Vigtigste > Øvelser > Hvor meget vægt kan du tabe på en måned - hvordan man opnår

Hvor meget vægt kan du tabe på en måned - hvordan man opnår

Kan du tabe 20 pund om en måned?

Kort fortalt,du kan tabe 20 pundi fleremånederved at spise færre kalorier enddu gørnu og træner kraftigt i tre til fem timer om ugen ved hjælp af modstandstræning, interval træning og cardio træning.4. april 2017Dette er mere end sindssygt, det er ærligt talt et af de tåbeligste påstande, jeg nogensinde har gjort om nogen. Hvad sker der fyre, Sean Nalewanyj, realscienceathletics.com.

Og i dag vil jeg gennemgå en artikel af Tim Ferriss, der viser hans to enkle, men kraftige tip, som han hævder, får dig til at tabe mellem 10 og 20 pund rent kropsfedt hver måned. Ikke kun kropsvægt, det sørger faktisk for, at det er 10 til 20 pund om måneden. Hvis du nyder disse ikke-BS-fitnessartikler, og du vil holde dig opdateret om alle mine fremtidige uploads, skal du abonnere på kanalen og klikke på den lille klokke ikon, inden jeg går ind i det for at aktivere underretninger, og glem ikke at tilmelde dig dit gratis tilpassede fitnessprogram på seannal.com/custom efter at have set denne artikel.

Udfyld blot formularen på denne side, så vil jeg personligt sende dig en gratis træningsdiæt og et supplement, der er skræddersyet til dine individuelle behov, så du kan klikke her eller linket i beskrivelsesfeltet for at opnå de bedst mulige resultater baseret på dine mål og dit erfaringsniveau nedenfor. Mange af jer ved sikkert, hvem Tim Ferriss er, han er en velkendt ekspert på forretningsudvikling og personlig udvikling. Han er temmelig velkendt, og han giver også fitnessrådgivning og sælger bøger, der lærer eller prøver at lære folk at muskel, han er forfatter til et program kaldet The 4-Hour Body, som er baseret på også påstanden, og dette er ingen vittighed, Jeg vil prøve at sige dette med et seriøst ansigt baseret på påstanden, vent og se, at han fik 34 pund muskler på 28 dage.Ja, 34 pund muskler på 28 dage eller 1,2 pund muskler om dagen. Nej dette er ikke en parodi på en skør, skør 90'ers muskelmagasintilskudannonce, det fremsætter faktisk alvorlige krav og sælger et program, der bruger dette krav som reklamemateriale, mest af hvad en naturlig trainee kunne forvente i en måned med perfektion ect træning og kost, ville være omkring et til to pund relativt slank kropsvægt, højst tre pund.

Og det er ikke kun muskelmasse, som også tager højde for den ekstra vandvægt og kropsfedtforøgelse. Tre pund om måneden er i det væsentlige bare rent kropsfedt. Ikke kun det, han hævder også at have gjort dette ved at træne to gange om ugen i 30 minutter pr. Session, og han hævder også at have mistet fire og en halv procent kropsfedt på samme tid.

Latterlig. Dette er virkelig dumt. Tænk nu, folk, at 34 pund muskler er omtrent den mængde liv, en atlet med naturlig styrke med afrundet gennemsnitlig genetik kunne forvente at vinde.Og det ville sandsynligvis tage, give eller tage cirka tre år at opbygge størstedelen af ​​den mængde. Selv med den mest avancerede steroidcyklus, som mennesket kender, og tager den højest mulige dosis op til randen af ​​at dræbe dig selv, men ikke helt dræbe dig selv, vil du stadig ikke få næsten 34 pund ren muskel på 28 dage. Dette er mere end vanvittigt, det er ærligt talt en af ​​de tåbeligste påstande, jeg nogensinde har gjort af nogen, endda en som Vince Del Monte til frokost.

Hvad sker der Champion, jeg er Vince Del Monte. Jeg turde kun tage 41 pund muskler på seks måneder. Det er et meget godt eksempel på, hvorfor du skal være skeptisk, uanset hvem du er.

Lyt igen og vær forsigtig med det, der kaldes haloeffekten, en kognitiv bias, hvor du har et positivt indtryk af nogen i et område og derefter antage, at de ting, de siger i andre områder, også er sande. Så måske følger du Tim Ferriss for forretningsrådgivning, og du finder det råd nyttigt, og han har en enorm følge, og han kommer på tværs af som troværdig, han er en forfatter, hvilket i sig selv ikke betyder meget, men disse ting får dig til at gå væk At hans fitnessråd automatisk skal være nøjagtigt, hvad jeg lige har forklaret, og jeg vil forklare yderligere på et øjeblik, er bestemt ikke tilfældet. Så lad os gå gennem de to vægttabstips fra Tim Ferriss, der faktisk ikke er vægttabstips.Der er to ændringer eller ting, som jeg kan fokusere på. Den første er morgenmad, hvis du sømmer morgenmad, selvom du ikke ændrer nogen af ​​dine andre måltider eller anden adfærd, er det ofte nok at tabe 10 til 20 pund om måneden. Okay, medmindre du bogstaveligt talt injicerer humant væksthormon og clenbuterol og hvad som helst andet fedtreduktionsmiddel, der bruger lige ind i dine proteinpandekager hver morgen, vil du absolut ikke tabe 10 pund kropsfedt om måneden bare ved at gøre det, du spiser til morgenmad , ændre, endsige 20 pund hvad ville være? Fysiologisk helt umuligt, medmindre Tims morgenmadsråd ikke er at spise morgenmad og derefter ikke spise andre måltider resten af ​​dagen eller ugen eller hele måneden.

Et pund opbevaret fedt har ca. 3.500 kalorier, så det næste vil miste 10 til 20 pund perm. Du skal oprette et månedligt underskud på 35.000 til 70.000 kalorier, hvilket vil oversætte til et kalorieunderskud på ca. 1.200 til 2.400 pr. dag. Hvis nogen er sygeligt overvægtige og bruger et meget aggressivt kalorieunderskud, ville 10 pund fedt være teknisk muligt, selvom det stadig ville være ekstremt vanskeligt at opnå. Og det ville bestemt ikke ske ved bare at skifte morgenmad.

Og det har jeg set tusind gange nu. Okay, enhver kan bare sige, at de har set noget tusind gange, men det betyder ikke, at det er sandt. Tim Ferriss så tilsyneladende ham også få 34 pund muskler på 28 dage, så jeg ved ikke, hvor meget tillid jeg ville sætte i hans anekdotiske rapporter - han kender nogen, der tabte 10 pund om måneden, det ville være i nogle tilfælde muligt, men der var mindre end 10 kilo kropsfedt, og der var sandsynligvis meget mere til det end bare at ændre din morgenmad.

Drømmemorgenmaden vil jeg sige kryds i to felter Først får du morgenmad inden for 30 minutter efter du har vågnet op. Så du kan tænke på det som 30, inden for 30,30 gram protein inden for 30 minutter efter du har vågnet op.

Så der er ingen grund til, at du specifikt har brug for at spise morgenmad inden for 30 minutter efter du har vågnet op. Jeg er ikke helt sikker på, hvorfor han kommer med denne anbefaling, han giver ingen specifik grund, men husk, at morgenmad ikke er noget specielt set fra et fedtforbrændings- eller muskelopbygningssynspunkt, stofskifte for dagen, som mange eksperter hævder, og der er mange mennesker, der faktisk er i stand til at få bedre fedt tabsresultater ved at gøre det modsatte og springe over morgenmaden og derefter udsætte deres første måltid til senere på dagen, for eksempel. med intermitterende faste.

I sidste ende handler fedt tab om at opretholde et netto kalorieunderskud hele dagen, og den specifikke måde, du opdeler dine måltider på, er egentlig bare et spørgsmål om personlig præference med hensyn til, hvad der hjælper dig med at kontrollere din appetit mest effektive og nøjagtigt hvad du generelt nyd mest. Når de samlede kalorier udlignes, er bundlinjen, at der ikke er nogen forskel mellem at have morgenmad og ikke at have morgenmad, og det er ikke sandt, at det at spise morgenmad automatisk resulterer i, at alle automatisk indtager færre kalorier senere på dagen, og det er for en mange mennesker derude, alt for nøjagtigt modsat. Og lad mig vide i kommentarerne, hvilken tilgang du bruger personligt, og som vil hjælpe dig med at holde dig til din spiseplan så tæt som muligt.

Skal du snart have en almindelig morgenmad? efter at have vågnet eller foretrækker du at udsætte dit første måltid til lidt senere? Og hvis du kan lide denne artikel indtil videre, skal du trykke på knappen Like nedenfor og lade mig vide, og jeg vil helt sikkert være mere med at gennemgå artikler i samme stil. Og det måltid, jeg vil foreslå, handler om to eller tre æg, så er der linser eller sort bønner og derefter en slags grøn grøntsag som spinat. Sikker på, der er ikke noget galt med den slags måltid, hvis du foretrækker det.

palmetelefon

Men det er der heller ikke noget særligt ved at spise bønner, æg og grøntsager til morgenmad. Og det er ingen hemmelighed for fedt tab, der på magisk vis får dig til at tabe 10 til 20 pund kropsfedt om måneden, to ting, du får protein, der er højt, har en termisk effekt på mad og hæmmer noget din appetit resten af ​​dagen. Så du kan spise 20 til 30% færre kalorier end normalt.

Så dette er et eksempel på at afgive en erklæring, der er teknisk sand, men som overdriver de virkelige verdens fordele fuldstændigt. Ja, protein har den højeste termiske effekt af de tre vigtigste makronæringsstoffer, og termisk effekt er i det væsentlige antallet af kalorier, der går tabt som termisk energi under fordøjelsesprocessen. Du vil høre forskellige estimater, men protein er omkring 20-30% TEF, kulhydrater er omkring 5 til 10%, og fedt er det laveste ved 1 til 3%.

Så hvis du indtager 30 gram protein, som han anbefaler, svarer det til 120 kalorier, hvilket betyder, at du gennem TEF forbrænder hele 25-35 kalorier fra proteinet i det måltid, hvilket stort set ikke er noget. Det er bestemt vigtigt at få nok proteiner hele dagen til både fedtforbrænding og muskelopbygning. Det hjælper dig med at kontrollere din appetit og støtte muskelregenerering og -vækst.

Cirka 0,8 gram pr. Pund kropsvægt eller mere end en god målstørrelse, 0,7 gram er sandsynligvis nok, hvis du er meget overvægtig, men der er ikke noget magisk ved at indtage 30 gram protein i et isoleret måltid.

Du spiser også meget fiber, hvilket får dig til at føle dig mæt og mæt i mange timer. Dette er en virkelig, virkelig vigtig komponent, ja, jeg er enig. For at miste fedt med succes skal du basere størstedelen af ​​din diæt på minimalt forarbejdede, fuldt fiberrige hele fødevarer, da de indeholder færre kalorier i forhold til deres volumen.

Og du vil føle dig længere længere, mens du gør chancer øger chancerne for at opretholde dit kalorieunderskud for dagen. Men igen, hans tip her er specifikt baseret på morgenmad, og at spise et fiberrige måltid isoleret vil ikke have en massiv spillover-effekt, som han hævder her. Andet stykke er, hvis du drikker kaffe, te eller lignende i stedet for at bruge mælk, og tro mig, jeg er ligeglad med, om det er mandelmælk eller en anden type mælk, som du mener ikke er ægte mælk, nej.

Næsten alle dem vil øge insulin- og glukoseniveauet. Hvis du bogstaveligt talt siger, at det at lægge en lille mængde mælk i din kaffe vil medføre en massiv stigning i insulin, der forhindrer dig i at tabe fedt, så dybest set skal du være bange for at spise næsten hvad som helst, hvilket som helst normalt. Et kulhydratmåltid vil producere et meget stærkere insulinrespons end blot et par stænk mælk i din kaffe, for ikke at nævne kulhydrater er ikke de eneste på disse insulinspidser. Protein får faktisk også insulin til at frigives.

Al denne besættelse af insulin er en total forkert fordeling af de fleste menneskers indsats. Det er teknisk set et opbevaringshormon, men din netto kropsfedtgevinst eller -tab for dagen bestemmes stadig af, hvor mange kalorier du i første omgang vil gemme. Så længe du har et samlet kalorieunderskud, behøver du ikke engang tænke på insulin, når du ellers er sund.

Og der er endnu data, der viser, at der ikke er nogen forskel i fedtreduktion mellem en diæt med lavt sukkerindhold og en diæt med højt sukkerindhold, så længe de samlede kalorier er sidestillet. Ja, det er sandt, at du ikke vil spise en stor procentdel af dine kalorier eller overspise sukkerholdige produkter, fordi de ikke fylder dig, og så er det mere sandsynligt, at du spiser for meget hele dagen, men for himlens skyld mand, noget At lægge mælk i din kaffe er den sidste ting at bekymre sig om her, det er jeg ser på fedtreduktion med en så smal linse i stedet for at se på det store billede, hvilket er langt det vigtigste. Hvis du bruger en masse creme med højt sukkerindhold, vil du helt sikkert være forsigtig med ting som dette, fordi de har meget kalorier, og de kan tilføje, hvis du ikke er forsigtig.

Men hvis du tilføjer lidt almindelig mælk, det er 20 kalorier til tre spiseskefulde, er det intet at bekymre sig om, medmindre du bruger masser af det og ikke forfølger det og mandelmælk, som han af en eller anden bizar grund også fraråder, som har cirka 10 kalorier til tre spiseskefulde, forudsat at det er usødet og har et til to gram kulhydrater, så hele denne insulinteori, han fremsætter, giver ikke mening i dette tilfælde, og med den ændring alene i sig selv, hvis du ikke kan klare morgenmadsstykket, har jeg set folk tabe 10-15 pund igen i en given måned. Medmindre nogen drak otte kaffe om dagen og hældte en halv flaske sukkerholdig flødeskum i en enkelt flaske. Så nej, Tim Ferriss har ikke set folk tabe 15 pund kropsfedt om måneden ved blot at skifte fra almindelig mælk i deres kaffe til fuld fedtcreme uden yderligere ændringer. 99% diæt.

Du kan ikke overvælde din mund. Jeg ved ikke, om jeg vil sige, at fedt tab er 99% diæt, men ja, jeg er enig i, at det er langt den vigtigste del, der er sandt, at sømme ned dine spisevaner. Imidlertid er disse to vægttabstips, han giver, dybest set bare fnug.

De vil ikke nødvendigvis skade dig, hvis du vil eksperimentere med at spise æg, bønner og grøntsager til morgenmad, er det fint. Måske er det et måltid, du nyder på dette tidspunkt af dagen, der holder dig mæt længere, hvis du vil tilføje fuldfedt fløde til din kaffe i stedet for mælk, så er det fint, så længe du holder af kalorieindholdet, men dette råd er intet specielt og ham absolut ikke o får dig til at tabe 10 til 20 pund kropsfedt om måneden, ligesom Tim Ferriss undlod at få 34 pund muskler på 28 dage. For de fleste mennesker, medmindre de er patologisk overvægtige, er vægttab normalt omkring et til to pund om ugen, hvilket vil være en realistisk hastighed.

Det meste af det vil være fedt, men du mister også noget vand og glykogen. Og normalt, hvis du prøver at gå meget hurtigere end det, så betyder det, at dit kalorieunderskud er så stort, at du sandsynligvis ikke kan holde det op længere. Husk igen, at fedtreduktion handler om det store billede.

Pointen er at skabe et kalorieunderskud for dagen og for hele ugen og skræddersy din kost, så du kan holde dette underskud så konstant som muligt. Det handler ikke om at styre disse små detaljer. Det vil bare komplicere tingene for dig uden yderligere fordele i den virkelige verden.

Måske gør Tim Ferriss god forretning med at spise og personlig rådgivning, men fra det jeg har set fra ham, mangler hans råd om fedtreduktion og muskelopbygning langsomt og trygt, så det lyder som om de virkelig ved hvad de handler om, og at dette er ekstremt vigtig information at lytte til det betyder ikke, at de faktisk ved, hvad de taler om.

Tak for Hvis du fandt dette råd nyttigt og ønsker at støtte kanalen, mens du maksimerer effektiviteten af ​​dit fitnessprogram, skal du tjekke mysports ernæringsfirmaet RealScience Athletics, som i modsætning til de fleste af de dårligt formulerede skrammelemner derude i branchen tilbyder i dag , de tilbyder 100% evidensbaserede kosttilskud, som du kan stole på for at optimere dine muskelopbygnings- og fedtforbrændingsresultater. Gå bare til realscienceathletics.com ved hjælp af linket øverst på skærmen eller i beskrivelsesfeltet, og du kan bruge kuponkode YOUTUBE15 for at spare 15% på hele din første ordre.

Og som altid skal du klikke på Like- knappen, efterlade en kommentar og abonnere nedenfor, hvis du ikke allerede har holdt dig ajour med fremtidige artikler. Tak igen, og vi ses i næste artikel.

Hvor meget vægt kan jeg realistisk tabe på 1 måned?

Så hvad er det magiske tal til?tabe sigog holde det væk? Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC) er det1til 2 pund om ugen. Det betyder i gennemsnit, at der sigter mod 4 til 8 pundvægttab prmåneder et sundt mål.

Fedme er endelig begyndt at falde i hele Amerika, men mens slaget om udbulingen måske er startet her i USA, har det spredt sig over hele verden. I dag kæmper moderne nationer alle med fedme, da vores overprivilegerede livsstil gør livet enkelt i den første verden og gør dig komfortabel.

Al denne bekvemmelighed har dog en pris, og mens verden har lo og fniste af USAs vægtproblemer, spiser de nu dobbelt servering af ydmyg kage, da folk rundt om i verden har brug for at tilføje et par ekstra huller til deres bælter.

Men hvad kan du gøre for at holde din vægt nede, og hvad hvis du vil tabe dig? Gris med fund i denne særlige udfordringsepisode af Infographics Show: Tab ti pund på en måned! Dag 1: Det føles så bizart at sige dette, men gudskelov for en normal udfordring en gang. Jeg mener ved sammenligning at tabe ti pund om en måned er en cakewalk eller en sund-alternativ-til-kage-walker, i det mindste sammenlignet med at bære makeup offentligt i en uge, absolut ingen fortæller løgne eller går på dine hænder i tredive dage.

Og nej, den sidste er ikke en hemmelig udfordringsepisode, som Infographics Show venter på at blive frigivet, jeg gør bare et punkt om niveauet af sindssyge, som producenterne hos InfographicsCentral opfandt det sidste år. Lig ikke, denne udfordring føles endda lidt nødvendig. Som de fleste af jer ved nu, kører jeg nogle af disse udfordringer på samme tid, fordi InfographicsShow desværre har fundet ud af, at året bare ikke har nok måneder til at pine mig.

Normalt overlapper udfordringerne ikke så meget som deres virkninger, men lad os bare sige, at de sidste par udfordringer har forstyrret mig meget og godt, pundene har sneget mig. Det giver sandsynligvis ikke mening for vores yngre Youtube-publikum, der rutinemæssigt sidder i sofaen og spiller Fortnite og fortærer Odas og poser med chips hele dagen uden at vinde et pund, men bare vent til du er i slutningen af ​​tyverne og begyndelsen af ​​trediverne . Åh mand, du har sådan en uhøflig opvågnen, før denne udfordring virker ret let, den kommer til at ramme mig hårdt, for hvis der er en ting, jeg hader, er det slankekure.

Jeg spiser ikke forfærdelig mad for ofte, men når jeg får trang, vil jeg have det, og jeg vil have det nu. I de næste tredive dage kan jeg ikke røre ved noget, der tilføjer en ekstra kalorieindhold til min diæt. Jeg besluttede at prøve fire forskellige spiseplaner for den næste måned, en om ugen, og registrere mit vægttab og måske få en idé om, hvad der fungerede bedst.

I den første uge spiser jeg stort set flydende, det vil sige en masse juice og smoothies og så lidt fast mad som muligt. Det vil skabe et sjovt poop - sagde han meget ironisk. Den anden uge går jeg i alle grøntsager, og nu betragter jeg det som min helvedeuge.

Det er ikke, at jeg ikke kan lide grøntsager, det er, at de er kedelige på C-span-niveau. I den tredje uge prøver jeg noget mindre drastisk og holder mig med fisk i stedet. Grøntsager og frugter, der begrænser brødet og pastaen, jeg spiser - og jeg er en stor fan af sidstnævnte.

I den fjerde uge lod jeg endelig kæresten koge sit hjerte ud og spise, hvad hun gør. Jeg kan sige, at denne udfordring virkelig fik hende begejstret, og da jeg lavede mine planer, så hun næsten ud til at hun skulle briste og bad mig formelt om at lade dem tager over en af ​​ugerne. Jeg registrerer mit vægttab, hvordan jeg har det og mine tanker om, hvad jeg spiser.

Spoiler alarm: Jeg vil sandsynligvis hader alt. Slutningen af ​​uge 1: Dette var Juice and Smoothie Week, og da jeg var mig selv i dag, vejede jeg om aftenen, fandt jeg ud af, at jeg tabte 2,9 pounds. Læs, at vægttab og slankekure er mere en sindstilstand end en fysisk handling, og folk der holde sig til en plan om at miste en ud af to o pund om ugen har tendens til med succes at fortsætte en diæt.

Jeg tror, ​​det skyldes, at uanset hvilken plan de har, kan de leve med det i modsætning til noget virkelig drastisk og absolut uudholdeligt. I den henseende tror jeg, jeg trækker lidt ud af kurven. Jeg drak for det meste juice og smoothies, men spiste et par regelmæssige måltider imellem, fordi jeg ikke er et dyr.

På datoen aften spiste jeg en temmelig stor middag, og i midten af ​​den uge lavede jeg pasta til mig selv og min kæreste, der helt sikkert fik kalorierne op - men jeg tror, ​​at alt det at drikke juice og smoothies betalte sig og modvirkede vægtøgning. Med hensyn til dette langsigtede, medmindre du er en stor juice person, er jeg ikke sikker på, at det virkelig er så realistisk. Jeg har en tendens til at kede mig meget med juice, og når jeg laver mine egne smoothies råber min kæreste altid til mig for at tilføje alt for meget sukker - hun siger, at jeg laver milkshakes, ikke smoothies, men jeg var stadig aldrig der, jeg er en kæmpe frugtmand mig selv og jeg har brug for noget ekstra for at hjælpe ham med at komme tilbage.

Fysisk har jeg det fint.

Selvom jeg ikke vil lyve, får flydende kostvaner dig virkelig til at have fast mad. I de første par dage var alt i orden, hvad jeg kunne gøre for at forhindre mig i at skynde mig til den næste burgerforbindelse og spise mig selv i hjertestop. En uge senere ses vi om syv dage.

Slutningen af ​​uge 2: Flere militære specialoperations træningsprogrammer har en periode kendt som 'Hell Week'. Dette er normalt nær slutningen af ​​din træning, og det er når du bliver skubbet til dine mentale og fysiske grænser og derefter lige ud over alt, hvad du troede du var i stand til. Eller du bliver bare vasket ud, en af ​​de to.

Denne sidste uge var min helvedeuge. Grøntsager er min Everest, så jeg spiste kun grøntsager hele ugen bare for at se, hvad forskellen mellem de forskellige diæter ville være. Jeg har også frugt i, fordi jeg ikke er en total galning, men frokost og middag var for det meste vegetar.

standover højde cykel

Det er ikke, at grøntsager smager forfærdeligt, de mener jeg, jeg ved ikke, der er noget dybt i min programmering, der siger, at grøntsager ikke er beregningsmæssige - Jeg behøver ikke at spise kød hele tiden, men min hjerne nægter at tro, at grøntsager alene er nok til at tilfredsstille sult. Jeg kan bogstaveligt talt fylde min mave til det springer, og min hjerne vil absolut ikke indse, at sulten er tilfreds. Men hvis jeg kun spiser en moderat portion pasta eller noget ikke-grøntsager, siger min hjerne: 'Åh ok sej, ja det er nok til at fylde os op.' Jeg tabte 3,5 pund i denne uge, men hele ugen følte jeg mig fysisk svag og afmagret.

Grøntsager er utroligt nærende og fyldte med vitaminer og energi og alt det crap - men for min krop kunne jeg lige så godt have spist pap. Selv min præstation under min regelmæssige træning var meget dårligere end før, og jeg begynder at tro, at det hele var mentalt. Det er som en bil med en regulator på, der forhindrer det i at gå hurtigere, end 55-grønne bønner er min guvernør og holder min fysiske energi i brøndene.

Eller måske er det bare, at ved bare at fodre grøntsager hver dag kunne min krop bare ikke finde en grund til at komme videre og ønskede at smide håndklædet ind. Jeg ved det ikke, men jeg ved, at det er umuligt for mig at blive streng vegetar. To uger senere to mere.

Slutningen af ​​uge 3: Jeg antager, at jeg i denne uge var det, der ville kaldes en pescatarian, eller en person, der tilføjer fisk og skaldyr til normal vegetarisk kost. Af de tre diæter hidtil har dette været den bedste, og jeg føler mig faktisk ret anstændig efter at have tabt 2,1 pund.

Jeg har aldrig været en stor fan af fisk og skaldyr, men fiskefilet er ret tæt på ægte kød, og jeg synes, det virkelig hjalp med at gøre hele oplevelsen mere beboelig. Så var der det faktum, at jeg fik lov til at spise rejer og muslinger, og selvom jeg ikke er en stor skaldyrsfan generelt, elsker jeg at spise rejer og muslinger, da det var en af ​​de få muligheder, der er tilladt i reglerne og kan være alt ellers var dybest set bare stegt fisk eller rejer, uanset hvad. Jeg kan godt lide sushi, hvilket er underligt, fordi jeg ved, at det begynder at lyde tvivlsomt, når jeg ved med at sige, at jeg ikke kan lide fisk og skaldyr, men jeg kan virkelig ikke lide det - men det er sushi. .. forskellige.

Måske kan jeg bare ikke lide kogte skaldyr, hvilket giver mening i betragtning af, at min hjerne har meget mærkelige holdninger til forskellige fødevarer. Tun bøf? Nej tak, modbydelig og fiskeagtig. Tun boller? Ja tak, lige i min mave. Alligevel var denne uge ikke så dårlig, men det var på ingen måde behageligt.

Jeg savner desserter, og der er bogstaveligt talt intet, der får dig til at have et dejligt stort stykke kage uden fisk, bortset fra en fiskefisk efter middagen. Men jeg tror måske det er pointen. Slutning af uge 4: Halleluja, slutningen er her, endelig færdig med fire ugers sindssyg slankekure, og med denne uges vægttab på 1,8 pund ramte jeg officielt 10,3 pund-målet.

Kæreste laver min måltidsplanlægning, og jeg hader det at indrømme det, men hun gjorde M til den mest tålelige af dem alle i sidste uge. Der var ingen gimmicks denne uge, i stedet spiste jeg stort set kun det, hun allerede spiser hver dag. Fokus var ikke på at holde sig til bestemte fødevarer eller ikke spise grupper af ting, men snarere på portionskontrol.

Vi spiste pænt næsten de samme ting, som vi normalt spiser - med undtagelse af morgenmad. Hun spiser normalt skåle med frugt, og jeg laver en skål med sukkerholdig granola eller røræg - men i denne uge fik hun mig til at spise frugt en dag og derefter en moderat del af det, jeg ønskede næste. Vi holdt os væk fra rødt kød til frokost og middag og spiste meget kylling og svinekød, men forskellen er, at vi fokuserede på mindre, mere passende portioner.

Jeg fik endda desserter! fedtfattig eller sukkerfri, hvilket er fint, for efter uges helvede smager selv sukkerfri is lækker. Mit humør var ret godt hele ugen, sandsynligvis bedre end hele måneden for at være ærlig, fordi jeg ikke var fokuseret på en vanskelig diæt, der gjorde mig utilfreds. I stedet var jeg i stand til at spise ting, som jeg rigtigt nyder, selvom portionerne ikke var så tilfredsstillende som jeg ville have ønsket.

Jeg synes, det er den sværeste ting ved delekontrol - at have den selvkontrol, der skal begrænses til. Spis hvad du skal i stedet for at fylde dit ansigt, indtil du sprænger. Mit vægttab den uge var det mindste af nogen uge, men jeg synes, det var det sundeste og absolut det mest tilfredsstillende.

Realistisk set kunne jeg se, at jeg har gjort det med succes i flere uger, men at spise intet andet end fisk eller grøntsager eller juice er næsten umuligt. Det har måske ikke haft de største resultater, men det var bestemt den diæt, der sandsynligvis blev. Og jeg følte mig bedst efter det.

For alle der følger det derhjemme, anbefaler jeg stærkt portionskontrol - og motion, selvfølgelig. Du vil bare ikke tabe meget i slankekur alene, og uden det ville jeg ikke have nået mine mål, jeg sætter på igen om et øjeblik. Hvilken diæt tror du ville være bedst for dig? Hvilke skøre kostvaner har du prøvet? Fortæl os kommentarerne! Og som altid, hvis du nød denne artikel, skal du ikke glemme at like, dele og abonnere på mere godt indhold!

Kan jeg tabe 20 pund på 30 dage?

Det er muligt attab 20 kg. kropsfedt i30 dageved at optimere en af ​​tre faktorer: motion, diæt eller medikament / supplement. Jeg har set eliteimplementeringen af ​​alle tre i arbejdet med professionelle atleter.6. april 2007

Er det realistisk at tabe 10 pund om en måned?

Menstaber 10 pund om en månedkan virke som et højt mål, det er heltmuligtved at foretage nogle enkle ændringer i din kost og livsstil. Tag det et skridt ad gangen, og foretag et par små ændringer hver uge tiltabevægt sikkert og bæredygtigt og holder det væk på lang sigt.1. oktober 2018

Er det at miste 15 pund om en måned sundt?

Mister 15 pundI enMånedSikker? Nej det er ikke. Hvis du overvejer, hvordan man gør dettabe 15 pund om en måneddet ville være bedst, hvis du reducerede dette antal eller gav dig mere tid til at nå dette mål.Mister 15 pundtilmånedville blive klassificeret som hurtig vægttab.

Kan du tabe 50 pund om en måned?

Dubliver nødt til at skære 3.500 kalorier fra din kost tiltab et pundfedt - så at skære ned 1.000 kalorier om dagen vil svare til topundvægttab pr. uge. Ved et vægttab på topundi uge,duviljetabe 50 pundom 25 uger eller lidt mindre end seksmåneder.21. april 2018

Hvor lang tid tager det at tabe 50 pund?

Duviljehar brug for at skære 3.500 kalorier fra din kost tiltabeenpundfedt - så skære ned 1.000 kalorier om dagenviljelige topundvægttabPer uge. Med en vægttabaf topundom ugen, digvil tabe 50 pundom 25 uger eller lidt mindre end seks måneder.21. april 2018

Vil jeg tabe mig, hvis jeg ikke spiser i en måned?

FastendeViljeHjælpe digTabe sigHurtig.

Når duhold opspise, går din krop i 'sult-tilstand', din metabolisme sænkes for at udnytte den mad, den har til rådighed, og dinvægttab vilsænk farten. Selvfølgelig,hvisdu (delvist) faste i mange dage eller uger, duvil tabe sig.
30. juli 2014

Er det sundt at tabe 15 pund på 3 uger?

Ifølge mange eksperter,taber1–2pund(0,45–0,9 kg) tilugeer ensund og raskog sikker sats (1, 2,3).Tabermere end det betragtes som for hurtigt og kan sætte dig i fare for mangesundhedproblemer, herunder musklertab, galdesten, ernæringsmæssige mangler og et fald i stofskiftet (4, 6, 7, 8).29. oktober 2017

Hvordan kan jeg miste en lb om dagen?

Du skalbrænde3500 kalorier adagtiltabeenpund om dagen, og du har brug for et sted mellem 2000 og 2500 kalorier i endaghvis du laver dine rutinemæssige aktiviteter. Det betyder, at du skal sulte dig selv heledagog træne så meget som attabede resterende kalorier.2. december 2020

Hvor meget vægt kan du tabe på en uge?

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC) er det 1 til 2 pund om ugen. Det betyder i gennemsnit, at sigter mod 4 til 8 pund vægttab om måneden er et sundt mål.

Er det muligt at tabe 30 pund om en måned?

Nu som tidligere sagt, hvis du er overvægtig og har masser af vægt at tabe, vil det meste af dette vægttab være fra fedt. Men hvis du kun har 10, 20 eller måske endda op til 30 pund at slippe af med, kan det meget let komme fra muskelmasse.

Er det muligt at tabe 15 pund på en uge?

Ekstreme vægttabskostvaner kan helt sikkert fungere, men kun i en kort periode. Faktisk kan du miste op til 15 pund på en uge, hvis du gør det korrekt.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Tredje testikel - praktisk løsning

Hvorfor føler jeg en tredje testikel? En tilstand, der kan føles som kræft i testiklerne, er en spermatocele. Dette er en sædfyldt cyste i epididymis, der føles som en mindre tredje bold. Disse er ret almindelige og er normalt ikke et problem, medmindre de bliver store.

Emanuel Buchmann - hvordan man beslutter

Hvor blev Emanuel Buchmann født? Emanuel Buchmann / fødested

Oslo forbyder biler - pragmatiske løsninger

Er biler tilladt i Oslo? Oslo, Norges hovedstad, har dramatisk transformeret byens centrum ved at fjerne parkeringspladser. Oslos centrum er næsten udelukkende bilfrit efter at have fjernet parkeringspladser og forbudt biler på visse gader. Med intet sted at parkere i byens centrum er der stort set ingen biler i Oslo centrum.

Rio OL-tid - en løsning på

Hvor blev OL afholdt i Rio? Rio de Janeiro, Brasilien

Gryf rys jones - hvordan man tackler

Er Griff Rhys Jones beslægtet med Sophie Rhys Jones? Sophie - ingen relation til komikeren Griff Rhys Jones - driver et magasin til Duke of Edinburghs Award Scheme to dage om ugen. Hun håndterer også public relations for det eksklusive cateringfirma, Searcy's og Baby Lifeline, en velgørenhedsorganisation dedikeret til at tilbyde specielle babyplejeenheder i hele Storbritannien.

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.