Vigtigste > Øvelser > Kirk kinetic trainer - handlingsorienterede løsninger

Kirk kinetic trainer - handlingsorienterede løsninger

Hvor meget koster en kinetisk cykeltræner?

DetKinetisk vejmaskineSmart 2TræneromkostningerMindre end $ 400. Uanset om det er til opvarmning på løbsdag eller lider dybt inde i din smertehule, denne robuste smarttræner eren pålidelig arbejdshest.7. jan. Dec 2019♪ ♪ Turbo-trænere, indendørs trænere, Ergo, statiske trænere, torturmaskine, uanset hvad du vil kalde dem, de er en fantastisk måde at holde sig i form, når vejret bare er for dårligt til at træne udenfor. Eller hvis du vil have en hurtig træning af høj kvalitet omkring dine daglige forpligtelser. I denne artikel vil vi vise dig nogle af de forskellige typer undervisere, der aktuelt er på markedet, så du kan beslutte, hvilken der passer til dig.

Alt det, vi viser dig i dag, giver dig mulighed for at sætte din egen cykel på den og have fordelen af ​​at være i de samme positioner som du er i farten. Og hvis du har en effektmåler på din cykel, får du sammenlignelige målinger til din normale træning. Den første træner, vi gennemgår med dig i dag, får sin modstand tilbage her fra modsatte magneter.

fødevarer, der sprænger mavefedt

Dette er virkelig instruktøren derude i disse dage. Du bør overveje denne model, hvis du har et budget eller bare ikke tror, ​​du vil køre så meget indendørs. Andre fordele bortset fra dette prispunkt er det faktum, at du kan ændre modstanden med denne ting, som du kan montere på dit styr.Dette gør det godt, hvis du vil lave intervaller under din session. Her har vi nummer et til fem, hvor nummer et er det nemmeste. Det betyder, at vi kan køre temmelig godt på den store ring, ligesom du ville i en stor gruppe på en flad vej.

Nummer fem er det sværeste, og det er ret svært at kæle for en gangs skyld, selv på den lille ring, ligesom din lokale opstigning. Ulempen ved denne, godt starttræner, det føles ikke så realistisk sammenlignet med følelsen af ​​at være på farten. Og det er også særligt højt.

Så hvis du bor i en boligblok, har naboer, der ikke kan lide støj, eller endda har en partner, der er træt af din cykelafhængighed, så vil du måske? Se vores nexttrainer. Okay, den næste er en væsketræner, og som navnet antyder, får den sin modstand fra væsken her på bagrullen. Den største fordel ved denne model i forhold til den magnetiske træner er, at den giver en meget mere realistisk køreoplevelse og også er meget mere støjsvag.Det irriterer ikke folk omkring dig så meget. Og også, hvis du lytter til tv, radio eller musik under træning, kan du høre det tydeligt uden at skulle skrue op for lydstyrken op til maks. Ulempen ved denne væsketræner i forhold til den magnetiske er kun prisen.

Det drejer sig om en tredjedel dyrere. Der er dog nogle ligheder mellem de to. Den første er, at dækket hviler mod denne rulle her.

Så hvis du laver en hel del indendørs træning, kan du opleve, at dit almindelige dæk slides ret hurtigt, og du bør overveje at få et træningsspecifikt dæk, der kan spare dig penge i det lange løb. Den anden lighed, begge baseret på tyngdekraften. Som du kan se, er denne bageste del af stativet ikke fast.Så hvis du lægger din cykel herinde, skal du sidde på den eller bare trykke dit dæk mod den bageste rulle. ♪ Og den tredje ting til fælles er simpelthen, at de begge foldes sammen. Så hvis du ikke har for meget plads i din lejlighed eller dit hus, kan dette være det for dig.

Denne næste træner kaldes direkte drev, og som du sandsynligvis kan se, er den største forskel, at du skal bakke hjulet af din cykel og derefter montere rammen her, hvor kæden vikles rundt om kassetten. Den største fordel ved dette er, at det er ekstremt stabilt. Der er ikke meget side-til-side-rocking, selvom du arbejder virkelig hårdt.

Det har også en meget realistisk kørefølelse svarende til det, du oplever uden for din træning, og det er ekstremt stille, så du ikke generer nogen. Du kan også linke denne ene til forskellige medieenheder, kontrollere din strømdato eller noget andet, du vil have, hvis du vil tage din træning til det næste niveau. Og hvis du er en, der kan lide at sprinte indendørs, er dette bestemt noget for dig, for i modsætning til det magnetiske eller flydende hjul vil du ikke mærke noget baghjul glide.

Ulemper, ja, prisen til at begynde med. Det er næsten det dobbelte af prisen på fluidtræner, og du skal også overveje det faktum, at du sandsynligvis vil købe en ekstra kassette til at kæde til dit hjul på træneren, hver gang du planlægger at bruge den. Den eneste anden ulempe er virkelig omfanget.

Selvom du har foldet det ben, tager det stadig meget plads i forhold til de andre. Så hvis du mangler plads, hvor du bor, vil du måske gå tilbage til de to andre. Der er en anden type træner derude, og de kaldes roller.

Du vil se rytterne varme op på disse meget før deres konkurrencer, og det er fordi de virkelig kan få meget benhastighed, fordi der ikke er så meget modstand. En anden fordel ved dette er, at tiden går lidt hurtigere, fordi du faktisk skal fokusere på at blive oprejst, hvilket, tro mig, er meget sværere end hvad Bronchial Gilmour ser ud som modstand betyder, at du, når du gør det, er en stærk driver, måske ikke har nok bare til at få en anstændig træning. Så som et hurtigt resume skal du selvfølgelig først holde dig inden for dit budget, når du prøver at beslutte, hvilken træner der passer til dig.

For det andet skal du overveje, hvor meget støj der påvirker dine omgivelser. For det tredje, hvor meget du faktisk vil træne indendørs, og endelig, hvilken type træning du vil gøre, og hvor videnskabeligt du vil gøre det. ♪ ♪

Er kinetic en smart træner?

De bedste træningsapps.Kinetic SmartogSmartStyringundervisereog inRide-sensorer arbejder med cykelens bedste power-trænings-apps. Uanset om det er strukturerede trænings- og træningsplaner, ægte videokurser eller et interaktivt 3D-spilmiljø, kan du opleve det hele med enKinetisk træner.

(energisk elektronisk musik) - Hej hvad sker der fyre, dette er Tariq her, fra SMARTBikeTrainers.com, og dette er Kinetic R1 direkte drev træner, og dette er den første direkte drev træner, der også rokker og ruller. Men inden jeg kommer ind på alle detaljerne i R1, er det værd at bemærke, at jeg havde denne enhed i mine hænder sidste år, ja, ikke ligefrem denne enhed, en anden enhed, og jeg sendte en artikel, der udtrykte mine bekymringer med hensyn til kvalitetskontrol af Kinetisk.

Denne enhed, jeg modtog sidste år, havde et defekt el-kort svarende til andre problemer, jeg har stødt på med andre smarte enheder med andre hjul, men takket være Kinetic for at tage R1 ud af markedet og sælge R1 for en Mens den er afbrudt, og ifølge virksomheden blev dette spørgsmål introduceret af producenten, efter at de godkendte el-tavlerne, og jeg vil ikke gå ind på alle detaljer her. Men hvis du vil lære mere om det, kan du tjekke gennemgangen på SMARTBikeTrainers.com, og jeg har et link til det i beskrivelsen n nedenfor.

Men sammenfattende har Kinetic tacklet problemet, og de er nu overbeviste om den nye leverandør, og R1 er tilbage på markedet. Nu har jeg brugt denne nye R1-enhed i et par uger nu, og i denne artikel vil jeg tale om specifikationerne, hvad du får i kassen, samlingen, præstationsnøjagtigheden og endelig støj. Og hvis du kan lide denne artikel og vil se mere af den og lære mere om indendørstræning, skal du ikke glemme at trykke på like-knappen, abonnere og også klikke på klokkeikonet.

Diamondback Apex

Okay, lad os komme ind i specifikationerne dyk i R1 er en direkte drev træner og er prissat til $ 1.050. Den har en maksimal modstand på 2.000 watt og understøtter hældninger på op til 20%, den har et kraftigt 14 pund svinghjul og føles som et 14 pund svinghjul. Turen føles ret god.

Det er kompatibelt med 130.135-millimeter hurtigudløsningsnav og 142.148 millimeter gennem aksler (Boost). Det understøtter Shimano, SRAM, SRAM XD-drivere og Campagnolo-kassetter, uanset hvad du har brug for, for at have et udskiftningsfri hjul til XD og Campagnolo, som er tilgængelig på Kinetic-webstedet, er. Den understøtter alle de nyeste standardkommunikationsprotokoller, ANT + FE-C, Smart Bluetooth og FTMS, så du skal teknisk være i stand til at parre den med enhver cykelapp, der understøtter disse protokoller, og den skal fungere.

Personligt har jeg testet det med Zwift, TrainerRoad og Sufferfest, og det fungerede på alle tre, og der er også en USB-port tilgængelig, hvis du vil tilslutte den direkte til din pc, hvis du foretrækker det, men der er en her en advarsel, i dag understøtter ingen apps denne funktion. Interessant, jeg lavede en afstemning på Twitter i sidste uge og spurgte, om du gerne vil se en hardwired-mulighed, og de fleste af jer sagde, at du har det godt med trådløs, trådløs er også fint, og jeg har aldrig haft et problem, så siden jeg skiftede til Bluetooth, og, men faktisk var jeg lidt overrasket over resultaterne. Så jeg er nysgerrig, så lad mig det vide i kommentarfeltet nedenfor, hvis trådløs er helt fint med dig, eller hvis du gerne vil se en hardwired-mulighed.

Jeg tror, ​​med eSports fremkomst bliver en pålidelig og sikker forbindelse vigtigere end nogensinde. R1 kræver kalibrering og transmitterer effekt og hastighed. ingen kadence, Kinetic R1 målte oprindeligt kadence, men virksomheden fjernede kadensmåling t senere, og i stedet inkluderer de nu en separat kadenceføler.

Trodde Kinetic, at jeg ville lade dette ske for dig? Jeg har set Wahoo meget kritisk, fordi den ikke har haft en kadensmåling i årevis. Dette er et problem, når du bruger Apple TV til at køre Zwift eller en anden cykelapp, men de sagde, at de bringer kadence tilbage, men indtil da, hvis du bestiller en i dag, skal du medtage en separat kadenceføler i kassen Seks måneders gratis prøveperiode til Kinetic Fit-appen, 30-dages gratis prøveperiode for Rouvy og Sufferfest. Den følger ikke med kassetten, så du bliver nødt til at købe og installere din egen kassette.

Så R1 er en rock and roll træner, hvilket betyder at den vil rocke fra side til side. Den gyngende bevægelse føltes fantastisk, og jeg fandt den meget lig Rocker Plates. Så hvis du ikke kan lide den stive følelse af, at de fleste trænere får dig, så vil jeg elske denne ting.

Du kan justere denne gyngebevægelse ved at justere skruerne nedenfor, det er min eneste klage over gyngebevægelsen her. Når du vil justere den gyngende bevægelse, skal du låse din cykel op, vende træneren og justere den søde plet, eller hvis du vil justere gyngebevægelsen midt i turen, vil sandsynligvis de fleste af jer lade det være som det er det. Personligt har jeg ikke tilpasset det eller fundet et behov for at tilpasse, men jeg vil meget gerne se, at dette muligvis er flyttet til et andet sted, hvor du nemt kan få adgang til og foretage justeringer.

Eller hvis du er helt usædvanlig og vil imponere os, kan du oprette elektronik og aktivere tilpasning i appen? Vent, kan jeg først patentere dette? De tilbyder også en drejelig drejebord til forhjulsstigeren. Grundlæggende har du mulighed for at dreje det forreste styr for en mere naturlig hældning fra side til side. Du kan få dette til $ 26 på Amazon her i USA, og det tilbyder fire forskellige højder i trin på en halv tomme.

Okay, lad os se på nøjagtigheden af ​​tingene. Kinetic hævder, at R1 er nøjagtig inden for +/- 3%. Her er tre gange otte minutters otte træning i erg-tilstand, vores præstationsmål var 275 watt, jeg afsluttede det første interval i erg-tilstand med et gennemsnit på 274, det andet interval var igen 274, og det tredje var 273.

Så det var Erg-tilstanden lige i henhold til R1-effektmåling. Men lad os nu se, hvor tæt det var på min anden effektmåler. Så hvis jeg lægger mine andre effektmålere her, Assioma og Power 2 Max, som er et krumtapbaseret effektmåler, kan du se, at det blev rapporteret lidt højere.

Hvor meget højere? Her er dataene fra hvert interval. Som du kan se, var de mellem 4 og 4,74% sammenlignet med mine effektmålere.

Så det er lidt anderledes end deres 3% nøjagtighedskrav. Lad os nu se nærmere på Erg-tilstand og se, hvordan det fungerer. Jeg kan godt lide at se på strømfordelingen for at se, hvor hurtigt træneren tilpasser sig udsving i min kadence og kraft.

Så her er KPI'erne fra min effektmåler igen, og ifølge min effektmåler var jeg gennemsnitligt 261 og 262 i dette interval, når jeg ser på strømfordelingen i det første interval, var jeg i den lille kædehjul, så jeg er ser på alt inden for 10 watt fra mit gennemsnit som min målzone. Og ifølge denne tabel tilbragte jeg 85% af tiden inden for min målzone, det er i den lille kædehjul, og det er seks minutter og 41 sekunder, 7,4% over 10 watt eller over min målzone, så omkring 85 sekunder og 7 0,6% under min målzone.

Generelt i den lille klinge ser jeg små linjer, og jeg ser normalt tal over 90%. Dette er en indikation af, hvor hurtigt træneren normalt tilpasser sig min pedalrejse. Men når jeg skifter til den store kædehjul og skifter til højere gear, falder antallet til 67% og 64%, hvilket jeg fandt normalt for enhver træner.

Lad os nu vende tilbage til en af ​​de træningsprogrammer, jeg gjorde, hvad du ser her er kraftledningerne med fire sekunders udjævning, men jeg vil fjerne den udjævning og se, hvad der skete; det ligner en elektrokardiogramgraf eller en EKG-linje, jeg er ikke sikker på, hvad der foregår her, for mig ser det ud til, at der foregår en slags kunstig kraftudjævning, så ser du denne store Toppe, så går det tilbage til min gennemsnitlig effekt, så stiger den igen, og vi taler om 20 watt og mere. Men jeg ville ikke sige, at jeg følte nogen modstandsændringer, faktisk føles træneren meget god og ret god i erg-tilstand. Så jeg er ikke sikker på, hvad der foregår her, når vi er ude af erg-tilstand, som du kan se her, forsvinder den linje eller disse toppe.

Så jeg tror, ​​at der foregår en form for udjævning, og disse toppe er sket, jeg er ikke sikker på, hvad der forårsager det, men på sprints går træneren overbord, stort, vi taler om 1.000 watt. Og jeg vil bare lade det være og bare gå videre, denne offline modstandstilstand lader dig indstille bremsepositionen i appen, den går fra fem til 100, hvorfor skal du gøre det? Nå, hvis du rejser eller ønsker at tage træneren til et løb, eller jeg ved det ikke, skal du til Nordpolen, hvor du ikke har adgang til elektricitet, du kan bare ride det, og du vil have noget modstand. Bortset fra, jeg kunne ikke få det til at fungere, fordi det at indstille det fra fem til 100 gav mig den samme nøjagtige modstand, og jeg tror, ​​det sætter det stadig til 100, fordi jeg fandt det ekstremt svært at træde i pedalerne.

Med hensyn til støj var den originale træner ekstremt høj, og hvis du ser på min original? Video, du vil se, hvor højt det var. Og bare til sammenligning vil jeg afspille dette klip rigtigt hurtigt, så du kan høre det. (Træner brummer højt) Og her er den nye R1. (Træner brummen) (gear) (højere purr) Du vil høre en enorm forskel, og jeg synes, det er stadig højt efter nutidens standarder, men jeg vil ikke sige, at det er så slemt, jeg vil sige, at det er så højt som Kickr 2017 model eller CyclOps Fluid 2, måske lidt højere. (Frihjulet drejer langsomt) Så er der denne ventilatorstøj, du vil høre denne ventilator efter hver tur.

Jeg troede ikke, det var højt, det er ikke højere end nogen lille fan. Okay, jeg tror Kinetic stadig har noget arbejde at gøre her. Denne præstationsnøjagtighed skal forbedres, og jeg vil gerne se, at støj reduceres lidt.

Okay, hvis du er interesseret i denne træner eller en anden træner, skal du sørge for at tjekke SMARTBikeTrainers.coms prisspor, og jeg har et link til det i beskrivelsen nedenfor. Jeg har også vores prisspor, proprietære prisspor, på gennemgangssiden også.

Det er ikke proprietært. Men det viser dig en historisk prisvisning, og du kan endda tilmelde dig en anmeldelse og modtage en e-mail, så snart prisen går ned. Temmelig sejt, og jeg vedder på, at du ikke vidste, at jeg fik dette på hjemmesiden.

Og det var det. Håber du finder denne artikel nyttig, tak for at se og se dig næste artikel. (elektronisk brod)

Arbejder kinetisk træner med Zwift?

Mulighed nr. 1 - Interaktiv cykelTrænere

Fordele: KunKinetiskinteraktiv elektroniskunderviserevil ladeZwiftkontrolleretrænerautomatisk. Når den er parret med appen, bestemmes din indsats af træningen eller af gradueringen af ​​det virtuelle kursus.

(levende musik) Du har muligvis set artiklerne fra os køre på Zwift. Du har måske set artiklerne om os, der træner på Zwift. Du vil helt sikkert, jeg er ret sikker på, have set en artikel om os, der kører Jens Voigt på Zwift. Ikke sikker på, hvordan du bruger det, så lad os gennemgå det. Her er svarene på nogle almindelige Zwift-spørgsmål og nogle af de vigtigste funktioner. (Populær musik) - For at ride Zwift har du brug for en konto for at konfigurere den, gå til zwift.com.

Nu kan du starte med en gratis prøveperiode. og derefter betaler du et månedligt abonnement, og for at faktisk kunne køre alt, hvad vi har brug for, er en indendørs træner og derefter en måde at lade Zwift vide, hvor hårdt du træder. Nu meget simpelt, det kunne bare være en hastighedsføler som denne Wahoo-sensor, der fortæller Zwift, hvor hurtigt dit baghjul drejer, enten gennem din computer eller din iPad eller endda din iPhone, uanset hvilken enhed du bruger det til, effektmåleren vil Zwift kommunikere din styrke mere præcist, men hvis du vil tage det til et andet niveau, interagerer en såkaldt smart træner faktisk med Zwift.

Så det fortæller ikke kun Zwift, hvor hårdt du træder, det ændrer også mængden af ​​modstand, du føler pedalerne, afhængigt af hvad der foregår, Zwift, så hvis du går op eller ned ad en bakke, vil du vide om det, som du faktisk ved, hvornår du glider bag en anden driver. Glem ikke et håndklæde og masser af væsker, du vil være hydreret og faktisk prøve at justere dig selv til at parkere din cykel i et godt ventileret område eller med en ventilator for at holde dig kølig. Og endelig, før du går i gang, hvis du opretter forbindelse til Zwift ved hjælp af en bærbar computer eller din computer, er det en god idé at downloade Zwift-mobillinket fra App Store på din telefon, fordi det betyder, at du rent faktisk bruger denne dåse.

Det er som en fjernbetjening. De styrer en hel masse små funktioner og funktioner, som vi kommer ind på senere. Det eneste du skal være opmærksom på er, at din telefon er tilsluttet det samme WiFi-netværk som din computer eller bærbare computer. (let musik) Nu er der tre forskellige verdener, du kan køre Zwift i, hver med en variation på forskellige ruter.

Dette er min første gang der. (ler) Der er Watopia, det sydlige Stillehavsparadis med otte forskellige nt-ruter med over 42 kilometer vej. Og så er der to virkelige virtuelle verdener, hvoraf den første er Richmond 2015 UCI World Road Race-banen med fire ruter og næsten 19 kilometer vej inklusive nogle asfalterede stigninger.

Den anden at vælge imellem er London og 2016 Prudential RideLondon kurser. Vælg mellem at flyve forbi ikoniske seværdigheder i London eller at køre ud på landet på 17 miles vej. Kalenderen, der viser, hvornår hvert kursus er tilgængeligt til kørsel, kan findes her. - Nu skal vi bare vælge vores rute og trykke på 'Kør'. (Cykelbrummen) - Selvom du kører en bestemt rute, kan du altid ændre retning ved det angivne kryds med din mobiltelefon, så jeg skiftede og gik til venstre, og nu går du lige og til alle også på ethvert tidspunkt du kan se en ven undervejs, for eksempel kan du lave en vending.

Lad os gå. (let musik) Dette er hovedskærmen, du ser, mens du kører, så lad os se på, hvad du vil se på Zwift, øverst til venstre er du din læsning for strøm, slag pr. minut og omdrejninger pr. minut. Øverst i midten er den aktuelle hastighed, dette er den tilbagelagte afstand, dette er din aktuelle højde og tiden siden starten.

Øverst til højre har vi to profiler, hvoraf den første er en zoom-in på, hvor du er på ruten, inklusive stigningen på stigningen, Simon kører i øjeblikket, og de små flydende pile er de ryttere, du er ny på, og lige derunder er her en større profil for hele ruten. Du kan bare se dig selv. Du er bare pilen der, og der er målstregen.

Og så er denne liste her, det er en liste over de chauffører, der er i nærheden af ​​dig, og i alt har vi yderligere 526 chauffører på ruten. Oplysningerne her viser, hvor langt føreren er fra dig, så hvor langt tilbage de andre chauffører er. Der er også et landeflag, den aktuelle watt pr. Kilogram, og hvor langt du er rejst. (let musik) - Kan du bare træde? Nå kan du Bu.

pro cykel løn

Der er masser af andre seje ting, du også kan gøre. Faktisk kan du, før du selv begynder at køre, vælge, hvordan du vil se ud på Zwift. Du skal bare klikke på tilpasningsikonet der, og så er du fri til at vælge, hvad du vil have.

Faktisk er der endda de oplåsbare GCN daginstitutioner som en mulighed. Tilbage til ridning, så kan du selvfølgelig bare køre alene, der er absolut intet galt med det, men hvad med et spring i en gruppe ridning eller endda et løb? På forskellige tidspunkter rundt om i verden sker der masser af begivenheder for alle Færdighedsniveauer, fra regelmæssige gruppeture til fulde løb og alt imellem, for at deltage i en begivenhed skal du gøre alt hvad du kan for at gå til hovedmenuen. Du kan se listen over kommende begivenheder til højre der.

Bare klik og du vil deltage, og hvis du vil se, hvad der sker i fremtiden, har Zwift en hel liste. (Let musik) Uanset hvad du kører på Zwift, kan du sende en realtidsbesked til en gruppe eller en individuel tur fra din Zwift-mobilapp eller, hvis du vil, direkte fra tastaturet. Jeg skriver bare 'Hej!' Der er også ganske mange hilsener og signaler, ligesom dem du ville bruge i den virkelige verden som en bølge, endda en albue-klap og selvfølgelig den berømte Zwift Ride On Thumbs Up.

Og du kan også ændre dit syn herfra. (Populær musik) - Udover freestyle solo eller faktisk gruppeture eller løb er der også mulighed for at udføre strukturerede træningsenheder i træningstilstand. Nu er hver designet til at forbedre et andet aspekt af din ridning, måske udholdenhed eller klatring, såvel som individuelle træningsprogrammer.

Komplette træningsplaner er også inkluderet, og hvis du begynder at kigge, finder du 32 GCN-træningsprogrammer. Det er rigtigt. Enten forbedrer du din hastighed på flade veje, din klatring, din sprint eller du forbereder dig på løbet.

diy-hold

Og hvis de af en eller anden grund ikke flyder din båd, kan du faktisk oprette din egen ved hjælp af tilpasningsindretningen eller faktisk importere work-outs fra andre steder. (let musik) - Når du er færdig med din tur med Zwift, kan du se en lang række oplysninger og data, herunder din tilbagelagte afstand, puls, effektkurver, højde og endda forbrændte kalorier og meget mere. Ja, hver aktivitet gemmes på din profil og også på enhver anden konto, du vil oprette forbindelse til som TrainingPeaks eller Strava eller Today's Plan - Ja, forhåbentlig forbedrer dette din oplevelse på Zwift og hjælper dig med at låse op for nogle seje også Funktioner. - Ja absolut.

Abonner på GCN nu efter denne artikel. Hvis du vil have mere indhold lige nu, har vi først lidt mere information om træning, bare klik dernede for en eller for at se Zwift Racing, bare klik dernede. - Det er fint.

Glem ikke at lide og dele også.

Hvor kan jeg købe Kurt Kinetic?

Find en forhandler
  • T-Town. 1660-B East 71St Street, Tulsa, OK, 74136, USA.
  • Kontinentalt cykleri. 791 N West St, Wichita, KS, 67203, USA.
  • Cykler ubegrænset. 2002 E.
  • Larry Smiths cykler. 701 N Beard St, Shawnee, OK, 74801, USA.
  • Elite Cykling. 10673 Mission Road, Leawood, KS, 66206, USA.
  • Cykelstop.
  • Bike One.
  • Melon Bike.

Jeg har kørt et par miles med det og føler, at jeg har nok erfaring med det, at jeg kan give dig god, solid feedback om fordele og ulemper ved hver træner, at jeg ejer den træner, jeg ejer, er en kinetiskmagnetisk, men de foretrækker dette mærke, har en tendens til at være lidt højere, når du taler om de forskellige løbetider. Dette er ikke en fluidtræner af Fluidtræner ville være et trin op, og derefter kan Kinetic faktisk tage et par skridt over denne fluidtræner og derefter en fluidtræner med nogle indbyggede bevægelser. Magnettræner har en modstandsregulator, der lader dig dreje min cykels modstand op og ned, og så foretrækker jeg at justere modstanden og ændre sværheden ved min tur ved at skifte gear, ligesom du ville køre på vejen, opsætte min mombike eller i det mindste så tæt som muligt, fordi jeg gør en masse mountainbiking om sommeren, men brugte min landevejscykel til træneren Et lille tip, som jeg fandt meget nyttigt, da jeg brugte en gammel balance cykel, jeg fandt en gammel balance cykel, som jeg havde et hub installeret på, jeg lagde en masse af cykelkassette på det, og så satte jeg et trænerdæk på det, og nu har jeg en træner, der er mobil, der er sat op til at fastgøre til denne cykel, når jeg vil kaste min cykel på toget r, det sparer mig en masse tid , giver mig mulighed for at have et træner-specifikt rør eller dæk på min cykel, men også allo ville jeg bare udfolde mit udendørs bogbaghjul og tage en tur, hvis jeg vil, og på mindre end to minutter kan jeg være på vej, så jeg kunne virkelig godt lide denne træner, det er virkelig godt klaret, det holder mig rigtig godt havde ingen problemer med klik eller lignende, det er bare solidt hver gang jeg træder på det, det kan klappes meget pænt sammen, hvis du vil rejse med det, armene de to underarme foldes fremad, så foldes hjulhuset simpelthen sammen og foldes faktisk ganske lidt fladt sammen, så det er pænt og let at trække væk Bring knapperne til at stramme, vi er ret gode, det har også en lås. Låsemekanisme, så du kan Når du har strammet den, kan du klikke den på plads, hvilket også er meget nyttigt.

Den eneste ulempe, jeg vil sige om denne særlige model, og jeg har ikke rigtig kigget på den for at se, om den bare er min eller ej. Kinetikken eller alle magnettrænere generelt, men spændings- eller modstandsindstillingen ønsker ikke at blive, hvor jeg sætter dem, så jeg var faktisk nødt til at binde dem til et lille stykke pvc, som jeg havde gjort, de byggede denne lille mekanisme til at fastgøre dem til styret, jeg foretrækker ikke at have dette på styret, bare fordi mine hænder bevæger sig i ganske lang tid på toget og under kørslen, så det er lidt på min måde, så jeg lægger det på et lille PVC-rør, men det vil ikke blive, og jeg indstiller det normalt til at være så tæt som muligt på den hårdeste indstilling, og hvis jeg bare lad det gå, så snart jeg drejer strammeren løsner, og den løsner dens modstand, så jeg tror måske, lad den gå. Det er fordi jeg har så meget drejningsmoment, men virkeligheden er, at jeg ikke gør det, så mit gæt er, at det bare ikke t fungerer så godt, jeg ville elske at tjekke det ud, men ellers hvis du leder efter en newt right og Rainer vil gerne bruge et mellemstort beløb. Jeg tjekker bestemt den magnetiske kinetiske træner

Er Kinetic Fit-appen gratis?

Kernen er voresgratis appog har en indledende træningsplan og mange gode træningsprogrammer. Opgrader til et smart abonnement for $ 9,99 / måned eller $ 24,99 / kvartal, og få 27 flere træningsplaner, hundreder mere træning, tredjeparts smart-trainer-support og meget mere træning!

Er kinetisk fri?

DetKinetiskapp leveres også med en masse sjove træningsprogrammer og klasser, mange af demledigaf afgift.

Hvordan forbinder du Kurt Kinetic til Zwift?

KinetiskundervisereOpret forbindelsetil ZML-appen via Bluetooth. Træneretilsluttettil ZML-appen via Bluetooth derefterOpret forbindelsemedZwiftdesktop-app via WiFi. StartZwiftMobile Link-app. Sørg for, at din træner er tændt og aktiv.13. december 2017

Hvordan forbinder jeg min kinetiske træner til Zwift?

Kinetiske trænere forbindertil ZML-appen via Bluetooth.Trænere forbundettil ZML-appen via Bluetooth derefterOpret forbindelsemedZwiftdesktop-app via WiFi. StartZwiftMobile Link-app. Vær sikker på dintrænerer tændt og aktiv.13. december 2017

Hvordan forbinder du Kinetic til IC4?

ÅbnKinetiskTilpas appen, og vær sikker på at Bluetooth er aktiv på din enhed. Pedalcykel for at vække sensorer. Vælg “Sensorer” på startskærmen for at parre træner-, puls-, effekt- og kadence-sensorer - brug kædelinkikonet til højre og funktionsikonerne under hver sensor.

Hvad er et andet ord for kinetisk?

På denne side kan du finde 27synonymer, antonymer, idiomatiske udtryk og relateredeord til kinetisk, ligesom: bevægende, aktiv, motiv, anstrengende, energisk, handling, dynamisk, peppy, dynamisk, energisk og kraftig.

Hvilken type træner tilbyder Kurt kinetic?

De er velkendte for deres fluid trainer teknologi, der tilbyder en patenteret lækagesikker enhed. Mens de er berømte for deres flydende cykeltrænere, tilbyder Kurt Kinetic også vind- og magnetiske turbotrænere og den store Rock and Roll-træner, hvor du får en mere realistisk træning med bevægelse inden for rammen.

Hvad har du brug for at vide om kinetisk træner?

Med artikler fra professionelle trænere, professionelle atleter og Kinetic-personale med emner lige fra ernæring til cykeltilpasning til motivation og målsætning. Smartere træning betyder interval træning og mere fokuseret tid på træneren. Kinetic tilbyder snesevis af træningsprogrammer med Fit-appen designet til at hjælpe dig med at maksimere træningstiden.

Hvilken er den bedste kinetiske indendørs cykeltræner?

Kinetic R1, Control og Smart 2 cykeltrænere leverer utrolig kørekvalitet, pålidelighed og dual-band-forbindelse til Zwift og alle de bedste træningsapps. Gå ind i en verden af ​​ridemuligheder, og træn smartere, kør længere og nyd den mere, end du nogensinde har forestillet dig.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling på vejen - hvordan man adresserer

Kan cykler køre på vejen? Cykler, PMA'er og ikke-motoriserede PMD'er, såsom manuelle sparkescootere, kan bruges på gangstier. Kun cyklister og PAB-kørere har lov til at køre på veje, undtagen motorveje og vejtunneler. I henhold til vejtrafikloven er det obligatorisk for cyklister og PAB-ryttere at bære hjelm, når de kører på veje.

Fodcykling - hvordan man kan slå sig ned

Er cykling dårligt for dine fødder? Det er en fremragende kardiovaskulær træning, som er sjov og kan udføres uafhængigt eller sammen med en gruppe. Der er også reduceret kraft på tværs af mange led i underekstremiteterne og foden. 14. maj 2013

Sygcykling - svar på problemerne

Hvad betyder sygecykel? cykel ser godt ud

Lyft-cykler - den ultimative guide

Hvor meget koster en LYFT-cykel? Bay Wheels-cykler og e-cykler er nu tilgængelige i Lyft-appen fra kun $ 3 pr. Tur.

Vintercykelbriller - søg efter løsninger

Har du brug for cykelbriller om vinteren? Om vinteren tror du måske, at der ikke er så meget behov for at bære dem, men faktisk er det modsatte tilfældet. Ifølge American Academy of Opthalmology har undersøgelser vist, at uanset årstid kan UV-eksponering øge din risiko for at udvikle grå stær og vækst i øjet, herunder kræft. 07.09.2020

Cykling kraniet cap anmeldelser - anførte spørgsmål og svar

Bær professionelle cykelhætter? Podier er ofte udstyret med ryttere, der bærer baseballkasketter med deres sponsorer på i stedet for cykelkasketter. Der er dog nogle, der prøver at bevare traditionen og fortsætter med at bære dem. De fleste professionelle podier er gået som baseballkasket. Imidlertid prøver nogle at bevare traditionen og udseendet. 2016.