Vigtigste > Øvelser > Langbåndsøvelser - listede spørgsmål og svar

Langbåndsøvelser - listede spørgsmål og svar

Hvordan bruger du et langt træningsbånd?

Stå påbånd, hænderne ved dine sider, der holderbåndi neutralt greb og fødder hoftebredde fra hinanden. Grib om nødvendigt lavere ned påbåndfor at holde spændingen gennem hele bevægelsen. Vedligehold en stærk kerne, bøj ​​albuerne for at bringe hænderne op til dine skuldre med håndfladerne indad.8. aug 2020♪ Bob og Brad ♪♪ De to mest berømte ♪♪ Fysioterapeuter ♪♪ På Internettet ♪ - Hej fyre. Jeg er Bob Schrupp, fysioterapeut - Brad Heineck, fysioterapeut. Sammen er vi de mest berømte fysioterapeuter på internettet. - Efter vores mening selvfølgelig Bob. - I dag viser vi dig en 10-minuts træning for begyndermodstandsbånd med store løkker derhjemme.

Det er en fuld kropsrutine. Som du sagde, er det ikke 10 øvelser, eller hvor mange? - Ja, 10, 10. - Åh, okay. - Du skal have 10, Bob. - Okay, forresten, hvis du er ny på vores kanal, - Åh (klapp i hænderne).

Brug et øjeblik på at abonnere. Vi har artikler til rådighed om, hvordan man forbliver sund, fit og smertefri, og vi uploader den hver dag. Du skal også gå til bobandbrad.com, fordi vi laver en enorm gave.Vi giver seks produkter væk til en heldig person i denne uge. Kan du ikke gå galt med dette, Bob. - Dette er alle produkter fra Bob og Brad. De har alle at gøre med empowerment. - Åh, gør dig stærk som en betjent. - Jeg nævner dem lige her på Facebook.

Det vil blive fastgjort til toppen af ​​siden, så ved konkurrencen. Gå til Twitter, Instagram eller TikTok, hvis du vil have en 60-sekunders version af vores program, så vi giver Bob og Brad Anchors væk. Dette er de ankre, som du faktisk kan fastgøre modstandsbånd til. - Skal vi? - Ja, du - Herovre har vi en, to, tre, fire, fem, seks, syv, syv af dem her. - Ja, og vi giver dig nogle modstandsbånd, de er virkelig et godt sæt.

De har et godt greb, og - ja, vi ville ikke lægge vores navne på det, hvis vi ikke havde fuld tillid. - Det er rigtigt. Vi laver hængende fælder. - Whoa. - Du kan også bruge dem på væggen, Bob og Brad Anchors. - Right. - Men du kan også bruge dem på en dør eller hvad du vil bruge. - Right, de kommer med dig også denne mulighed - vi vil droppe de pull up-bånd, vi viser i dag, her er det komplette sæt her, vi taler om det om et øjeblik, og vi giver sløjfer væk, som du kan bruge til at styrke dig selv . - Disse hofte bortførersløjfer. - Ja, ja, de er tykkere.De er mindre end dette. - De er virkelig pæne i forhold til de gammeldags. - Og vi giver en af ​​vores grebforstærkere væk. - Ja, du kan ikke gå galt med håndtaget. - Okay Brad, du har ansvaret nu. - Åh, det er rigtigt.

Det er det virkelig, det er den perfekte fulde krop til hjemmet. Og det er et billigt system. Alt du skal gøre er at have en stor sløjfe.

Nu leveres vores sæt med fem forskellige løkker. De er virkelig god kvalitet, og de har den lettere, den gule. Og det går op til denne massive, - Ja, det ville du ikke - jeg ville aldrig bruge det - jeg ville ikke - jeg mener, så hvis du er en af ​​de store, massive, stærke politiet, vil du sandsynligvis også gøre ikke bruge. (Bob griner) Nej, måske kunne du.De er virkelig stærke. Men alligevel tager Bob og jeg det røde og det gule. Lad os gå. - Den leveres også med to håndtag. - Ja, åh, højre, to håndtag. - Og døren. - Og ja, du kan bruge det til dørhånden, hvis du vil - Så du kan lave lats og alt det der. - Det skal vi faktisk ikke bruge.

De er alle gratis, du har bare brug for ledig plads. Så den første er, at du tager løkken. Og jeg bruger den gule.

Jeg vil sandsynligvis bruge den røde til alt dette, men det vil jeg ikke, jeg kan ikke lide håndtagene til det. Så Bob vil bruge den stadig give mig en, ikke en dårlig træning faktisk. Så jeg vil - Godt for en nybegynder, hvis du starter først - Jeg går sådan her, træder frem her og ser på min kropsholdning, Bob - Ja, fantastisk, han holder ryggen pæn og lige.

Blink ikke din bum, (ler) det er det faktisk - Bob, dette er et familieshow. - Få modstand fra ledbåndene. Det er en styrkeatlet sigt, bum blinker. - Ja, du behøver ikke fortælle dem Bob. - Ja, okay (griner). - Vi koncentrerer os om vores, så 10 af disse skulderbøjninger kan variere modstanden meget lidt.

Så ville skulderbøjning. Vi går så højt. Jeg holder tommelfingrene oppe. Hvis det ikke er for let, kan jeg bare gå til det røde bånd.

Eller hvis jeg bare træder på båndet lidt anderledes hernede, spreder mine ben - lidt bredere - lidt bredere. Og det gør en stor forskel, ikke? - Ja, jeg kan ikke lide at gå herop. Du har ret, Bob.

Der går du. - Jeg foretrækker bare at gå, så du er mindre tilbøjelig til at få et slag i skulderen. - Nemlig.

spin sko

Og se på min kropsholdning. - Rigtig god kropsholdning. - Ja, vi gør ikke disse runder.

Nogle gange er du ikke engang klar over, at du er sådan, før du virkelig fokuserer på det. 10 af dem, og du kan gøre mere, gør 10-15, hvis du vil - og det er her, håndtagene spiller rigtig godt - for krøller - ja, for krøller, fordi du bare ikke kan holde fast i dem. Jeg mener, du kunne gøre dem sådan - og det er gode kvalitetshåndtag.

Så du kan få ret god modstand her. - Åh, rigtigt. - Og helt sikkert, hvis jeg dobbelt så meget hernede. - Ja. - Nu arbejder jeg, - Åh. - Nu arbejder jeg - Åh, min godhed. - Og jeg kan mærke det. - Åh, du er Bob, din kone vil jage dig i aften, du kommer hjem med de store, pæreformede biceps. - Ja, godt, inden de går under. (begge griner) - Okay, lad os gå til denne.

Og det, håndtagene fungerer ikke så godt, men vi skal bare udføre en vandret kapring. - Ja, det er en god ting at gøre hele dagen. Det er en fantastisk holdning. - Ja. - Han klemmer bare skulderbladene sammen.

Det er her, folk har problemer, er i dette område her, hvor det er afrundet, fungerer også på skulderen, eksterne rotatorer, - Højre, ja - Fordi mange mennesker har deres skuldre roteret internt og så kollapsede, og det er godt, du skal få dette kit bare til denne øvelse alene - Absolut, Bob, det er virkelig, jeg mener, jo stærkere den anden jeg har brug for til denne - Sikker. Den røde ville være lidt for stærk for mig. - Den røde ville stadig fungere, men. - Nu også denne, du får brug for den lille.

Vi skal lave eksterne rotatorer som denne. Denne her forbrænder ikke mange kalorier, men det hjælper dine skulderled og kropsholdning. - Ja. - Og du ved, så jeg gør det.

Det svarer til det, vi gjorde, men vi har albuerne til den ene side. - Ja, du koncentrerer dig nu virkelig om de eksterne rotatorer af vigtige muskler for at stabilisere leddet, at det er en af ​​rotatormanchetmusklerne. Og det hjælper virkelig med at suge leddet ind i stikkontakten, så det ikke glider rundt. - Hold det, hvor det hører hjemme, de er virkelig rart for hofter og stabilitet, styrke.

Jeg mener, du kan gøre dem med dette-- vil du gøre det med denne, rød? - ja, ja, du kan gøre det med håndtagene eller uden. Jeg viste det kun til min søster i weekenden. Og hun sagde: 'Wow, jeg vidste aldrig, du kunne gøre det.' Og du går sådan, god kropsholdning - Hun vidste aldrig, at du kunne eller nogen kunne? - Nå, hun har aldrig set det - Åh, hun har aldrig set det - Hun har været i et af de fitnesscentre, der lærer dig ting - Åh, virkelig? - Ja, men det fungerer virkelig med hofte bortførere, og det fungerer din balance.

Og hvem. - Ja, det er fantastisk til dine hofter. - Jeg kunne mærke disse muskler brænde lige nu. - Virkelig fantastisk til din balance.

Fordi det er dem, der har tendens til at blive svage - kan du ikke gå galt. Du ved det, og hvis du ikke har håndtagene, kunne jeg også nemt gøre det med dem. Det fungerer meget bedre med sko, men det behøver du ikke.

Men du finder ud af, det fungerer bedre med sko. - Ja, de griber bedre. - Nu her og her vil du gå ned med dine skuldre.

Lad mig komme herover lige nu, så lyset bliver bedre. Er det bedre, Liz? Tak okay Så vi vil skynde dig ned og så komme op. Med bæltens modstand ned og op.

Nu kan du gøre dette uden modstanden, hvis modstanden måske er for stor, men jeg-- Dette er en god øvelse at fokusere på at styrke det knæ, højre knæ. Ja, disse quadriceps lige her. Og jeg føler det. Men jeg vil sige, mens vi gør dette, hvorfor tilføjer vi ikke noget til holdning? Så vi trækker dig tilbage og ned Hvorfor lægger du ikke et lille plus derinde, du ved, hvornår du føler et behov - Ja, du kommer fra dette lavere niveau.

Så du får forskellige posturale muskler end hvad han lavede? heroppe. - Præcis, Bob, du lyder som en terapeut. - Det gør jeg, og jeg kan også godt lide at multitaskere, hvor du kan udrette mere end én ting. - Nå, lad os være effektive på dagen, bortset fra bare at sidde og træne .

Okay, nu på den næste går vi sådan rundt omkring din ryg. Og du kan bare lave push-ups. - Sikker på, og du kan Eller. - Og du behøver ikke komme på gulvet, men du kan komme på gulvet og gøre det sværere. - Lad det bare være der og gå på gulvet.

Det er det samme. Du ved, nogle mennesker har, du ved, jeg bruger ikke dette til mine pushups, fordi jeg ikke har brug for det, men jeg kunne, hvis jeg ville, som du kan se. - Nå når du prøver at øge dine pushups er denne ene måde at gøre dette på. - Ja. - Du ved hvad jeg mener? Du vil have dig til at gøre mere modstand. - Højre. - Og i stedet for at gøre flere push-ups skal du gøre noget med modstand. - Højre, så du sænker lydstyrken, øger intensiteten.

Det er nu en ting, jeg virkelig kan lide. Du vil træde på den med den ene fod. Hold det på denne måde, så du har en lille trekant.

Og derfra, til her, forbliver det på benene. Og så er du næsten nødt til at bære en sko, fordi den sidder fast på foden. Det ruller ikke af din hæl.

Og vi tager bare spark, glutes. Dette er en rigtig god måde at løse dette på - jeg kan ikke huske, men der var en bestemt øvelse, de ønskede at gøre på et problem. Og jeg kan ikke huske, hvad problemet var. (Brad griner) - Du ved, det er en dejlig øvelse, fordi den fungerer i en stor muskelgruppe.

Du får noget kerne, fordi jeg spænder min mave lige nu, så min ryg ikke synker, og den er i en neutral position. Og du praktiserer det. Nu ville jeg sandsynligvis få det røde bånd f eller det. - Ja, det er ikke helt nok, ikke? - Ja, uden håndtagene. - Igen godt for en nybegynder. - Ja. - At starte, fordi det, - Ja, den gule. - Begyndere vil måske gøre det uden vægt eller modstand, så. - Præcis, men titlen sagde modstand, så vi må hellere lægge modstand. - Sagen ved disse bånd, der er bare, der er sandsynligvis hundreder af øvelser, du kan gøre. - Åh, vi viser mere. - Vi viser mere. - Jeg er ret begejstret. - Jeg mener, en af ​​de store ting, det er vant til, er pull-up-hjælpemidler, og det hjælper dig faktisk med at lave pull-ups. - Bob, jeg har en øvelse mere at gøre.

Jeg sagde 10, det var ni. - Ja? - Du bliver ved med at chatte. - Okay - Vi skal vente på, at toget slutter til slutningen af ​​artiklen.

Så det berømte W-spor - Sikker på. - Og hvad står W for? - Vinder - Vinder, eller hvis du bor i Wisconsin, Wisconsin. Go Badgers vinder. - Eller Winona.

Åh ja, Winoner (ler). - (ler) Winoner, hvorfor? Hvorfor, hvorfor, hvorfor, Brad? - men disse er også gode til kropsholdning. Det samme koncept, som vi talte om tidligere i artiklen - kropsholdning er så vigtig.

Det påvirker alt, hvad du gør. Så lad os sørge for, at der er meget stress, disse muskler mellem mine skulderblade, jeg kan mærke dem. Du er bare træt af alle de øvelser, vi gjorde.

Så seriøst er dette virkelig en god mulighed for træning derhjemme og ude i haven - bare rod ikke med nogen - ja, giv ikke nogen en idé, Bob. Vi ønsker ikke at være ansvarlige for denne aktivitet. - Okay. - Vi er færdige. - Vi er færdige. (Brad griner)

Hvilke øvelser kan du gøre med et langt modstandsbånd?

Resistance band øvelser
  • Lateral hævning. Stå op, placer begge fødder i midten afmodstandsbåndog hold hver ende af den med dine hænder.
  • Squats. Placer begge fødder i midten afmodstandsbåndog hold hver ende af den med dine hænder.
  • Brystpresse.
  • Benpress.
  • Bicep Curl.
  • Siddende lægpresse.
  • Tricep-tryk.

Hvad sker der med Thenx-atleter, det er Chris Heria. Velkommen til en anden Thenx-artikel. I dag skal jeg vise dig de tyve bedste øvelser til at bruge modstandsbånd til at opbygge muskler.

I en tidligere artikel diskuterede jeg, hvor effektiv resistensbåndscan er til at opbygge muskler kaldet 'du behøver kun dette for at opbygge muskler'. Gå videre og prøv det, hvis du ikke har set det før. Jeg vil gennemgå forskellige typer modstand, ekstern vægt, kropsvægt, modstandsbånd og endda modstand skabt af vand og forklare, hvordan hver kan være til gavn for dig.

De bedste øvelser, du kan udføre med et modstandsbånd lige nu, er enten dem, der giver dig mulighed for at lægge den største mængde modstand på dine muskler for at opnå hypertrofi, eller støtte en øvelse ved at tilføje den vægt, du har brug for at bære, reducere, styrke og opbygge muskler ved at øge gentagelserne eller lave hårdere øvelser, som du ellers ikke kunne modstå modstand, mens du opbygger styrke og muskler. Men hvis du ikke bruger modstandsbånd, skal du helt sikkert udføre disse øvelser, som jeg viser dig i dag til tage din fysik og træning til det næste niveau. Og hvis du ikke har et par, kan du altid gå til thenx.com / shop og hente et sæt eller et helt sæt.

Modstandsbånd er ekstremt lette og alsidige. Det er som at tage et fitnesscenter hvor som helst, hvor du kan tage dem med overalt og træne for sværere øvelser, du endnu ikke kan. Eller selvom du allerede kan gøre de sværere øvelser, kan du bruge dem til at hjælpe dig med at overvinde træthedspunkterne.

Hvis du allerede har gjort så mange reps som du kan, kan modstandsbåndet hjælpe dig med at kaste lidt vægt og derved hjælpe dig med at overvinde træthed, rive flere muskelfibre og opbygge flere muskler. Det ville være som at løfte en lettere vægt i gymnastiksalen. Vi bruger vores kropsvægt.

Og på den anden side kan du altid øge sværhedsgraden og modstanden ved en øvelse, så du kan øge din overbelastning og gøre noget som en push-up så meget hårdere og mere effektiv. Med dagens tyve øvelser vil jeg vise dig, hvordan du bruger modstandsbåndene til at erstatte øvelser, der normalt kræver vægte eller vægtstænger, som markløft. Og jeg vil også vise dig øvelser med modstandsbåndet for at fremskynde dine fremskridt med kropsvægtøvelser, mens du bygger sindssyg styrke.

Sørg for, at du har downloadet Thenx-appen fra App Store eller Google Play Butik. Åbn YouTube-træningsområdet. Du burde finde denne rutine, og vi kan starte med den første øvelse. Vi har tyve af de bedste øvelser, du kan gøre med et modstandsbånd og endda nogle bonusøvelser derinde for at vise dig, hvordan du bruger modstandsbåndet til support såvel som yderligere modstandsdygtighed over for opbygning Stren kan bruge solide muskler.

Og på denne liste havde vi en øvelse for hver muskelgruppe. Så alt hvad du behøver, er et par modstandsbånd, og vælg derefter dine yndlingsøvelser fra listen for at oprette dine egne træningsprogrammer og træningsprogrammer lige hjemmefra, og glem ikke at have denne træningsliste på din telefon og fuld adgang til alle vores træningsprogrammer. For at få dig i den bedste form i dit liv skal du downloade Thenx-appen nu fra App Store eller Google Play butik.

cykling i benkramper

Du får fuld adgang til alle vores træningsprogrammer, teknikguider og daglige træning, der vil ødelægge dig. Og vær med os familie i appen med over 2 millioner thenx-atleter, der er i den bedste form for deres liv lige nu. Og hvis du kunne lide artiklen og fandt den nyttig, skal du knuse Like-knappen.

Det hjælper os virkelig med YouTube-algoritmen. YouTube anbefaler ikke altid artiklerne. Ved at klikke på Like-knappen hjælper du med at få denne artikel anbefalet til flere mennesker på YouTube.

Og vi sætter så stor pris på det. Og for at vise vores taknemmelighed vælger vi altid en vinder i kommentarfeltet for nogle hver gang vi uploader det gratis Thenx-tøj. Så sørg for at kommentere nedenfor, tryk på like-knappen, del denne artikel med en ven og abonner, du har ikke været opdateret.

Vi sender hver søndag kl. 20.00 USA østlig tid.

Og for mere af mit indhold, skal du sørge for at følge min vlog-kanal, det er YouTube.com/chrisheria, og sørg for at tjekke mig om IG-konsekvenser. Med hver upload laver jeg også et giveaway, hvis du vil være en del af det, skal du sørge for at følge.

Glem ikke, hvis du har brug for et modstandsbånd, kan du hente et på thenx.com/shop. Vi har en række forskellige modstandsbånd med forskellige modstandsniveauer.

Alle fungerer godt, afhængigt af hvad du arbejder for. Sidst men ikke mindst, før jeg går, lagde vi bare alle vægtveste inklusive de sorte vægtveste, der altid er udsolgt, tjek dem lige nu på chrisheria.com og få dine, før vi alle er udsolgt igen du er der allerede, tjek den helt nye Heria-kollektion.

Jeg har i tidligere artikler set de hvide joggebukser, de sorte joggebukser, træningsbukserne, endda de shorts, jeg har på mig lige nu, lige nu på chrisheria.com. Og vi ses næste søndag kl.

USA østlig tid.Mad kærlighed, fred ud. (Glad musik)

Fungerer modstandsbåndstræning virkelig?

Modstandsbånder en stortræningværktøj ikke kun fordi de er super overkommelige, transportable og alsidige, men fordi de kan hjælpe med at målrette mod større muskler såvel som mindre stabiliserende muskler.19. mar 2021

Vidste du, at modstandsbånd først blev anerkendt i 1896, da en schweizisk ved navn Gustav Gossweiler ansøgte om patent på en elastisk træningsanordning? For at erstatte andre apparater som 'gymnastikudstyr' lagde Gustav grundlaget for yderligere patenter med sin opfindelse den dag i dag. Og ja, de gummiagtige, rørlignende porta. ting er blevet temmelig populære gennem årene, spørgsmålet er, bygger de faktisk muskler? Lad os få en ting ud af vejen først, jeg er en begynder, absolut positiv, du vil se resultater med bånd.

Begynder, du har held. De vil være lydhøre over stort set enhver form for øvelse, inklusive bandøvelser. Lad os få et par andre ting ud af vejen.

Bånd er gode for folk, der gennemgår fysioterapi, genoptræning og ældre, da de er langsommere at handle, for det meste lettere at kontrollere og nemme at gøre derhjemme. Og ja, bånd er ekstremt bærbare i alle forskellige regnbuens farver med meget forskellige modstande, der kan udføre mange meget forskellige øvelser. Store! MEN! Nu kommer vi til de gode ting.

Kan det give jer alle gode gevinster? Vi ved, at forskning helt sikkert viser en masse muskelvækst og styrkefordele, når det kommer til begyndere. Men når du kommer ud af, hvad atleter omtaler som 'nybegyndere', er det meget vigtigt for vækst, at du bruger progressiv overbelastning og stimulerer dine muskler korrekt. Hvad betyder det for bands? Først skal du tale lidt om fysiologien ved muskelsammentrækning.

Advarsel: kedelig videnskab fremad! Sammentrækning forekommer inden for en sarkomer ved hjælp af glidetrådteorien, hvor en reaktion mellem sammentrækningselementerne actin og myosin danner tværbroer. Hovedet på et myosinfilament hæftes fast på et tilstødende actinfilament og danner den såkaldte 'bro' og trækker derefter sugekoppen mod midten af ​​sarkomen. Jo mere han trækker, jo kortere går muskelfibren fra lige missiler til pistoludstillingen! Baseret på de forskellige længder af muskelfibrene ændres den kraft, som du kan generere nu.

Kraftgenereringen er den længste på grund af den lave kontakt mellem de kontraktile elementer og den laveste. I mellemområdet er kraften højest, når det meste af berøringen sker. Og så igen svagt på den korteste længde, hvor du er fuldt bøjet på grund af overlapning.

Tag for eksempel dette funky scenarie. En fyr trækker en sten, hvortil han er fastgjort et reb. Da han løsner rebet, beslutter en anden fyr at slutte sig bag det og hjælpe, hvilket skaber mere trækkraft.

Jo mere du trækker, jo flere mennesker hjælper og producerer mere magt! På et tidspunkt løber de ud af rebrummet og begynder at tage et skridt tilbage. Men de vidste ikke, at en anden gruppe trak en anden sten lige bag sig. De to grupper kommer i vejen for hinanden og tvinger nogle mennesker ud, og styrkeproduktionen mindskes.

Anvend dette nu til produktion af muskelstyrke, og du vil se et diagram som dette: W stærkest i starten, stærkest i midten og svagt igen i slutningen. Jeg er ikke sikker på, at dette giver mening

Alligevel! Du undrer dig sandsynligvis, 'Hvordan i helvede har dette noget at gøre med modstandsbånd?' Godt

Det skal jeg fortælle dig!

Efter at jeg forklarede, hvad det betyder for dine traditionelle håndvægte! Nå, hvis jeg skulle tage en vægt, som jeg ret sikkert kan løfte i midten af ​​bevægelsesområdet, hvor jeg er mest magtfuld, er vægten sandsynligvis stadig ikke god, fordi jeg ikke kan løfte den til reps i den svageste del af området . Det betyder selvfølgelig, at jeg bliver nødt til at gå lettere. Men nu er vægten i midten for lys, og det er ikke mig, jeg får den maksimale stimulus, jeg har brug for for at vokse.

Og når det kommer til biceps-krøllen, får jeg heller ikke meget stimulus i sidste ende. Jeg ved, jeg ved, jeg sagde, at i slutningen af ​​bevægelsen er du også svagere, men i dette tilfælde er det, der i biomekanik er kendt som et øjebliksarm, meget kort, hvilket betyder, at modstandslinjen er meget tæt på aksen, i dette tilfælde din led eller albue. Jo kortere momentarmen er, desto mindre kræves der for at bevæge en genstand, så biceps-krøllen genererer ikke meget kraft i sidste ende.

Jeg har sandsynligvis forvirret dig endnu mere end før, men lad os gå videre

Okay, lad os endelig se på modstandsbånd. Modstanden af ​​elastikker er forskellig fra traditionelle vægte. Fjols! Forskellen er, at jo mere du trækker gennem bevægelsesområdet, jo mere du trækker, jo større er modstanden.

Det vil sige, i begyndelsen er spændingen og modstanden lavest og derefter højest i slutningen af ​​bevægelsen. I tilfælde af bicep-krølle er det dog godt, for det er det, du vil have! En voksende modstand, fordi du er svagest i starten, stærkest i midten og svag, men lavere øjebliksarm i slutningen! Men det er ikke egnet til ALLE øvelser. Tag f.eks. Sidestødene, hvor du kæmper dig hårdt op, fordi øjeblikket armbevægelse er meget større.

Og nogle ledbånd, især loo p ledbånd, der er stærkere, har en ekstrem bred vifte af modstand, som denne, hvor den strækker sig fra 50 til 125 pund kraft, næsten tre gange så meget fra start til slut! Så dette er en kæmpe ulempe ved modstandsbånd sammen med det faktum, at du vil vokse ud af de meget lette bånd meget hurtigt, og derefter bruge de tungere bånd bliver svært, fordi det begynder at trække dig i stedet for at du trækker på det. Hvad angår gevinster, ser det ud til at være gennemførligt, men kun i et vist omfang Hold et øjeblik

Vi ved, at vægte har en konstant belastning, hvilket kan være god, men det betyder også, at det midterste bevægelsesområde ikke har tilstrækkelig modstand til at generere en optimal stimulus. Og vi ved, at bånd er gode på grund af kontinuerlig stress, men for lave i starten og for hårde i sidste ende. Så hvorfor ikke kombinere dem? (Windows ta-da!) Det er rigtigt! Tilføjelse af bånd til dine vægte er sandsynligvis den bedste måde at udjævne forskellene i muskelstyrkeproduktion på. det betyder flere stimuli, mere volumen og store øg gevinster! Faktisk bakker undersøgelserne op, hvor det endda blev fundet, at forsøgspersoner forbedrede deres maksimale gentagelser med hensyn til styrke dobbelt så meget med bånd end med vægte alene. (Resultaterne kan variere) Benyt bånd ved blot at bruge dem i dine øvelser nu.

Men hvis du vælger at bruge stropper alene, kan du muligvis bruge dem som et opvarmningssæt, før du hopper i vægten. Nogle mennesker finder det endda nyttigt at supplere en træning med båndøvelser i slutningen af ​​dagen skrue op for lydstyrken lidt og skabe en tungere pumpe. Og du har sandsynligvis endda nogle gode ideer til at bruge sammen med dine bands.

Og hvis du gør det, del det i kommentarerne! Alligevel håber jeg, at denne artikel var mere nyttigt end forvirrende, og hvis du nød det, kan du lide, dele og abonnere! Som altid, tak for at se!

Hvad bruges lange modstandsbånd til?

At opbygge styrke - hverbåndudøver en særlig kraft på dine muskler, når de strækkes og kan væreBrugti både over- og underkropstræning. For at forbedre mobiliteten -modstandsbånder en fantastisk måde at hjælpe dig med at forbedre din fleksibilitet, men du kan ogsåbrugdem forbedrer fælles mobilitet.

♪ Bob og Brad ♪♪ De to mest berømte ♪♪ Fysioterapeuter ♪♪ På Internettet ♪ - Hej folkens, jeg er Bob Schrupp Fysioterapeut - Brad Heineck Fysioterapeut - Vi er de mest berømte fysioterapeuter på Internettet - Det er rigtigt, 'Bob, åh vores Efter min mening selvfølgelig Bob. - I dag skal vi vise dig, hvordan du bruger modstandsbånd. Den bedste begynderguide fra Bob og Brad.

Bliv fit og se godt ud. - Absolut Bob. Bob disse fitnessbånd er et godt hjemmefitnessband, der gør dig stærkere, du ser bedre ud, du får bedre balance, bedre kropsholdning, jeg kan ikke sige nok om dem.

Mongoose fuld suspension

Det er alt, hvad jeg bruger nu, undtagen kropsvægt - ja, og hvis du vil have noget bevis, skal du bare gå til Tom Brady, der faktisk, som du ved, beviser Super Bowl MVP-vinderen igen, hvordan han gennemfører sit styrkelsesprogram. Han bruger ikke vægte. -Når du går til de TB12-helseklubber, han har, høres der ingen vægt, og de siger, -Det er alt tape. - Alle laver bands der, og de er mennesker på højt niveau, men vi ved, at terapeuter arbejder på alle niveauer. - Skal vi tale om de to muligheder her, viser vi os selv - - Nå, Bob, vi har en butik, nogle butikker - Forresten, hvis du er ny på vores kanal, skal du tage et sekund for at abonnere til os.

Vi leverer artikler om, hvordan man forbliver sund og smertefri, og vi uploader dem hver dag. Besøg også bobandbrad.com, gå til konkurrenceområdet, vi giver altid noget væk.

Dette er den ene dag, vi forbereder os til den næste artikel-tombola. - Ja-- - Så det starter i morgen. - Ja, se bare i morgen, så ser du det. - Ja, se i morgen, eller du kan, hvis du kan deltage os på Facebook vil det altid blive fastgjort til toppen af ​​konkurrencesiden.

Gå til Twitter, Instagram eller TikTok, hvis du vil have en 60-sekunders version af vores program. Og ja, vi er på podcasts nu. - Det er rigtigt - Hvem er det ikke? (Brad griner) - Jeg tror, ​​min udlejer, åh ikke min udlejer --- din udlejer? - Ja. (Bob og Brad griner) - Udlejer her. - Ja, så Bob, lad os fortsætte med bandingen.

Så hvis du er nybegynder, og du vil starte, fordi du ikke vil gå ud og købe nogle vægte. Du vil træne derhjemme igen, dette er bare en glimrende mulighed. Jeg viser dig, eller vi viser dig to forskellige typer bandinger.

Jeg kan virkelig godt lide de loopbånd, jeg lige er startet i løbet af de sidste seks måneder, og selvfølgelig de traditionelle bands, der ligner dem. Normalt når du køber et sæt online, eller hvor du kan få dem, kommer de i sæt. Vi har sæt, som vi virkelig kan lide, vi har vores navn på dem, men de er meget modstandsdygtige over for andre stropper - disse kommer også med håndtagene - ja vi har fem løkker, en meget stærk over for den lettere.

Hårhåndtagene, der følger med løkkerne. Nu med båndene er der fem. Det er virkelig almindeligt, at du får fem bands.

Der er lidt forskellige forskellige klip. Vores ene her har en stålring og en dejlig karabinhage r stålclips. - Og jeg lægger dette håndtag mod hvert håndtag.

Det er et rigtig flot håndtag. - Du kan, du kunne --- Du kan få nogle rigtig billige ting. - Men det er gode håndtag. - Ja, disse er pæne. - Vi ville ikke være uønsket.

mountainbike affjedring

Der er ankelstropper, der kommer, og vi viser dig, hvordan du bruger dem. Nu med bandet har du sandsynligvis ikke en praktisk måde at hænge bandet på væggen. Så hvad vi giver dig, eller hvad de ofte giver dig, er en af ​​disse kaldes et døranker.

Jeg kalder det dørankeret. Noget er svampet her. Du åbner døren, og de viser dig, hvordan du gør det. - Du holder dette i døren og lukker det, og så har du en løkke, som du kan forankre dit tapeværktøj.

Vi har ikke et dørhåndtag eller en dør ved hånden. Så vi skal bruge vores vægankre, og du kan se øvelsen meget godt. Vægankrene fungerer forresten meget godt.

Derfor lavede vi dem, men det fungerer godt på dørene, mens du kan gøre det på forskellige niveauer --- skal du sørge for, at døren er sandsynlig? låst, eller ingen bruger det, når du går igennem det. - ja, for når du gør, kommer der nogen ind fra den anden side og åbner en dør, så vil den - snuse efter dig. - ja, så vær forsigtig med det.

Okay, Bob, mere? - nej - Vi har syv forskellige øvelser. Det viser dig en relativt komplet kropstræning. - Jeg har mit træningstøj på Brad. - Ja, det er rigtigt, du ved, og det er det smukke ved det.

Du kan gøre dette uden træningstøj. - Ja, og du kan gøre dette på kontoret, og dette er en fantastisk kontorøvelse, hvor du arbejder på kropsholdning. Så du kan faktisk gå i forskellige retninger her.

Jeg kan godt lide det, hvor jeg faktisk vender udad og samtidig klemmer mine skulderblade - lige her. - Ja - nu gør han det. Du kan gøre det på forskellige niveauer.

Du kan gøre det, du ved, hvis du har døren, kan du fastgøre den øverst på døren og skub den ned halvvejs op ad dørhåndtaget, der vikles rundt om dørhåndtaget, det kan også være en god mulighed. Jeg kommer videre her. - Nu laver jeg bare en fuld omvendt denne gang, ved du, jeg laver ikke en sådan ekstern rotation, som går baglæns - Så du kan gøre det med en løkke, og du kan gå sådan.

Nu uden at gå til anker er det sandsynligvis ikke så godt. Men det giver dig stadig kropsholdningsøvelser, og jeg kan gå sådan. - Ja, det er en anden, du kan bare sidde ved dit skrivebord og gøre. - Ja nøjagtigt. - Nå, ja, jeg vil nummerere --- Normalt gør 10-15 af dette til at begynde med. - Undskyld, jeg går til det nederste anker.

Når du køber disse ankre fra os på Amazon, får du tre. Hvis du køber dem fra vores websted, får du fire - højre. - Vi smider bare en ekstra til samme pris. - Ja, det er en god aftale.

Nu ville jeg vise dig, hvordan du laver biceps med ankeret på dette niveau. Jeg viser dig, hvordan du laver sløjfer, fortsæt Bob - nu kan du faktisk ligge på gulvet og gøre disse to. Der er mange forskellige måder at gøre det på. - Jeg gør dem altid liggende på gulvet. - Hvis du vil gøre begge arme på samme tid, kan du gå videre og arbejde sådan.

Hvad jeg kan lide at gøre er, at jeg normalt opvarmer dem sådan, og så når jeg faktisk ud til de to sådan her og arbejder lidt hårdere for at få den kraft. - Og den anden, du kan bare fordoble modstanden, som Bob gjorde, eller bare gå væk fra væggen, og det øges - Åh ja. (Brad knurrer) Og den anden ting er, du kan tilføje bands.

Ret. Du kan have tre til fire bånd på samme tid. Ret, Bob.

Når du først har løkken, kommer løkkerne med håndtag, hvilket er rart. Du kan stå sådan og udøve dine bicep-krøller sådan. Du kan gøre hvad Bob gjorde og gøre to.

Åh ja, åh godhed, og det fungerer. Og igen vil 10-15 reps af dette være godt for din biceps, okay - du er også ret klar til den næste. Brad, er du ikke squats, er du god med det? - Der er to forskellige måder, du kan squat på.

Du kan gøre det sådan. Og du ved, det hele afhænger af dit komfortniveau. Du ved, hvor langt du går ned, men vi fraråder altid at gå ud over en 90 graders squat, jeg ved ikke, om jeg kan gøre det.

Fordelen med løkkebåndene, som jeg virkelig kan lide, er at du ikke har brug for nogen håndtag. Og det er meget bekvemt for Meis, du pakker det sådan op og gør, det er sådan, jeg laver mine squats derhjemme. Og jeg kan lide det, det virker bare mere behageligt, men du ved, at begge disse fungerer fint til en vis grad - Ja, det gør jeg ikke, jeg holder det bare fra min hals, men kraftens tyngde er på mine skuldre, og det er komfortabel.

Dette er også en god øvelse der. - Og så har du en anden båndbredde, så det giver dig noget andet modstand. - Jeg ved ikke, om du kan gøre det, ikke? - Jeg kan også Bob Jeg trækker mig op Ja, det kunne jeg ikke i første omgang. - Åh dette er en mester. - Ja, dette er virkelig hårdt, men ja. - Wow. - Jeg har det stærkt som betjent Bob. - Du er stærke som politimand.

Jeg er nødt til at give dig kredit Brad. Så her skal jeg arbejde på at komme rødt rundt. Og du sagde, det fungerer meget bedre med sko, men --- det tror jeg, det gør. - Jeg har ingen sko i dag. - Men du behøver ikke, du behøver ikke nej.

Du kan fortsætte, og så arbejder jeg mig den ene vej, og jeg arbejder mig den anden vej, og du er, jeg arbejder på hoftebortførerne, musklerne på den side af hoften. Nu kunne jeg også komme og hoppe lidt. - Visst, du kan se på det og sige, 'Nå, jeg ved det ikke, det ligner ikke meget af en øvelse, men jeg synes det er fantastisk.

Som terapeuter ved vi, at disse hofte muskler er meget vigtige for din balance og stabilitet, når du går - det er en rigtig funktion - du ved, og hvis du kan, kan du faktisk gøre det med ledbåndene, jeg kan godt lide det, fordi det virker lidt bedre til dette, men på begge måder fungerer det fint, men du kan se, hvordan du kan få det til at fungere, ved du, forskellige hastigheder lidt hurtigere, hvis du har det godt. Første gang du træner, skal du vænne dig til at arbejde med ledbåndene. Efter cirka fem eller ti gange vil du føle dig godt tilpas med det, du vil lære ting udenad.

Og antallet af øvelser, du kan gøre, er uendeligt. Jeg mener, det fortsætter bare, og fordi du ikke er begrænset af bevægelser, kan du gå nogen retning - den næste skal vi vise dig hvordan - ja, vis en med dit ben - så der er en lille velcrolukning, der går rundt din ankel. Jeg har allerede en her.

Vi tager det røde bånd og forbinder dette. Det fungerer så godt. (sukker tungt) her og her - og hvis du vil have booyah-pinden for en lille balance eller en stol - stol, sukkerrør, sukkerrør, eller måske har du ikke brug for en, hvis du virkelig er en god balance, velafbalanceret læge Tilføj.

Så vi skal arbejde hoften i fire retninger for at være komplette. Det er en dejlig voksende muskel, og det ved du, jeg går her for at gøre den stærkere. Hvis det er for meget, kommer jeg tættere på væggen.

Så vil jeg gå 90 grader, hoftebøjning. Nu er alle de øvelser, du laver med Bandsit, vigtige for at du laver meningsfulde bevægelser. Begynd ikke bare at gøre ting skøre.

Bare vær meget god træning, der kontrolleres. Og igen, 10 til 15 reps. - Ja, du får ikke meget styrke, hvis du bare træder ud og går med momentum.

Du er nødt til at opbygge musklerne. Nu med denne øvelse sørger alle fire faktisk for, at dette ikke sker. At din krop ikke går med dit ben, den forbliver oprejst, god kropsholdning - jeg kan godt lide igen, hvor funktionel denne er.

Jeg mener, dette fungerer virkelig på din balance. Det bliver kernen. Det bliver, du ved, ryggen, og det giver plads til maven. - Ja, det vil vi ikke gøre, det er stort.

Og det er derfor det er rart at have noget at holde fast i. Men du ved, hvis du har en rigtig god balance, og du ved, at du kan gå sådan, når du er avanceret, og du virkelig føler, når du er atletisk, så gør alle fire. Ja, så tilbage til starten - Sikker. - Så det tager sig af hofterne og stående, og det bringer din balance.

Det er en dejlig afbalanceret rutine. - Så jeg er ikke sikker på, hvordan du ville gøre det, Brad, Overhead? Det er hvad du vil gøre - Åh, jeg viser det, jeg ved ikke, om du har noget andet, men det er dette kan være et mesterværk, eller du kan placere ankeret hvor som helst ved hjælp af døren et eller andet sted i midten.

Men jeg skal faktisk - - - Vil du have det dybere? - Nej, det er fint. Så det er en ting, det kan jeg godt lide, fordi det bringer hele kernen frem, og jeg balancerer det også. Og hvad du skal gøre er bare at komme frem og stramme dine mave muskler, komme frem lige.

Så båndet ikke støder på dit hoved. Det er den eneste grund til, at du går til højre og arbejder musklerne til højre. Gå derefter næste gang til den modsatte side af hovedet.

Så det er bare, ja, så vi knytter os bare, og du ved, dette er mere en kropsøvelse, du går lidt længere, mere modstand og gør 10 til 20 af disse, og du vil føle, at kernen fungerer rigtigt det også slapper lidt af der - ja. - Hvis du trækker ned. - Okay, og på den sidste er vi allerede på nummer syv. - Ja. - Skal vi- Hvilken vil du bruge Brad? - Sæt det i midten. - Okay.

Du har det meget godt med, ja? - Det er perfekt, ja. Det grønne vil være lidt stærkt, men det er fint synes jeg. Nu er dette en aerob øvelse, som du kan gøre med båndene.

Og det er sjovt indendørs løb, jeg kalder det. Hvis du har det, så holder du det. Gå ud, og vi løber bare med modstand.

Og det fungerer forbandet godt. Loopbåndene er faktisk overlegne. - Ja det er de. - Men det er fint.

Det øger din puls, og du får motion. - Hvis du gjorde det regelmæssigt, ville jeg bruge loopbåndene. Fordi en ting disse er stærkere, og du kan faktisk få nogle ret gode modstande.

Vi går med de højere. - Ja, faktisk i går begyndte jeg med det røde og gik derefter til det næste og derefter tilbage til det røde. Jeg tog intervaltræning. og det var godt at få forskellige modstande til forskellige træningsprogrammer.

Så her, bare tag dit våde løb. - Ja, du behøver ikke engang at holde hende. - Jeg holdt håndvægte i mine hænder.

Og så kan du dreje sidelæns. Dette er en stor fordel ved sløjfen i forhold til de andre ledbånd, hvor du nu bevæger dine hofter i en anden retning. Det sikrer, at du kan gå begge veje og endda gå baglæns for at skabe de quadriceps, som jeg begynder at få åndenød, når jeg begynder at arbejde.

Så jeg træner intervaltræning med disse 30 sekunder til, 30 sekunder slukket, måske skifte til det højere bånd, næste gang 30 sekunder til og 30 sekunder slukket - det understøtter dig faktisk også. Så det hjalp din balance. - Åh det er det. - Du tror, ​​det ville forstyrre din balance, og det kunne være, hvis du har en for tung, kan det trække dig sådan, men normalt holder det dig. - Ja, jeg startede med den enkle, og du vil være fortrolig med det.

Er det min yndlings indendørs løb, fordi jeg gør det? Jeg kan ikke lide at løbe på løbebåndet. - Jeg kan heller ikke lide det. - Jeg elsker at løbe udenfor, selvom det er en god mulighed. - Og hvis det er 20 som i dag, ved du, ikke en særlig god idé. - Wow, dette er god begynderuddannelse, Bob. - Okay, glem ikke Brad, og jeg kan ordne alt - Undtagen - Et knust hjerte. - Det har ikke noget med Bob at gøre. - Vi kan arbejde på hård fitness - Ja, lad os gå - Hjerte. - Kardiovaskulær ja, det bliver endnu et kapitel.

Er spændingsbånd det værd?

Men hvis du ønsker at få nogle alvorlige muskler og dramatisk omdanne din krop, får vægte dig bedre resultater (og hurtigere). Hvis du allerede er strimlet frastyrketræning med vægte dogmodstandsbåndkan bestemt være fantastisk til at bevare muskler.

Gør modstandsbånd din bum større?

Gør Booty BandsOpbygge muskler? Ja, men der er en fangst. 'Booty bandøvelser hjælper med at isolere og målrette og dermed aktivere,detmindre glute muskler: glute minimus og glute medius, 'sagde hun. Dette er isærdetsag hvisdu ermere af en nybegynder, der aldrig har brugt dem før.20. aug 2019

Hvilket er bedre modstandsbånd eller vægte?

Men hvis du ønsker at få nogle alvorlige muskler og transformere din krop dramatisk,vægtefår digbedreresultater (og hurtigere). Hvis du allerede er strimlet fra styrketræning medvægteselvom,modstandsbåndkan bestemt være fantastisk til at bevare muskler.

Er bands bedre end vægte?

Undersøgelsen viste, at modstandbåndviser lignende resultater somvægtei både over- og underkropsøvelser. Modstandbånder ikke nødvendigvisbedre end vægte, men de giver lignende fordele ved styrketræning specifikt.8. aug 2019

hytteost inden sengetid

Bygger bånd muskler?

Modstandbånd kanvære vant tilopbygge musklernår de rekrutterer stabiliseringmuskelgrupper og giver ekstra intensitet til allerede udfordrende kropsvægtøvelser. Nøglen er at bruge en 'progressiv overbelastningstilgang', gøre lidt flere sæt og reps over tid og parre træning med korrekt ernæring.

Bygger modstandsbånd muskler?

Modstandsbånd kantilføjemuskel-bygningstyrke til de fleste typer træning. De er også fremragende til rehabiliteringmusklerefter skade.Modstandsbåndkommer i flere styrker, hvilket gør dem meget anvendelige af de fleste mennesker.3. mar 2020

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Kortlæg min brug af dataforbrug - levedygtige løsninger

Hvor meget data bruger Map My Run pr. Time? omkring 2,19 MB

Grusveje over Amerika - svar på problemerne

Kan du køre over USA på grusveje? Ja, der er en grusvejsrute fra øst til vest over USA, og den er næsten dobbelt så lang som Great Divide Mountain Bike Route. Vær ikke overrasket, hvis du ikke har hørt om det.

Indgroet hår i muldvarp - en løsning på

Kan der dannes en bums under en muldvarp? Bumser kan dannes på enhver overflade af huden, der har hårsækkene, inklusive muldvarpe. Disse bumser kan vokse dybt inde i muldvarpen som en knude eller tættere på overfladen som hudorme, whiteheads, pustler eller papules. Hvis en bums er inde i en muldvarp, kan du føle, at den er hævet og øm at røre ved. 14 сент. 2020 г.

Stigning i træning - hvordan man tackler

Er det godt at løbe op ad en bakke? Bortset fra muskelopbygning, styrke og hastighed hjælper løb op ad bakke også med at regulere det kardiovaskulære system, arbejder muskler, der er vanskelige at træne, forlænger kalve, fremmer løbestilling - dybest set alle de vigtige ting, løbere har brug for at komme videre, hvorfor vi besluttede at dybt ned i det hele og give dig en

Token hjul - finde løsninger

Er symbolhjul noget godt? Token har produceret nogle fremragende sæt i årenes løb, og Prime Ventous Carbon Disc Road hjulsættet er ingen undtagelse. Bygningskvalitet er fremragende, de ser godt ud, fungerer rigtig godt og er også ret gode.