Vigtigste > Øvelser > Skrå øvelser - hvordan man beslutter

Skrå øvelser - hvordan man beslutter

Hvad er de bedste skrå øvelser?

30Bedste skrå øvelserfor Men
  1. Cross-Body Mountain Climber. Det herdyrke motioner ekstra nyttigt, da det også fungerer som en kardiobevægelse, der også retter sig mod kernen, hovedsageligskråt.
  2. Cykelknas.
  3. V-op.
  4. Hængende forhindring.
  5. Meget vandhaner.
  6. Bjergbestigere.
  7. Russisk drejning.
  8. Woodchop.



Hvad sker der fyre, Jeff Cavaliere, Athleanx.com. I dag fortsætter vi vores Perfect Series, denne gang The Perfect Oblique Workout, eller kalder det noget som kærlighedshåndtagene.

Men der er ingen perfekte kærlighedshåndtag, de er bare fede skråninger. Så vi er nødt til at angribe dem i dag, og jeg vil give dig en trinvis plan for, hvordan du gør nøjagtigt som vi har i alle vores perfekte træningsprogrammer. Når det er sagt, folk, vi ved, at der er et kropsfedtakkumuleringsproblem, der opstår her især hos mænd, fordi vi har tendens til at gemme fedt her ret let.

Og jeg vil være sikker på, at jeg også hjælper dig der, bare være den eneste, ikke et par AB-øvelser eller hældninger, det er det eneste, der får kropsfedt til at forsvinde, gå til athleanx.com/carbs, jeg har lidt en der Ernæringsvejledning Sæt op til dig, hvor vi nedbryder Hvert af makronæringsstoffer, ja, kulhydrater skal være en del af dit overordnede spil, så jeg viser dig de sundere du kan vælge og leder dig gennem en pladefordelingsteknik I brug, der involverer måling og optælling af kalorier, gør det meget lettere. Igen vil jeg ikke svigte dig for at kunne gå derhen og få gratis information.



Nu hvor vi skal gøre her, er vi nødt til at gøre jobbet, så når du slipper af med dette kropsfedt, ser din tro faktisk godt ud. For at gøre det, lad os begynde at nedbryde træningen trin for trin. Som jeg nævnte tidligere, for at udøve skråningerne fuldt ud er du nødt til at sikre dig, at du bruger alle deres evner, og de gør mere end bare at rotere.

Faktisk kan de kontrollere top-down eller bottom-up rotation. Eller du kan bøje dem til den ene eller den anden side, men top-down eller bottom-up. Eller de kan helt forhindre lateral bøjning eller helt forhindre rotation.

Der er meget funktionalitet her, så vi vil sikre os, at vi rammer dem alle. Og med hensyn til deres type er de på grund af kornretningen godt rustet til dette. Hvis du laver din pistol nøjagtigt sådan og lægger den lige tilbage i din hylster, vil du se, at fingeren, der peger ned mod dit affald, der er lige justeret med de eksterne bliques, og de har en funktion, som de leder efter, bringer den ned og over i den retning og fungerer på den måde, har vi tommelfingeren, der peger lodret opad, disse er de interne blik, så de arbejder sammen her, det er det, der gør det så unikt, og hvorfor vi vil sikre os, at vi kan bruge dem med dem alle drage fordel af disse funktioner med specifikke øvelser for at opnå netop det.



Den første ting, vi gør i vores træning her, er at angribe de vigtigste rotationsfunktioner for skråplanerne. Jeg er nok den mest velkendte. Og den, jeg gør først, er rotationen nedenfra og op, fordi vi ved, at øvelserne bliver sværere, når vi først bruger vægten af ​​benene, så vi fastgør dem i begyndelsen af ​​træningen, når vi er friskeste.

lance armstrong 30 til 30

Og den, jeg kan lide her, hedder Archer Tuck, og vi trækker ikke kun knæene tilbage mod brystet, men glider faktisk vores kroppe fra den ene kind til den anden for bedre at placere os selv og skabe en dejlig, stærk sammentrækning, når vi bringer disse ben ind i brystet for at maksimere denne intense sammentrækning ved at dreje til højre og venstre. Og herfra fortsætter vi og arbejder den anden vej - jeg skal rotere fra top til bund, og her skal vi gøre et grundlæggende russisk twist. Og hvad jeg kan lide at gøre her er faktisk at tage benene ud.

Jeg vil ikke trætte hoftebøjlerne. Så i denne særlige træning holder jeg mine fødder på jorden. Men nu laver jeg denne rotation fra top til bund.



Korrekt. Hofterne forbliver nu stabile, men det er spidsen, der roterer oven på den. Og hvad jeg virkelig kan lide at gøre for at forstærke den korrekte mekanik her er, at du fokuserer på, hvad du laver med dine albuer.

Lav en serie af det. Lav en kabelrække og flyt albuerne så langt tilbage som muligt for at forstærke, at du faktisk får en god rotation fra dine skuldre til din torso i stedet for bare at klappe dine hænder frem og tilbage. Vi kalder det ikke russiske vandhaner, de kaldes russiske vendinger af en grund.

Hver af disse øvelser udføres i 45 sekunder med en pause på 15 sekunder, inden vi går videre til den anden. Hør nu, hvis du ikke kan gøre det i hele 45 sekunder, er det fint. Den måde, hvorpå denne træning er struktureret, er at du træner, indtil du endda kan hvile / pause for at komme igennem de 45 sekunder og derefter tage de sidste 15 sekunders hvile, inden du går videre.

Det bringer os ind i den tredje øvelse her, hvor vi fokuserer på denne sidefleksion, nedenfra og op, ovenfra og ned igen, og nedenfra og op fokuserer vi vores indsats på Side Plank Bridge Twist. Jeg dækkede faktisk denne øvelse længe før på kanalen, men det er ikke mindre nyttigt nu. Hvad du opretter er den slags excentrisk kontrol, når jeg falder ned med en lille smule rotation.

Men når jeg kommer op igen, kommer jeg ind i den sideplankeløft og prøver virkelig at skubbe mine hofter op for at skabe den sidefleks, vi taler om. Men også her forbliver skuldrene stabile, og hofterne gør det her - fra bund til top. Jeg gør dette i 45 sekunder på hver side og går derefter videre til næste øvelse, det er her jeg arbejder fra top til bund, og dette kaldes Side Cycle Crunch.

Og alt hvad jeg gør her er at holde mine hofter på plads og fokusere på at bøje min torso fra top til bund. Hver gang jeg indsætter mit knæ, bøjer jeg min kuffert til den ene side og bringer albuen mod det knæ. Dette handler virkelig om god sammentrækning.

Det handler ikke om hastighed, det handler om at få gode sammentrækninger i 45 sekunder i træk. Igen skal du nærme dig både højre og venstre side, inden vi går videre til næste øvelse. Og her begynder vi at gøre den del, som de fleste mennesker gør, glem venligst at gøre, og det er anti-stuff eller anti-lateral kontrol og anti-rotation kontrol, og vi starter her med den Anti-laterale bevægelse.

Jeg elsker den her. Det hedder Side Plank Walk through. Jeg går ind i en statisk sideplankeposition.

Og nej, jeg kan ikke lide noget statisk, som du ved, og planker med hensyn til hvad de tilbyder dig, vi kan gøre så meget bedre end det, og det giver os chancen for bare at gøre det, vi kommer på denne sideplank Hold, men vi gør det lidt mere dynamisk nedenfor. Så vi går med fødderne på denne måde, og du kan se, når jeg løfter det andet ben op og kører det til mit bryst, jeg understøtter faktisk hele vægten af ​​sideplanken gennem kun et ben i modsætning til fodkontakter på to. Det gør det selvfølgelig vanskeligere.

Dit job er at forblive så stiv som muligt på undersiden, så din krop ikke falder ind i denne bøjning. Derfor er den anti-laterale bøjningskomponent. Vi arbejder hver side yderligere 45 sekunder og hviler om nødvendigt.

Dette kan være lidt vanskeligt, men da dette er en isometrisk øvelse, vil du være bedre rustet til at gøre det på dette tidspunkt, da du vil være stærkere der end koncentrisk. Hvilket bringer os til den sidste øvelse her, anti-rotationskontrollerne, og det er noget, der hedder The Wall Lock. Og hvad jeg laver her er at sætte min hånd i kontakt med væggen og derefter lægge min modsatte hånd på håndleddet for at låse mig på plads, en stiv torso, der peger lige frem for, hvad den vil gøre, give efter og dreje mod væggen .

For at forhindre rotation skal du aktivere den skrånende side på den modsatte side af væggen og holde den stærkt. En isometrisk træning, udfordrende, men kan også udføres på dette tidspunkt, hvis du er træt, fordi det er lettere end den koncentriske øvelse . Så vi klikker ind og holder der i 45 sekunder på den ene side og selvfølgelig roterer 4 på den anden side omkring 5 sekunder.

Når du lægger alt dette sammen, skal du lave 45 sekunder ad gangen til 10 øvelser. Få adgang til et bånd femten sekunder imellem for en samlet træning på 10 minutter. Du kan lave et godt bandbytte med de to øvelser.

Vi starter i omvendt rækkefølge til antirotationsøvelsen, prøv dette bandede trin, vi kalder Oak Tree Step-out. Bring båndet på plads midt på brystet, og du træder bare ud og øger modstanden mod båndet og dets tendens til at ønske at vride dig i den modsatte retning. Vrid ikke alt, modstå det og gentag gentagelserne på begge sider i 45 sekunder.

Og selvfølgelig den sidefleksion, som vi laver fra top til bund, jeg elsker denne bandede ElbowThrust. Du kan virkelig få en god intens sammentrækning. Du tager dette i 45 sekunder for hver side at udføre arbejdet med yderligere brug af dette bånd.

Og der har du det, folk, den perfekte skrå træning, der hjælper dig med disse kærlighedsgreb, for når du bygger musklerne nedenunder, og du går til athleax.com/carbs for dit gratis ernæringsråd, som jeg giver dig, har du det perfekte dobbelt combo for at slippe af med fedtet, der dækker dem op nu og få dem til at se bedre ud. og hvordan altid fyrene giver dig skærmbilledet her.

For den fulde trin-for-trin plan gutter for at sikre, at intet overses under en træning. At sætte videnskaben tilbage på plads, altid fyre. Hvis du tager et trin for trin På udkig efter en trinplan, har vi også daglige ernæringsplaner til rådighed for dig.

Du kan gå til athleanx.com. Hvis du fandt artiklen nyttig, skal du sørge for at efterlade dine kommentarer og tommelfingre nedenfor, hvis du kan lide de perfekte træningsprogrammer, fortæl mig hvad jeg ellers kan hjælpe dig med, og jeg sørger for, at jeg gør netop det, hvis du ikke allerede har gjort det, klik på Abonner og slå dine meddelelser til, så du ikke går glip af en ny artikel, når vi sender den, okay, vi ses snart.

Hvilken øvelse fungerer din side abs?

Russisk drejning

Hold en vægtplade, medicinbold, kettlebell eller tung bog imellemdithænder. Hold en flad ryg og vriddittorso tildetvenstre.Detvægten skal vrides med dig. Stop med at vride, når du føler dig strakt indditskråstillinger og trykdetvægt tildetjord.
12. nov. Dec 2019

Udvider skrå øvelser din talje?

Skrå øvelserkan lavedin taljebredere. Hvis du opbygger muskelmasse iskråt, de kan udvikle et bredt, firkantet udseende. Justeredin øvelserutine, hvis du vil være slanktaljesamtidig med at man opretholder en stærk kerne.30. aug 2019

Hej fyre! Jeg er træner Amy Jo hos ATHLEANXX for Women, og i dag skal jeg vise dig noget, der er ret vigtigt. Fem øvelser, der er værst for dine mavemuskler. Er du klar til, at jeg viser dig Kom i gang! Vores allerførste er den berygtede centrifugering med en lys bar eller kost, du har sikkert set det før.

Præcis her. Dette er et nej-nej. Demonstrer lige her for at vise dig, hvad du ikke skal gøre.

Dette er ikke godt for ledbånd i din nedre del af ryggen, og dit bindevæv kan virkelig forårsage skader på nedre ryg. Så gør det aldrig i taljen med to håndvægte. Så du vil sandsynligvis se folk, der bruger to håndvægte til at gøre sidebøjningerne som denne, men at holde den ene på den anden faktisk negerer styrken af ​​abs.

Så brug bare en. Jeg ser det hele tiden, at du kun vil bruge en til at trække dig sammen, ikke to. Så ville du skifte.

Nu forbliver hele styrken her Når du holder to håndvægte, når du går ned ad den side, hjælper dig med at rejse dig igen, så undgå at bruge to håndvægte eller hjælp en anden, og lad dem vide, 'Brug bare en. 'Næste er en anden vridningsøvelse, som du bør undgå. Nummer tre: lige her.

Så hvis du har problemer med lænden eller rygsøjlen, skal du altid undgå at vride. Dette er som et russisk twist, måske med en sund rygsøjle eller virkelig veludviklede mave- og kernemuskler, det kan gavne dig. Men for en person, der ikke har eller har ingen rygproblemer som jeg sagde, øger det kun risikoen for skade eller skade på din rygsøjle yderligere.

Skader på ledbånd og bindevæv en gang til. Så undgå at vride det. Dette er nummer tre.

google maps cykelvejledning

Nummer fire er svømmer spark, hvilket igen er fantastisk for dig, men når det gøres forkert, er de ikke særlig gode. Så når du lægger dine fødder ud, ser du dette ofte, kom op. Så du ser buen i L-ryggen, og når du sparker sådan, træner du bare dine hoftebøjere, og den trækker på din ryg, og du bliver skadet og udvikler stærkere kernemuskler, så svømmer spark.

Dette gøres rigtigt. Så sørg for, at nogen forbliver rigtige. Vores sidste nummer fem: lige her, tilbage på stangen. og jeg har også set denne - og du dukker op igen og derefter tilbage i midten, dukker op igen.

Du vil se, at også denne er berygtet for din talje. Men du vil undgå det, fordi det ikke er meget godt igen på den lave rygsøjle lige her. Vi er bøjet, det kræver meget pres og styrke her, og det tager overarbejde.

Især når du ikke har tilstrækkelig kernestyrke til at holde dig selv oppe. Så det er virkelig ikke godt for os at vride vores torso i et ulige interval, ikke engang nødvendigvis i taljen. Så disse top 5 abs bør undgås.

bloddoping under cykling

Bliv skadefri mine venner, fordi vi vil have et langt liv. Vi vil gerne gøre det, når vi er 60 og 70, ikke? Øvelser, der ikke er gode for dig, eller som beskytter dig, og sørg for at du er i god form, når du træner din mavemuskler. Tak fordi du kom med mig! Efterlad os en kommentar nedenfor om andre øvelser, du måske ved, der ikke er særlig god for dig, eller som du allerede har haft et par problemer med.

Vi vil meget gerne høre fra dig. Tjek ATHLEANXX for kvinder. Jeg er Amy Jo, vi ses næste gang.

Er skrå kærlighedshåndtag?

Sidenkærlighed håndtagfedt sidder på siden af ​​abdominalområdet, mange mennesker tror, ​​at en typisk ab-træning vil sprænge den væk. Dette er ikke tilfældet.Kærlighed håndtagligge oven påskråt, som er en meget specifik gruppe af mavemuskler.26. nov. 2013 g.

Hvad sker der fyre? Jeff Cavaliere, ATHLEANX.com. I dag vil jeg give dig en strategi for, hvordan du kan slippe af med dine kærlighedshåndtag en gang for alle.

Det seje er, at vi faktisk starter øverst, hvem der er værst, dem der virkelig hader kærlighedshåndtagene lige nu, fordi de ser dårligst ud. Du skal starte med en anden strategi. Så når vi kommer tættere på målet, ændres strategien.

Så lad os starte med toppen. Når du har meget kropsfedt, er det første, du skal gøre, at se mig i øjnene og være enig i, at du skal gøre dette. Du er nødt til at rydde op i din diæt.

Se ikke efter motion eller en sideknude eller noget magisk, som du kan gøre for at slippe af med det åbenlyse, du får det ikke rigtigt. Når det er sagt, er du ligeglad med hvad du lægger i munden, eller i det mindste er du ligeglad. Hvis du gør det, siger jeg dig, vil tingene ændre sig dramatisk på dette område, og det vil ikke vare længe, ​​før det sker.

Nu kan du sige, 'Men Jeff! Jeg ser altid hvad jeg spiser ”eller” jeg drikker kun hver tredje time ”. at være meget bedre end det er For at tabe kropsfedt skal du være i en kaloriefattig tilstand uanset dit vedligeholdelsesniveau. Hvis du gør det, behøver du dog ikke vente med at komme i gang. Det du kunne gøre nu er at arbejde med bredden på dine lats, fordi visuelt, da dine lats er bredere, bliver din talje større på grund af den visuelle forskel og nærhed i området strammere og smallere skal du gøre det, jeg bruger den enarmede række som et eksempel på, hvad vi taler om, hvis du ser på mig, når jeg bringer håndvægten lige op til mit taljeniveau, men ikke ud over min talje, så kontraherer jeg lats aldrig helt.

Jeg træner ham aldrig i hans fuldt forkortede tilstand, og det er det, der forstyrrer lavere lats eller nedture her i lats. Hvilket forresten er tættest på kærlighedshåndtagene. Så hvis du vil oprette den maksimale forskel, skal du træne dine lats.

Så hvad skal du gøre? Jeg ved, at egoløfterne har svært ved det, især fordi vi alle elsker at svinge de store håndvægte og ikke gøre noget for lats. I dette tilfælde skal du. Du er nødt til at sænke vægten, så du kan - uden at vælte - bringe din albue i højden af ​​din krop, men ud over.

Næsten vikles rundt om ryggen I løbet af din træning i lats, vil du føle forskellen, og du vil begynde at se udvidelsen af ​​latissimus og den visuelle indsnævring af taljen. Så det næste trin - forudsat at du stadig er fokuseret på den diæt, arbejder du dig ned, fordi du mister noget af det kropsfedt - du skal arbejde dine mavemuskler. Nu har jeg så mange artikler her om, hvordan man arbejder abs på alle niveauer.

Vi har abs træning for begyndere. Vi har abs træning til avancerede elever. Men du er nødt til at arbejde dine mavemuskler, fordi du i det mindste vil skabe visuel distraktion, hvis ikke andet, lige her i midten.

Det er meget lettere. Abdominal træning tilbyder mange forskellige måder at udføre øvelser på alle niveauer, så alle kan deltage. For det andet kan du begynde at se dine mavemuskler - endda top 2 - med en meget højere kropsfedtprocent.

Selv ved 11%, 12% vil du se dem. Især i det rigtige lys. Så start med at arbejde på dine mavemuskler, bare sørg for at være i overensstemmelse med det.

Jeg forkynder meget regelmæssige ab træningsprogrammer. Du vil være sikker på, at hvis du blander dig - behøver du ikke gøre dette i timevis ad gangen. Minutter er fine Bare sørg for at du er meget konsistent med det, og du vil fortsætte med at arbejde med din diæt.

Nu får vi det under 10% kropsfedtniveau, men du har lidt tilbage her, fordi vi er drenge, og det er hvor vores kropsfedt bæres, så hvad skal du nu gøre her, mens du fortsætter med at arbejde på denne diæt er dette: du vil gerne sikre dig, at du arbejder med dine forbandede skråplaner. Lad ikke folk fortælle dig, at du skal undgå skråplanerne, fordi 'Se, det gør din talje fed. 'Ingen! Dette får din talje til at se fantastisk ud, når du fortsætter med at arbejde på dit kropsfedt.

Ser du, den skrå muskel er den muskel, der løber her, der er ansvarlig for den klump, du ser der på siden af ​​din talje. Det er bare dækket af for meget fedt lige nu. Se på forskellen her på mig.

tværkæde

Hvis du ser på dette billede, er jeg kunstigt oppustet her. Men når jeg slipper af med fedtet, er det den skrå muskel, den nedenunder. Dette er hvad du vil have. Gæt hvad det laver? Se på justeringen af ​​musklen.

Det er faktisk V-linjerne. V-konen. Hvad skaber endnu mere visuel indsnævring.

Du kombinerer det Med din kontinuerligt udviklende mavemasse kombinerer du det med dine forstørrede lats, og du er godt på vej til at se rigtig rigtig gode ting, når du ser i spejlet. Når du træner dine skråninger, kan du gøre hvad som helst. JustSim. Få et bånd.

Gør hvad jeg gør her. Følg fibrene. Jeg taler om det hele tiden.

Hvis du ser på fiberorienteringen af ​​de ydre skråninger og justerer dette bånd i samme retning som disse fibre, og du trækker i den retning; Du vil bearbejde dine udvendige skråninger. Hvis du forankrer båndet i den anden retning og følger de indvendige skråninger - kan du ikke se, men de går der i den modsatte retning - hvis du justerer båndet med orienteringen af ​​disse fibre, og du arbejder din rotation i det modsatte retning, din Rotation ned og ind - du vil se, at disse muskler også udøves. Nu har du en strategi, uanset hvor du er, for at slippe af med dine kærlighedshåndtag.

Men husk, det vil tage noget arbejde. Men jeg vil - altid - præsentere dig for den direkte, ikke BS-måde. Dette fungerer, hvis du følger dette.

Jeg lover dig, hvis du leder efter et program, der henter det herfra og endda tager det videre og sætter det sammen måltid efter måltid for at hjælpe dig med disse mål for fedtreduktion eller endda den træning, vi indarbejder, måske er det ren fedt tab dig, der er lige nu i vores Max Shred-program. Men uanset hvilket program jeg har, er det mest nøjagtige, når du klikker på linket nedenfor, går til vores hjemmeside og tager de to minutter, du har brug for at gennemgå det. Okay folk. Jeg håber, du fandt denne artikel nyttig.

Efterlad dine kommentarer nedenfor. Lad mig vide, hvad jeg skal dække her i fremtidige artikler, og jeg vil gøre mit bedste for at gøre det for dig. Okay, fyre.

Vi ses snart.

Skal jeg lave skrå øvelser?

Detskråt, som løber langs siderne af din kerne, er vigtige for rotationsbevægelser, bøjning fra side til side og beskytter din rygsøjle. At styrke dem specifikt et par dage om ugen er en god ide for dit generelle helbred.1. sep 2020

Er sideplanken god til lille talje?

Sidebøjninger giver virkelig skråningerne en solid træning. Men fordi de involverer brug af mavemuskler og skråninger til at flytte en vægt, kan de tilføje muskler ned ad dine sider.Sideplankerer en megetbedremuligheder for toning af dine skråninger uden at blæse dem op.

Kan du lave skråninger hver dag?

Det korte svar på det første spørgsmål er ja,du kantræne dine mavemusklerhver dag, men jeg tror ikkeduhar brug for at træne dine mavemusklerhver dag.

Hvor ofte skal du lave skrå øvelser?

Når det er sagt,når duhar lyst tilduhar brug for mere af en udfordring, gå videre til den mellemliggende eller avancerede rutine. At målrette mod dinskråtvælg 2–3 af disse direkteøvelserog tilføj dem til din træning to gange om ugen. Mål for 3 sæt med 10-12 reps af hverdyrke motion.1. sep 2020

Gør skrå øvelser tykkere taljen?

Så mens du træner dinskråtvil hjælpe dem med at få bredde fra ekstra muskler, stigningen vil være så lille, at den næppe kan mærkes, så dintaljevises ikke meget tykkere eller bredere. Du kan dogdyrke motionditskråtat tone din mave og opbygge kernestyrke.

Vil 100 crunches om dagen gøre noget?

Desværre, selvom dulave 100 crunches om dagen, mister du ikke fedtet fra din mave. Ikke en chance. Den eneste måde dukantabe fedt fra din mave er at tabe fedt fra hele din krop. Situps ogcrunchessimpelthen ikkegørdette for dig, selvom jeg er sikker på, at du har hørt noget andet.

Hvordan tilføjes skrå øvelser til din træning?

Tilføjelse af en rotation - rotering af dine sideplanker fra side til side - skaber en udfordring. Antag en høj plankeposition med skuldre på linje med håndled og neutral hals. Placer dine fødder lige ved siden af ​​hinanden. Løft din højre hånd fra jorden og begynd at rotere til en sideplankposition, åbn din torso til rummet.

Hvad er den bedste måde at fyre op på skråningerne?

Engager din kerne og løft dine hofter, indtil din krop er i en lige linje fra top til tå. Hold denne nøjagtige position uden at lade dine hofter falde i 30 sekunder eller mere, og gentag derefter på den anden side. 'Sideplankedyp er en mere udfordrende måde at affyre skråningerne i en sideplankeposition,' siger Burrell.

Hvorfor er skråninger vigtigt for din sides ABS?

Obliques er en vigtig del af hele din kerne, der kommer til nytte under rotationsøvelser og afbalancering af din vej gennem hverdagen. Disse skrå øvelser involverer langt mere end bare din såkaldte 'side abs' og gør dig til en stærkere menneskelig overordnet. Prøv den skrå træning for dig selv, så forstår du øjeblikkeligt.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Sådan sættes en cykelkæde på igen - løsninger på problemerne

Hvordan sætter du en kæde tilbage på en cykel uden gear? Start med at lægge kæden rundt om det lille gear på cykelens bagaksel. Derefter placeres noget af kæden rundt om det store gear ved pedalerne på den side, der vender mod sædet. (Denne side skal vende nedad, da cyklen er på hovedet.) Hold den ene hånd på kæden for at styre den, og begynd langsomt at træde på cyklen.

Van rysel-cykler - anførte spørgsmål og svar

Hvilken gruscykel? Vi testede disse gruscyklerMærkeModelPrisMeridaSilex + 6000Testbogstav2949 EuroTiticiA-GR 012990 EuroRoseBackroad GRX RX8102999 Euro * StorckGrix ProTestbogstav 2.999 Euro

Cykelulykke Las Vegas - typiske svar og spørgsmål

Hvem blev de 5 cyklister dræbt i Vegas? Fem døde på motorvejen, og flere andre blev såret, anklagere sagde. Cyklisterne, der blev dræbt, blev af myndighederne identificeret som Erin Michelle Ray, 39; Michael Murray, 57; Aksoy Ahmet, 48; Thomas Chamberlin Trauger, 57; og Gerrard Nieva, 41,9 år. 2021 г.

Cykleregistreringslove - søg efter løsninger

Er der en cykellov i Filippinerne? Cykling er en alternativ måde at træne på, som længe er blevet fremmet ikke kun i Filippinerne, men globalt. I henhold til dette lovforslag skal alle hovedveje og motorveje være forsynet med cykelstier eller cykelveje, der er identificeret af Local Bikeways Office (LBO).

Cykel velgørenhed - Komplet vejledning

Hvilken velgørenhed tager gamle cykler? Sådan donerer du en cykel i Los Angeles Los Angeles Bicycle Kitchen Donations. En fantastisk mulighed tager ødelagte cykler og gør dem hele igen. Donationer fra Burbank Bike Angels. Orange County Cykeltrædonationer. Californien Bike Match. Hold hjulene rundt med donationer og genbrug af cykler. Los Angeles Cykel lov.23. 2020.

Fordele ved elektriske cykler - enkle svar på spørgsmål

Hvad er fordelene ved en elektrisk cykel? E-cykler bruger genopladelige batterier, der kan køre op til 25 til 45 km / t, meget hurtigere end de fleste mennesker ville cykle, hvilket får dig til din destination hurtigere og i bedre form. Kort sagt tilbyder de billige, energieffektive og emissionsfri transport, som også har fysiske og sundhedsmæssige fordele.