Vigtigste > Øvelser > Toe touches workout - hvordan løser du det

Toe touches workout - hvordan løser du det

Hvad er tåhånd under træning?

Sådan gør du enkeltbenTåberøringer
  1. TRIN.
  2. Stå på dit højre ben med dit venstre ben lidt bag dig, hævet fra gulvet.
  3. Placer armene lige ud til siderne i skulderhøjde.
  4. Bøj dit højre ben ved knæet og trækk dig ned tilrøre veddin venstre hånd tilVær venligaf din højre fod, kom så op igen.Bob og Brad. ♪♪ De to mest berømte ♪♪ fysioterapeuter ♪♪ på internettet. - Hej folkens, jeg er Bob Schrupp, fysioterapeut - Brad Heineck, fysioterapeut - To af de mest berømte fysioterapeuter på Internettet - Efter vores mening selvfølgelig Bob - Okay, lyt til os.

Stop med at røre tæerne! Gør det i stedet - Det er rigtigt Bob. Vi vil gennemgå detaljerne i, hvorfor dette kan være et reelt problem, når du bruger dette som et benchmark i livet. - Ja, det misforstås ofte.

Men - Apropos strækning, vi har her en gave. - Åh ja! - Vi blander det lidt sammen her.Vi giver altid noget væk. Og denne uge giver vi Easy Stretch væk, nej, bare stræk, fra OPTP. Perfekt til at strække planter og også til at strække hamstringen.

Vi har et par andre strækninger, du kan gøre med det. Gå over til bobandbrad.com - Åh ja! - Gå til giveaway-sektionen, du kan tilmelde dig en gratis.

Du kan også finde det på Facebook Bob og Brad. Hvis du vil have en kortere version fra os, skal du gå til Twitter eller Instagram. Vi har en 60-sekunders version af vores program hver dag. - Okay, Bob, rør dine tæer.Vi talte bare om dette, og når du er 50 år eller ældre, og måske endnu yngre, var det at røre ved tæerne noget af en målestok. - Højre - Hvor fit er du? ? Hvor fleksibel er du? Kan du røre tæerne? Det ville være som den store test. - Ja, de plejede at gøre det selv i hæren, som jeg forstår det, som et mål for fitness. - Og det er bare absolut længere væk fra sandheden, end det kunne være.

Først og fremmest, når du bøjer dig, skal vi gå over tre store grunde? - Sikker - Nummer et, du bøjer dig for at røre ved tåboksen, lægger utrolig stor belastning på din lændehvirvelsøjle, især dine diske - Højre - Hvis du har en herniated disk eller nærmer dig den herniated disc, ved du ikke, den særlige stretch vil sandsynligvis fremskynde det og forværre det. - Og selvom du ikke gør det, hvis du fortsætter med at gøre det, vil du gradvist gå videre til at have en, hvis du har en. Det strækker hamstrings, men der er meget bedre måder at strække hamstrings på end at røre ved tæerne. Gør dette, det afrunder din nedre ryg, det afrunder dit bryst, det gør bare noget, du ikke vil have, at der skal ske med dig. - Du ved, bare når du ser på den rene fysik, er der meget drejningsmoment på din nedre ryg, når du er i denne position, og det er ikke i en god position at håndtere, når den er så bøjet, bøjet.

Så vi har allerede overbevist dig om, at du måske ikke skal røre tæerne? - Ved du hvad, vi kender alle argumenterne imod denne Brad. De siger, 'Nå, hvis kroppen blev lavet til at strække sig sådan for at have den fleksibilitet, hvorfor har du ikke den fleksibilitet?' Og jeg har ikke noget problem med, at du måske gør det i en ikke-vægtet position, du ved, ligesom at ligge fladt på ryggen med ryggen ret sådan, men der er bare ingen grund. Vi ved fra tusinder og tusinder af patienter, at folk, der strækker sig på denne måde, ofte har problemer - jeg kan let sige, at jeg aldrig har haft en patient, der strækker sig på denne måde for at forlænge deres hamstrings eller for at få det bedre tilbage eller hvad som helst. - Vi ønsker dig at komme tilbage, faktisk blive låst og stærk, så det ikke engang kan strække sig sådan.Så det er sikkert, når det gør aktiviteterne. Jeg ved ikke, om jeg vil sige, at du ikke kan bøje sådan. Jeg mener, du har brug for en vis fleksibilitet. - Korrekt.

Hvis vi går i den retning, skal vi så bruge denne rygsøjle til noget, Bob? - Åh, jeg tror, ​​jeg ville vise dig, at den anden ting er, hvis du er i denne bøjede stilling i lang tid, vil du faktisk strække ledbåndene også. Og disse ledbånd forbliver strakte i et stykke tid, og så har du ustabilitet også i ryggen. Så jeg gav lige et andet eksempel - Sikker på, ja.

Her kommer det. Så hvad skal vi gøre nu? Hvis du kan? Rør ikke ved tæerne, hvad skal vi gøre? Fordi folk vil stille, og det er et meget rimeligt og acceptabelt spørgsmål. Så muligheder.

Bradley Wiggins times rekord

I stedet for at gøre dette for din ryg, vil vi faktisk gøre det modsatte. Hænder her eller her, og række tilbage. Hvis du har gjort dette, er der en lille procentdel af befolkningen, vil jeg sige måske 15, 20 procent, hvis du har spondylolyse som I-dørstenose, som er mere almindelig, når du bliver ældre, kan den pågældende strækning være ubehagelig don ' t gør denne strækning.

Men Bob, fortsæt, du kan gøre det - jeg gør det stående eller jeg gør det også! Ligge ned. Læg dig ned, fik det rigtigt denne gang Brad. - Så går du, Bob. - Jeg lægger mine hænder under mine skuldre, og jeg arbejder i den retning. Nu kan du muligvis kun gå så højt, før dit bækken kommer ud af sengen, men på et tidspunkt vil du komme til dette punkt - lige - og du kan se, at jeg gør mange af disse.

Så jeg har meget mobilitet i ryggen, og det kommer godt med, når jeg prøver at fastholde buen i ryggen, når jeg bøjer mig mod gulvet - og den strækning, uanset om du gør det liggende eller stående, for det er. ..- At lyve! - Åh, jeg er ked af det! Undskyld, engelske majors.

Denne særlige strækning forårsager den samme bevægelse for din nedre ryg som stående. Der er forskellige byrder, men du ved hvad jeg mener. - Højre og du får mobilitet i ryggen uden at lægge nogen belastning på ryggen. - Så gå denne rute, det hjælper faktisk med at bevare diskene og lægge mindre pres på dem, vers der. - Ja, når du bøjer dig fremad, vil vi se dine hofter bevæge sig. - Sikker. - Jeg mener, du virkelig ikke ' Jeg vil ikke have den del meget bevægelse overhovedet, men se, al bevægelse kommer fra hofterne. - Højre, højre. - Så hvis du vil røre ved gulvet, gå videre og gå sådan her. - Sikker på, og så er det træner musklerne og opretholder en god kropsmekanik.

Nu hamstrings. Hvis du vil rette dine hamstrings, kan du gøre det igen, men det er meget bedre at give dig to muligheder. Bob, hvorfor viser du ikke den der ligger ned. - Nå, jeg skal vise hvorfor ikke ' går du videre og viser den anden, og jeg bruger remmen? - Hvis du er ret fleksibel, eller hvis du er ret fleksibel og har en ret god balance, kan jeg godt lide at gøre det på den måde.

Hvis du lægger din fod på et trin eller en afføring, eller i dette tilfælde på bordet, skal du holde ryggen lige. Du vil bøje dig fra hofte sandet. Lige nu, god kropsholdning, kan jeg mærke en dejlig strækning i mine hamstrings.

Hvis du går rundt sådan, er det ikke det, du vil gøre. Det er forkert. God kropsholdning og bare læne sig fremad.

Træk vejret og slappe af. Hold den i 15 til 30 sekunder, ellers kan du lægge pres på, trykke på. - Nu kan du gøre det uden en rem, du kan bare løfte dit ben sådan og derefter trække det op sådan.

Du får en ret god strækning her. Det er rart at have en rem som denne, fordi den er nem at gøre. Faktisk kan jeg bruge sløjferne her og behøver virkelig ikke at anstrenge min krop her og kan bare slappe af og trække mig op.

Min ryg er pæn og lige og sikker, og jeg får en dejlig strækning af akillessenen på samme tid. - Korrekt. Jeg mener, at hvis du ikke har nogen af ​​disse, og du vil, kan du tage et håndklæde og lægge det her eller et lagen, uanset hvad det er, et bælte.

Et par værktøjer til at få denne strækning. Og så ligger du fladt, du er tilbage i en relativt neutral position, det er en dejlig måde at slappe af og strække - ligesom en indikator her, jeg tror, ​​at hæren brugte dette som en indikator for din kondition før. Siden da er de stoppet med at gøre det også.

Du har indset, at dette ikke er tilfældet. Det er faktisk skadeligt - ikke sandt. Der er en masse information, god information, som gradvist accepteres. - Korrekt.

De begynder at forstå, hvornår mange skader, som de finder ud af kilden til, kunne være sådanne ting. - Og inden vi er færdige med denne artikel, vil jeg gerne sige en ting mere, Bob, hvorfor springer du ikke derude - Sikker på - Hvis du nogensinde laver denne strækning, vil det være det samme, hvis du rører ved tæerne, når du står - Gør ikke så meget magt, men det er stadig ikke godt - så spring det også over. Jeg ville bare smide det derinde. - Det var et godt punkt, Brad, det var en ex.

Husk Brad og jeg kan ordne stort set alt undtagen - Brækket hjerte - Fortsæt, Bob - Men vi arbejder på det - Og vi stopper ikke, før vi kommer derhen, og jeg mener måske ikke. (griner) - Okay, tak.

Er tå rører godt for mavemuskler?

At reducere mavefedt kan være udfordrende, fordi mængden af ​​mavefedt er stærkt afhængig af diæt. Men kerneøvelser såsom sideplanker, hule hold og lige ben-tå rørerkan hjælpe med at tone dinmavemuskler- og du kan gøre dem alle fra dit hjem.4. december 2020

Hvad sker der fyre? Jeff Cavaliere, ATHLEANX.com. I dag skal vi dække de fem største abs træningsfejl.

Lad os være klare her fyre. Vi taler om mavesvigt, fordi der er en stor, jeg først vil dække, og vigtigst af alt, hvis du er ny på denne kanal, er det hvad du har brug for at høre. Hvis du er en tilbagevendende besøgende, ved du allerede, at det er folk, skal du kontrollere din diæt, hvis du nogensinde vil se dine mavemuskler, fordi din kropsfedtprocent altid vil afgøre, om vi kan se det eller ej.

Disse fem træningsfejl vil dog bestemme, hvor godt dine mavemuskler i sidste ende vil se ud. Så lad os komme til dem med det samme. Den største fejltagelse i praksis er snyd på dine mavemuskler.

Hvad taler jeg om? Du ved det, fordi jeg ved det. Jeg lavede dem endda selv. Har du nogensinde prøvet at trække i halsen, når du laver knas? I så fald fortæller jeg dig alt hvad du gør er at få dine øjenkugler til at tro, at dine skuldre faktisk er væk fra jorden.

Og det er de ikke. Vi ved det, når vi er. Når vi gør vores knas her, er vi nødt til at få skuldrene fra gulvet og ikke forsøge at lade som om vi kan blive højere end os ved at trække i halsen.

Når du laver vores øvre mavemuskler, har du nogensinde prøvet at svinge benene? og begynd at tælle reps og tænke, 'Hej, jeg laver flere reps'? Sådan fungerer det ikke, folkens. De eneste der nogensinde betyder noget er de meningsfulde gentagelser, du faktisk lægger på der. Nogle gange prøver vi endda at arbejde med vores hænder, og vi skubber os selv gennem gulvet for at løfte benene højere.

Igen hvad laver vi her? Vi styrker vores forbandede hænder, ikke vores lavere abs over kvaliteten af ​​reps længere, og holder op med at bekymre dig om, hvor mange du gør, og din abs vil reagere. Maveøvelse fejl nummer to trækker ikke vejret ordentligt under dine mavemuskler, hvad taler jeg om? Jeg gjorde faktisk en hel artikel om dette, før det kom til oppustethed. Du kan faktisk begynde at sejle din abs ved ikke at trække vejret ordentligt på hver rep.

Når du trækker vejret ud, er det en god ting. Men hvis du skubber din mave ud på samme tid, er det en dårlig ting. Så hvad du vil prøve er at lære at trække vejret ud, mens du ikke blæser ud eller trykker på din mave.

Så der er en stor forskel. Du vil lære at trække vejret ud, når du klæder dig på, og hvordan du gør din talje smallere og strammere. Vi kan gøre dette på hver eneste abs øvelse, så måske skal du bare fokusere meget mere.

Du kan se mig knuse her. Jeg maler ikke, jeg blæser ud, jeg trækker vejret ud og udtrykker på samme tid. I stedet ånder jeg ud og blæser ud, men samtidig trækker jeg ind og trækker min mave.

Dette gør en enorm forskel i, hvordan dine mavemuskler vil se ud over tid, når du tilføjer reps efter reps efter reps. Du vil lære at sammentrække og stabilisere den tværgående mave og derefter udføre bevægelsen. Dette vil betale sig, jeg lover dig, når du tilføjer alle de reps, du vil gøre i din ab træning.

Din fejl nummer tre inkluderer ikke nok hængende ab-øvelser i din abs-træning. Hvorfor? Folk, de siger altid, 'Hvis det ikke udfordrer dig, vil det ikke ændre dig'. Vi ved, at hængende abs øvelser er sværere, men det er fordi de kan ændre dig mere.

Begynd at lave flere af disse øvelser. Her er hvorfor: For det første kan enhver, der nogensinde har haft abdominal kirurgi, fortælle dig det - og jeg er en af ​​dem med to inguinal brokoperationer, jeg kan fortælle dig: at hænge fra en bar er så forbandet hårdt, hvis mavemusklerne ikke er for det At være klar. Det kræver en masse stabilisering bare for at hænge derinde.

Og hvis du er nybegynder, vil du måske bare komme i gang. Hæng på baren i et minut eller deromkring for at udøve dine mavemuskler til at trække sig sammen og stabilisere din krop. Men selvfølgelig, når du er klar til lidt mere af en udfordring, vil du begynde at lave flere øvelser fra denne position.

Igen, som jeg sagde det sidste punkt her, er du stabil, stram først bækkenet og træk derefter derfra sammen. Det bliver meget sværere, men samtidig er vi perfekt placeret her for masser af målrettede bevægelser i maven, når vi bevæger os fra bunden op. Det tager bare lidt tilpasning og skiftende retning - et twist og et twist af knæene - for virkelig at begynde at inkorporere ikke kun de nedre mavemuskler, men også skråningerne.

Ja, disse hængende øvelser er sværere, men som sagt vil det betale dig mere udbytte i det lange løb. Så se efter måder at indarbejde mere af dette i din træning. Det fortsætter.

Vores fjerde fejl her: ikke at udøve dine mavemuskler nok. Folk, jeg har været en smule fortaler for ab-træning, og jeg vil hamre det punkt hjem igen. Jeg vil have dig til at arbejde dine mavemuskler fem gange - bedre - seks gange, og endnu bedre, måske syv gange om ugen.

Frekvens er hvad dine mavemuskler er bygget til. Faktisk hører vi ofte folk sige: 'Nå, jeg skal bare lave mine andre, større øvelser. Vi ved, at jeg har brug for at stabilisere mig under en squat, og jeg er nødt til at gøre det under en markløft. ”Folk, det er den forkerte måde at tænke på det.

Du tænker bagover. Hvad man skal tænke på er, 'Hvis mine mavemuskler var stærkere, hvor meget bedre kunne min squat være, og hvor meget bedre kunne min deadlift være?' spring videre, spring højere eller vil skubbe noget med mere kraft. Din abs vil være omdrejningspunktet for at skabe al den kraft, og du vil træne dem med det samme.

Begynd at træne - ikke længe - fire, fem, seks, syv, otte minutter. Dette er alt hvad du behøver, men vær mere konsekvent og start hver dag, hvis du kan, og jeg lover, at du vil se bedre resultater. Den sidste fejl med abs øvelsen er netop det.

Tænk bare på dine mavemuskler og benyt ikke lejligheden til at få alle involveret i de andre muskler i din kerne, jeg dækkede dette før i en anden artikel kaldet vores 'Trinity of Abs Workout' Den hellige treenighed i mavetræning. Det handlede ikke kun om dine mavemuskler, det handlede også om dine mavemuskler og vigtigere, din serratus. Alle disse muskler arbejder sammen, når du tillader det, og træner dem til at gøre det.

Jeg giver dig en hel række træningsmuligheder til at gøre det. Vi linker til det igen i slutningen af ​​artiklen. Men bundlinjen, fyre: du kan opnå mere ved at bringe flere muskler ind, der elsker at arbejde dine mavemuskler.

Et andet perfekt eksempel: Stabiliser dig selv fra bunden op. Har du nogensinde prøvet at involvere dine adduktorer? Dine lår. Hvis ikke, prøv følgende.

Læg på ryggen og klem lårene sammen så tæt som muligt, og gør derefter øvelsen. Du vil opdage, at du kan få din mavemuskulatur ved at gøre dette meget hårdere. Hvorfor det? Fordi du stabiliserer bækkenet nedenfra.

Mavemusklerne griber bækkenet fra top til bund. Hvis vi får det fra begge sider, har vi en virkelig intens sammentrækning her, og nu vil vi bevæge os og kontrollere det bækken fra side til side i denne øvelse og gøre dette på næsten hver eneste øvelse, som dine ben er i stand til at blive presset . Så begynd at bruge dem.

Så der har du det fyre. De fem største fejl i abs øvelsen. Og selvfølgelig den store advarsel i starten med denne diæt.

Bare rolig fyre. Jeg har fået dig dækket. Hvis du leder efter en trinvis plan, der også inkluderer daglig ernæring for at sikre, at du bliver og bliver flået året rundt, skal du gå over til ATHLEANX.com og tjekke vores ATHLEANX træningssystem.

I mellemtiden, hvis du ikke allerede har abonneret, skal du gøre det og tænde dine meddelelser, så du ikke går glip af en artikel. Som lovede fyre, den hellige treenighed i abs træning; Jeg forbinder det her for dig. Du burde se dette.

Okay fyre. Vi ses igen her snart. Senere.

Hvilke muskler virker rørende tæer?

Ofte betragtet som et mål for hamstrings fleksibilitet,rørendedittæerviser fleksibilitet i lænden, glutes, ankler og hamstrings. Hvis du ikke kanrøre veddittæer, udfører en strækningsrutine, der adresserer hvermuskelområde individuelt er den bedste måde at forbedre dintå berøringevner.1. mar 2021

Er tåberøringer en kernetræning?

Dettå rører ab øvelsetræner primært din rectus abdominis - den muskel, der udgør din six-pack. Ditkerneinkluderer dog dine sideskråninger, tværgående abdominis, rygstabilisatorer og bækkenbund.

Hvilken del af kroppen fokuserer de 3 tælberøringer på?

Du stoler på de stærke muskler i dine glutes, hoftebøjere, quads, hamstrings, kalve og kerne for korrekt at udføre en ståendeVær venligtryk på. Afhængig af den ønskede intensitet, digkanpump også dine arme, mens du banker, hvilket tvinger din overdellegemeat arbejde og øger kravene til dine kernemuskler.26. jul. Dec 2019

Hvorfor får læger dig til at røre tæerne?

De fleste mennesker tænkerrøre ved tæernehandler om at strækkedithamstrings, men virkelig strækker hamstrings kun så langt. Målet er faktisk at få mere længde i rygsøjlen ved at bueditlænden. med praksis,dukan opleve forbedringer i rygsmerter og mindre spænding iditskuldre og nakke.22. apr 2014

Er tå rører dårligt for dig?

StåendeToe Touch: Det erDårligttil din ryg

Ryggen begynder at gøre ondt, eller dine hamstrings er stramme, sådurække over ogrøre veddittæer.Duønsker den dybe strækning, der letter dine rygsmerter og tester din fleksibilitet. Men ståendetå berøringer ikke så fantastisk som det føles.

Hvorfor skal du ikke røre tæerne?

Detblødt væv ripper fordiditfascia og muskler trækkes endnu længere ind i slutområdet. Disse stramme hoftebøjere lukkes ogsåditabdominals og glutes, somduhar brug for at hjælpe med at bøjedufremad sænk dig selv nårrøre ved tæerne.21. aug 2015

Hvorfor beder læger dig om at sige Ahh?

Denne nerve lader hjernen udløse gag refleks, evalueredit'Tarmfølelser' og langsomtditbankende hjerte efter en skræmme. Skader på hver nerve kan stave problemer, men hvornårduåbenditmund, stikke uddittunge ogsige'ahh, 'din lægekender tildearbejder korrekt.9. apr 2019

Hvorfor kan jeg ikke længere røre ved tæerne?

Generelt set hvis dukan'trøre veddittæer, det er et tegn på, at din krop erikkefleksibel nok. Fleksibilitet er nødvendig for korrekt blodcirkulation og muskelelasticitet. Hvis vi erikkefleksibel nok, visse former for skader, mens du spiller sport eller i vores daglige livkanforekomme.28. nov. Feb 2020

Hvorfor beder læger dig om at røre ved tæerne?

Vi tjekkerditben og fødder at se udtilhævelse. Mennesker med hjerte- eller leversygdom kan have væskesikkerhedskopideresben, men det kan også være tegn på infektion eller blodpropper. Vi kontrollerer også impulserditfødder og setileventuelle hudproblemer.2. mar 2017

Hvad er den bedste tåberørings træning for cyklister?

6 unikke tåberøringer, der skaber en killer total-body-træning 1 squat til alternerende tåberøring. 2 Hands to Toes Low Burpee. 3 Push-Up til nedadgående hund med tåberøring. 4 Sideplank med fremadrettet tåberøring. 5 Sit-up til alternerende tåberøring. 6 Jackknife to Alternating Toe Touch. Flere genstande

intermitterende fastecyklus

Er det let at gøre en tåberøring?

Toe Touch er en kropsvægtbevægelse, som du kan udføre hvor som helst! Det er meget let at lære at lave en Toe Touch. Følg disse enkle trin for at lære at lave en Toe Touch.

Hvordan laver man tåberøring med en hånd?

løft hoved og skuldre, dine skulderblade løfter sig fra jorden, din nedre ryg forbliver på gulvet, og prøv nu at røre den modsatte fod med den ene hånd (mål: skrå) eller spidserne med begge hænder bagefter, sænk overkroppen langsomt, men hvil den ikke helt på jorden

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Forbrændte kalorier cykling - mulige løsninger

Hvor mange kalorier kan du forbrænde cykling? Hvor mange kalorier forbrænder cykling? Moderat cykling forbrænder omkring 300 kalorier i timen (den nøjagtige mængde varierer efter størrelse, alder og køn og hvor moderat din cykling er). Kør hårdt og sved, og du forbrænder måske 600 kalorier i timen - eller op til omkring 1.000, hvis du rent faktisk kører.

Cykelintervalltræning - omfattende håndbog

Er intervaltræning god til cykling? 5 cykeltræning, der øger din kraft og udholdenhed. Selv 20 til 30 sekunders mikrointervaller har vist sig at øge V02 max, forbrænde fedt og forbedre udholdenhed. Og de arbejder hurtigt. ”Bare to ugers intervaltræning kan forbedre din præstation,” siger Paul Laursen, ph. г.

Kvindecykling - hvordan beslutter du dig

Hvordan ændrer cykling en kvindes krop? Cykling bygger muskler Modstandselementet ved cykling betyder, at det ikke kun forbrænder fedt: det bygger også muskler - især omkring glutes, hamstrings, quads og kalve. Muskler er slankere end fedt, og folk med en højere procentdel af muskler forbrænder flere kalorier, selv når de er stillesiddende. 2 нояб. 2020 г.

Cykling udholdenhedstræning - finde løsninger

Hvor lang tid tager det at opbygge cykeludholdenhed? Kom godt i gang. Til udholdenhedscykling handler det om at opbygge din basiskondition korrekt. Hvis du planlægger at deltage i enhver udholdenhedsbegivenhed (jeg kategoriserer dette som noget over 100 miles), skal du bruge 12 til 16 uger på at køre lange, stabile miles med lav intensitet for at styrke dine aerobe systemer.

Cykeltrailer til børn - pragmatiske løsninger

Hvilken alder kan barnet gå i en cykeltrailer? 12 måneder gammel

Cykling om natten - handlingsorienterede løsninger

Er det sikkert at cykle om natten? Så længe din cykel er udstyret med gode lys (se vores guide), er cykelpendling helt sikkert i mørket. Chauffører behandler dig faktisk med mere respekt og giver dig en bredere kaj, når du overhaler. Dine hvide forreste og røde bagcykluslys minder dem om, at du også er trafik.17 окт. 2011 г.