Vigtigste > Øvelser > Ben og abs træning - pragmatiske løsninger

Ben og abs træning - pragmatiske løsninger

Kan jeg træne ben og mavemuskler sammen?

Prøv at hamre en større muskelgruppe (bryst,benog tilbage) prtræningog suppler dette arbejde ved at opdele resten af ​​din session i bevægelser, der er målrettet mod to mindre muskelgrupper (biceps, triceps, hamstrings, kalve,Afsnitog skuldre).29. juli. Feb 2020Hvad sker der fyre? Jeff Cavaliere, ATHLEANX.com. Bryd gennem muskelmarkørerne igen for at fortsætte den perfekte træningsserie.

Denne gang på dine fødder. Folk, som altid i vores perfekte træningsserie, er det, vi prøver at gøre, at konstruere en træning, der er så god som muligt. At indse, at der er mange måder at flå en kat på.

Men hvis vi kunne vælge en måde, hvad ville vi gøre, og hvorfor skulle vi gøre det? vigtigt her. Hvorfor vælger vi det, vi vælger? For at gøre dette starter vi altid med anatomien, fordi vi vil forstå funktionen af ​​de muskler, vi prøver at udøve. Hvis vi ser på quadriceps, ved vi det på grund af navnet 'Quadriceps' består af fire komponenter her.Det har en medial komponent på indersiden af ​​knæet kaldet vastus medialis. Vi har en lateral komponent på ydersiden af ​​knæet kaldet vastus lateralis i midten af ​​knæet, der ikke ses her, fordi under musklen, der ses kal, førte vastus intermedius. Den der ses her kaldes rectus femoris, og i modsætning til de andre tre komponenter i firhjulene har denne en fastgørelse over hoften, der giver os mulighed for at have en vis funktion på hoften med hensyn til dens evne til at løfte sig til bøjning.

Det er en svag bøjning, men i det mindste har den noget unikt, som vi dør overveje. Imidlertid er de andre tre muskler i stand og virkelig gode til at rette knæet, hvilket er deres primære fokus. De starter i lårbenet, de ender over knæleddet og kan rette knæet.

Uanset om det betyder, at vi sidder ned og laver en benforlængelse - jeg kan ikke lide, når du laver benforlængelse - eller om du har dine fødder i et lukket kædemiljø med dine fødder i kontakt med gulvet som en squat - jeg kan godt lide squats - det giver dig den samme mulighed for at rette dit knæ. Vi vil sikre os, at vi træner, at vi på den anden side har vores hamstrings. Vi kender hamstrings der.Der er andre komponenter til det også. Vi har noget, der er lidt mere medialt. Vi har noget, der er mere lateralt.

Biceps femoris på ydersiden, semitendinosus på indersiden og derefter endnu mere på indersiden af ​​semimembranosus. Masser af forskellige navne, mennesker, men vi har grunde til at nærme dem på en asstrategisk måde. Vi gør det for dig i denne træning.

Så selvfølgelig kan du ikke altid fokusere på det sagittale plan, jeg ved, at vi kan lide at gå i den retning og bevæge os, men vi kan ikke ignorere de andre bevægelsesplaner. Hovedsageligt frontplanet og tværplanet. Vi ønsker at sikre, at vi inkluderer øvelser til dette.Squats alene, uanset hvor store de er, fungerer de ikke dine hofter på den måde. Så vi skal lave øvelser for at sikre, at vi rammer hofterne, glutes, hamstrings og quadriceps.Forresten, fyre, der er ikke gluteal muskelmarkører.

Jeg ved, Jesse meldte sig frivilligt. Han har været nøgen i disse artikler før. Det vil ikke ske fyre.

Brug din fantasi. Jeg vil vise dig hvorfor og hvordan det er så vigtigt at få dine glutes og hamstrings sammen, hvis du vil have den perfekte bentræning. Lad os gå.

Opdel det hele en efter en. For alle vores perfekte træningsprogrammer starter vi denne ting med en god sammensat øvelse. Det bedste, når det kommer til træning af benene.

Det er squat. Hvad vi gør her med squats, er en opvarmningsmetode ovenfor. I opvarmningsøvelserne vil jeg aldrig have dig til at føle dig udmattet, mens du varmer op.

For at gøre det anbefaler jeg at arbejde dig op gennem et par submaximale sæt. Hvis du kan, hvis du kan bruge halvdelen af ​​din arbejdsvægt, bruger du ca. 20% mindre end din arbejdsvægt. Bare lav et par gentagelser med hver vægt.

Nok til - vi kalder det 'fat the groove'. Forbered dig på arbejdssættene. Hvad jeg kan lide at gøre individuelt med squats, er det, vi kalder 'touchupset'.

Med et touchup-sæt prøver vi at udmærke os med 10% af, hvad vi vil gøre i vores første arbejdssæt, op til vores maksimale fem reps. Hvad vi laver er en boks squat. Box squat giver os mulighed for at komme derhen og føle sikkerheden, sikkerheden om, at vi er på et lavt punkt.

Det vil give os denne biofeedback at vide 'dette er hvad jeg holder på med'. Giv en rep eller to, kom tilbage, og start derefter dine arbejdssæt. Hvad gør dette neurologisk? Denne overreach gør det muligt for os at føle os mere klar og i stand til at angribe vores arbejdssæt med en lettere kamp.

Hvad der normalt ville være vores tungere vægt er nu blevet lettere med ydelsen af ​​det ene sæt. Det er et kraftfuldt værktøj. Så nu går jeg ind i et 5-5-10-25 format.

Vi starter her med vores tungere sæt, og hvad vi gør er at arbejde selv op til 10 reps og derefter til en kuldeskadelig 25 reps max, fordi det er vigtigt. At arbejde med dine ben til højere reps er noget, du altid vil gøre, hvis du ikke gør noget andet for at udøve din mentale styrke, ikke for også at begynde vores tunge løft. Så jeg kan godt lide at forstørre det på den måde.

Mellem sætene, som jeg beskrev i vores perfekte rygtræning, er en af ​​de bedste ting, vi kan gøre, at få lidt kompression på grund af belastningen på squat. Vi kan få et dekompressionsstop ved at hænge på bjælken i ca. 30 sekunder mellem sætene. Du vil hvile i cirka tre minutter mellem disse arbejdssæt og derefter gå videre til den næste komponent her.

Nu skal vi ramme bagkæden. Vi har to muligheder her. Nummer et: hoftestødet med vægtstangen.

Igen en sammensat bevægelse for at ramme glutes og hamstrings i en kraftig bevægelse. Denne øvelse giver os mulighed for at indlæse ganske tungt. Sammenlignet med din mulighed er dette glute skinke-hævningen.

Jeg ved, at ikke mange af os har den glute skin raise-maskine, der tager os lige fra bordet, og jeg forklarer, hvorfor den giver nogle ekstra frynsegoder. Selvom det kommer på bekostning af din evne til at lægge en masse vægt på det som du kan med en barbell hoftebump. Først og fremmest, hvad vi gør er, hvis du vælger en barbell hip push, er din rep sekvens her 25-10-5-5.

Vi arbejder baglæns Gør vi dette? 25 reps, når det kommer til dette bevægelsesmønster, er det vigtigste, du kan gøre, når du træner din bageste kæde for at starte dine glutes. Gør dine glutes til hovedmotoren til bevægelse for at støtte hamstrings. Mange af os har ikke god kontrol over vores gluten.

Vi må se fakta. Så lad os tage den lettere vægt for at starte og virkelig forsøge at skabe den sind-muskel-forbindelse med målrettet bevægelse, startende med gluten og derefter klemme hamstrings. Vi kan gøre dette med en lettere vægt, der giver os mulighed for at komme ind i bevægelsesmønsteret.

Så når vi har det mere behageligt her, bliver vi låst inde. Så vil vi begynde at tilføje vægt, så vi starter højt og går lavt i modsætning til den anden side med squats. Hvis du vælger glute skinke-hæve som dit alternativ, bruger du stadig den samme rep-ordning, men du bliver nødt til at indlæse dig selv passende for at gøre det.

For at gøre dette skal du muligvis bruge en understøttet version, mens du gennemsøger hænderne op under den første del af denne øvelse. Eller når du kommer ind i de tungere områder, vil du måske holde noget på brystet, så du kan mislykkes i de tungere områder. Men hvad er forskellen her? Forskellen er, at vi her i glute skin skin raise får en aktiv knebøjning, som vi ikke får, når vi rammer hoften med barbell.

Knæbøjningen af ​​hamstrings i hoftestød med barbell har en meget mere isometrisk komponent; du vil føle dette mere direkte i dine hamstrings under denne øvelse. Du vil dog også føle dette i dine gluten, hvis du får det rigtigt. Dette er føreren fra denne bøjede position.

kvinders vandtætte cykeljakke

Det initierer sikkerhedskopieringsbevægelsen ved at presse dine kinder, og chancerne er, at du måske ikke engang har brug for at indlæse denne øvelse, da naturlig træthed i høj grad mindsker dine gentagelser, når du går fra første sæt til det sidste. Men jeg siger dette: på grund af det faktum, at du aldrig vil være i stand til at indlæse så meget som muligt med et barbell hip push, især hip extension, hvis dit primære mål er styrketræning, ville jeg gå efter barbell Hip thrust fordi det er en af mine favoritter, især for atleter. Som træner fortsætter jeg med at forkynde for atleter værdien af ​​enbenet træning.

Du får en ekstra fordel, især til atletik og enbenet træning, som vi ønsker at sikre, at vi ikke overser det. Det inkluderer mere hoftestabilitet i dette frontplan. Som jeg sagde før, overser de fleste mennesker dette værdifulde element og vælger al bilateral træning.

Dette er en af ​​de ting, du får ved at lave en bulgarsk split squat med håndvægte på høj-lav måde. Hvad betyder det? Det betyder, at vi kan lægge mere pres på dette gennem vores quads eller mere gennem vores glutes og bagkæde, afhængigt af vinklen på vores torso på hver enkelt, så hvis jeg skulle falde lige ned, ved jeg, at jeg for det meste gør quadriceps effektivt på denne øvelse har belastet. Start liften fra bunden af ​​denne øvelse med quadriceps, hvor det meste af overbelastningen giver.

Men hvis du rejser dig igen og derefter på næste rep, går jeg ind i det, der er kendt som en sprinter-dropout-position. Dette belaster den bageste kæde straks ved at strække glutes enormt. Så hvad jeg gør er alternative gentagelser indtil fiasko.

Så hvis jeg gør 12, så gjorde jeg 6 lige op, 6 sluttede med at bøje, og jeg vil komme videre. Når vi er færdige med disse to sæt, er der en ting mere, vi vil gøre, før vi er færdige og går videre til næste øvelse. Dette er en plyometrisk version af denne øvelse, der bruger din egen kropsvægt.

Hvorfor? B Fordi vi ved, at der vil ske to ting her. Nummer et, du skal altid prøve at fremskynde det, du bremser. Hvis du træner langsomt, medmindre du prøver at blive mere eksplosiv og bevidst med dine bevægelser, bliver du til sidst langsom.

For det andet nævnte jeg for dig i introen, at de forskellige elementer i vores quadriceps muskler er en mulighed for os at gøre det - især vastus medialis, vi kan hjælpe. Vi kan prøve at træne dette mere effektivt ved at inkludere en slags springøvelse. Frem for alt en ensidig springøvelse som denne for at sikre, at vi ikke overser denne nøglefunktion for at blive lidt mere sportslig i vores træning, uanset hvad der skal være et mål for dig.

Når vi taler om indersiden af ​​knæet, er en af ​​de ting, folk fik forkert ved at træne dit knæ, at knæforlængelsen i slutningen øges, hvilket er meget vigtigt for at arbejde eller isolere den indvendige del af din quad. Denne tåre vastus medialis. Det er ikke sandt folk.

Du kan ikke isolere dette område af dine quads. Du kan dog påvirke dets evne til at trække sig helt sammen ved at sikre dig, at du er i fuld forlængelse. Hvad vi kan gøre her er, at vi ikke behøver at hoppe på en benforlængelse for at gøre det.

Jeg foretrækker lukkede miljøer, hvor min fod er i kontakt med jorden. Sådan træner atleter. Så med denne opsætning her har vi en TK drop lung.

Jeg griber nogle vægte her, læg dem i mine hænder, så jeg har lidt vægt, og vi kan gå kraftigt. Hvad jeg gør er at lægge båndet bag mit knæ, og jeg kæmper tilbage. Det trækker mit knæ fremad.

Når jeg rejser mig fra dette spring og kommer op, vil jeg skubbe mit knæ tilbage i fuld forlængelse så meget som muligt. Der er ingen risiko for, at dit knæ er i fuld forlængelse, en myte om lockout, en slags skadelig del af leddets funktion, når det kommer til en leds fulde funktion. Tag det gennem hele bevægelsesområdet.

Lav to til tre sæt med 10 til 12 gentagelser i dine hænder for at springe ud på hvert ben, så fortsætter vi. Nu kommer vi til den anden komponent her, hvor en masse træning igen ender her, eller de vil sige, at resten er unødvendig. Som fysioterapeut fortæller jeg dig, at det ikke er tilfældet, fordi jeg siger hele tiden: alle muskler er vigtige.

Bare fordi vi ønsker at træne quadriceps og hamstrings betyder ikke, at det er alt, hvad vi har brug for eller skal træne. Vi har også brug for at træne musklerne på indersiden og ydersiden af ​​vores ben. Det er her adduktorerne kommer ind.

Denne øvelse er en utrolig måde at gøre dette på. Det er et spring ud med håndvægskopadduktorer. Vi laver et sidelung, men se hvad jeg gør det på.

En eller anden glat overflade. Her har jeg en glat plade på et gulv, på et trægulv med dine sokker på. Hvad du prøver at gøre er, hvis du falder lige ind i sidehullet, hvordan starter du tilbagevenden? Træk ikke bare i det eller spar det tilbage mod midten; du er nødt til at trække det og skubbe det tilbage mod midten aktivere de adduktorer, som vi så på i begyndelsen af ​​denne artikel. på indersiden af ​​dit ben.

store og høje cykler

Det driver dig op. Du klemmer næsten dine ben sammen på gulvet i stedet for at løfte dem op. Der er en enorm forskel i at rekruttere musklerne i dine ben, når du gør dette, så jeg vil have dig til at lave to sæt på 10 til 12 på hvert ben for at sikre, at vi rammer disse nøglemuskler.

Især når vi ved, at vi overser disse muskler ganske ofte. Endelig, hvis vi skal udbrænde denne ting, er vi nødt til at sikre, at vi arbejder musklerne udefra. Bortførerne af hofterne.

Det er her denne linningstigerefterbehandler kommer rigtig godt ind. Du vil hade mig for det. Jeg lover dig det.

Men hvad du gør er at tage et bånd og fastgøre det til dine arme, som jeg viser dig, ydersiden af ​​dine fødder. Nøglen er nøglen til ikke at lade dine tæer begynde at glide og vride udad, fordi du begynder at bruge muskler til modvægt snarere end de bortførere, vi forsøger at bruge på denne hofte ved at placere den på denne Et skridt til højre, et skridt tilbage til venstre, to trin til højre, to trin tilbage til venstre, tre trin til højre, tre trin tilbage til venstre, hele vejen indtil du når en 10-trins stige. Nu skal du brænde utroligt dårligt, når du er færdig, men det skal være en god indikation af noget.

Der er ikke meget modstand her, og du brænder som helvede, hvorfor er det, fordi disse muskler er kronisk svage, skal du sørge for at tilføje mindst en af ​​dem. Hvis du vil blive psykotisk, kan du også tilføje en anden runde, men sørg for at du overse ikke dette; det er et nøgleaspekt ved den perfekte bentræning. Der er du fyre. Endnu en perfekt træning i bøgerne.

Som du kan se her, er alle sæt og alle reps designet til dig som lovet, så du kan se og prøve selv. Jeg fortæller dig, at hvis du ikke allerede har gjort dette, vil du få en godbid. Eller i det mindste vil du hade mig.

Og det ville være en god ting, fordi du vil føle ting, som du aldrig har følt før. Du træner som en atlet, du overser ikke nogen af ​​de muskler, der skal trænes her, hvis vi vil kalde noget perfekt bentræning. Folk, hvis du leder efter resten af ​​træningen i denne serie, er det første, du skal gøre, at sørge for at du abonnerer på denne kanal og tænde for dine meddelelser, så du ikke går glip af nogen af ​​artiklerne, når de er sendt.

I mellemtiden, hvis du leder efter et trin-for-trin program, der topper det hele, trin for trin med videnskaben bag træning, vælger, om vi har det her, og hvorfor vi gør det, vi gør; alt dette er indbygget i vores programmer. De er tilgængelige på ATHLEANX.com.

Hvis du fandt artiklen nyttig, bedes du efterlade dine kommentarer nedenfor og tommelfinger op. Lad mig vide, hvad jeg ellers har brug for at dække, og jeg vil gøre mit bedste for at gøre det for dig i de dage og uger, der kommer. Okay fyre.

Vi ses snart.

Skal jeg træne mavemuskler med ben?

Bare hæve dinbensikrer ikke det lavereAfsnitaktiveres, indtil du passerer et punkt, hvor din nedre ryg begynder at runde. Igen, når din nedre rygsøjle begynder at krølle, er det et tegn på, at dinAfsnitforkortes.12. feb 2016

Hvad sker der med Thenx-atleter? Det er Chris Heria. Velkommen til en anden artikel OFFICIEL ETHNX.

I dag skal jeg besvare spørgsmålet om 'Har du virkelig brug for at arbejde dine mavemuskler for at få en six-pack? Lad os komme i gang med det samme. (Optimistisk musik) Nå, vi. ' alle ved det, for at vores mavemuskler kan vise, at vi har brug for lavt kropsfedt nok til, at vores mavemuskler kan være synlige.

Men er det nødvendigt at træne mavemusklerne direkte eller er lavt kropsfedt nok? I årenes løb har jeg hørt, at abs-træning er unødvendig, fordi den indirekte træner, når du laver andre øvelser som squats og deadlifts. Mens disse og mange andre kræver din abs, er det ikke nok at udvikle stærke og æstetiske abs. Kropsfedt har synlige mavemuskler, men også synlige biceps, deltoider, quadriceps og alle de andre muskler.

Selvfølgelig er alle disse muskler synlige, men de ser underudviklede og mangler styrke. Din mavemuskler er som enhver anden muskel. Træning dem ar Vi gør dem stærkere og vokser, gør dem mere synlige og støtter dig i alle andre øvelser samt reducerer risikoen for skade.

Mange dele af dine mavemuskler kan kun trænes gennem visse rotationer, bøjninger og endda statiske øvelser. At arbejde på din mavemuskler kan sikre, at du arbejder på alle disse muskler og udvikler en kraftig, skulpturel sixpack. Husk, at hver eneste muskel i din krop spiller en rolle og har en bestemt funktion, og derfor har hver muskelgruppe brug for sin egen individuelle opmærksomhed.

Ligesom dit bryst og dine triceps. Når du træner brystet, involverer de fleste brystøvelser dine triceps. Men det betyder ikke, at du ikke behøver at arbejde med dine triceps, fordi du arbejdede dem indirekte under din brysttræning.

Hvis du vil have stærke arme og definerede triceps, skal du stadig være opmærksom på dine triceps og alle andre muskler i dine arme. Det er som at sige, at du ikke behøver at arbejde med dine ben, fordi du indirekte organiserer dem, når du går rundt. Så alt i alt er, at hver muskel har brug for sin egen individuelle opmærksomhed.

Og hvis du vil have kraftige, skulpturelle seks-pack abs, skal du udarbejde den rutine, du vil følge med mig med øvelser, som jeg bruger til at styrke og forme mine mavemuskler. Og for at sikre, at du gør det rigtige, vil du have denne træning på din telefon. Dannx-app fra App Store eller Google Play Butik.

Åbn YouTube-træningen, og lad os komme i gang med denne træning. Vi vil gå over 10 øvelser, som alle er målrettet mod forskellige områder af vores mavemuskler. Jeg vil have dig til at prøve ikke at afbryde nogen af ​​øvelserne.

Prøv at udføre hver bevægelse så godt du kan. Men vigtigst af alt ofrer du ikke din form for hvor mange gentagelser du laver. Det er bedre at bare sænke farten og gøre dem så perfekt som muligt end at gøre et par halve gentagelser, så der er ikke meget snak efter det.

Vi går med det samme. Vi skal gøre tå rører, 20 reps. Du vil holde dine ben så lige som muligt.

Kom op, rør dine tæer, kom ned igen. (Glad musik) Okay, lad os bringe vores ben med os. ned.

Sæt derefter en ovenpå. Læg vores hænder under det. Vi skal lave enbenede løft.

Hold hovedet oppe. Sørg for at regulere din vejrtrækning. Hele vejen op, helt ned. 10 på begge sider. (glad musik) switch. (glad musik) Okay.

Du skal føle, at dine mavemuskler opvarmes nu. Hvis det tager dig et sekund at få vejret, skal du gøre det. Men når du er klar, går vi videre til den næste øvelsesovergang, der vil være skiftende stjerneknusing.

Vi lægger os. Vi kommer op, rører ved vores hæle, kommer ned igen, gå til den anden side 20 gange. Hold din arm og dine Legas så lige som muligt, spænd virkelig din kerne og klem den sammen.

Og grunden til, at vi skiftes til at gøre det, er fordi vi ønsker at få denne rotation i vores mavemuskler. (optimistisk musik) Okay. Dette er den sidste.

Fortsæt, tag et lille sekund for at få vejret. Den næste øvelse, vi laver, er cykler. Vi kører i 30 sekunder, og hvis du føler dig træt, skal du ikke bekymre dig.

Jo mere du gør, når du udfører disse øvelser, vil du opbygge styrke og udvikle dine mavemuskler. Gør disse øvelser meget lettere, næste gang du træner godt for at tone din seks-pack abs. Og du vil se, at den styrke, du får fra disse maveøvelser, øges, og de overføres til alle de øvelser, du laver.

En stærkere kerne giver dig flere gentagelser og giver dig mulighed for at løfte mere, når du laver squats, når du laver pullups og pushups. Enhver anden øvelse bruger din kerne, dvs. lad os komme ind i disse cykler med det samme. 30 sekunder.

Du vil udvide dit ben fuldt ud. Sørg for at regulere din vejrtrækning. (Glædemusik) Sørg for, at du vrider, og at du får rotation i dine mavemuskler.

Lad os gå, næsten færdige. Fem, fire, tre, to, en. Okay, vi holder det gående.

Den næste øvelse, jeg har for jer, bliver russiske vendinger. Vi tager yderligere 30 sekunder. Husk, du behøver ikke at gå rigtig hurtigt.

Bare sørg for at få din kerne ind, og du har fuld kontrol, hold dine ben så lige som muligt, rør derefter den ene side, drej den anden. (Glad musik) Yderligere 10 sekunder. Fem, fire, tre, to en.

Alle rydder vores mavemuskler fra en anden vinkel. Vi går efter bjergbestigere. Så lad os komme i en push-up position.

Vi går yderligere 30 sekunder. Bring dine knæ helt op. Fuld bevægelsesfrihed, reguler din vejrtrækning, aktiver din kerne.

Træk vejret gennem næsen, ån ud gennem munden. (God musik) Lad os gå, endnu 10 sekunder. Fem, fire, tre, to, en.

Lad os gå tilbage til en liggende stilling Næste øvelse skal vi til jackkniven 10 gange. Du vil gøre hele strækningen. Kom helt op, rør dine tæer og ned igen. (glad musik) Okay.

Flyt til side. Vi går op og ned sidelæns 15 gange. Aktivér kernen, gå helt ned og skub, når du kommer helt op igen. (glad musik) Lad os gå, lad os skifte. (glad musik) Okay til næste øvelse undtagen at sidde, hold fast, vi har kun denne ene øvelse og en mere, vi skal lave 20 gentagelser, jeg vil have dig til at give alt hvad du har, perfekt form, lad os gå det.

Gå helt ind og derefter helt ud. Fuldt bevægelsesområde. (God musik) Okay.

Vi er klar til den sidste øvelse, og det vil være L-sit, et isometrisk greb, der virkelig styrker og udbrænder vores mavemuskler. Nu er den sværeste ting at gøre, L-Seat Hold på gulvet. Så du kan bringe det til en hævet overflade.

Prøv at placere dine ben på en kasse, stole eller endda nogle paralleller for at have plads nok til at holde L-Sit komfortabelt, hvis du ikke allerede kan holde den over en 90-graders vinkel. Og hvis du prøver et L-sit på en hævet overflade, som en stol, er det stadig for t oo vanskeligt, du kan altid prøve dette i en skrånende L-sit-position. Dette vil reducere en masse af vægten fra dine mavemuskler, hvilket gør det lettere at holde denne øvelse i lange perioder.

Jeg giver alt, hvad vi har til det sidste L-sit stop. Hvis du sætter L-sit på pause, før tiden er udløbet, skal du bare gå tilbage, indtil tiden er udløbet. Lad os få det. (optimistisk musik) Det vigtigste i et L-siddende er at regulere din vejrtrækning. (Glad musik) Fem sekunder mere. (God musik) Okay, det bliver det.

Og der har vi abs rutine, der får dig seks-pack abs. Når du udfører alle disse øvelser, skal du bare huske det. Gå ikke igennem bevægelserne, fokus virkelig på sammentrækninger og aktiver dine mavemuskler.

Jo stærkere sammentrækning, jo flere muskelfibre kan du rive, så du kan vokse tilbage stærkere og tættere muskelfibre for at danne den perfekte sixpack. Følg mig, tillykke. Du er på vej til udvikling. Bare rolig, hvis det føles svært.

Jo mere du gør dette, jo hurtigere vil du opbygge styrken i dine mavemuskler til at gøre dette over flere runder. Og for at få en fuld træning for at være mest effektiv, vil du gøre dette mindst tre til fire runder for at få mest muligt ud af denne træningsrutine. Og husk at få denne træning på din telefon samt fuld adgang til alle vores træningsprogrammer, og besøg derefter x. com lige nu.

Tilmeld dig for at blive medlem og få fuld adgang til alle vores træningsprogrammer, tekniske guider og daglige træningsprogrammer, der får dig i gang. Og glem ikke at downloade Thenx-appen fra App Store til vores træninger fører dig overalt og deltager i de millioner af andre Thenx-atleter fra hele verden, der kommer i den bedste form i deres liv i dag. Så hvis du kunne lide artiklen, skal du på alle måder trykke på Like-knappen.

Lad mig vide, hvad du synes om dette emne. Skal du arbejde mavemuskler for at få en sixpack? Kommenter nedenfor og del denne artikel med en ven, der prøver at få en sixpack alene. Og selvfølgelig, hvis du ikke allerede har gjort det, skal du abonnere nu, fordi vi sender kl. 20 hver søndag.

USA østlig tid. Og hvis du kommenterer inden for de første 30 minutter efter en upload, har du altid en chance for at vinde gratis Thenx-udstyr. For at få mere af mit indhold i løbet af ugen, følg min vlog-kanal.

Dette er YouTube. com / chrisheria, jeg skriver hver torsdag kl.

USA Eastern Time og sørg for at følge mig på Instagram. Jeg laver altid en slags give-away til næsten hvert enkelt indlæg. Så hvis du vil have en chance for at være adskilt fra det, følg mig på IG.

Og hvis du kan lide musikken, kan du finde alle mine spor på soundcloud.com/chrisheria samt Spotify, Apple Music, Instagram, TikTok og alle disse andre platforme pm USA Eastern Time. Kærlighed, fred ud. (Upbeat musik)

Kan jeg træne ben og mavemuskler hver dag?

Nej, det skal du ikkegør abs hver dagtil bodybuilding. DitAfsniter en muskelgruppe, der kræver hvile (ligesom enhver anden muskelgruppe) ogtræning abs hver dagtillader dem ikke tilstrækkelig bedring.

Hvad sker der med Elite THENX-atleter? Det er Chris Heria, velkommen til en anden artikel fra officielle THENX. I dag skal vi besvare spørgsmålet: Kan du træne hver dag? Lad os finde ud af sandheden om overtræning. (Intens, energisk musik) Okay Så lad os komme i gang, i dag besvarer vi spørgsmålet: kan du træne hver dag? Vi skal finde ud af sandheden om overtræning.

Svaret på dette spørgsmål, kan du træne hver dag? Svaret er, du kan træne hver dag. Du kan træne hårdt, men du kan ikke begge gøre konsekvent i lange perioder? Når du endelig gør, hvis du træner hårdt, så hårdt som muligt, hver dag, og hvis du gør dette uden at genstarte, bliver din krop til sidst træt. Det vil til sidst bremse, og du vil til sidst støde ind i den mur.

Du vil slet ikke gøre fremskridt. Det er her overtraining spiller ind i at blive stærkere og opbygge muskler. Når du hviler, bygger du op og reparerer disse muskelfibre, så du kan gå tilbage til arbejde den næste dag og arbejde endnu hårdere og tage det til næste niveau.

Hvil er super vigtigt. Det er lige så vigtigt som at træne hårdt. Når din krop er træt, er du væk.

Du vil ikke gøre nogen fremskridt, og det er her overtraining kommer ind, så det er virkelig vigtigt at programmere dine træningsprogrammer. Det betyder ikke, at du ikke kan træne hver dag. Men det betyder ikke, at du ikke kan træne rigtig hårdt.

Du kan gøre begge dele, du skal bare ikke gøre begge konsekvent, for det fungerer ikke. Du kan træne hver dag fra mandag til mandag, hvis du starter den første uge, siger intenst, og du slutter ved slutningen af ​​ugen, træner let træning eller bare et par lysbevægelser, eller bare træner teknik eller gør noget Cardio, noget sådan. Faktisk gør jeg det hver dag.

Jeg træner på en måde hver dag, for på et eller andet tidspunkt i løbet af dagen, på min fridag, laver jeg enten en eller anden form for cardio eller en eller anden form for teknik, det være sig bare at øve min håndstand, en armhåndstand eller sådan noget, så ja, du kan træne hver dag, det overgår bare ikke den samme intensitet som i begyndelsen af ​​denne uge. Nu kan du træne med ekstrem intensitet hele ugen og derefter tage weekenden fri for at reparere din krop og få dig i form til den næste uge. Det hele afhænger af dine mål og din livsstil.

Det vigtigste er bare at lytte til din krop. Når du har lyst til, at du virkelig har brug for den hvile, har du lyst til, at din krop har ondt, og du behøver faktisk ikke bekymre dig, åh Chris sagde, at han arbejdede hver dag. Selv på hans fridage gør han endda lidt.

Ja, det er rigtigt, men hvis jeg bare ikke har lyst til at gøre det på mine fridage, vil jeg ikke. Det er ikke som om det er en konstant ting, at jeg træner her hver dag. Jeg tager stadig to dages pauser og dagpauser mellem mine træningsprogrammer.

Det vigtigste for mig er, at du er hård, når du træner og konstant udfordrer dig selv. Så længe du har den rigtige diæt, suger overtræning. Nu skal jeg vise dig, hvad andre mennesker synes er overtræning.

Vi skal lave en udfordrende træning, en helkropstræning. Den første øvelse er push-ups i håndstand. Vi vil maksimere disse håndstands pushups.

Vi kommer så ind i vægtede muskel-ups, gør vores dips, pull-ups, alt efter tur, og vi skal lave et drop-sæt, fem, 10, 10, det første sæt, syv, syv, syv næste sæt. Vi går derefter videre til markløft. Vi løfter tunge, så vi skal lave tre og fem reps.

Vi går på tæerne til baren. Vi hænger med en arm, tre på hver arm, og så går vi i 10 med begge arme. Derfra vil vi gå på straddle planche pushups.

Vi laver otte, og så laver vi et dropset af dips. Vi skal sætte plader på, og vi skal lave fem, tage et par plader af, seks, tage plader, syv, tage den sidste plade af og derefter maksimere med kropsvægt. Lad os komme i gang, når du er klar.

Den første øvelse er håndstands pushups. I er klar, lad os komme i gang. vi maksimerer dette. (hoppende, bankende rytme) Okay, det er en dejlig lille opvarmning.

Det fortsætter. Vi har muskelforstyrrelser, lige stangfald, pull ups. Dette er en old school-bevægelse.

Det er en af ​​mine favoritter. (hoppende, bankende beat) Dette bliver interessant. Jeg er allerede gennemblødt af sved.

Okay så vi gør muskel ups, lige bar dips, pull ups, 5, 10 (intens, dunkende beat) Åh, det var skørt, åh min gud, okay, det er tid til at droppe sættet. (langsom, bankende rytme) Nu er resten praktisk (griner). syv, syv. (hopper, banker slag) Jeg er nødt til at gå op igen. (langsom elektronisk musik) (griner) Det er vanvittigt.

Åh gud. Lad mig få noget kridt et øjeblik, fordi jeg bare er gennemblødt af sved. Det er sommer her i Miami, og der er ingen aircondition her.

Fans er ikke tændt. Det er cirka hundrede grader herinde. Derfor sveder jeg som en skør.

Okay, så nu har vi markløft. Vi går fra tre til fem reps. Da vi løfter tungt.

cykelarmopvarmere

Okay, lad os gå. (Musik med høj intensitet) Phew! Damn, det er svært efter disse muskler. Okay, næste, tæer på baren.

Lad os gøre det. (Musik med høj intensitet) Okay, så er vi, jeg går igennem med den ene arm. (høj intensitet, bankende musik) Phew! Det var sværere end den anden side.

Lad os gå efter 10. (høj intensitet, aflytning af musik) Nu er vi næsten færdige. langsom, intens musik) Jeg gætter på hvad tilmeldte jeg mig? Det er ret hårdt. Okay, lad os gå. (høj intensitet, bankende musik) Åh min gud hvad fanden.

Det var praktisk talt umuligt umuligt. Dette punkt. Pis! Okay, jeg gjorde det på den måde, jeg kunne derfra. Lad os gå videre til næste øvelse.

Vi laver et sæt af disse vægtede fald lige her. Jeg tager en plade ad gangen af. (langsom, bankende musik) Åh, okay. (humrer) De er behagelige. (langsom, bankende musik) Okay, lad os gå. (langsom, bankende musik) Lad os gå, det er fem. (langsom, bankende musik) Aah, seks.

Lad os gå, okay. (langsom, bankende elektronisk musik) Lad os gå, sidste. (intens, energisk musik) Okay.

Nu sker det. (intens, energisk musik) Aah, phew! (intens energisk musik) Jeg laver et svedspor over hele gymnastiksalen. Dette er bestemt en dræbertræning her.

Hvis du nød træningen i dag, hvis du nød lektionen, kan du træne hver dag? Ja, kan du træne så hårdt hver dag? Det er godt at træne din krop så intenst, som jeg sætter mig igennem denne træning, for at få din krop gennem intense træningsprogrammer, der udfordrer dig hver uge, måske ikke hver dag i træk, men du er nødt til at komme dig op hver uge Limit. Jeg prøver faktisk at arbejde så hårdt som muligt næsten fem dage om ugen. I det mindste mandag til fredag ​​prøver jeg at gå så hårdt som muligt, ingen undskyldninger peger, du får den rigtige mængde søvn, du vil se sindssyge gevinster, sindssyg styrke og vanvittige fremskridt.

Det er bogstaveligt talt, jeg vil give jer et indblik i, hvad jeg laver, og hvad jeg har gjort for at komme, hvor jeg er i dag, hvis du vil deltage i træningen, tag de programmer, jeg gjorde for at komme derhen, hvor jeg er i dag, Bliv medlem af THENX.COM nu. Du får fuld adgang til alle vores træningsprogrammer, alle vores daglige træningsprogrammer, fuld adgang til al vores musik her på THENX-kanalen, og du kan se vores THENX -Download-app fra App Store for at tage vores træningsprogrammer og programmer med dig overalt THENX IGNITE, det er en præ-træning, hvor du flyver gennem din træning gamle rutine, det er virkelig det, der tager dig til det næste niveau ved at begynde at indlæse din krop.

Hvis du har brug for et vægtbælte, har vi det nu på THENX.COM/SHOP. Få også et helt udvalg af produkter, der hjælper dig i vores butik, såsom vores THENX håndledsbandager, som du nu kan købe i vores butik, THENX.COM / SHOP, som hjælper med ledsmerter, og der vil også øges dine gentagelser.

Folk, husk at vi sender hver søndag kl. 20:00 US Eastern Time, og den første person, der kommenterer og kan lide artiklen, vil altid vinde en THENX-pris.

Denne artikel i denne uge og i næste uge bliver vores helt nye røde THENX håndledsindpakning. Den første til at kommentere denne artikel og hver artikel, vi uploader kl.

East Coast Time, vil altid vinde nogle THENX gaver. Se jer. Det er den første kommentar.

Tak fordi du så med. Jeg elsker dig. Tag et hvil. (Intens, energisk musik)

Hjælper ben træning med kernen?

Enkelt-benøvelser kan hjælpedig til at engagere dinkernemuskler, udvikler bedre balance og forhindrer skade. De ogsåHjælpat fremme rehabilitering, da man arbejder på den ene side af kroppenkanstimulere de samme muskler på den anden side af kroppen.28. juli Feb 2020

♪ Bob og Brad ♪♪ De to mest berømte fysioterapeuter ♪♪ På internettet ♪ - Hej folkens, jeg er Bob Schrupp, fysioterapeut - Brad Heineck, fysioterapeut - Og vi er de mest berømte fysioterapeuter på internettet. - Efter vores mening selvfølgelig Bob. - I dag skal vi tale om syv enkle kerneøvelser, der hjælper med at forhindre lændesmerter.

Jeg praktiserer mange af dem selv Brad, jeg gør ikke dem alle, men jeg tror, ​​du også gør mange af dem, ikke? - Å ja, rigtigt, men de begreber, du kender, der er mange forskellige øvelser, disse er virkelig gode øvelser, og jeg synes, de er gode for alle til at begynde med, men de begreber, som vi vil nævne, er virkelig vigtige for forstå, så du laver tingene rigtigt. - Det lyder godt, vi kommer til det om et øjeblik, men hvis du er ny på vores kanal, skal du tage et øjeblik til at abonnere på os, vi leverer artikler om, hvordan du bliver sund, bliv fit og smertefri og upload hver dag. Du vil også gerne besøge os på vores sociale mediekanaler.

Besøg også vores hjemmeside, bobandbrad.com, fordi vi altid giver noget væk hver uge. - Gå videre. - Og nu, når du går til giveaway-området aufbobandbrad eller på Facebook BobandBrad, er det fastgjort øverst på siden, så giv os væk vægankeret. - Lad mig pege på, hvad vi har. - Vi er lidt dovne. - Vi har vægankre herover.

Denne er oprettet med flere bånd her, tre her, en her, det er virkelig et alsidigt værktøj, og sådan ser det ud lige der, og du har to tunge industrielle skruer, der skal passe ind i træboltene. Dette er et absolut must. Jeg har fulde instruktioner om, hvordan man gør dette, og de er bare vidunderlige. - Meget alsidig og meget stærk, og du får fire af dem, når du går til vores hjemmeside.

Når du går til amazon, får du normalt kun tre af dem, på den måde får du fire af dem, du kan sætte emat forskellige højder, og det fungerer virkelig sejt. Okay, Brad, tag det væk. - Okay, vi taler om de tre begreber, jeg fik folk interesseret, jeg er sikker på, at alle savler bare for at finde ud af, hvad de er.

Den første er: Oprethold bevægelsesfrihed over hele din rygsøjle. Med andre ord har rygsøjlen ledd mellem hver ryghvirvel, to led, facetled, helt op og ned i rygsøjlen. - Lad mig få fat i en her. - Vi er nødt til at holde dem i bevægelse, og hvis de fortsætter med at bevæge sig, holder det rygsøjlen sund.

Så vi vil have et normalt bevægelsesområde, det vil sige, du kan bøje fremad, røre der, du kan bøje baglæns. - Vi vil ikke have dig til at gøre det - Du kan vende dig om - Vi vil ikke have dig til at bøje sig sådan her uden, som en øvelse - Højre, men - Vi viser dig en anden måde - Ret, men du ved, at hele ideen er, at vi har brug for motion - ja- og den næste er en neutral rygsøjle, nu kommer vi ind i det, og vi skal vise dig, men der er en bestemt position, at din lændehvirvelsøjlen har specielt brug for at holde intervertebrale skiver og facetter i en god, stærk, sund position.

Og en tredje ting er at styrke kernen. Mange mennesker har fået ideen om, at kerneforstærkning betyder mave eller mave, hvilket er sandt, men dine kernemuskler er omkring hele dit kerneområde. Så kernemavemusklerne, ekstensormusklerne i ryggen, har skrå muskler, og vi er nødt til at træne dem alle - det er hvad latissimus dorsi går ind i. - Selv skinkerne, - Højre. - stiger i yup, det kan du satse på. - gluteus maximus går ind i dette område - så lad os gå igennem det første, det er et, de første tre er at bevare bevægelsesfriheden.

Nu kan du gøre dette i din seng. Arbejde på gulvet, tæppet eller gulvet fungerer sandsynligvis bedst til alt dette, men du kan gøre dem på din seng, du ved, om du har problemer med dine knæ eller en skade, eller hvis dine ældre er og ikke er sikre på for at få ordet, gør dem på din seng, det er fint. Her går vi, denne, Hook Line Rotation, jeg kalder det.

Du bringer dine fødder sammen, dine knæ forsigtigt sammen, du kan have en pude under hovedet for mere komfort, og du vil bare vende dig om - Åh tak Bob, nu ved jeg, at han bryr sig. Sådan der. Og vi vender bare frem og tilbage.

Bemærk, at mine skuldre forbliver på gulvet, og mine hofter løsner sig, en hofte kommer herop, og det er her, du får elementet for rotation af bevægelsesområdet. - Du får en rotation af rygsøjlen. Dette er en fantastisk ting, som næsten alle kan gøre, det er en, som de ældre gør.

Jeg har mennesker, der har svære rygsmerter. Hvis det gør ondt at gå i en retning, skal du ikke gå den vej, arbejde den anden vej. Så hvis det gør ondt at gå til venstre, Brad, gør det ikke, bare gå til højre et stykke tid.

Og du kan endda lave en lille smule strækninger til sidst, ikke? - Yup, du kan komme over det og strække dig ordentligt, hvis du vil have noget mere stretch derovre - tag dit ben over, yup. - Ja lad os gå. - Det er ikke lidt som et lille dansetrin der. - Ja. - Lidt dansende dun tuh dun tuh. Okay, næste Brad! - Okay, kan vi gå videre, Bob? Okay, den næste er dobbelt knæ til brystet.

cykelvenlige byer

Især hvis du har en strenghed, er dette en god øvelse for det. Bring dine knæ op her, du kan nå her og strække din hånd - Hvis du virkelig har noget imod at bringe dem op på samme tid, kan du få den ene til at justere først, derefter den anden. Så du kunne gå op, holde den ene der og derefter bringe den anden op.

Du ved, jeg siger kun, når nogle mennesker er virkelig kærlige. Jeg har en patient lige nu, der har svært ved at opdrage hende sådan. Hun brugte det, hun vil faktisk bruge et bælte, der går under her. - yup yup, en rem - brug denne til at hjælpe - yup dette er en god mulighed - bet, og derefter den sidste.

Vil du vise den sidste? - Forlængersnor, yup. Udvidelsen giver dig mulighed for at vende dig om i din seng, eller du kan gøre det på gulvet. Ofte fungerer det bedre på gulvet, fordi det er en lidt fastere overflade.

Dette er absolut den eneste ting, jeg laver hver morgen, og jeg laver også et sæt om eftermiddagen. Så du lægger dine hænder under dine skuldre, og du vil arbejde på at rette din ryg. Dette er nu en slags passiv bevægelse, som jeg udfører arbejdet med mine arme, ryggen bare kommer med.

Men jeg arbejder så vidt smerter tillader mig. - Lige. - Eller som min krop tillader mig, for oprindeligt når du begynder at gøre dette, kan du være temmelig stram, fordi du sandsynligvis ikke har gjort det endnu, og dette er ikke en øvelse som du normalt finder ud af hele dagen.

Så jeg vil fortsætte med at arbejde på udvidelsen, og endelig håber jeg at komme helt op til toppen her, nøglen her er, at du ikke løfter bækkenet så højt, at bækkenet forbliver nede på måtten eller på gulvet, på sengen og nede, så roen kommer, og til sidst kan du arbejde på at få mere og mere stretching. - Igen skal du alle være fri for smerte, den særlige øvelse, du bemærker, at jeg ikke har gjort, fordi jeg har en tilstand kaldet spondylolistese, eller hvis du har en Har stenose, eller hvis det er smertefuldt, skal du ikke gøre dette. Det gør jeg aldrig, det er ikke godt for min ryg. - Det er godt for sandsynligvis 80% af befolkningen - Ja, ja. - Men ja, vi har vores specielle folk her, ikke sandt. - Jeg er speciel, tak Bob.

Okay, nu skal vi tale næste --- Holde rygsøjlen neutral. - Okay, og det fungerer virkelig bedst på en fast overflade, det er meget sværere på en blød seng. - Ja, jeg ved ikke, om du kan gøre det på en seng kan gøre det let. - Så hvis du er på tæppet eller en mere solid overflade, skal du tage din hånd og placere den lige over dit bælte, og du skal være i stand til at få fingrene der, og så kan du få din. Bøj ryggen op og tryk derefter ned og derefter gå halvvejs bare så hun kan lægge fingrene under lidt, spænde dine mavemuskler og kerne og beholde det, det er en neutral position og derefter se om du kan holde det op.

Jeg lægger fingrene der, så jeg kan føle, om min ryg bevæger sig eller ej. Nogle mennesker bringer kun et knæ her, deres ryg vil bue mere, fordi de har svage kernemuskler, men når du først er god til det, kan du holde ryggen i denne neutrale position. Du kan lave enkelt knæ op til brystet. - Så Brad, prøver du at presse ryggen ordentligt mod din hånd? - Okay, vi ønsker ikke, at den skal bue højere. - Lige når han ikke kan holde det, er det sandsynligvis for intens til at starte med, og du skal muligvis udføre en aktivitet på et lavere niveau. - Højre, men normalt et enkelt knæ på brystet - Normalt kan du starte med et enkelt knæ på brystet, ja det er udgangspunktet.

Dette er den, som næsten alle kan gøre. - OK, så hvis du gør det, kører jeg på cyklen næste gang, hvilket er en god kerneøvelse. - Ja, det vil sige, dette er hvad du skal have en kernekraft til at udføre. - Fordi hvis du har gjort dette og mit, hvis du kan se mit bækken her, da jeg buede så højt.

Det er ikke neutralt, vi ønsker at få den mave ned igen, hvor den hører hjemme. Du kan også gøre dobbelt knæ mod brystet og holde den neutrale position - men det er en mere avanceret igen - R Okay, det er ja. Du skal, hvis du har lavet sit-ups i lang tid, kan du muligvis gøre det.

Men du arbejder på det, okay. - Det gør jeg, Brad. - Siden du rejser. - Så du vil- smide puden deroppe? - Åh sikker. - Gå videre. - Jeg rejser mig fra gulvet, tror jeg. - Og det er passende, at jeg gør det, fordi det hedder Superman. (griner) Så jeg lægger puden i længderetningen her, jeg kan bruge et håndklæde her, og grundlæggende skal jeg gøre dobbeltarme, jeg kan endda starte med enkeltarme. - Yup. - Og du kan gå enarmet og enbenet, ikke Brad? - yup, og så arbejder vi disse posteriore eller rectus muskelgrupper, og hvis du gør alternativet sådan, er det virkelig godt at dække hofte musklerne, da vi nævnte gluteus muskel er nævnt maximus en del af det.

Nederste muskler op til de øverste fælder og skuldermusklerne. - Og jeg kan gøre de to Superman sådan. - Yup, tag din, vis tommelfingeren Bob, nogle mennesker finder ud af, at det er lettere for skulderleddet. - Visst og jeg kan virkelig ikke lide den Brad, jeg synes det er for meget for at være ærlig, jeg kan bestemt lide alternativet, hvor du skifter mellem dine arme og ben.

Du holder, hvad siger du Brad, 10 sekunder? - Det ville være et godt stop yup. Hvis du ikke kan vare så længe, ​​skal du gøre så længe du kan og bygge videre på det. 10 gentagelser er gode, 10-15 for alle disse øvelser er gode.

Jeg tror, ​​jeg skulle have nævnt det tidligere, men. - Ja, vi nævnte det nu. - Ja, firbenede venner. - Åh, firbenet ven, dette er den sidste, vi viser her. - Ja- Så dette er en slags udvidet version af, hvad jeg lige har gjort. - Lige- Så nu vil jeg holde rygsøjlen neutral igen, det vil jeg ikke, jeg vil være så buet og jeg vil ikke være så flad, jeg vil have det på en eller anden måde. - Så fortsætter vi, og jeg går med den anden arm og det andet ben.

Du kan starte med kun en arm, hvis du vil. Og du kan starte med kun et ben, hvis du vil. Og så endelig arbejde på det, det er en, det tager lidt, du ved, jeg får det bare til at se ud, fordi jeg er talentfuld.

Men det er faktisk ret svært - højre, Bob. Nej, det giver et godt punkt, men træner du virkelig dine kernemuskler? Det er mere, end du tror at få den neutrale rygsøjle, så ja, og 10 af dem er gode og gør det så langsomt, slå ikke det hurtigt igennem. Tag dig tid, vær præcis. - Der er fuglen Brad, den er derovre. - Der går pegehunden. - Du har pegehunden. - Yup - Okay. - Okay, hvordan ser jeg ud? - Jeg gætter på, at vi ikke vil tale om det, Bob. - Okay.

Husk Brad og jeg kan ordne stort set alt. - Undtagen. - Knust hjerte. - Fortsæt, Bob, men vi arbejder på det. - Ja, vi har tid, jeg har det på min kalender - godt. - Nå, hvilket år? - Ja tak for at se.

Er det OK at lave mavemuskler hver dag?

2. Træn dinAfsnithver eneste dag. Ligesom enhver anden muskel, dinAfsnithar også brug for en pause! Det betyder ikke, at du ikke kan aktivere dine ab muskler under din opvarmning med øvelser som Planks, Inchworms og andre balance- og stabiliseringsøvelser, men du bør ikke træne dem hver dag.27. maj 2019

Skal jeg gøre abs eller ben først?

TogAbs førsti din træning

Konventionel visdom siger at træneAfsnitsidst fordi de er stabilisatorer, og vi ikke ønsker, at vores stabilisatorer skal blive trætte under andre øvelser. Der er en vis sandhed i det. Men for mange løftere, træningabs førstfungerer bare bedre.
12. jul. 2016 nov.

Er det OK at springe over en træning?

Ved at droppe dinAfsnitklasse til fordel for en hel kroptræning, vil du ikke kun være på vej i en lige retning mod din six-pack, men du vil også arbejde på at forhindre potentielle skader på vejen.28. aug 2014

Giver ben dagen abs?

Ved at engagere din kerne under hver bevægelse digkan laveditAfsnitpop og endda tilføj strøm til dine elevatorer, tryk og træk. Nedenfor er de fire bedste øvelser til snigende styrkelse af din kerne, når du bygger resten af ​​din krop. Squats er enben daghæfteklammer.11. nov. 2016 nov.

Er det OK at tage mavemuskler hver dag?

Træn dinabs hverenkeltdag

Ligesom enhver anden muskel, dinAfsnithar også brug for en pause! Det betyder ikke, at du ikke kan aktivere dine ab muskler under din opvarmning med øvelser som Planks, Inchworms og andre balance- og stabiliseringsøvelser, men du bør ikke træne demhver dag.
27. maj 2019

Har abs brug for hviledage?

Ligesom enhver anden muskelgruppe, digvil haveat have mindst endagafhvileimellem dine mave træning. Musklernebrug fortid til at komme sig og derefter vokse. Ligesom dine andre muskler,mave kræver hvileefter træning. Den vigtigere faktor at fokusere på for at lade dinAfsnitshow er din kost.

Hvad er den bedste træning til ben og ABS?

1. Squat 4 × 15 2. Split Squat med bagben på stol eller bænk 4 × 10 (hvert ben) 3. Jump Squats 4 × 20 4. Stepups ved hjælp af en stol eller bænk 4 × 10 (hvert ben) 5. Sumo Squat (ben brede og nedre lige ned) 4 × 25 6. Plank Hold 4 × 60 sek. 6. Bjergbestiger 4 × 20 (hvert ben) 8.

Hvorfor træner jeg en ben- og AB-træning?

Denne ben- og ab-træning er målrettet mod ben og nedre abs. Det hjælper også med at udvikle kernestyrke, mens du brænder maksimale kalorier. Det er min grundlæggende træning, fordi det også hjælper med at målrette ben og lår. Jeg kan godt lide at træne benene og maven sammen, fordi det hjælper med at få resultater hurtigere. Abs og ben er de to største muskelgrupper i kroppen.

Hvordan tones dine mavemuskler om 20 minutter?

Opjuster dine mavemuskler og ben hurtigt med denne effektive 20-minutters rutine. 1. Squat 4 × 15 Superset med Walking Lunge 4 × 15 (hvert ben) 2. Split Squat med bagbenet på stolen eller bænken 4 × 10 (hvert ben) Superset med single-ben Stiff-ben Deadlift 4 × 10 (hver. .. 3. Jump Squats 4 × 20 Superset med Squat Hold 4 × 30

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

World Cycling League - varige løsninger

Er der en pro-cykelliga? Der er en fantastisk mulighed for at udnytte det sande underholdning og økonomiske potentiale ved mænds professionelle cykling og gøre det til en moderne sportsliga i det 21. århundrede. 2015.

Cykelsaltabletter - levedygtige løsninger

Er salt godt til cykling? Tilsætning af salt til sportsdrikke kan forbedre ydeevnen, antyder forskning. Forskere i Spanien har fundet ud af, at atleter, der supplerer deres elektrolytdrikke med ekstra salt, klarer sig bedre i udholdenhedsbegivenheder end dem, der er afhængige af drikkevarer alene til rehydrering. г.

Tips til cykeltræning - den ultimative guide

Hvor mange timer om ugen skal jeg cykle til træning? Pro-cyklister kører ofte 20-30 timer om ugen. Ryttere, der træner til ultramarathonbegivenheder, kan logge endnu mere. Fritidscyklister (kategori 3, 4, 5 og mestre) lægger normalt ca. 10 ugentimer, selvom nogle klarer sig på 5 eller 7 kvalitetstimer, hvis deres begivenheder er korte.

Cykel-verdensmesterskab - enkle svar på spørgsmål

Hvem er den nuværende verdensmester i cykling? Den nuværende mandlige mester er den italienske rytter Filippo Ganna, der vandt 2020-begivenheden.

Castelli cykeltrøje - almindelige svar

Er Castelli et godt cykelmærke? Hvis der er et tøjmærke i RCUK100, der ikke behøver nogen introduktion, er det sandsynligvis Castelli. De har lavet kvalitetscykelsæt i længere tid end næsten alle i spillet, og nogle af de stykker, de har bragt ud i løbet af de sidste par år, har banet vejen for helt nye kategorier af udstyr.

Box hill cycling - omfattende reference

Hvor svært er Box Hill at cykle? Det er en god bjergbestigning 2,5 km i gennemsnit 5%. Det klatrer kun 125 meter, men efter ni opstigninger er det meget testende. Box hill er også populær blandt en bred vifte af cyklister (jeg så en fyr køre sig op på en Brompton foldup). Den konstante gradient er ikke for alvorlig, og du kan tage det i dit eget tempo.