Vigtigste > Øvelser > Nummer 1 vægttabspille 2016 - almindelige svar

Nummer 1 vægttabspille 2016 - almindelige svar

Hvad er den stærkeste vægttabspille på markedet?

Phentermine-Topiramate forlænget frigivelse (Qsymia) ermest effektive vægttab medicintilgængelig til dato. Det kombinerer en adrenerg agonist med en neurostabilisator. Daglige doser med fire styrker starter ved 3,75 / 23 mg til 15 mg / 92 mg. Voksne med migræne og fedme er gode kandidater til dettevægttab medicin.

campy skivebremserJeg formoder, at du har været på internettet før og derfor har set mange reklamer for behandlinger, der angiveligt hjælper dig med at tabe dig 'med et mærkeligt trick'. at have opdaget, hvad der er beskrevet som 'træning i en pille'. Kontakt mig! Hvis disse ting virkelig virkede, ville jeg tale for alle ved at sige: HOLD DIG SELV OG TAG MINE PENGE! Desværre er der meget lidt videnskabeligt bevis for, at ethvert lægemiddel får dig til at tabe sig på en sikker og sund måde.

Imidlertid er der virkelig nogle lovende behandlinger i øjeblikket under udvikling, der vil hjælpe dig med at miste mindst NOGET baseret på nye beviser for, hvordan din krop absorberer næringsstoffer og bruger energi. Så sæt dig ned, nyd din lille bacon-sandwich, når vi går igennem fakta og fiktioner om vægttab i en pille. Lad os starte med, hvad din læge virkelig kan gøre i dag.

Fordi: Du kan faktisk få vægttabsmidler fra prescr iption, og de findes i to grundlæggende kategorier: appetitundertrykkende midler og fedtblokkere. Appetitundertrykkende midler virker ved at blokere din krops evne til at genoptage de kemiske signaler, din hjerne bruger, neurotransmittere til at regulere sult. Du har sikkert hørt om nogle af disse neurotransmittere - serotonin og noradrenalin.De frigøres fra din hypothalamus for at få dig til at føle dig 'fuld'. Så hvis et kemikalie kan blokere din krops evne til at absorbere disse kemikalier, ville du føle dig mæt og spise mindre. Arbejder de? Nå, slags.

Og kun et stykke tid. Når det kombineres med diæt og motion, har undersøgelser vist, at receptpligtige appetitdæmpende midler kan få dig til at tabe omkring halvandet til måske lidt over 2 kg ekstra vægt. Men efter seks til otte uger tilpasser appetitkontrolcentret i din hjerne sig til de nye niveauer af disse neurotransmittere, og fordelene ved vægttab forsvinder.

Fedtblokkere fungerer forskelligt. Hvis du hæmmer et enzym kaldet lipase, der indeholder fedt, skal disse fedtmolekyler opdeles i deres bestanddele - glycerol og fedtsyrer - før de kan passere gennem tarmvæggene. Det skyldes, at fedtmolekyler er for store til at passere gennem dine cellers membraner alene.Lipaser er enzymer, der nedbryder disse fedtmolekyler. Og for at gøre det skal du forpligte dig til dem. Fedtblokerende stoffer virker ved at kombinere dem med lipaser, hvilket forhindrer dem i at binde sig til fedt.

Og uden lipaser, der nedbryder det, går fedt gennem tarmen og ud af kroppen uden nogensinde at blive absorberet. Så fungerer de? Faktisk ret godt. Undersøgelser har vist, at de forhindrer, at ca. 30% af fedtet i din mad optages i din krop.

I to år tabte folk, der tog et fedtblokerende stof, i gennemsnit to og et halvt kilo mere end folk, der ikke gjorde det. Men der kan være nogle alvorlige og ret grove bivirkninger, der giver fedtet i tarmene, at toilettet kan blive mere rodet, fedtet.Så dette er dine nuværende receptmuligheder. Så har du dine over-the-counter vægttabstilskud. Og jeg vil være ærlig over for dig her: næsten alle disse er falske.

Der er meget lidt god videnskab, der antyder, at nogen af ​​dem hjælper dig med at tabe overhovedet.

Ifølge ernæringstilskudskontoret for National Institutes of Health er den eneste - ja, KUN - en af ​​disse, der har overlevet op til velrenommerede undersøgelser OG er lovlig i USA, grøn te. Grøn te indeholder både koffein og en organisk forbindelse kendt som catechiner. Når de tages separat, bidrager de to ting ikke til statistisk signifikant vægttab, men når de tages sammen, ser de ud til at fungere synergistisk.

Koffein stimulerer nervesystemet, som har en termogen effekt: dybest set varmer det din krop op ved at få dit nervesystem til at gøre alt lidt hurtigere. Og katekiner hæmmer virkningen af ​​lipaser, som har en let fedtblokerende virkning. De stimulerer også produktionen af ​​noradrenalin, som hjælper med at kontrollere sult.

Tilsammen har disse forbindelser mild appetitdæmpende virkning, der fungerer på samme måde som grøn te påvirker receptpligtige appetitdæmpende midler, men vi forstår dem ikke alle endnu. Så gode nyheder, ikke? Bare start med at drikke masser af grøn te.

Jeg kan godt lide grøn te. Nå, forvent ikke et mirakel, især når du tilføjer meget sukker som mig. Selv de mest optimistiske undersøgelser tyder på, at drikke grøn te får dig til at tabe et par pund på cirka tolv uger.

Og alligevel kan meget koffein være farligt - det afhænger af, hvad der findes på markedet i dag, det er det. Men hvad med ting, der IKKE er på markedet? De fleste forskere, der er involveret i fremstilling af fremtidens fedtopløsende stoffer, mener, at en kommercielt levedygtig mulighed er mindst ti år væk. Men vi ved lidt om, hvordan det er En vægttabsbehandling, der i øjeblikket er under udvikling, har til formål at handle på din krops døgnrytme.

Vi har allerede talt om dette: dit cirkadiske ur regulerer rytmer i mange processer i din krop, herunder fødeindtagelse, fedt- og sukkermetabolisme, og når dit cirkadiske ur siger, at det er tid til at brænde brændstof, aktiverer det et protein i din krop kaldet REV- ERB-α. Dette protein virker ved at øge antallet af mitokondrier i dine celler. Mitokondrier er som kraftcentrene i dine celler: De optager brændstof og omdanner det til energi, som din krop kan bruge.

Og din krop nedbryder fedtmolekylerne i dine fedtceller for at levere dine mitokondrier. For at finde ud af, hvilken rolle REV-ERB-α kunne spille i vægttab, injicerede forskere det i nogle super-svage mus. Jeg ved ikke, hvad jeg ellers skal kalde hende.

Disse mus var bare ikke atletiske.

De havde dårlig udholdenhed, deres muskler var 60% svagere end normale mus, og deres muskelceller havde færre cellemitokondrier. De var ligesom hvad vi ville være som at sidde i sofaen og spise chips hele dagen. Forskerne injicerede REV-ERB i disse mus.

Og alle deres celler begyndte at producere en masse mitokondrier. Snart var musene i stand til at gå betydeligt længere og længere end ubehandlede mus. Derudover tabte REV-ERB i vægt, og deres kolesterolniveauer blev endda forbedret.

I det væsentlige boostede REV-ERB stofskiftet i hele kroppen: sådan sker det, når du træner meget regelmæssigt. Det har betydet, at musens legeme simpelthen blev brændt for at forbrænde kalorier hurtigere. Selvom de ikke gjorde noget.

Fremragende! Læg det i en pille. Giv dem til mig. Jeg vil tage det.

Så der er et problem, ikke? Bare fortæl mig, hvad problemet er Ved lave doser ser det ikke ud til, at REV-ERB gør noget. Og ved høje doser er det giftigt. Mens det fremskynder mitokondrieudvikling på kort sigt, påvirker det din celles evne til at producere sunde mitokondrier på lang sigt.

Og dine celler har brug for sunde mitokondrier for at holde sig i live.

Da voldsom celledød er noget, vi ønsker at undgå vægttab behandling baseret på REV-ERB vil kræve mere arbejde.

Andre behandlinger under udvikling sigter mod at udnytte den kalorieforbrændende magi af brunt fedt. Brunt fedt er godt fedt. Ja, der er godt fedt.

Du har faktisk to forskellige typer fedtceller i din krop: Hvide fedtceller klæber bare til fedt, når din krop har brug for det. Det er den slags fedt, der giver dig kærlighedshåndtagene og får dig til at vingle. Brune fedtceller er forskellige.

De skal ikke opbevare fedt: de skal BRÆNDE det. Brunt fedt øger din kropstemperatur, når det bliver koldt ved at nedbryde fedt i kemikalier, der frigiver varme. Det kan gøre dette, fordi det er fyldt med mitokondrier. er brune; derfor kaldes de 'brune fedtceller'.

Og mitokondrierne i brunt fedt indeholder et protein kaldet UCP1, der fortæller dem, at de fungerer som små fedtforbrændende ovne. Hvad hvis der var en måde at fremstille hvidt fedt på? Celler i brune fedtceller? Faktisk der er! Måske! Nøglen er et hormon, hvis eksistens i menneskekroppen først blev bekræftet i begyndelsen af ​​2015: det hedder Irisin.

Irrisin viser sig at være et af de mange hormoner, din krop fremstiller, når du træner sammen med mere velkendte som testosteron og adrenalin. Men mens testosteron stimulerer muskelvækst og -reparation, og adrenalin stimulerer nedbrydningen af ​​fedt og sukker i din blodbane til energi, stimulerer Irisin produktionen af ​​mitokondrier og UCP1 i dit hvide fedt, hvilket gør dem til brune fedtceller. Så hvis forskere kan finde ud af, hvordan man lægger disse ting i en pille eller sprøjte, kunne de teoretisk få produktionen af ​​brune fedtceller i overdrive.

Hvilket betyder, at meget fedt ville blive afbrændt uden at du skulle gøre noget. Men da de kun lige har fundet ud af, at der findes irisin hos mennesker, er der stadig en lang vej at gå. En anden mulig behandling er at udvikle en måde at injicere brune fedtstamceller i hvide fedtceller for at lære de hvide fedtceller at fremstille flere mitokondrier på egen hånd.

Forskere ved Harvard har udviklet en forbindelse, der gør det muligt for de brune fede stamceller at gøre dette. Og jeg vil meget gerne fortælle dig, hvordan eller endda hvad den forbindelse er; Men da det sandsynligvis er milliarder dollars værd, er det lidt af en hemmelighed. Og .. vi kender allerede mindst en ulempe ved dette potentielle fedtforbrændende lægemiddel: Forbindelsen tilfældigvis også er et immunsuppressivt naturligt inflammatorisk respons.

Hvilket er virkelig dårligt. Fordi du har brug for dit inflammatoriske respons, så dine immunceller kan nå invaderende bakterier og så videre. Uden dette svar kunne selv mindre infektioner potentielt blive virkelig alvorlige.

Men andre forskere andre steder arbejder på mange andre ting for at gøre det muligt for dig en dag at være doven og have en sund vægt på samme tid. Alligevel skal du ikke hænge dine løbesko op så hurtigt. Mere gå; mindre bacon.

Men tak fordi du så denne episode af SciShow bragt til dig af vores lånere på Patreon. Hvis du gerne vil støtte dette show, skal du bare gå til patreon.com/scishow.

Og glem ikke at være på YouTube for at gå. com / scishow og abonner!

Hvad er vægttabsprodukt nummer 1?

#1Leanbean - BedstVægttabPille - Samlet vinder. Leanbean er en af ​​de få i håndkøbkostpiller, der sætter effektiviteten først. I hjertet af hver daglige dosis sidder 3 g kostfiber glucomannan: Et klinisk bevist appetitdæmpende middel.17. jan 2021

Hvad er den bedste diætpiller?

Her er de 12 mest populærevægttab pillerogkosttilskud, gennemgået af videnskaben.
  1. Garcinia Cambogia ekstrakt. Del på Pinterest.
  2. Hydroxycut.
  3. Koffein.
  4. Orlistat (Alli)
  5. Hindbær ketoner.
  6. Grøn kaffebønneekstrakt.
  7. Glucomannan.
  8. Meratrim.

Er der et vægttabsmedicin, der virker?

Firevægt-tab af stofferer blevet godkendt afdetAmerikansk mad ogMedicinAdministration til langvarig brug: Bupropion-naltrexon (Contrave) Liraglutide (Saxenda) Orlistat (Xenical)4. nov. Feb 2020

Hvorfor taber jeg aldrig?

Derernogle medicinske tilstande, derkankørevægtvinde og gøre det meget sværere attabe sig. Disse inkluderer hypothyroidisme, polycystisk ovariesyndrom (PCOS) og søvnapnø. Visse medikamenterkanogså gørevægttab hårdere - eller endda årsagvægtgevinst.

Hvad er en tynd fedt person?

'Tyndt fedt”Er et udtryk, der refererer til at have en relativt høj procentdel af kroppenfedog en lav mængde muskelmasse, til trods for at have en “normal” BMI. Folk med denne kropssammensætning kan have en øget risiko for at udvikle diabetes og hjertesygdomme.8. juni. 2021

Hvorfor taber jeg mig, når jeg spiser mere?

Hyperthyroidisme eller overaktiv skjoldbruskkirtel udvikler sig, når din skjoldbruskkirtel producerer for meget skjoldbruskkirtelhormon. Disse hormoner styrer mange funktioner i kroppen, herunder stofskifte. Hvis din skjoldbruskkirtel er overaktiv, forbrænder du hurtigt kalorier, selvom du har en god appetit. Resultatet kan være utilsigtetvægttab.

Hvordan kan du se, om du er fedt?

Et BMI-nummer er designet til at giveduen idé om hvor meget kropfedt dighar som et forhold påditvægt til højde. Det måles ved at tageditvægt i kg og dividere det meddithøjde i meter i kvadrat. En læsning på eller over 30 betyderdu''er overvægtige. En læsning ved eller over 40 er alvorlig fedme.

Er det dårligt at være tynd?

Det er bestemt muligt at være farligttynd. Personer med spiseforstyrrelser som anorexia nervosa og bulimi - og de med spild af sygdomme som kræft, aids og hjertesvigt - kan tabe så meget vægt, at de ikke har nok energi eller grundlæggende byggesten til at holde sig i live.

Hvornår skal du bekymre dig om vægttab?

En god tommelfingerregel ertilse din læge, hvisduJeg har mistet et betydeligt beløb - mere end 5 procent af dinvægt- inden for 6til12 måneder. Derudover skal du være opmærksom på andre symptomertiltale med din læge. Husk, ikke allevægttaber seriøs. Det kan ske efter en livsændrende eller stressende begivenhed.

Hvilken er den bedste vægttabspille for kvinder?

Keto piller Avanceret vægttab BHB Salt - Naturlig ketose fedtforbrænder ved hjælp af keton & amp; Ketogenic Vægttabspiller til kvinder [# 1 diætpiller, der fungerer hurtigt for kvinder] De bedste fedtforbrændere til Animal Cuts - All-in-one komplet fedtforbrændingstilskud med termogen og metabolisme

Hvilket er det bedste vægttabstilskud på Amazon?

Life of Life Raw Organic Fit Powder, Chocolate - Højt proteinindhold til vægttab Universal Nutrition Animal Cuts Powder - Metabolic Enhancer, Nootropics, Carnitine, Nutriana Keto Diætpiller til kvinder og mænd - Keto-tilskud Bhb til ketose - Bhb-salte CLA 3000 Ekstra høj styrke understøtter sund vægtstyring Lean Muscle Mass Non

Hvordan hjælper en vægttabspille dig med at tabe sig?

Selvom de forskellige ingredienser, du kan finde i en vægttabspille, arbejder gennem forskellige mekanismer, er det ultimative mål det samme: ved at mindske energien, der går ind i din krop, eller øge din krops energiforbrug, vil du være på rette vej til at tabe dig mere på kortere tid.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Kortlæg min brug af dataforbrug - levedygtige løsninger

Hvor meget data bruger Map My Run pr. Time? omkring 2,19 MB

Grusveje over Amerika - svar på problemerne

Kan du køre over USA på grusveje? Ja, der er en grusvejsrute fra øst til vest over USA, og den er næsten dobbelt så lang som Great Divide Mountain Bike Route. Vær ikke overrasket, hvis du ikke har hørt om det.

Indgroet hår i muldvarp - en løsning på

Kan der dannes en bums under en muldvarp? Bumser kan dannes på enhver overflade af huden, der har hårsækkene, inklusive muldvarpe. Disse bumser kan vokse dybt inde i muldvarpen som en knude eller tættere på overfladen som hudorme, whiteheads, pustler eller papules. Hvis en bums er inde i en muldvarp, kan du føle, at den er hævet og øm at røre ved. 14 сент. 2020 г.

Stigning i træning - hvordan man tackler

Er det godt at løbe op ad en bakke? Bortset fra muskelopbygning, styrke og hastighed hjælper løb op ad bakke også med at regulere det kardiovaskulære system, arbejder muskler, der er vanskelige at træne, forlænger kalve, fremmer løbestilling - dybest set alle de vigtige ting, løbere har brug for at komme videre, hvorfor vi besluttede at dybt ned i det hele og give dig en

Token hjul - finde løsninger

Er symbolhjul noget godt? Token har produceret nogle fremragende sæt i årenes løb, og Prime Ventous Carbon Disc Road hjulsættet er ingen undtagelse. Bygningskvalitet er fremragende, de ser godt ud, fungerer rigtig godt og er også ret gode.