Vigtigste > Fødevarer > Sundt alternativ til is - praktiske løsninger

Sundt alternativ til is - praktiske løsninger

Hvad er det sundeste alternativ til is?

5Sunde isalternativerDen smag fantastisk
  • Luna & Larrys Coconut Bliss. Coconut Bliss.
  • Lifeway Frozen Kefir. Livsvej.
  • Hindbær dejligtFløde. Melinda via Flickr.
  • Hej TopFlødeis. Hej Top.
  • Chokolade dyppet Froz-Ana. Rachel Paxton via Flickr.
1. juni. 2016 nov.så jeg har et spørgsmål til dig, hvad er sundere yoghurt eller is godt yoghurt ikke rigtig, lad os lave sammenligningen, lad os tage en kop, 128 g is har et gennemsnit på 28 g sukker pr. kop, men lad os se på sukkeret i fire forskellige yoghurt Yoplait41 gram sukker pr. kop sammenlignet med is, der er fra bordet, så har vi GoGurt med 38,2 gram sukker Dannon 36 gram sukker, så har vi Dannon Activia 43 gram sukker, men selvfølgelig er disse sødet med sukker, de er ikke lette, men det blæste mig væk for faktisk at sammenligne det for at se, hvor meget sukker der faktisk er i en kop. Mange af disse produkter er nu i enten fire ounce eller seks ounce, og en kop er otte ounce.

styrketræning med modstandsbånd

Så hvis du kiggede på bagsiden af ​​etiketten, ville du sige åh, det er lidt mindre end is, men hvis du laver matematikken, vil du opdage, at den indeholder en enorm mængde sukker, hvilket får nogen til at få en enorm stigning i deres blod sukker For ikke at nævne sukkertypen. Nogle gange bruger de majssirup med høj fructose, de tilføjer modificeret majsstivelse, som er en smagsforstærker for at få det til at smage godt. De giver majssirup, men det er fedtfattigt, ikke, det har tilsat vitamin A og D-vitamin, og det er klasse A, hvad der nu er klasse A, der er to typer mælk, og a bruges hovedsageligt til direkte salg og butiksforbrug, og klasse b er anvendes til indirekte forbrug såsom ostefremstilling og andre forarbejdningsformål.

Det er alt sammen et middel. Jeg har nu foretaget en vurdering af mængden af ​​visse fødevarer, som nogen indtog i 1970 sammenlignet med 2015. tjek dette oksekød fra den periode i den periode, det var omkring 33 kyllinger, hundrede og seksten procent flere majsprodukter, 180 majssødestoffer, øget 300 procent, korn med 127 procent, soja med 190, vegetabilske olier med 270, men se denne yoghurt er nu steget med 1600 procent, da jeg først så dette, jeg bagatelliserede det lidt, og jeg ignorerede det, fordi jeg tror, ​​yoghurt kan ikke være så slemt, men det er langt højere, fordi vi i 1970'erne ikke har indtaget så meget yoghurt, og dette kan potentielt være en af ​​de vigtigste medvirkende faktorer til at få alt det sukker i din kost og skabe insulinresistens hos så mange mennesker, at jeg vil anbefale, hvis du vil indtage yoghurt, skal du sørge for at læse etiketten på bagsiden, sørg for, at det er klart, og sørg for, at det er sødmælk. Jeg vil meget anbefale at gå til en bulgarsk yoghurt, hvis du gør det.Kefir er endnu lidt bedre, den har flere mikrober og mindre sukker, ingen tilsat sukker eller sødestoffer, eller endda vanilje indeholder meget sukker. Du kan tilføje stevia-dråber som et sødemiddel, hvis du vil, men hvis du tror, ​​yoghurt er en sund mad i nogen form, er den mængde sukker ikke noget, vi er tilbage med en anden god opskrift intet korn, ingen sukker i alt Keto, der er ingen lidelse med ketoabsolut ikke Karen, og det er en immunsystembygger, absolut skal du tjekke det ud, jeg synes du skal skynde dig at se e-opskriften og gøre det selv, det er så let at være keto, men er det let at gøre det er super let Vi håber dig nyd at lave det så meget som vi elsker at spise det

Hvilke desserter kan jeg spise i stedet for is?

Ristet Coconut ChiaBudding

Chia frø er tilbage på det igen, cavorting rundt som et mejeri-friflødeisogbuddingalternativ. Rig kokosmælk får dette til at føles somdessert, mens du bidrager med sunde fedtstoffer. Top med sommerbær og en gren mynte til en godbid på næste niveau.
15. juli. 2016 nov.

I løbet af de sidste par måneder har du skabt en fantastisk storm og sendt mig flere opskriftsanmodninger som denne til Ube Ice Cream. Nu hvor vores samfund vokser, er jeg begejstret for at samarbejde med et andet godt samfund, Candy Crush Sage.Denne del af artiklen er en reklame for King's Candy Crush Saga. Candy Crush Saga er et af de mest ikoniske match-3-puslespil nogensinde og stadig spillet af så mange mennesker, og har spillet spillet siden det blev frigivet i 2012, og han spiller det langt ud på natten for at få lidt hvile fra dagen . Da jeg har været hjemme de sidste par måneder, har jeg spillet det mere og mere, og det er dejligt lidt tid, som at vente på, at brødet hæver sig i ovnen, mellem optagelser af mit show og endda når Baby George går i seng.

Så lad mig fortælle dig, at forelskelsen er reel, men jeg vil gerne vide, hvorfor I har en forelskelse, I kender i kommentarerne nedenfor. Og hvis du ikke har spillet endnu, hvor har du været? Du kan downloade og lægge på nedenstående link Stor tak til King's Candy Crush for en annonce i denne del af artiklen. OK, lad os holde os til vores is.

Så du vil starte i en dejlig stor skål, fordi vi rammer den. Og her er en af ​​stjernerne i showet, tung flødeskum. Noget omkring 36% fedt er, hvad der kræves for at piske rigtig godt op.Så det er dejligt og koldt, og det går i skålen. Her er sagen ved denne is, det er min to-ingrediensis, men vi bruger ikke maskiner til at fremstille det. Jeg viser dig, hvordan du kan åbne alt i hånden og stadig få fantastiske resultater.

Så du vil piske denne creme, indtil der dannes bløde toppe. Så sørg for at bruge en dejlig stor skål til at piske din fløde og en god visp, da du har brug for at få al luften derinde, og det er det, der tykner det. Som du kan se, begynder det at blive tykkere, bare lidt mere.

franske cykelbetingelser

Det er her albuefedt kommer ind. Hvis det er nødvendigt, skal du dreje din skål på sin egen akse og begynde at slå den på den måde. Hvis det er varmt i dit land nu, er du velkommen til at stoppe, men pisk skålen, alt i køleskabet, lad den blive kold og pisk den derefter igen.

Dette vil virkelig hjælpe dig med at slå dette i hånden, så det skal være dejligt og koldt. Så fortsæt, jeg har gode bløde tip, det tog faktisk meget kortere tid end jeg troede, og det er en god ting, fordi jeg blev træt. Så nu skal vi tilføje vores anden ingrediens, og det er sødet kondenseret mælk.

Nu har jeg en opskrift på det på min hjemmeside BiggerBolderBaking.com samt en opskrift på isen. Så lad os bare hælde det herinde.

Dette er nu en vigtig ingrediens, fordi det gør din is skefuld og dejlig og blød. Så ind i vores kondenseret mælk, nej, vi har stort set slået den i stykker, så lad os gå ind igen og piske den op, indtil den stivner. Tag et minut eller 2.

Så når jeg laver min is med to ingredienser, bruger jeg den som regel en stavmikser eller en stativblander, men det hele gøres med en piskeris, så det er så meget lettere, og tro mig, det er virkelig godt, fordi mine artikler har mere end 50 millioner visninger online på min is alene, så vil du helt sikkert prøve dem bagefter. Ok, så lad os tale Ube. Det er den spændende del.

Så her er ube pulver, dette er lilla yam. Så du kan se en meget flot farve. Det er en meget populær ingrediens i Asien, vi får et stort antal anmodninger om ube kager, is, donuts, uanset hvad du har, og det er lidt af en nøddeagtig smag, jeg finder det slags blomster og parfumeret for -y i en rigtig god måde.

Det er lidt jordisk, det er virkelig lækkert, så jeg vil sætte et link på min hjemmeside, hvor du kan købe dette pulver. Jeg vil også tilføje noget af den ube-aroma bare for at give den en ekstra pumpe af ube. Som jeg sagde, siger folk, at det har en nøddeagtig smag, jeg tror faktisk, det har en blomstersmag, ligesom hvordan lavendel har den blomster duftende smag.

Og så skal jeg bare folde det op med min spatel og bare se den farve komme sammen. Som du kan se, er lilla yams en dejlig lilla farve, der bare giver en smuk is. Nu skal jeg tilføje lidt mere smag for at give den en rigere farve og mere af den nuttiness.

Lad os gå, hjemmelavet is på ingen tid, i hånden, super let. Hvad var det, tre ingredienser? I vores brødpande går vi. Den flade is ovenpå og derefter lægge et lille slag på bordpladen, og det frigiver bare enhver form for luftbobler.

Og så i fryseren i kun ca. 5 timer eller deromkring. Og ta-da, her er en, som jeg forberedte tidligere. Se på dette, se hvor smuk denne farve er.

En af de store ting ved min is er, hvor let det er at øse det op. Se på det i din skål. Det kræver ikke meget påklædning, det er godt, som det er.

Nu er min yndlingsdel af jobbet, hvor jeg prøver det. Åh gud. Det smager næsten som sæsonens bedste hindbær, det ved jeg ikke.

Smagen er bare så unik og lækker. Lad mig vide i kommentarerne nedenfor, hvilke andre Ube-desserter du gerne vil lave af mig, for jeg vil bestemt lave flere af dem her. Og jeg ses meget snart igen.

Hvad kan jeg spise i stedet for is om natten?

Mejeriprodukter kan være generende for nogle mennesker, hvis de forstyrrer maven. Selvom mejeriprodukter ikke generer dig,flødeiser ikke det bedste valg for en sen-natbid. Det er tungt, fedtet og kan sidde i din mave som en mursten og holde dig oppe. Erstat med: Fedtfattig yoghurt.

lang vej rundt om film

Hvad kan jeg bruge som et alternativ til is?

Cashewnødder og cashewmælk er rige, cremede og milde. Det gør dem til et ideelt sundt alternativ til is.

Hvad er den sundeste type is at spise?

Chokolade Coconut Milk Ice Cream: Sødet med dit valg af honning eller ahornsirup, denne utroligt velsmagende fire-ingrediensis er ren himmel. (via Detoxinista) Hvad er dit foretrukne sunde isalternativ?

Hvad er den bedste veganske is at spise?

Coconut Fig Ice Cream: Den traditionelle kombination af fløde og sukker erstattes med et smukt ægteskab af figen og kokosnød, der pakker overraskende smag i denne mejerifri godbid. (via Raw Food Beginner Chef) 12. Vegansk chokoladeshake: Den er rig og tyk og kommer smukt sammen i en blender.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Low carb diæt og afib - svar på problemerne

Kan en diæt med lavt kulhydratindhold forårsage AFib? Diæter med lavt kulhydratindhold er forbundet med øget risiko for atrieflimren, hvilket indikerer, at denne populære vægtkontrolmetode, ved at begrænse indtagelsen af ​​kulhydrater, bør anbefales med forsigtighed, og der bør udføres flere undersøgelser for at evaluere effekten.25.04.2019

Let mad til mavebesvær - hvordan man beslutter

Hvilke fødevarer er lette på maven? 11 fødevarer, der er lette at fordøje Toast. Del på Pinterest Ristning af brød nedbryder nogle af dets kulhydrater. Hvide ris. Ris er en god kilde til energi og protein, men ikke alle korn er lette at fordøje. Bananer. Æblesau. Æg. Søde kartofler. Kylling. laks.

Atkins diæt vs keto - hvordan man retter det

Hvad er bedre Atkins eller keto? Atkins og keto er begge diæter med lavt kulhydratindhold, der kan være til gavn for vægttab, diabetesstyring og hjertesundhed. Deres største forskel er, at du gradvist øger dit kulhydratindtag på Atkins, mens det fortsat er meget lavt på keto-dietten, så din krop kan forblive i ketose og forbrænde ketoner til energi. 13. juni 2019

Protein shake til muskelgendannelse - holdbare løsninger

Hvilket protein er godt for muskelgendannelse? En undersøgelse viste et positivt anabolsk respons, efter at deltagerne indtog 20 gram valleprotein inden træning (9). Andre fordele ved at spise protein inden træning inkluderer: En bedre anabolsk respons eller muskelvækst (11, 12) Forbedret muskelgendannelse (12)

Termisk mad diæt - innovative løsninger

Hvilke fødevarer har den bedste termiske effekt? Kulinarisk ernæringsekspert Trudy Stone er enig: ”Æg er en af ​​de bedste kilder til fedtforbrændende proteiner, der får dit stofskifte fyret. Diæt med højt proteinindhold har vist sig at øge dit stofskifte på grund af den termiske effekt af mad - mængden af ​​kalorier, som din krop forbrænder for at metabolisere fødevarer. ”27 februar. 2019 г.

Sunde probiotika - typiske svar og spørgsmål

Hvad er det sundeste probiotiske at tage? En generel anbefaling er at vælge probiotiske produkter med mindst 1 milliard kolonidannende enheder og indeholdende slægten Lactobacillus, Bifidobacterium eller Saccharomyces boulardii, nogle af de mest efterforskede probiotika.9 нояб. 2018 г.