Vigtigste > Øvelser > Roningstræning - søg efter løsninger

Roningstræning - søg efter løsninger

Kan du tabe mavefedt på en romaskine?

Roninger en effektiv mådeat brændekalorier samt opbygge stærke og definerede muskler - men er det noktilHjælpdukaste stædigmave fedt, sammenlignettilandre former for cardio som løb? Det korte svar er ja. i stedetduJeg har brug for dettilarbejdetilhæve din puls, hvilkenviljeHjælpduskurfedover hele.28. oktober 2019Jeg vil gerne dele et par tip med dig, der kan gøre det lettere for dig at ro på erg. Hej, jeg hedder Cassi, jeg er UCanRow2 masterinstruktør og er 37 uger gravid.

Jeg rodede under min graviditet, jeg ville ikke sige super konsistent, men jeg har rodet på vandet i lang tid og roet lidt på romaskinen og ville dele et par tip, der kunne gøre det lettere for dig også , hvis du også går igennem denne sjove tur Så jeg gjorde et par ting for at gøre min roning på erg lettere. Nummer et og det bedste er at få en fit fodplade, og jeg har den her. Jeg har det ikke på maskinen, fordi jeg viser dig nogle ting, du kan gøre, selvom du ikke har det, men jeg viser dig, hvor fantastisk det er.

cykling opsving drink

Dybest set skifter du bare båren ud, og den går på plads, og hvad du gør. Du kan faktisk løsne disse knapper, og jeg kan glide båren ind og ud, og dybest set kan jeg gøre mine fødder bredere, så jeg kan gøre plads til min mave kan . En stor del af roning på denne maskine er, at jeg kan komme rundt alene.Så det er et godt værktøj, der gør dette meget lettere, men jeg ved ikke, at alle har en, så jeg vil give dig nogle andre tip, selvom du ikke har en, om hvordan man roer din erg lidt mere effektivt mens gravid kan. Nummer et eller det er nummer et. Så nummer to ville være at justere mine fødder.

I stedet for at sætte remmen på min fods kugle eller den bredeste del af min fod, sænker jeg den faktisk lidt ned, dette giver mig bare lidt mere plads over mine knæ for bare at få lidt mere rækkevidde, så det er virkelig nyttigt flytte gangstien et hak eller måske to, hvilket er meget nyttigt. Nu er alt baseret på din egen krop. Der er mange forskellige højder og typer og mennesker, der ser gravide ud, og du ved, at nogle gange fungerer ting, og nogle gange fungerer ting ikke.

Men det fungerede for mig, um, så det var virkelig nyttigt at sænke mine fødder. Så jeg går videre og stikker dem ind, og derefter gør jeg det næste, jeg gør, når jeg sætter mig ned og løfter min bagdel op. Så dybest set prøver jeg at vippe mit bækken til en mere neutral position end at bukke det bagud, så jeg prøver at sætte mine sideben i sædet.Jeg vil strække hamstringene lidt mere, og det vil bare give mig mulighed for at tage min mave op og nå den i stedet for at læne mig tilbage i den meget lodrette position, hvilket ikke er forfærdeligt, når du er gravid igen, men for at få lidt mere rækkevidde hjælper dig med at få et mere effektivt slagtilfælde og lærte også meget af at være gravid om den måde, vores kroppe fungerer på, at have et neutralt bækken, og i den stilling er jeg, um, slags bøjet frem på sædet generelt en meget bedre måde at sidde på for at forberede sig på fødslen. Så tænk over det, mens du ror. Så sæt dine fødder lidt dybere ind, løft bogstaveligt bogstaverne op, vi går videre og griber fat i håndtaget.

Så du kan se, at selv i min fangstposition er det lidt sværere at få fuld kompression her, så mine skinneben er ikke vinkelrette, og mine knæ kommer lidt sidelæns ud, og det er fint, vi gør det. Du vil ikke have dem til at mislykkes fuldstændigt, fordi det lægger lidt mere pres på dine hofter og rotatorer. Så vi vil dybest set prøve at holde knæet så tæt på albuen som muligt.

Jeg prøver ikke at gå for langt der. Men jeg kan stadig bringe mine skuldre over midten af ​​mine lår med mine hofter bag mine skuldre, så jeg stadig har en lille rækkevidde. Og så når jeg roer, er den anden ændring, jeg foretager, at jeg er mindre dækket, så jeg læner mig ikke så langt bagpå, um, jeg roer ikke så hårdt som jeg plejer, så jeg Jeg har ikke rigtig brug for meget hvile for at afslutte mit slag, men jeg vil heller ikke læne mig tilbage, fordi jeg ikke vil anstrenge mine mavemuskler.Vi vil undgå at lægge en stor belastning på mavemusklerne, da dette skaber problemer, som vi bare ikke behøver at tilføje under graviditeten, så jeg vil ro lidt mere lodret i mål, men stadig få en rækkevidde i forenden . Og det vil give mig mulighed for at komme i en meget mere effektiv position til faktisk at skubbe mine ben og bruge mine hofter og glutes, quadriceps og hamstrings og alt for at trække sig tilbage i stedet for bare at gå ind i min overkrop tillade. Som du kan se, er mit rorstreg en smule forkortet, men faktisk ikke så kort som man måske tror.

Jeg holder normalt mine intervaller temmelig korte, når jeg roer, dybest set er jeg åndenød, når jeg snakker så meget. Så jeg holder det kort, og det er en dejlig pause fra at gå. Men dette er et par ting, der hjælper mig med at komme ud af rækken så længe som muligt og stadig have det godt med mig selv.

Lyt bestemt til din krop. Det fortæller dig, hvad det kan lide, og hvad det ikke kan lide, og hvis det ikke længere kan lide det, skal du ikke gøre det. Men det er nogle måder, der gør det lidt mere behageligt, så du kan ro så længe du vil, da roning er velegnet til enhver krop.

Hvor længe skal du ro om dagen?

Med hensyn til tid opnås vægttab bedst med konsistens, så sigte på mindst 30 minutterPer dagpå en roer, alt fra 4 til 6 gange om ugen. Sørg for, at du får nok hviledage, især hvis du lige er i gang!19. januar 2020

Hvad er det normale tidspunkt, du skal gå på toilettet for at tisse? Jeg er Rena Malik, en læge, urolog og bækkenkirurg, og jeg vil fortælle dig præcis, hvad der betragtes som normalt. Så jeg taler meget på min kanal om vandladningsfrekvens eller at gå på toilettet oftere end normalt, og hvad vi definerer normalt i urologi er mindre end otte gange om dagen, men hvad hvis du faktisk ser på alle mennesker fra forskellige racer. Mænd og kvinder, og hvor ofte har folk det faktisk fint, lad os dykke ind.

Så de så først på over 4000 kvinder og spurgte dem, hvor ofte du har brug for at tømme din blære i løbet af de vågne timer, og de så på svarene og kategoriserede dem i grupper. Du kiggede på mennesker, der brugte mere end 6 timer mellem at gå på toilettet, og det var kun 6% af mennesker mellem 5 og 6 timer. Det var omkring 16% af befolkningen. og hvis du ser på mellem 3 og 4 timer, var det store flertal på 51% mellem 1 og 2 timer omkring 23%, og det er temmelig ofte, hvis du tænker på det hver 1 til 2 timer, mens du er vågen, kunne du vide det op til tolv gange, seksten gange om dagen.

Hvis du går hver time og går 3% mere end hver time. Så hvis man antager 16 timer om dagen og antager, at den gennemsnitlige person er på farten mellem tre og fire timer om dagen, går de fleste sandsynligvis mellem fem og seks gange om dagen. Men lad os se på dette med hensyn til køn, fordi denne undersøgelse kun kiggede på mænd og kvinder.

love om cykelhjelme

En anden undersøgelse matchede mænd og kvinder. Deltagere, der ikke havde urinvejssymptomer. Jeg mener, de går rundt og føler, at jeg ikke rigtig har et problem med min blære.

Så det er mennesker, der menes at have normal blærefunktion. Dette er interessant, når man ser på den voksne befolkning, de rekrutterede, det afspejlede ikke den generelle befolkning i USA. Mere end halvdelen af ​​befolkningen var sort. 30% var hvide og mindre end 7% var asiatiske eller latinamerikanske.

Du kiggede på denne gruppe og sammenlignede en række karakteristika mellem mænd og kvinder. Den første ting du vil se på denne graf er, at mænd annullerer i gennemsnit syv gange i en 24-timers periode, mens kvinder gik på toilettet omkring otte gange, og det betyder, hvor meget nøjagtigt du ser en forskel i tomrumsvolumen at tisse. Så du kan se, at det gennemsnitlige beløb, som nogen tisse, mens de vandrer hos kvinder, er omkring 205 ounce, hvilket er lidt mindre end 7 ounce.

Og hvis man ser på mænd, havde de omkring 230 MLS, hvilket er ca. 8 ounce, så der er mænd, der undgår det sjældnere. Og dump større mængder, når de går på toilettet, så du kan se denne graf, og dette er en lidt ældre graf, fordi det er ældre papir, men de så på, hvor mange bobler folk havde i løbet af 24 timer, og du kan se forskellen mellem mænd, der er i sort og kvinder, der er hvide i dette diagram. Her.

Mænd går seks gange om dagen oftest, mens kvinder, du kan se, går syv til otte gange om 24 timer oftere, og det inkluderer at vågne op om natten. Interessant nok tæller det op til enogtyve gange om 24 timer. Jeg mener, det er meget vandladning.

Så ja, nogle mennesker tisse så ofte, hvilket betragtes som normalt. Nej. Hvorfor er det vigtigt? Godt? Mange mennesker kommer til mig og ved muligvis ikke, at de tisser meget eller tror, ​​at de tisser meget eller tror, ​​at de tisser en normal mængde.

Så et eksempel kan være en person, der har problemer med vandladning og kun går på toilettet to gange om dagen. Og så fortæller jeg disse mennesker, hvis du har meget hastende, ofte at du har brug for at gå på toilettet ofte, og det er sandsynligvis fordi din blære er fuld af væsker og de virkelig dør for at du skal tømme den, og hun vil gøre? sker for mange mennesker, der muligvis holder urinen eller arbejder. Så folk som mig, der er læger, sygeplejersker, der står på benene hele dagen og tager sig af mennesker som frisører.

Du finder ud af, at de ikke har meget tid til at gå på toilettet, og så blæren bliver vant til at holde masser af væsker, og du er nødt til at træne om og gå på en tidsplan oftere, så du ikke kan få mest ud af dem sådan hele tiden, og den anden møntkast er, når nogen gik fire gange om dagen eller ikke rigtig bemærkede, hvor mange gange de gik og nu syv gange om dagen, og ja det er helt rimelig grund til at se lægen, hvis det generer dig, men der er ikke noget at bekymre sig om, da alt er i rammen. Hvis du urinerer mere end syv til otte gange om dagen, anbefaler jeg at diskutere det med din familie læge eller se en urolog, hvis det generede dig. hvis du ikke har noget imod og drikker meget og derfor går på toilettet.

Du er ok. Det er sandsynligvis derfor, at du tisser meget. Jeg håber, det var nyttigt.

Tak for at se, som altid, husk at passe dig selv, fordi du er det værd.

Er 20 minutters roing nok?

Roningtræning rundt20 minutteri længden

Undersøgelser viser, at endorfiner, de neurokemikalier, der frigøres under træning og får dig til at føle dig godt, regelmæssigt sparker rundt omkringtyve-minutmærke. En træning rundt20 minutterkan give dig en helkropsforbrænding, der lader dig føle dig godt i timevis.
14. december 2020

For at række kalorier skal vi endelig ordne dette spørgsmål en gang for alle. Hvad er den rigtige måde og teknik, når man ror efter kalorier? er kalorier, når man ror? Hvilken spjældindstilling bruger jeg for at få flest kalorier ud af roning? Så jeg vil svare på det om et øjeblik, men først kommer vi til den tekniske del, for det er faktisk også en meget kritisk diskussion. I sidste ende er vi nødt til at spørge os selv, hvad er den rigtige teknik, når kalorier er dagens måleenhed? Det vil sige for dem, der ikke er fortrolige med dagligdags sprog eller fransk.

Nå når det kommer til. handler om teknologi, som folk snubler over, fordi folk omkring dem fortæller dem at få en kalorieindhold pr. pust. Først og fremmest ved de af jer, der er her, at det er helt upassende af en meget specifik grund, men for det andet bliver de også fortalt, at dette er, at du skal tage store slag eller store træk og til sidst måske gøre store, lange slag og derefter hvile dig selv og slappe af.

Alt dette er fejlslutninger, men lad os diskutere hvorfor og så kan du forstå og tale med ham kyndigt. Okay, den vigtigste del er, lad os bare fjerne myten om, at en kalorie pr. Hit er, hvad alle skal sigte mod. Hør, hvis nogen ikke kan lave 225 squats, vil vi ikke fortælle dem, at det er den ting, du skal stræbe efter, for det er bare en vilkårlig enhed, der ikke rigtig gavner personen.

At prøve at få en kalorie pr. Slag er ikke det, du skal skyde på. Du skal skyde for at få så mange kontinuerlige kalorier i timen som muligt, fordi du på denne måde øger din effektivitet og dit tempo. Kalorier er en anden måleenhed, ligesom tempo, slaglængde eller meter, uanset hvad de er.

Alt hvad du behøver at forstå er, at dette kun er endnu en måleenhed, der giver en kalorie pr. Hit, det er ikke måleenheden. Fordi bare fordi du ikke kan få kalorier pr. Hit, betyder det ikke, at du ikke gør det rigtigt, gør det? Det er dette vilkårlige nummer, som vi af en eller anden grund lægger på alles skuldre, når vi taler med dem om kalorironing. Det er en myte, der er intet eller ingen grund til det! Dit mål er at måle dine kalorier i timen som en måleenhed Konstant maksimere over tid, fordi det naturligvis giver dig det mest effektive resultat! En anden er denne myte om at løbe, som vi skal tale om, tage et stort slag og så bare sidde der og hænge ud.

Men tænk på det på denne måde, du tillader svinghjulet at bremse helt ned. Det betyder, at du skal starte svinghjulet fra stoppunktet ved hvert slag, og det bliver ekstremt ineffektivt over tid. Du ender med at spilde meget mere energi på denne måde i stedet for at beholde den, når svinghjulet bevæger sig og fliser, samt fortælle maskinen, at dit gennemsnit vil være højere i stedet for at starte, stoppe, starte, stoppe.

Så hold svinghjulet i bevægelse, intet af det starter og stopper. Og hvad er den teknik, vi skal? Det er bare en god teknik, intet, den sædvanlige teknik, vi altid ror med, det er den teknik, du vil bruge, når du kommer på maskinen for at få kalorier. Fordi dit mål er at opnå konsistens og effektivitet, samtidig med at du maksimerer din evne til at sætte strøm i maskinen med hvert eneste slag, ikke kun et, ikke to, ikke tre, men alle slag, overhovedet slag, er dit mål at maksimere dem over den tid, du har til at arbejde, der sandsynligvis får folk mest til kalorier, og hvorfor det kan være lidt forvirrende, er fordi du for eksempel ser feedback på hvert enkelt slag på meter eller split, men med kalorier, fordi det skal være beregnet mens du bevæger dig, er det ikke dig, jeg vil se input, hap du har brug for at forstå, at du over tid vil tilføje disse kalorier sammen, hvilket gør dig effektiv.

Så du er nødt til at forstå, at selvom du måske ikke kan se de kalorier, der akkumuleres på hvert eneste slag, bliver det beregnet hele tiden, og det er den vigtige del, og det er derfor at se på kalorierne i timen er vigtigere end at se på det. ved kalorietællingen. Okay, det betyder at fokusere på de vigtige dele af slagtilfælde i slutningen af ​​dagen. En god fangst, en god kørsel, en god kropsholdning, en kropsholdning for eksempel og bare konstant over tid, jeg kan ikke sige det ofte nok ved at anvende konstant kraft på maskinen, og det giver dig det bedste for pengene.

Nu spørgsmålet om spjældjustering, en kort oversigt over hvad spjældjustering er, og hvad der ikke er. Spjældjusteringen er simpelthen justeringen på siden af ​​svinghjulet, det er noget, du bevæger dig op eller ned, og alt hvad du skal gøre er at justere mængden af ​​luft, der går ind og ud af svinghjulshuset, det bestemmer heller ikke, om du er stærk eller svag; alt det gør er at svinghjulet føles tungt eller let; der hænger og ændres afhængigt af hvilken type atlet du er, og om du er hurtig eller langsom eller ej. Den vigtige del er, at du bruger tid på at forstå, hvilken dæmperindstilling der passer til dig, snarere end at blive fortalt af en anden, at en 10 gør dig stærk og en gør dig svag.

Faktisk er det ofte det modsatte af, hvad folk normalt ville forvente, at en lavere spjældindstilling kan være mere gavnlig for en hurtigkontraherende atlet, som måske er stærkere, og en høj spjældindstilling kan være mere fordelagtig for en udholdenhedsorienteret atlet, der kontraherer langsommere, og derfor kræver noget tungere spjæld justering eller svinghjul fornemmelse for at oprette forbindelse til maskinen. Wow, okay, (humrer), så det vigtige at bemærke er, at når du flytter maskinen, skal du bare bruge den trækfaktor, der er optimal for dig. At gå uden for dette interval, for eksempel ved at bruge en 10, fordi du får at vide, at du skal ro en 10 af kaloriske årsager, eller at du får flere kalorier, er helt forkert.

Faktisk er det helt forkert at bevæge sig uden for det interval, som du normalt arbejder i på maskinen, hvilket faktisk er en skade for din præstation, da du ikke vil være i stand til at opretholde de samme kalorier i timen i en længere periode, når du opnår pacemaker-enheden der tæller over en længere periode! Hvad du virkelig gør ondt i sidste ende er, at du er midt i et stykke, der prøver at få mest muligt ud af maskinen, og fordi du befinder dig i den dæmperindstilling, der ikke er normal for dig og heller ikke for din ydeevne er bedst. I sidste ende lider du tidligt og hurtigt, og performance-stykket gør netop det, du begynder bare at tanke op, fordi du er udmattet. Uanset om det er udmattet, fordi du når muskeltræthed meget hurtigere, end det plejede at være, eller hvis din puls stiger meget højere, og du trækker vejret hurtigere, når du har det godt, er du et sted, hvor du kan kan ikke udføre, og alligevel har du det hele indtager disse kalorier.

Nu er det vigtigt at bemærke, at den hårde del kan være, at jo langsommere dit samlede tempo er, jo flere meter bliver du faktisk nødt til at ro for at få det samme antal kalorier som en ved siden af ​​dig. For eksempel roer jeg med 1.500 kalorier i timen, og personen ved siden af ​​mig ror med 1.000 kalorier i timen. Ikke kun skal du ro længere for at få det samme antal kalorier, men på en ikke helt eksponentiel, men bestemt skrånende kurve, skal du roe meget flere meter for at få det samme antal kalorier som mig.

Så det er vigtigt at holde sig til det højest mulige gennemsnit for dig selv i stedet for at blive kastet ud af din normale komfortzone. Så svaret er, brug spjældindstillingen, der giver mest mening for dig. Du bliver lykkeligere, maskinen vil være mere lydhør, og generelt ender du med en hurtigere og mere fordelagtig arbejdsdag.

Og en sidste vigtig note, og det har at gøre med den skrånende kurve, jeg fortalte dig om med hensyn til ydeevne, og om din præstation er så høj som muligt. Hvis du har et enkelt kalorieindhold, der er lavt nok, vil jeg sige 20 til 30 kalorier måske 40 til 50 afhængigt af din udholdenhed og kapacitet, det er fordi maskinen belønner dig for højere samlede præstationer, når du er i at ramme hårdt fremad i et tempo, du kan stå, forstår du, fordi du ender med at rodde færre yards, det vil dræne dig for kalorier, og så du kan blive belønnet for at slå hårdt tidligt, ikke for nogen tricks, du gør ikke noget sjovt med maskinen, alt hvad du do er at sætte baren kunstigt højt med noget lignende. Så bare noget, du kan bruge, hvis du f.eks. Laver et stykke mad med 20 kalorier.

Hvis du skal gøre det igen og igen, fungerer denne metode ikke, fordi du træt dig selv, så i det ene stykke bliver det ubrugeligt, og du (fløjter) det væk. Men hvis det er et enkelt stykke, ved du, at du i det væsentlige kan fortælle skærmen, hej, jeg vil arbejde rigtig hårdt og højt for dig, og det vil belønne dig med masser af kalorier tidligt foran, hvilket derefter giver dig et kunstigt løft for din præstation giver. Okay, det skal bestemt svare på spørgsmålet om, hvordan man kan ro på kalorier.

Teknikken er den samme, spjældindstillingen er den samme, strategien kan være lidt anderledes, men det er det, det er bare en strategiforskel, intet andet, intet væsentligt. Hvis jeg savnede noget, så lad mig et spørgsmål i kommentarerne nedenfor, fordi jeg meget gerne vil svare på det, og jeg vil gøre mit bedste for at prøve at besvare dig i kommentarerne og give dig de fulde svar, jeg måtte savne, men jeg håber, jeg håber, det bare lægger alle de 10 og store trækninger og indsendelser til hvile - jeg ved det ikke, jeg vågnede bare af en lille lur, det er lidt mørkt, men-- (motor drejer) sender det bare! s) - Det er derude. Tak fordi du engagerede dig igen.

Dette er Dark Horse, hvor du er helten i din egen historie, og vi er guiden, der hjælper dig med at komme derhen. Alt dette giver mening for dig, og du ser dig selv som Dark Horse, den person, der vil få succes uanset hvad de vil uanset din baggrund, uanset hvad andre synes, du kan eller bør gøre, du er en mørk hest, der er dig, skal du trykke på abonnementsknappen og klokken ved siden af ​​den, så du får besked, når vi har en ny artikel, og som altid, Jeg elsker dig af hele mit hjerte. Tak for at være en del af dette utrolige samfund, og vi ses på den anden side! (optimistisk musik) Hej, tak fordi du så artiklen. Hvis du kunne lide dette og leder efter mere og ønsker træning, kontinuerlig coaching fra mig og mine andre undervisere på vores private Facebook-samfund, er det vores månedlige træningsprogram, det koster $ 39 om måneden. Gå ikke til darkhorserowing.com / atlet til Tilmeld dig nu.

Hvad er en god roningstræning?

Det bedsteAerobt intervalTræning: 4 x 4 minutter
  • Varm op i 5-10 minutter.
  • Indstil Performance Monitor til intervaller med en arbejdstid på 4 minutter og en hviletid på 2 minutter.
  • DetTræning: Ræk det første stykke på 4 minutter i et moderat intenst tempo.
  • Afkøles i 5 minutter eftertræning.
2. juli 2018

Du er sandsynligvis her, fordi du for nylig har læst en artikel, en ven fortalte dig, din læge fortalte dig at overveje indendørs roning som en aktivitet, som du af en eller anden grund kan medtage i dit fitnessregime, du er generelt meget kort og de bare siger roning er en træning i fuld krop og noget, du skal bruge, men hvorfor? Er det rigtigt for dig? Er det den rigtige enhed til dig? Er det det rigtige værktøj til dig? derhjemme og som et træningsudstyr? Og dette er det spørgsmål, vi vil besvare i dag. Er det det rigtige valg for dig at indarbejde det i din træning? Og er det virkelig alt, hvad det skal være? Så lad os prøve det, og lad os komme om bord. (stærk, glad musik) (overgår til moderat, glad musik) I sidste ende er målet i dag at finde ud af, om indendørs roning er nyttigt for dig, afhængigt af dine omstændigheder, dit konditionsniveau, din økonomi, alle disse ting spiller en rolle i at træffe en beslutning om, hvorvidt indendørs roning giver mening for dig, og om du skal ro eller ej.

I sidste ende er dette et meget vigtigt spørgsmål at besvare, for selvom det er dejligt, at Time Magazine siger, at du kan bruge romaskinen som en træning, er det ikke den rigtige for alle, ligesom ikke alle fitness- eller ernæringsplaner passer til alle , der er ingen cookie cutter til hver person der er. Jeg ville ønske, at det eksisterede, dette ville gøre mit liv så meget lettere, og jeg ville ønske, jeg kunne sige, at roning var alt for alt, men ærligt nok er det ikke, men det er en fantastisk aktivitet, så lad os undersøge nogle af fordelene ved brug af maskinen, og om disse parametre giver mening for dig Lad os finde ud af, hvad alt det ballade handler om. Årsag nummer et, og du hører det hele tiden fra alle, der antyder, er, at roning er ringe, og det er sandt, men det er ikke den eneste øvelse med lav indvirkning derude. men det reducerer naturligvis virkningerne på kroppen.

citroncykler

Hvis du ikke kan løbe og springe og har gigt og smerter i leddene, ved du hvad? Dette er en virkelig fantastisk mulighed for dig at bruge denne maskine, når du sidder i sædet og lader det være mere en vandret kraftgenerering, du vil ikke have de samme virkninger af tyngdekraften, der skubber dig ned, mens du prøver at bekæmpe det. arbejde i dette vandrette mønster (moderat sjov musik) (springboings) i modsætning til et lodret mønster. Så hvis du kigger på dette fra en boks og krydser et antal kasser, hvis den mindre effekt lyder tiltalende for dig og din krop, er det ærligt talt den, der betyder mest, hvis det lyder tiltalende, gå videre og afkryds dette felt kan være en af ​​grundene til at du overvejer romaskinen. Årsag nummer to, styrke, udholdenhed, styrkeudholdenhed, udholdenhedsbaseret styrke, du kan gøre det hele med denne enhed, det er på grund af indstillingerne for modstandsindstilling.

Du kan virkelig programmere enhver form for træning, dit hjerte ønsker om denne ting, hvad enten det er flere 20, 10 sekunders sprints designet til at arbejde på din styrke og evne til at håndtere belastninger, og du er under virkelig aggressiv tvang Du kan gøre det, fordi du kan samle modstanden, få den til at føle sig tung og arbejde i meget korte sprintider, eller hvis du bare vil arbejde på dit basiske aerobe volumen og programmere lange, lave modstandsøvelser, der bare får dig til at svede og For at forbedre lungekapacitet og aerob udholdenhed, du kan også gøre det ved at programmere det nøjagtigt som du vil have det med denne maskine. Og så er der en masse værdi derinde og så, hvis du har brug for det, hvis du vil bygge det ind i din programmering, gæt hvad? Det er et andet afkrydsningsfelt for Brug indendørs roning som en del af din træningsrutine, som et værktøj i din værktøjskasse, hvis du vil. Årsag nummer tre er, at denne maskine ofte udråbes som en komplet træning, hvilket betyder en træning i hele kroppen. (Glad musik) Dette er hvad du hører meget Statistik kastet roning bruger 86% af kroppen.

Ærligt talt er der ikke meget fundament, men på grund af den måde, maskinen er sat op i modsætning til en cykel eller en elliptisk vejledning, leder den dig ikke gennem bevægelsen, du skal faktisk lære at komme på den maskine følelsesmæssig. Jeg har trænet tusindvis af mennesker på dette tidspunkt, og jeg har aldrig set en enkelt person komme på maskinen og få det rigtigt første gang, det er et lært træk, føler dig ikke dårligt at sidde på denne maskine og er ikke sikker på hvad du gør det, ingen gør det første gang. Og B, det er virkelig komplet, fordi du skubber med dine ben, du svinger dine hofter op, du trækker med armene, du skubber med armene, du lukker dine hofter, alle disse ting, kroppen skal gøre for at få arbejdet udført maskinen og jo mere du fokuserer på mekanikken, desto bedre træner du din krop, og derfor er du nødt til at være opmærksom på mekanikken for at gøre træningen mere komplet og gavnlig for gammel træning i fuld krop.

Så ja, dette kan stables. Nej, procentdelen af ​​hvor meget af din krop der bruges, hvor mange muskler i din krop du bruger. Bare sig ja, din krop arbejder meget, alle de vigtige ting, der skal styrkes og trænes, behandles af denne maskine, fordi du bruger alt.

Du holder fast med dine hænder, dine fødder er spændt ind, du skubber, du trækker, med alt i begge retninger, det hele sker, og det er en meget komplet, nyttig træning. Hvis det virker for dig, skal du markere dette felt. Årsag nummer fire, og denne er ret enkel, den har bevist sig en eller anden form.

Der var en romaskine på Titanic, tjek den ud, ikke lyve, den var i deres gym. Forskellige virksomheder kom og gik, kom og gik, koncept to har eksisteret siden 70'erne er nyttigt og effektivt, og undervisere og trænere rundt om i verden har stole på denne enhed i lang tid. Nej, ikke nødvendigvis, men det ville ikke have taget så lang tid, hvis det ikke var nyttigt og effektivt, og hvis det ikke blev sat i træning af folk, der tænker på at skrive disse træningsprogrammer og de mål, de vil hjælpe deres klienter.

Jeg tror, ​​at målet er, at klienter siger, at træneren vil hjælpe dem med at nå deres eget mål. Bare rolig, jeg er sikker på, at du får mig til det, men pointen er, er det nyttigt? Har det testet tid? Ja, absolut, det har eksisteret i lang tid. Så hvis du gerne vil have lidt tillid til det, idet du ved, at det har eksisteret for evigt, og det ikke er nyt og vanskeligt, skal du markere dette felt, for det er helt sikkert, det er ikke en gimmick. Årsag nummer fem, og lyt til mig, fordi jeg kommer til at gøre en ret stor påstand om, at denne maskine kan forbedre den generelle livskvalitet.

Hvad mener jeg med det? Fordi denne maskine ikke lader dig slippe væk med bare bevidstløs bevægelse, skal du lære at bevæge dig, få din krop på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, bruge de rigtige muskler, du skal gøre dette lære hele bevægelsessti. Nu lærer du mere og mere om din krop, det øger det bevægelsesområde, du sandsynligvis vil have. Uslagbar i hverdagen, det styrker de ustabile muskler, og det tilpasser dit sind til din krop, arbejder sammen, og det er en stor fordel.

volumen af ​​et cykeldæk

Det alene vil forbedre kvaliteten af ​​dit liv, fordi der ikke er nok muligheder i vores liv, som vi alle bruger, der vil forbedre os på denne måde. Så hvis det forbedrer livskvaliteten, at forbinde sind og krop synes at være værdifuldt for dig, eller du gerne vil indsætte, og jeg ved, det er svært at sige nej, det er jeg ligeglad med, men hvis du ikke er det, er det ikke mit sted at fortælle dig, at du fortsætter og tilføjer denne check, fordi dette kan være et nyttigt værktøj for dig, så beslutningen er din i slutningen af ​​dagen. Skal jeg ro Er rodmaskinen et nyttigt værktøj for mig? Du vil fortsætte med at se artikler om det igen og igen, folk fortsætter med at fortælle dig at prøve det, men i sidste ende er beslutningen din, og om det er værdifuldt i dit liv.

Alt, hvad jeg holder af, er at du har noget, der bevæger dig, der gør dig glad. Det behøver ikke være at ro, og hvis det viser sig at være ro, er det godt. Jeg håber, vi kan bruge meget tid sammen, og jer hænger ud og ser vores artikler, (trampende) - Hvad? Blev vi bare bedste venner? - Ja - Deltag i vores samfund og alle de gode ting, men i slutningen af ​​dagen er det virkelig din beslutning at tage, skal jeg ro? Jeg ved det ikke, se på disse fem faktorer og se om disse ting er nyttige for dig, er nyttige for dit sted i livet, og om det er den rigtige beslutning for dig, for mig er roning absolut et godt værktøj, og jeg synes det er for mange mennesker, men beslutningen er virkelig din.

Som altid fyre, tak fyrene for at sende os en anden Dark Horse-artikel. Jeg elsker jer Dark Horse-samfund, tak fordi du tjekkede ind for at se, hvad vi har at sige. Helt ærligt elsker jeg, at du prøver at forfølge noget større i dit eget liv, og det er virkelig i slutningen af ​​dagen, at jeg holder af, at du er den mørke hest i dit eget liv.

Så som altid, hvis du kunne lide denne artikel, og du vil være en del af dette fællesskab, skal du klikke på abonnementsknappen, og hvis du virkelig elsker det, bare virkelig elsker det, skal du trykke på klokken, fordi den advarer dig hver gang, når vi sender en ny artikel, og som altid vil vi se dig på den anden side. (Kraftig optimistisk musik)

Kan du komme i form ved bare at ro?

Roninger en god fuldkropsøvelse.Roninger en kalorieforbrændende aktivitet, derkanhurtigt tone kroppen.Roningmaskine før og efter fotos viser ofte toneforbedring i hele kroppen. Denne aktivitet er især gavnlig for ryg, skuldre, mavemuskler og arme.18. juli 2019

Er det OK at bruge romaskine hver dag?

Svaret er “ja”, men du skal starte langsomt og lytte til din krop. Du bør også overvejeroningvarighed. Hvis du kun udfører 10-15 minutters moderatroningsessioner, så er det mere sandsynligt, at du erok ved hjælp aftilromaskine hver dag.

Er ro bedre end løb?

Du får en lignende kalorieforbrænding, men du aktiverer flere muskelgrupper medroningsammenlignet medkører. Nichol antyder, at fordi du aktiverer 85% af din krops muskulatur,roninger enbedretræningend at løbei samme varighed.

Er det OK at ro hver dag?

OvervejeRoningVarighed

Svaret er “ja”, men du skal starte langsomt og lytte til din krop. Hvis du kun udfører 10-15 minutters moderatroningsessioner, så er det mere sandsynligt, at du erOkayved hjælp af enroningmaskinehver dag.

Hvilken slags krop giver roning dig?

Skønheden ved enroningslagtilfælde er, at det aktiverer det nedrekrop(som dine quadriceps og glutes), øverstelegeme(som deltoider og lats) og kernemuskler (de eftertragtede mavemuskler) på én gang.18. feb 2020

Vil roning slanke lår?

Spørgsmål:Rormaskineslanke lår? A: På en måde, ja detgør.Roningmaskinerviljelav dinlårstrammere og fastere, hvilket reducerer det samlede kropsfedt. Stramt, fastlårvises automatisktyndere.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling af håndsmerter - hvordan man opnår

Kan cykling føre til karpaltunnel? Hvis du nogensinde har oplevet følelsesløshed eller smerter i håndled eller hænder på cyklen, kan karpaltunnelsyndrom være synderen. Mens karpaltunnelsyndrom ofte er forbundet med lange timer på en computer, og gentagne aktiviteter, er det også en almindelig irritation blandt cyklister.

Nyc cykelbutik - almindelige svar

Hvor kan jeg købe en cykel i NYC? De 10 bedste cykelbutikker i New York CityNYC Velo. 66 2nd Avenue, 590 West 45th Street. Cykelhabitat. 476 5th Avenue, 228 7th Avenue, 560 Vanderbilt Avenue.718 cykleri. 427 7th Avenue. Bogcykler. 110 West End Avenue. Cykler NYC. 1400 3rd Avenue.Kickstand Cykler. 316 East 49th Street. Kør Brooklyn. Trædecykelbutik.

Cykling af bløde pakker - Komplet vejledning

Er fanny packs gode til cykling? Disse modeller er det optimale valg for racere og ryttere, der gemmer det meste af deres trail essentials direkte på deres cykel. Selv en lille hoftepakke giver plads nok til alle de nødvendige værktøjer til at løse de mest almindelige problemer.

Kvindecykler - omfattende reference

Hvad er den bedste cykel til en kvinde? De bedste cykler til kvinder at tage på ethvert eventyrCool cruise: Electra Cruiser 1 Step-Thru.Allround Good Time: Cannondale Quick 3 Remixte.Sleek E-Bike: VanMoof X3.Road and Rough Rider: Trek Checkpoint ALR 4.Fly- n-fold: Tern Eclipse P20. bjergmester: specialiseret stubjumperlegering. 7. maj 2021

Cykelkulhydrater - typiske svar og spørgsmål

Hvordan cykler du carb? Du kan variere din carb-cykelplan afhængigt af din træningsplan. For eksempel er en plan en 5-dages metode. Du spiser en lav mængde kulhydrater i tre dage (i gennemsnit ca. 100-125 gram hver dag). Derefter følger du op med to dage med at spise en højere mængde kulhydrater (175-275 gram) på fysisk aktive dage. г.

Bike pokemon go - omfattende reference

Kan du cykle for at klække et æg? Kort sagt, at cykle kan være en helt frugtbar måde at klække dine æg på og samle XP op, mens du stadig holder fast i appens etos om at få undervisere til at udforske verden omkring dem. Husk bare at være ekstra forberedt og udvis forsigtighed.29 июл. 2016 г.