Vigtigste > Fødevarer > Mad, der bremser dig - praktiske løsninger

Mad, der bremser dig - praktiske løsninger

Sænker æg?

Æg.Æg eren fremragende kilde til magert protein, men mangler de kulhydrater, der er nødvendige for at skabe en intens svedesession. Og fordi protein tager længere tid for kroppen at fordøje, en omeletkanvejedig nedhvis de indtages for tæt pådittræning.16.06.2015Familiesjov for alle - Hej assistent, hvad er det her? - En osteboldoverraskelse for dig - En osteboldoverraskelse? Vi har alle slags osteboller. Det er en kæmpe edderkop. Kan du gøre mig en tjeneste og få den kæmpe edderkop ude? Vi vil ikke have ham i vores overraskelser.

Åh dreng se på den edderkop. Vi må hellere udskyde det. Kom ud af vores osteboller.

Gå ud af vores osteboller, edderkop. Hvor skal han hen Assistent, hvor skal han hen? - Det er langsomt. - Det er ret langsomt, men vi vil ikke have det i vores ostekugler, gør vi? - Nej nej? - Nej. - Nej. - Nej. - Nej, okay.Vi har brug for flere overraskelser. Okay assistent, skal du spise alle ostekuglerne? -Ja. - Du må hellere give mig en overraskelse først.

Jeg tror, ​​edderkoppen prøver at komme ind igen. Nej, nej, nej. Nej, assistent.

Spis ikke alle mine osteboller, nej. Du spiser dem. Åh dreng, det er mine osteboller.Vi har brug for dem til vores ostebold-overraskelse. Hvad tror vi er herinde? - Mater. - Mater? Se, det er mater.

Nå, det bliver mig. Hej, hvorfor ligner Mater Lightning McQueen? - Det er han - det er han. Åh, det er Lightning McQueen, ikke? - Ja - Whoa.

Det er ret sejt. Ah, han er tilbage i ostekuglen. - Klar? - Vi er klar til endnu en.Du spiser mere af ostekuglerne. Hej, vi er nødt til at beholde dem for vores overraskelser. Whoa, det er ikke engang et æg. Det er en flyvende flamme, og den faldt over. Whoa.Vingerne er ude, og så lægger du det ned, og du går, lad os brænde! Og det flyver væk, ikke? - Lad os få endnu et æg. - Lad os gøre noget andet.

Pas på denne edderkop. Du slog mig med en ostebold. Jeg får dig.

Du må hellere ikke slå mig med en ostebold. Hvad laver du? Åh, det er en kæmpe myre. Vi har for mange bugs i vores ostæg. - Hvordan hæver du det? - Jeg ved ikke.

Lad os se. Træk det op, så går vi sådan. Færdig? Pas på, Blaze! Uh-åh. - Få endnu et æg. - Lad os få endnu et æg, men ikke flere osteboller.

Assistent, du kan ikke spise alt. Hvad laver du? Du spiser (griner) Du får mig i problemer, fordi jeg spiste alle disse osteboller - jeg spiste kun fem - Det er fem for mange. Hvad laver du? Åh, assistent, du har osteboller på dit ansigt nu.

Apropos osteboller, vi har en dinosaur. Tror du, at han vil spise osteboldene? Gå væk. - Kan jeg bruge ham? - Han skal spise folk derhjemme.

Assistent, som dinosaurus spiser osteboller. - Jeg spiser osteboller - vil du også spise dem? Åh nej, dinosauren kaster dem på dig. (humrer) - Jeg prøver at spise dem - Du spiser dem - Nej, for at få dinosauren til at spise dem - Han kan lide at spise osteboller, ikke sandt? - Jeg giver dig en ostebold, giver mig en ostebold, dinosaur eller spiser min hånd - han viser folk derhjemme, hvordan han spiser. (burp) (griner) Dum dinosaur.

Åh se, han spiser mere. Jeg kan godt lide osteboller. Hvad er det næste? Du skal ødelægge din middag.

Du må hellere stoppe. Assistent, du spiste så mange. Hold da op.

Åh, disse er bugs! Yuck! Se på alle disse bugs! Du ved hvad? Vi vil ikke gøre noget med disse bugs, ikke? Kast dem i ostekuglerne. (Griner) - Klar? - Klar til hvad? Du har en ostebold. Slå mig ikke med en ostebold.

Du kan kaste endnu et æg på mig. Eller giv mig et æg. Parat? Så lad os se, hvad vi kan finde i vores næste æg.

Åh se på det. Det er ikke engang i ægget. Det er en zombiehånd.

tour de france cykler

Åh zombie. Ved du hvad han vil have? Han vil have osteboller. Åh-åh, assistent.

Hånden kommer til osteboller. Se på det. Han smider den ind igen. - Jeg har en osteboldplet på mine fingre - se, hånden prøver at få osteboller - der er osteboller her - han har nogle.

Hvad skal han gøre med dem? Hvad vil du gøre med det? Ah, han kastede dem på dig. Nej, nej, nej, hånd. Gør ikke bare et rod. - Hej, jeg ved hvad han vil gøre.

Han skal grave. - Han ville have os til at få den frosne ting. Lad os se, hvad der er i.

Okay, så her er vores frosne. Hvad tror vi er derinde? - En pund på 13 pund. - En hund pund på 13 pund? Hvad med en pund Olaf.

Han er ikke et pund. Det er ret fjollet, ikke? - Korrekt. - Nu skal vi åbne endnu et æg.

Ved du hvad, jeg vil gribe dette om et øjeblik, åh har du en? Kast det her. Åh, godt kuld. Vi har, åh, tjek det ud.

Jeg har en kylling. Jeg slår guiden. Åh, han fyrer ikke.

Fungerer ikke godt. - Lad os se, om egernet fungerer bedre. Åh, han fyrer sin lille.

Pas på, assistent! - Kan jeg prøve? - Prøv hvad? - Det. - Åh, kom bare og hent det fra mig. bare kom og hent det.

Bare få det. Folkene derhjemme. Assistent angreb mig.

Hej, se på dette. Færdig? Det fungerer ikke så godt med osteboldene. Vi er nødt til at finde en rund ostebold.

Kom nu, assistent. Her er egernet, og her er hans pose nødder. Lige her er hans pose nødder, og jeg tager kyllingen og tjekker kyllingen, og jeg fyrer - jeg får osteboller på min - nej, tag ikke osteboldkrummer! hej fyre der hjemme ser du kyllingen? vil du se det snart der? ser du den kylling igen? lige her.

Se, klar? Se, hvem! Han kom lige op til dig. - Kom til assistenten. - Whoa. - Tak. - Okay, lad os finde andre ting. Whoa, du skyder stadig din popper.

Hvad tror vi er herinde. - Jeg tror Scooby Dooby Dooby Dooby Thu. - Scooby Dooby Hvem, hvor er dine sko? - Hej, jeg skal vise dig noget. - Gør du hvad? Du skal vise mig. ♫ Scooby Dooby Do, hvor er dine sko ♫ - Jeg får det. - Okay.

Hvad får din assistent? Forhåbentlig er det en Scooby-snack. Assistent, hvad er det? - Det er en møl - Det er en møl? Hvor fandt du dette? - Jeg fandt det fra min garage. - Virkelig, så stor? Er det virkelig en møl? - Ja.

Det er som en dronningmøl - Wow, og du gav ham en lille blomst at spise, wow. Tror du, det har et stort brod og vil stikke dig? - Nej, det svider ikke - Ved du hvad der ikke svir endnu? - Hvad? - Find et andet æg. Jeg tager fat i denne. - Æg stikker mig. - Disse æg stikker dig? Vil dette stikke dig? - Nej. - Det er Peppe r Gris. - Du ved hvad? Jeg har noget andet at vise dig.

Vil du se noget i live? - Hvad? - Nuppa gris! - Du mener Pepper Pig, ikke? Peber, kartoffel! Ret? Peberfries! Pommes frites. Okay, lad os åbne endnu et æg. Hvad skal du åbne næste gang? - Jeg åbner en ostebold. - Skal du åbne en osteslam? - Færdig? - Kast det herover.

Whoa, jeg fangede og derinde fik vi ingen ringere end Everest. Ret? - Himmel. - Everest. - Himmel. - Det er himmel? - Himmel. - Virkelig? - Virkelig Popadilly. - Wow, men ved du hvad vi ellers har? - Hvad? - Vi har rubble på double.

Han begynder at grave med, åh, han vil bare have nogle osteklynger. Nej, murbrokker. Åh, han vil kaste dem alle på hovedet.

Hvad laver du, murbrokker? - Saml ostearkene op og læg dem i køretøjet. - Så se på murbrokker. Jeg tror, ​​han prøver et, hvad laver du, Rubble? Jeg prøver at kunne lide det. - Stenbrokker, jeg synes, du skal få posen. - Jeg prøver at få en ostebold.

Se hvad vi skal gøre. Bury Rubble. - Vi har ikke brug for murbrokker. - Bury Rubble. - Vent, lad os synke det. - Rubble på Double. - Hej, jeg ved det. - Rubble on Double har brug for en scoop for at komme ud af ostekuglerne.

Assistent, du spiser alle Rubble's osteboller - ved du hvad? Jeg lægger osteboller i en pose - Åh, du lægger dem i disse poser, så måske kan du tage dem med til senere? - Ja - Nå, mens du gør det, åbner jeg dette æg, og derinde har vi en triceratops. Burrrrr, Triceratops. Ved du hvad han vil have? Han vil have endnu et æg! - Okay. - Du har en orange.

Kast det her! Vi har et sværd. Argh. Det er Jakes sværd.

Jeg smuldrer ind og rammer hovedet. - Dinosauren vil spise dig. - Ah, undskyld dinosaur.

Jeg har det! Jeg slog det af, fordi Jakes sværd er det allerbedste, ikke? -Oh yeah? -Hej, spil baseball. Kast mig et pust af ost. Kast mig et pust af ost.

Whoa, jeg savnede det. Kast mig lidt mere ost. Batteriet er op! Åh, jeg savnede det! Okay, færdig! Boom! Jeg ramte det, det blev ikke ramt tre.

Kast to, se om jeg kan slå hende. Kast mig, åh, homerun! - Så løb. Du får osteboller til at fejre.

Grib dit baseball, og kast det? - Klar. Her er din baseballbat, og her er osteklyngerne. Færdig? - nej - Du har din mund fuld.

Færdig, her er du! Wow. Assistent, se om du kan ramme den ostebold. Åh, hun savnede det. - En gang til. - Lad os se, om du kan ramme det.

Gå glip af det igen. Prøv denne. Gå glip af det igen, prøv denne igen.

Gået glip af det igen. Prøv dette. Prøv dette. Og dette. Og dette. Og dette. Kom nu, assistent, slå osteboldene.

Yay, slå osteboldene. Assistent, slå osteboldene. Hit osteboldene.

Osteboller! Osteboller! Giv mig endnu et æg i Okay. Klar, jeg rejser. Nej, smid mig bare ægget.

Okay, her er det, og indeni, oo, har vi Wiki. Fantastisk, grimt, du har brug for osteboller. - Så vi åbner vores wikier - Wiki wiki, fik en dickey. Wik i! - Og vi fandt - Ostepust! - Simba og Mushu! - Mushu. - Fra Mushulan.

Ret, Mushulan? Vi har brug for, åh, vi har kun en. Hey, se, Leonardo har været her hele tiden. Giv mig Leonardo.

Kom her. Er det Leonardo, eller er det Donatello? - Donatello? - Kast det her. Lad os se.

Åh, ham leder pop, hvem se, se her. Se det her. Ho, ho! Han rev den af.

Skal vi gøre dette igen? - Ja, med osteklyngerne - Tak. Lad os bruge denne. Okay, vi gør det i slowmotion.

Parat? - Whoa - Dette er ret sjovt, at vi kan gøre dette med ostekyst, klar? Hun gør det over for folket derhjemme. (ler) - Her kommer en ostemasse - Åh, han savnede det, han vil se Rubble on the Double. I mellemtiden har vi endnu et æg.

mandelmælk og kræft

Okay assistent, kast mig ægget. Uh-åh. - Skynd dig - Hvad, afsky, udefra, ikke? Er det navnet på filmen? - Ja, det er fra Inside In. - Udenfor. - På vrangen? - Udenfor.

Åh udad og ud. Helt korrekt. Åh jævn. - Klar? - Hvad er? tænder du dem Du har fyldt et helt æg fyldt med ost.

Åh, du kastede dem på murbrokkerne. Du smider osteboldene væk. Hold da op.

Du forvandler det til et osteboldslot, og du smed endda en lille græshoppe oven på det. Åh, det er ikke en græshoppe. - Klar? - Ja.

Åh nej. Vent, jeg tager farvel, Rubble. Åh, kan du få mig ud herfra, vær så venlig. Lad mig ud herfra.

Lad mig ikke ride på hende. Silly Rubble. Å nej, assistent, edderkoppen er tilbage.

Vi er løbet tør for ting. Jeg prøver at samle edderkoppen op med min lille zombiehånd. Hvad var din yndlings ting, vi fandt i hele denne artikel? - Edderkoppen, edderkoppen! - Edderkoppen, din yndlings ting? Jeg droppede det, jeg er en zombie! (skriger) (skriger) Åh, vent et øjeblik, han er ikke en zombie.

Det er ikke engang en rigtig hånd. Det er en rigtig hånd. Så jeg kan godt lide. - Stenbrud, nej. - Jeg fandt ud af, at kærligheden skulle gnides, og vi har den fantastiske Donatello, du kan lide bugs, og vi har Rubbleon the Trouble, den store murbrokker, og vi fandt ud af, at Triceratops og vi fandt, yuck, jeg kan bare ikke, jeg var helt ind i den artikel, afsky; Peber grisen.

Vi fandt Sky. Vi fandt også Blaze! - Blis i monstermaskinen! - Det er rigtigt. Whoa, han flyver rundt. - Hej, ved du hvad? alt. - Også jeg. Jeg synes, det er en god artikel, og det er derfor, du vil skubbe noget op her? - Abonner, og jeg håber, du nyder denne artikel, ligesom de andre. - Også jeg. Vi håber virkelig, at du abonnerede, fordi du ved hvad, vi har en rigtig sjov idé, når vi har 1 million abonnenter - vi tror, ​​vi vil - hvad , whoa, whoa, whoa, vi kan ikke fortælle dig assistent, eller? De abonnerer på en overraskelse, og der står også ost hernede.

Det er vores stavemåde, bare ost. OST. - Sørg for at spise meget ost. - Ja, det er en god ting at spise.

Måske ikke så mange osteboller, men vi har også brug for tommelfingre og fortæl os, kan du lide osteboller eller måske kan du lide noget andet som skumfiduser? Video, sørg nu for at abonnere på ingeniørfamilien for at se masser af seje artikler. Faktisk er der en anden cool artikel der. Du kan vælge det og se det.

Jeg tror, ​​du virkelig vil kunne lide det. Det er et team Mumuzumi. Overraskelser, frossen, blad.Masha, der er så mange artikler at se, farvel! (bizar musik)

Hvad er de 3 fødevarer, der aldrig skal spises?

Verden er fuld af lækre madvarer, men det kan være et ret vanskeligt spil at vælge hvad man skal spise og hvad man ikke skal spise, især når nogle af de fødevarer, vi spiser, ikke er de bedste for vores kroppe. Uanset hvor stærkt dit cravings er, her er 10 fødevarer, du skal aldrig spise is i munden, og du har meget, meget store problemer med madfarvning, nogle vil sige, at det er umuligt at undgå, da der er lidt af det og absolut hver enkelt basføde gruppe undtagen Whole Foods, selvfølgelig, har nogle hævdet, at madfarvning også føjes til visse typer kød, der har mistet deres farve under aftenens madlavningsproces, men bortset fra det interne køkken folklore og snuskede madlavningstaktikker, kan dette produkt findes i næsten alt, hvad der er færdigpakket, men det er også tilgængeligt individuelt i baggangen i din lokale købmand for at få et ret forfærdeligt ry og alt på grund af det enkle faktum, at det er forfærdeligt for dit helbred. Så hvorfor er madfarvning så dårlig, når du ser ordene kunstig og farvestof og et produkt, der er beregnet til forbrug, skal du holde dig væk, da de helt sikkert indeholder tilsætningsstoffer og kemikalier, der ikke har nogen forretning i menneskekroppen. gule og røde fire aminah'er indeholder biphenyl og benzidin, som er blevet knyttet til nogle af de mest forfærdelige sygdomme og sygdomme, bare en salat holder dig slank og sund, men vi beder dig om at tænke igen, ok jeg synes normalt disse dressinger er ret billige, hvilket betyder, at der ikke er nogen olivenolie derinde eller i det mindste ikke nok til at tælle, at disse forbindinger er fulde af rå NOLA-olie og vegetabilsk olie, at olien undertiden indeholder dem begge, og det kan være meget farligt, uanset hvor meget tørret hvidløg du giver det, fordi der er ingen måde, det engang vil have en chance for at synde dit blod, mens du er belagt, og al den forfærdelige olie, disse olier er den værste ting at spise rå, og de har ikke de fordele, som olivenolie og drueolie indeholder Så næste gang du vil spise sundt og stadig have denne salat, drys lidt ekstra jomfru olivenolie ved stuetemperatur, tilsæt lidt æblecidereddike og noget havsalt, og du har en godbid, der gavner dit hjerte og arterier rapsolie og dette rapsfrø ser ud olie er ikke god for dig rå hvorfor i alverden vil du bruge den til at friturestege dine madrestauranter over hele verdenen bruge raps og vegetabilske olier, hvis ikke værre olier og deres frituregryder lyder godt, lad mig sætte mit fedt i Resultatet er værre end at bruge margarine til at stege dine ægruller, kyllingevinger og nuggets, det smager godt, men når vi alle går forbi, hvordan smager noget og ikke? af hvor sund det ville være, ville vi alle sammen lide af alvorlige helbredsproblemer lige nu, men på samme tid forstår vi mere end hvorfor restauranter skal bruge disse olier, især rapsolie, da det er en af ​​de billigste muligheder, men hvis derhjemme, hvorfor ikke let spise derhjemme? Prøv at stege din mad og grapeseed oil, det er meget sundere. Vi ved, det er lidt dyrere, men det er det værd for dig og din familie Ris Selvom denne post måske er overraskende, opfordrer vi dig til ikke at bortskaffe de mest populære tilbehør i verden også hurtigt Glem alt om side retter til nogle kulturer Ris er ofte grundpillerne i et måltid Heldigvis siger vi ikke, at vi skal holde os væk fra ris, når de tilberedes hjemme eller i kvalitetsrestauranter.

Risen i din skål skal være OK, men vi holder os væk fra virksomheder af lavere kvalitet, hvor hovedårsagen er det faktum, at ikke alt køkkenpersonale gør alt, hvad der kræves for at tilberede riskomfuret korrekt. Ris har en stor mængde arsen på grund af hvor og hvordan det dyrkes, men der er måder at tilberede arsenet på fra ris. Vi er ikke sikre på, om køkkener af lavere kvalitet tager sig tid til at gøre dette på et websted, der formodes at suge din ris natten over, da dette ser ud til at åbne det korn, der dræner det meste af thearsens. Efter at have fundet det bedste nummer to, der kan drikke mest forebyggende, skal du koge det i fem kopper vand til hver kop ris, og til sidst skal du skylle risen ud, når den faktisk har kogt en kedelig proces, men en der kan holde dig og din sikkerhed.

Sojaprotein Bodybuildere spiser meget og måske ingen andre demografiske nedture mere protein i løbet af dagen for at blive højere, mange i denne sport skal spise lige over deres ideelle kropsvægt i gram protein pr. Dag, så i slutningen af ​​dagen Ja, det er en masse mad for at gøre tingene lettere for dig selv. Mange af dem spiser proteinstænger, og når de er trætte af at tygge proteinryst, nedbryder de også protein. Normalt er disse shakes for det meste lavet af valleprotein, som stadig er en af ​​de sundeste former for protein i shake-form, men der er andre typer, specifikt sojaprotein, i de senere år er mange blevet gjort opmærksom på, at sojaprotein er så godt for dig når det er i store mængder, der indtages nu til veganere, hvilket er ret vanskeligt at undgå, da soja ikke næsten er alle veganske fødevarer og drikkevarer, har O'Regandiet ikke veganske timer som tofu, og naturligvis er de proteindrikke, der er nævnt nu for problemet, hovedsagelig soja isoflavonesi det, der har østrogen, overtager, så snart det kommer ind i menneskekroppen, du har mands bryster. Visse typer alvorlige sygdomme, især hos kvinder, kræver høje niveauer af østrogen for at vokse Østrogen produceres naturligt i enhver krop, så en person indtager ekstra østrogen, dette kan føre til alvorlige sygdomme.

Maskinprodukter som f.eks. Ved, at noget af maden i automater kan udløbe, og afhængigt af hvem der ejer og fylder dem, kan vi forestille os, at nogle af disse automater har en masse udløbet mad, uanset hvor de er. Jeg finder en salgsautomat, nogle er regelmæssigt genopfyldte og velholdte, og vi fortæller selvfølgelig ikke, at du skal holde dig væk fra salgsautomater helt, men vi beder alle om at være forsigtige, når du vælger din velsmagende snack. Et andet stort problem med disse maskiner er det faktum, at mange virksomheder skal lægge pesticider et eller andet sted på maskinen eller inde i maskinen for at forhindre den mulige angreb, der kan opstå, når der er mad, det kan være rottegift og andre virkelig forfærdelige produkter Den, der du vil ikke have din mad rundt viser sig, at den underlige rottegiftslugt var et produkt, der er så lavt som muligt som rottegift, og to på vej ned ad renden fik din limonade gennem nogle uønskede pesticider, hvordan kom du i kontakt med din sukkerrør vil vi sige skyl dine dåser under vandhanen, før du åbner låget, du kan aldrig være for sikker på færdige kageskorpe, måske siger intet hjem som en varm gryderet, der bobler på komfuret og duften af ​​en friskbagt æbletærte, men ikke alle har tid til at gå videre og lave tærtej fra bunden iten, da det kan tage lang tid til morgenmad Marge simpelthen Mea Banana I dag er det ikke mange, der har tid til det, så mange stoler på den færdige tærskorpe s du ofte finder i supermarkedet den populære baggang, men som det viser sig, er disse færdige tærter absolut det værste for den kage, du ønskede at lave til det middagsselskab, du er vært, disse tærter er for det meste lavet med de samme så forfærdelige olier, som vi nævnte før, og de er også fulde af hydrogenerede fedtstoffer og andre olier, hvis du stadig vil bage en kage til det middagsselskab og er kort tid, prøv denne opskrift på Forsize kombiner nogle knuste graham-kiks med smeltet b hel og lidt sukker i en bageplade, bedst bages i otte til ti minutter og tilsæt derefter din yndlingsfyldning Tilføj smagen, dæk med resten af ​​din cracker skorpe og voila hej bank ikke n før du har prøvet det og udover , du har det virkelig.

Det er tid til at argumentere for, at mockchicken-frokostkød ikke rigtig er de bedste ting at lægge i din krop, men de har altid været en typisk sandwich-modstykke, lige siden den berømte jarl af Sandwich vidste, hvad han gjorde på denne front og i fravær af køling blev kød saltet for at bevare det, hvilket generelt var meget sundere end nutidens forarbejdede kød, selvom der er rapporteret om mange tilfælde af forkælet saltet kød gennem historien, men det var alt, før nitrater blev opfundet, og det er virkelig nitraterne, der fremstiller saltet kød ligesom pålæg usundt, endnu værre end saltet, der engang blev brugt til at redde dem nitrater, faktisk er de selvfølgelig 'du finder dig ofte i jorden vand og andre naturlige ressourcer. De bruges hovedsageligt til at forhindre bakterier i at dannes i mad, men for meget af gu ti er ofte dårligt i sidste ende alting slutter, men det er tilfældet her skinke og roastbeef er meget sundere end blandet kød som salami og peberfrugt og selvfølgelig nej rth Amerikas foretrukne Baloney, men der er en, der er værre end noget pålæg, og det skal være kylling. Det er her, det nøjagtige kyllingindhold i produktet sandsynligvis vil være meget lavt med andre dele af kyllingen i det, der kaldes smeltning. Nogle har hævdet, at kun dette affald bruges til at fremstille kylling, men det kan være en smule besvær. Kødgluten rapporteres også at findes i et typisk brød kyllingesnacks, den første observation, du gjorde af den færdigpakkede gelé kopper, du har i købmanden, de lyse farver er gætte, hvilken slags naturlige farvestoffer, der bruges i disse pakker. Jello ser cool ud, når den vipper på hylden, men det ser også ud til at den kan lyse i mørket. Disse geléprodukter indeholder også En anden ting at undgå gelatine kan generelt have sundhedsmæssige fordele, men ikke i disse færdigpakkede formater, så gør dig selv en tjeneste og hold dig væk, hvis du føler dig virkelig kreativ, der er nogle hjemmelavede jello-opskrifter, der er lavet online fra gelatine og ægte frugtsaft.

Dette kan være et alternativ, hvis du ønsker at få din jello uden de kunstige farver, smagsstoffer og konserveringsmidler, maltlikør, der ikke elsker en dejlig cocktail af og til havde en hård dag behov for noget for at tage varmen af ​​så godt hvorfor ikke en Tom Collins eller måske en mimosa med dig selv lidt ekstra champagne, men når det bruges i overskud, kan alkoholholdige drikkevarer af enhver art være skadelige for kroppen. Dette kan være indlysende, hvilket sandsynligvis ikke er så indlysende, at der er visse typer alkohol, som er meget værre for kroppen, måske ikke overraskende er det de billigere, der er temmelig dårlige for din krop, især maltlud har købt maltlud i deres lokale hjørnebutikker i årevis for at spare penge, og fordi det er en brøkdel af hvad det koster at købe autentisk whisky til meget mindre. Du kan sætte drinks i, at få hænder blandet med maltlikør, som stadig får dig, hvor du vil have det. Din kropsmaltlikør er tæt på øl, men på grund af den måde, den er lavet på, har generelt højere alkohol- og sukkerniveauer, og af denne grund bør det ikke være den foretrukne metode at give og nyde alt det tilsidesatte jubel til alle, ansvarligt trykke på en anden god artikel, abonnere på vores kanal og trykke på beskedklokken.

Gør kulhydrater dig langsommere?

Ekstra sukker forårsager en stigning i insulin, og høje insulinniveauer får din krop til at opbevare fedt i stedet for at forbrænde det.
...
UNDGÅ: Tilføjet sukker
  • Korn.
  • Snackbarer.
  • Forsødede yoghurt.
  • Dåse frugt.
  • Krydderier, især ketchup, BBQ sauce, honning sennep, fransk dressing og lignende.
24.01.2020

Hvilke af dem har de laveste kulhydrater, den bolle, den skål ris eller den dåse limonade? Dette er et trick spørgsmål. Selvom de kan variere i fedt, vitaminer og andre ernæringsmæssige værdier, når det kommer til kulhydrater, er de stort set de samme. Hvad betyder dette præcist for din diæt? Først og fremmest er kulhydrater næringskategorien for sukker og molekyler, som din krop nedbryder for at fremstille sukker.

Kulhydrater kan være enkle eller komplekse afhængigt af deres struktur er et simpelt sukker eller monosaccharid. Glucose, fruktose og galactose er alle enkle sukkerarter. Kombiner to af dem sammen, og du har et disaccharid, lactose, maltose eller saccharose.

Komplekse kulhydrater har derimod tre eller flere enkle sukkerarter spændt sammen. Komplekse kulhydrater med tre til ti bundne sukkerarter er oligosaccharider; med mere end ti er polysaccharider. Under fordøjelsen bryder din krop disse komplekse kulhydrater ned i deres monosaccharid-byggesten, som dine celler kan bruges til at generere energi.

Så når du spiser mad rig på kulhydrater, stiger blodsukkeret, normalt med en teskefuld. Men din fordøjelseskanal reagerer ikke på samme måde på alle kulhydrater. Tænk stivelse og fiber, begge polysaccharider, begge afledt af planter, består begge af hundreder til tusinder af monosaccharider bundet sammen, men de er forbundet forskelligt, og det ændrer deres virkning på din krop.

I stivelse, som planter opbevarer i rødder og frø primært til energi, er glukosemolekyler forbundet med alfabindinger, hvoraf de fleste let kan nedbrydes af enzymer i fordøjelseskanalen. Men i fiber er båndene mellem monosaccharidmolekyler beta-bindinger, som din krop ikke kan nedbryde. Fiber kan også fange nogle stivelser og forhindre dem i at bryde ned, hvilket resulterer i det, der kaldes en resistent stivelse.

Fødevarer med højt stivelsesniveau, som kiks og hvidt brød, fordøjes let og frigiver hurtigt en hel del glukose i dit blod. Præcis hvad der ville ske, hvis du drikker noget højt glukoseindhold som sodavand. Disse fødevarer har et højt glykæmisk indeks, det beløb, hvormed en bestemt mad øger niveauet af sukker i dit blod. Sodavand og hvidt brød har et lignende glykæmisk indeks, fordi de har en lignende virkning på dit blodsukker.

Men når du spiser mad med højt fiberindhold som grøntsager, frugt og fuldkorn, bremser disse ufordøjelige beta-obligationer frigivelsen af ​​glukose i blodet. Disse fødevarer har et lavere glykæmisk indeks, og fødevarer som æg, ost og kød har det laveste glykæmiske indeks. Når sukker kommer ind i blodbanen fra fordøjelseskanalen, bliver din krop aktiv til at transportere det til dit væv, hvor det kan behandles og bruges til energi.

Insulin, et hormon syntetiseret i bugspytkirtlen, er et af kroppens vigtigste redskaber til sukkerbehandling. Når du spiser, og dit blodsukker stiger, frigives insulin i blodet. Det får dine muskel- og fedtceller til at optage glukose og begynder at omdanne sukker til energi.

Niveauer, som en insulinenhed sænker blodsukkerniveauet til, hjælper os med at forstå noget, der kaldes insulinfølsomhed. Jo mere en bestemt enhed insulin sænker blodsukkeret, jo mere følsom er du over for insulin. Når insulinfølsomheden falder, kaldes dette insulinresistens. Bugspytkirtlen sender stadig insulin ud, men celler, især muskelceller, bliver mindre og mindre responsive, så blodsukkeret ikke falder, og blodinsulin fortsætter med at stige.

Kronisk forbrug af høje niveauer af kulhydrater kan føre til insulinresistens, og mange forskere mener, at insulinresistens fører til en alvorlig tilstand kaldet metabolisk syndrom. Dette indebærer en sammensætning af symptomer, herunder højt blodsukker, øget taljestørrelse og højt blodtryk. Det øger din risiko for at udvikle tilstande som hjerte-kar-sygdomme og type II-diabetes.

Og dens udbredelse øges hurtigt rundt om i verden. I USA har 32% af befolkningen din metaboliske syndrom. Uanset om din mad smager sød eller ej, er sukker sukker, og for mange kulhydrater kan være et problem, så du vil måske elske denne pasta sushi roll pita burrito donut burger sandwich.

Hvilke fødevarer gør dig mindre træt?

'Langsom'Kulhydrater

Kulhydraterder spises med fiber, protein eller fedtårsagtillangsom, jævn stigning i blodsukkeret. Fiber, protein og fedt hjælperlangsomfordøjelse og absorption af dissekulhydraterog hjælperduforblive fuld i længere tid og forhindre store pigge eller blodsukkerdråber.

I dag taler vi om, hvordan mad kan påvirke dine energiniveauer. Jeg har for nylig sendt en artikel om, hvordan der er så mange forskellige årsager til træthed. En af dem var næringsstoffer, lavt kalorieindhold og manglende evne til at absorbere næringsstofferne. Vi taler om alle disse tre ting i dag.

Nå, den første ting, vi skal starte med, er energien. Alle de fødevarer, du spiser, giver dig energi. Men forskellige fødevarer giver dig forskellige mængder energi, og forskellig madkvalitet påvirker din krops evne til at producere energi.

Ovenstående er det, jeg vil beskrive som naturlig, uforarbejdet og nærende mad. Jeg ville klassificere junkfood under det. De øverste har dog en højere næringstæthed end dem nedenfor.

Hver gang du indtager mad, kommer det ind i fordøjelsessystemet, vist her med munden. Når det kommer ind i fordøjelsessystemet, opdeles det i dets mindste komponenter. N I form af grøntsager og frugter eller kulhydrater opdeles alle kulhydrater i glukose, repræsenteret her af g-værdierne.

Når glukose absorberes i blodbanen, stiger dit blodsukkerniveau. Men jo mere sukkerholdig eller hurtigere en mad nedbrydes, jo hurtigere vil dit blodsukkerniveau stige. I dette diagram her har vi to linjer: den blå linje og den røde linje.

Ideelt set vil vi have, at vores blodsukkerniveau forbliver stabilt hele dagen, ønsker små pigge og små fald i vores blodsukkerniveau, og det vil holde os ret stabile med hensyn til vores energiniveauer hele dagen. Men når vi spiser mad som chokolade, chips, kager, kulsyreholdige drikkevarer, ting der har et højt indhold? Sukker og let for din krop at fordøje, de hæver dit blodsukkerniveau meget hurtigt, og din krop vil reagere på dem, og det vil sænke disse blodsukkerniveauer så hurtigt, at du vil føle dig virkelig træt. Her kan vi se hurtige stigninger i blodsukker, hurtige dråber, og det er på disse fald for at få dig til at føle dig temmelig sløv eller søvnig.

Vi vil forsøge at holde vores blodsukkerniveau stabile, så dette er nummer et, når det kommer til energi. Vi spiser mad, og mad vil ændre vores blodsukkerniveau. Blodsukkerniveauet ændres, jo mere de går ned, jo hurtigere vil de gå ned, så vi vil holde dette ret stabilt.

Men det næste punkt er, at der skabes energi i vores celler. Her har vi en celle. Hvad der sker er glukose fra dit blod, der føres ind i dine celler.

Nu har du disse små ting, der kaldes mitokondrier, og de er kraftcentrene i dine celler. De pumper energi ind i din krop. Nu går glukose ind i din celle, den behandles og omdannes til energi, og derefter ledes energien ind i kroppen, og du vil føle dig fantastisk.

Men en ting, jeg hidtil har udeladt, alt er grønt her. Det grønne står for næringsstoffer. Vi kan få flere næringsstoffer fra disse fødevarer, end vi kan få fra disse fødevarer.

Næringsstoffer er også ønsket at blive absorberet i vores krop, og disse næringsstoffer er afgørende for, at vores kroppe producerer energi. Alle disse næringsstoffer, der er beskrevet her, er nødvendige i trinene til at omdanne glukose til energi. Hvis vi ikke får nok af nogen af ​​disse ting, vil det sænke vores cellers evne til at omdanne glukose til energi.

Hvordan påvirker dette dig? Først og fremmest, hvis du ikke spiser nok af dem, får du ikke nok næringsstoffer. Når du har nok næringsstoffer, kan du ikke bruge disse næringsstoffer til at gøre sukker til energi. Det andet punkt er, hvis du ikke kan indtage det, så hvis du har IBS, Crohns sygdom, colitis ulcerosa eller enhver form for tarmdysfunktion, vil du ikke være i stand til at absorbere næringsstoffer så effektivt.

Et eksempel på dette er, at hvis du har lav mavesyremangel, kan du ikke absorbere visse næringsstoffer som vitamin B. Først og fremmest har vi brug for næringsstoffer for at komme ind i vores krop. Disse næringsstoffer skal være i stand til at absorbere disse næringsstoffer, så vores krop kan bruge dem til at skabe energi.

Lad mig bare opsummere. Vi har brug for mad, mad skaber energi. Je jo mere nærende maden er, jo flere næringsstoffer kan bruges i energiproduktionsprocesserne.

Hvis vi mangler noget af disse næringsstoffer, vil vores krop have svært ved at omdanne sukker, så vi kan absorbere næringsstofferne i vores kroppe, og vi er også nødt til at sikre os, at vi ikke spiser fødevarer, der har for meget sukker. Vi får disse blodsukkerdråber hele dagen. Dette er bare en virkelig kort oversigt over, hvordan energi skabes i vores krop.

For mennesker, der lider af kronisk træthed eller bare generaliseret træthed, er der en mulighed, og det er ikke den eneste grund, men muligheden er, at den diæt, du spiser, muligvis ikke indeholder nok næringsstoffer. Der er også en chance for, at du kan indtage disse næringsstoffer, men ikke være i stand til at absorbere dem. Jeg vil foreslå at få din fordøjelse i orden og sørge for at du spiser et godt udvalg af næringsstoffer.

Afslutningsvis er mit eneste råd, at du måske spiser nok af disse fødevarer. Igen, hvis du ikke får nok energi, spiser din krop muligvis ikke nok. Ikke nok brændstof til hele dagen.

Der er et par punkter til jer folk. Forhåbentlig hjælper det. Et hurtigt kig på, hvordan din krop bruger mad til energi.

Hvis du har spørgsmål, skal du skrive dem i kommentarfeltet nedenfor. og jeg hjælper dig gerne.

Kan du spise æg 2 måneder forældet?

Ja,du kansandsynligvisspisede derudløbne ægog se aldrig tilbage. Hvis det er kølet,ægtypisk opholdsikkergodt efter deres udløbdato. Uanset hvad detdatofaktisk er den optimale opbevaringstid for råægi deres skaller, ifølge USDA, er 3 til 5 uger.28. aug 2013

Kan du spise et æg, der flyder?

Hvis denægsynker eller forbliver i bunden, er den stadig frisk. En ældreægvil enten stå på sin ende ellerflyde. Detflydetest fungerer, fordi der opbygges luft inde iægsom det ældes, og dette øger dets opdrift. Imidlertid er enæg, der flyderkan stadig være sikkert atspise.18. maj 2019

Hvad er den giftige grøntsag nummer 1?

Kale IsEnaf de mest forurenedeGrøntsagerDu kan købe. Her er hvorfor. Hvert år offentliggør Miljøarbejdsgruppen (EWG) sin Dirty Dozen-liste, som rangerer de 12 produkter, der indeholder de største mængder pesticidrester.20.03.2019

Hvad er et langsomtvirkende kulhydrat?

Langsom-fungerende kulhydrater: Perlebyg, ærter, bønner, linser, sukkermajs, græskar.

Hvad er et langsomt kulhydrat?

Langsomme kulhydraterligesom fuldkornsbrød og pasta er havre og brun ris rig på fiber og tager mere tid at fordøje, så de ikke fører til den samme hurtige stigning i blodsukker, som raffineretkulhydraterkan forårsage.21. jan. Dec 2019

Hvad er de 3 fødevarer, der forårsager træthed?

Ikkespisenok, ellerspise madder ikke er nærende, kanforårsage træthed. hvis duspis mad, der forårsagerspidser i dit blodsukker, så snart disse sukkerniveauer falder, føler du digtræt.Spiseen afbalanceretkost, komplet med frugt, grøntsager, fuldkorn og protein. Undgå eller begrænse skrammelmadhøjt indhold af sukker og fedt.22. jan. 2021

Hvilke fødevarer kan jeg spise for at bremse min fordøjelse?

11 Fødevarer med langsom fordøjelse 1 1) Koldt vand. 2 2) Smoothies. 3 3) Alkohol. 4 4) Mint. 5 5) Mejeri. 6 (flere varer)

Hvilke fødevarer skal du undgå for at bremse din krop?

'Fedt omdannes til energi meget mindre effektivt end kulhydrater og protein.' Selvom du skal undgå måltider som fastfood eller tunge kød og ost, behøver du ikke bekymre dig om sunde monoumættede fedtstoffer, der findes i fødevarer som nødder, olivenolie og avocado, hvilket kan forbedre hjernens funktion. 2.

Hvilke fødevarer skal man spise for at bremse aldringsprocessen?

Selvom det tilsyneladende ikke er appetitvækkende, er broccoli fyldt med C-vitamin og kostfibre. Denne super mad er også rig på beta-caroten og selen, som begge har vist sig at bremse aldringsprocessen. 7. Mørk chokolade En international favorit, mørk chokolade indeholder meget kakao, der kan være meget gavnligt for dit helbred.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

World Cycling League - varige løsninger

Er der en pro-cykelliga? Der er en fantastisk mulighed for at udnytte det sande underholdning og økonomiske potentiale ved mænds professionelle cykling og gøre det til en moderne sportsliga i det 21. århundrede. 2015.

Cykelsaltabletter - levedygtige løsninger

Er salt godt til cykling? Tilsætning af salt til sportsdrikke kan forbedre ydeevnen, antyder forskning. Forskere i Spanien har fundet ud af, at atleter, der supplerer deres elektrolytdrikke med ekstra salt, klarer sig bedre i udholdenhedsbegivenheder end dem, der er afhængige af drikkevarer alene til rehydrering. г.

Tips til cykeltræning - den ultimative guide

Hvor mange timer om ugen skal jeg cykle til træning? Pro-cyklister kører ofte 20-30 timer om ugen. Ryttere, der træner til ultramarathonbegivenheder, kan logge endnu mere. Fritidscyklister (kategori 3, 4, 5 og mestre) lægger normalt ca. 10 ugentimer, selvom nogle klarer sig på 5 eller 7 kvalitetstimer, hvis deres begivenheder er korte.

Cykel-verdensmesterskab - enkle svar på spørgsmål

Hvem er den nuværende verdensmester i cykling? Den nuværende mandlige mester er den italienske rytter Filippo Ganna, der vandt 2020-begivenheden.

Castelli cykeltrøje - almindelige svar

Er Castelli et godt cykelmærke? Hvis der er et tøjmærke i RCUK100, der ikke behøver nogen introduktion, er det sandsynligvis Castelli. De har lavet kvalitetscykelsæt i længere tid end næsten alle i spillet, og nogle af de stykker, de har bragt ud i løbet af de sidste par år, har banet vejen for helt nye kategorier af udstyr.

Box hill cycling - omfattende reference

Hvor svært er Box Hill at cykle? Det er en god bjergbestigning 2,5 km i gennemsnit 5%. Det klatrer kun 125 meter, men efter ni opstigninger er det meget testende. Box hill er også populær blandt en bred vifte af cyklister (jeg så en fyr køre sig op på en Brompton foldup). Den konstante gradient er ikke for alvorlig, og du kan tage det i dit eget tempo.