Vigtigste > Øvelser > Husholdningstræning - hvordan man håndterer

Husholdningstræning - hvordan man håndterer

Hvad er den bedste øvelse at lave derhjemme?

7Mest effektive øvelser
 1. Gå. Hvorfor det er en vinder: Du kan gå hvor som helst og når som helst.
 2. Intervalstræning. Hvorfor det er en vinder: Intervalltræning øger dit fitnessniveau og forbrænder flere kalorier for at hjælpe dig med at tabe sig.
 3. Squats.
 4. Lunges.
 5. Armbøjninger.
 6. Crunches - metode A.
 7. Bøjet række.

sko cykel

Velkommen til afsnit 2 Hvordan man kan tabe sig og mavefedt ved hjælp af videnskab del 1 Vi har set på diæt tip del 2 Vi ser på enkle øvelser, som alle kan gøre derhjemme for at formindske disse taljer og når vi samler de to sammen hvad resultatet skulle være ret utroligt nu, hvad enten du kom fra den første episode af vægttab eller bare kiggede efter øvelser og klikkede på denne artikel, jeg er virkelig glad for, at du er her, fordi du besluttede dig for, at du ville foretag en ændring, du har besluttet, at du vil være sundere, og du har besluttet, at du vil have de sundhedsmæssige fordele, og som jeg forklarede i min sidste artikel, ser du fedt, det er ikke kun tommer Vi klemmer, du kan se dette er kendt som subkutant fedt, men faktisk Farligt fedt er et fedt omkring vores mave og indre fedt. Fedt omkring vores organer er kendt som visceralt fedt. Nu ved vi, at store mængder visceralt fedt sætter os i fare for hjertesygdomme, sætter os i fare for type 2-diabetes og hos kvinder. Det har endda vist sig, at du har en højere risiko for brystkræft.

Det er introduktionen næste. Lad os lære de seks øvelser fra undersøgelsen, der blev udført i Oxford. Du er nødt til at gøre dem fire gange om ugen på alternative dage - tag ikke for lang tid for nogen at gøre dem derhjemme. Hvis du gør dem rigtigt, kan du forvente at miste omkring to inches fra din talje på bare seks uger uden enhver diætændring, så lær øvelserne, og efter det ser vi på videnskaben bag det, og hvordan det hele fungerer, så lad os starte med den eneste underarmsplank, læg dine underarme på gulvet med albuerne under skuldrene og dine arme parallelt med din krop og hold dette i 20-30 sekunder, hvis dette er lidt vanskeligt, skal du i stedet lave en knæplank ved at lægge dine knæ på gulvet og placere dine hænder direkte under din skulder, som om du er ved at gøre en push-up , dette er den første øvelse, der holdes i 20 til 30 sekunder udført nu, lad os gå videre til den anden i undersøgelsen, som er den grundlæggende sidde op, så sid på gulvet, bøj ​​knæene, hold dem sammen og hold dine hænder på brystet eller templerne under sit-ups.

Undgå at lægge dine hænder bag hovedet under sit-up og for alle øvelserne i undersøgelsen, gjorde deltagerne tre sæt på ti, så prøv at gøre dette eller opbyg dig selv, vi er allerede halvvejs, så næste har vi knæhøje knuser, så læg dig ned eller bøj knæene, hold dine ben op og prøv at røre ved knæene med albuerne, hold dine hænder på siden af ​​dit hoved og tryk på din mave, når albuerne rører ved dine knæ, du gør dette fantastisk igen finder jeg den næste øvelse lidt lettere, så det er en slags hviletræning, og det er den grundlæggende knas, så læg dig på gulvet, bøj ​​dine knæ og læg dine hænder ved siden af ​​dit hoved. Nu langsomt kontrakt din mavemuskler og bringe dine skulderblade fra gulvet. Du er nødt til at sikre dig, at din skulder er fra gulvet for at denne øvelse skal være effektiv. Hvis du vil tilføje lidt mere modstand til denne øvelse, kan du lave benhøje crunches i stedet eller som et alternativ.

Dette er dog valgfrit. Den eneste forskel er, at holde benene lige i luften og røre ved tæerne igen løfte din skulder fra gulvet for at denne øvelse skal være effektiv. Vi gjorde sit-up og twist soit er den samme bevægelse som en sit-up vi gjorde før, men vride kroppen øverst som vist.

Sørg for at skifte side hver gang for at sikre, at du træner på begge sider, hvis du kæmper med dette, eller de situps, der forankrer fødderne, hjælper i begyndelsen, og til sidst er det tid til hævningen af ​​ryggen, også kendt som Superman. Målet med denne øvelse er at arbejde på dine nedre rygmuskler, når du har gennemført ab-øvelserne, så læg dig med ansigtet ned på gulvet, ret dine arme og ben, og løft langsomt brystet og benene fra gulvet, mens du gør dette Klem din nedre ryg, sænk det derefter langsomt tilbage til gulvet og gør dette i 3 sæt på 10, der fuldfører øvelserne, og husk, hvis du gør dem korrekt, kan du forvente at gøre dem om mindst seks uger og miste 2 tommer fra din talje, hvilket er fantastisk, men det var bestemt ikke så godt som den diætkontrolgruppe, vi talte om i en episode, der heller ikke tabte? De tabte 0,5 til 1 kg hver uge, og efter seks uger tabte de 5 centimeter i taljen, og det er fordi deltagerne, der kun gjorde maveøvelserne, det vil sige, ikke foretog nogen diætændringer, egentlig kun forbedrede deres muskeltonus, at er, ved at forbedre muskeltonen, er din krop i stand til at holde fedtet bedre.

Det betyder, at du faktisk ikke mister fedt, men din krop holder fedtet bedre, så taljens udseende forbedres, dermed reduktionen på to centimeter, hvorfor det er super vigtigt, at du ikke bare er fikseret på maven crunches Mister vægt eller mavefedt ja, det ved vi fra undersøgelsen efter seks uger. Disse maveknaser fungerede, der var en reduktion på to centimeter, men for maksimal effekt skal du foretage de diætændringer, som jeg forklarede i afsnit 1, og jeg vil efterlade et link til dig her og i beskrivelsen nedenfor, hvis du ikke har set denne artikel og husk, at hvis du er på diæt, kan du tabe 0,5 til 1 kg hver uge, hvilket er fantastisk, men her er nogle endnu bedre nyheder, undersøgelsen viste også, at folk efter seks uger reducerede deres viscerale fedt, det farlige fedt, der sætter din risiko for mange v Forskellige helbredstilstande steg Tja, forsøgspersonerne havde et fald i deres viscerale fedt med ca. 14%, hvilket er forbløffende, at de også havde et fald i deres kolesterol, de havde også et fald i deres blodtryk, og efter seks uger faldt deres talje med fem centimeter, hvilket igen er utroligt, nu bare et øjeblik, forestil dig, at hvis du foretager en diætændring fra afsnit 1 og blander det sammen med de øvelser, vi lærte i dag, skulle disse resultater være ret utrolige og p husleje glem ikke, at enten Vi som voksne er nødt til at træne regelmæssigt, så hvad betyder det, at vi er nødt til at tage 150 minutter moderat træning om ugen eller 75 minutter med kraftig intensitetstræning om ugen. Mere information om dette vil blive tilbage til du i beskrivelsen nedenfor og dine maveøvelser vil også være en del af det bidrager afhængigt af intensiteten, og hvad vi får hver diæt, er det altid en god ide at kontrollere din vægtstatus først, da du måske allerede har en sund vægt, så du behøver muligvis ikke at tabe sig nu.

Den nemmeste måde at kontrollere dette på er ved hjælp af en BMI-regnemaskine. Jeg vil efterlade et link til en i beskrivelsen nedenfor for dig, alt hvad du gør, indtast din højde, vægt og køn, og det beregner det og siger din Vægtstatus lige ud. Husk også, at jeg ved, at ikke-licenserede diætpiller kan virke som et spørgsmål ick-fix-løsning, men husk, at indholdet er ukendt, uprøvet og uprøvet, og på grund af dette har to og tre personer rapporteret om alvorlige bivirkninger, så vær sikker, hold dig væk fra dem, hvis du vil vide mere om det. Jeg lavede en artikel til MHRA for ikke længe siden, og jeg vil efterlade et link til dig her og i beskrivelsen nedenfor, så kig venligst, jeg håber virkelig, at mine tip har hjulpet dig i denne uges artikel. Fortæl os venligst, hvordan du har det, ved at efterlade en kommentar nedenfor, og hvis du har nogle af dine egne tip, bedes du også efterlade en kommentar nedenfor, fordi jeg meget gerne vil læse den, og jeg er sikker på, at enhver der gør At se denne artikel, læser den også altid husk at du er fantastisk og ser dig i næste uge at miste to centimeter i taljetegnet, og at taljen underskriver undertiden kliket ikke, det er som en motorstart, nogle gange er fugtindholdet let ikke lige i fingrene for at få det flot kliklyd ja første verdens problemer folk, jeg fortæller dig lige nu, jeg havde en rigtig dårlig filmdag i dag, jeg sagde alt forkert, jeg kan ikke huske mine linjer, og det var virkelig svært at være ærlig, og denne kaffe, Alex fik mig bragt mig tilbage til livet Jeg fik lige forbløffelsen Mest pænt lavet scene Ærligt, denne scene gjorde jeg bare for at fusionere træningen og kosten og fakta om kosten, og som jeg forklarede i min sidste artikel, se dit fedt, det er ikke kun klem vi er (latter) klemmen vi kan klemme pinken h vi kan klemme okay, det var forbløffende, der var virkelig positive og følelsesmæssige ting, der gik rundt, så fortæl mig hvad du synes om denne scene, Nadia, måske tilføj et tidsstempel eller noget lignende, så seerne kan rulle tilbage og fortælle os, hvad de troede og det er som store instruktører, du kender Scorsese, når du ser på youtube som at arbejde sammen med dig og har en agent Ian Plummer, du kan alle gøre forretning Hey fyre, tak for at se denne uges artikel, klik på den sådan eller Abonner nu for at holde op til dato med nye ugentlige artikler

Hvilke husholdningsartikler kan jeg bruge som vægte?

almindeligeHusholdningsartiklerDuKan brugetil træningVægte
 • Gallon vand eller mælk. Vand- og mælkekander er gode, fordi de har håndtag - hvilket gør dem nemme at gribe, krølle og svinge.
 • Stor flaske vaskemiddel.
 • Rygsæk fyldt med bøger eller dåser.
 • Taske med foder til kæledyr.
 • Standardpose kartofler.
 • Sag om La Croix.
 • Tung bog.
 • Håndklæde.

Hej gutter, det er Kalei og spørger heller ikke om den rene pasform, og i løbet af denne uventede karantænesæson besluttede jeg at prøve en anden udfordring for at få os til at sidde fast derhjemme. Jeg har forsøgt at finde bestemte måder til at holde mig aktiv, motiveret, motiveret til at holde min krop varm, og det er venligt svært, hvis du ikke har det rigtige udstyr, så desværre tjekkede jeg Amazon, prøvede et par håndvægte et par kettlebells, og da I alle er i samme bølge, er de udsolgt, så det forhindrer mig ikke i at være aktiv på trods af mine mål om at finde så mange husholdningsartikler som muligt for faktisk at have en anstændig hver eneste dag i en uge til få træning, jeg prøver at finde noget rundt i huset, som jeg kan bruge, og ideelt set finder jeg nogle ting, værktøjer, hvad du måtte have, som vi kan gøre det sammen, så jeg har min sofa den første dag, jeg er bogstaveligt talt på det 24/7 så jeg regnede med, hvorfor det ikke er tilgængeligt, det er svært nok for mig at faktisk gøre noget rigtig godt b Du kan bøje dine knæ i en vinkel på 30 grader, hæve brystet og rette din nedre ryg for at undgå skader. Liggende på gulvet med armene på begge sider og dine hæle og forfod for at ex-bande er det hele ikke din ideelle bænkpresse, men inhaler når du løfter og derefter ånder ud, når du sænker din nedre ryg, vi kan også træne, er du klar, er jeg klar til det, vi skal gøre? 2/3 brug af vakuum er, hvad du fortalte mig at tage støvsugeren? Ja, jeg har brug for, at du er i samme position, jeg hader dig, så var den tredje dag vaskeri? Dag og jeg frygtede bogstaveligt talt, at jeg vidste, at jeg havde så meget vasketøj at lave, men til sidst var det en tung vægt, som jeg brugte til mit udfald.

Min bror var også på sit værelse alle dage, så jeg ringede til ham og tænkte, at du ville? hjælp mig med det tøjvask, og så lod jeg ham løbe op og ned ad trappen, og det var så sjovt, fordi han troede, det var nok til at komme hurtigere op igen, men så gik det op for mig, at jeg skulle gøre dette til en familiebegivenhed, fordi alle har at være så aktiv i dette hus på dag fire fandt noget så gammelt, at jeg lige kom tilbage til de forbudte lande og bemærkede forældrenes værelse og indså, at min far har sin boombox, men jeg vidste, at stereoanlægget var tungt, fordi du ville se tilbage på den dag de holdt hende på deres skuldre som åh åh jeg gør det, du ved, og jeg var som jeg vidste at de ville træne hver gang de satte stereoanlægget i Ønskede at tage hånd og se sød ud, så jeg skal lave tre sæt af ti meget hurtigt, før de overhovedet bemærker, fordi de er meget distraherede, og jeg skal bare snige mig lige tilbage som noget, hr. Robot Jeg ved ungdom, det er sjovt, så i dag hjælper jeg min mor med madlavningen. Jeg bliver din lille sous-kok, er du spændt på, at vi skal gøre det, jeg er så begejstret for at spise det okay, det er virkelig godt, hun var en lidt irritabel, og hun er sådan, det er ikke det, jeg tilmeldte mig, hvad med at jeg lader det være, og um, jeg gør hende som mig, så du keder dig og så okay, så profferne er dem, der skal bruge min kreativitet til endda find ting at træne med, jeg ved, at det nogle gange er så let at få en håndvægt, få et springtov osv., men når du ikke har det, skal du bruge din hjerne til at finde ud af, hvad du skal bruge i stedet, så jeg nød virkelig brugte min kreativitet til at finde artikel nummer to, det var billigt som mig, jeg brugte bogstaveligt talt ingen penge, ingen penge, jeg har stadig penge i min tegnebog og nummer tre, jeg skal bruge meget tid sammen med min familie Når du er trukket tilbage, når du er i karantæne, du vænner dig til at være alene i dit værelse eller i dit sikre rum og ikke kommunikere med alle andre i huset Så thi s var en mulighed for mig ikke kun at få hende til at nyde noget, jeg nyder, men også for os at have et akut lille øjeblik i lysestager, som om jeg ikke er sikker, men da jeg selv faktisk satte mig ned og tænkte på det og virkelig udforskede mit hus, jeg endte med at finde rigtig godt udstyr til at drage fordel af den anden udfordring, jeg stod over for træning, som jeg var i stand til at gøre. Mange af træningene var meget fokuserede eller meget fokuserede på benene, og så gjorde mine ben virkelig ondt nu, men vi fandt også nogle, der var underarme, men jeg kunne ikke gøre mavemuskler, så jeg ville elske at lægge i maven og? Måske kan jeg på et tidspunkt forsøge at finde noget, som måske et håndklæde eller noget, men jeg kunne ikke gøre det alligevel, på denne udfordring vil jeg gerne vide, hvad I laver for at forblive s tayactive i kommentarerne nedenfor indtil næste tid og Stacey farvel fyre

Hvilke muskelgrupper skal trænes sammen?

Hvilke muskler skaljegarbejdesammen? For at maksimere væksten er det bedst at fokusere på kun en majormuskelgruppe hver session (bryst, ben eller ryg). Suppler din træning med øvelser, der fokuserer på to mindremuskelgrupper(biceps, triceps, hamstrings, kalve, abs og skuldre).17. april 2019

Vil 100 push ups om dagen gøre noget?

Du overtræner dit bryst og triceps

Hvisgørtil100 push-upser svært for dig, så dine musklerviljehar brug for noget opsving bagefter. hvis100 push-upser ikke svært for dig, så er detviljebare være en kort muskel udholdenhedstræning for dig. Det ville ikke overtræne eller endda pumpe dine muskler markant.
2. nov. 2016

(optimistisk elektronisk musik) - Hvad sker der, det er Chris Heria, velkommen til en anden vlog. I dag skal jeg vise dig, hvordan du laver 100 pushups om dagen, men inden jeg viser dig, vil jeg tale om, hvorfor det er så effektivt. Push-up er den grundlæggende øvelse for alle skubbeøvelser, opbygning af styrke og muskelmasse i brystet, triceps og skuldre, samtidig med at man arbejder på lænd og kerne muskler.

Og ikke kun udvikler du mere styrke og definition i disse muskelgrupper, men du forbedrer din samlede skubbe bevægelse, hvilket oversættes til alle de andre skubbeøvelser, så du kan løfte tungere og også gå videre til hårdere fremskridt op og til sidst fuld planche push-ups. Pushups er ikke kun super effektive til at opbygge styrke og muskler, men kan også udføres overalt, da de absolut ikke kræver noget udstyr og næsten ikke plads, uanset hvilken sport du laver, uanset om det er bodybuilding, powerlifting, boksning eller kropsvægtstræning, pushups er altid en del af træningsplanen for enhver professionel atlet med god grund. mindst fire gange om ugen næsten hver dag.

Jeg har gjort det til en vane at gøre det, så snart jeg vågner op, og det har hjulpet mig med at opbygge mere disciplin, hvilket gør det meget lettere at begå. Og i starten følte 100 pushups mig meget, og jeg kunne ikke gøre så mange i træk, så i starten lavede jeg 10 sæt med 10 forskellige variationer af pushups til i alt 100 pushups, men med de forskellige variationer jeg kunne også få forskellige dele af mit bryst Styrke forskellige dele af mine triceps, kerne og andre områder af min krop med forskellige vinkler og forskellige vægte. Og selvfølgelig var nogle push-ups sværere end andre, og det hjalp mig med at øge min udholdenhed og opbygge mine gentagelser.

A Og da jeg var i stand til at gøre det, begyndte jeg at lave 20 push-ups i træk i stedet for 10, og jeg startede Ved at lave fem sæt i stedet for 10 sæt og øge antallet af reps reducerer vi hviletiden og øger tiden af spændinger for hvert sæt, opbyg meget mere styrke og udholdenhed, og få meget mere blod i musklerne i stedet for kun 10 reps Udfører 10 sæt Vi bruger denne metode til at øge vores gentagelser og i sidste ende gøre det super nemt at gør 100 pushups hver morgen. Når du er i stand til at udføre fem sæt med 20 pushups, kan du derefter udføre fire sæt med 25 pushups, tre sæt med 33 pushups, to sæt med 50 pushups, tættere og tættere på 100 hver gang. Når du har gjort 50, 50, prøv 60, 40, 70, 30, 80, 20, til sidst rammer du 100 i træk.

Og på det tidspunkt ville du have udviklet en betydelig muskeldefinition og et vanvittigt pres. Nå, jeg nævnte før, at jeg kun gør dette i cirka fire til fire minutter, hvilket er en uge næsten hver dag, og grunden til dette er, at jeg ikke vil overdrive mine trykmuskler og skabe en ubalance, jeg vil have, at mit pres er lige så stærk som mit træk. Så det er lige så vigtigt at arbejde på dit tog - ups næsten hver dag også.

Det er hvad jeg laver lige nu, hvis jeg laver 100 pushups, gør jeg også 100 pullups for at kombinere med det. Træning af dine antagonister er super vigtigt, det vil faktisk gøre dine muskler endnu stærkere og forhindre skader, men hvis du lige starter og pushups og pullups på en dag kan være for meget volumen for dig, kan du altid bare starte en dags push -ups, en dag pull-ups. Fordi glem ikke at give din krop et par dages hvile også, fordi dine muskler har brug for tid til at komme sig, for at vokse tilbage tykkere og stærkere og træne dine pull-ups også, kan du opdele dem på samme måde med 10 sæt med 10 begynder og flyttes derefter til sidst op til fem sæt med 20 og så videre, ligesom pushups.

Og selvfølgelig pull-ups, du bruger meget mere af din kropsvægt, så det bliver hårdere, du kan altid begynde at bruge australske pull-ups eller en lettere progression af pull-ups og bruge nogle af disse reps til at tælle med de 100 pull-ups, du bliver. Ups, vi gør det sammen, alt hvad du behøver er at downloade Heria Pro-appen fra App Store eller Google Play Store, åbne YouTube-træningsområdet, og du skal finde denne rutine, du er klar til at gå, vi skal start forfra fra begyndelsen, vi laver 10 push-ups variationer til 10 reps, 100 push-ups i alt, og jo mere du gør det, jo mere ender du med at udføre kun fem af disse øvelser, disse øvelser til 20 reps , fire af øvelserne til 25 og så videre, indtil du når til Reach 100. Hvis du ser nu og er en nybegynder, føler dig ikke modløs, varierer hver eneste push-up, dvs. vi vil gøre, der vil altid være et alternativ nybegynder variation du kan gøre.

Hver og en af ​​disse øvelser kan udføres på en hævet overflade og vil, afhængigt af den anvendte vinkel, nedsætte kropsvægten og modstanden, der bruges i denne øvelse for at gøre det praktisk lettere for alle, bare vælg en hævet overflade med en vinkel, der passer til du og du er god at gå - moderigtige pushups. Så lad os komme ned på gulvet og sørge for, at vi er i perfekt form med denne bevægelse, så alle andre bevægelser også er perfekte. Så vi ønsker, at vores hænder skal være skulderbredde fra hinanden, og vi ønsker, at vores fingerspidser skal være opstillet med spidsen af ​​skuldrene.

Og du vil være lige med din kerne, tip på tæerne til dine skuldre, hage op, vi går helt ned Kom nu. Skub straks op igen. Nu gør du det ikke. Du vil have, at dine albuer skal være for trukket tilbage, og du vil heller ikke have, at dine albuer skal gå for langt ud, du vil gerne gøre som en flyvinkel. ♪ Heria-musik ♪ I okay, der har vi det.

Første sæt, 10 pushups. Når du laver en hvilken som helst variation af pushups, vil du sikre dig, at du virkelig får et godt greb om gulvet, og du skubber din kerne, og dine hofter ikke skubbes for lavt eller for højt. Så vi har 10 push-ups nede, nu skal du gå, vi tackler den næste type push-ups.

Det vil være brede push-ups. Så lad os tage en bred håndposition med fingerspidserne ud, vi kommer til brystet, lige tilbage, armene udstrakte, låst ude. Fuld bevægelsesfrihed, kerne spændt, hage op.

Okay, der har vi den næste variation. Alle disse variationer fungerer igen på forskellige områder af triceps, bryst og skuldre. Lad os nu gå videre til den næste variation, vi går til 10 diamant pushups, hvis du ikke kan få diamantformen, skal du bare lægge dine hænder sammen så tæt som muligt, og hvis denne bevægelse er for vanskelig, skal du bare gøre det på en forhøjet overflade.

Så der har vi det, det er allerede 30 pushups, vi har kun 70 tilbage. Nu øger vi sværhedsgraden lidt, den næste øvelse, vi starter, er eksplosive pushups. Igen, hvis dette er for svært, kan du altid gøre det på en forhøjet overflade.

Så vi kommer helt ned, skubber så hårdt vi kan og løfter fra jorden. Du behøver ikke at komme ned ad gulvet, hvis du ikke kan, men du vil virkelig eksplodere hver eneste rep for at give den maksimal kraft. ♪ Heria-musik, okay, og der er den, 40 nede, 60 tilbage.

Overgang til den femte push-up variation, vi skal lave push-ups. Lad os komme på gulvet, vi skal gøre push-ups, gå til den ene side, gå til den anden. ♪ Gå, gå, gå, gå ♪♪ Åh, åh, åh ♪ Okay, der har vi det, 50 pushups tilbage.

Det næste sæt, vi kommer ind på, er at klappe pushups, og denne række pushups vil tvinge os til at skubbe højere og bruge mere kraft med hver gentagelse. Så lad os gå videre, tage det ned til jorden, hvis det er for svært, gør det på en hævet overflade, vi skubber så hårdt som muligt, klapper, kommer ned igen. ♪ Heria-musik ♪ Okay, der har vi klapper Pushups. vi skal dykke ned i bueskydning, og huske, at hver og en af ​​disse push-up variationer har sit eget sværhedsgrad, spænder musklerne forskelligt og også har sin egen modstand, og med disse bueskydninger - ups, vi får mere kropsvægt på hvert lem end før med to lemmer.

Så hvis vi går lidt for hurtigt, skal du tage et øjeblik til at trække vejret, indånde (indånde) (udånder) gennem munden. Lad os komme ned på gulvet. Du kan altid gøre dette på en hævet overflade.

Vi kommer ned, holder den ene arm lige, kommer helt op, går til den anden side. Du vil kun understrege med den ene arm, den anden arm, dette er bare for støtte., Ah, ooh, ooh ♪♪ Ah, ooh, ooh ♪ Okay, der har vi bueskytter pu sh-ups.

Vi er næsten der, så vi bliver færdige stærke. Den næste øvelse, vi skal begynde, er åbne og lukkede pushups. Hvis det er for svært at gøre på gulvet, skal du gøre det igen på en hævet overflade.

Så jeg starter med en diamant, ellers kan du starte bredt, uanset hvad du foretrækker. Du kan komme ned, hvis du kan eksplodere i det fri, er det perfekt, hvis ikke kan du bare bare gå ud, det er også fint. Lad os gå efter 10.ia Heria Music ♪ Okay, der går vi, vi er næsten der.

Vi har allerede lavet 80 pushups, og vi har kun to sæt tilbage. Den næste variation, vi kommer ind på, er skrivemaskine-push-ups. Som du kan se, prøver jeg at opbygge din styrke med øvelser, der lægger størstedelen af ​​din kropsvægt på et lem, hvilket øger sværhedsgraden og gør dig meget stærkere, så lad os gå videre og ned.

Med skrivemaskine-push-ups vil du være lav, så lad os tage en bred håndposition, vi starter som bueskytten, men vi forbliver lave, og vi skifter til den anden side og holder den modsatte arm lige hver gang. Hold fast i din kerne. Okay, vi har skrivemaskine pushups.

Vi er på de sidste pushups, den sidste øvelse er pushups, pats på ryggen til 10 reps. Igen, opbyg din styrke til, hvad du normalt gør med to arme, nu gør vi med en, og holder hele vores kropsvægt op, når vi er op. Så lad os skubbe op, trykke på din skulder, vænne vores arme til at holde hele vores kropsvægt på den ene arm. ♪ Åh ♪♪ Åh ♪ Okay, der har vi det, 100 pushups, så let som muligt, på bare et par minutter.

Og selv med kun 10 gentagelser på 10 sæt har jeg allerede en pumpe. Så hvis du gjorde det, tillykke, du lige har foretaget 100 pushups, vil du fortsætte med at gøre dette hver anden morgen. så snart du vågner op, eller mindst fire gange om ugen.

På et tidspunkt vil du opbygge mere muskelstyrke og udholdenhed, du vil være i stand til at gøre flere gentagelser. Du begynder at lave fem sæt på 20 reps, derefter fire sæt på 25 reps, derefter tre sæt på 33, to sæt på 50, og derefter arbejde du endelig mod det første sæt, komme tættere på 100 og endelig kun 100 in. Og hvis du holde fast ved det og forblive engageret, ikke kun vil du se store gevinster i din styrke og muskeludvikling, men du vil også gå videre til meget tungere øvelser og opbygge styrke til mere avancerede øvelser som fuld planche push-up.

Dette er en øvelse, som du virkelig har brug for at mestre for at låse din trykbevægelse op. Så hvis det er et af dine mål, så start med det samme med det samme, skriv en kommentar nedenfor, lad mig vide, hvad den næste artikel handler om, og del denne artikel med en ven, der gør 100 pushups om dagen. Og hvis du ikke allerede har gjort det, skal du sørge for at abonnere.

Jeg sender hver torsdag kl. 14, østlig tid.

Og hvis du kommenterer inden for 30 minutter, har du altid chancen for at vinde gratis Heria-tøj. Og glem ikke at få denne træning på din telefon samt fuld adgang til alle mine personlige træningsrutiner, som jeg opretter med specifikke mål i tankerne, såsom at opbygge fedt, mens jeg bygger solid muskler med minimalt til intet udstyr, giver dig sørg for at du bliver medlem af heriapro.com for at aktivere alle mine programmer.

Og sørg derefter for at downloade Heria Pro-appen fra App Store eller Google Play Store for at tage træningen med dig overalt. Der er også gratis træningsprogrammer og træningsprogrammer i Heria Pro-appen, så du kan prøve dem, inden du går, bliver medlem. For mere af mit indhold i løbet af ugen, følg mig på IG.

Hvert eneste indlæg laver jeg altid en giveaway, så hvis du vil være en del af det, følg mig på Instagram. Og den sidste meddelelse, før jeg går, dropper jeg den allerførste Heria-kollektion, som du så i artiklerne, ligesom sweatpants, de hvide versioner af dem, de white stripe sweatpants, jakkerne, shorts og meget mere. Så hold øje med og gør dig klar til dråben, der kommer til chrisheria.com i slutningen af ​​november.

Tak fyre for at kigge, vi ses næste torsdag kl. 14:00, USA, Eastern Time.

Mad kærlighed, fred ud. (Upbeate electronic music) ♪ Ooh ♪♪ Oh ♪♪ Ooh ♪ Smadre denne knap, fyre Burn)

Hvad er de 5 grundlæggende øvelser?

'Menneskelig udvikling førte tilfem grundlæggendebevægelser, som omfatter næsten alle vores hverdagsbevægelser. ' Betydning dintræningbehøver barefem øvelser, en fra hver af disse kategorier: tryk (tryk væk fra dig), træk (trækker mod dig), hoftehængsel (bøjning fra midten), squat (bøjning ved knæet) og planke (...4. september 2014

Kan jeg lave 2 gymsessioner om dagen?

Er det okay at træne to gange adag? Det er sikkert at træne to gange adagså længe du følger et velstruktureret program. Hvis du ikke gør dettagenok tid til at hvile imellemtræning, kan du ende med en skade. Der er også chancen for at blive udbrændt ved at træne to gange adag.24. sep 2020

Hvad kan 20 pushups om dagen gøre?

Det er vigtigt at fortsætte med at øge antallet for at udfordre din krop. Hvis du fortsætter med at gøre20 push-upsi tre måneder så dine musklerviljeblive fortrolig med20 push-ups om dagenrutine ogviljestop med at vokse. Ideelt set digskulle gerneforsøge atgør3 sæt med 12 reps hverdag. Det herviljehjælpe dig med at få muskelstyrke.12. september 2019

Vil 50 pushups om dagen gøre noget?

Ja digkankomme til50 push-ups! Klassikerenskub opkommer tæt på en perfekt øvelse, der udfordrer flere muskelgrupper i arme, bryst, ryg og kerne for at opbygge den samlede funktionelle styrke. Men lad os bare sige, at min overkrop aldrig har været min bedre halvdel.7. oktober 2015

Er 2 daglige træningsprogrammer dårlige?

Det er sikkert at træneto gange om dagenså længe du følger et velstruktureret program. Hvis du ikke tager nok tid til at hvile imellemtræning, kan du ende med en skade. Der er også chancen for at blive udbrændt ved at træneto gange om dagen.24. sep 2020

Er 2 timers motion om dagen for meget?

Dyrke motionmisbrugere har tendens til at tro, at ento-timeløb gør dem fire gange så sunde. Det fungerer ikke sådan.For meget motionkan føre til kvæstelser, udmattelse, depression og selvmord. Det kan også forårsage varig fysisk skade.1. juni 2007

Hvordan træner man hjemme med husholdningsartikler?

Du kan arbejde sved og opbygge cardio og styrke ved hjælp af basale husholdningsartikler. Her er et par træningsprogrammer, du kan udføre ved hjælp af trapper, en vasketøjskurv, væg eller endda et køkkenbord. Kombiner følgende øvelser i et kredsløb, og udfør hver i 15 til 20 reps, 3 til 5 runder, til en træning i hele kroppen.

Hvad er nogle gode øvelser derhjemme?

30 bevægelser for at få mest muligt ud af din træning derhjemme. 1 bro. Aktivér din kerne og bageste kæde (et smukt udtryk for din krops bagside) med en bro. Dette er en god øvelse at bruge som en opvarmning. 2 Stol squat. 3 Knæskub. 4 Stationært lunge. 5 planke til nedadgående hund. Flere ting

Hvordan laver man en 20 minutters hjemmetræning?

Kørselsvejledning: 1 Begynd at ligge på ryggen, benene ved bordpladen og armene strakte sig foran dig. 2 I en koordineret bevægelse skal du forlænge dit venstre ben og slippe din højre arm over dit hoved og passe på, at din nedre ryg forbliver flad til jorden. 3 Bring dit ben tilbage til bordpladen og din arm foran dig, gentag derefter med den modsatte arm og ben.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Min cykel blev stjålet for nylig - praktiske beslutninger

Hvad gør du, hvis nogen stjæler din cykel? Hvad skal du gøre, hvis din cykel bliver stjålet? Kontakt politiet. Hvis din cykel bliver stjålet, skal du indgive en politirapport. Registrer din cykel. Selvom du ikke registrerede din cykel, før den blev stjålet, kan du gøre det efter. Alert lokale bonde butikker. Det gør dig måske ikke godt, men det kan ikke skade at prøve. Tjek lokale annoncer.

Simon Cowell cykelulykke - enkle svar på spørgsmål

Hvordan har Simon Cowell det efter sin cykelulykke? Faktisk sagde Cowell, at på trods af smerten har hans skade faktisk ført til, at han levede sundere og behandlede sin krop bedre, end han havde været før ulykken, og han er på et bedre sted nu fysisk, end han havde været. En af de ting, du har gjort, er så meget motion, at slags, helbrede, 'forklarer Cowell. 24 februar. 2021 г.

Cykelrammer - praktiske beslutninger

Hvad er det bedste rammemateriale til cykler? Aluminium. Introduceret som et materiale til cykelstel for omkring 30 år siden, er aluminium nu det mest almindelige materiale. Det er mindre tæt end stål, så det resulterer i lettere rammer. På grund af dens nedsatte tæthed kræver det større rørdiametre for at opnå tilstrækkelig styrke til en cykelramme.

Cykling gedder peak - praktiske løsninger

Kan du cykle op på Pikes Peak? Cykelbrug er kun tilladt på Pikes Peak - America's Mountain i den normale driftstid. Cyklister er underlagt alle vejafgifter og åbningstider. Den snoede og naturskønne vej vil udfordre de mest erfarne ryttere, men opstigningen til topmødet på 14,115 fod er oplevelsen værd.

Topcykler 2020 - enkle svar på spørgsmål

Hvad er det bedste cykelmærke 2020? Hvad er de bedste cykelmærker? Trek.Norco.Schwinn.Cannondale.Co-op Cycles.Giant.Specialized.

Cykling i Toscana - bæredygtige løsninger

Hvor mange dage har du brug for i Toscana? Mens du kan se de største byer om 3-4 dage, anbefaler jeg mindst en uge til Toscana. Dette giver dig mulighed for ikke kun at se alle højdepunkterne i de bedste byer i Toscana, men også at få et glimt af det smukke toscanske landskab.