Vigtigste > Fødevarer > Atkins diæt vs keto - hvordan man retter det

Atkins diæt vs keto - hvordan man retter det

Hvad er bedre Atkins eller keto?

AtkinsogDisseer begge diæter med lavt kulhydratindhold, der kan være til gavn for vægttab, diabetesstyring og hjertesundhed. Deres største forskel er, at du gradvist øger dit kulhydratindtagAtkins, mens det forbliver meget lavt påDissekost, så din krop kan forblive iketoseog brænde ketoner til energi.13. juni 2019(glad trommespil) (musikalsk klink) - Hvad sker der hos Jigsaw Health Crew, det er Thomas DeLauer, og i dag taler jeg om forskellen mellem ketose og modificeret Atkins på nogle af mine keto-artikler. Så jeg syntes, det var perfekt til virkelig at tale om den ægte terapeutiske ketogene diæt i modsætning til det, vi almindeligvis kender som Atkins-dietten. For at forstå, hvad der er godt for dit helbred, ikke kun kosmetiske resultater, du ved, blev ketose ikke bare opdaget af en fitness fyr, der besluttede, 'Hej, hvis vi tager kulhydrater ud af ligningen, vil alle komme i form' og alle vil føle sig godt og se godt ud 'og vær fuld af vener og alt den slags ting.' Nej, det har med behandling at gøre.

Det har at gøre med terapi. Faktisk var det længe siden, da Hippokrates bogstaveligt talt 500 f.Kr. Begyndte at skrive om faste, som har stor indflydelse på epilepsi. Folk tror, ​​det er al denne moderne videnskab.

Nej, det går langt tilbage. Folk opdagede, at hvis de stoppede med at spise, ville alle disse forskellige sygdomme på magisk vis forsvinde. Men selvfølgelig havde de ikke moderne teknologi til virkelig at identificere, hvad det var, så det var først omkring 1921, at en bestemt læge, Dr.Galen opdagede, at ketonerne var fællesnævner, når det kom til behandling af sygdomme. Så de begyndte at se på tingene og sagde: 'Okay, hvis vi hurtigt og hurtigt.' er ulovligt det fantastiske svar, 'hvad er det nøjagtigt ved faste, der behandler epilepsi?' og behandling af nogle af disse sygdomme? 'Nå, det var ketoner.

Når du faste, er du i ketogen tilstand. Hvad er det? Det sjove er, at der er så mange forskellige mennesker, der opgiver den ketogene diæt, de elsker bare at opgive den. De siger bare, at det er forfærdeligt, og at det vil hæve dit kolesteroltal og alt dette, men de har det helt fint med at faste.

Det interessante er, at når det kommer til de positive, ender vi med at stræbe efter det samme, som Effects går. Alt, hvad vi forsøger at gøre med ketose, er at oprette de ketonlegemer, der normalt ville forekomme under faste. Så det var først i 1924, da fyren ved navn Dr.

Diamondback release 2 anmeldelseWilder fra Mayo Clinic opdagede den ægte ketogene diæt. Når jeg nu siger den ægte ketogene diæt, mener jeg den ketogene diæt, der blev brugt til behandling af epilepsi og forskellige problemer med glukoseforringelse. Glukose kan ikke bruges.

Virkelig, det var først i 1924, at det faktisk blev sat i et system, og vi kunne virkelig udtrække alle 1921-dataene og sætte dem i en egentlig diæt. Så hvor kommer dette i spil med hvad der sker? I dag? Ser du, i dag ser vi alle mulige mennesker, der er på keto-diæt, og jeg er en, der fremmer det, men hvad sker der egentlig? Ser du, den klassiske keto-diæt er som et 4: 1-forhold fra fedt til protein. 3: 1 højst.

Hvad er dette i dag? De fleste mennesker ender med at forbruge det 1: 1 eller 2: 1, hvis de virkelig gør et rimeligt anstændigt job. Al videnskaben, alt hvad vi ved om ketose, vedrører 3: 1 eller 4: 1. Men ingen ønsker at gøre det.Du ser Atkins-dietten, eller hvad der nu kaldes den ændrede Atkins-diæt, er mere som 2: 1. Er den effektiv? Absolut, det er stadig meget effektivt til at hjælpe din krop med at omstrukturere sig selv. Men får du fordelene ved ketonen? Legeme? Sikkert ikke.

Hvad er jeg fan af? Jeg er en fan af at dele forskellen. Jeg er på 3-1-ballparken, jeg synes, vi skal have vores fedtstoffer høje, men det er ikke så spændende for mennesker. Folk er langt mere tilbøjelige til at dyppe ned i en prime rib eller rib eye bøf end i en skål kokosolie. Og det er her, den fælles divergens opstår.

Folk forstår ikke rigtig forskellen mellem ketogen diæt og modificeret Atkins. Men her er noget, du sandsynligvis burde vide. Hvis du er mere af en moderne diæt, en moderne type ketosi, er der en god chance for, at du vil gøre så meget Forbrug protein, så din krop først går i glukoneogenese og afslutter ketose.

Selvom du ikke måler det med de små keto-pinde eller din åndedrætsmåler, okay? Vi kommer sandsynligvis stadig ud af ketose meget mere, end du tror. Så vi er nødt til at begynde at løse de terapeutiske problemer, og hvad den ketogene diæt kan gøre, hvis du får det rigtigt, når det kommer til terapi. Gør mig ikke forkert, jeg vil stadig tale om den kosmetiske ting, fordi jeg stadig vil tale om kropssammensætning, og hvordan det skal fungere, men lad os se på, hvad der sker, når det kommer til en terapeutisk side af tingene går.

Så ketose bruges til mange forskellige ting, men når det kommer til de forskellige energitilstande, når kroppen ikke kan producere den rigtige slags energi, som den har brug for fra glukose. Okay, vi taler om pyruvat-dehydrogenase-mangel. Fra din biologiklasse husker du måske pyruvatcyklussen eller Krebs-cyklussen, hvor sukker kommer ind og går gennem Krebs-cyklussen og i sidste ende skaber pyruvinsyre og til sidst energi.

Nogle mennesker har problemer, hvor de ikke kan. Det er her, ketosis kommer ind som en god alternativ brændstofkilde. Det er bogstaveligt talt en anden kilde til brændstof, som mitokondrier kan bruge.

Nu skal vi huske, at ketose handler om mitokondriefunktion. Vi forsøger at finde en anden måde, så mitokondrierne stadig kan køre på brændstof uden glukose. Din krop kan ikke fremstille den rigtige slags sukker, den kan ikke producere den rigtige slags energi fra glukose, så ketonlegemer kommer i spil.

Men hvad er der galt med nogle af de mere populære? Ting som neurodegenerative sygdomme som Alzheimers og Parkinsons. Hvordan virker det? Nå, det afhænger stadig af mitokondrierne. Så jeg kommer til et punkt her, ikke bare tænke på, at jeg bare tænker på den terapeutiske side af tingene, fordi jeg kommer til et punkt, og det har alt at gøre med disse mitokondrier.

I tilfælde af Parkinsons sygdom, hvor kroppen ikke har evnen til korrekt at flytte sukker over blod-hjerne-barrieren, ender det med at blive misforstået af noget kendt som kompleks I. Dette kompleks I fører til, at mitokondrier ikke kan fungerer korrekt. Så det sender ikke de rigtige signaler, så dopaminresponserne virker ikke, så du har Parkinsons sygdom. Hvis du har ketose, har du ketonlegemer, der kan krydse blod-hjerne-barrieren og faktisk aktiverer mitokondrier.

At give nyt liv til patienter med Parkinsons sygdom ved at have en ekstra energikilde Diæt vil nu fortælle mig, 'Okay, det er fantastisk.' Det er fantastisk for folk, der har problemer. 'Det er en alternativ kilde til reservebrændstof.' Nå, jeg vil argumentere for, at ainstream nogensinde har bragt os helt, hvor vi ville hen? Bare fordi vi har opdaget en anden måde at spise med en anden brændstofkilde, betyder det ikke, at det ikke er den rigtige, eller den forkerte er væk.

Når vi har mulighed for at skifte frem og tilbage, ser det ud til at det faktisk er en god og økonomisk måde at arbejde på. De beskytter mitokondrier. Du vil ikke forbrænde glukosesiden af ​​tingene, du vil ikke forbrænde den fede side af tingene, så du kan muligvis gennemgå stadier af ketogenicitetsbehandling, hvor du faktisk behandler din krop og giver dine mitokondrier en pause med aktivering af en anden del af det, alligevel går jeg væk.

Men lad os også tale om kræft et øjeblik, fordi kræft er et stort emne. Ketose og kræft er i øjeblikket et meget undersøgt emne. Det hele har at gøre med det faktum, at kræftceller er meget unikke.

Jeg har lavet en masse personlig undersøgelse af kræftens verden. De af jer, der kender mig godt, ved, at jeg mistede min far til kræft i februar, og jeg studerede kræftforskning og ketose i lang tid. Faktisk var nogle af lægerne ved UC Davis, som jeg talte med, da min far var under behandling, store forkæmpere for at bruge ketogene terapier som et supplement til kemoterapi.

Ikke kun som terapi, men som et supplement til støtte for kemoterapi. Nå, her er hvorfor. Kræftceller er forskellige fra andre celler i kroppen, det ved vi.

Men de er meget forskellige fra andre celler med hensyn til, hvordan de absorberer glukose. Det har du 10 gange mængden af ​​insulinreceptorer på selvreceptoren. Hvad betyder det? Det betyder, at når du spiser kulhydrater, er det 10 gange mere sandsynligt, at du bruger disse kulhydrater end andre celler i din krop.

Det betyder, at de vil vokse og blomstre med sukker. De er også lidt funky, simpelthen fordi de ikke har evnen til at metabolisere fedt meget godt. Dine mitokondrier er beskadiget.

Husk, kræftceller er slyngelagtige celler, de er ikke helt som normale celler. De fungerer ikke som andre celler i vores krop; de har ikke et Nice-system og har gennemgået en retningslinje og standardprocedure. De gennemgår deres egen lille funky lille mekanisme, og deres mitokondrier er beskadiget.

Du kan ikke bruge fedt. Så hvis du lægger en masse fedt i din krop og ikke meget, ved du ikke, hvordan du bruger det, og du begynder at sulte. Under alle omstændigheder går jeg for langt på den terapeutiske linje.

Pointen er, at hvis du vil gå på en ketogen diæt, opfordrer jeg dig til at finde ud af, hvorfor du gør det. Hvordan relaterer alt dette til Atkins-dietten? Og hvordan har det hele sammenhæng med den kropssammensætning og diæt, der er beregnet til dig? Jeg siger ikke, at nogen af ​​dem er rigtig dårlige. Men jeg understreger, at du ser på, hvordan den ketogene diæt fungerer i din krop, fordi det er den rigtige ting, vi leder efter, når vi er på en keto-diæt.

Kropssammensætning vil ændre sig, men hvis du holder fast ved den modificerede Atkins-tilgang med at forbruge 1: 1 eller 2: 1, vil du sandsynligvis ikke føle dig så god, og det har simpelthen at gøre med at bruge ketoner, og brug det aldrig rigtigt som brændstof kilde. Du bruger dem i perioder, hvor det er nyttigt for din krop, og når din krop føler, at den stadig har brug for glukose, vil den enten forvandle de overskydende proteiner til glukose, eller du får ikke nok fedt til at få ketonlegeme til at fremme så du vil begynde at nedbryde dit eget muskelvæv masser af fejl i den modificerede Atkins, og jeg vil ikke have dig til at tro, at Atkins dietten er den ægte ketogene diæt. Der er en tydelig forskel.

Nu vil jeg være den første til at sige, at de fleste mennesker derude sandsynligvis fremstiller en eller anden form for det modificerede Atkins eller en eller anden form for Atkins. Det fungerer stadig. Du vil stadig se nogle ændringer i din kropssammensætning fra at sænke dit insulinniveau drastisk, og det er bestemt et positivt.

Der er så mange fantastiske ting, der tilskrives lavere insulinniveauer. Så jeg siger ikke, at det er dårligt, men jeg siger, inden du sætter den ketogene diæt i, forstår videnskaben, forstår de lige linje forhold, forstår noget af den forskning, som Dr.Dom D'Agostino udførte og offentliggjorde den på internet og i podcasts og rundt om i verden for os at læse.

Jeg er storforbruger af dets indhold, og jeg tror, ​​at han virkelig har den rigtige idé, for i slutningen af ​​dagen skal vi sørge for, at vi er vores egne fortalere for vores helbred, og hvis den ketogene diæt skal være en mulighed for at reducere betændelse og faktisk har en neurobeskyttende virkning på vores krop. Jeg synes det er bestemt godt for den gennemsnitlige person at cykle og komme ud af ketose i længere perioder, som tre til seks måneder. Er det en livsstil, du vil skabe for evigt? Det er op til dig, hvis du kan lide maden.

hvor lang er Tour de France

I slutningen af ​​dagen vil jeg bare have dig til at kende forskellen mellem modificeret Atkins og den ketogene diæt, naturligvis for ikke at glemme fasten. For det er det, det handler om i slutningen af ​​dagen. Vi faste ordentligt, vi prøver bare at efterligne faste.

Så der har du det, Jigsaw Crew, det er låst inde her på Jigsaw Health, dit epicenter for alt mineralrelateret, alt sundhedsrelateret og din one stop shop for det bedste magnesium i verden. Så hold det låst herinde. Vi ses i den næste artikel.

Hvilket er bedre low carb eller keto?

Derfor er enfå kulhydraterkost er sandsynligvis abedremulighed for de fleste mennesker. Når det er sagt, er det vigtigt at konsultere din sundhedsudbyder, inden du starter en diæt for at reducere risikoen for komplikationer. Mens begge diæter begrænserkulhydrateri varierende grad, denDissekost er mere restriktiv.31. oktober 2019

I denne artikel diskuterer vi forskellen mellem ketogen diæt og lav-carb diæt og taler om, hvilken der er bedre for dig. Hej mine damer og herrer. Jeg er dr Zyrowski og velkommen tilbage til kanalen.

Hvis du nu er ny på kanalen, er det en fornøjelse at have dig her. Sørg for at abonnere, slå klokken underretning, og tilmeld dig vores meddelelsesfællesskab, så jeg kan hjælpe dig med at forbedre dit helbred og liv. I denne artikel taler vi om keto versus low-carb diæter.

Nu er der en forskel. Mange mennesker tror, ​​at de er nøjagtig den samme ting. Der er forskel.

Jeg forklarer forskellen for dig og forklarer også, hvordan jeg bruger dette klinisk til at hjælpe folk med at ændre deres helbred. Mange mennesker vil sandsynligvis blive overrasket over, at min opfattelse af disse to forskellige diæter og hvordan jeg bruger dem, og hvad jeg følger, men de er begge gode kostvaner. Lad os dykke ind.

Hvis vi nu ser på den ketogene diæt, betyder det simpelthen, at du taber 50 gram eller færre kulhydrater. Så mange mennesker har faktisk mellem disse 25 og 35 gram kulhydrater om dagen. Nå, den store ting ved den ketogene diæt er, at den er en målelig diæt, og det betyder, at du faktisk er i stand til at måle dine blodketoner, og hvis du følger den ketogene diæt korrekt, vil du være i stand til at befinde dig i en tilstand af ketose.

Du kan måle dette ved, at du rent faktisk kan måle kosten for at vide, om du følger den ordentligt, er meget kraftig. Den ketogene diæt er en diæt med højt fedtindhold, moderat protein og lavt kulhydratindhold. Den ketogene diæt er fantastisk.

Det har hjulpet mange mennesker med at ændre deres helbred, og så det er en diæt, som vi virkelig, virkelig elsker her. Næste er lav-carb diæt. Hvis vi nu ser på kulhydratfattig diæt, er det også en god diæt.

Nu har low-carb diæten ikke rigtig en præcis ramme, hvori den kan falde. Så jeg vil fortælle dig, hvordan jeg lavede kosten med lavt kulhydratindhold. Jeg tænker på det som 100 gram kulhydrater eller derunder.

På den ketogene diæt ser du hundrede gram kulhydrater som, åh min gud, det er mange kulhydrater. Men du er nødt til at forstå, at den gennemsnitlige person indtager over 300 gram eller mere dagligt af 300 gram kulhydrater, meget usunde kulhydrater i de fleste tilfælde og går til 100 gram sunde kulhydrater som en sød kartoffel, som er meget nærende, da det er meget transformerende for hende. Så husk det.

Og nu på low-carb diæt fjerner vi også forarbejdede fødevarer, sukkerholdige drikkevarer og korn. Dette er en diæt, hvor vi spiser god mad af høj kvalitet, hele fødevarer og smider alt det procesjunk vil være meget transformerende for mange mennesker. Kost med højt fedtindhold, moderat protein, lavt indhold af kulhydrater, ligesom den ketogene diæt.

Nu er det også en diæt, hvor vi vil fokusere på at spise god, sund og sund mad. Evnen til at inkludere flere kulhydrater i din kost betyder ikke, at vi er hvidt brød og en hel masse junkfood. Det betyder dybest set, at vi skifter til kulhydrater af høj kvalitet.

Og det er en af ​​grundene til, at jeg elsker diæt med lavt kulhydratindhold, fordi det giver dig mulighed for at indtage masser af gode kulhydrater, der er godt for dit helbred, og det er virkelig ikke dårligt at kunne spise søde kartofler og forskellige frugter og ting, som man elsker, og den lave carb diæt giver mere fleksibilitet i disse områder. Og jeg synes også, det er bæredygtigt i lang tid. Det bliver den bedre diæt at følge.

Og set ud fra et klinisk synspunkt kan jeg fortælle dig, at jeg arbejder med mange mennesker hver uge. I det væsentlige finder jeg, hvor folk kæmper, og hvor folk faktisk er i stand til at holde visse ting i gang. Folk følger for det meste ikke den ketogene diæt korrekt.

Og i mange tilfælde følger folk den ketogene diæt i en periode og falder derefter helt af toget, fordi de prøvede så hårdt, det var så langt uden for deres komfortzone, og så vil de gå på en diæt, der er helt forfærdelig, er . Masser af junkfood, masser af forarbejdede fødevarer, de falder bare af toget. Så low-carb diæt er rimelig et sted, lige imellem.

Lad mig fortælle dig, hvordan jeg bruger den ketogene diæt. En af de ting, jeg elsker ved den ketogene diæt igen, er at den er målbar, og du kan se meget hurtige resultater, når du står over for forskellige problemer. Så her er nogle af de forskellige problemer, jeg ser for at se, om nogen ville være en god kandidat til den ketogene diæt.

Så hvis du først vil forbrænde fedt, er der ingen hurtigere måde at forbrænde fedt på, bare fordi du på ketogen diæt er i en tilstand af ketose, du er ved at remobilisere fedtforretninger for energi, du brænder det hurtigt af. Det er fantastisk til det. Så hvis du hurtigt vil tabe dig, ville den ketogene diæt være et godt svar; nogen der har forhøjet blodtryk, mennesker med hormonel ubalance.

amerikanske lavede mountainbikes

Mange mennesker har hormonelle ubalancer, både kvinder og mænd, har typisk problemer med det. Og så vil følge den ketogene diæt hjælpe med at skabe denne balance. Kronisk træthed - mennesker, der simpelthen ikke kan komme ud af sengen om morgenen, fordi de er for trætte.

Folk går i stykker om eftermiddagen. Et stort problem for mange mennesker i dag. Og hvad de gør som et resultat er, at de går ind og stimulerer deres krop ved at tvinge mere koffein ind.

Jeg talte for nylig med nogen, der indtog mellem tre og 400 milligram gram koffein dag. Det er meget. Og så skubber de kun deres kroppe med koffein og sukker.

Og det er derfor, så mange mennesker brænder ud. Dernæst vægttabsmodstanden. Dette er et stort problem.

Mange mennesker forsøger at tabe sig, de spiser, hvad de synes er god, sund kost. De træner og kan simpelthen ikke flytte deres vægt. Vægttab er et reelt problem, det er et metabolisk hormonelt problem, og det er også typisk et inflammatorisk problem, hvor cellereceptorerne er betændte, og de ikke hører de rigtige signaler.

Så det er her, den ketogene diæt også er effektiv. Kronisk betændelse - smerter i hele din krop, smerter i leddene, ting som fibromyalgi, blodsukker og insulin ustabilitet. Dette er et stort problem for mange mennesker, mange mennesker nær dette prediabetesstadium, hvor de er på randen af ​​at falde i den diabetesposition, som ikke er god.

Så når du følger den ketogene diæt, sænker det blodsukkerniveauet, sænker insulinniveauet, tillader kroppen at heles, vægten falder, betændelsen går ned, disse forskellige metaboliske hormoner er bare stabiliseret, og folk føler sig meget bedre. Du bliver ikke døsig, og du får ikke kulderystelser. Du bliver ikke svimmel, hvis du går glip af et måltid.

Og så føler de sig meget bedre. Dernæst er neurologiske sygdomme. Og det er her, den ketogene diæt er en absolut stjerne.

Hvis du nogensinde har haft nogen, der gjorde det? forskellige hjerneforhold eller nogen, der lider af en tilstand, hvor de har mange anfald, er den ketogene diæt sådan en transformerende diæt for disse mennesker. Og jeg har arbejdet med mange mennesker, der har haft disse problemer med den ketogene diæt, lad mig fortælle dig, at det er livsændrende. Og det er en af ​​de ting, der er så smukke ved det.

Næste er autoimmune sygdomme. Så jeg finder ud af, at mange mennesker, der er følsomme over for en lang række fødevarer for deres miljø, har en ketogen diæt og så videre. Pludselig er alt væk, hvilket er virkelig fantastisk.

Det er som om vi sidder der og prøver at styre deres kost og tage visse fødevarer ud, og så lige efter den ketogene diæt stoppede de med at reagere og stoppede med at reagere på miljøet omkring dem, hvor de bare nysede konstant. Så det hjælper kun med at få dit immunsystem i en afbalanceret tilstand. Når mange mennesker er derude i dag, går deres immunsystem bare gennem taget og reaktionen på alt.

Den ketogene diæt hjælper med at balancere immunforsvaret og er meget stærk der. Så hvad jeg nyder at gøre med den ketogene diæt er at bruge det som et værktøj. Personligt gør jeg det i en måned, to måneder ad gangen, og derefter tilbage til diæten med lavt kulhydratindhold.

Når jeg arbejder med mennesker på det kliniske niveau, hvad jeg egentlig vil gøre er, hvordan vi har brug for det for at få nogle resultater. Lad os lave den ketogene diæt i en periode og så videre. Når vi først har opnået disse resultater, og hvor vi ønsker at være, lad os gå videre til en god, sund diæt med lavt kulhydratindhold.

Og så er denne diæt med lavt kulhydratindhold også et rigtig godt sted, og den ketogene diæt er et godt sted at gøre lige hvad der passer til dig. Jeg tror ikke, at den ketogene diæt er en god diæt til langsigtet bæredygtighed, da mange mennesker falder ud af toget. Men kosten med lavt kulhydratindhold er meget at overveje.

Og når du kombinerer dette med intermitterende faste, vil du se utrolige resultater handle, jeg vil sætte et link til en intermitterende fasteartikel, jeg oprettede, og som vil lære dig alt hvad du kan om intermitterende faste, hvordan man gør det, hvordan man starter det, og hvordan at gøre det rigtigt. Så tjek det deroppe, og hvis du har spørgsmål, så skriv det ned i kommentarfeltet nedenfor. Giv denne artikel tommelfingre, og del den også med dine venner, så de kender forskellen mellem lav carb, keto og også min brug af det på et klinisk niveau.

Sørg for at abonnere på min kanal, jeg ville elske det og se dig Tjek mine andre artikler om, hvordan du kan forbedre dit helbred, se dig i næste artikel.

Er Atkins en keto?

Den anden store forskel er, atDissecentrerer sig om, at kroppen er i ketose i hele diætperioden, mens ketose kun spiller en rolle i fase et og muligvis to afAtkins. PåAtkins, du til sidst genindfører kulhydrater, men påDisse, kulhydrater er altid begrænsede.18. juni 2018

Er Atkins diæt sikker?

Nogle sundhedseksperter mener, at det at spise en stor mængde fedt og protein fra animalske kilder, som det er tilladt påAtkins diæt, kan øge din risiko for hjertesygdomme eller nogle kræftformer.

Mister du mere i vægt på keto eller Atkins?

Gennem hele undersøgelsen, mennesker i begge gruppermistet merefedtmasse end fedtfri masse. Deres LDL-kolesterolniveauergjordedog ikke ændre sig. De iDissediætgruppemistet mere vægt, havdemeresignifikante reduktioner i triglyceridniveauer og havdehøjereHDL-kolesterolniveauer.12. september 2019

Hvad er beskidt Keto?

Indeholder forarbejdede fødevarer

Beskidt ketokaldes også dovenDisse, da det giver mulighed for stærkt forarbejdede og emballerede fødevarer. Det er populært blandt enkeltpersoner, der ønsker at opnåketoseuden at bruge masser af tid på at preppe rentDissemåltider.
17. december 2019

Kan du tabe dig på 50 kulhydrater om dagen?

Når man spiser mindre endhalvtredsgram prdag, vil kroppen gå i ketose og levere energi til hjernen via såkaldte ketonlegemer. Dette vil sandsynligvis dæmpe din appetit og forårsagedutiltabe sigautomatisk.Kulhydrater du kanspise inkluderer: masser af lavkulhydratgrøntsager.2. april 2020

Forkorter keto dit liv?

Diæter med lavt kulhydratindhold og et højt indhold af animalsk fedt - såsomDisseog Paleo - kanforkorteen personslevetidifølge op til fire årtilny undersøgelse offentliggjort afDetLancet Public Health.23. august 2018

Morgenmad med 600 kalorier

Hvor mange kulhydrater kan du have om dagen på Atkins-dietten?

Du spiser kun 20 gram NetKulhydrater dagligt. Det er betydeligt mindre end FDA-anbefalingen på 300 gramkulhydrater dagligt. Målet med fase 1 er at revidere din krops evne til at forbrænde fedt. Og fordi du taber mest vægt i denne fase, er det designet til at motivere dig til at holde fast ikost.

Er popcorn OK på keto?

Popcornkan let passe ind i enDissekost med en daglig grænse på 50 gram netto kulhydrater og kan endda inkluderes i mere restriktive versioner afDissekost. For ikke at nævne, hvis du følger enDissediæt for at tabe sig,popcornhar kun 90 kalorier pr. portion.19. april 2019

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

World Cycling League - varige løsninger

Er der en pro-cykelliga? Der er en fantastisk mulighed for at udnytte det sande underholdning og økonomiske potentiale ved mænds professionelle cykling og gøre det til en moderne sportsliga i det 21. århundrede. 2015.

Cykelsaltabletter - levedygtige løsninger

Er salt godt til cykling? Tilsætning af salt til sportsdrikke kan forbedre ydeevnen, antyder forskning. Forskere i Spanien har fundet ud af, at atleter, der supplerer deres elektrolytdrikke med ekstra salt, klarer sig bedre i udholdenhedsbegivenheder end dem, der er afhængige af drikkevarer alene til rehydrering. г.

Tips til cykeltræning - den ultimative guide

Hvor mange timer om ugen skal jeg cykle til træning? Pro-cyklister kører ofte 20-30 timer om ugen. Ryttere, der træner til ultramarathonbegivenheder, kan logge endnu mere. Fritidscyklister (kategori 3, 4, 5 og mestre) lægger normalt ca. 10 ugentimer, selvom nogle klarer sig på 5 eller 7 kvalitetstimer, hvis deres begivenheder er korte.

Cykel-verdensmesterskab - enkle svar på spørgsmål

Hvem er den nuværende verdensmester i cykling? Den nuværende mandlige mester er den italienske rytter Filippo Ganna, der vandt 2020-begivenheden.

Castelli cykeltrøje - almindelige svar

Er Castelli et godt cykelmærke? Hvis der er et tøjmærke i RCUK100, der ikke behøver nogen introduktion, er det sandsynligvis Castelli. De har lavet kvalitetscykelsæt i længere tid end næsten alle i spillet, og nogle af de stykker, de har bragt ud i løbet af de sidste par år, har banet vejen for helt nye kategorier af udstyr.

Box hill cycling - omfattende reference

Hvor svært er Box Hill at cykle? Det er en god bjergbestigning 2,5 km i gennemsnit 5%. Det klatrer kun 125 meter, men efter ni opstigninger er det meget testende. Box hill er også populær blandt en bred vifte af cyklister (jeg så en fyr køre sig op på en Brompton foldup). Den konstante gradient er ikke for alvorlig, og du kan tage det i dit eget tempo.