Vigtigste > Øvelser > Kettlebell øvelser for mavemuskler - svar på problemerne

Kettlebell øvelser for mavemuskler - svar på problemerne

Er kettlebells gode til mavemuskler?

Kettlebellser dog en af ​​debedststyrkelse af værktøjer tilAfsnitSagde Lacee, fordi de ofte ligger tæt på kroppen, hvilket tvinger kernen til at arbejde hårdt, især når vægten bliver tung.2. maj 2019Hvem ville have troet, at du kunne få en sixpack ved at stå rundt? I dag skal jeg vise dig nøjagtigt, hvordan du gør det. Hvad sker der fyre? Jeff Cavaliere, ATHLEANX.COM Tid til en sixpack ved at stå rundt og have kendt mig for længe for at indse, at jeg bare lader dig sidde og ikke gøre noget.

Vi lader dig være der. Vi får dig til at arbejde. Dette er et koncept, jeg brugte i vores sidste artikel her om at øge vores styrke ved at eliminere vores energitab.

Og det meste af tiden, med hver eneste øvelse, går et af de største tab af energi gennem kernen, og det er fordi mange af os ikke ved, hvordan vi bruger vores kerne korrekt. Jeg siger det hele tiden, nogle gange efterlader endda fyre en kommentar, hvad mener han med at engagere sig? Nå, det er mere end bare dine mavemuskler. Du vil se, at kernen naturligvis er en hel gruppe muskler, der går helt ned bagpå, op gennem fronten, som vi kan se, ned under ribbenburet.

kirk kinetisk trænerHvordan kan vi trække disse sammen? Virkelig enkel fyr s. Der er en øvelse, jeg har lagt i min abs træningsprocedure, der bare er et statisk isometrisk træk. Og nogle mennesker vil sige: Åh! Isometri.

Det er sådan i 1980'erne. Nej, det er det ikke rigtig. Der plejede at være komplette træningsprogrammer omkring isometri.

Men der er altid et sted for dem, ok, især blandet med et træningsprogram, der bruger typiske koncentriske og excentriske bevægelser. Så i isometrisk er det, du vil gøre, at få fat i noget virkelig tungt, ok. Hvad der sker, er så snart jeg griber noget tungt, i dette tilfælde kan det være en håndvægt, en tallerken, en kettlebell.Så snart jeg gør det, er denne side af min kerne, denne side af min krop nødt til at trække sig sammen for at forhindre, at denne ting falder ned her, ok, så den er nødt til at trække sig meget ind her for at forhindre denne lænning. Hvis du læner dig endnu mere, kan du se lidt mere aktivering her. Jeg har også svært ved at tale, fordi jeg skulle skubbe dig selv ned.

Nu har vi talt om forleden i denne artikel, hvis du ikke har set det, skal jeg linke det her et eller andet sted. Du er nødt til at se denne artikel om, hvordan du øger din styrke, fordi den virkelig virker, det er ikke magisk, men det fungerer virkelig med det samme. Du skal være i stand til at trække dig selv tættere og tættere op.

Så hvis jeg skulle lave en overliggende skulderpresse her, er det, du ser nedenfor. Alt stramt. Stram gennem kernen, tæt gennem brystet, her oppe, mens jeg klemmer det, du skal se.Du skal føle dette, fordi alt andet bliver meget lettere, når disse energilækager er tilstoppede. Okay, du får ikke denne distraktion. Men jeg står kun her i en sammentrækning, der længe, ​​cirka et minut, et minut og et halvt, kernen virkelig fungerer.

Nå, at give mig selv en anden pause. Selvfølgelig skal vi også arbejde på den anden side. Men hvordan gør vi det endnu vanskeligere, når vi tror, ​​at vi allerede har en stærk kerne? , du tager håndvægten op igen.

Og vi arbejder på denne side, selvfølgelig gør denne side arbejdet nu. Og jeg løfter et ben op. Ok, så nu skal jeg arbejde endnu hårdere her for at holde dette op.

skiftekabelproblemer

Hvad gør vi? Vi er nødt til at opbygge muskler igen. Gennem bagdelen, her gennem kernen, gennem brystet, gennem skuldrene, burde hæren arbejde sammen for virkelig at bekæmpe dette. Og frem for alt, hold denne side i gang.

Vil du blive lidt mere ekstrem? Så står du på samme sideben. For nu vil al vægten trække mig herover. Jeg har mit tyngdepunkt helt til højre og hele vægten til venstre.

Det bliver endnu sværere. Og igen holder jeg det bare. Præcis folk, en isometrisk, fra at stå rundt.

Kan være mellem sætninger, ok. Tag en tallerken. Kan endda bare være omhyggelig mellem sæt, når du bærer dine håndvægte fra et sted til et andet.

Arbejd med at toning din kerne. Du vil blive forbløffet over, hvad det kan gøre for at skære i denne seks pakke, forudsat at du har din kost under kontrol. Du følger din spiseplan og sørger for, at du spiser godt, ikke? Det betyder ikke noget, hvor god en sixpack er under, eller hvor stærk den er, du vil ikke se det, hvis du bare spiser lort.

Så folkens, du skal begynde at gøre mere. Hvil ikke mellem træning, vi dækkede det også. Din træning skal være hurtig og intens.

Tag din hviletid ved at træne. Gør noget som dette. Okay, det har intet at gøre med brystet, du arbejder på, eller dine skuldre eller din biceps.

Du kan også træne din kerne indirekte mellem disse perioder. Det fulde ATHLEANX-program folkens, her er hvad vi gør. Faktisk lægger vi stor vægt på mad og god ernæring, men på nogle måder er dette meget realistisk.

lyserød slip menstruation

Vi siger, det er drengens måltidsplan. Fordi fyre ikke nødvendigvis ved, hvordan man laver mad så meget. Du har ikke nødvendigvis al tid i verden til at forberede dig.

falder i søvn i brusebadet

Vi gør det dårligt, og vi gør det let for dig at rive fedtet af, så du kan se bedst ud nedenunder og inkorporere teknikker som disse for at binde det hele sammen. Folk, du kan få dette program på ATHLEANX.COM.

I mellemtiden skal du prøve det og se, hvordan det føles. Og giv mig tommelfingre, når det begynder at brænde. Vi ses her om et par dage, vi prøver at få noget Thanksgiving-præparat for at gøre jer klar til den store dag.

Hvilke Kettlebell-øvelser fungerer abs?

5 AwesomeKettlebellFraØvelserAt styrke din kerne
  • StandardenKettlebellSvinge.
  • KettlebellRussisk drejning.
  • Tyrkisk Get-Up.
  • KettlebellSæt dig op.
  • KettlebellSkrå stående sidebøjning.
10. jan. Dec 2019

Hej gutter, jeg er Roxie Jones og jeg er en månedsklub Inka-træner her vi laver kettlebells bare for din kerne, vi udfører i alt fem øvelser tolv reps af alt, hvad jeg skal gøre i dag, en vægt på 10 pund, hvis du vil få lidt tungere, er du velkommen til at tage tolv eller femten pund, eller hvis du vil gå på den lettere ende af spektret, kan du bruge fem pund og glem ikke at bruge en tungere vægt. t laver en bedre træning, dens form gør en bedre træning okay, så lad os starte med den første øvelse, vi går videre til en russisk variant, ja du behøver kun en kettlebell, og jeg starter med min visumbesiddelse, så hvis du er nybegynder anbefaler at holde dine hæle på gulvet bare let, og når du er mere avanceret, kan du gå videre og få fødderne fra gulvet og næsten i en bordposition. Okay, en rep kommer til at røre ved dem fra side til side, dette er en, og du kan let røre ved dem, du behøver ikke at banke det helt ned på gulvet, bare tænk virkelig på at trække din navle mod din rygsøjle, så du kan gør ikke din nedre ryg afrundet okay, mit bryst er oppe hele tiden, og du kan også ændre blikretningen for at følge vægten, hvis det hjælper for okay snart, hvis du skal få dine hæle på jorden, hvis det gør din træning og form bedre, så gå videre og gør denne mulighed tre flere reps elleve og sidste en tolv okay anden øvelse vi trækker en skrivemaskine, og det starter i en plankeposition, så jeg skal bare få mine kettlebells ud af vejen her, sæt en foran.

Så hvis du er en person, der kæmper for at holde et bræt, sørger vi for, at det er rigtigt, så jeg placerer min kedelbel på ydersiden af ​​den ene hånd, og jeg begynder med mine skulderblade stablet lige over mine håndled, og min kerne er flot og tæt. Læg mærke til, hvordan mine hofter ikke er oppe, og min ryg er som en fuldstændig flad klemning af min bytte, okay, så en rep bevæger kettlebell her? m side om side, så lægger jeg det tilbage, hvor det startede, så det er en okay to og derefter tre nu, hvis du har lyst til, at dine hofter åbner sig, kan du bare læne dig tilbage, sænke knæene og derefter starte, hvor du slap Jeg ryster allerede, fordi det er svært, det er meget for dig nu, du tager det faktisk op, du kan plukke det ud og trække det fra side til side og prøve ikke at lade det gå for langt, for det vil være svært for dig at få fat i to reps til, og den sidste er der, du går til den tredje øvelse, vi skal lave en vægtet sit-up, så jeg skal bare erstatte min vægt og flytte den tilbage til vores haleben vi begynder med at placere den på gulvet, og jeg holder min kettlebell lidt væk fra mit bryst, du kan klæbe den til brystet, hvis du vil, jeg starter bare med at lade noget mellemrum være mellem min kettlebell ell og mit bryst, så jeg skal sidde lige op, så sørg nu for at skubbe din nedre ryg ned i gulvet og luk det mellemrum, så du virkelig griber fat i din kerne når jeg har det mellemrum imellem, betyder, at jeg ikke rigtig spænder min kerne op, du vil tænke på at krympe det mellemrum mellem dine ribben og dine hofter. Hvis du lægger det op, kan du også trække vejret ud for at udøve mere styrke og prøve at følg det hele vejen, fordi vi ikke er her for at lave knas, vi laver situps, så du fik det hele vejen til den øverste figur otte, så som jeg sagde, kan du holde dine hæle på gulvet, hvis du er en begynder også, ellers hvis du vil prøve at løfte dine ben for at gøre din nedre mavemasse mere krævende, okay så lad os starte med begynderpositionen, så jeg er tilfreds med vægten under mine ben skifter ind og derefter under det modsatte, så jeg Væv det grundlæggende igennem til en otte ved ikke at løfte mit ben så højt, men lige nok til at jeg kan passere kettlebell nedenunder, så jeg selv bevæger mig i den avancerede position, skub det gennem mine ben og hold det til den buede del af kettlebelland 11 og derefter 12 store gør alt fint, så nu er vi på vores sidste øvelse, vi skal lave benforhøjelser med vægt, dette er en udfordring, lad dig ikke narre, men jeg skal bruge to kettlebells til dette, hvis du vil blive lettere, vil jeg anbefale at prøve 5 pund i stedet for ti, så jeg ' Jeg vil forblive i min rackposition og lægge den på gulvbenene op på min nedre ryg presset ned i jorden, så jeg kører med min kerne, så begynder jeg med at løfte mine hænder helt op nu, når du er klar til at sænke din benene ned, og det kan let være fra gulvet, eller hvis du har lyst til, at din nedre ryg er fra gulvet, ved du, at dine ben skal stoppe på dette tidspunkt, vi vil enten skynde os, at jo mere tid du tager, jo flere muskler strammer du på det Det er ikke altid dårligt at gå langsomt, prøv virkelig at holde armene udstrakte hele tiden og fortsæt med at skubbe lænden ned i gulvet og hold dine kettlebells to mere og sidste, gudskelov, det brænder og derefter bringe dine ben på igen gulvet og så er din kettlebell tilbage på gulvet af sikkerhedshensyn, og det er det, og der er du har det, dette er vores kerne-kettlebell-træning, som jeg elsker, tilføj dette til slutningen af ​​en træning i fuld krop eller måske efter et langt løb, og hvis du føler dig virkelig skarp, kan du tilføje to sætninger til for at gøre det endnu vanskeligere at Roxie og jeg er her for at træne godt og godt Hvis du vil se flere artikler Abonner på deres YouTube-kanal nu

Vil kettlebell hjælpe med at tabe mavefedt?

Fordele:Kettlebellsvingeeren ideel øvelseat tabelegemefedog dethjælper til atforbedre kardiovaskulær kondition.15. maj 2019

Hvad sker der fyre, det er Max Barry, ejeren af ​​Max's Best Bootcamp, og det er din 12 minutters kettlebell træning for fedt tab. Stop med at forbrænde fedt. Alt hvad du behøver til denne træning er en kettlebell. Hvis du ikke har en kedel, skal du bruge en håndvægt. Indstil dit interval, og indstil det til 12 minutter, 50 sekunders arbejde, 10 sekunders hvile, sørg for at varme dig op hurtigt - over før vi overhovedet startede og ønskede at komme ind i denne kettlebell-træning med det samme, det tog tid, hvis du startede i 3,2,1, gokettlebell fanger ren og trykøvelse, som virkelig kun kan gøres med en kettlebell, det er en fantastisk arm og torsoøvelse hurtig overgang til næste øvelse er ti tåspidser, så en hurtig sprawl eller plankdas Burn Lots af kalorier og bedste fedt tab bevæger sig hurtigt på denne kropsvægt boremaskine Kesselbell styrketræning Byg mager muskelmasse på klage og hold denne rutinemæssig intensiv Forbrænd masser af kropsfedt omkring din krop, og vend derefter til en af ​​de bedste kettlebell abs-øvelser Big albue flap op roterende , toning din kerneøvelse, når du klatrer efter mavemuskler og cardio Everest r bliver træt, sparke og skifte fødder næste bevægelse er kettlebell touch jacks, ideel til slanke ben og bredere fødder, der forårsager mere aktivering af de indre lår 3 gange i ovn, derefter falder ned og et push-up lige tilbage til toppen af ​​denne kettlebell Udfør cirkulationsarbejde, øvelse nummer et er Kettlebell Catch Clean og klem den lange kropslinje i plankeposition, kom derefter tilbage op til tåen, tryk på cardio peg, skift derefter hænder, næste gang du gør det, mens du træner denne kettlebell abs øvelse sidste rep føler sig strammere gennem denne kerne og abs øvelse Gode nyheder er de sidste to træk, der kommer næste kettlebell touch jacks nu målstregen er i sikte tryk intens puls bare bliver ved med at bevæge dig stolt af dig lad os se afslutningen på denne kettlebell -Press-træning, hvis du ikke vil gå over kettlebell, gå bag dig e Kettlebell, så er de bedste push-ups du har Hvis du nød denne kettlebell-træning , tryk på Like-knappen Abonner på Maxs Bedste Bootcamp Youtube Fitness Channel Hvad venter du på? Vi deler sådanne træningsprogrammer hver uge, og vi fortsætter med at blive bedre, så hvis du har kommentarer eller spørgsmål til denne træning eller fitness og generelle sundhedsindlæg i kommentarfeltet nedenfor, vil vi meget gerne have, at du stopper forbi og ser denne kettlebell Se træningsartiklen og få en fantastisk dag!

Er det okay at lave kettlebell-gynger hver dag?

Det er muligt at brugekettlebells hver dagmen det afhænger af intensiteten af ​​træningen, din nuværende oplevelse og hvor hurtigt du kommer dig efter træningen. Detkettlebell swinger en øvelse, som du muligvis kanudføredaglige.

Hvad sker der, når du laver 100 kettlebell-gynger om dagen?

Med100 gyngerkan den gennemsnitlige person miste cirka 400 kalorier på bare 20 minutter. Derudover somduopbygge muskelmasse,dublive slankere, og ved at engagere din kerne,dukan forbrænde mavefedt.Kettlebell svingerfor fedt taberderfor en god idé.

Kan kettlebells få dig flået?

Alt i altkettlebellsvil ikkefår dig flåetligesom ethvert andet løfteprogram eller sit up-rutine ikke vil. Tilfå flåettager mindst et års dedikation i køkkenet og for alle slags livsstilsvalg.22. jan. 2018 nov.

Er 20 minutters kettlebells nok?

At sætte det i perspektiv, tretyve-minut kettlebelltræningsprogrammer om ugen er et meget mere realistisk mål - selvom du er helt ny til at træne, er det en god ide at starte med tre kortere træningsprogrammer eller bare en eller totyve-minuttræning, og derefter gradvis øge intensiteten, varigheden og / eller frekvensen som din19.08.2019

hvordan man træner i høj højde

Hvor hurtigt ser du resultater med kettlebells?

FAQ.Hvor hurtigt ser du resultaterfrakettlebells? Med en god diæt og en fornuftigkettlebelltræningsprogramdubegynder atseforbedringer af cardio, styrke, muskler og fedt tab inden for 30 dage.18. jul Dec 2019

Er det OK at lave kettlebell-gynger hver dag?

Det er muligt at brugekettlebells hver dagmen det afhænger af intensiteten af ​​træningen, din nuværende oplevelse og hvor hurtigt du kommer dig efter træningen. Detkettlebell swinger en øvelse, som du muligvis kanudføre dagligt.

Hvad sker der, hvis jeg gør kettlebell-gynger hver dag?

Det udvikler eksplosiv kraft i hofterne, styrker benene oglavedin nedre del stærkere og sundere. Det er ligesom en holdningsløsning også for folk, der sidder meget ned for arbejde, fordi det 'vækker' kernen og hofter muskler, der kommer i 'søvn' -tilstand fra at forlænge siddet.14. nov. 2018 nov.

Hvad er de bedste kettlebell AB-træningsprogrammer?

Mine foretrukne Kettlebell ab-øvelser og kernetræning 1 - Kettlebell Swing. 2 - Russisk drejning. 3 - Plankerække / Renegade række. 4 - Side Bend Kettlebell Ab-øvelse. 5 - Windmill Kettlebell Core-træning. 6 (flere varer)

Hvad er den bedste måde at lave kettlebell-øvelser på?

Bare denne øvelse alene vil give din kerne en killer træning. Begynd med dine fødder lidt bredere end hoftebredde fra hinanden. Vedligeholdelse af en svag bøjning i knæet, med din kerne engageret og ryg fladt, læn dig fremad og tag fat i kettlebell med begge hænder.

Hvilken er den bedste kettlebell-øvelse til obliques?

Især er det en fantastisk kettlebell-skrå øvelse, da skråningerne bliver målrettet, når du roterer din krop under den nedadgående bevægelse såvel som når du vender tilbage til den lodrette position. Vindmøllen er en langsom øvelse, så tag din tid, 5 sekunder eller mere er et standardtempo for øvelsen.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Adidas cykelsko - holdbare løsninger

Er Adidas godt til cykling? Adidas bringer os en urban cykelsko i form af Five Ten Freerider. De er designet til brug på flade pedaler, som dem på mountainbikes, men er et godt valg til hverdagsbrug på og af din cykel.

Cykelsko pasform - handlingsorienterede løsninger

Hvor meget plads skal der være i cykelsko? Du skal ikke have mere end en halv tomme plads fra din storetå til spidsen af ​​skoen. Dine tæer skal ikke presse mod forsiden af ​​skoen, men du skal heller ikke være i stand til frit at svinge dine tæer.

Mountainbike-anmeldelser 2016 - omfattende håndbog

Hvad er den bedste mountainbike for pengene? Bedste mountainbikes under $ 500Batch The Mountain 29. Bedste Bargain Mountain Bike. Co-op Cycles DRT 1.0. Bedst med hydrauliske skivebremser. Mongoose Switchback - Mænd og kvinder. Bedste overkommelige hardtail MTB. Neffice 27.5 Mountain Bike. Schwinn Mesa. Vilano Blackjack 3.0. Mongoose Malus Fat Bike. Royce Union.

Domestique i cykling - hvordan man håndterer

Hvad er en domestique inden for cykling? I landevejscykelracing er en domestique en rytter, der arbejder til fordel for deres hold og leder, snarere end at prøve at vinde løbet. På fransk oversættes domestique som 'tjener'. Brugen af ​​udtrykket dateres tilbage til 1911, skønt sådanne ryttere havde eksisteret før da.

Mountainbike trail skilte - praktiske beslutninger

Hvor hård er en blå MTB-sti? Blå firkant (mellemliggende): Denne sti har et beskedent samlet niveau af stejlhed med nogle sektioner, der er meget stejle, hvor de fleste ryttere går på deres MTB. Black Diamond (vanskelig): Maksimal lønklasse er den samme som stien på mellemniveauet, men gennemsnitskarakteren er højere på grund af sektioner af stejlere nedstigninger og stigninger. г.

Cykelartikler - praktiske beslutninger

Hvorfor er cykling godt for dig? Regelmæssig cykling stimulerer og forbedrer dit hjerte, lunger og cirkulation, hvilket reducerer din risiko for hjerte-kar-sygdomme. Cykling styrker dine hjertemuskler, sænker hvilepuls og reducerer fedtindholdet i blodet.