Vigtigste > Øvelser > Vægtet ab-træning - brugbare løsninger

Vægtet ab-træning - brugbare løsninger

Kan vægte give dig mavemuskler?

Ingen overraskelser her:vægteer et godt valg, hvisduser tilbygge abs. 'Brug af ekstern modstand, herundervægte,kanvære en effektiv måde at udfordre mavemusklerne på og give variation, 'sagde Tom Holland, MS, CSCS, en træningsfysiolog, der fungerer som fitnessrådgiver for Bowflex.31. jan. Feb 2020Velkommen tilbage, vi arbejder på vores apps i dag, og vi bruger nogle måder til at skubbe USA lidt længere, men rolig, hvis du ikke har nogen, fordi jeg ikke har tilføjet nogen alternativer til udstyr til hver øvelse, nu kan du finde den fulde tidsplan på min hjemmeside og nu skal du dele din tur på youtubeinstagram tick tick eller endda tilmelde dig min discord-server, hvis du leder efter træningskammerater, så smadre lignende-knappen, skriv en kommentar nedenfor med dine fremskridt, og lad os kom i gang, i dag har vi 14 øvelser på 30 til 40 sekunder og 5 til 10 sekunder fri, du kan gøre dette med eller uden håndvægte, start med til og fra med armene udstrakte med en håndvægt og albuer ikke låst, så tag dem mod din bryst mens du trækker knæene ind og derefter igen Leder ud og gentag for en lav indvirkning Vi laver bare en normal ind- og udgang uden at gå ud af rustning Engag din kerne, og hvis du ikke har håndvægte, kan du altid være kreativ og bruge noget rundt i huset som en vandflaske, dine fødder er e fra gulvet griber kernen ind, når du vrider fra side til side for at få adgang til disse skråninger, der virker med lav indvirkning, mens du gør det uden håndvægten. Du kan altid træne uden vægten. Det er stadig effektivt, bare gå frem alene i tempoet, skal du nu ligge fladt på en måtte, og vi gentager nogle enbenede knaser, mens du bringer dit venstre knæ mellem armene, og så gentager vi på den anden side, går langsomt og jævnt og fokuserer på dit sand og vær sikre fyre, så yderst til højre, bliv i den samme position på måtten, næste gang vi laver nogle knebnår, løft først benene og lad dem derefter falde ned igen.

Tag dem op igen, og mens du knuser en stilling, tag dig selv lidt højere op, sørg for at ryggen er flad på måtten, når du sænker dine ben, du gør det gode fyre, nu gør vi det er et enkelt ben hæve og poselet startende med de venstre legas strækker sig fremad, sørg for at inkludere din kerne og lave en pose, der bringer dig selv lidt op igen, og sørg for at du klemmer dine mavemuskler for at gøre det. Du kan se mig skyde på mål, vi tager ikke en pause nu , vi skifter nu til det andet ben for tungt til denne onedo, det skal være langsomt og kontrolleret, det burde være udfordrende nok for dig uden at påvirke din form, og nu skifter vi til den anden side efter halvvejs gennem træningen skubber fyre dig selv igennem du gjorde det gode stykke arbejde, gutter kommer nu i en hul position, og vi har hule knuste jer, mens du bringer knæene mod brystet, har din håndvægt over dig og trækker din kerne sammen. Du kan gøre det. Tryk nu din absall fladt på måtten, så ruller vi op og overforbruger dine kernemuskler til at rulle op og få dine håndvægte tilbage på knæene. Sørg for, at din kerne gør alt arbejdet her og læg dine hænder under din røv eller på din side Vi laver en omvendt crunch-benforlængelse ved hjælp af dine kernemuskler til at løfte dine hofter fra gulvet fra.

Sørg for at bruge dine kernemuskler her, sænk dig derefter ned og ret dine ben, kom i en høj plankeposition med sne og hold en håndvægt ved din side, lad os bare skifte her og flytte dine håndvægte fra side til side, mens du udfører denne øvelse din bum, vi er næsten der fyre, fortsæt med at skubbe, og den sidste øvelse er v cykler, vend dig om og kom på din bum med din håndvægt klar til at gå på din side, lad os nu lade en gå håndvægt over og under det ene ben, så gentag på det andet ben. Dybest set tegner du en otte med dit håndvægtsland, sørg for at læne dine hæle lidt ned fra gulvet og har travlt med dine kernehåndvægte, smadre lignende knappen og skriv en kommentar om, hvordan du løb, eller hvis du har spørgsmål, og vi ser dig næste træning farvel

Hvordan træner jeg vægttræning?Afsnittræning
 1. Sådan gør du hverAfsnitTræning.
 2. 1 håndvægt crunch. Reps 10 Hvil 10sek.
 3. 2 Tuck og crunch. Reps 15 Hvil 10sek.
 4. 3 Modificeret V-sit. Reps 12 Hvil 10sek.
 5. 4 Crunch. Reps 20 Hvil 90 sek.
 6. 1 Hængende benløftning. Reps 10 Hvil 10sek.
 7. 2 Hængende knæhøjde twist. Reps 12 hver side Hvil 10 sek.
 8. 3 Hængende knæhøjde. Reps 15 Hvil 10sek.

Hvad sker der fyre? Jeff Cavaliere, ATHLEANX.com. I dag fortsætter vi vores perfekte træningsserie.

Denne gang med en af ​​de mest populære: den perfekte mave muskeltræning. Folk, du er nødt til at indse, at vi ikke kun taler om rectus-maven, når vi taler om en abs træning. Ofte bruger folk det altomfattende udtryk 'abs' for at betyde meget mere.At betyde de skrå mavemuskler, at betyde den tværgående mave, måske endda omkring serratus, fordi alle disse muskler er vigtige, og de er alle inkluderet og indarbejdet i vores træning her. Men hvordan skal vi bestemme, hvad der er så perfekt? Folk, du ved, jeg har sagt det før; Der er ingen perfekt træning. Men vi er nødt til at tilføje nogle funktioner for at gøre det virkelig forbandet godt.

Når det kommer til abs, handler det mindre om øvelserne - fordi vi ved, at vi bogstaveligt talt har hundreder, hvis ikke tusinder, af muligheder her at vælge imellem forskellige øvelser. Det handler mere om at sikre, at vi rammer hovedfunktionen og sørger for, at vi rammer hovedsekvensen af, hvordan vi vil træne disse muskler. Jeg starter med sekvensen.

Træn dine mavemuskler igen, da bevægelserne fra bunden op har tendens til at være tungere og hårdere, da vægten af ​​dine ben altid er sværere end at løfte din overkrop. Du vil starte med dem, når du har mest energi. Find ud af, hvis du gemmer dine bottom-up-bevægelser mod slutningen, får du ikke så meget ud af dem.Så vi arbejder i netop denne rækkefølge, der fungerer gennem begge variationer af denne træning. Det er rigtigt. Jeg sagde 'begge dele', fordi jeg vil inkludere en egriner og en mere avanceret version af disse træningsprogrammer, fordi jeg ved, at folk er på forskellige niveauer, der ønsker at forfølge dette.

For at gøre det virkelig nemt, skal jeg bare bruge et bånd og en pull-up bar, selvom du gør det derhjemme, har du ikke svært ved at gå sammen. Folk, når vi taler om funktion, gør abs en masse forskellige ting. Det gør de ikke bare.

Det er, hvad mange mennesker tror, ​​de gør. De tror, ​​de bare knuser. Faktisk styrer de bevægelse i den modsatte retning.

hjertesundhed

De trækker dig tilbage og kontrollerer det. Vi vil sikre os, at vi udfører denne funktion, når vi giver dig en fuld træning. De styrer også bevægelse i andre retninger.

De forhindrer os i at foretage sidelæns bevægelser, når de er unødvendige eller uønskede. Og vi kan lave øvelser, der også kan gøre det. De forhindrer også rotation.

Vi kan forblive lige her i midten og få nogen til at skubbe vores arme til venstre eller højre og få dem til at gå nogen steder, og den vigtigste sjove handling tilskrives mavemusklerne og skråstillinger. Vi ved også, at de kan kontrollere rotationen. Du kan lade det ske, men under din kontrol.

Faktisk kan de blive de vigtigste drivkræfter bag rotation. Enhver træning, der overser dette aspekt, udfører ikke sin due diligence, så vi vil sikre os, at vi også inkluderer denne funktion. Vi vil inkludere alle de rigtige funktioner og udføre dem i den rigtige rækkefølge og gennemgå hele anatomien her, så du forstår, hvad du prøver at opnå, og se på de muskler, der gør jobbet for dig.

Når det kommer til den anatomiske del, kan det til tider være forvirrende, men det er alt sammen meget nemmere, når vi gør, hvad vi altid gør med 'Perfect' -serien, og det bryder muskelmarkørerne ud. Som du kan se her, er den seks-pack muskel, rectus abdominus, ret identificerbar, faktisk vil jeg have dig til ikke kun at se på, hvor let det er at få øje på det, men hvilken retning går fibrene? Hvad er knyttet til det? Det går op og ned, nord og syd og fastgør ribbenburet til bækkenet. Det driver flexionsbevægelsen i vores krop, op-ned eller ned-op, og vi ved, at vi kan drage fordel af denne bevægelse og samtidig indse, at dette ikke er det eneste, der sker, fordi du bare ser på en anden muskler her som skråninger.

Hvis du ser på de ydre skråninger, som er de muskler, der er synlige over de indre skråninger, kan du se retningen er skrå. I en skrå vinkel. Derfor fik de navnet.

Driveren til dette er, at den har en anden funktion, der er rigtig god til at hjælpe os med at rotere og kontrollere rotationen som jeg nævnte tidligere. Så vi får mulighed for at gøre dette, hvis vi følger fibrene som vi altid gør. Ironisk nok er de indre skråninger i den direkte modsatte retning.

Men det gør det samme. Det styrer rotationen på en anden måde, igen konge sammen med skråningerne på den anden side for at producere nogle rigtig gode ting, når det kommer til rotation. Men så kan vi se på en anden muskel her.

Dette er den tværgående mave. Dette kører mere som et vægtbælte. Bogstaveligt talt omkring din talje kører ideen bag dette stabilitet.

Vi ønsker at drage fordel af dette, fordi vi kan gøre det bedre med visse øvelser end med andre for virkelig at få mere ud af det. Jeg viser dig, hvordan du glemmer kernemuskler, hvordan jeg altid trak mig tilbage, Serratus. Den sammenlåsende - det er rigtigt, sagde jeg 'interdigitering' - skråningen med selve serratus har en grund.

Der er en grund til, at de arbejder sammen og foretrækker at arbejde sammen; hvis vi kan gøre det, når vi et niveau af perfektion, som andre træningsprogrammer, der ikke gør. Så lad os starte dette med en bottom-up bevægelse. Husk, vi talte om, hvordan vi vil gøre det. stærkere eller mere energisk igen.

Bottom-up-bevægelsen vil drive dette, så hvis du ser på nybegynderversionen her, starter vi med iso-reverse crunch, hvor hovedfunktionen er fokuseret på dette bækken. I begyndelsen talte jeg om, hvordan det at fastgøre ribben til bækkenet betyder, at vi prøver at bringe bækkenet til ribben, ikke svinge. Du kan ikke se mig gøre det.

Du kan ikke se mig svinge mine ben op og ned, ned og op. Dette vil være en hoftefleksorkontrolleret bevægelse. Hvis vi bare isolerer bækkenløftet, rammer vi mavemusklerne bedre og får dem til at gøre, hvad de skal gøre avanceret side.

Dette er en hængende røntgen. Fordelen ved at hænge røntgenstråler er dobbelt. Nummer et: Det er sværere, fordi vi er nødt til at løfte vægten af ​​vores ben i stedet for at have et bøjet ben.

Nummer to: vi løfter dem længere end når vi ligger ned. Styrkekurven for disse øvelser er forskellig; mere spænding på hængeliften end nogen variation på en udsat lift. Endnu vigtigere er den ekstra bevægelse at bringe benene sammen, tilføje benene, stabilisere bækkenet fra bund til top med aktivering af adduktorerne.

Røntgenstrålerne gør det muligt for os at gøre dette. Uanset hvad, hvis du begynder at opbygge den perfekte begyndertræning, eller hvis du begynder at opbygge den avancerede træning igen, er dette stedet for dig at gå videre til næste øvelse her, som er vores bottom-up rotation bevægelse. Hvis du ser på nybegynderversionen her, har vi noget, der kaldes en siddende mavekreds.

Dette er en øvelse, der giver os en vis overkroppsstabilitet, fordi vi kan holde vores håndkontakt med gulvet, hvilket er perfekt til begyndere, der træner denne træning. Vi vil skabe cirkler med uret og mod uret. Hvis du vil gøre det sværere, lad os bare trække det lidt op disse hængende benspiraler; Aga i, dette er som en hængende benforhøjelse, som vi ved er sværere med den udvidede længde af benene, men vi ender med en lille tilføjelse af hofterotation for at opnå denne rotation skal du bemærke rotationsstabilitetsfunktionen.

Vi nævnte det i starten. Vi prøver ikke at forhindre rotation her. Faktisk forsøger vi ikke at gøre noget eksplosivt med rotation, men vi prøver at kontrollere rotation, hvor meget rotation vi har.

Endnu en gang, når vi ser tilbage, begynder vi at se denne ab træning tage form, hvad enten det er i begynderform eller den mere avancerede form, vi er på vej til at opfylde både funktionerne og den rækkefølge, vi ønsker, at denne ting skal fungere bedst . Lad os nu forblive med rotationstemaet og gå videre til pisterne. Igen, jeg kan godt lide at bruge disse muskler, når det kommer til hele træningen, hvor jeg arbejder for skråninger igen, jeg synes, du føler dig for træt til at gøre det godt, så hvad vi gerne vil gøre på begynderniveau, denne hvilestol er albue til knæ.

Hovedfokus her er på funktion. Vi kører rotationen her, og vi kører den i retning af fibrene på de skrå. Husk, at både den indvendige og den udvendige skråning vil arbejde sammen for at køre rotationen i den ene retning, og det modsatte par vil derefter køre rotationen tilbage i den anden retning.

power band træning

Når det drejer sig om den mere vanskelige, avancerede version her, ser vi nu på noget, der kaldes en tornado chop. Her skal vi først bruge båndet med den hængende pull-up bar. Det, vi vil gøre her, er at tilføje modstand.

Generer rotation. Ideen er, at uanset hvad du laver for dine skråninger, skal du hellere dreje eller bevæge dig i venstre eller højre retning, hvis du virkelig vil ramme dem hårdest. Dette er en fantastisk mulighed, og når vi bygger disse træningsprogrammer, er det igen begynderen, dette er den avancerede.

Du kan se, at dette virkelig langsomt tager form. Nu begynder vi at bevæge os videre og bevæge os fra alle bottom-up bevægelser til en mid-range bevægelse. Vi inkluderer stadig bottom-up bevægelsen, men vi kombinerer den med en top-down bevægelse.

Du kan se, at vi på begynderniveau laver noget, der hedder Elbow Toknee på den modsatte side. Dette er en variation på planken. Du ved, jeg er ikke en stor fan af planker, når det kommer til at bruge det som en mere sund øvelse.

Hvis vi ved, at vi kan holde en planke i 2, 3, 4 minutter, så lav ikke en hård version af planken. Dette er det første sted, jeg vil have et begynderstrin, fordi det, vi laver her, udfordrer en vis rotationsstabilitet og den anti-ekstensionskomponent. Denne funktion af mavemusklerne forhindrer, at vores nedre ryg bøjes, når vi løfter to kontaktpunkter fra gulvet. Gør dette for de avancerede, vi bevæger os op, ned og op, men vi skal ng at gøre dem på samme tid, og vi tilføjer et lille twist med denne saks v-up.

Her forsøger vi bare at holde bensaksen i gang, og V-up kører, hvilket er lidt lettere, end det ser ud, da top-down-bevægelsen hjælper med at forkorte armen på benene i forhold til torsoen. Men lad dig ikke narre. Det er ikke let.

Men det kan gøres, især på dette tidspunkt i træningen. Som du kan se, fortsætter vi med at opbygge disse træningsprogrammer her. Uanset hvilken du laver, er dette en udfordrende træning, men det vil være det værd, jeg lover, dette er sandsynligvis min yndlingsdel af træningen.

Nogle af mine yndlingsøvelser her udføres med rotation fra top til bund, da de oftest køres fra top til bund, med fødderne i kontakt med gulvet. Den første øvelse her, hvis du har en nybegynder, vil arbejde på den anti-rotationskomponent og funktion af mavemusklerne. Dette er dette egetræsudgang.

Her vil du strække dig ud foran din krop og strække dig så længe som muligt. Du kommer ud så langt du kan uden dine arme går tilbage i den modsatte retning. Hvis du er stærk nok, hvis du kan stoppe med at vride, bevæger dine arme sig ikke.

Hvis du finder ud af, at de driver tilbage til ankerpunktet hver gang, er du ikke stærk nok. Enten skal du mindske bæltens modstand, eller du skal gå lidt mindre af. Flytning til den mere avancerede side giver os nu en fantastisk mulighed for at blive mere eksplosive.

Her kan vi gøre noget, der kaldes en slagge-sving, en meget eksplosiv rotationsbevægelse på jorden. hvorfor jeg elsker disse top-til-bund-rotationsbevægelser. Du kan se her; Jeg roterer meget.

Selv fra - du kan se fodens drejning på gulvet for at hjælpe mig med at få så meget styrke og styrke som muligt. Dette kan let være et medicinkuglekast mod en væg, hvor du kan udtrykke dig i fuld kraft, fordi du smider bolden væk. Som jeg sagde, er vi ikke begrænset til kun disse øvelser.

Der er så mange muligheder, men hvis du kan forstå Mindset, hvorfor vi valgte her, vil muligheden for at tilføje forskellige øvelser her være uendelig. Nu hvor vi er gået helt over til top-down bevægelser, har vi en øvelse til fælles. Du må kun skelne mellem begynderen og den avancerede version efter modstanden på det anvendte bånd.

Tror du bliver nødt til at afvikle og købe et andet bånd, det behøver du ikke. Du skal bare pakke det anderledes op. Hvis jeg kan se igennem det på den måde, har vi det eneste band, vi skal flytte tilbage til, som du ser mig her i entry-level versionen.

Hvis jeg vil gøre dette vanskeligere, skal jeg bare pakke det over stangen og derefter tage en servering af det i hver hånd, og jeg har effektivt fordoblet modstanden ved at forkorte længden af ​​dette bånd. Men alligevel er der to ting at fokusere på med denne top, de nedadgående bevægelser. Den første er, hvordan vi gør det.

Du kan ikke se mig gøre det. Jeg sidder ikke tilbage med mine hoftebøjere. Jeg lader ikke bare mit bækken falde ned mod mine hæle. Hvis jeg gør det korrekt, skal mit bækken aldrig gå mod mine hæle.

Vi ønsker at gøre, hvad anatomi dikterer. Når det er sagt, træk dit ribbenbur ned og frem mod dit bækken gennem hver rep, og du vil ikke gøre noget af det. Den anden ting, du vil fokusere på, er, hvad der sker med den tværgående mave her.

Husk, jeg talte om denne muskel i starten. Dette er en fantastisk mulighed og et sted at begynde at arbejde på det. Hvis du vil, kan vi etablere en vis stabilitet i kernestiveren, før vi gør dette? Faktisk, hvis du gør denne spænding først, har du mindre tendens til at ønske at falde i hoftebøjningen.

For at gøre det skal du blot flade din mave. Hvordan ville det føles, hvis du bare forlod dig selv? ud i et hav fyldt med iskoldt vand? Du vil flytte ind og flade, fordi det er så koldt. Du vil gerne gøre det samme her.

De retter og strammer og bruger det interne vægtbælte for stabilitet. Når det er der, trækker du ned og frem mod bækkenet. Vi bygger disse perfekte træning fra side til side, så du kan springe frem og tilbage eller gøre en, hvis du har brug for på den ene eller anden måde, du er på rette vej.

Når alt kommer til alt, hvor de fleste ab-træningsprogrammer ville være forbi på dette tidspunkt, er vores ikke der endnu. Vi har endnu en øvelse. Vi vil arbejde på Serratus.

Jeg har talt om hans engagement i at integrere med skråplanerne, og hvorfor vi vil gøre det. Faktisk er det en del af vores hellige treenighed, som vi talte om i en tidligere artikel. Faktum er, at vi kan gøre dette ret let.

Hvis du er nybegynder, vil jeg have dig til at gøre denne øvelse kaldet Plank Push-Away her. Hvad vi laver er at komme os i den plankeposition - men ikke lave planker til at gøre noget mere - og det betyder, at vi får vores underarme i jorden. Lad skulderbladene adskille sig fra hinanden.

Start med pressede og adskil dem så meget som muligt ved at trække dem ud ved at skubbe dine underarme igennem i gulvet. Du vil føle, at dette aktiverer musklerne lige der i serratus, der skaber en vis stabilitet af skulderbladene i forhold til hele dit ribbenbur. Dette er vigtigt.

Dette er en funktion af kernestabilitet. Gør dette, mens du hjælper med at udvikle de muskler, der er tydeligt synlige, når de arbejder med skråningerne. Hvis vi vil gøre dette vanskeligere, kan vi slå denne planke ud.

Når jeg stikker båndet væk fra min krop, er det det ekstra boost. Få det ikke bare foran dig; skub dig fremad og derefter en anden 2 'eller 3'. Du vil virkelig føle, at Serratus gør jobbet.

Der har du det fyre. Den perfekte ab-træning på bøgerne Uanset om du følger den nybegynderversion, som du ser her, eller den avancerede version, som jeg vil vise dig om få sekunder, er det faktum, du er nødt til at forstå, at der ikke er sådan noget som 'perfekt '. Vi ved, at vi kan have mange andre ab-øvelser, der kan omfatte denne træning, men hvis du forstår, hvorfor du gør, hvad du gør, og hvordan du gør, hvad du gør, kan du komme temmelig tæt på perfektion.

Dette er mit bedste forsøg. Når vi leder efter programmer, hvor vi gør det samme, forsøger vi at sætte videnskab i valg af vores aktiviteter, fordi vi ved, hvor vigtigt det er. Alle vores programmer er baseret på det samme princip.

De er alle tilgængelige på ATHLEANX.com. Hvis du leder efter flere af de perfekte træningsprogrammer, finder du dem alle på denne kanal.

Alt hvad du skal gøre er at sørge for, at du har abonneret og tænde dine meddelelser, så du ikke går glip af mere. Samtidig vil jeg gøre mit bedste for at håndtere alt for dig. Lad det bare være i kommentarerne nedenfor, og jeg vil prøve at gøre det i løbet af de næste par dage og uger.

Okay, vi ses snart.

Hvad er de bedst vægtede ab-øvelser?

7bedste ab øvelser
 • 1 - V-sidder.
 • 2 - Ben hæver.
 • 3 - Knælende træhakkere.
 • 4 - Russiske vendinger.
 • 5 - Sideplanker med hofteløft.
 • 6 - Overhead til squat.
 • 7 - Knæ til brystet.

Har du brug for at lave vægtede ab-øvelser for at få abs?

For atharen stærkkerneog opbygge nogle muskler,du manglerat arbejde med rectus abdominus (tænk: 6-pack muskel) regelmæssigt. Ligesom enhver muskelgruppe, en gangdufjern fedtet,du vil havemusklerne skal poppe. Ved hjælp afvægti løbet afmaveøvelser,du viløge muskler og forbedre dets udseende.

Er det dårligt at gøre abs hver dag?

Træn dinAfsnithver eneste dag

Ligesom enhver anden muskel, dinAfsnithar også brug for en pause! Det betyder ikke, at du ikke kan aktivere dine ab muskler under din opvarmning med øvelser som Planks, Inchworms og andre balance- og stabiliseringsøvelser, men du bør ikke træne dem hver dag.
27. maj 2019

Skal jeg træne mine mavemuskler, hvis jeg har mavefedt?

Ja digskulle gernefordidin absspiller flere vigtige roller og stærkeAfsniter vigtige selvhvisde er skjult nedenundermavefedt. Imidlertid,hvisdu trænerdin absspecifikt at brændemave fedtog ikke for at styrkedin absså tyder beviser på målrettetab øvelserer ikkedetmest effektive.

Forbrænder ab træning mavefedt?

Bevis viser, at du ikke kanmister mavefedtved at udøve dinAfsnitalene. Til total kropfedtab, brug en kombination af aerobdyrke motionog modstanduddannelse, såsom at løfte vægte. Derudover skal du spise en sund diæt med masser af protein, fiber og portionskontrol - som alle har vist sig at hjælpe med at reducere kroppenfed.

Skal jeg træne mine mavemuskler hver dag?

2. Trændin abshver eneste dag. Ligesom enhver anden muskel,din abshar også brug for en pause! Det betyder ikke digkanikke aktiveresdin abmuskler underditopvarmning medøvelsersom planker, inchworms og anden balance og stabiliseringøvelser, men du skal ikke træne dem hver dag.27.05.2019

Kan jeg lave cardio hver dag?

Der er ingen anbefalet øvre grænse for mængden afcardioudøve du skalgørti adagligeeller ugentlig basis. Men hvis du skubber dig hårdt ved hver træning, kan det hjælpe dig med at undgå kvæstelser og udbrændthed at springe over en dag eller to hver uge for at hvile.10. aug 2020

Forbrænder planker fedt?

Plankeer en af ​​de bedste kalorierbrændendeog gavnlige øvelser. ENplankehold engagerer flere muskler på én gang og derved gavner din krops kernestyrke. Ikke kunbrændendedetfedomkring dit maveområde, fungerer de også ved at give dig en forbedret kropsholdning, fleksibilitet såvel som en strammere mave.23. jan. Dec 2019

Er AB-hjul nok til mavemuskler?

Menfraudrulning kræver ikke kun styrke fra dinAfsnitog de andre nævnte muskler. De kræver også synkroniseret kontrol. at brugeab hjulkorrekt har du brug for stor kernestyrke i en plankeposition såvel somgodtstyrke i overkroppen, især i skuldre, ryg og underarme, siger Jenkins.6. dec 2018

cykelsmerter i nakken

Kan du træne vægtede AB-træningsprogrammer med vægte?

Når du keder dig med kropsvægt abs træning, eller du bare vil prøve at tilføje vægte i din kerne træning, så prøv nogle af de vægtede abs træningsprogrammer fra disse 18 vægtede ab øvelser. Hvis du virkelig vil styrke din kerne, skal du vide, hvordan man træner mavetræning med vægte.

Hvilken er den bedste måde at få ABS på?

Men hvis dit hovedmål er at tilføje muskeldefinition til din midsektion, er den bedste (læs: hurtigste) måde at få abs på via vægtede ab-træning. At udføre øvelser med en belastning, der er tung nok til at få dig til at kæmpe med de sidste par reps, er vejen at gå.

Hvad er de bedste ab-øvelser for kvinder?

Top 10 Ab øvelser. 1 1. Russiske vendinger. Belastede russiske vendinger, udført for 10 reps per side. Hold en vægt med begge arme for modstand. Drej din torso til højre 2 2. Kettlebell Windmills. 3 3. Hængende ben hæver. 4 4. Gorilla Chin / Crunch. 5 5. Barbell Ab udrulning. Flere ting

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Nyc-cykling - almindelige svar

Er New York City cykelvenlig? Hvis vejen er for smal til, at en cykel og en bil kan køre sikkert side om side, har du ret til at køre midt i kørebanen. Cykling er tilladt på alle hovedgader og lokale gader i hele byen, selv når der ikke findes en bestemt rute.

Udholdenhedscykling - hvordan man løser det

Hvad er en udholdenhedscykling? Enhver tur på cirka en time eller mere i et samtaletempo er en udholdenhedstur. Overbelaste. For at forbedre din udholdenhed skal du køre længere ture, end du er vant til.

Sådan repareres en bulet cykelfælg - hvordan man håndterer

Hvor meget koster det at fastgøre en bøjet cykelfælg? Hvis hjulet kan fastgøres - det ser generelt godt ud, men har en wobble - kan du forvente, at din lokale cykelbutik opkræver $ 20 - $ 30 for at sande det ved hjælp af professionelt udstyr som en truing-stativ til den perfekte linje og rundhed. 10 авг. 2019 г.

Fitbit og cykling - hvordan man håndterer det

Kan Fitbit banecykling? Mens de cykler, kan brugerne se deres afstand, varighed, gennemsnitshastighed, puls og forbrændte kalorier. På skrivebordet kan brugerne se et kort over deres rute og sammenligne statistikken fra tidligere forlystelser for at se, hvordan de klarer sig over tid. г.

Cyklistben - hvordan løser du det?

Hvilken cykling gør med dine ben? Benstyrke Cykling forbedrer den generelle funktion i underkroppen og styrker dine benmuskler uden at overbelaste dem. Det retter sig mod dine quads, glutes, hamstrings og kalve. 21. januar 2020

Vaast-cykler - hvordan man løser det

Er magnesiumcykler gode? Magnesium kan bruges til at konstruere cykelrammer, der er lettere end aluminium og samtidig opretholde høj trækstyrke og dæmpningsevne. Alt dette fører til en meget glattere og mere effektiv tur. Magnesium kommer også ind til et lavere prispunkt end populære letvægtsmaterialer som kulfiber.8 авг. 2018 г.