Vigtigste > Øvelser > Tricep band træning - hvordan man kan slå sig ned

Tricep band træning - hvordan man kan slå sig ned

Er modstandsbånd gode til triceps?(optimistisk moderne musik) - Hvad sker der med Elite ThenX-atleter, dette er Chris. Velkommen til en anden artikel fra Official ThenX. Bortset fra at få nok protein og ordentlig opsving er det eneste, du virkelig har brug for for at opbygge muskler, modstand.

Når du tænker på modstand nu, tænker du sandsynligvis, at du har brug for vægte, men der er faktisk andre former for modstand end vægte som kropsvægt, modstandsbånd, selv træning i vand er en form for modstand, og hver er effektiv og har sin egen egne fordele. For eksempel, hvis du bruger vægte, vil den kraft, der udøves på øvelsen altid være konstant i hele bevægelsens varighed. Når det er sagt, uanset om du er i den lave eller høje ende af denne øvelse, vil du stadig føle den fulde kraft af den vægt, du arbejder med, sammenlignet med at bruge noget som modstandsbånd, som gradvis øger kraften, mens du går. og du når maksimal sammentrækning under en øvelse.

Ree-vægte føles tungest i begyndelsen af ​​bevægelsen, mens modstandsbånd får dine muskler til at arbejde hårdere i højden af ​​din sammentrækning. Begge er gavnlige til at opbygge styrke og muskler, men uanset hvordan din krop arbejder mod modstand, og det er det, der gør det muligt for dine muskler at træne effektivt og giver dig mulighed for at se resultater, men en ting kan jeg virkelig godt lide ved modstandsbånd, fordi de er så små og bærbar, så du kan tage din træning med overalt. Modstandsbånd er en fantastisk måde at tage hele dit motionscenter med, når du rejser.Hvert band har sin egen modstand, og der er mange modstandsbåndsøvelser, der let kan udføres i et lille hotelrum eller endda kan gøres derhjemme. Blot ét modstandsbånd kan erstatte et helt håndvægtstativ, og med båndet kan du simulere enhver øvelse, hvilket betyder, at du kan bodyjustere alle muskler i din krop med denne, og i dag vil jeg vise dig, hvordan du træner en helkropstræning med bare modstandsbånd, hvis du har brug for et par modstandsbånd, skal du gå til thenx.com/shop, afhente din og begynde at tage din træning til det næste niveau og selvfølgelig for at få den træningsrutine, vi gør i dag, på din telefon samt alle vores træningsprogrammer og teknikker For at få dig i den bedste form i dit liv skal du downloade ThenX-appen fra App Store.

Nu, hvis du er klar, skal du åbne ThenX-appen i YouTube-træningssektionen, så finder du denne træning. Vi arbejder på hver muskel i vores krop, og den første muskelgruppe, vi arbejder på, er benene. Vi skal lave squats med modstandsbåndet.

Okay, lad os sparke det ind, kom op. Ligesom en squat med en vægtstang. (nutidig musik) Okay, lad os komme i gang med dine ben.Nu skal vi gå videre og fremhæve brystet og gøre det med en push-up, og til push-ups vælger jeg et lettere bånd end det, vi allerede har brugt. Som jeg sagde før, har hvert modstandsbånd sin egen modstand, så vælg det, der udfordrer dig, men giver dig mulighed for at udføre øvelserne ordentligt i perfekt form. Så jeg skal bruge modstandsbåndet til at anvende ekstra kraft på vores push-ups.

Du vil dreje det lidt og derefter holde det på begge sider af dine hænder. Hold det bag ryggen, og juster det lige under dine skuldermuskler på denne måde. Vi går direkte på gulvet.

Du vil komme helt ned, og når du kommer op, vil du føle, at spidsen af ​​din sammentrækning har den største kraft. Så når du begynder at skubbe dig op, vil du føle, at det bliver sværere og sværere. Lad os komme i gang (moderne musik) Okay, nu når vi rammer vores kister, vil vi fortsætte med at gå i ryggen.Den næste øvelse, vi laver, er roning med en arm med modstandsbåndet. Hvis du nu er i et åbent rum, kan du lægge modstandstapen på gulvet, gå videre og træd på det, så du kan give dig selv den mængde modstand, du vil arbejde med. Herfra vil du trække dig ud af dine fødder og sørge for, at ryggen er flad og klemme dine skulderblade og ryg hver gang. (nutidig musik) Okay, skift arme. (nutidig musik) Okay, nu er der andre forskellige måder at udføre denne øvelse på ved at ændre vinklen opad for at aktivere flere forskellige områder af din ryg.

For eksempel, hvis du kan fastgøre modstandsbåndet til et håndtag, kan du gøre den enarmede række lodret og føle en anden form for sammentrækning. Så når du indarbejder disse forskellige variationer, bliver din ryg endnu stærkere. Nu er de næste muskelgrupper, vi skal flytte ind i, en kombination af dine ben, balder, torso, ryg, fælder og endda dine skuldre.

cykelzoner

Vi vil være i stand til at arbejde alle disse muskler med en enkelt øvelse, markløft, markløft, vi bruger et tungere bånd. Så lad os trække den grønne ud igen. Lad os gå videre og træde på det.

Giv dig selv så meget modstand, som du vil bruge til denne øvelse. Fra denne squat-position vil du trække dine skuldre tilbage, din ryg er op. Så kom lige op. (nutidig musik) Okay, så der har vi markløft.

Jo bredere din holdning er, jo mere tager du modstandsbåndet, og det øger modstanden. Så lad os gå videre til biceps nu. Vi skal træne vores biceps med bicep-krøller, og som jeg viste dig før, kan disse øvelser udføres i en række variationer.

Hvis du ikke har et sted at binde eller sløjfe dit modstandsbånd, kan du altid træde på det for at holde modstandsbåndene stille, når du udfører øvelser, men du kan altid tænde det, men hvis du binder det til noget som et håndtag, vil din muskel altid have en anden type engagement på den øvelse for endnu mere muskeludvikling. Lad os nu gå til disse bicep-krøller og lægge fødderne på modstandsbåndet. Sørg for, at det er pænt og jævnt. (moderne musik) Ligesom en normal krølle, når du gør det med håndvægte.

Selvom du vil føle, at det bliver meget sværere og hårdere, klimaks for din sammentrækning. (nutidig musik) Okay, den næste muskelgruppe, vi skal flytte ind i, bliver triceps, og for at aktivere vores triceps, skal vi bruge tricep-tilbageslag. Lad os komme i gang med det samme. (moderne musik) Du vil holde ryggen flad, bringe armen helt op, indtil du er i en 90 graders vinkel og gå lige tilbage. (nutidig musik) Okay, vend det op, lige tilbage. (nutidig musik) Okay, lad os gå.

Vi har tricep-tilbageslag og selvfølgelig ville den anden mulighed være at binde ham til et håndtag og udføre denne øvelse i oprejst position. Nu hvor vi har triceps ude af vejen, vil vi bevæge os ind i en af ​​vores sidste muskelgrupper, for det meste på vores skuldre, med sidelifte. Okay, giv det nok slap for at få dig til at føle dig godt tilpas.

Hold din arm stramt, din skulder trukket og trukket ind, et fast greb i din hånd. Du kommer videre og hele vejen op og hele vejen tilbage 10 gange. (nutidig musik) Og det samme kan selvfølgelig også bruges.

Brug også dine frontdeltaer, hvis du vil trække lige op foran. (nutidig musik) Okay, men vi kommer til den sidste muskelgruppe, og det bliver faktisk din mave og makulerer vores mavemuskler med modstandsbåndet. Vi sidder og sidder.

Lad os maksimere dette. Til denne øvelse er det mest effektive at sløjfe modstandsbåndet omkring noget stabilt og sikkert. Vi skal gøre det nede på gulvet, læg modstandsbåndet omkring vores fødder, og du vil skubbe dine knæ ind i brystet så hårdt som muligt og derefter helt ud igen.

Lad os gå (moderne musik) Okay, jeg har bestemt lyst til min Abs! Og det er det til skødet, og det er sådan, du får en træning i hele kroppen, der fungerer alle musklerne i din krop med en enkel ting, du kan tage med overalt, et modstandsbånd. Hvis du nød artiklen og træningen, skal du sørge for at trykke på Like-knappen og dele denne artikel med en ven, der forsøger at blive strimlet, men muligvis ikke har adgang til et fitnesscenter, så sørg for at kommentere nedenfor, lad mig vide, hvad du har ' du kæmper med og hvad du skal lave den næste artikel om, og hvis du ikke har trykket på abonnementsknappen endnu, skal du sørge for at abonnere, fordi vi sender hver eneste søndag kl. 20.00

Eastern Time, og hvis du kommenterer inden for de første 30 minutter, har du altid chancen for at vinde gratis ThenX-udstyr. Og glem ikke at få denne træning på din mobiltelefon og andre træningsprogrammer og træningsprogrammer som denne for at få dig i den bedste form af dit liv ved at tilmelde dig på dannx.com.

Bliv medlem og få fuld adgang til alle vores træningsprogrammer, tekniske guider og daglige træningsprogrammer. De får dig i den bedste form i dit liv og sørg for at downloade ThenX-appen fra App Store for at tage vores træning med dig overalt og gå med i de to millioner andre ThenX-atleter rundt om i verden, der nu er i de bedste form af deres liv. Endelig, inden jeg går, mange tak.

Vi nåede lige op til 10.000 tilhængere på min SoundCloud. Jeg er så glad for, at I alle elsker min musik, og jeg vil frigive mindst 10 til 15 numre i løbet af de næste par dage. Hvis du vil vide nøjagtigt, hvornår de frigives, sender jeg det først på min Instagram, så sørg for at følge mig.

Dette er Chris Heria, og næsten hvert eneste indlæg, jeg laver, giver jeg altid en slags giveaway alligevel. Så hvis du vil have en chance for at være en del af det, skal du sørge for at følge mig på IG og huske folk, hvis du har brug for modstandsbånd eller andre typer udstyr, der tager din træning til næste niveau Gå derefter til thenx.com/shop , hvor du kan finde modstandsbånd og en lang række andet udstyr, som du finder nyttige under din træning, og med det sagt, vi ses næste søndag kl. 20.00

Kærlighed skabt, fred ud. (moderne musik)

Hvordan laver man tricep-bands?

Brug af enbånder en enkel måde at opbygge dintricepstyrke, og for mange øvelser kan de være endnu mere effektive end vægte, da de giver spænding gennem hele bevægelsen.17. aug 2020

Hvad sker der fyre? Jeff Cavaliere, ATHLEANX.com. I dag skal jeg vise dig den rigtige måde at lave en triceps-pushdown, så dine triceps får det meste af arbejdet.

Se, der er en anden version - en populær version - ligesom hvordan folk gør triceps-pushdowns, og de gør dem faktisk til det, jeg kalder en jackhammer-pushdown. De bøjer sig over toppen, retter albuerne og begynder derefter at skubbe væk med jackhammere. Bare fordi.

Det handler ikke om at skære det. Hvorfor? For som sagt, vi træner faktisk ikke triceps for meget der. Ja, du kunne stable vægten meget mere end en regelmæssig pushdown, men er det muligt? Betyder det, at du laver mere arbejde på dine triceps? Svaret er et rungende nej.

Så her er vejen at gå. Jeg forklarer, hvorfor vi har tendens til at gøre den anden version. Den rigtige måde er, at vi vil lægge dine albuer i dine sider og dine hænder væk fra din krop, okay? Nå, at komme væk fra din krop gør et par ting, som det kan få dig til at føle dig mindre tilbøjelige til at ønske at gøre dette.

Det gør vægten tungere, fordi jo længere vi kan lave dette reb fra det område, der er hængslet her - dette drejepunkt - vægten vil være lidt tungere i modsætning til at have mine hænder i tæt på min krop. Du kan prøve på egen hånd, men bare tag rebet, læg armen mod brystet, hånd mod brystet, albuer ind og skub ned. Jeg kan i det mindste flytte den vægtstak, der er deroppe lige nu.

Hvis jeg tager min hånd og strækker den fra samme position og prøver at skubbe, kan jeg ikke rigtig flytte den stak. Det skyldes, at vægten på triceps effektivt er blevet tungere, men hvem? er det ligeglad med, hvad det står der? Sådan føles det her, når du prøver at bygge det. Så hvorfor gør vi det så? Hvad sker der med jackhammeren? Nogle af os starter med gode intentioner.

Vi starter her, og vi skubber, og så når vi bliver trætte, begynder vi at læne og læne og læne, og albuerne begynder at blusse og blusse og blusse, og inden vi ved af det, gentager vi den frygtede jackhammer-pushdown. Det er fordi vi får så meget mere hjælp fra musklerne, at vi slet ikke skulle gøre. Bryst og skuldre begynder at gøre alt arbejdet og gøre det.

Hvis du ser øvelsen nærmere. Du kommer her sådan, dine albuer er udsatte. Jeg bøjer mig over toppen.

Den første ting, jeg gjorde, er, at jeg skabte helvede af en gearing for min krop lige her for at skubbe ned herfra. Jeg er over det hele. I modsætning til her stoler jeg på musklerne for faktisk at skabe denne gearing: i denne position, når jeg begynder at skubbe ned, hvordan ser det ud for dig? Hvis du ser nøje, kan du se aktivering af brystet.

Du kan se aktiveringen af ​​skuldrene. Dette er ikke anderledes end en dip. Bare fordi mine hænder er lidt længere fra hinanden.

Jeg laver stadig et dykkerbevægelse. Faktisk, hvis du laver denne øvelse, vil jeg vise dig her, dette er en lige bar dip. Dette er en faktisk øvelse.

stejle karakterer

Dette replikerer bogstaveligt talt bevægelsen og albue bevægelsen af ​​denne øvelse. når jeg laver jackhammer-pushdown og jeg kommer ned, får jeg faktisk ikke engang - de fleste af os - den fulde forlængelse af albuen. Du kan se, at der er endnu mere plads.

Forlængelsen ved albuen er, hvad triceps gør. Det sidste punkt - fordi der er et punkt mere - er, at tricepsens lange hoved nu er foran kroppen, og vi ved, at vi for at trække det helt sammen er nødt til at strække armen tilbage, bag hvilken lad os gøre det virkelige en kig på vejen igen. Hold ikke dine hænder derinde.

Få dem ud. Lys vægtstakken, hvis du har brug for det. Stik dit bryst ud og skub det nu ned.

Nu har vi en triceps-øvelse. Nu har vi den rigtige måde at udføre denne øvelse på, uanset hvad vægtstakken siger, jeg kan fortælle dig nu, at der er en mini-brand, der foregår i m mini y triceps. Nu hvor langt skal du tage det op Du ønsker at få det næsten til brystniveau, men vigtigere er det, hvad der sker med albuerne, når albuerne begynder at rejse op, nu begynder vi at snyde på den anden side, nu skal vi snyde toppen ned og vil, at vi ikke gør det, fordi vi kan snyde lats og vi kan snyde mavemusklerne, vi ønsker heller ikke.

Så hold det lige her, omkring brysthøjde, så presser vi ned derfra. Du kan se hele vejen tilbage, triceps til det lange hoved, der gør arbejdet. Gutter Jeg håber, du fandt denne artikel hjælpsom. Husk, at denne artikel er fra vores artikel 23 Træning mislykkedes.

Ikke fordi vi vil have det sjovt med øvelsen. Det er fordi det er genkendeligt. Vi ser folk gøre det.

Vi gjorde det selv. Det er ikke som du vil have det. Hvis du leder efter et program, der beskriver alt, handler det ikke kun om øvelserne, det er altid, hvordan du gør dem; Besøg ATHLEANX.com.

Få et af vores programmer. Brug programvælgeren i linket under denne artikel for at finde det program, der bedst passer til de mål, du er ved at nå. I mellemtiden, hvis du kunne lide denne artikel, bedes du efterlade dine kommentarer og tommelfingre op nedenfor.

Lad mig vide, hvad jeg skal dække i en fremtidig artikel, og jeg vil gøre mit bedste for at gøre det for dig i de kommende dage og uger. Okay fyre. Vi ses snart.

Bygger modstandsbånd arm?

Hvad sker der fyre, Jeff Cavaliere, Athleax.com. I dag fortsætter vi vores populære træning med bandserien.

Denne gang lærer vi dig, hvordan du bygger større biceps med kun ledbånd. Gutter, der ikke behøver at risikere dine træningsresultater, når du ved, hvordan du gør det. Når det kommer til enhver form for biceps-træning, vil du lave en masse krøller, men hvis du træner, især med bånd og masser af krøller, skal du vide, hvordan du bruger disse bånd og specifikke måder for at få mest muligt ud af øvelserne.

Jeg viser dig, hvordan du gør netop det, fyre. Ti øvelser, der vil sætte dig på rette spor til at opbygge større biceps ved hjælp af bare ledbånd Så jeg nævnte en hel del krøllevariationer, men det vil jeg ikke starte med. Faktisk vil jeg gerne starte her hele vejen til pull-up baren.

Fordi for mig bruger en af ​​de grundlæggende øvelser til at opbygge større biceps pull-ups af en eller anden form eller form. Og bandet kommer ind for at gøre denne opgave lettere eller vanskeligere, afhængigt af hvilket niveau du er på. Så hvis du ser på bevægelsen her, kan du naturligvis se, at supination af form, bøjning af albuen og bøjning af skulderen bringer biceps i en fuldt kontraheret position som en kropsvægtstræning.

For nogle kan kropsvægt være meget. Så bandet kan bruges som et hjælpemiddel til at hjælpe dig med at opbygge styrke og bevægelse. Selvfølgelig kan jeg også gøre det sværere, fordi jeg kan forankre båndet til noget robust og tungt på jorden, vikle det rundt om bagsiden af ​​mit hoved og derefter hoppe til baren og ramme et par chips og en meget tungere, rodet mode.

Uanset hvad, fyre, kan du ikke undgå det faktum, at chin-up er et af de grundlæggende træk for at opbygge større biceps, og ledbåndene gør dit job så meget lettere. Og det bringer os til krølledelen af ​​vores artikel. Jeg fortalte dig, at der er mange krøller, men husk, jeg fortalte dig også, hvordan man laver krøllerne.

Fordi vi ved, at biceps anatomisk har to hoveder. Vi har det indre korte hoved, som du ser, når jeg har det. Og vi har det ydre lange hoved, som du ser fra siden, mere fra toppen.

Og afhængigt af hvilke øvelser du vælger, kan du påvirke mere aktivitet i det korte eller lange hoved. Vi starter her med ingen penge krøller. Dette er en kort hovedøvelse.

Årsagen til dette er, hvis du kan se den indre del af min biceps, når jeg gør det, det er den del af biceps, som du faktisk vil udøve mere, og med No Money Curl får jeg ikke kun modstandsbøjning og supination at jeg kommer på en typisk krølle, men jeg har også modstået ekstern rotation, hvilket giver dig lidt ekstra fordel på din rotatormanchet, hvilket aldrig er en dårlig ting. Så hvordan målretter vi øvelser, der arbejder med det ydre hoved eller det lange hoved af biceps? Vi skal være i stand til at se dem, når vi udfører øvelsen. En af de bedste måder at gøre dette på er at bruge et tættere greb og trække båndet lidt tættere op.

Og her falder denne øvelse og møder den stramme greb supination krølle. Kan du huske at fortælle dig, hvor vigtigt det er, hvordan du forankrer bandet? Nå, dette er et specielt tilfælde, hvor det faktisk er meget vigtigt, fordi jeg vil være sikker på, at jeg modstår supination og ikke kun bøjningen af ​​albuen. Så når jeg pakker båndet som jeg viser dig her, vil du se, at det sidste bånd går rundt om den midterste kno.

Og det er virkelig vigtigt, for når jeg trækker båndet op og vrider mit håndled, modstår jeg faktisk supination med hver eneste tomme, som jeg bevæger mig i supination. Det betyder bedre sammentrækning af biceps og mere arbejde. Nå, den stramme position af hænderne, der udføres meget tæt sammen, afslører den ydre del af biceps mere for den person, der ser på dette, og det betyder, at det lange hoved fortrinsvis får mere af aktiviteten.

Lad os blive med dette lange hoved et sekund, for der er en anden måde at påvirke aktiveringen af ​​dette bicepshoved på. Og dette ved at lægge en strækning på det før hver gentagelse. Du undrer dig måske: Hvordan gør jeg det? Nå, anatomisk set, med senen på det lange hoved, som fastgøres højere til skulderen og krydser skulderleddet, kan vi fortrinsvis bringe den i en udvidet position ved at bringe vores arm bag vores krop i skulderforlængelse.

Så hvis vi tilpasser os noget sådant, en biceps-stretch curl, får vi en bedre strækning af det lange hoved her og ved at trække mig sammen har jeg en forudstrakt position, kan vi opnå bedre aktivering. Igen, en anden mulighed, der er let at sætte op ved simpelthen at forankre den til noget bag dig, men endnu en gang viser, hvordan man laver de krøller, du gør i de krøller, du vælger, vil være en stor del, og de resultater, som du i sidste ende ser ud af øvelser. Selvfølgelig, fordi du ikke kan få nok af de lange hovedøvelser - vent - og fordi lange hovedøvelser er så gavnlige, skal vi sørge for, at vi har en anden mulighed.

Og det er en af ​​mine favoritter. Det er faktisk drag curl, en favorit af Vince Gironda. Igen forsøger du at forstærke det faktum, at du kan bringe armen tilbage i forlængelse bag din krop.

Du får en anden rekruttering af biceps, der er billigere, og som rammer fibrene i det lange hoved. Vi gør dette ved at forankre bøjningen under vores hæle bag vores krop og derefter pakke den rundt om underkroppen for at stabilisere og holde den på plads. På dette tidspunkt løfter vi bare hænderne op til loftet og sørger for at holde vores albuer så langt tilbage som muligt.

Der er en grund til, at dette blev en legendarisk øvelse, og hvorfor det har eksisteret så længe, ​​fordi det kan skabe legendariske spil, hvis du husker at inkludere dem. En af de gode fordele ved at træne med bånd er, at de tilbyder en anden styrkekurve, som du normalt ville se på en traditionel krølle. Når du fortsætter med at strække det ledbånd, skal du fortsætte med at strække det bånd, og modstanden øges.

Så hvis vi kunne finde en måde at afbalancere den maksimale spænding med bicepsens maksimale sammentrækning, så har vi virkelig en øvelse at holde fast i, og det er hvad vi får her på Lip Buster. Og når du kommer i den position, kan du se, at jeg har albuen supination flexion her i underarmen, og jeg har den hævede skulder i flexion, der virkelig skaber denne maksimale biceps sammentrækning. Og selvfølgelig, hvis jeg vil gøre det endnu sværere og tilføje en excentrisk komponent for at få mere overbelastning, er alt hvad jeg skal gøre, at lave en krølle, tage et stort skridt tilbage for at tilføje endnu mere spænding og prøve at trække mig tilbage til baren.

Denne øvelse er et must-have, når det kommer til at gennemføre disse ti gode måder til ligament biceps-træning. Apropos stærk sammentrækning af biceps: Jeg kan ikke undgå en variation af en slags bicep-krølle. Fordi med håndvægten er det en af ​​mine foretrukne måder at få den biceps-sammentrækning.

Men vi kan stadig gøre det samme med bånd, så længe vi er lidt kreative og endnu en gang ved, hvordan vi indpakker båndene i første omgang for at skabe en modstandslinje, vi leder efter. Så du kan se, at jeg træder ind i ledbåndet på denne måde og ved at placere det omkring mine hænder får jeg al overbelastning lige der gennem de distale fingre, og nu er hele mit job bare at løfte hænderne, håndfladerne hele tiden op lige til loftet. Dette efterligner igen, hvad vi vil opnå her, når vi har en håndvægt i hånden og ikke behøver at gå på kompromis eller opgive øvelsen.

Så et af de bedste aspekter af predikantens krølle er, at det faktisk falder tilbage på bicepsens korte hoved. Og det gør det ved at placere din arm foran din krop i stedet for at holde den bag din krop, som vi diskuterede. Den anden ting er, at ved at rette op fjerner vi meget af det sving og det sving, vi bruger, der ellers ville snyde øvelsen og fjerne nogle af dens fordele.

Vi kunne gøre det samme med et band her ved at placere os selv på den måde. Ved at komme ind i skridtet og forankre albuen på mit knæ, kan jeg fordoble ledbåndet, så jeg har meget modstand for at sikre, at det udfordrer mig. Men jeg kan gengive alle de gode fordele ved en predikantkrølle uden nogensinde at have brug for en bænk, håndvægt eller andet end det band, jeg holder.

Nu ville ingen liste over bicepsøvelser være komplette uden at overveje brachialis. Ja, det er en anden muskel, men funktionelt vil den have meget overlapning med, hvad biceps gør, og æstetisk vil det have indflydelse på, hvordan din ser ud. Så vi vil arbejde på den muskel, der er under biceps, og den bedste måde at gøre det på er med to øvelser.

Nummer et er crossbody hammer curl. Så jeg gjorde båndet dejligt bredt, så jeg har nok modstand her til at udfordre denne muskel. Men jeg vil også trække båndet op og over min krop.

Hvis jeg gør dette korrekt, er jeg faktisk i den udtalt position, og vi ved, at hvis vi kan forblive udtalt, fjerner vi noget af supinatorens funktion fra biceps, så jeg kan adressere brachialis mere effektivt end en simpel albue flexor . Hvis du gør dette korrekt, vil du ikke mærke den typiske sammentrækning af biceps, men noget meget dybere og vel vidende at denne muskel er anatomisk placeret, vil du vide, at du gør det nu. Crossbody Hammer Curl har en ulempe: Den modstand, du kan bruge der, kan være lavere end forventet.

Det betyder dog ikke, at du ikke kan klare det rigtige træningsvalg, og det er her, hammerkrøllen kommer ind. I en lidt mere neutral position her vil vi fokusere på evnen til at håndtere mere vægt eller belastning og i dette tilfælde kan vi gøre det ved at fordoble lydstyrken. Vi giver dette offset greb.

Dette er vigtigt, fordi jo mere leg vi tager ud under denne fod, jo mindre modstand er der på ledbåndet, og jo mindre spil vi har der, jo højere modstandsniveau. Husk, denne mulighed giver dig mulighed for at oplade med yderligere modstand. Så glem ikke at drage fordel af denne kendsgerning og gøre det.

Og med det har du nu ti øvelser med ledbånd, der giver dig mulighed for at opbygge større biceps uden kompromis. Og når vi taler om bands, fyre, har mange af jer spurgt mig, hvor vi får vores fra. Jeg har faktisk mine egne stropper af høj kvalitet til rådighed på athleanx.com, Athean Elast-X.

Hvis du leder efter programmer, har vi også alle vores trinvise planer der. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du klikke, abonnere og slå dine meddelelser til, så du ikke går glip af en ny artikel, når vi sender den nu, inklusive de andre, der er linket til i slutningen af ​​denne artikel. Og også folk, efterlad en kommentar nedenfor og tommelfinger op.

Hvad vil du ellers se? Hvad vil du gerne se næste på serien? Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dig i de dage og uger, der kommer. Okay, fyre, vi ses snart.

Bygger modstandsbånd muskler?

Modstandsbånd kantilføjemuskel-bygningstyrke til de fleste typer træning. De er også fremragende til rehabiliteringmusklerefter skade.Modstandsbåndkommer i flere styrker, hvilket gør dem meget anvendelige af de fleste mennesker.3. mar 2020

Fungerer pushups triceps?

Fordele vedTriceps pushups

Triceps pushupsmålrette din overkrop skubbe muskler - nemlig dintricepsmed supplerende støtte fra musklerne i brystet, skuldre og kerne. (Bare vær sikker på at du stadig holder dine albuer gemt tæt på brystet, så det stadig er udfordrende.)
3. maj 2019

Hvilke er bedre bånd eller vægte?

Men hvis du ønsker at få nogle alvorlige muskler og dramatisk omdanne din krop,vægtefår digbedreresultater (og hurtigere). Hvis du allerede er strimlet fra styrketræning medvægtedog modstandbåndkan bestemt være fantastisk til at bevare muskler.

Kan du samle op ved hjælp af modstandsbånd?

Men det er absolut muligt at opbygge musklermed modstandsbånd. Ikke kun er dissebåndbærbare og nemme at betjene, de er også bemærkelsesværdigt effektive, når det kommer til at styrke og få muskler.Modstandsbåndopbygge muskler på samme måde som frie vægtegør.

Er bands bedre end vægte?

Undersøgelsen viste, at modstandbåndviser lignende resultater somvægtei både øvre og nedre kropsøvelser. Modstandbånder ikke nødvendigvisbedre end vægte, men de giver lignende fordele ved styrketræning specifikt.8. aug 2019

er sushi godt for dig

Forbrænder modstandsbånd fedt?

Modstandtræning hjælper med overskydendefedtab ved at øge både efter-brændeefter træning og ved at øge muskelstørrelsen og derved øge antallet af kalorier vibrændei hvile.29. sep 2020

Vil 100 pushups om dagen gøre noget?

Hvisgørtil100 push-upser svært for dig, så dine musklerviljehar brug for noget opsving bagefter. hvis100 push-upser ikke svært for dig, så er detviljebare være en kort muskel udholdenhedstræning for dig. Det ville ikke overtræne eller endda pumpe dine muskler markant. Detvillevære spild af tid eller en dejlig opvarmning.2. nov. 2016 nov.

Hvad kan 20 pushups om dagen gøre?

Det er vigtigt at fortsætte med at øge antallet for at udfordre din krop. Hvis du fortsætter med at gøre20 push-upsi tre måneder så dine musklerviljeblive fortrolig med20 push-ups om dagenrutine ogviljestop med at vokse. Ideelt set digskulle gerneforsøge atgør3 sæt med 12 reps hverdag. Det herviljehjælpe dig med at få muskelstyrke.12. sep 2019

Hvilken type modstandsbånd skal du bruge til tricep-træning?

Tricep-træningen udføres ved hjælp af et pull up-bånd - hvilket er en 208 cm modstandssløjfe, der er perfekt egnet til at udføre styrkeøvelser til muskelmasse. Dette bånd kommer med et døranker, der gør det let at fastgøre til enhver dørkarm i forskellige højder.

Hvordan man laver en triceps push-up med et bånd?

Triceps Resistance Push-Up. Lig på din mave med træningsbåndet draperet vandret over midten af ​​din øvre ryg. Placer hænderne på hver side af brystet, og tryk håndfladerne ned mod de løse ender af båndet på gulvet.

Hvad er den bedste måde at lave en tricep-udvidelse på?

En hurtig og sikker måde at udføre tricep-forlængelsesøvelsen på modstandsbåndet er ved at holde din arm stabil, mens du holder modstandsbåndet lige bag din ryg, og sørg derefter for, at din anden arm strækker sig mod loftet, arbejde med dine biceps, skuldre og triceps. Frem for alt skal du huske at skifte side for at få maksimale resultater.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykelopvarmning - svar på problemerne

Skal du varme dig op før en cykeltur? Cykling er ligesom enhver anden sport eller træning i den forstand, at det er lige så vigtigt at varme ordentligt op, før du kører på dit #EverydayAdventure. Opvarmning før cykling kan øge din udholdenhed og udholdenhed, hvilket giver bedre resultater, når det kommer til fitnessens side af aktiviteten.16 июл. 2019 г.

Cyklist gavekurv - almindelige spørgsmål

Hvad køber du en kvindelig cyklist? 21 julegaver til landevejscykling Kvinder Stofvandflaske. Vil du ikke rod på din cykel med overskydende bagage? Castelli Viva Donna pandebånd. Cinelli Mike Giant styretape. Svelte armopvarmere. Chapeau! Podiumbukser. dhb Blok Macro Roubaix langærmet trøje til kvinder. Strava Premium-medlemskab.

Greg Lemond Cykler - omfattende håndbog

Hvad skete der med LeMond-cykler? I 2010 annoncerede Trek, at det ville ophøre med at producere LeMond-cykellinjen, og LeMonds tilstedeværelse i cykelindustrien var begrænset til en separat linje af vindtrenere. Nu har LeMond genoplivet sit eponyme brand, og den hyperkinetiske ex-racer hælder tydeligvis sin energi i den nye satsning. 20 september. 2013 г.

Cykling efter udskiftning af knæ - brugbare løsninger

Er en motionscykel god efter udskiftning af knæet? Den stationære cykel. En stationær cykel er et af de mest nyttige og praktiske værktøjer, du kan bruge, hvad enten du kommer dig efter en knæoperation eller bare forsøger at komme / forblive i form. De er så accepterede som et træningspapir, at næsten alle terapiklinikker og fitnesscentre har dem.

Cykling med hamstringskade - den ultimative guide

Kan du cykle med hamstring skade? Meget ofte forværres høje hamstringskader af et cykelsæde, selvom en liggende cykel måske fungerer. Aktiviteter, der har brug for meget knæbøjning, vil forværre problemer med nedre hamstring, mens aktiviteter, der involverer hofteforlængelse (lår bevæger sig tilbage), forværrer toppen.

Cykling og vægtløftning - hvordan man håndterer

Kan jeg cykle og løfte vægte? Begynd med meget lette vægte til alle øvelser den første session eller to. Efter et par sessioner kan du øge vægten, så øvelserne føles lette til moderat tunge. I denne fase løfter cyklister typisk vægte en til tre dage om ugen.