et slag i ansigtet. Jeg tror ikke, at kosttilskud er svaret for alle, men jeg tror, ​​at størstedelen af ​​de mennesker, der følger denne kanal og følger de råd, jeg giver dig her, er lidt mere seriøse omkring deres uddannelse. Kosttilskud kan være noget, du sandsynligvis bør overveje, hvis du ønsker at tage dine resultater til det næste niveau.

Vi har vores kosttilskud folk. Jeg vil stå bag dem hver dag, hver gang jeg laver en artikel her. Vi har en artikel.

I mellemtiden, hvis du har fundet denne artikel hjælpsom eller i det mindste forfriskende ærlig, bedes du gøre mig en tjeneste og lade dine kommentarer og tommelfingre op nedenfor. Lad mig vide det. Fortæl mig hvad jeg ellers skal rapportere her på denne kanal.

Måske noget relateret til kosttilskud, men jeg vil gøre mit bedste for at gøre det her i de kommende uger. Okay, fyre. Jeg vil snart tale med jer igen.

Er G-brændstof faktisk sundt?

Ja det gør!G BRÆNDSTOFfungerer så godt, at det er tillid til af mennesker i alle samfundslag fra hele verden. UFC-krigere, eSports-atleter, bodybuildere, skateboardere, YouTube-stjerner, fitnessmodeller og endda NFL-spillere stoler alle påsund og raskenergi, fokus og udholdenhed iG BRÆNDSTOF!

men det smagte som doodoo i dag, vi prøver nogle gamer-energidrikke, jeg er lige så let som kaffe, jeg er som åh, så åh, jeg har sådan en super høj tolerance for koffein, fordi tilbage i far går til pccafe jeg 'jeg køb monstrene store store dåser af FC, og jeg ville spille Counter-Strike, hvis du ikke har brug for min springvand, du ved, jeg vil klappe, jeg stoler virkelig på de energidrikke med høj oktan for at få mig igennem dagen tilbage på college, jeg brugte at drikke forstærker energidrikke stort set hver dag. Jeg energitanke er seje, men de har mere energi til at spille et spil klokken 4 om morgenen kan du være i sengen, vi ved alle, at søvn er fætter til Døden så vi skulle bruge mere tid på at spille artikelspil også, baby åh hej okay så vi har g-brændstof rasende gummiserst en svensk fisk jerris så stærk, at det er et problem, du ved, hvordan jeg har det med, der kan gå gennem mit system og give mig en solid lort Jeg har brug for vilde ting gør det modsatte jeg har brug for mindre topoop, så jeg kan spille mere, det er meget rigtigt, når det kommer til t aste af den svenske fisk ja jeg mener ja de smager ikke bare godt kirsebær, men det smager som voksagtigt gummi parkeret ja det smager som det smager som voks ja nok af denne fyr smager lidt som kool hjælp jeg kan lide det jeg er og hvordan har du det? om den candyswedish fisk um jeg elsker svensk fisk, du ved, jeg er en klassiker, så jeg spiser bestemt så meget fisk som muligt, da dette er en væske, jeg bruger mymoistyscale, og jeg vil give disse fire offfe våde bekvemmeligheder, hvem er hun næste, vi har stofskifte biohock biohock mig elsker dette spil uden kunstig farve Jeg er utilfreds ja dybest set vand det lugter bestemt som Capri sol eller sådan noget ja Jeg ville gerne sige ligner fremmede urin okay det smager ikke som om det lugter rigtigt Jeg synes det smager nøjagtigt virkelig min tunge er brudt smagen er rigtig god, du ved, det er noget, jeg hellere vil hamre, fordi dette er en så intens smagseksplosion, ja, denne ville jeg give tre ud af fem, jeg giver dem bare tre ud af fem , og jeg sætter det lige under dem G brændstof, ja G brændstof nummer et, hvor det står Bioshock BioLife-spil, der er som to, hvordan kan de sige det, de kan ikke sige, at jeg stadig kan smage og mærke dette i min mund , ja, jeg har lyst til, at det stadig er på min tunge, Idon, jeg gør ikke kan ikke lide det næste, du respawner, og det er grønt æble, og det er en mental performance drink mix okay boksen mmm, der er barberknivsenergi, så firmaets barbermaskiner, der som computertilbehør laver en energidrik lavet til spillere, der er en farve, jeg hader ja, jeg har det dårligt til teenage-slikkepinde med karamellen udvendigt, og den har et grønt æble i midten, disse er gode, det er det, Ismell her er helt modbydeligt, det har mere super kunstige smag af indfødt æble, så det smager slags julemad i et virkelig modbydeligt ok, det er fantastisk Jeg kan godt lide det meget, der er rigtig godt nej det er ikke ja ja jeg er en hader gode fyre godt Nummer et for meyeah jeg vil rangere dig i bunden nu får du 1 ud af 5 næste for mig ikke engang en hun er negativ 2 det er det laveste for at producere G brændstof bioshock barberkniv drikke jeg hader det jeg elsker det ikke en fan åh f PS lupus lupus lupus der vil gå gennem mit røvhul, som om det er en for tidlig baby, jeg blev virkelig rodfæstet for denne, fordi den er så apokalyptisk og cool og dårlig vent, jeg er ophidset Åh virkelig det fik hele min mund til at føle sig underlig nu føles det tørt vi er så forskellige mennesker nej det smagte som doodoo nej det er når jeg har en lang natklub nej nej jeg prøver at ramme et hos hus kl.4.45 skal vare mindst indtil kl. 10

Jesus ja nej det smager som det virker, men det smager ikke så godt er det ikke så slemt er du seriøs jeg drikker virkelig ikke det hele virkelig jeg mener det meget seriøst hvad laver du dramatisk ja nej nej fps og barberkniv mmmOh G og så ved tip stadig G-brændstof, du ved, jeg er en tvilling og er normalt ikke enig med mænd, men hvis han er med mig i dag, er det G-brændstof Bioshock FPSrespawn Kan ikke give op på det grønne æble, godt respawn-nummer et og et andet g-brændstof smager som kool-aid perfektone under det bioshock elskede dette spil stort set denne ting um jeg lægger på gulvet, hvis det er ok, så det er her det går, det er bjergdugspil fjols jeg elsker et KN-bjerg Dugforstærker, vi er nødt til at prøve det, det er så sødt, jeg gjorde det Endelig er dette den klassiske, husk bestemt, hvem der er kulsyreholdende er okay først ja ja åh først og fremmest, der ikke er kulsyreholdig min lejlighed er din lejlighed min lille lejlighed - jeg husker, jeg var mere som sprød, du ved, jeg tror, ​​jeg hader denne - vil du blande? hun, jeg er ooh, lilla er min yndlingsfarve se, det kommer ud boblende, der sker noget som bluss, se på at videnskab styrer kemi vidunderligt meget bedre vent hvad ærligt bedre he okay her er den endelige placering og du kan fortælle mig hvis du er enig eller uenig, så til sidst bliver vi stille igen, jeg får FPS, fordi den smag ikke var der, min mave bevæger sig allerede og så lige over er barberingsdrikken, den samme smag var lidt hård , men du ved det, og så vil den tredje faktisk være det spilbrændstof, selvom dette er en smag, jeg elsker, det er Mountain Dew, det er bare bare limonade over det, jeg vil sige og frugtslag og derefter nummer et har at være G brændstof. Jeg vil sige fire varianter, der er nummer et, men alt andet, når han siger, at jeg er enig med de fleste af dem, jeg er nummer et grønt æble respawn nummer to G brændstof nummer tre Bioshock elskede spillet nummer fire toiletvand nul for ikke at være modstridende men jeg bliver nødt til at gå g fuel fps bioshock dragon respawn godt spil ked har du brug for at nej nej du sidder ned for en lang spil session og prøver at lide pop smash nej jeg mener jeg tror, ​​vi lærte noget her i dag, alle har forskellige smagsløg, du prøver at rejse dig, måske GoPro-spil til økosport selv i maj. Men selv da finder du måske en rengøringsdame, du kender energialternativer til at have så meget energi, det er virkelig rodet for mig, og jeg plejede at være træt hele tiden, så jeg har bare processerne uden for kameraet

Hvilke drikkevarer skal man undgå for at tabe sig?

Enhver der ser ud tiltabe sigskulle gerneundgåfølgende typerdrikkevarer:
  • Sødet blødtdrikkevarer. Fuld af kalorier og lavt indhold af næringsstoffer, sødet, kulsyreholdigtdrikkevarersåsom sodavand hjælper ikkevægttab.
  • Frugtsaft og smoothies. Frugtsaft har nogle ernæringsmæssige fordele.
  • Energidrikkevarer.
  • Kaffebardrikkevarer.
  • Alkohol.
11. sep 2019

Har du prøvet at tabe dig, men har ikke haft meget succes. Hvis du er, er du bestemt ikke alene. Jeg har fundet ud af, at der i mange tilfælde er visse kæledyrsfoder, som folk simpelthen klamrer sig til, og som forhindrer dem i at forfølge deres mål denne artikel, vi vil gennemgå de 10 fødevarer, du har brug for slippe af med, hvis du vil lykkes hej jeg er dr. Eric Richardson, en nationalt licenseret læge, jeg vil sige hej til Family Med-kanalen, der er fokuseret på at give dig praktiske og nøjagtige medicinske oplysninger, der hjælper dig og din familie, hvis du tror, ​​det er noget, der er på plads. Det er nyttigt, sørg for at abonnere, klik på meddelelsesknappen og følg unsokay, så hvad er de fødevarer, der får os i problemer, de fleste, der kæmper med at tabe sig, er vigtige, men det er kun en mindre del. af billedet koger det virkelig ned til at finde måder at spise der fungerer med dig og din krop, men uanset hvilken ernæringsplan du vælger, når du prøver at tabe dig, er der visse fødevarer, vi ved om, at de vil få dig i problemer nu.

Denne liste vil ikke være udtømmende, for ærligt talt er der masser af fødevarer derude. Det er ikke godt for dig, men disse er nogle af de mest almindelige, jeg ser problemer med mine patienter. Den første er en af ​​mine ulemper, som er de velsignede pommes frites og kartoffelchips og let nedbrydes i kroppen og omdannes til sukker og hurtigt kan blive til fedt.

Flere undersøgelser viser, at spise pommes frites og kartoffelchips er knyttet til vægtøgning, og en viste, at kartoffelchips kan bidrage til højere vægtøgning pr. Portion end nogen anden mad, i det mindste vigtigt, når man prøver at tabe sig, at affald nummer to sukkerholdige drikkevarer det burde sandsynligvis være nummer et, da det sandsynligvis er en af ​​de værste ting for dig, som vi spiser regelmæssigt. De har en stærk tilknytning til vægtøgning. En undersøgelse, jeg læste for nogen tid siden, viste, at en sodavand, der ikke er diæt, kan få ca. 10 pund kalorier om dagen med den gennemsnitlige person i et år, der har det, men din hjerne genkender ikke det som en mad, så det ikke fylder dig, og du er meget mere tilbøjelige til at overdrive det med dine kalorier, så gør dig selv en tjeneste og hold dig med noget køligt vand med citron, nu nummer tre er hvidt brød hvidt brød er en tyggetablet version af Når hvede laves til hvidt mel, fjerner det det meste af fiberen og næringsstofferne, der får kornet til at blive fordøjet langsomt i stedet for at omdanne det hurtigt til sukker i kroppen og også øge dit sukkerindhold, fordi der ikke er meget fiber, som du får meget mere, har sandsynligvis mere af det, så vi ser en efterfølgende stigning i dit insulin, der er din fjende, hvis du prøver at tabe dig, når du vil spise brød Sørg for at spise fuldkorn og stadig holde portionerne små den fjerde bør ikke engang være consi dered en mad, men for nogle er de en stor fristelse for, at chokoladebarer naturligvis er meget usunde og er den perfekte blanding af sukkerraffinerede mel og olier, der er ikke mange andre fødevarer, der kan pakke så mange kalorier i en lille pakke som dig kan finde enhver slikbar.

Det værste ved dem er, at de normalt placeres strategisk i butikkerne, så når vi keder os og venter i kø, er de lige der for at modstå fristelsen og holde sig væk fra dem, hvis du vil komme videre i din mål nummer fem trækker nogle af os nogle gange til at tro, at det er sundt, og dette er frugtsaft, frugt er en fantastisk måde at tage sig af dem med en sød tand og i moderation er en meget sund del af en diæt nu Problemet er, når vi drikker det Som juice Det første problem er, at de fleste af de kommercielt tilgængelige frugtsaft stadig ikke bare er juice, værre, men selvom det er 100 juice, kan det stadig holde dig tilbage, når du prøver at gå op i vægt for at tabe. Problemet er, at når du laver saften, slipper du normalt papirmasse, fiber og de andre ting, der følger med selve frugten, så din krop absorberer sukkeret, øger dit insulin og får dig til at tage på i vægt, fordi du ikke er ' t alt det ekstra At have fiber gør det meget nemmere at spise flere kalorier, end hvis du bare spiste frugterne Passér frugt og glas om morgenen nummer seks er også en, der bringer mig meget, og det er bagværk kager og kager der er en utrolig fransk wienercafé i Salt Lake Town kaldet Gourmets, at hvis du nogensinde er i området ikke stopper forbi, fordi du helt sikkert vil miste din diætvogn på dette sted? Det er utroligt, men hvis du forsøger at gøre fremskridt på din vægttabsrejse, vil denne slags ting ikke bringe dig, hvor du vil hen, de er også fulde af raffinerede sukkerblomster og ofte olier, der virkelig kommer ind i dine mål Kom på tværs Mange af de købte typer er også fulde af transfedtstoffer, som også er skadelige for kolesterol og hjertesygdomme. Et af de store problemer med disse typer fødevarer er, at fordi de har så meget sukker og lavt indhold i næringsstoffer er det mere sandsynligt, at du bliver sulten eller hurtigere, efter at du har spist dem. Nummer syv er alkohol og specifikt øl, vi kender alle ølmaven og med god grund ligner øl specielt sodavand eller andre sukkerholdige drikkevarer ellers hvad vi er at tale om i dag vil øge dit blodsukkerudløser, som starter insulinresponset, og det medfører den vægtøgning.

Så hvis du forsøger at tabe dig, kan du overveje at skære ned på alkohol, at springe over alt sammen nummer otte er en anden skyldig fornøjelse for mig, men det får dig hurtigt i problemer, jeg hader det overhovedet at sige, men det er is fløde, der er intet som en wl is, men desværre er det ikke meget sundt, det er super højt i kalorier og lavt sukkerindhold små mængder kan være okay lejlighedsvis, men problemet er, at det er let At spise meget på én gang ved at lave ting som dine egne is og brug af mindre sukker og mere naturlige ingredienser kan også hjælpe med at servere den i en mindre skål og ikke spise en anden kasse, så du holder dine portioner mindre, nummer ni bliver til mig. Bliv i problemer med mine børn, og det er pizza. Vi elsker alle en skive pizza, men den indeholder meget kalorier og er normalt lavet af raffineret mel og forarbejdet Lavet kød, fordi det er let at overspise, er bare den perfekte kombination af kulhydrater og usunde fedtstoffer, og det er det, der får os i problemer med bedre mulighed s eller nogle gange noget blomkålskorpe eller en tynd skorpe eller gør det hjemme med flere fuldkorn og sundere påfyldninger, så sidste nummer 10 er en stor, der får mange mennesker i problemer, hvis du vil tabe dig, skal du undgå kaffe med højt kalorieindhold starbucks er ikke din ven en af ​​de største syndere på deres menu er mochacookie- Crumble Frappuccino deres store drink har hele 590 kalorier, den har 26 gram fedt og 76 gram sukker, der ikke hjælper dig med at få ind i den badedragt, du vil have på, virkelig vil enhver form for flydende tomme kalorier ikke hjælpe dig med at få dit. Opnå mål, så hold dig væk fra Starbuckslines. Spar dig selv en masse penge og masser af overskydende kalorier. Som du kan se på denne liste, er der mange ting til fælles med de fødevarer, vi diskuterede.

Dette er de fødevarer, der er ansvarlige for vores nuværende fedmeepidemi, men heldigvis kan du holde dig væk fra dem - jeg har aldrig spist noget lignende, men de burde virkelig ikke være en del af din typiske diæt. Se på etiketterne. Undgå fødevarer med tilsat sukker og fedt y væk fra ting, der forarbejdes, jo tættere du kommer på hele fødevarer, jo bedre ved doso Nu kender du 10 af de bedste fødevarer for at undgå at hjælpe dig med at tabe andre fødevarer derude, som du bør undgå så vores spørgsmål om dagen er, hvad der er den sværeste ting at give op, der holder dig tilbage fra dine sunde spisemål, så giv os besked i kommentarerne nedenfor, og hvis du finder det nyttigt, skal du tage dig tid til at give denne artikel med det samme og del det med dine venner, det hjælper vores kanal med at vokse og nå ud til andre mennesker, der muligvis har brug for dette i deres liv.

Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du ikke forlade uden at abonnere og trykke på meddelelsesknappen, så du ikke går glip af noget fremtidigt indhold, men indtil næste gang er der en familie af Dr. richardson og husk at passe på din krop fordi det er den eneste, du har

Får energidrikke dig til at tabe sig?

Tælling af kalorier er stadig den mest almindelige metode, som folk bruger tiltabeen lille smule afvægt. Drikker en 16 fl. ozkanaf enenergi drikindeholder 230 kalorier betyderduskal spise 230 kalorier mindre af noget andet den dag, eller forbrænde 230 kalorier ekstra i gymnastiksalen.29. okt 2020

I dag vil jeg tale om energidrikke, er de gode eller dårlige for os, er de en god kilde til ekstra energi, hvordan fungerer de og vigtigst af alt, er de sikre for os i det lange løb, lige rigtigt, jeg er Dr. Ekberg Jeg er en holistisk læge og tidligere olympisk decathlet, og hvis du virkelig vil mestre sundhed ved at forstå, hvordan kroppen virkelig fungerer, skal du sørge for at abonnere på underretningsklokken, så du ikke går glip af, hvad energidrikke har gjort for nogle år på markedet er år, og nogle af de mere populære mærker eller ting som Red Bulland Monster Rockstar Eastroc Hi-Tiger, og så er der også nogle energiindtag som 5 timers energi.

De har stort set monopol på dette marked, men det er en enorm industri, energidrikke, der i alt sælger 53 milliarder dollars om året rundt om i verden, og energiskuddene alene udgør cirka enogtyve og har solgt næsten 75 milliarder dollars i så- kaldes energidrikke og energiskud, men fungerer de, og hvordan fungerer de virkelig? Din forskel mellem en sodavand eller noget og en energidrik soda kan være koffeinholdig, og så har de et sødemiddel og koffein, men i en energidrik tilføjer de flere ting, så de har disse ting, men derudover har de ting som guarana taurine ginseng og B-vitaminer koffein er det mest populære stof i verden, der længe har været brugt, og det betragtes som generelt sikkert. Dens virkemåde er, at den har nogle mekanismer til at øge energimetabolismen i hjernen, men samtidig forårsager det vasokonstriktion, så der er blodgennemstrømning til hjernen, så vi beder hjernen om at arbejde mere, men vi giver det mindre energi, for at gøre dette i små doser. Jeg synes, det er helt fint, men jo mere du bruger det, eller hvis du bruger det for meget nu, kan det begynde at forårsage ubalancer og skader.

Koffein er også en stressstimulator, det øger noradrenalin eller adrenalin, et stresshormon, det øger ophidselse og opmærksomhed, og det er derfor, vi bruger det naturligvis i For det første er det et stimulerende middel, vi vil være vågen, vi vil føle os energiske, mens vi er på samtidig øger det angst og forstyrrer søvn. Dette er ting, som de fleste mennesker er opmærksomme på og stadig drikker deres kaffe, og størstedelen af ​​verdens befolkning får noget koffein hver dag, men hvor meget koffein er der i disse forskellige drikkevarer, en almindelig dåse Coca-Cola har 36 milligram koffein i en dåse Mountain Dew har 55 en lille dåse Redbull, som er en 8 ounce dåse, har et hold på kun lidt mere end sodavand, men husk at der er en lille dåse, en større dåse Monster har en 16-ounce - Can har 160 mg koffein, så det er dobbelt Red Bull, men det er dobbelt så stort, et 5 timers energiskud er kun to ounce, men det er fyldt med 200 mg koffein, og så er det 7. -Eleven Energy Shot pretty lignende, men det er en 230 ml mg og en energidrik kaldet Rockstar xdurance har 300 mg koffein, og det er også en større dåse, men en almindelig Starbuck-kaffe. En stor kaffe, 16 oz. husk, har faktisk 330 mg, hvis det hele handlede om koffein, så kunne vi bare få kaffen som vi sagde, selvom mange af th Disse energidrikke indeholder andre ting end koffein. En naturlig plante, der indeholder koffein Gwar på dit frø er mellem to og fire og en halv procent Koffein sammenlignet med kaffefrø Kaffebønnen Det er ikke rigtig en bønne Et frø, der indeholder 1 til 2 % Koffeinsoda Guarana er blot en anden kilde til naturlig koffein, som er omkring dobbelt så høj.

Så hvis de har koffein og guarana, tilføjer de bare to forskellige kilder til koffein, og hvis de ikke erklærer koffein fra guarana, hvad der føjes til mange af dem er taurin og taurin er en aminosyre, det er meget brugt, det er en høj koncentration i vores centralnervesystem, men det er en aminosyre, som vi kan fremstille. Det er en naturlig del af kropsvæv, og 1/10 af 1% af din kropsvægt er ca. 75 g til 3 oz er faktisk taurin, så vi har allerede fået det, taurin betragtes som et stimulerende middel, men der er ingen beviser til fax eller tilføj dem bare tilføj det i tilfælde, og ginsengrod er en plante, der betragtes som en urt, der er blevet brugt i hundreder eller tusinder af år, og den har bestemt nogle sundhedsmæssige fordele, ikke nødvendigvis som et stimulerende middel, men snarere som et adaptogen hjælper det kroppen gør visse ting Ud over disse for det meste syntetiske produkter bruger de virkelig en god ginseng, og alle disse drikkevarer har naturlige sødestoffer, og de bruger enten sukker i en lille dåse, starter ved 25 gram, de er normalt meget sødere end læskedrikke eller soda en stor dåse ville indeholde op til 70 gram sukker percan, og hvis de har få kulhydrater eller sukkerfri, erstatter de dette sukker r simpelthen med et syntetisk kemikalie gennem et kunstigt sødemiddel l som aspartam eller sucralosesaccharinor acesulfam kalium a Som jeg har nævnt i andre artikler, er dette pesticidbaserede neurotoksiner, og der er et enormt udvalg af fysiologiske sundheds- og neurologiske problemer med disse, hvilket naturligvis afhænger af mængden, når det kommer til disse ting, men i min bog er sukker en af ​​de værste ting i verden, og hvis det er muligt, end disse nyere toksiner er lidt værre, bliver en ting mere, at de ofte tilføjer B-vitaminer, men det ved vitaminer er, at de kun gør noget, der kun gør en forskel, hvis du er allerede mangelfuld, hvis du har de B-vitaminer, du har brug for, fungerer de ikke som ekstra energikilde eller som en ekstra stimulans, som at male en væg og kun have brug for en dåse maling, end at have tusind dåser maling vil gøre denne e-tryllestav gør det ikke bedre, og derudover er alle de vitaminer, du læser, syntetiske, de er lavet af majsstivelse og sukker og kultjære, de er ikke det næringsstof, kroppen virkelig leder efter, hvordan gør disse tilsatte ingredienser i tillæg til koffein arbejde, hvordan fungerer de dig, gør du alt godt, der er ikke meget forskning, du har forsket meget på koffein, men ikke så? meget om disse ekstra ting i energidrikke, men de gjorde en dobbeltblind undersøgelse på Center College i Kentucky og sammenlignede et 5-timers energiskud med en gruppe, der fik koffeinvand og en gruppe, der kun fik vand, og det var en dobbelt linje Fordi hverken forsøgspersonerne eller forskningsdirektørerne, studiedirektørerne vidste, hvem der fik det, de fik, foretog en visuel reaktionstest, og derefter målte de hjernebølger for at se, hvordan de reagerede, og fandt ud af, at de havde en bedre, havde de havde mere hjerneaktivitet med koffein end de mennesker, der lige fik vandet, men ellers var der ingen forskel, okay, der er ingen forskel mellem 5 timers drink og koffeinvand, de bar og har målt, at du får for dine hårdt tjente penge nogle kemikalier , flere dextriner, konserveringsmidler, kunstige sødestoffer For at få sucralose acesulfam kalium får du naturlige og kunstige smagsstoffer, og du får rødt nummer 40 og blå nummer et for det du betaler for, så det er alle energidrikke, men d o de leverer virkelig energi, leverer de alt hvad du har brug for? Den faktiske energi i kroppen kaldes ATP-adenosintrifosfat, det er energivalutaen i kroppen og produceres i mitokondrier. En tipi er lavet af substrat fra brændstof, der har kalorier kaldet fedt, glukose og protein, men for at få energien fra disse fødevarer trækker du vitaminer og mineraler, der fungerer som katalysatorer.

De er involveret i de reaktioner, der gør dem, enzymer osv. Og til sidst har du brug for ilt. Det ilt er det, vi bruger til at brænde brændstoffet, for at oxidere brændstoffet i maden, så den faktiske energi skabes i kroppen, men du kan ikke gøre det med samme hastighed 24 timer i døgnet, fordi du brænder dine organer ud, de har brug for lidt hvile, så du har brug for en god nats søvn, du skal hvile dig. Eller du vil brænde ud.

Nu har du brug for hvile, men i en tilstand, hvor du har det godt, har du altid mere energi til rådighed. Ifølge et websted kaldet caffeineInformer, hvis du har det dårligt med noget, skal du være drinks, så der er tre krav: det ene er, at de er beregnet til at øge energi, og der er en grund til, at jeg anfører disse anførselstegn tilføjer, at mere end en ingrediens skal være kendt for at øge energi, så koffein sodavand tæller ikke med, fordi de kun har den ene ingrediens til at øge energi, og så vil vi definere, hvad energi er, hvad de vil øge, der ikke betyder nødvendigvis en reel, men noget, du opfatter en stigning i mental udholdenhed og mental årvågenhed, og her er kickeren, jeg elsker, at D rent fysisk energi boost ikke er egnet, det skal tages, hvis det faktisk giver dig mere energi, så er det ville. Det betyder grundlæggende, at energidrikke på ingen måde giver energi, men snarere giver dig en opfattelse af øget opmærksomhed, hvilket betyder, at energidrikke er stimulanser, og en stimulant også kaldes et stof, er noget, der ændrer Den mentale tilstand, der ændrer kroppens fysiologi, der tilsidesætter noget.

Så hvis du har en energidrik med sukker nu, får du det stimulerende sukker plus, og du vil svinge fra både det stimulerende middel og blodsukkeret, da du nu føler, at du faktisk får energi fra sukkeret, fordi det er et brændstof, men det er på kort sigt, fordi du får dit blodsukkerniveau op, og så er det væk og går ned, når du får en energidrik uden sukker, nu får du disse neurotoksiner fra de kunstige sødestoffer, og så får du et stimulerende middel til det, så hvad er en stimulant, hvad der gør det er godt, jeg synes, det er en smæk K det får din opmærksomhed, det øger din årvågenhed midlertidigt, det kan være et slag i ansigtet, så dette år kan være dit fremtidige værktøj snarere end en energidrik, hvis du begynder at døs, så bare træk i håndfladen pløj hestemarken og træk vognen, og den bliver virkelig meget træt, og den vil nu. Du kan trække pisken ud, og du kan lade den gå lidt længere, men jeg er sikker på, at du er enig i, at det ikke vil øge chancer for, at dette hors e vil gøre et bedre job i fremtiden, som ikke forbedrer helbredet, du kan få et lille boost ud af denne hest midlertidigt, men i det lange løb bliver det ikke meget bedre, men min yndlingsmetafor til energidrikke eller noget lignende det er et kreditkort, fordi et kreditkort giver dig en illusion om at have penge, ligesom en energidrik giver dig en illusion om, at du har energi, det tilføjer ikke mere energi på det tidspunkt, spørg dig selv, kan du bruge en kreditkort for at skabe økonomisk sundhed, kan du blive bedre? Finans, så jo mere du bruger kreditkortet, jo sværere er det at tilbagebetale, og hvis det ikke gør dig noget godt, så lån, hvis det ikke giver dig penge, så lån penge, hvis det ikke giver dig energi eller sundhed, hvis du har energi og genoptager sundheden, skal du huske, at alt, hvad du låner, skal betales tilbage med energidrikke, og jo mere du bruger det, jo mere du falder bagud, jo sværere bliver det at tilbagebetale den energi, du tænker. Jeg har aldrig bemærket noget, jeg har drukket disse drikkevarer i årevis, det er fordi vi ikke forstår, hvad sundhed er. Vi forstår ikke forebyggelse hjertesygdom diabetes binyretræthed autoimmun sygdom demens Al Zheimers sygdom varer i årtier, de don ' t ske i aften, det er ikke sådan, at du får en drink og får demens, så ville det være let, så ville vi finde ud af det med et hjerteslag, men jo mere du misbruger din krop, jo mere tager du energidrikke og låner energi, jo mere brænder du dit lys på begge ender, og vi er nødt til at forstå en gang for alle, at mangel på symptomer ikke er sundhed, mangel på symptomer er bare ikke symptomer, så kort sagt, energidrikke er dybest set virkelig overpris, en sodavand er omkring en fjerdedel af $ 0,25 give eller tage, afhængigt af mærket vs. $ 22 for en af ​​disse glorificerede energidrikke / næringsstoffer, hvoraf ingen faktisk er ch giver energi.

Mit forslag er at holde stimulanterne så lave som muligt i de tider, du vil stimulere dig selv - har en eller to - ikke har en 8 eller 12, og hvad angår energidrikke - jeg har aldrig haft en - du burde ikke ' t gør altid alt mindst en gang, prøv nej, hvis du kan lide denne artikel, jeg er sikker på at du vil elske dette, tak for at se, jeg ses i næste artikel

Får Gfuel dig til at kæbe?

Dr RespektG-brændstofdet vilgive diglysegrøn diarré. Hvisdunogensinde ønsketdukunne være mere som den berygtede Twitch-streamer Dr Disrespect,G Brændstofhardudækket. Også,dukan få lysegrøn diarré.15. jul. Dec 2019

Hvorfor er Gfuel dårligt for dig?

G Brændstofindeholder angiveligt mere end den “sikre havn” daglige dosering af bly, som vides at forårsage kræft og fosterskader samt anden reproduktiv skade. I henhold til Californiens statslove er der ikke noget kendt eksponeringsniveau, der betragtes som sikkert, især hos børn.6. feb 2018

Hvorfor er Gfuel dårlig?

Da koffein er vanedannende, bør du indtage det i moderation. Selvom det er sukkerfrit,G BRÆNDSTOFindeholder stadig sødestoffer. De nøjagtige virkninger af disse sødestoffer er stadig usikre. Nogle af de andre ingredienser kan også udgøre sundhedsrisici, hvis du er diabetiker eller insulinresistent.28. december 2020

Er det OK at drikke Gfuel hver dag?

Mens de helt sikkert giver dig et hurtigt boost, kan du undre dig over, om det ersikkert at drikke G Brændstof hver dagog får ingen bivirkninger. I sandhed, så længe du ikke overdriver det og strengt moderat dit samlede koffeinforbrug, harG Brændstof hver dager harmløs og kan endda være gavnligt for dig.10. dec 2020

Hvorfor lugter Gfuel dårligt?

Når det er sagtlugtkan også komme fra din ånde, når du drikker fra åbningen, kan pulverkombinationen muligvis barelugter dårligteller det vand, du bruger (dvs. hvordan det renses) kan også forårsage alugt.

Hvorfor gør Gfuel mig træt?

Adenosin er det, der hjælper os med at følesøvnig. Så når koffein binder til disse adenosinreceptorer, stopper det vores hjerne fra at føletræt. Når koffein uundgåeligt forsvinder, har du en adenosinopbygning, somgørdu føler dig endnu meretræt. '31. aug 2020

Har du brug for at drikke G Fuel for at tabe sig?

Se aldrig efter at forbruge noget som en måde at tabe sig på. Nøglen til at tabe sig er altid at indtage mindre og træne mere (motion er ikke så vigtigt for vægttab, men for helbredet generelt). Når man ser på ernæringsfakta for G-Fuel, ser det ud til, at der er sukkerfrie versioner og versioner med sukker.

Hvad gør G-brændselsenergiformlen?

G Fuel Energy Formula er et spiltilskud designet af Gamma Labs til at øge fokus og reaktionstid for spillere. Det har 0 gram sukker, 140 mg koffein og proprietære blandinger til energi, fokus og antioxidanter.

Er der sundhedsmæssige problemer med G Fuel?

Desværre er mange energidrikke fulde af sukker, kemikalier og tilsætningsstoffer, der forårsager sundhedsmæssige problemer. Gamma Labs hævder, at det er derfor, de gjorde G Fuel helt naturlig og fri for kemikalier og tilsætningsstoffer. Det er vandbaseret og sukkerfrit og hævder at give dig energi hele dagen. Alle kan angiveligt indtage denne drink.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Kortlæg min brug af dataforbrug - levedygtige løsninger

Hvor meget data bruger Map My Run pr. Time? omkring 2,19 MB

Grusveje over Amerika - svar på problemerne

Kan du køre over USA på grusveje? Ja, der er en grusvejsrute fra øst til vest over USA, og den er næsten dobbelt så lang som Great Divide Mountain Bike Route. Vær ikke overrasket, hvis du ikke har hørt om det.

Indgroet hår i muldvarp - en løsning på

Kan der dannes en bums under en muldvarp? Bumser kan dannes på enhver overflade af huden, der har hårsækkene, inklusive muldvarpe. Disse bumser kan vokse dybt inde i muldvarpen som en knude eller tættere på overfladen som hudorme, whiteheads, pustler eller papules. Hvis en bums er inde i en muldvarp, kan du føle, at den er hævet og øm at røre ved. 14 сент. 2020 г.

Stigning i træning - hvordan man tackler

Er det godt at løbe op ad en bakke? Bortset fra muskelopbygning, styrke og hastighed hjælper løb op ad bakke også med at regulere det kardiovaskulære system, arbejder muskler, der er vanskelige at træne, forlænger kalve, fremmer løbestilling - dybest set alle de vigtige ting, løbere har brug for at komme videre, hvorfor vi besluttede at dybt ned i det hele og give dig en

Token hjul - finde løsninger

Er symbolhjul noget godt? Token har produceret nogle fremragende sæt i årenes løb, og Prime Ventous Carbon Disc Road hjulsættet er ingen undtagelse. Bygningskvalitet er fremragende, de ser godt ud, fungerer rigtig godt og er også ret gode.