Vigtigste > Øvelser > Pumpespor - holdbare løsninger

Pumpespor - holdbare løsninger

Hvad bruges et pumpespor til?

TILpumpesporer en løbende sekvens af ruller og berms (ujævn, svingede sving) til cykelryttere. Det er designet til at maksimere dit momentum, så du kan køre på det med minimal pedaling.17. aug 2020(optimistisk musik) - Velkommen tilbage smukke mennesker, og i dag handler det om grundlæggende pumpespor færdigheder, i dag har jeg en meget speciel gæst, Simon Richardson, alle sammen - Hej tak kammerat - Velkommen. - Du er for flink. Jeg tror, ​​at hvis nogen kender mig, vil det være en vejchauffør.

Jeg har været langrendscyklist i et helt liv, og jeg må sige, Blake, jeg elsker pumpespor, jeg er bare meget, meget dårlig til det. - Nej, det er du ikke. - Nej, vent .- Nå, i dag er din heldige dag.

Jeg bragte min snavs hoppecykel. Du er sandsynligvis ikke meget vant til det. - Jeg elsker udseendet på disse cykler og kan ikke vente med at prøve dem.Har du en unbrakonøgle? Jeg er bare nødt til at folde sædet lidt op - Nej, det forbliver nede, undskyld, ja. Under alle omstændigheder vil jeg på farten have dig til at køre på pumpetrack, vænne dig til cyklen, men mens du gør det, vil jeg se nærmere på din ridning og stoppe hvor du har brug for at forbedre dine færdigheder, okay? - Ja, okay - Vi hjælper dig med at forbedre disse færdigheder - Tak mand, har sandsynligvis brug for en temmelig stor notesblok - Så mens Simon bliver introduceret til min dejlige hårde pik Scott Voltage, her er jeg Simon Richardson fra GCN, jeg vil hjælpe ham perfektionere sine pumpefærdigheder og udvikle sine færdigheder inden for pumpesporet. Dette er et godt sted at udvikle disse færdigheder.

Hvordan kan du lide det? - Det er det faktum, at mit forhjul er omkring seks inches længere frem end normalt - Ja, det er ikke under dig - Nej, det er det ikke - Du holder ikke styret forbi dit nav. - Ja, jeg tror en opvarmning. - Jeg kigger på din ridning. - Ja tak.

mountainbike greb

Vær blid. - Og vær så kræsne. (Glædemusik) Hvad synes du om det? - Det vil tage mig et stykke tid at vænne mig til cyklen, men det er så sjovt, ikke sandt. - Men for at være ærlig, din pumpeteknik, kan jeg ikke fejl. - Ja? - Ser godt ud. - Åh, tak mand. - Virkelig godt.Jeg antager, at det eneste du vender om er, men jeg finder det lidt skræmmende, når det er lidt vådt. Du kan på en eller anden måde køre dig rundt om hjørnet og lade din cykel tage dig rundt om hjørnet. For at være retfærdig er det faktum, at det er lidt glat, lidt skræmmende, men faktisk suger jeg ved at dreje, uanset om det er vådt eller tørt.

Så ja, hvis der er nogle tip, ville jeg være taknemmelig for - Okay, så den teknik, jeg så dig dreje et hjørne på var som jeg sagde, at du lod dig komme rundt om hjørnet, så du er bare en slags passager i en kurve. Hvad du også gør, er at du kommer og du 'Du holder dig temmelig lavt på kurven. Så du vil komme højt, komme ud lavt.

Så du dybest set går nedenunder og forbereder dig på din lige linje. - Okay. - Nå kropsposition, hvad jeg så dig lave var en slags lænrygg, armene lidt strakte.Dine knæ er bøjet, men ikke bøjet nok. - Okay - Du vil bøje dine albuer. Du vil bringe dig selv ind som på en lige i denne angrebsposition - Okay - Så læn dig ikke tilbage - Så mere aggressiv? - Endnu mere aggressiv, se fremad, se på din udgang.

Sådan kan du pumpe kurven. - Pumpe en kurve? - Du kan pumpe et skød. - Whoa. - Så så vil du indtage denne aggressive angrebsposition. - Okay. - Sæt dig ikke ned og lad kurven tale. - Så bogstaveligt talt, som om du skubber dit forhjul når du kommer til toppunktet og derefter skubber med dine fødder mens du går igennem? - Ja. - Okay - Ja. - Okay - have det sjovt med det.

Det er det, det kommer til at føles underligt, fordi du har lyst til at miste frontend. Ja. Værsgo.

cykling og vægtløftning

Dette er meget bedre, godt klaret. Din form ser meget bedre ud, og du så hurtigere ud. - Sejt, godt, det føltes meget bedre.

Det er ikke raketvidenskab, er det? At tage det brede indre liv. Men mennesket gjorde en forskel. Det føltes altid lidt ligesom, jeg er ikke sikker på, at du kan berm i, men det slags følte. - Ja. - Du ved, jeg var ved slutningen, mistede al hastighed og rullede ud som en lille sive. - Start forfra. - Præcis hvor, som nu, er det som åh ja, jeg kan faktisk tage lidt fart med mig. - Ret, resumér tiden.

Husk at komme ind i hjørnet i midten eller højere. Jo hurtigere du går, jo højere vil du gå ind i kurven, der fører dig lavere bagud til hjørneudgangen. Det handler om at være i angrebsposition, og det er albuerne bøjede, knæene bøjede og ser på din udgang.

Hjørner kan være meget skræmmende ved høj hastighed, men jo mere du kører en berm, jo ​​lettere bliver det, og du kan begynde at pumpe rundt om et hjørne for at få mere fart. - Jeg har en sidste favor at bede dig om. - Ja? - Kan du lære mig at hoppe? - (gisp) Ja. - Bare hurtigt. - Ja, jeg kender den perfekte lige linje. - Sjovt, at du nævner det, ja. - Kan du hoppe? - Uh - Har du nogensinde trukket vejret? Jeg ved, du gjorde det på langrend og racing - Ja, nej, jeg kan godt springe.

Det er ikke som om jeg sidder fast i jorden, men jeg formoder, at de fleste mennesker ville være sådan, dette er ikke et spring. Jeg synes, det føles ret godt. Teknikken, højre, så du pumper, pumper, pumper. - Yup. - Og så er det bogstaveligt talt bare i stedet for at pumpe, du kan bare lide at woo, lige derovre. - Ja, du er på en eller anden måde nødvendig, du bringer denne bunny hop-teknik med dig - Så skal jeg lide at hoppe? - Sid på en blidere bunny hop-teknik, du vil ikke komme væk fra bunny hop Technique-læben, du vil bare lade læben tale og derefter udvande denne bunny hop-teknik lidt.

Så du læner dig tilbage - jeg synes, at min bunnyhoppeteknik er temmelig udvandet i de bedste tider. (griner) - Lad os se, så viser jeg dig, hvor du tager fejl - Okay. - Ja? - Ja højre.

Hvis du tror, ​​jeg kan lægge mig, ser du mig hoppe - (ler) Jeg tror, ​​han bare vil vise sig, fordi jeg tror, ​​han kan hoppe. Men jeg vil se ham hoppe. Okay, jeg forstår, hvad han lavede der - det mislykkedes næsten 1000. (ler) - Du gjorde det på en eller anden måde.

Du troede lidt, at læben skulle løfte dig fra gulvet. - Ja. - Du gik lidt som, hvem. - Det lyder som en undskyldning, men jeg tror, ​​fordi det er i en sådan anden position end normalt - Ja. - Det er som om forhjulet føles meget anderledes, ikke? - Ja.

Det tager fart før du tænker. Måske gør du det igen. Hvis du gør det igen, forstår du nu, hvor den slags forhjul er, og hvor det vil tage af som (bip) mine bukser. - Lige nøjagtigt, slappe af lidt mere. Åh, du havde. - Ja, jeg er min ret sikker på Jeg kom af jorden. - Du kom af jorden. overdrive lidt mere. læg en lidt større indsats i denne nøjagtige teknik, og du vil ordne det. - Okay - også lidt hurtigere.

vintercykelhandsker

Ja! Næsten lidt mere hastighed, lidt mere hastighed. Lidt mere pop. Wah, ja, men så snart du kom ud af gulvet, gik du ud, strakte dine arme og så du skubbede dig selv igennem - Okay - Så du gjorde popen, men så fortsatte du ikke med den strømning, du er bare brudt .- Nej, den nuværende strøm er væk, da jeg forlod gulvet. (ler) - Så tag cyklen lidt mere ind i dig selv. - Okay. - Ja, ja.

Et pumpespor handler ikke kun om at få højde, det handler om at holde det lavt, holde det hurtigt, det er hvad han gjorde lige der. Åh, forbandede det, skal jeg demonstrere? (griner) - Nej, tak - Så du kan faktisk, nej, så du kan se hvordan, jeg overdriver alt, så du kan se, hvor jeg trækker og skubber. - Ja, okay, sejt, det ville være super nyttigt. - Fordi du har det.

Fordi når du har popen, er det kun når du har popen, det føles som om du bliver lidt bange, så du er ligesom, hej, jeg vil ikke gå for højt ret meget. - Glem hvordan høj jeg går, det er bare hoppeteknikken. Lidt mere hastighed, og du er ligesom.

Jeg viser dig, hvad du laver. - Yup. - Med dine arme skal du holde armene bøjet og ikke skubbe dem ud. - Okay. - Ja? - Det ser lort ud. - Se, du har modet til at komme dig i luften, men du lader bare ikke armene gå videre - Nej. - Under retssagen. - Det glatter det næsten ud. - Det er en kort læbe, men du læner dig, lad cyklen komme op, og når du gør det, skal du bare skubbe fremad og bringe dine ben op, når du nivellerer. - Okay. - Ja? - Okay, sejt, tak ven. - Prøv dette - Ja, det vil jeg - Ja! - Stadig ikke der, ikke? - Nej, det var godt.

Dine arme vil se meget bedre ud i det. Måske jo større læben er, jo lettere bliver den. - Okay - på grund af den mindre læbe skal du faktisk lave en lille kaninhoppe for at komme i luften.

Mens du faktisk kan glide dem over - Okay, jeg prøver at gøre begge dele. Men jeg vil prøve at få det rigtigt - Ja, det sner blade, se på det. Den første var strålende.

Det var godt - ja? - Ja, jeg var som wow, du kommer hen i krydsvind. Spring handler om at være selvsikker, og det kommer med øvelse og tid. Brug af læbe-kan-bunny-hop-teknikken hjælper dig med at komme i luften, og det er alt timing og at få det lige ud af læben.

Næste er at slappe af og ikke kramme sig i luften. Du vil holde armene bøjet og få panik og strække dig selv i luften. - Bare lidt mere øvelse. - Bare lidt mere øvelse, jeg har tillid, det er helt sikkert - jeg kunne dog vænne mig til denne cykel - Det er sjovt, ikke? - Super sjovt.

Du ved, at dine kabler er lidt sammenfiltrede, Blake? - Det er til piskning af halen - Hvad hvad? - Halepiskning - Blake, tak kammerat. Det var super sejt. - Du er velkommen, tak fordi du kom.

Absolut forbedret, din pumpe er perfekt. Hvis du vil gå hurtigere, er alt, hvad du skal gøre, at overdrive dine pumper. - Okay. - Så vær mere aggressiv. - Ja. - Din sving, straks, så jeg, at du lod hjørnet tale, ikke dig, du lod ikke hjørnet gøre arbejdet for dig.

Så ved at gå ind i den angrebsposition, kom ud lige højt, lavt - ja. - På lige. - Det føltes som om det gjorde en enorm forskel.

Du ved, du kan fortælle mig, hvordan man gør det, det er let at gennemføre, og ja det føltes bedre. Så ja, tak for det. - Og så springet, det kommer bare.

jimmie johnson cykling

Du har popen, du har dygtigheden, du er komfortabel, du kan slappe af lidt mere, men det hele kommer med øvelse og selvtillid. - Ja, tak mand, jeg føler bestemt, at jeg har brug for at øve. Men du ved, hvis du fortæller mig, hvad jeg gjorde forkert, hjælper det med at rydde op, og det er okay, nu ved jeg hvad jeg skal arbejde på.

Ja så forhåbentlig kompis, jeg tager det gerne - Du kommer tilbage, ja? - Lander snart på en anden, jeg ved stadig ikke, hvordan man gør dette - jeg gjorde det, øvede, øvede, det hele drejer forhåbentlig dette hjalp dig. Hvis du kunne lide denne artikel, fik vi Simon til at gå rundt i hjørner, komme i luften. Hvis du vil se en anden artikel om at hoppe, skal du klikke her - jeg klikker på den ven. - Ja, ikke for at komme rundt om kloden, for at abonnere og give os tommelfingre.

Hvordan finder du pumpesporet?

Pumpesporbygget til cyklister er typisk lavet af snavs. Du vil oftefindedem nær mountainbike trailheads og på udpegede cykelparker.4. juni. Feb 2020

Hvad er pumpesporet lavet af?

TILpumpesporer en kontinuerlig snavsløkkelavetop af ruller og kantede hjørner.Sporkan være grundlæggende ovaler (som min) eller mere komplekse med flere sving og lige. Ryttere skal være i stand til at gennemføre sløjfen uden at trampe. I stedet for “pumpe”At opbygge hastighed og opretholde momentum.8. juni. Feb 2020

Hvad er pumpe i parken?

Wikipedia definerer enpumpespore som 'et kredsløb af ruller, bankede sving og funktioner designet til at blive kørt fuldstændigt af ryttere'pumpning”- generere momentum ved op og ned kropsbevægelser - i stedet for at træde eller skubbe.” Hold øje med, når vi følger udviklingen afpumpespor i San Mateo CountyParker.11. mar 2020

Hvad er pumpe?

TILpumpeer en enhed, der bevæger væsker (væsker eller gasser) eller undertiden opslæmninger ved mekanisk handling, typisk omdannet fra elektrisk energi til hydraulisk energi.Pumperbetjenes ved hjælp af en eller anden mekanisme (typisk frem- og tilbagegående eller roterende) og forbruger energi til at udføre mekanisk arbejde med at flytte væsken.

Hvad gør et godt pumpespor?

Allegode pumpesporflow og kan forhandles uden at trampe eller bremse. Des bedresporhar også muligheder for kreativ fortolkning, hvor nye linjemuligheder åbner sig, når ryttere udvikler sig i deres færdigheder. Det bedstesporVi har kørt har mange sektioner, der kan springes, og endda en snavs hoppelinje.

Kan du købe et pumpespor?

Lej ellerkøbemodulærpumpespor

En mobilpumpesporkan være din løsning! Til midlertidige installationer eller begivenheder tilbyder Velosolutions Modularpumpespor& færdighedshindringer til leje eller til salg. Beggekanbruges fleksibelt og individuelt på alle slags terræn.

flyver med en cykel

Hvor langt fra hinanden skal ruller være på et pumpespor?

0,5-1,5 sekundermellemkam er et fornuftigt udgangspunkt for pumpbarruller. For at beregne afstand, gang den forventede rytterhastighed med det ønskede tidspunktmellemkamme. Analyse af videoer af mennesker, der kører godt bygget pumptracks, giver en god ide om hvadpumpefrekvens (er) fungerer bedst.30. aug 2015

Hvordan føles en pumpe?

Denne bølge af væsker får dine muskelceller til at svulme op, hvilket får dine muskler til at se større ud end normalt. Når du får en muskelpumpe, måskehar lyst tildine muskler er 'fulde' på en måde.13. apr 2021

Betyder pumpe prut?

Oversat:pumpe: bryde vind,fart.25. juni. 2005 år

Hvad er pumpeprincippet?

TILPumpeanvendes generelt til at inducere strømning eller hæve væsketrykket. Centrifugalpumperer en kategori af dynamiskpumper. Arbejdetprincipaf centrifugalpumperinvolverer at overføre energi til væsken ved hjælp af en centrifugalkraft udviklet ved rotation af et skovlhjul, der har flere vinger eller vinger.

Hvad mener du med progressive pumpespor?

Et Pumptrack er en progressiv form for struktur, der bruger en 'pumpende' bevægelse op og ned for at fremdrive cyklen frem i stedet for at træde. Pumptracks er en perfekt struktur til at øve balance, lære færdigheder og forbedre selvtilliden på cyklen. De er sikre og sjove at køre i alle aldre og færdighedsniveauer.

Hvad betyder det at køre på pumpespor?

En mountainbikerytter, der laver et trick på et pumpespor. Et pumpespor er et kredsløb af ruller, svingede baner og funktioner designet til at blive kørt fuldstændigt af rytters 'pumpning' - der genererer momentum ved op og ned kropsbevægelser i stedet for at træde eller skubbe.

Hvilket er det bedste websted for pumpespor?

Pumptrack.com er en destination for alle ting pumpespor. Ved at kombinere videoer, nyheder og opdateret information om alle pumpespor rundt om i verden er det platformen for ryttere, bygherrer og fans på global skala. Registrer dit pumpespor her og vis det til verden.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Michael matthews tour de france - en løsning på

Hvem forårsagede Tour de France-nedbruddet? Men for at turen skal blive en succes, skal du respektere rytternes sikkerhed! Nedbruddet forårsaget af tilskuerens tegn var bare den første af åbningsdagen. Den tyske cyklist Jasha Suetterlin var den første rytter, der forlod løbet efter styrtet, og en anden ulykke bragte flere andre ned, rapporterer Reuters.29. 2021.

Tour de france 2018 går ned - hvordan løser du det?

Er der nogen ryttere, der døde i Tour de France? Tour de France. 'Fald ned en kløft nær Bourg-d'Oisans', døde, mens han kom til Col du Galibier nedstigning. Han døde to dage senere på hospitalet uden at have genvundet bevidstheden.

Adam yates tour de france - hvordan beslutter du dig?

Hvordan har Adam Yates det i Tour de France? Adam Yates sluttede niende i sidste års Tour de France og nød en periode i den ikoniske gule trøje efter en stærk start på cykelens mest berømte løb.

Tour de France styrter ned - pragmatiske løsninger

Er der nogen, der er døde i Tour de France? 1 Col de Portet-d'Aspet i etape 15 i Tour de France 1995 den 18. juli. I en af ​​de mest skurrende hændelser i Tour-historien døde italieneren af ​​en massiv hovedskade. Han var 24. Trods bestræbelser på at genoplive ham, døde Casartelli på vej til et hospital.

Tour de france gule trøjer - praktiske beslutninger

Hvad betyder den gule trøje i Tour de France? maillot jaune

Cykel i Frankrig - almindelige spørgsmål

Er cykling populær i Frankrig? Cykling i Frankrig. Smuk natur, maleriske landsbyer, grønne skove, rolige floder og respektfuld chaufførstur i Frankrig er en vidunderlig måde at se landet på. Cykling i Frankrig har været en populær sport i mere end et århundrede.