Vigtigste > Øvelser > Lactobacillus gasseri vægttab - hvordan man opnår

Lactobacillus gasseri vægttab - hvordan man opnår

Hvor meget kan du tabe ved at tage Lactobacillus Gasseri?

Forskere har også undersøgt effekterne afLactobacillus gasseritil fedttab. I denne undersøgelse mistede mennesker med ekstra mavefedt, der drak gærede mælkeprodukter, der indeholdt de nyttige bakterier, 8,2 - 8,5% af deres mavefedt over 12 uger. Men hvornårdeholdt op med at drikke mælken, alt dette mavefedt vendte tilbage.

Probiotika er levende mikroorganismer, der har sundhedsmæssige fordele, når de indtages. De kan bestemt forbedre sundhed i fordøjelsessystemet, men kan de hjælpe dig med at tabe dig? Det er hvad jeg ser på i denne artikel. Der er hundredvis af forskellige typer mikroorganismer i dit fordøjelsessystem. De fleste af disse er bakterier, hvoraf de fleste er venlige, da de producerer flere vigtige næringsstoffer og hjælper med at nedbryde fiber, som kroppen ikke kan fordøje.

Der er to mange familier af gode bakterier i tarmen, bakteroidetes og firmicutes. Nu ser legemsvægt ud til at være relateret til balancen mellem disse to bakteriefamilier. Undersøgelser af både mennesker og dyrearter har vist, at mennesker med normal vægt har forskellige tarmbakterier end dem, der er overvægtige eller overvægtige. Overvægtige mennesker havde flere Fimicutes og færre Bacteroidetes sammenlignet med folk med normalvægt.

De magre mus bliver derefter fede. Samlet set tyder alle disse undersøgelser på, at tarmbakterier kan spille en vigtig rolle i vægtstyring. Hvordan kan probiotika påvirke vægtændring? Det menes, at visse probiotika kan hæmme absorptionen af ​​fedt i kosten og øge den mængde fedt, der udskilles i fæces.Med andre ord sørger de for, at du får færre kalorier fra mad i din kost. Visse bakterier, såsom dem i Lactobacillus-familien, har en sådan funktion. Probiotika kan også hjælpe på andre måder, såsom at frigive mætheds- eller appetitundertrykkende hormoner og øge proteinniveauerne, hvilket kan føre til nedsat fedtopbevaring.

Der er også tegn på, at fedme er forbundet med lavt niveau betændelse i cellerne. Ved at forbedre tarmens sundhed kan probiotika nu reducere denne lave niveau systemiske betændelse og beskytte mod fedme og andre sygdomme. Det er dog vigtigt at huske, at disse mekanismer endnu ikke er meget godt forstået.

Derfor er der behov for meget mere forskning, iotik har vist sig at hjælpe. Undersøgelser har vist, at visse stammer af Lactobacillus-familien, som er Fermicute, hjælper med vægttab. I løbet af undersøgelsesperioden på tre måneder mistede de kvinder, der tog probiotika, 50% mere vægt end gruppen, der tog en dummy-pille, placebo, fik.Nu fortsatte de med at tabe sig i vægtvedligeholdelsesfasen af ​​undersøgelsen, men de samme effekter blev ikke set hos mænd. Men af ​​alle de probiotiske bakterier, der er undersøgt hidtil, viser Lactobacillus gasseri de mest lovende virkninger for vægttab. En undersøgelse fulgte 210 japanske voksne med overvægt og fandt ud af, at indtagelse af Lactobacillus gasseri i 12 uger reducerede kropsvægt, fedt omkring organer, kropsmasseindeks, taljeomkreds og hofteomkreds.

Derudover blev mavefedt reduceret med 8,5% inden for en måned, alt mavefedt blev genvundet. Nogle probiotiske stammer kan øge risikoen for vægtøgning.

cykel talte

Jeg vil gerne påpege, at nogle undersøgelser også har fundet ud af, at visse probiotiske stammer faktisk fører til vægtøgning snarere end vægttab, især Lactobacillus acidophilus i en nylig undersøgelse, der undersøgte fire kontrollerede kliniske forsøg. Nu konkluderede hun, at probiotika ikke sænkede kropsvægt, BMI eller kropsfedt i overvægtige eller overvægtige voksne. Denne gennemgangsundersøgelse omfattede dog ikke nogle af de nyeste undersøgelser, inklusive den japanske undersøgelse, jeg nævnte før Lactobacillus gasseri.I slutningen af ​​dagen er forskningen ret blandet, og den er bestemt stadig i sin barndom. Det ser ud til, at visse probiotiske stammer har nogle beskedne virkninger på vægttab, men jeg ville ikke forvente meget. Som med noget, der har med vægttab at gøre, skal du ikke forvente mirakler uden en konsekvent sund kost og regelmæssig fysisk aktivitet.

Tak fordi du kiggede. Sørg for at give denne artikel tommelfingre, når du finder den mativ, og glem ikke at abonnere på Authority Nutrition's YouTube-kanal ved at klikke på den røde Abonner-knap under denne artikel (blød musik)

Kan Lactobacillus Gasseri forårsage vægtøgning?

Resultaterne var konsistente hos mennesker og dyr.Lactobacillusog gærLactobacillusingluviei var forbundet medvægtøgninghos dyr.Lactobacillusplantarum var forbundet medvægttabhos dyr ogLactobacillus gasserivar forbundet medvægttabbåde hos overvægtige mennesker og hos dyr.24. maj 2012

Hvad indeholder lactobacillus Gasseri?

mekanisk dopingcykling

Forårsager Lactobacillus acidophilus vægtøgning?

Lactobacillus acidophilusadministration resulterede i signifikantvægtøgninghos mennesker og dyr (SMD 0,15; 95% konfidensintervaller 0,05-0,25). Resultaterne var konsistente hos mennesker og dyr.Lactobacillusog gærLactobacillusingluviei var forbundet medvægtøgninghos dyr.

Se på din arm De er lige på dig. Faktisk er de overalt. På din hud, i din mund, på dine tænder, skal du bare kravle, trække vejret og prutte overalt.-Aw, kom nu! - Slap af.

Jeg taler kun om bakterier, og jeg ved, at du refleksivt tænker, ja, bakterier, det må være en dårlig ting. Ikke rigtig hjemsted for over 100 billioner gode bakterier, godt over 1.000 arter og mellem syv og 9.000 stammer af disse arter. Ikke kun er disse bakterier gode for os, de er praktisk taget vigtige for at overleve.

Dette symbiotiske forhold mellem os mennesker og de gode bakterier er kendt som gensidig, og stort set begge parter drager fordel af at leve eller eksistere sammen. Hvis du nogensinde har set en næsehorn med en lille fugl på ryggen, kaldes den maggot chopper bird. Denne fugl spiser tilbage flåter og parasitter fra næsehornet, så fuglen har gavn af det, fordi det fodres. Næsehornet har fordel, fordi det ikke har flåter og parasitter på ryggen.

Alle vinder. (skriger begejstret) Industri, i hundreder milliarder mennesker, der sælger kosttilskud og sælger fødevarer med et højt probiotikum. Men ved vi virkelig, hvad udtrykket probiotisk betyder? Person, der tager det.

For at jeg bedst kan forklare, hvordan probiotika fungerer, er vi nødt til at forstå, hvordan tarmen fungerer. Tarmens job, og vi taler om tyndtarmen og tyktarmen, er at udvinde energi fra mad, absorbere visse næringsstoffer som vitaminer, mineraler og virkelig slippe af med affaldet. Når du tager probiotika, ender de fleste probiotika i slutningen af ​​dit tarmsystem, også kendt som tyktarmen.

Fundet i din GI-Tr ck eller din tarm er noget kendt som et mikrobiom. Dette er det økosystem, der indeholder bakterier og svampe. Disse ting er faktisk vigtige for din overlevelse, fordi dit fordøjelsessystem desværre ikke kan udvinde alle de nødvendige næringsstoffer fra alle de forskellige typer fødevarer, så når vi taler om de gode bakterier i din tarm, taler vi faktisk om de bakterier, som vil hjælpe dig med at tage næringsstoffer fra din mad for at forbedre din krops immunfunktion og understøtte tarmvæggenes integritet er gode bakteriers opgave. - Ville bare sige tak, partnere. - Vores viden og meget af forskningen på mikrobiomet er ret nyt, idet de fleste undersøgelser har vist sig i løbet af de sidste 20 år, har vi fundet tarmmikrobiomet til at være utroligt vigtigt for vores helbred, men vi forstår det ikke fuldt ud endnu.

Vi har forbindelser mellem uregelmæssigheder i mikrobiomet og sygdomme som fedme, fedme, hjertesygdomme, mentale tilstande som depression, angst. Men det er virkelig et årsag og virkningsdilemma. Dybest set kyllingen eller ægget.

Vi ved ikke, hvad der kom først, uregelmæssighederne i mikrobiomet eller selve sygdommene. Tarm-sind-forbindelsen er det, der virkelig ophidser mig. Forestil dig det et øjeblik.

Bakterierne i tarmen kan kontrollere dine følelser, dine depressive symptomer, angstsymptomer, dit humør og endda din appetit. Dette fremgår af foreløbige undersøgelser. Efter at have hørt forbindelserne mellem alle disse alvorlige sygdomme og tarm-sind-forbindelsen, vil du sandsynligvis holde dine mikrobiomer sunde og forskelligartede.

Hvordan gør vi det? Nå, først vil du fokusere på din diæt. Ingen overraskelse her, fokuser på at spise grøntsager, fuldkorn, bælgfrugter. Disse er fødevarer med højt fiberindhold.

Fødevarer med højt fiber kaldes dybest set præbiotika, fordi de tjener som næring til probiotika. Dernæst vil du forbruge mad rig på probiotiske som yoghurt, surkål, kimchi. Disse f-fødevarer indeholder naturligvis de gode bakterier, vi talte om. Jeg ved, at nogle bruger ty til probiotiske kosttilskud, men jeg behandler det om et øjeblik.

Der er måder, du faktisk kan beskadige dit mikrobiom på. Først og fremmest indeholder en diæt højt indhold af raffinerede kulhydrater. Jeg taler om hvidt brød, hvid pasta, hvid ris, sukker, endda kunstige sødestoffer.

Dernæst kommer dårlig søvn. Hvis du ikke får nok søvn, har jeg talt om konsekvenserne af det er forbi, men det skader også dit mikrobiom. Fordi du ved hvad.

Bakterierne i tarmen har også en døgnrytme. De vil have dig til at få en god nats søvn. Derefter kommer antibiotika, der dræber de gode bakterier i din tarm, og du kan skabe en tilvækst af dårlige bakterier.

2016 Mongoose-cykler

Sidst men ikke mindst er stress. Ja, de, der er mere stressede og udsat for kronisk stress i lang tid, har en forstyrrelse i deres mikrobiom, begge med højere amoniveauer af dårlige bakterier og lavere niveauer af gode bakterier - hold op med at gøre små ting. - Nu probiotiske kosttilskud.

Multi-billion dollar industri. Markedsførere er hurtige til at fremsætte sundhedsanprisninger om fordelene ved at tage deres kosttilskud, men i virkeligheden er billedet så meget mere komplekst. Som jeg sagde tidligere, er der syv til 9.000 forskellige stammer af gode bakterier i din tarm.

At øge antallet af en bestemt stamme kan have forskellige virkninger afhængigt af den tilstand, du har. Probiotika betragtes generelt som sikre kosttilskud, men der er skade, og de findes, især hvis du har et svækket immunsystem eller har visse sygdomme som kræft. En nylig undersøgelse offentliggjort fra Israel viser, at indtagelse af probiotika faktisk kan skade dit mikrobiom, afhængigt af hvilket probiotikum du tager.

Min anbefaling, når det kommer til probiotika kosttilskud, er, at den gennemsnitlige raske person ikke bør tage en probiotisk dagligt for at retfærdiggøre risiciene og især bruge penge på et supplement, der måske ikke er til gavn for dig. De betingelser, som jeg har set beviser for at bevise, at der er en fordel, er rejsendes diarré, antibiotika-associeret diarré, meget specifikke tilstande kendt som nekrotiserende enterocolitisin hos små børn, sidst men ikke mindst dem, der har en inflammatorisk tarmsygdom som f.eks. som colitis ulcerosa. Bemærk, at dette er meget specifikke tilfælde, hvor jeg stræber efter probiotika som en mulig behandlingsmulighed, så tal med din sundhedspersonale om, hvorvidt du rent faktisk skal gøre dette.

Dernæst vil jeg have dig til ikke at springe over dokumenterede behandlinger for din tilstand og i stedet gå til uprøvede behandlinger. Sørg for at følge etiketten. Der er et par ting at passe på.

Først udløbsdatoen og opbevaringsinstruktionerne. For det andet, se på CFU. Det er den kolonidannende enhed ts.

Kig efter et tal større end eller på fem milliarder. Og endelig skal du kigge efter enterobelagte probiotika, da disse er mindre tilbøjelige til at blive ødelagt af syren i din mave. Fremtiden for probiotika og endda probiotiske kosttilskud er meget interessant Potentialet for at låse op for mange nye sundhedshemmeligheder er virkelig enormt.

Jeg ser frem til det. Du burde være nysgerrig. Derfor vil jeg linke nogle flere oplysninger i nedenstående beskrivelse.

Dyk ind og læs de artikler, jeg anbefaler. Gå over til min kommentarsektion. Hvis du har spørgsmål om noget, jeg sagde her, hvis du har kommentarer eller historier, du vil dele med mig, så skriv dem ned nedenfor, fordi jeg er interesseret i hvad du har at sige.

tværkæde

Bliv som altid glad og sund. Tænk på de rødbenede maddahackere (humrer). Så når vi taler om de gode bakterier i din tarm, ew.

Har du noget imod det? Det er en probiotisk ting, du har gode bakterier i munden. Hvor meget større? er han end mig? Det er temmelig vanvittigt, nej? (mocks) (downtempo musik)

Er Lactobacillus Gasseri godt for dig?

Kortvarig administration afLactobacillus gasseriCP2305 forbedrer stressassocierede symptomer og kliniske symptomer isund og raskunge voksne og hos patienter med henholdsvis irritabel tarmsyndrom.10. aug 2019

Hvad er bivirkningerne af for meget probiotika?

almindeligebivirkninger af for mange probiotikakan føre til oppustethed, gas og kvalme. Folk på størrerisikofarligtbivirkningerer dem med et svækket immunsystem eller alvorlig sygdom, i hvilket tilfælde du skal konsultere en læge, inden du tager store mængderprobiotika.20. feb 2020

Hjælper probiotika med at flade din mave?

Forbruger mad, der indeholderprobiotika(aka levende 'gode' bakterier) kanHjælpreducerebugoppustethed forårsaget af en overflod af 'dårlig' flora iditGodt.

Hvad er bivirkningerne af Lactobacillus Gasseri?

En stigning i mavegas eller oppustethed kan forekomme. Hvis detteeffektvedvarer eller forværres, skal du straks underrette din læge eller apoteket. Fortæl din læge med det samme, hvis nogen af ​​disse usandsynlige, men alvorligebivirkningerforekommer: tegn på infektion (såsom høj feber, kulderystelser, vedvarende hoste).

Hjælper Lactobacillus acidophilus dig med at tabe sig?

En nylig undersøgelse, der kombinerede resultaterne af 17 menneskelige studier og over 60 dyreforsøg viste, at noglelactobacillerarter førte tilvægttab, mens andre måske har bidraget tilvægtgevinst (36). Det antydede detL.acidophilusvar en af ​​de arter, der førte tilvægtgevinst.14. juni. 2017 nov.

Hvilken Lactobacillus er bedst til vægttab?

Flere stammer af probiotika i beggeLactobacillusog Bifidobacterium-familien har vist sig at reducerevægtog mavefed.Lactobacillusgasseri ser ud til at være en afden mest effektive.

Hvordan hjælper Lactobacillus gasseri dig med at tabe mavefedt?

Talrige undersøgelser af gnavere har vist, at det har anti-fedmeeffekter (32). ). En undersøgelse, der fulgte 210 personer med betydelige mængder mavefedt, viste, at indtagelse af Lactobacillus gasseri i 12 uger reducerede kropsvægt, fedt omkring organer, kropsmasseindeks (BMI), taljestørrelse og hofteomkreds.

Hvilken er bedre Lactobacillus acidophilus eller gasseri?

Lactobacillus acidophilus-bakterier var forbundet med signifikant vægtøgning, både hos mennesker og dyr, mens Lactobacillus gasseri-bakterier var forbundet med vægttab hos overvægtige mennesker og hos dyr.

Er der nogen bivirkninger ved Lactobacillus gasseri Verywell?

I nogle tilfælde kan Lactobacillus gasseri udløse bivirkninger såsom gas og oppustethed. De fleste tilfælde er milde og har tendens til at blive bedre, da din krop tilpasser sig tilskuddet. De eneste mennesker, der muligvis har brug for at undgå Lactobacillus, er dem med nedsat immunforsvar.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Forbrændte kalorier cykling - mulige løsninger

Hvor mange kalorier kan du forbrænde cykling? Hvor mange kalorier forbrænder cykling? Moderat cykling forbrænder omkring 300 kalorier i timen (den nøjagtige mængde varierer efter størrelse, alder og køn og hvor moderat din cykling er). Kør hårdt og sved, og du forbrænder måske 600 kalorier i timen - eller op til omkring 1.000, hvis du rent faktisk kører.

Cykelture i Californien - hvordan man håndterer det

Er Californien godt til cykling? Californien har et par tydelige fordele, når det kommer til cykling - milde temperaturer året rundt, varieret terræn, naturlig skønhed og æren af ​​at være vært for sportsens mest prestigefyldte begivenhed i Amerika, Amgen Tour of California.

Cykler med store dæk - mulige løsninger

Hvad er cyklerne med store dæk til? 3,8-tommers dæk skaber en enorm kontaktflade med jorden og fanger trækkraft på glatte og løse overflader. De er tungere end de fleste cykler og drejer langsomt, men hastighed er ikke meningen. Dækets store volumen giver dig mulighed for at køre lufttryk så lavt, at de næppe registreres på en normal pumpes måler. 13 дек. 2013 г.

Raleigh cykler til salg - pragmatiske løsninger

Er Raleigh et godt cykelmærke? Så for at besvare dit spørgsmål er Raleigh lige så god kvalitet som enhver cykelbutik i en klasse til en lignende pris. Hvis du sammenligner Raleigh med topmærker som Trek eller Specialized eller Cannondale, finder du generelt, at Raleigh vil have bedre komponenter til samme pris eller lignende komponenter til en lavere pris.

Bikemate indendørs cykeltræner - søg efter løsninger

Beskadiger indendørs trænere din cykel? Mens myten om 'ridning på en træner vil beskadige din kulstoframme' er officielt ødelagt, kan indendørs ridning stadig udgøre en trussel for din cykel på to måder: hjulbelastning og svedkorrosion.17 april 2020 г.