Vigtigste > Øvelser > Korte udbrud af træning - en løsning på

Korte udbrud af træning - en løsning på

Gør 5 minutters træning en forskel?

I sidste ende er alle tre eksperter enige om at arbejde på en eller anden måde de fleste dage - selvom det kun er til5 minutter- er altid bedre end at gøre noget. ”Folk har tendens til at fokusere på, hvad de ikke kangøri stedet for hvad de kangør, ”Siger Joyner. ”Tro ikke, du har brug for en magitræning.2. aug 2018Mangel på tid er en af ​​hovedårsagerne til, at mange mennesker kæmper for at holde deres træningsplaner siges det.

Heldigvis for dig antager travle bævere en ny undersøgelse af fitnessekspert Dr. Brad Schoenfeld og kolleger, at selvom du bruger mindre end 15 minutter i gymnastiksalen, kan du muligvis få nogle fordele. I deres 8-ugers eksperiment blev 34 mandlige fag i college-alderen med mindst 1 års erfaring med styrketræning opdelt i tre forskellige træningsvolumengrupper: højt volumen, mellemvolumen og lavt volumen.

Alle grupper udførte de samme 7 øvelser med en belastning, der mislykkedes hvert sæt inden for 8 til 12 gentagelser. Hovedforskellen mellem grupperne er antallet af afsluttede sætninger. Gruppen med høj lydstyrke udførte 5 sæt af hver øvelse. pr. session, hvilket resulterer i 30 og 45 sæt pr. muskel om ugen, hvor de større 45 sæt udføres i underkroppens muskelgrupper.Gruppen med middel volumen udførte 3 sæt, i alt 18 og 27 sæt pr. Muskel pr. Uge d kun et sæt pr. Øvelse, i alt kun 6 og 9 sæt pr. Muskel pr. Uge.

Lad os nu komme til kernen, resultaterne: For dem, der er fortrolige med litteraturen, kommer det ikke som nogen overraskelse, at jo bedre muskelvækst i dette tilfælde, jo mere volumen jo flere sæt udføres. 5 sæt er klart overlegne, hvis du vil have mere muskelforøgelse. De målte også muskeludholdenhed over 50% 1RM bænkpress til fiasko.

Alle grupper havde lignende forbedringer, hvilket ikke er så overraskende. 12 reps er ikke ligefrem optimale med hensyn til specificitet til forbedring af udholdenhedsniveauer. Igen er resultaterne ikke så alarmerende.Men magisk viden falder i tilfælde af magt. Vi får normalt at vide, at mere volumen til den samme intensitet skal resultere i mere styrke, og vi har haft undersøgelser for at vise det. En undersøgelse fra 2015, der brugte et lignende eksperiment med 1, 3 og 5 sæt, viste, at mere volumen over flere sæt resulterede i større styrkegevinster.

Denne undersøgelse blev imidlertid udført på begyndere. Begyndere har kun lov til at drage fordel af flere sæt, fordi de har flere muligheder for at udvikle deres motoriske færdigheder med hver øvelse, eller som Dr. Som Schönfeld udtrykker det, flere sætninger kan føre til en 'øget læringseffekt'.

Forbedringen ville ikke være så effektiv. Nu for de aktuelle resultater. I modsætning til den indledende hypotese fra Schönfeld og hans kolleger opnåede alle grupper overraskende lignende styrkeforbedringer på både squat og 1 rep maksimal bænkpress Udfør øvelse.Dette er en enorm indsigt, når du overvejer de åbenlyse forskelle i den tid, det tager. I gennemsnit tog det 68 minutter at gennemføre en session for gruppen med høj lydstyrke, 40 minutter for gruppen med mellemlang lydstyrke og kun 13 minutter for gruppen med lav lydstyrke. Det er rigtigt, mindre end 15 minutter for at maksimere styrkegevinster.

Der er dog vigtige begrænsninger, jeg skal huske på. Resultaterne giver os kun oplysninger om intervallet fra 8 til 12 reps. Vi har haft mange undersøgelser, der har vist, at brug af tungere belastninger på 3 til 5 reps til fiasko resulterer i flere styrkegevinster end andre, højere rep-intervaller ved de samme volumener.

Det er stadig at se, om 1 sæt fører til lignende styrkeforbedringer sammenlignet med 5 sæt med 3 til 5 gentagelser til fiasko. Desuden var forsøgspersonerne IKKE vant til at få deres sæt til at mislykkes med resultaterne. Gruppen med den højere sats kan have oplevet overtræning, hvilket ville forklare manglen på overlegne styrkegevinster.

Desuden var stikprøvestørrelsen på 34 relativt lille til en 3-gruppes sammenligning. Oprindeligt var der 45 forsøgspersoner, hvilket ville være tilstrækkeligt, men 11 faldt ud. Endelig kiggede denne undersøgelse kun på unge, modstandstrænede mænd i college-alderen, så vi kan ikke nødvendigvis ekstrapolere disse resultater til andre befolkninger.

Alligevel er resultaterne ret chokerende og modsiger tidligere normer. Hvis du er til tiden og foretrækker at træne i 8-12 reps-intervallet, kan det være nok at lave et sæt af hver øvelse til fiasko, da dit eneste mål er styrke til at maksimere. Undskyld, muskelbrødre, hvis du vil blive større, skal du stadig få det dyrebare volumen.

Lad mig vide, hvad du synes om denne nye undersøgelse i kommentarerne nedenfor. Tror du, at resultaterne ligner din egen oplevelse? Glem ikke at lide denne artikel og del den med dine styrkeelskende venner. Abonner på flere fremtidige artikler, herunder sådanne studieopdelinger.

Som altid tak for at se og FÅ DIN PROTEIN!

Hvilken type øvelser udføres i korte hurtige udbrud?

HIIT involvererkorte udbrudaf intensdyrke motionvekslet med restitutionsperioder med lav intensitet. Interessant nok er det måske den mest tidseffektive måde atdyrke motion(4, 5). Typisk en HIITtræningvil variere fra 10 til 30 minutter.

Jeg har et personligt spørgsmål til dig? Um, er du en ektomorf? Eller en endomorf? Eller måske er du en glad mesomorf? Nej, jeg siger ikke, at du er rumvæsen eller noget andet! bare at hver enkelt person har en bestemt kropstype, og at kende din kan være til stor hjælp, hvis du ønsker at opbygge dine drømmekroppe. Tilpas din træning, så den passer til din kropstype, så får du de bedste resultater! Lad os starte med at udforske kropstyperne først. Der er tre af disse, som foreslået af Dr.

Foreslået af William Sheldon, en amerikansk psykolog, i 1940'erne. Lad os se, om du genkender dig selv i nogen af ​​dem! Først er der ektomorf. Mennesker med denne kropstype er slanke, normalt høje og med længere lemmer.

trek brændstof ex anmeldelse

Tjek Usain Bolt, hvis du vil have et godt eksempel; de er de heldige fyre, der kan spise, hvad de vil og aldrig får kærlighedshåndtag eller for meget bagdel. På bagsiden kæmper ectomorphs også med at få muskelmasse, så uanset hvor hårdt de træner, bliver de magre og vil ikke længere være i stand til at gå op i vægt, selvom de vil. I det mindste kan de drukne deres bekymringer i et stykke kage. Eller to.

Så er der endomorfe. De er nøjagtigt modsat af den forrige type: lille, træt og med en tendens til at gå op i vægt fra hver eneste smule spist efter frokost. Et levende eksempel på en endomorf er Danny De Vito.

Disse fyre kæmper for at tabe sig, og deres store mave og brede hofter kan dræbe dem, hvis de vælger at gå den side atletiske rute, men endomorfe er i sagens natur stærkere end ectomorphs, og de er fremragende bodybuildere eller vægtløftere. Og endelig de glade mesomorfe. Hvorfor glad Nå, fordi de har den perfekte balance mellem muskler og fedt sammen med den naturlige evne til at ændre deres kroppe efter eget ønske og hurtigt.

Christian Bale er den perfekte mesomorf: et kig på hans roller i The Machinist og American Hustle er nok til at forstå hvorfor. Mesomorphs kan opbygge muskelmasse relativt let og komme i form på ingen tid. På den anden side mister de deres masse så hurtigt, så det er ikke som om de går en tur i parken og kommer hjem med revne ben.

Uh-uh, livet er let for hende, men ikke så let! Selvfølgelig er disse tre kropstyper ikke kategoriske, og du kan finde dig selv et sted imellem. Alligevel dækker de de fleste aspekter, og chancerne er, at det, du lige har hørt, beskriver dig godt nok, ikke? Lad mig vide i kommentarfeltet nedenfor! Nu hvor vi er kommet ind i teorien, lad os endelig komme i praksis. Du klikkede på denne artikel, fordi du ønskede at finde ud af, hvilken slags træning du har brug for, ikke? Så her er nogle tip og øvelser, du skal gøre i henhold til din kropstype, de hjælper dig med at få mest muligt ud af din forfatning og få de bedst mulige resultater. men hvis du prøver at få muskelmasse, ender du bare med magre muskler, der bliver tynde og trætte, skal du gøre det.

Start med proteiner først. Proteiner er dybest set byggestenene i dine muskler, og når de kombineres med kulhydrater, hjælper de dig med at få masse til sidst. Ikke din ende, i sidste ende.

Problemet her er, at du skal være klar til at spise meget mere, end du sandsynligvis spiste før, fordi dit stofskifte generelt er hurtigere end andres, og du har brug for flere næringsstoffer til at fodre dine sener. Så hjælp dig selv og begynd at spise mad med et højt proteinindhold og kulhydrater. Vær dog forsigtig med ikke at overspise fedt, for selvom fedt er godt for dig, kan for meget bremse din muskelgevinst.

For det andet skal du fokusere på vægttræning og tunge løft. Sammensatte bevægelser er også dine bedste venner: Grundlæggende øvelser som deadlifts, squats, crunches og pushups arbejder store muskelgrupper og hjælper dig med at opbygge din krop hurtigere og lettere. Isolationsøvelser bremser derimod kun dine fremskridt, da de kun ser en eller to.

Og for det tredje, overdriv det ikke med cardio. Løb, svømning eller cykling er dejligt og alt sammen, men cardio træning får dig til at tabe sig og ikke gå op i vægt. Og hvorfor vil du tabe endnu mere af din vægt, hvis du allerede er så slank som en gren? Alligevel betyder 'overdriv ikke' betyder ikke, at du slet ikke behøver at gøre det.

Kardio med lav intensitet hjælper dig med at få dit blod til at pumpe og næringsstof, dit muskelvæv er, selvom du pakker det med proteiner og kulhydrater, har de en bedre effekt på din krop, når de opvarmes ordentligt. Alt i alt, hvis du er en ectomorph, skal du fokusere på at spise masser, lave masser af styrketræning og gå let på cardio. På denne måde vil du snart se gode resultater. 2.

Endomorfbehandling Det er typisk, at denne type er tung rundt om taljen med mindre skuldre. De har faktisk genetiske faktorer, der er ansvarlige for dette: fedtopbevaringsmekanismer arbejder i dig og forbereder dig på sultne tider. Heldigvis er de dage, hvor mad var en knap vare, langt væk, så nu er det bedre at fokusere på, hvordan du skifter din vægt fra din talje til din overkrop og afbalancerer din overordnede form.

Jeg vil ikke skjule dårlige nyheder for dig: endomorfe har den sværeste tid at tabe sig, men - og her er vi - du behøver ikke rigtig løbe i timevis og drukne løbebåndet i din sved, siger certificeret træner Will Purdue lang og regelmæssig konditionstræning hjælper ikke rigtig med at forbrænde fedt. Intervalstræning er meget mere effektiv og tager meget kortere tid end blot at løbe eller cykle. For eksempel er sprint en fantastisk burst-teknik, som du kan bruge til at tabe dig hurtigere.

Åh, og glem alt om crunches. De arbejder for andre kropstyper, men ikke for dig. Crunches er gode til toning af muskler, men de forbrænder slet ikke fedt, så du har muligvis allerede en seks-pack abs og ved det ikke engang! For at fylde din overkrop op og se mindre ud. For at gøre den pærelignende skal du fokusere på at slippe af med din mave fra dine grantræer og derefter gøre intens vægtløftning.

Tunge vægte og cardio vil gøre vidundere for dig i det lange løb. Bare forbered dig på, at dette løb skal være, godt, lang - endomorphs træningsrutine er ikke ligefrem et stykke kage, når det kommer til kage, det er på tide at sige farvel til kager. Hvis du vil tabe dig og komme i form, skal du reducere dit daglige kalorieindtag til omkring 1.750 kcal.

Faktisk, jo lavere dit kalorieindtag, jo hurtigere skal du tabe dig, men det er ikke godt at overdrive det. Hvis du går under 1.500 kalorier om dagen, mens du sveder lykkeligt i gymnastiksalen, kan du til sidst finde dig selv blæst væk med udmattelse. Det er okay at være lidt sulten hele tiden, men glem ikke at holde dine energiniveauer højt nok.

For at opsummere alle de ting, jeg lige har fortalt dig, skal du træne kraftig intervaltræning, droppe lange træningsprogrammer, fylde dine skuldre med vægte og skære dit kalorieindtag til mindre, end du bruger hver dag. Og selvfølgelig skal der være meget få kulhydrater i din kost og mere protein. 3.

Mesomorph Therapy Nå, mesomorphs er langt den nemmeste at udøve. Hvis du er af denne type, har du sandsynligvis allerede et afbalanceret udseende, og du har måske bemærket, hvor let det er for dig at få muskelmasse eller tabe fedt. Du bør også betragte dig selv heldig, at du ikke ser jalousis udseende på mit ansigt lige nu.

Under alle omstændigheder er der stadig plads til forbedring, selvom mesomorfe vandt den genetiske jackpot. Med hensyn til træning er det første, du skal gøre, at stoppe alle med at tøve og faktisk begynde at træne. Din kropstype giver dig mulighed for at løsne meget uden at forårsage meget skade, og de fleste mesomorfer misbruger dette ellers seje træk ved deres krop, hvilket betyder at du skal fokusere på at gøre alt i moderation, men at sætte specifikke mål for dig selv - moderat intense Cardio-træning er god for dig, og du kan nemt lave lange enheder, hvis du vil.

Styrketræning handler også om moderat til tung vægt med antallet af gentagelser fra lav til relativt høj. Når det er sagt, hvis du løfter tunge vægte, skal 4-6 reps være nok. Hvis du vil løfte lettere vægte, er du velkommen til at udføre op til 15-18 gentagelser.

Dette skal være let med din medfødte udholdenhed og styrke. Intensiv træning med klare mål får det bedste ud af din gyldne kropstype, så du kan gøre endnu mere Kan prale af det.Ja, jeg er stadig jaloux.

Med hensyn til diætplanen kan det være ret afslappet, da du ikke har tendens til at gå op i vægt så hurtigt som endomorfe og ikke behøver at nippe til kulhydrater og proteiner som ektomorfer. Dybest set kan du bare se dine energiniveauer for at holde dig inden for 2.500 kcal, skære ned på overskydende fedt og kulhydrater og generelt være glad for, at du er mesomorf, ellers kan du spise, hvad du vil. Så et hurtigt resumé: sæt dig nogle mål, som du vil nå, forkæle dig selv med at træne og spise efter dit hjerte uden at spise for meget fedt og kulhydrater.

Har du fundet dig selv i nogen af ​​de tre kropstyper? Lad mig vide i kommentarerne! Hvis du har lært noget nyt i dag, kan du lide denne artikel og dele det med en ven, men - hej! - Forvandl ikke til nye former endnu! Vi har over 2.000 seje artikler at se. Alt du skal gøre er at vælge den venstre eller højre artikel, klikke på den og nyde! Bliv på den lyse side af livet!

Er træningen 3 10 minutters effektiv?

At komme i det mindste10 minutterkontinuerlig moderat aktivitettregange om dagen kan give de samme sundhedsmæssige fordele som 30minutteraf nonstopdyrke motion.

En ti minutters fedtforbrændingstræning, der faktisk fungerer. Disse øvelser er inkluderet i mange træningsprogrammer med høj intensitet, der varer højst ti minutter. Du kan komme i form på ingen tid, bare har brug for at få teknikken rigtig.

Selv de travleste mennesker kan finde tid til at gøre dette enkle sæt med syv øvelser. Du kan gøre dem alle, mens du ser artiklen! Prøv det. Det er en enkel og sjov træning.

Inden du begynder at træne, skal du varme op. Varm ordentligt op for at undgå skader under øvelserne. Mens du varmer op, kan du lave nogle squats.

Først skal du gøre fem. En to tre fire fem store. Prøv også nogle arm- og bensvingninger, kropsrotationer og bøjninger og opvarmning til nakke og knæ, og du er klar til vores træning med fedtforbrænding.

Lad os komme igang. Øvelse nummer et - sumo jump squats. Hold dine ben brede fra hinanden med tæerne udad.

Træk dine hofter lidt tilbage. Squat nu, indtil dine knæ er bøjet i en ret vinkel. Med en belastning på din bagdel, spring lige op og land forsigtigt.

Du skal gentage øvelsen tolv gange. Jeg giver dig tredive sekunder på at afslutte sætningen, og vi tæller for dig. en to tre fire fem seks syv otte ni Kun tre gentagelser mere! ti elleve tolv godt klaret.

Du er klar til den næste. Forresten skal du udføre alle øvelserne en efter en og kun stoppe for at hvile, når det er nødvendigt. Øvelse nummer to - push-ups med løftet hånd.

Antag plankepositionen med dine ben, ryg og nakke i en lige linje; træk vejret, bøj ​​albuerne for at danne en ret vinkel, og gå derefter ned. Lad os prøve det. En-to-tre-fire Du kan også gøre dette på dine knæ.

Fem-seks-syv Føler du, at dine muskler brænder? Det betyder, at du gør det rigtigt. Atten elleve og de sidste tolv. Der er syv øvelser i dette sæt, og vi har allerede lavet to.

Fortsæt. Din drømmekrop er på vej. Øvelse nummer tre - Plankespring.

Antag plankepositionen med dine ben, ryg og nakke i en lige linje, dine ben og mave muskler spændte. Træk dine fødder mod dine hænder, mens du hopper. Så spring op og ret dine arme også.

Gå tilbage til sædestøttepositionen og spring tilbage til den oprindelige position. Hvor mange reps skal du gøre? Tolv igen. Jeg giver dig tredive sekunder.

Det skulle være nok. Klar der? Husk, at træning skal få dig til at føle dig energisk, men ikke udmattet. Gør det pænt og let.

Skub dig ikke for hårdt. Hvis du føler dig træt, skal du sætte artiklen på pause og tage en pause. Prøv at fokusere på dit muskelarbejde og slippe af med negative tanker under træningen.

Positiv tænkning er meget vigtig. Er du klar? Ingen tid til at være doven. Lad os gå videre til næste øvelse.

Øvelse nummer fire - træk knæet. Udgangspositionen er en planke, der ligger på dine albuer. Træk dit venstre knæ mod din venstre albue.

Vend derefter tilbage til startpositionen. Gentag med det andet ben. Som sædvanlig skal du gentage øvelsen tolv gange.

Hvis du ikke vil tælle, mens du træner, skal du bare gøre det i tredive sekunder. Her er dit et halvt minut. Træk dit venstre knæ mod din venstre albue.

Derefter tilbage til startpositionen. Gør nu for det højre knæ. Venstrehøjde Fortsæt, indtil tiden er udløbet.

Nummer fem - spring frem og til siden. Hop fra halvt squat op og til siden på den anden side. Hvor mange reps skal du gøre? Uh huh.

Tolv selvfølgelig. Skal jeg regne med dig Okay, lad os gå. En-to-tre-fire-fem-seks-syv, du klarer dig godt.

Stop ikke. Otte nitten elleve De sidste tolv. Er du okay? Hvis du har brug for en pause, sæt artiklen på pause, tag lidt vand, gå rundt i huset og tør din sved af med et håndklæde.

Jeg giver dig ti sekunder til at hvile, okay? Men sæt dig ikke ned - fortsæt med at bevæge dig. Klar nu? Okay. Øvelse seks - planke med løftet hånd.

Gør planken med dine ben, ryg og nakke i en lige linje, og dine ben og mavemuskler spændes. Løft forsigtigt din højre arm, indtil den er parallel med gulvet, og flyt dit højre ben til siden. Gå tilbage til startpositionen og gør det samme med din anden arm.

Lad os gentage 3 gange for hver side. Start med højre arm og højre ben. En to tre Nu den venstre side. En to og tre Godt gjort! Du ved hvad? Vi er på den sidste øvelse.

Øvelse nummer syv - springer med knæene mod brystet. Hold dine hæle skulderbredde fra hinanden. Dine knæ skal være let bøjede, og dine hænder er foran dig.

Hop op og træk knæene så højt som muligt til brystet. Land forsigtigt. Gør dig klar og gentag øvelsen tolv gange.

Her er dit et halvt minut. Gør det pænt og let - ikke travlt. Hvis du udfører disse øvelser regelmæssigt, vil hele din krop blive transformeret inden for få uger.

Føler du dig udmattet? Det er fint. Ti sekunder tilbage. Ti ni otte syv syv seks fem fire tre to et Fantastisk job! Gentag hele sættet hver anden dag, og prøv at øge antallet af gentagelser.

Efter tre uger skal du øge træningstiden til tyve minutter. Har du prøvet disse øvelser før? Del din oplevelse i kommentarerne. Glem ikke at trykke på lignende knap under artiklen og klikke på 'Abonner' for at blive på den lyse skærm side af livet.

Hvilken burst-øvelse?

Burst træninger præcis, hvordan det lyder -dyrke motionkendetegnet ved kortbristeraf høj intensitetdyrke motion. Denne typeuddannelseer designet til at opnå de største resultater på kortest mulig tid, hvilket hjælper dig med at opbygge muskler og forbrænde fedt på få minutter om dagen.

Hej fyre, Dr. Axe her og Dr. Chelsea.

Vi viser dig begyndere burst træning. Et af de mest almindelige spørgsmål, jeg får fra mennesker, er: 'Hej, hvad hvis jeg lige begynder med burst-træning? de nemmeste, nemmeste øvelser med lav indvirkning for at komme i gang? Og jeg kan fortælle dig, at vores to Burst Fit DVD'er har anbefalinger om begyndere. Så du kan stadig gøre begge burst fit-dvd'er.

Men vi vil vise dig nogle af de nemmeste, bedste burst træningsøvelser for begyndere. Og Dr. 'Chels og jeg vil begge demonstrere.

Vi starter med pulserende squats. Chelsea viser dig. Og du vil bare pulsere, vi viser dig her i cirka 10 sekunder.

Og du vil pulsere sådan. Og i de første 10 sekunder føler du det ikke. Efter 20 sekunder begynder du at brænde for at føle.

Og du vil virkelig stikke den røv ud. Der er ingen indflydelse her, og du træner dine ben, din største muskelgruppe. Det betyder, at du forbrænder meget fedt. du vil hvile, og du kan gøre forskellige intervaller.

Ofte 20 sekunder til, 10 fra eller 40 sekunder til, 20 fra, som vi lærer med BurstFit-programmet. Den næste ting vi skal gøre er at vi viser dig nogle pushups. Du kan lave normale pushups eller knæ pushups.

Og Dr. Chelsea vil komme herned og vise dig, hvordan du gør det. Du kan lægge dig ned på en måtte.

Og igen kan du se dem her: skulderbredde fra hinanden, på dine knæ. Ned og op igen, ned og op igen. Så du kan gøre dette, hvis du er nybegynder.

Eller hvis du kan, kan du begynde at lave en regelmæssig push-up her sådan. Og n når du er udmattet, kan du komme på knæ. Dette virker brystområdet, overkroppen.

God start. Den næste øvelse, vi skal gøre, er at vise dig et par knaser. Dr.

Chelsea er fantastisk her med mavemuskler og kerne. Så hun er her nede på ryggen. Du kan se ben her, holde dem parallelle og derefter komme lige op.

Det krøller ikke for meget. Og nogle gange er det godt, du kan lægge din hånd lige på din mave. Sørg for at føle, at det bøjer sig der.

Stående oprejst. Perfekt. Okay.

Okay. Arbejd med den kerne. Okay.

Næste. Dernæst viser vi dig squats, viser thrusts. Mange af os har hørt om burpees.

For de fleste er dette lidt for intens. Squat-stød er en fantastisk måde at træne hele din krop på; dine skuldre, din kerne, dine ben Dr. Chelsea demonstrerer et squat-skub her i burst-træning for begyndere.

Gå fremad. Ned. Og du behøver ikke hoppe, hvis du ikke vil.

Du kan komme på tiptå sådan. Og du kan se her, at du endda ender med at udøve dine kalve. Helt lavt stress, deroppe, med hele kroppen.

Jeg kommer herned og laver et par stykker. Så let. Lav et par squats.

Og l Den første øvelse, vi skal have dig til at gøre her, er at lave et springpres. Og du kan gøre dette med vægte eller uden vægte. Og vi får dig faktisk til at tumle baglæns, bare få et ben tilbage, så falder du bagud.

Skub op, tilbage. Tryk på, tilbage. Trykke.

Så du kan gøre dette med eller uden vægte. Hjemme. Igen 20 til 40 sekunder.

Og så hviler du halvdelen af ​​tiden. Whoa! Så burst træning for begyndere. Lad mig fortælle dig det.

Bare fordi der står 'begynder' betyder det ikke, at det er en let træning, din puls vil stadig stige, du vil stadig mærke det i dine muskler, og det er stadig effektivt til at forbrænde fedt og hjælpe dig med at se resultater virkelig, virkelig hurtigt. Hej: Hvis du ikke har set Burst Fit eller Burst Fire, skal du kigge på disse dvd'er med træningsøvelser for begyndere såvel som avancerede burst-træning. Det var Dr.

Josh og Dr. Chelsea med en burst fit.

Vil jeg tabe mig i løbet af 5 minutter om dagen?

Løber en god cardio træning, der får din komplette krop til at træne.Løbedåsehjælpe digbrændekalorier. Men hvis du prøvertabe sigderefter5 minutterafkørerer ikke nok. Tiltabe sigdu skalbrændeflere kalorier, end du spiser.29. nov. Dec 2019

Kan du tabe dig ved at træne 5 minutter om dagen?

De fleste af os har ikke engang tænkt påtræneri kun femminutter. Ærligt talt ser det ud til, at det næppe er nogen tidtilse fordele. Men i virkeligheden korte udbrud afdyrke motionhjælp på en stor måde. Ikke kungørdet hjælperdu taber dig, men forbedrer også din søvn og energiniveauer.24. jan. 2021

Hvad er de to typer fitnessmål?

Der er fleretyperafmålsom folk kan indstille, som inkluderer resultatMål, ProcesMålog ydeevneMål. ResultatMålhenvis til det resultat, som nogen i sidste ende arbejder hen imod. BehandleMåler den daglige opførsel, der skal finde sted for at nå, sagtmål.

Hvilken øvelse er vigtigst i opbygningen af ​​kardiorespiratorisk udholdenhed?

Få regelmæssig fysisk aktivitet,isæraerobdyrke motion, kanforbedre kardiorespiratorisk udholdenhed. Aerobøvelserkan hjælpe med at fremme hjerte - og lungesundhed ogforbedrehvor godt kroppen cirkulerer og bruger ilt.

Er en 3 minutters træning nok?

En intens tre-minut træningernokfor at holde sig i form og sund, hævder en fysioterapeut i Melbourne.29. sep 2020

Kan 10 minutter træne for at tabe sig?

Dukanfå et lige så godt træning (måske endnu bedre) med bare10 minutter. Det hergørikke betyde, at det bliver let. Faktisk skal du arbejde ekstra hårdt hele tiden10 minutter, men det vil være det værd. Undersøgelser viser, at kort, intenstræninghjælpe med at øge kalorieforbrændingen længe efter du er færdig med at træne.8. jul. 2014

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Radcity cykel anmeldelse - varige løsninger

Er RadCity-cykler gode? RadCity 4 imponerede os med sin usædvanligt behagelige og glatte kørekvalitet. Denne cykel har forudsigelig håndtering og en pænt dæmpet følelse takket være sin forreste affjedring og omkredsede dæk. Den har også en afslappet geometri, rigeligt justeringsområde i sædepinden og stammen, plus en behagelig sadel og ergonomiske greb. 3 авг. 2020 г.

Cykling til skolen - hvordan man beslutter

Er det sikkert at cykle til skolen? På individuelt niveau kan gå og cykling øge elevernes sundhed, fysiske aktivitet og endda deres koncentration i skolen. Jo flere studerende, der går eller cykler, jo færre biler på vejen omkring skoler, hvilket kan minimere sikkerhedsrisici og mindske luftforurening.

Quick release-cykel - almindelige spørgsmål

Hvad er en hurtig frigivelse på en cykel? Hurtig frigivelse eller gennem aksel? En hurtigudløsningsaksel har en 5 mm stang med en kamstang på den ene side og en møtrik på den anden, og dens funktion er at lade dig fjerne hjulet på din cykel uden brug af værktøj. En hurtigudløsningsaksel giver dig også mulighed for at fjerne hjulet uden at fjerne akslen.

Byg din egen cykel - holdbare løsninger

Er det billigere at bygge din egen cykel?

Bedste cykeltrøjer - søg efter løsninger

Hvad skal jeg se efter i en cykeltrøje? Se efter vandmodstand, vindblokering og åndbarhed afhængigt af hvornår og hvor du skal køre. Hvis du foretrækker naturlige fibre, skal du passe på cykeltrøjer lavet af merinould. Merinofår har tilpasset sig kolde vintre og varme somre, så deres uld er naturligt fugtgivende og forbliver varm, når den er våd.

Cykelposition - levedygtige løsninger

Er cykling dårlig for kropsholdning? Cykling og siddende er ikke det samme; cykling styrker dit kardiovaskulære og muskuloskeletale system, mens siddende ødelægger begge dele. Problemet er, at cykling og siddende forårsager lignende ubalancer i musklerne; en afrundet kropsholdning, en 'fast' og stiv øvre ryg og stramme hofter (især hoftebøjere) .24 авг. 2016 г.