Vigtigste > Fødevarer > Kalorier i bourbon - innovative løsninger

Kalorier i bourbon - innovative løsninger

Hvor mange kalorier er der i to skud bourbon?

Hver af spiritusene er normalt aromatiseret eller krydret.Bourboner en form for whisky, så disse tre alkoholer indeholder alle omtrent det sammemængde kalorierpr. standarddrink. Der er cirka 97kalorierpr. standarddrink rom, whisky ogbourbon.



Der kan ikke benægtes, at mange af disse drikkevarer med højt kulhydratindhold, højt kalorieindhold og sukker er ikke gode for dig eller din talje. Men vælg klogt, og vælg denne drink, så finder du ud af, at du kan hælde dig selv en voksen drink til faktiske sundhedsmæssige fordele. Hvilken drink taler vi om, spørger du? 'Hwhisky.' 'Mener du ikke' whisky? '' 'Hwwas? '' Du siger det sjovt. 'Siger du hvad hskurril? 'Rødvin Når det kommer til en alkoholholdig drik med sundhedsmæssige fordele, får den al den positive presse, men videnskabelig forskning viser, at det faktisk er den flaske whisky, du skal nå ud til, og her er hvorfor.

I oldtiden blev whisky engang lavet til medicinske anvendelser, der ofte blev sendt rundt på slagmarkerne i den blodige efterdybning, og den blev ofte brugt som et antiseptisk middel. Det er helt sikkert en filmkliché, men en undersøgelse offentliggjort i Annals of Microbiology gav denne praksis fuld troværdighed. Undersøgelsen undersøgte, hvor mange forskellige typer bakterier der kunne overleve i isen, der findes i en bar-restaurant, og lad os bare sige, at det ikke er gode nyheder. Der er fundet 31 forskellige typer bakterier, inklusive den, der forårsager infektioner med stafhinus.

Forskerne målte derefter deres modstandsdygtighed over for forskellige typer alkohol, herunder whisky og vodka, såvel som forskellige typer blandere og forskellige miljøforhold. Bakterier trives og svømmer og gør, hvad bakterier gør i alle prøver undtagen en: whisky var den eneste drik, der slap af med alle forskellige typer bakterier. Skal du altid tage en flaske whisky med dig? Er du på vej ud? Skal du kun bestille whisky på restauranter og barer? Vi er ikke her for at fortælle dig, hvordan du skal leve dit liv.



Men ja, måske bremser det dig lidt, kammerat meget og så hurtigt. 'Men kun fordi vi ikke råder dig til at have et håndtag døgnet rundt, betyder ikke, at en anstændig drink nu og da ikke kan gøre mirakler. Jones var 112 år gammel.

NPR talte med Storbritanniens ældste kvinde, kendt af sine venner som Amazing Grace, og spurgte hende, hvad hun tilskrev hendes lange liv. Dit svar? Hendes årtiers praksis med at drikke et glas single malt whisky hver aften før sengetid tilskriver hendes levetid til den natlige slurk af whisky, hun stadig nyder. 'En lille dråbe whisky, jeg drikker ikke andet.' Det lyder for godt til at være sandt, ikke? Det kan det ikke.

En masse videnskabelig forskning har vist, at whisky har nogle fascinerende egenskaber. Tag den høje koncentration af ellaginsyre. Dette er antioxidanterne, der hjælper din krop med at ødelægge slyngelagtige celler.



Med andre ord hjælper det med at bekæmpe mange forskellige sygdomme. Men whisky har flere af de små krigere. Når vi taler om antioxidanter, lad os se på den ældgamle tro på, at en varm toddy er præcis, hvad lægen bestilte, når du er forkølet.

opbygge hukommelse

Drikken er traditionelt lavet med varmt. Vandet, whisky, honning og citron fremstillet er grundlæggende medicin, ifølge Dr. William Schaffner, formand for forebyggende medicin ved Vanderbilt University.

Okay, måske kurerer det ikke din forkølelse, men det lindrer dine symptomer. Det varme vand hjælper med at rydde overbelastning, og honningen er honning vil berolige din ondt i halsen. I mellemtiden vil denne magiske whisky udvide blodkarrene, lindre den oppustede følelse og tilskynde dit immunsystem til at håndtere infektionen.



En varm toddy lige før sengetid kan også hjælpe dig med at falde i søvn hurtigere, og søvn er søvn den rigtige helt her. Mærkeligt nok bekræfter al denne videnskabelige forskning kun, hvad vores forfædre allerede vidste, siger skotten. Denne traditionelle irske og britiske drik blev oprindeligt opkaldt Uisge Beatha, som oversættes som livets vand, og en afhandling fra det 16. århundrede af en historiker ved navn Raphael Holinshed viser, hvor værdsat whisky var som et universalmiddel.

Han skriver: 'Taget moderat, det sænker alderdommen, skærer slim, hjælper fordøjelsen, helbreder dropsy, helbreder stran goulash, holder hovedet fra at hvirvle, tungen fra lisp, maven fra at vakle, der har foretrukket tarm fra at rumle, hænder rysten, knogler fra smerter du kan ikke få en mere ivrig anbefaling, kan du? Nu hvor videnskaben begynder at bekræfte al den ros, whisky har høstet gennem årene, og det bliver klart, at whisky er mere end det, der ses, har du alle grundene til, at du har brug for at købe et par flasker til mere end at beholde kun specielle lejligheder.

Når alt kommer til alt kender alle det ældgamle ordsprog: ”En haj til whisky er mægtig risikabel. En haj til øl er en ølingeniør. 'Eller noget i den stil

Se en af ​​vores nyeste artikler lige her! Flere mosede artikler om dine yndlings ting følger snart. Abonner på vores YouTube-kanal, og ring klokken, så du ikke går tabt.

Er Bourbon godt til vægttab?

Mens du drikker whisky, bør det ikke erstatte et sundtkostog motion, undersøgelser har vist, at det kan hjælpe medvægttab.Bourbonsammenlignet med andre alkoholvalg har et meget lavere antal kalorier, lidt sukker, ingen kulhydrater og kun 100 kalorier.20. maj 2020

Hvis du vil vide, hvor jeg får mine oplysninger fra, kan du se på beskrivelsen nedenfor. Og uden yderligere forsinkelse, lad os komme i gang! For at starte, lad os sammenligne lige store mængder af populære alkoholholdige drikkevarer og måle deres kalorier.

cykel hæl smerter

Efter vægttab er vores hovedfokus på kalorieindtag, en ounce vodka, whisky, gin, rom, rug eller tequila, alt mellem 64 og 70 kalorier rød eller hvidvin indeholder mellem 20-25 kalorier øl, specifikt Budweiser, indeholder kun 12 kalorier pund for pund, eller i dette tilfælde ounce for ounce, er øl vinderen WOO HOO! Men for at være retfærdig er serveringsstørrelserne på både øl og vin mere end 1 ounce, jeg mener lad os se det i øjnene, hvad er chancerne for kun at have 1 ounce øl eller vin og give det op. Den samlede mængde af hver alkohol skal tages i betragtning. Lad os se nærmere på det.

Jeg har sammenlignet de anbefalede serveringsstørrelser for hver alkohol til et interval fra en portion til 10 portioner. Her er hvad jeg kom på et eller andet sted mellem 120-1250 kalorier, og for øl ville du forbruge et sted mellem 154-1600 kalorier, så hvis du indregner i serveringsstørrelsen, er spiritus alene vinderen, men dette er kun til ren spiritus, hvilket er hvis du kan lide blandede drikkevarer? Vodka appelsinjuice for eksempel. Jeg mener appelsiner er sunde, de kan ikke tilføje så mange kalorier, ikke? Tilføjelse af 2 ounce appelsinjuice til din 1 ounce servering vodka koster dig yderligere 28 kalorier, og hvis du indregner det, vil dit nye valg være mellem 88 og 900 kalorier, hvilket stadig er lidt mindre end øl og vin. ..

Men ud over de kalorier, du spiser, skal du tilføje 5,2 g sukker pr. Portion i slutningen af ​​natten, der kan udgøre op til 52 g sukker

Hvis du sammenligner dette med de to andre typer alkohol, koster det vin mellem 1-12 g pr. Nat. Og øl, selvom det indeholder kulhydrater, indeholder faktisk ikke sukker og hvis du har set min tidligere artikel, vil du lære, at sukker helt sikkert kan gøre dig fed Baseret på alle disse oplysninger, hvis du tænker på at servere størrelse, volumen, kalorier og sukkerindhold Der ser ikke ud til at være en klar vinder

Så tilbage til det oprindelige spørgsmål, hvad er den bedste alkohol til at tabe sig? Hvis du mener alvorligt med at tabe sig, er der ingen alkohol derude, der ikke forstyrrer dine vægttabsmål. Men hvis du har et must, er vodka og sodavand med et strejf af kalk eller citron din laveste kalorieindstilling. Du er velkommen til at fortælle mig i kommentarerne nedenfor eller på Facebook eller Twitter! Og hvis du kunne lide denne artikel, så del den med dine venner.

Og hvis du vil have mig til at gøre mere, skal du abonnere og trykke på den store røde knap. Jeg sender nye artikler hver uge! Under alle omstændigheder tak, fordi du ser og forbliver stærk!

Er der nogen kulhydrater i bourbon?

Ja

Gør Bourbon dig fed?

Bourbon whisky/Har kulhydrat

Colorado cykelsti kort

Har Bourbon mange kalorier?

Nu på næringsfakta: Et skud på 1,5 ouncebourbonindeholder ca. 97kalorierog 0 g kulhydrater (selvfølgelig bliver det mindre sundt, hvis du begynder at blande det med sodavand og sukkerholdige blandere). Low-carb-fortalereharhar anbefalet skiftet fra øl tilbourbonårevis.27. august 2020

Er Bourbon OK på keto?

Undgå sød, dessert eller berigede vine - som sherry - de kommer alle med ekstra kulhydrater. Gå efter spiritus - spiritus sombourbon, gin, rom, skotsk, tequila, vodka ogwhiskyalle har nul kulhydrater, men de har kalorier, som alle kommer fra alkohol.

Forøger whisky mavefedt?

Alkohol kan bidrage til overskydendemave fedt

Ekstra kalorier ender med at blive gemt somfedi kroppen. Forbrug af mad og drikkevarer med højt sukkerindhold kan hurtigt føre til vægtgevinst. Vi kan ikke vælge, hvor al den ekstra vægt ender. Men kroppen har tendens til at ophobesfediabdominalareal.
27. februar 2017

Er whisky mere fedtende end øl?

Ånder har ofte det største slag for pengene: Bare et skud afwhisky, ginellerrom vil sandsynligvis give dig en brummer hurtigereendnedningøl ellervin. De er også de letteste og laveste kulhydratdrikke i gruppen: Et standardbillede afwhisky, tequila, vodka, gin,ellerrom har omkring 97kalorier.23. februar 2020

Hvor mange kalorier har et skud af Bourbon?

Hvert skud af bourbon, som du nyder, øger dit kalorieindtag for dagen med næsten 100 kalorier. Bourbon, som andre 80-bevis spiritus, indeholder i gennemsnit 97 kalorier pr. 1,5 ounce skud, ifølge National Institute of Alcohol Abuse and Alcoholism.

Hvor mange kalorier i en highball Bourbon-drink?

Denne Highball Bourbon Drink Opskrift er kun 131 kalorier takket være hjælp fra ingefærøl med nul kalorieindhold! Sørg for at få al naturlig (ingen kunstige sødestoffer) ingefærøl til denne drink med bourbon, hvis du ønsker at tabe dig, da kunstige sødestoffer kan have en negativ effekt på vægttabsindsatsen.

Er der drikkevarer med lavt kalorieindhold med Bourbon?

Bourbon-cocktails er gode til fester eller bare for at nyde en hjemmelavet happy hour. Alle 5 af disse drikkevarer med bourbon er blevet omarbejdet med ingredienser som al naturlig, nul kalorieindholdssirup, så de smager det samme. Men for op til 1/2 af kalorierne.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Michel le højde - hvordan beslutter du dig?

Hvorfor er Michel Le-stemmen så høj? Michel'le har en unik, knirkende stemme, fordi hun snakker over strubehovedet. Michel'le forklarede, at det er fordi hun taler over strubehovedet, og hendes sang kommer fra hendes mellemgulv. I et interview med The Breakfast Club i marts 2015 sagde Michel'le, at hendes stemme altid har været sådan.

Citi cykel drop off - praktiske løsninger

Hvordan returnerer jeg min Citi Bike? Hvordan returnerer jeg en cykel? Du kan returnere din cykel til en hvilken som helst station, når du er færdig med din tur, brug mobilappen eller Station Map for at finde tilgængelige dokker. Sæt din cykel godt i docken (men smæk den ikke!). Vent, indtil lyset på docken bliver grønt for at sikre, at den er låst.

Gå væk fra din mave - mulige løsninger

Kan du miste mavefedt ved at gå? Walking er en træning med moderat intensitet, der let kan integreres i dit daglige liv. Blot at gå oftere kan hjælpe dig med at tabe sig og mavefedt samt give andre fremragende sundhedsmæssige fordele, herunder en nedsat risiko for sygdom og forbedret humør.

Canyon landevejscykel USA - løsninger på problemerne

Sælges Canyon-cykler i USA? CARLSBAD, CA 16.8. 2017 Canyon, en af ​​verdens mest innovative cykelfirmaer, har officielt lanceret salg til forbrugere i USA. Prisbelønnede, tysk-konstruerede vej-, bjerg-, triatlon- og pendlercykler er nu tilgængelige direkte fra www.canyon.com med levering til alle 50 stater.

Oakley true bridge - søg efter løsninger

Hvad er Oakley True Bridge? Velkommen til Oakley Trubridge, et rammefittingsystem, der er super nemt at bruge og giver brugerne mulighed for at vælge en næsebro, der passer bedst til individets ansigt. Hvert Trubridge-par briller leveres komplet med fire udskiftelige næsepuder i forskellige størrelser.

Hvem vandt turen i dag - søg efter løsninger

Hvem vandt dagens etape af Touren? Mark Cavendish