Vigtigste > Øvelser > Effekt / vægt-forhold - hvordan løser du det?

Effekt / vægt-forhold - hvordan løser du det?

Hvordan beregner man forholdet mellem effekt og vægt?

At træne dineffekt / vægt-forholdfigur, del blot dit maksimumstrømoutput (i watt) efter din kropsmasse i kg (kg). For eksempel en 80 kg rytter med et maksimalt bæredygtigtstrømoutput på 280 watt har eneffekt / vægt-forhold3,5 watt pr. kilo (almindeligvis forkortet 3,5 W / kg eller 3,5 W. kg-1).26. mar 2015Hej alle Matt Covert her igen fra howtobecomearacecardriver.com I denne artikel vil vi tale om forholdet mellem magt og vægt. Jeg er sikker på at du har hørt om det før. Hvis du er fan eller Top Gear UK, handler der altid om effektforhold for at tale om vægt.

reflekterende cykelmaling

Og de taler altid om det i hestekræfter pr. Ton. Og her i Amerika taler vi om dem i hestekræfter pr. Pund. Så lad os komme ind på det og se, hvad vi kan gøre med et groft skøn over køretøjets evne til at accelerere.

Temmelig god indikation af, hvor godt et køretøj klarer sig i en lige linje. Og jeg vil gå videre og hævde, at hestekræfter ikke betyder noget i sig selv. Lad os sige, at vi har en sej lille motor, som vi lægger nogle penge i, og nu tjener den tre hundrede hestekræfter.Og det er ret sejt, det er en sej motor. Men det vil ikke være så sejt af en motor, når vi sætter den i en - åh jeg ved det ikke - en Pontiac-safari fra 1969. Hvis jeg husker rigtigt, vejer de over 7.000 pund.

Og pludselig bliver den motor ikke længere sådan. Vær fantastisk. OKAY? Men hvis vi går videre og sætter 300 hk motoren ind, lad os bare sige en lille Miata. Og det vejer toogtyve hundrede pund.

Mand, dette bliver en hurtig lille bil, det kan jeg godt lide. Så lad os nedbryde det lidt længere og finde ud af, hvordan vi kan beregne det, og hvordan det er nyttigt for os som racere. Tag en teoretisk bil.Tag en teoretisk bil, der vejer femogtyve hundrede pund og har en ydelse på to hundrede hestekræfter. Og hvis vi laver matematikken, fortsætter vi og ser, at vi får et forhold mellem magt og vægt på tolv punkt fem. Og vi ved kun dette, fordi alles hestekræfter er ansvarlige for at flytte tolv og et halvt pund i vægt.

Jo lavere dette tal er, jo hurtigere kan en bil accelerere. Fordi hver hestekræfter skal lægge mindre vægt ud af vejen. Hvilket er lidt sejt ved ting, vi kan gøre ved det.

Den første ting, vi kan gøre, er at tage den samme bil og tilføje nogle hestekræfter til den. Lad os gå videre og tilføje 20 pund hestekræfter lige uden for flagermusen. Og når vi laver matematikken, går vi videre og finder ud af, at det er elleve punkts forhold til vægtforhold tre, der gør seks.Ved at tilføje lidt mere strøm mindskede vi antallet, og nu øges det hurtigere. En anden ting, vi kan gøre, er - vi kan holde hestekræfterne de samme, men vi kan reducere den samlede vægt af bilen, så vi ser, at den er stort set den samme. Det er stort set det samme.

Så hvis du vil skære dit forhold mellem vægt og vægt, har du et par muligheder. For det første kan du tilføje PS. eller to, reducer vægten.

Hvis du har et racerbudget, kan dette være vejen at gå. Jeg benægter, at du sandsynligvis kan slippe af med så meget vægt ved bare at tage tingene ud og slet ikke bruge nogen penge. Resultatet er det samme.

Jeg kan også fortælle dig, at tilføjelse af tyve pund hestekræfter ikke kommer billigt. Sandsynligvis inden for hundreder af dollars. Så dette er en virkelig levedygtig mulighed, og det er vigtigt at forstå, at vi skriver dette på tavlen kun til din reference.

Vi kan finde ud af det ved at tage vægten i pund og dividere den med hestekræfterne. Ikke et vanskeligt koncept. Så når dine venner er ude, hvor de praler med deres hestekræfter, skal du få den fulde historie.

Find ud af, hvor meget din bil vejer, fordi det virkelig handler om. Du skal have disse tal. Som jeg sagde på Pontiac Safari, betyder det ikke noget, om bilen vejer en flok, ok? Og jeg synes, det er stort set alt, hvad jeg vil sige om det, gå videre og klik på den lille boks, den er enten lige her eller lige under artiklen, afhængigt af hvor du ser det

Hvad er et godt forhold mellem vægt og vægt?

Er det bedre at have et højere eller lavere forhold mellem vægt og vægt?

Dette betyder, at du kan generere 4,05 watt for hvert kilo kropvægt. TILeffekt / vægt-forhold4 til 4,5 svarer til en konkurrencedygtig kategori 2 racer. ENeffekt / vægt-forholdpå 5-6 vil placere dig i en kategori 1 elite professionel (ifølge Andy Coggan'sstrømprofildiagram).

Hvad betyder forholdet mellem effekt og vægt i biler?

Forhold mellem effekt og vægterforholdimellemstrømat dit køretøj har og detsvægt. Dethøjerenummeret, detbedre. For eksempel hvis din bil har 300 HK og vejer 1000 pund,effekt / vægt-forholder 0,3 HK / pund, hvilket betyder, at din bil leverer 0,3 HK for hvert pund, den vejer.20. jan 2005 år

Er 2,5 watt pr. Kg godt?

Her er de kategorier, som de anbefaler, at du kører på baggrund af dine FTP-data ogwatt pr. kg. Zwift C-kategorien (næste fra bunden) siger, at du skal kunne køre på niveauet imellem2.5til 3,1 w /kg. Hvis du vil lykkes i A-kategorien, skal du være i stand til at ramme 4,0 w /kgeller bedre.

Er en FTP på 200 god?

FTPi watt til hunner

Der er mindre opløsning på disse data, fordi der er meget flere mænd end kvinder, der bruger Cycling Analytics. 46% af befolkningen har enFTPunder200W. 44% af befolkningen har enFTPpå 210W eller mere. 10% af befolkningen har enFTPmellem200W og 210W.
7. juni. Okt 2018

Er 5,5 watt pr. Kilo godt?

Så hvordangodtskal jeg være for at blive professionel cyklist? For at blive professionel skal du næsten helt sikkert være i stand til at gennemsnit5,5 watt pr. Kiloi en time. Agodtklubrytter kunne have et gennemsnit på 4,5watt pr. kiloi en time.

Hvad er forholdet mellem effekt og vægt af en Bugatti Veyron?

For at sætte det i sammenhæng, bør barnstorming supercar du jour, theBugatti Veyron, gør omkring 1000 hestekræfter til at trække sin kantstenvægtpå 1.888 kg - aeffekt / vægt-forhold530 hk pr. ton.27. feb 2008

Hvilken motor har den højeste effekt i vægt?

Detmotorhvilkenhardethøjeste forhold mellem vægt og vægt: Start af kondensatormotor.15. feb 2020

Er 3 watt pr. Kg godt?

Zwift C-kategorien (næste fra bunden) siger, at du skal kunne køre i niveauet mellem 2,5 og 3,1 w /kg. Hvis du vil lykkes i A-kategorien, skal du være i stand til at ramme 4,0 w /kgeller bedre.

Er 4,5 watt pr. Kilo godt?

TILgodtklubrytter kunne gennemsnit4,5 watt pr. Kiloi en time. Selvfølgelig er der meget mere ved at blive proff, så bare at være i stand til at producere tallene, men w /kger en meget håndgribelig måde at måle fremskridt på din vej til stjernestatus.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling af håndsmerter - hvordan man opnår

Kan cykling føre til karpaltunnel? Hvis du nogensinde har oplevet følelsesløshed eller smerter i håndled eller hænder på cyklen, kan karpaltunnelsyndrom være synderen. Mens karpaltunnelsyndrom ofte er forbundet med lange timer på en computer, og gentagne aktiviteter, er det også en almindelig irritation blandt cyklister.

Nyc cykelbutik - almindelige svar

Hvor kan jeg købe en cykel i NYC? De 10 bedste cykelbutikker i New York CityNYC Velo. 66 2nd Avenue, 590 West 45th Street. Cykelhabitat. 476 5th Avenue, 228 7th Avenue, 560 Vanderbilt Avenue.718 cykleri. 427 7th Avenue. Bogcykler. 110 West End Avenue. Cykler NYC. 1400 3rd Avenue.Kickstand Cykler. 316 East 49th Street. Kør Brooklyn. Trædecykelbutik.

Cykling af bløde pakker - Komplet vejledning

Er fanny packs gode til cykling? Disse modeller er det optimale valg for racere og ryttere, der gemmer det meste af deres trail essentials direkte på deres cykel. Selv en lille hoftepakke giver plads nok til alle de nødvendige værktøjer til at løse de mest almindelige problemer.

Kvindecykler - omfattende reference

Hvad er den bedste cykel til en kvinde? De bedste cykler til kvinder at tage på ethvert eventyrCool cruise: Electra Cruiser 1 Step-Thru.Allround Good Time: Cannondale Quick 3 Remixte.Sleek E-Bike: VanMoof X3.Road and Rough Rider: Trek Checkpoint ALR 4.Fly- n-fold: Tern Eclipse P20. bjergmester: specialiseret stubjumperlegering. 7. maj 2021

Cykelkulhydrater - typiske svar og spørgsmål

Hvordan cykler du carb? Du kan variere din carb-cykelplan afhængigt af din træningsplan. For eksempel er en plan en 5-dages metode. Du spiser en lav mængde kulhydrater i tre dage (i gennemsnit ca. 100-125 gram hver dag). Derefter følger du op med to dage med at spise en højere mængde kulhydrater (175-275 gram) på fysisk aktive dage. г.

Bike pokemon go - omfattende reference

Kan du cykle for at klække et æg? Kort sagt, at cykle kan være en helt frugtbar måde at klække dine æg på og samle XP op, mens du stadig holder fast i appens etos om at få undervisere til at udforske verden omkring dem. Husk bare at være ekstra forberedt og udvis forsigtighed.29 июл. 2016 г.