Vigtigste > Øvelser > Spinning træning - Komplet manual

Spinning træning - Komplet manual

Er spinning en god måde at tabe sig på?

Cardio med høj intensitet er en effektiv, effektivmåde at brænde påkalorier, og pedalen giver dig også en vis modstandstræning. Men hvis din eneste øvelse nogensindesnurrer, skal du tilføje mere modstandstræning to eller tre gange om ugen, hvisvægttaber dit mål.13. januar 2014Vi har tanken om, at hvis vi ønsker at tabe os, går vi i et fitnesscenter den 1. januar, træner regelmæssigt og i sidste ende taber sig. Nå, her er nogle dårlige nyheder. Jeg har læst mere end tres undersøgelser om det, og det viser sig, at motion faktisk er ret ubrugelig, når det kommer til vægttab.

Dr. Kevin Hall fra National Institutes of Health har udført nogle af de vigtigste undersøgelser af motion og vægttab. Vi er nødt til at omdøbe træning

Motion er ikke et vægttabredskab i sig selv, det er fremragende for helbredet og er sandsynligvis det bedste, du kan gøre andet end at holde op med at ryge for at forbedre dit helbred. Men tænk ikke på det som et vægttabshjælpemiddel. Motion vil helt sikkert hjælpe dig med at leve et længere og lykkeligere liv….Det er bare ikke den bedste måde at tabe sig på. Og årsagen har at gøre med, hvordan vores krop bruger energi. Du ved måske ikke, men fysisk aktivitet er faktisk en lille del af dit daglige energiforbrug.

Der er tre måder, hvorpå vores kroppe forbrænder kalorier. Det inkluderer dit hvilemetabolisme, så din krop forbrænder kun så meget energi til sine grundlæggende funktioner, bare for at holde dig dybest set i live. Den anden del af energiforbruget er de termiske effekter af mad, og det er præcis, hvor meget energi der er brug for for at nedbryde mad i din krop.

Den tredje del af energiforbruget er fysisk aktivitet. For de fleste mennesker udgør fysisk aktivitet - enhver bevægelse, du foretager, kun omkring 10 til 30 procent af dit energiforbrug. Så langt størstedelen af ​​den energi eller kalorier, du forbrænder hver dag, kommer fra dit grundlæggende eller hvilende stofskifte, som du har meget lidt kontrol over.Mens 100% af dine 'kalorier ind' er op til dig, har du kun op til ca. 30% af dine 'kalorier ude' under din kontrol. En undersøgelse viste, at hvis en mand på 200 pund løb i en time, 4 dage om ugen i en måned, ville han ikke tabe mere end 5 pund, forudsat at alt andet var det samme. Og alt andet forbliver ikke det samme! Forskere har fundet ud af, at når vi begynder at øge mængden af ​​motion, vi får hver dag, foretager vi alle former for adfærdsmæssige og fysiologiske justeringer.

På den ene side gør sport dig sulten. Og du kender følelsen helt sikkert: du går til spinning-klassen om morgenen, og når du spiser morgenmad, er du så sulten, at du måske spiser dobbelt så meget havregryn, som du normalt spiser. Der er også beviser for, at nogle mennesker simpelthen sænker farten efter træning.

Så hvis du løber om morgenen, er du måske mindre tilbøjelig til at tage trappen, mens du arbejder. Disse er kendt som 'kompenserende adfærd' - de forskellige måder, vi ubevidst underminerer vores træning på. Forskere har også opdaget et fænomen kaldet metabolisk kompensation.Når folk taber sig, kan deres hvilemetabolisme bremse. Så mængden af ​​energi, som du forbrænder i hvile, er mindre. Det betyder, at denne bjælke kan krympe, når du begynder at tabe sig.

Der er stadig meget at undersøge, men en undersøgelse fra 2012 er særlig interessant. De kørte ind i midten af ​​savannen i Tanzania for at måle energiforbruget hos en gruppe jægere ved navn Hadza. Disse er superaktive, slanke jægere og samlere.

De tilbringer ikke deres dage bag en computer ved skrivebordet. Og hvad de fandt var chokerende. Vi fandt ud af, at der slet ikke var nogen forskel.

De har en meget mere fysisk aktiv livsstil og forbrænder ikke flere kalorier hver dag end voksne i USA og Europa. På en eller anden måde blev den energi, de brugte til fysisk aktivitet, afbalanceret eller sparet andetsteds. Så hvordan forbliver du slank? Du spiser ikke for meget.

Vi kan vende de kalorier, vi forbrænder, mens vi træner ret hurtigt. Det ville tage cirka en time at brænde en Big Mac og pommes frites. Det ville tage cirka en time at danse temmelig kraftigt og brænde tre glas vin, som du kunne have med middagen.

En times rigtig intens cykling på motionscyklen for at brænde omkring to donuts. Af denne grund ses træning bedst som en sund tilføjelse til en diætfokuseret strategi. Men på trods af de ekstremt høje fedme i USA fortsætter regeringsorganer med at præsentere bevægelse som løsningen ligesom virksomheder, der har en reel interesse i, at vi fortsætter med at spise og drikke deres produkter.

Virksomheder som Coca-Cola har været styret af træningsmeddelelsen siden 1920'erne. Ideen her er, at du kan drikke alle disse ekstra flasker sodavand, mens du træner. Men som vi kan se, fungerer det ikke sådan.

hørfrø fordele

At brænde de ekstra kalorier fra en dåse sodavand er virkelig, virkelig svært. Vi har et problem med fedme i dette land, og vi bør ikke behandle lave niveauer af fysisk aktivitet og indtage for mange kalorier, da de er lige så ansvarlige. Politikerne for folkesundhed bør virkelig prioritere at forbedre vores fødevaremiljø for at hjælpe folk med at tage sundere valg om hvad de skal spise.

Og vi skal se, hvordan det fungerer. Hvis du går i gymnastiksalen og forbrænder alle disse kalorier, tager det lang tid, og du lægger en masse kræfter i, du kan slette alt dette på fem minutter med at spise et stykke pizza. Den relative størrelse er faktisk ganske overraskende, og de fleste mennesker sætter ikke stor pris på det.

Er 30 minutters spin nok?

30 minutteraf træning kan forbedre dit helbred markant

Ja det er! De fleste mennesker tror, ​​at hvis de kun kan passe ind30 minutteraf motion vil det ikke værenok, især sammenlignet med en 45-minut spinklasse eller en 1 times yogaklasse. Imidlertid,30 minutteraf motion er mere endnoktid til at komme i en god træning.
14. april 2021

Hvad sker der med din krop, når du træner 30 minutter om dagen? Det er altid svært at tvinge dig selv til at gå i gymnastiksalen og gøre alle disse push-ups, squats og split, men at træne er ikke så svært, som du måske tror Daglig træning er nok til at holde dig sund og i form, og når du føler Den bølge af energi, som hver træning efterlader dig med og ser de første resultater, vil du finde en svaghed i dit hjerte til træningen. Lad os se på, hvad du kan forvente af din krop, når du endelig flytter ind og begynder at træne. Vidste du, at regelmæssig motion kan gøre dit liv længere.

Tjek artiklen for at se endnu mere fantastiske fordele ved daglig træning Tro os efter at have set denne artikel, vil du se træning i et helt nyt lys under træning. Dit system gennemgår mange processer, først og fremmest øger din stofskifte hastighed, din kroppen forbrænder flere kalorier, det er derfor, mange eksperter anbefaler, at du ikke er så streng over dig selv og spiser en pizza eller et stykke kage, hvis du vil, men gør et par flere øvelser under din næste træning, hvis du er vant til det. Din blodviskositet forbedres også - dette gælder både lette og tunge øvelser. Træning stimulerer væksten af ​​nye blodkar og øger iltstrømningshastigheden fra de sædvanlige 8 liter i hvile til 100 liter i minuttet. Dette sker, fordi dine muskler arbejder hårdere under træning, og dit system har igen brug for ilt for at forbrænde kalorier mere effektivt.

Den øgede blodgennemstrømning gør det muligt for cellerne at optage mere ilt og også ernære sig selv fra blodet, det har også en positiv effekt på din hjerne. Celler forbedrer deres arbejde, så hvis du træner i det mindste lidt tidligt om morgenen, hjælper det hurtigt med at være mere fokuseret og opmærksom. Alle kender følelsen af, at du får efter en god træning, når du føler dig udmattet og på samme tid overraskende energisk. Denne gang begynder din hjerne at frigive flere endorfiner, der løfter dit humør Endorfiner lindrer smerte, da de har specielle receptorer til at aktivere din hjerne. De har også en række andre positive effekter på din krop og sind - de hjælper med at overvinde afhængighed, bekæmpe angst og forbedre Dit immunsystem. Din krop begynder også at fordøje proteiner og kulhydrater fire gange hurtigere, så du kan tabe dig godt, hurtigere. Jeg ved ikke noget om dig, men jeg rejser nu til gymnastiksalen og en god ting at gøre lige efter din træning er et koldt brusebad på denne måde reducerer du dine chancer for at få et par timers smerte næste morgen eller under din næste træning efter træning et par timer efter din træning, dit blodtryk er normaliseret og y du har bemærket, at du er blevet mere selvsikker efter træning, og din selvtillid forbedres, følelsen af ​​at du kan gøre hvad som helst, og din motivation vokser ikke underligt, at du lige har overlevet mange crunches, planker og lunger skærper det stadig din hjerne og hjælper dig med at arbejde mere effektivt, du begynder også at sove bedre, da din søvnkvalitet forbedrer dig i at falde i søvn hurtigere og vågner energisk op nu kan du glemme alle de utallige forsøg på at åbne dine øjne om morgenen, du vil føle dig afslappet og klar til en god start til dagen, og du vil ikke bh snooze-knappen Søger, hvordan du ikke kan gætte, at du skal vente i flere måneder for at se de første positive ændringer Øvelse bringer dit liv til dig Du kan føle små forbedringer efter et par timers regelmæssig træning efter et par Uger med regelmæssig træning, dit system dit hjerte og dit hjerte forbedrer gradvist Blodkar begynder at arbejde bedre Din lungekapacitet forbedres, hvilket fører til en samlet stigning i din udholdenhed, når du trener stig regelmæssigt, du vil glemme noget som åndenød, der også er fordelen ved en stor lungekapacitet, der taler om andre store ændringer, en uges træning fører til dit blod. Hæmoglobinniveau forbedrer også antallet af røde blodlegemer pr. kubikmeter blod Øget fra fem millioner til 6 millioner Dit immunsystem øger meget st niveauet af lymfocytter i blodet stiger, hvilket hjælper din krop med at bekæmpe bakterier og forskellige vira hurtigere og mere effektivt han andre ting sukker og andre stoffer i blodet lettere det bedste er, at din krop lagrer mindre fedt. Desuden gør regelmæssig træning dig stærkere, stærkere og hårdere lyder godt, det er ikke efter et par måneders regelmæssig træning måneder med regelmæssig motion påvirker dit system På et helt andet niveau, for det første iltoverførslen til dine muskler øges og mikrocirkulationen forbedres, blodcirkulationen, for det andet forbedres koordinationen af ​​dine bevægelser, hvilket også han lps dig til at styrke dit nervesystem, hastigheden af ​​nerve- og pulsoverførsel stiger, hvilket resulterer i en Forbedring af hjerneaktiviteten fører til, så du kan træffe beslutninger hurtigere og ikke længere tøve og blive nervøs.

Det styrker også bevægeapparatet i din krop, så dine knogler bliver tættere. Du vil være mindre tilbøjelig til stress og mindre tilbøjelig til at lide af depression og humørsvingninger. Regelmæssig motion ændrer også din karakter positivt.

Du bliver mere beslutsom og viljestærk. For nogle mennesker bliver regelmæssig motion endda en terapi. Det hjælper med at frigøre stærke følelser som smerte og vrede og frigøre sindet fra alle problemer og dårlige tanker og den slags mulige At håndtere problemer er fantastisk, fordi det gør dig stærkere fysisk og mentalt, og hvis det hele virkede forfærdeligt i starten, hver træning bliver mindre vanskelig og meget sjovere efter et par års regelmæssig træning bortset fra de åbenlyse ting, der har været år med regelmæssighed. Træning og træning forbedrer dit system generelt og gør dig bedre, de øger også din forventede levetid. gælder for enhver form for fysisk aktivitet, som du laver i din fritid. Hvis du ikke er en stor fan af gymnastiksalen, vil du altid finde noget, du elsker, såsom at cykle eller endda oprette dit eget træningsprogram, som du gerne vil eller i det mindste tolerere, hvis du ikke har nogen motivation og heldigvis har du en ven, der også kan trække dig til at træne, du kan prøve at gå i gymnastiksalen sammen for at stimulere hinanden træning Du bliver ung længere Hvem gør sn't ønsker det, og mere utroligt, nylige undersøgelser har vist, at daglig træning bremser hjernens aldring, så den ultimative opskrift på at være fit, sund og smuk, holde dit sind klart og skarpt og sådanne kvaliteter som beslutsomhed og opbygning af en stærk vilje træner bare år med daglige træningsprogrammer, der lyder forfærdeligt i øjeblikket, men bare start og tro os, hvis du ser forskellen, vil du ikke fortryde det, hvilket hjælper dig med at motivere dig selv, gå i gymnastiksalen og hvor ofte træner du Tellus i kommentarerne nedenfor, og hvis du kan se flere artikler som denne, hvis du vil, skal du klikke på knappen like under artiklen og dele den med dine venner og deltage i den lyse side

Kan spinding hjælpe med at tabe mavefedt?

Ifølge sundhedseksperter hæver cykling ikke kun din puls, men har også kapaciteten til atbrændebetydelige mængder kalorier. Udfører denne øvelse dagligtvil hjælpedubrændeflere kalorier, hvilket betyder, at du kantabe fedtopbevares i din kropfed, inklusive dinabdominal fedt.4. juni 2018

Livet går hurtigt. Lad os sænke farten, vi er blevet ældre, hvor er det gået nu? Tilbage, da vi netop havde dig og jeg Hej folkens, jeg hedder Emi og er velkommen til at forblive i form og rejse, i dag skal vi tale om, hvordan man mister det stædige mavefedt, som mange af jer spørger, hvorfor det aldrig forsvinder, virker endda selvom du har prøvet at spise sundere mad og træne regelmæssigt. Så spørgsmålet er, spiser du de rigtige madvarer og øvelser? Sit-up og crunches hver dag Men du er frustreret over, at din mave ikke bliver mindre, fordi disse øvelser faktisk ikke forbrænder dit mavefedt.

foldecykel

Disse abs øvelser vil gøre din abs stærkere og større, så ja, du får abs. Men du brænder ikke de fedtlagede SSOn-toppe, der dækker dine mavemuskler. Så hvis din træningsrutine udfører sit-ups hver dag i håb om at slippe af med muffintoppene, vil det ikke ske, og du bliver nødt til at ændre ting.

Hvordan spørger du så lad os tale om diæt, hvilke andre fødevarer du skal spise mindre, og hvilke andre fødevarer du har brug for for at hjælpe dig med at forbrænde fedt. Spis færre fødevarer med højt transfedtindhold og højt sukkerindhold, som er to af de vigtigste bidragydere til mavefedt, og se hvordan du spiser meget korn, mens din krop har brug for kulhydrater til energi og muskelopbygning. Hvis du spiser meget mere, end du har brug for, stopper din krop kulhydrater.

Det behøver ikke mindre fedt Dette kommer ikke kun fra den mad, du drikker, er lige så vigtig som hvad du spiser, og tsukuri-drikkevarer fører også til en markant stigning i mavefedt, og glem ikke, at alkohol også kan forårsage dig for at få mavefedt. Undersøgelser, der har været forbundet med tungt alkoholforbrug, øger i høj grad risikoen for central fedme, som er overdreven fedtopbevaring omkring taljen, så reduktion af alkohol hjælper dig med at reducere taljestørrelsen, så hvilke fødevarer og drikkevarer hjælper dig med at tabe mavefedt Din kost skal have et højt indhold af opløselig fiber, og protein viser, at opløselig fiber fremmer vægttab ved at hjælpe dig med at føle dig mæt, så du spiser mindre naturligt. Undersøgelser har vist, at voksne, der har øget deres opløselige fiberindtag i deres kostvaner, har reduceret mavefedtforøgelsen med tre til fire procent over en femårsperiode. hvilket betyder, at en krop forbrænder mere energibearbejdende proteiner, end den behandler kulhydrater og fedt, og det er derfor, at proteiner med højt proteinindhold fungerer godt til forbrænding af mavefedt, og det øger også frigivelsen af ​​hormoner, der mindsker din appetit og får dig til at føle dig mere højt proteinindtag også Øger din stofskifte og hjælper med at opretholde muskelmasse under vægttab Mange observationsstudier viser, at folk, der spiser mere protein, har tendens til at have mindre mavefedt end dem, der normalt spiser lavt proteinindhold som med drikkevarer.

Jeg holder mig bare med vand og grøn te, grøn te er lav i kalorier og højt i antioxidanter, det fremmer faktisk nedbrydning af fedtceller og øger stofskiftemetabolismen, hvorfor jeg elsker det En anden god diæt, jeg prøvede for nylig, er intermitterende faste, der virkelig hjælper brænde det stædige mavefedt, det giver kroppen mulighed for at forbrænde mere fedt under fastende, og øger også vores stofskifte med 3 til 14 procent Forklar dette mere detaljeret i min 10 dages intermitterende fasteartikel, og jeg filmer også, hvad jeg spiste hver dag. Jeg forbinder artiklen her, lad os tale om de mest effektive træningsprogrammer, når det kommer til at reducere mavefedt. Overraskende nok er den første cardio HIIT, interval med høj intensitetstræning er en ekstremt populær mulighed, hvilket også er min favorit, som du sandsynligvis kan se fra alle HIIT-træningsartiklerne på min kanal, dybest set hjælper det dig med at forbrænde masser af kalorier i kort tid.

Mange af os har ikke hele dagen til at træne i gymnastiksalen, så med mavefedt skal vi fokusere på kraftig træning for at forbrænde kalorierne, og det bedste ved HIIT er sådanne absurde forbrændinger, der holder din krop i gang og kalorier og forbrændinger fedt, selv efter du er færdig med at træne. Der er også andre gode cardio-muligheder, såsom: B. Løb, svømning, hvor du kan forbrænde op til 600 kalorier i timen og selvfølgelig jo mere intenst og jo hurtigere du går jo mere fedt brænder du ud over CardioResistant og vægttræning er lige så vigtig for at miste mavefedt, viser en undersøgelse af overvægtige teenagere, at en kombination af styrketræning og kardioøvelser fører til den største reduktion i fedtprocent, og når du øger din muskelmasse, forbrænder din krop mere fedt mere effektivt.

Når det kommer til maveøvelser, er der en type, der især hjælper dig med at få en mindre talje. Tværgående ABS er de fleste (___?) Muskler, der fungerer som et elastik og trækker din mave sammen. Jeg talte om dette mere detaljeret i min mindre talje træning artikel, som jeg linker her Hvad mere kan jeg gøre? Gør du ud over motion og diæt? At få nok søvn Det får dit hjerte til at arbejde, spise og træne til sidst til næste niveau Svinekødsundersøgelser viser, at folk, der sover mindre end fem timer om natten, har en tendens til at få mere mavefedt sammenlignet med dem, der sover i syv timer eller mere pr. natten påvirker din søvn to specifikke hormoner, der holder dine energiniveauer stabile. Kontroller din appetit og din sultfølelse, hvis du ikke får nok søvn, vil dine hormoner øge din appetit og sult. Du er nødt til at spise mere, så at have syv til otte timers kvalitetssøvn om natten hjælper faktisk med at undgå følelsesmæssig spisning og trang, hvilket fører til det hjælper med at gøre dit mavefedt meget lettere at tabe, og det er stort set alt for denne artikel, og det bliver mørkere her, som du kan se, giv denne artikel tommelfingre, hvis du finder disse tip nyttige.

Glem ikke at kommentere, abonnere og dele Vi ses i næste uge Hej fyre, hej fyre, hej fyre

Er det OK at dreje hver dag?

Selv når du har fundet dinspindingben, daglige sessioner kan stadig være overkill. Men hvis du leder efter en træning med høj intensitet et par dage om ugen - og især hvis løb eller andre former for kraftig aerob træning gør ondt i dine led -spindingkan være den ideelle måde at holde dit hjerte og din krop i form.17. april 2017

Hej se på mig! Jeg er gået fra sofa kartoffel til 5k kører! Jeg ser det blik, du giver mig. Jeg ville ikke have troet det muligt, før jeg krydsede målstregen! Det hele startede, da en ven inviterede mig til at gøre 3 miles med ham - det er cirka 3 miles. Lyder ikke meget, men det er meget, når du er i slutningen af ​​tyverne og ikke har trænet siden fysisk træning i skolen - der var en energi og vægtøgning, der syntes at ramme mig som voksen.

Åh, og nævnte jeg, at jeg havde en måned til at gøre mig klar?! Ja, denne konge af sofaen skulle være 5000-klar på 30 dage. Hvordan gjorde jeg det? ? Det korte svar er, baby trin! Efter at jeg fik et nyt par løbesko, begyndte min rejse. Jeg førte en daglig log over mine fremskridt undervejs

Dag 1: Jeg fandt en 5k træningsplan online, der sagde, at jeg skulle starte intervaltræning. Ideen er at gå 2 minutter, jogge 1 minut og gentage det igen og igen, indtil du rammer 30-minutters mærket. Jogging i 1 minut var udfordrende nok! Jeg er kommet langt

Dag 2: Åh, min krop. Jeg er så øm! Og åbenbart ude af form

rengøring af skivebremser med alkohol

Jeg strakte mig en smule, så snart jeg kom ud af sengen, og det så ud til at hjælpe. Efter min kammerats forslag gik jeg i gymnastiksalen i dag og havde min første session med en professionel træner. Uden for træning fortalte han mig, at jeg har brug for at spise bedre og drikke rigeligt med vand.

Vi ser om det hjælper! Dag 3: Jeg skriver om alt, hvad jeg spiser hele dagen, inklusive snacks. De fødevarer, der får dig til at løbe, inkluderer bananer, havre, jordnøddesmør, broccoli, almindelig yoghurt, mørk chokolade, fuld hvede pasta, kartofler og kaffe. Dag 4: Mand, min appetit skyder i luften! Sandsynligvis fordi jeg forbrændte meget flere kalorier end før.

Min morgenjog gik rigtig godt - 10 minutter! Det inkluderede gå pauser, men stadig! Så gik jeg i gymnastiksalen, og min træner lod mig lave speedwork - løb fra et punkt til et andet så hurtigt som jeg kan. Det var brutalt

Dag 5: Sår igen i dag efter dette vanvittige gym. Jeg fandt en løbende gruppe online og mødte dem for første gang i dag. Jeg tøvede først, men da jeg så mennesker i alle former, aldre og evner, følte jeg mig meget bedre! Jeg øgede indsatsen og løb i 2 minutter ad gangen med pauser imellem.

Andres støtte hjælper virkelig meget! Dag 6: I dag er lørdag, og jeg hviler. Min første uge med træning er lige forbi, men jeg føler allerede, at jeg er i mine bukser, lidt løsere. Dag 7: Min træner foreslog at cykle som cross-training, så jeg gik på en 3-mile cykeltur.

Nu ved jeg nøjagtigt, hvor længe disse 5 km vil være. Det føles stadig som om jeg stadig har så meget arbejde at gøre. Dag 8: Der skete noget fantastisk i dag! Jeg løb 5 minutter non-stop for første gang i mit liv! Jeg fik også et kig på, hvad folk omtaler som 'runner's high'.

Endorfiner - de glade kemikalier, som du kan mærke i din krop efter din træning - de pumpede igennem mig som intet andet i dag! Jeg tror, ​​jeg begynder at blive forelsket i løb. Dag 9: Mine energiniveauer er gået gennem taget! Mig Jeg har ikke længere brug for en lur. Selv min chef bemærkede, at jeg var meget mere produktiv på arbejdet i dag! Dag 10: Jeg tog styrketræning i gymnastiksalen.

Masser af vægte på mine arme og ben. Jeg har allerede smerter. Jeg begynder også at forstå forholdet mellem mad og ydeevne, en forbindelse, jeg aldrig havde lavet før.

Dag 11: Jeg vejede mig selv i dag, og jeg tabte 5 pund! Jeg tror, ​​at jogging er den hurtigste måde at tabe sig på. Mine løbstider er nu næsten 7 minutter. Dag 12: Min træner siger, at min kropsfedtprocent også gradvist falder! Inden jeg ved af det, får jeg en mager en, kør maskine! Åh ja, og jeg spiste en doughnut i dag. Fordi jeg fortjener det. Dag 13: Jeg løb i 10 minutter i dag og slog slet ikke! Jeg skal derhen! Dag 14: Talt for tidligt. Mere end udmattet.

Spring over senere i dag, og jeg snydte igen. Seriøst, hvad laver de i donuts for at gøre dem så uimodståelige? Jeg har lært, at når jeg spiser efter sukker og spiser skrammel, føler jeg mig midlertidigt bedre, men det fører altid til et sammenbrud senere på dagen. Tiden til en lur kan ikke komme hurtigt nok

Dag 15: I dag er den officielle pause, og jeg får et nyt motivationsforøg. (Eller måske panikere, at der er så lidt tid tilbage!) Nå, uanset hvad det er, har jeg jogget i 15 minutter uden at stoppe! Dag 16: Fitnessdag, vi lavede en rutine i hele kroppen i dag, og jeg føler mig pumpet mig! Jeg har aldrig været mere motiveret til at tabe pounds, end jeg var i dag! Dag 17: I dag løb jeg med en ven i 15 minutter to gange (med en 5-minutters gåtur imellem). Min træner fortalte mig at være ekstra forsigtig med at holde mig hydreret.

Han sagde, at jeg skulle dele min kropsvægt i to og derefter drikke en ounce pr. Pund. Det er 80 ounce for mig eller lidt over en halv gallon. Dag 18: Jeg besluttede at skifte drikkevand med Gatorade, da mine løb bliver længere.

Jeg er nødt til at udskifte de mistede elektrolytter! Jeg ser også en utrolig muskeldefinition i mine ben. Dag 19: Jeg bemærkede i dag, at min hud ser så godt ud som den har været i lang tid, så jeg tjekkede, jeg tror, ​​at træning forbedrer din hudfarve, fordi den stimulerer blodcirkulationen. Nå, sejt, jeg tager det! Dag 20: 10 dage tilbage til den store dag! Springet fra en 15-minutters løb til en 20-minutters løb var slet ikke dårligt.

Og nævnte jeg, at jeg sover som en klippe nu? Ikke flere lange nætter med at kaste og dreje - min søvnløshed er langt væk. Det og 10 pund mere! Dag 21: Jeg bemærkede, at bagsiden af ​​mine lår var særligt ømme, og mine ankler var stramme. Min træner viste mig, hvordan jeg masserede problemområder med en tennisbold.

Jeg gør det også på mine fodsåler. Hvad jeg har brug for nu er en betændt sene. Jeg håber, at denne smerte forsvinder med tiden, eller at disse 5 km ikke sker for mig! Dag 22: Phew, mine ben føles bedre! Gudskelov var jeg bange for, at jeg trak noget.

Mere erfarne løbere har opfordret mig til at tage det med ro. Jeg fik at vide, at hvis jeg kan køre non-stop i 20 minutter, skal jeg ikke have et problem med 5 km. du har ret

Dag 23: Intet. Jeg gjorde absolut ingenting. Det var rart! Dag 24: I dag skal jeg endelig cykle igen.

cykel solbriller

Jeg skulle gøre det oftere. 5 miles - færdig! Dag 25: Jeg følte lidt stramme problemområder igen, strakte mig og gik hurtigt. Dag 26: Jeg løb 25 minutter non-stop !!! At lytte til musik under jogging får tiden til at gå meget hurtigere.

Eventuelle anbefalinger til min ultimative kørende playliste? Efterlad dem i kommentarerne nede! Dag 27: Mig fylder mig med pastaingredienser og bananer. Masser af bananer. Jeg har fået at vide, at kalium hjælper med at balancere de elektrolytter, jeg mister ved længere løb.

Dag 28: Forynge i dag. Alt, hvad jeg har læst, siger ikke overdriv i dagene op til dit første store løb. Dag 29: Jeg nød et lækkert måltid med højt kulhydratindhold sammen med mine nye kørende venner.

Klar til i morgen formiddag, men jeg er også nervøs! Dag 30: Jeg gjorde det! Jeg løb min første 5 km! Jeg er så stolt af mig selv! Jeg tror, ​​at mit træningsprogram må have været helt rigtigt, fordi løbeturen var relativt let og sjovt. Jeg kan ikke vente med at tilmelde mig til mit næste løb! Er du klar til at snøre dine sko og begynde at løbe? Bortset fra at tage små skridt, se på din diæt, holde dig hydreret og træne langsomt men sikkert, her er nogle andre tip, jeg kan give: - Invester i et godt par løbesko. Hvis du har brug for ekstra support, skal du få nogle medicinske indlægssåler til dem. - Hvis du oplever smerte, det være sig i dine fødder, knæ eller på anden måde Kropsdele, STOP! mangel er en skade, der tvinger dig til at opgive enhver form for fysisk aktivitet. - Find nogen eller et samfund at køre med, især en der inkluderer erfarne løbere.

Følg deres eksempel og lær af dem. At vælge en ven til at løbe kan også være en god bindeoplevelse! - Frem for alt skal du få din læges godkendelse, inden du flytter fra sofaen til løbmaraton! Du vil ikke chokere din krop med denne nye livsstil. Så hej, hvis du har lært noget nyt i dag, så og del dette med en ven! Og her er nogle andre seje artikler, som jeg tror du vil nyde.

Bare klik til venstre eller højre og bliv på den lyse side af livet!

Vil jeg tabe mig ved at dreje 3 gange om ugen?

1. Det er en imponerende cardio-træning - men du brænder måske ikke så meget som du tror.Spinninger længe kendt for at reducere fedt og hjælpe folk med at tabe pund. 'Spintregange om ugenog du brænder op til 1.800 kalorier, men et pund fedt svarer til 3.500 kalorier.1. september 2017

Er Spinning bedre end at løbe?

Mens rutinekørerkan hjælpe dig med at tabe sig og forhindre fedme, viser forskning, at du muligvis kan forbrænde flere kalorierspinning versus løb. Faktisk en særlig stor effektSpinningklasse kan bruge op til 1.000 kalorier i løbet af 60 minutter. I enSpinningklasse, kan kernemuskler også udvikles.

Hvor lang tid tager det at se resultater fra spinding?

Hvor lang tid vil det tagefor mig atse resultater? I cirka 2-3 uger digviljebemærker en stigning i din kardioudholdenhed, energiniveau, øget styrke i underkroppen og bemærker ændringer i din kropsform og / eller vægt.

Vil jeg tabe mig ved at spinde 5 gange om ugen?

Spinninger længe kendt for at faldefedog hjælpe folk med at tabe pund. Faktisk er det så effektivt, at forskning har vist at erstatte et anfald af moderat intensitetstræning med to 30-minutters sessioner af højintensiv træningkanforbedre alt fra dit kardiovaskulære helbred til din kropssammensætning.1. september 2017

Har spinning tone indre lår?

Cyklinger en god måde at tabe sig fradine indre lårfordi det forbrænder kalorier. Du behøver ikke at rideditcykle i timevis for at se fordele, men du skal holde dig til en regelmæssig træningsplan.

Spinder toning din bum?

Ditglutes og quads er de muskler, der har størst fordel afspinklasser. Da denne form for træningsmål erditglutes, kan det løfte ogtone din røvmeget hurtigere end andre cardio træningsprogrammer. For at få mest muligt ud afdit spinklasse, klemditglutes under spring og når som helstdu erat løftedin røvfra sædet.6. september 2018

Er der nogen spin-cykeltræning for begyndere?

Hvis du tænker det, er du på det rigtige sted at fange informationsspin cykeltræning for begyndere. Du kan tænke på at dreje hele dagen uden nogen vejledning, og du vil være fit eller overvinde din plan. I henhold til denne tanke må jeg sige, at du skal følge de rette instruktioner for spinding, hvis du er nybegynder.

Hvad er den bedste rutine for en spin-klasse?

Klip ind, drej det hele ud. Denne spin klasse rutine indeholder tunge stigninger, tabatas, sprints og springøvelser for at hjælpe dig med at få en stor sved. Lær hvordan du udfører hver øvelse med den rette form, og hvordan du vælger dit udstyr korrekt. Vil du opbygge muskler og forbrænde fedt på samme tid?

Har du brug for en plan for en spinning træning?

Din kropstransformation kræver moderering og planlægning. Spinning træning handler ikke kun om at hoppe på en cykel og træde væk i et par timer. Som enhver fysisk træning kræver det struktur, dedikation og en streng rutine at gøre det korrekt og udnytte det fuldt ud. Hvis du planlægger at tilføje spinding til dit daglige liv]

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling på vejen - hvordan man adresserer

Kan cykler køre på vejen? Cykler, PMA'er og ikke-motoriserede PMD'er, såsom manuelle sparkescootere, kan bruges på gangstier. Kun cyklister og PAB-kørere har lov til at køre på veje, undtagen motorveje og vejtunneler. I henhold til vejtrafikloven er det obligatorisk for cyklister og PAB-ryttere at bære hjelm, når de kører på veje.

Fodcykling - hvordan man kan slå sig ned

Er cykling dårligt for dine fødder? Det er en fremragende kardiovaskulær træning, som er sjov og kan udføres uafhængigt eller sammen med en gruppe. Der er også reduceret kraft på tværs af mange led i underekstremiteterne og foden. 14. maj 2013

Sygcykling - svar på problemerne

Hvad betyder sygecykel? cykel ser godt ud

Lyft-cykler - den ultimative guide

Hvor meget koster en LYFT-cykel? Bay Wheels-cykler og e-cykler er nu tilgængelige i Lyft-appen fra kun $ 3 pr. Tur.

Vintercykelbriller - søg efter løsninger

Har du brug for cykelbriller om vinteren? Om vinteren tror du måske, at der ikke er så meget behov for at bære dem, men faktisk er det modsatte tilfældet. Ifølge American Academy of Opthalmology har undersøgelser vist, at uanset årstid kan UV-eksponering øge din risiko for at udvikle grå stær og vækst i øjet, herunder kræft. 07.09.2020

Cykling kraniet cap anmeldelser - anførte spørgsmål og svar

Bær professionelle cykelhætter? Podier er ofte udstyret med ryttere, der bærer baseballkasketter med deres sponsorer på i stedet for cykelkasketter. Der er dog nogle, der prøver at bevare traditionen og fortsætter med at bære dem. De fleste professionelle podier er gået som baseballkasket. Imidlertid prøver nogle at bevare traditionen og udseendet. 2016.