Vigtigste > Øvelser > Reverse crunch øvelse - hvordan man tackler

Reverse crunch øvelse - hvordan man tackler

Virker reverse crunches virkelig?

Bundlinjen. Detomvendt knaser en simpel kerneøvelse, der kan hjælpe dig med at styrke dine abdominals. Det menes at være lettere på ryggen end traditioneltcrunchesogmavebøjningerfordi din rygsøjle ikke bøjer så meget. Hvis du føler nogen skarp smerte under udførelsenomvendte crunches, stop med det samme.24. nov. Feb 2020

Hej træningskammerater, er du på udkig efter en måde at forbedre udseendet på dine mavemuskler, mens dadbod bestemt er vokset i popularitet, den eftertragtede 6-pack har ikke mistet sin relevans er en af ​​de mest populære fitnessøvelser, men hvordan at gøre det rigtigt Hvor mange kalorier kan du forbrænde dem, kan de faktisk flade din mave, eller er det en myte, vi taler om alt det og mere, men lad os komme i gang med forskellen mellem crunches og sit-ups? Mange Aven Thues kommer ned til valget mellem situps og Almighty Crunch, mens der er en betydelig forskel. Mange mennesker tror, ​​at crunches bare er en nem måde at lave situps på, som ikke kunne være længere væk fra sandheden. Når situps er færdige, arbejder de på forskellige måder, forskellige muskler ikke kun er abs, der kæmper for deres liv, også brystet, halsen , nedre ryg og underben sættes på prøve, på den anden side målretter dine mavemuskler specifikt, de er eksklusive for din kerne, men hvilken af ​​disse er mere populære afhænger af, hvilket træningsmål du vil nå, hvis du er i et rush og forsøger at arbejde flere muskler på én gang med en enkelt øvelse, jeg vil sandsynligvis gå med sit-ups, hvis du vil have en hård træning, der vil skubbe dine abs crunches er vejen at gå, men inden du kommer til din træningsmåtte, måske skal du lytte til, hvordan man laver en ægte knas, for at få det rigtigt skal man først gøre sig bekendt med d Læg ryggen på gulvet, at linjen omkring træningsmåtten ikke var sjov, du vil have en slags blød polstring bag dig til denne øvelse, så du er komfortabel rtabel, mens du forlader din komfortzone Det næste skridt er at sikre dig, at dine ben er bøjet med dine knæ plantet mod gulvet Forestil dig en person med fødderne kirurgisk fastgjort til gulvet og sørg for, at de også er skulderbredde fra hinanden. Læg dine hænder bag dine ører, når du er tilfreds med denne position.

Det næstbedste er at krydse dem over brystet, når du er klar, hæve hovedet, så dine skuldre er væk fra gulvet for at maksimere denne bevægelse langsomt, og du vil også gerne holde dit hoved i en stabil position. erstatter trykket på din mavemuskler, mens du forhindrer andre dele af din krop i at blive såret, når du har lyst til, at du langsomt kan komme tilbage til din startposition, som for antallet af gentagelser, det varierer, når du prøver at gøre det. sæt på tre til ti til tolv gentagelser er nok, hvis du prøver at gå ud over det, kan du gøre meget mere. Nogle anbefaler 50 crunches, andre siger at du skal vælge de frygtede hundreder af crunch derude, lad os tale om det snak, men inden vi går videre, skal du kigge efter flere træningsprogrammer, du måske også vil se vores syv øvelsesartikler. For at lindre din knæsmerter, selvom du ved et uheld har en ny baby, skal du klikke på vores klip på giftige kemikalier, der kan være i baby madknas Træne vilje Arbejd din rektus mave Dette er den mest fremtrædende af de fire store muskler og vil hjælpe dig med at opbygge det, der almindeligvis er kendt som en 6-pakke.

Dette er den slags knas, vi gik igennem dig for et minut siden. En anden populær metode involverer den lodrette benknas på ryggen med dine ben pegende op mod loftet. Herfra skal du langsomt få hovedet og skuldrene fra gulvet Formålet med denne position er at øge træningens intensitet og arbejde på dine ydre skråninger.Måske hvis du er fortrolig med det grundlæggende format, du har hørt om cykel abs, kan du gå videre til denne øvelse? For en kompleks øvelse, som du har brug for at øve, ligner den ret, hvordan den lyder. Cykel crunches starter i samme position som de andre crunch øvelser, kun der er en halvvejs drejning. Du holder bogstaveligt talt dine hænder bag hovedet.

Du skal trække dine skulderblade tilbage og hæve dine knæ i en 90 graders vinkel. Dine fødder vil være et par centimeter fra gulvet, mens du trækker vejret. Bevæg forsigtigt dine ben, mens du skubber et knæ mod din armhule, mens du cykler, mens du holder det modsatte ben i en lige linje, mens du roterer din torso, så din albue rører knæet i den modsatte ende og gentag den samme bevægelse den anden hånd, en gang du er klar ved at lave cykelknapper, du overanstrenger hele din kerne, det betyder at du har skrånende lige maver og tværgående maver.

Det anbefales, at du udfører tre sæt med 12 til 20 gentagelser i hver session. Selvom det er lidt vigtigt, hvordan kan crunches hjælpe dig med at tabe sig? Bortset fra at opnå din mavedrøm, vælger mange at lave crunches første gang du prøver at tabe dig, men der er flere faktorer involveret, end vi tror, ​​hvor meget kalorier du spiser, som du forbrænder afhængigt af ting som din nuværende vægt, krop type, og intensiteten af ​​din træning. Du vejer omkring 200 pund og står ved fem fod 6. Chancerne er, at du efter fem minutters crunch kan forbrænde næsten 35 kalorier.En mindre kvinde, der vejer omkring 150 kg, kan forbrænde op til 46 kalorier på fem minutter, men dette kan opnås ved at lave sine valgte crunches i et hurtigt tempo, hvis du kører i et hurtigt og stressende tempo i over 10 minutter væk. Du kan brænde næsten 100 kalorier ved at starte en regelmæssig rutine med crunches. Det er bedst ikke at gøre dem hver dag, som enhver muskel, der har brug for tid til at hvile. Faktisk viste en undersøgelse fra 2015, at en session om ugen er nok til at stimulere abdominal udholdenhed hos utrænede unge mænd og kvinder, såvel som hvis du er nybegynder med c.

Are Runches Dette er interessant information at holde fast i, og mens der er positive til crunches, er vi nødt til at se på det større billede, når alt kommer til alt, vi leder efter sandheden, dette fører til et stort spørgsmål, vores crunch er virkelig det er det værd, denne træning er bestemt en populær træning blandt mange øvelsesjunkier har ført til en debat om, hvorvidt de arbejder eller ej. Visse medlemmer af det medicinske samfund har endda hævdet, at motion er skadelig, og forskere har fundet ud af, at mens crunches har fordele for dine kernemuskler, er den skade, det kan forårsage på din nedre del, måske ikke værd at gøre, da det viser sig, at crunches kan føre til svære lændesmerter, nogle medicinske eksperter er gået så langt for at foreslå at undgå det, jeg ved på dette tidspunkt, mange af jer sidder sandsynligvis forvirrede, du kan spørge godt, jeg troede crunches hjælper med at flade din mave, det er den vanskelige del Crunches har faktisk deres fordele ved at hjælpe dine muskler med at opbygge stærke mavemuskler, men de er ikke den mest komplette ab-træning, mens situps er rettet mod en forskellig gruppe muskler i hele kroppen. Crunches isolerer nogle af musklerne i abdominalområdet Mennesker, der laver docrunches, er ikke for ABS d abei, mange af dem ønsker at tabe fedt, det er her, du kan blive skuffet.

At reducere fedt er en indsats, der ofte kræver noget mere end at knuse, du ser fedt tab er noget, der sker overalt i kroppen, du kan ikke tabe fedt i kun en region, hvis dit Målet er at tabe sig og se sundere ud. Du vil måske begynde at skære dit kalorieindtag. Mens den gennemsnitlige mand sparer ca. 2500 kalorier ved at forbruge ca. 500 mindre hver dag, hvis du vil tilføje en træning, fungerer sit-ups i dette tilfælde sandsynligvis bedre, mens crunches virker, deres virkning er begrænset, men hej, hvis du går efter six pack, så lad mig ikke stoppe dig, bare vælg den type crunch, du vil gøre, og bring din form ned, så lad os kende os efter at have set denne artikel, lad os vide i kommentarer nedenfor da

Kan reverse crunches reducere mavefedt?Hej, vil du miste noget mavefedt? gør godt sit-ups og crunches, gør det godt over det stædige sidefedt gør skrå crunches, lår og balder glem ikke lunges squats og hip bar brystfedt mand, du skal fokusere mere på pushups. er det sådan, det virkelig fungerer? Nå, hvis det er sandt, så tror jeg, at vi aldrig skulle tage noget fedt i nærheden af ​​vores kæbe og nakke, fordi vi bruger disse muskler hele tiden, mens vi spiser og snakker, ikke? Hej, jeg er doktor Sand. Jeg giver dig de korrekte sundheds- og fitnessoplysninger baseret på den nyeste forskning og undersøgelser, og jeg vil også give dig linket til denne forskning i beskrivelsen nedenfor, så du selv kan se dens ægthed. Denne forskning kan gennemgå oplysninger, så lad os finde ud af, om situps eller crunches virkelig kan hjælpe dig eller ej? Lad os først forstå, at når vi udfører noget arbejde, er det ikke vores fedt, men vores muskler, der udfører arbejdet.

tour de france leaderboard

Når vi gør sit-ups eller crunches, gør vores mavemuskler det arbejde, og selvfølgelig tager det energi. Generelt, når vores mavemuskler har brug for energi, tror vi, at de tager det fra deres tættere kilde, maven, men dette er ikke tilfældet, fordi fedt faktisk er en lagringsform for energi i vores krop. Se, vi kan ikke køre vores bil med råolie i.

Råolie skal gennemgå bestemte processer for at blive omdannet til benzin eller diesel, som er den egentlige anvendelige form for energi til vores biler, ligesom fedt skal gennemgå visse processer for at blive omdannet til en anvendelig form for energi, og at dette arbejde hovedsagelig er vores lever overtaget. Hvis jeg giver dig en grov ide om, hvordan fedtforbrænding fungerer, eller hvordan det ville se ud i vores kroppe, har vores muskler allerede en lille smule energi alene, der forbruges, når vi starter træning efter de få øjeblikke Glucose fra vores blod bruges. Når blodsukkerniveauet falder, kommer leveren i spil og kompenserer for forarmet blodsukkerniveau ved at frigive sin egen energi i blodbanen. Når håndtaget skal genopfylde sin egen energi, tager det det fra råmaterialet, der kommer fra vores fedtforretninger. Et meget groft samlet billede af en så kompleks proces for at gøre det klart for dig, at vores muskler simpelthen ikke får energien fra deres nærliggende kilder, fedt Kroppen, der nedbrydes i hele denne proces, kommer fra hele din krop og ikke kun hvorfra den udøves mest, og hvilken del den kommer fra, individet er fra person til person, og det afhænger på mange andre faktorer såvel som vores hormonelle niveauer af vores køn eller vores gener eller fysik osv.

Generelt har mænd en tendens til at miste deres kropsfedt sidst fra maven, mens kvinden har tendens til at miste fedt sidst fra deres hofter og lår, når vi er ude Taler fra et kaloritællingsperspektiv, så se om vi laver 300 crun ches, der vil tager let 10 til 15 minutter, så får vi 80 Burn op til 90 kilokalorier og husk at tre hundrede crunches slet ikke er en let opgave for begyndere og avancerede brugere. På den anden side, hvis vi løber eller cykler i 10 til 15 minutter, kan let tabe op til 120-200 kilokalorier, så lad os nu beregne, et pund er lig med 450 gram er lig med 3500 kalorier 450 gram af vores kropsvægt skal vi forbrænde 3.500 kalorier. Så hvis du overvejer at tabe 450 til 500 gram af dit mavefedt, skal du forbrænde 3.500 kilokalorier, og hvis du kun stoler på sit-ups og crunches, betyder det, at du skal lave 300 crunches, hvilket er 10 til 15 minutters crunches hver dag i næsten 40 til 45 dage, og der er stadig ingen garanti for, at du kun mister fedtet fra din mavekrop er l Det er ikke mere komplekst end bare at beregne kalorier, men her vil jeg have dig til at forstå, at det ikke er muligt at reducere fra farvning .

Gør mig ikke forkert, at jeg foretrækker cardio bare for tabs skyld, kun sit-ups og crunches hjælper dig mirakuløst med dit mavefedt, ja det styrker selvfølgelig dine muskler, og det har sine egne fordele, men ellers fokus på dit generelle helbred og din kondition, og hvad skal du? Hele kropsøvelse og diæt inkluderer søvn, og stressniveau bør også overvejes, så nogle links til forskning og artikler om reduktion af pletter findes her i beskrivelsen. Tjek dem ud, og hvis du har spørgsmål eller endda et forslag til denne artikel, så lad mig det vide. I en kommentarsektion vil jeg gerne vide, at vi vil mødes i den næste artikel indtil da, indtil da, forblive i form, forblive sunde, Doctor S afmelde

Hvad er det omvendte knas?

Detomvendt knasbruges på tværgående abdominals, som er den dybeste muskel imave. Det er et af de mest effektive træk tiltabenederstemave fedt, især for kvinder. Dukanfremskridt tilomvendte crunchesefter et par uger med at blive fortrolig med de andre variationer.23. nov. Okt 2018

Er reverse crunches dårligt for ryggen?

Nederste-tilbagesmerte er en almindelig klage, og den bør ikke forværres af motion. Stærke mavemuskler understøtter det nederstetilbage, så en række øvelser bruges til at forbedre kernen. Detbaglænscrunch, hvis det udføres med korrekt form, vil det ikke forværre en følsom nedre deltilbage.

♪ Bob og Brad, ♪♪ De to mest berømte ♪♪ Fysioterapeuter ♪♪ På Internettet. Hi - Hej folk, jeg er Bob Scrupp, fysioterapeut - Brad Heineck, fysioterapeut - Og vi er de mest berømte fysioterapeuter på internettet - Efter vores mening selvfølgelig Bob - I dag skal vi tale om de tre værste kerneøvelser for lændesmerter, og hvad man skal gøre i stedet for. Vi giver dig svar. - Valgmuligheder. - Højre. - Højre valgmuligheder. - Lav et komplet job her på vores kanal i dag, tag et øjeblik på at abonnere på os.

Vi leverer artikler om, hvordan man forbliver sund, fit og smertefri, og uploader dem hver dag. Besøg også bobandbrad.com, gå til afsnittet om gaver, vi giver altid noget hver uge, men ikke i dag, det starter igen i morgen. - Det er en slags teaser. - Ja, det var en slags teaser. - Men bare gå til bobandbrad.com og tryk på giveaway-sektionen. - Ja.

Eller du kan gå til Facebook. Det er fastgjort til toppen af ​​siden. Konkurrencen er den ugentlige konkurrence.

Gå til Twitter eller Instagram eller TikTok, hvis du vil have en 60-sekunders version af vores programram. - Kom nu, Bob. - Så disse oplysninger, Brad, fik jeg fra Dr.

Stuart McGill, bestemt en ekspert i lændesmerter. Jeg tror seriøst, at han har foretaget hundrede undersøgelser på bagsiden - han har gjort det, eller han har læst. em. - Nej, det gjorde han. - Han gjorde det, ja. - Han gør grundlæggende arbejde med rygsmerter. - Han må være ret gammel. - Ja, han er deroppe, men han har en masse lærebøger, og han har en bog også for lægmanden. - Ja, det kan jeg godt lide. - Virkelig gode, gode ting.

Så alle øvelser, der øger rygsøjlens bøjning, bøjer sig fremad sammen med kompressionen af ​​rygsøjlen, er dårlige. - Du udøver kraft fra to forskellige niveauer, hvis du vil, og det forbinder. - Nå, husk at arbejde af (utydelig).

ritchey vejlogik gennemgang

Han målte trykket i mellemvertebrale skiver, og de vil gøre det nu. Men når du bøjer, er der meget stress på disken. - Højre. - Og selvfølgelig alt, der øger komprimeringen af ​​rygsøjlen, så du kan løfte vægte, der er for tunge. - Nå, helt sikkert. - Og når du drejer og komprimere, det er også meget dårligt.

Så dem vi skal vise dig i dag, det er dybest set hvad folk gør. - Og du bemærker det ikke engang rigtig. Så vi må hellere fortsætte med det.

Folk venter. - Okay, vi viser dig de fire, der er dårlige. Så jeg starter med regelmæssige sit-ups.

Nu kan du have dine ben lige eller bøjede. De er begge dårlige. Så jeg vil ikke gøre det endnu mere.

Jeg har ikke gjort det i lang tid. - Husk de gamle traditioner, hvor du ville hen og - Du ville trække i halsen. - Ja. - Men du, jeg rullede helt op.

Og jeg gjorde det med en plade, en vægt - Åh, jeg troede, du mente en papirplade - jeg satte mine fødder på en bænk. Så jeg gjorde dette, sandsynligvis det værste, du kan gøre for din ryg. Så dette er et nej-nej.

Du laver ikke fulde sit-ups. Det tror jeg de fleste ved nu - Ja. Det er ret kendt - Ja, det er ret kendt.

Dobbelt ekstensorer. Nå, hvad de mener med det er, at nogle mennesker hæver dobbeltben som det er, og problemet er, at bagbuen bliver meget komprimeret. - Korrekt.

Og det kræver en lille forståelse af kropsmekanik, hvor hoftebøjlerne er forbundet og så videre. Men du skal bare stole på os. - Ja.

Du kan gøre enbenet. Absolut hele dagen. Du kan gøre dette og endda lægge en anstrengelse på din ankel.

Og så for da kan du stabilisere rygsøjlen, og der er ikke så meget pres. Føl det. Når du gør det Brad, kan jeg mærke min rygsøjle arbejde - jeg tror dig Bob - Okay, okay næste, det viser jeg, den russiske twist, det var ikke en af ​​McGills, men jeg ser ham. - Åh, det er meget almindeligt, ja. - Så folk går som

Jeg er på en højderyg. - Åh ja. Vær forsigtig med denne tabel, Bob, du falder, og vi får et problem. - Du ved, disse vendinger.

Du bøjer dig, du er bøjet ved rygsøjlen. Du er afrundet. Du kan ikke være lige på denne. - Du har kompression.

Du har næsten .. - Twisting. - Enhver negativ Alt i én.

Men ja, det fungerer fint med abs. - Åh, absolut. - Men. - Hvis du vil skade din disk, hvis du vil have en blæst disk, skal du gøre noget af det. - Ja.

Nå, her lærer vi det. - Vi vil ikke fortælle dig, hvad du skal gøre i livet, men hvis du vil komme til skade - vi vil høre kommentarer til det - jeg føler faktisk, at jeg kunne en (utydelig) - Helt. - Okay , så den sidste, og det var Dr.

McGill, der kom på dette, kaldes faktisk Superman-stillingen. Så folk løfter deres arme og ben på samme tid. Og de fandt ud af, at komprimeringen steg kraftigt. - Især i lændehvirvelsøjlen.

Er det sandt? - Lige, rigtigt, nøjagtigt. Og du kan mærke det. Og du tror, ​​du er træner nu, kan du gøre en i et stykke tid, og det viser vi senere. - Jeg synes, det er en god mulighed, dette er et godt alternativ. - Ja.

Så Brad, vil du pege på den nøjagtige rigtige metode? Kan du lave krøller? - At gøre? Hvad? Åh, krøllerne. - Ja, ja. - Åh, jeg troede, vi talte om Superman.

Ja, det er her, vi - Det er den rigtige måde at gøre det på. - Det gør vi bare.

Jeg er nødt til at sætte disse briller rundt om halsen. Ikke underligt det var mig, der stammede. - Så han holder ryggen, det hele er her. - Højre. - Han løfter, virkelig løfter du dig selv. - Jeg gør det ikke. - Og hvis jeg gør det, tager jeg faktisk min hånd .

Jeg lagde det faktisk i min nedre del som dette for at støtte det. Og du ved, det er sjovt, da jeg startede med denne Brad, fik jeg faktisk ondt i halsen fra det. Og han nævnte, at din hals skal bygges op.

Så - jeg vil fortælle dig, hvordan jeg gør det, Bob - Sikker. Ja du gør dem på en kugle - ja jeg sætter mine fødder på en træningskugle, men du kunne gøre det? det på sofaen eller noget. Det er forbløffende, når du har dine fødder deroppe, det hjælper med at fjerne belastningen fra lænden, hvilket er det, jeg bekymrer mig om.

Under alle omstændigheder er der mange måder at gøre det på. Du er også på bolden, ikke sandt? Gør du noget? - Tidligere var det, men jeg gør det ikke længere, fordi jeg gør det med min banding, fungerer lidt bedre, men ja det er en god mulighed - Gotcha - Ja, det springer vi over, spring det over - Okay, det er en måde af at gøre det. Og det vil slags, vi ønskede at gøre fronten, hver side og bagsiden.

Så jeg vil vise dem, hvordan man får en side (utydelig). - Dette er en øvelse, jeg ikke vil gøre, fordi det forstyrrer min ryg. Fordi jeg har spondylolistese.

Så hvis du har det, skal du hænge et rødt flag og sandsynligvis ikke - Hvis du er ny her, vil du måske starte lidt lettere, læg dine knæ sammen og bare gå af knæet sådan. Men når du er mere avanceret, kan du faktisk sætte den ene fod foran den anden. Og så skal du bare gå videre og løfte dig op, og du ved, du kan gøre det.

Hvad jeg gør er et sæt på 30 sekunder. Og så gør jeg sæt på 10 sekunder efter det. - Virkelig? - Det virker bare for mig.

sundhedsmæssige fordele ved hummus

Det gør mig lidt træt. Jeg tæller bare lidt ned, en, to. - Flytter du din arm sådan? - Ja, det gør jeg.

Jeg tæller - Du kan ikke tælle uden at bevæge din arm? - Ja, det er dumt. Jeg ved det. - Don 'rolig. - Forresten, du vil gøre begge sider. Og så er det tredje, du kan gøre i stedet for det skadelige, fuglehunden. - Den skadelige (ler). Ja , Superman-en.

Vi gør dette i modsætning til den, der ligger på hans mave og Superman. - Nu kan du ligge på en pude. - Jada, helt sikkert. - Men du kan starte, for nogle af jer der er nye ved det, du vil sandsynligvis bare starte med din arm og så måske arbejde dit ben.

Men så vil du til sidst komme til fuglehunden. - Hold det der igen, Bob. Fordi du virkelig har brug for dette, skal du stramme dine mavemuskler og tjekke den smukke lige linje, Bob.

Og du ved, det er det, vi leder efter. Og uden at spænde dine kernemuskler, din mave, kan du bue ryggen mere, end du vil. Og det er noget, du faktisk skal gøre, og du vil føle det - ja.

hvad er en næsten perfekt kilde til protein

Dette er gode styrkelsesøvelser. Du får kernen, men du får også nogle af de rygmuskler, der er kernen - Absolut - Igen, du kan nu lave et sæt på 20, 25. Jeg antager, at jeg virkelig ikke forberedte mig på, hvor mange af disse du skulle gøre Brad.

Jeg kan kun lide 30 selv. - Lige efter hinanden? - Jeg laver 30 i træk, men jeg har bygget videre på det. Det er ikke som om du lige har startet dette - og du kan faktisk lægge vægte på dine arme og ben senere, hvis du vil gå lidt mere avanceret, men der er tre, som vi vil anbefale.

Det er de tre, McGill anbefaler, og han kalder dem de tre store, tror jeg, jeg tror. Og undgå de andre, hvis du vil undgå at skade din ryg eller gøre dine rygsmerter værre - Right. Præcis, så tak for at se.

Meget godt. Pas på dig selv. Kom tilbage i form. (Joy musik)

Hvor mange crunches skal du gøre om dagen for at tabe mavefedt?

Trin 1: Motion

Det tager 250.000crunchestilbrænde enpund affed. Og at arbejde med disse muskler nedenunder betyder ikke noget omduhar stadig et lag affeddækker dem.
29. juni. 2012 r.

Kan omvendt cykling reducere mavefedt?

Ifølge sundhedsekspertercyklingikke kun hæver din puls, men har også kapaciteten til atbrændebetydelige mængder kalorier. Udfører denne øvelse dagligtviljehjælpe digbrændeflere kalorier, hvilket betyder, at du kantabe fedtopbevares i din kropfed, inklusive dinabdominal fedt.4. juni. Okt 2018

Hvor mange kalorier forbrænder 100 omvendte crunches?

Så for at beregnehvor mange kalorier gørdubrændegør100 crunches, alt hvad du behøver er at gange antallet afkalorierdubrændei et minut med 3,3, hvilket erhvor mangeminutter, det tager at udføre100 crunches. En gennemsnitlig person villebrænde16.6kalorier.

Er crunches bedre end sit ups?

Bedømmelse: Menssidde-up engagerer flere muskler, bevægelsen kan potentielt lægge mere stress og belastning på din rygsøjle, hvilket gør crunchen til en foretrukken øvelse - hvis du udfører den med god form (dvs. uden at afrunde lænden). Ellers er knaserne ikke mere sikreenddetsidde-op.3. jul. Okt 2018

Er crunches bedre end sit-ups?

Bedømmelse: Menssidde-up engagerer flere muskler, bevægelsen kan potentielt lægge mere stress og belastning på din rygsøjle, hvilket gør crunchen til en foretrukken øvelse - hvis du udfører den med god form (dvs. uden at afrunde lænden). Ellers er knaserne ikke mere sikreenddetsidde-op.3. jul. Okt 2018

Hjælper sit-ups med mavefedt?

Mens der ikke er nogen enkelt øvelse, der bare brændermave fedt, enhver øvelse kanHjælpreducere den samlede kropfednår det gøres regelmæssigt i kombination med en sund kost.Maveøvelsersåsomcrunchesellersidde-ups gørikke specifikt brændemave fedt, men det kan deHjælpdetbugser fladere og mere tonet ud.

Hvad er den bedste måde at lave en omvendt knas på?

Lig fladt på en træningsmåtte på gulvet. Forlæng dine ben fuldt ud, og læg dine håndflader ned, fladt på gulvet ved siden af ​​dig. Hold dine fødder sammen, træk knæene op mod brystet, indtil dine lår er 90 grader mod gulvet, og dine kalve er parallelle med det. Dette er startpositionen.

Er du nødt til at bøje knæene, når du laver omvendte knaser?

Hvis du gør dem korrekt, er der ingen grund til at føle smerte eller ubehag ved at lave omvendte knaser. Sørg for at holde ryggen fladt på jorden og ikke løfte din hals, hvilket kan lægge pres på din rygsøjle. Hvis du har smerter i hofte eller knæ, skal du bøje dine knæ, når du laver den omvendte knas, så der ikke er nogen belastning på dine led.

Hvilken er den bedste øvelse for lavere abs?

Reverse crunches er gode øvelser til at opbygge din nedre abs. Prøv disse øvelser og strækninger til din træningsrutine i denne fitnessvideo. Spring navigation over Log ind Søg Indlæser Vi holder snart op med at støtte denne browser. Opdater din browser for at få den bedste oplevelse. Luk Denne video er ikke tilgængelig. Sådan gør du omvendte crunches

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Fordele ved elektriske cykler - enkle svar på spørgsmål

Hvad er fordelene ved en elektrisk cykel? E-cykler bruger genopladelige batterier, der kan køre op til 25 til 45 km / t, meget hurtigere end de fleste mennesker ville cykle, hvilket får dig til din destination hurtigere og i bedre form. Kort sagt tilbyder de billige, energieffektive og emissionsfri transport, som også har fysiske og sundhedsmæssige fordele.

Victorian cykel - handlingsorienterede løsninger

Hvornår blev cyklen opfundet i viktoriansk tid? Cyklen blev opfundet i 1880'erne. Den originale cykel havde det store hjul foran og det mindre hjul bagpå. Efter et par års debat besluttede de, at kvinder skulle køre på trehjulede cykler i stedet for den almindelige tohjulede cykel.

Sådan gør du et cykelsæde mere behageligt - hvordan man håndterer det

Hvorfor er cykelsæder så ubehagelige? Sadelproblemer er af to forskellige typer: Ubehag som følge af pres på sitzbenene. Af disse cyklister med rumpesmerter skyldtes ca. 70% af ubehaget tryk på vævet på siddebenene. Over tid kan trykket resultere i et øm, der ligner et sengesår.

Kæmpe cykelhjul - hvordan beslutter du dig?

Hvad er den største cykelhjulstørrelse? De fleste voksne mountainbikes bruger 26 tommer hjul. Mindre mountainbikes for unge bruger 24 tommer hjul. De større 700C (29 tommer) hjul har nydt en vis popularitet blandt off-road cykelfabrikanter.

Cykler farve - brugbare løsninger

Hvad er den bedste farve til en cykel? En af de bedste måder at være sikker på din cykel er at bære en lys farve, der skiller sig ud mod det sorte og grå på vejen. Måske er cykler og hjelme sorte, så du kan virkelig blande dig, hvis du vælger det forkerte tøj. Når man leder efter de lyseste muligheder, sætter mange mennesker sig på orange. 2019.

Jenson USA cykler - Komplet manual

Hvilket mærke af cykler fremstilles i USA? TopanbefalingerBedste cyklerBedste for: Chumba USA URSA Major Titanium 1.0Fedt dækcykelIntense cyklerDownhill Racing BikeTurner Cyclosis 2.0Cyclocross Racer BikeRock Hummer Team TIG Singlespeed CykelSingle Speed ​​Bike