Vigtigste > Fødevarer > Hvor mange kalorier skal jeg forbrænde om ugen - pragmatiske løsninger

Hvor mange kalorier skal jeg forbrænde om ugen - pragmatiske løsninger

Er forbrænding af 500 kalorier om ugen god?

Uanset hvilken type diæt du følger, for at tabe dig skal dubrændemerekalorierend du tager hver dag. For de fleste overvægtige mennesker, klippe omkring500 kalorieren dag er engodtsted at starte. Hvis du kan spise500færrekalorierhver dag skal du tabe cirka et pund (450 g) auge.26. maj 2020Hej alle derude. Det er nu coach Dan Long med Over 40-protokollen. Og i dag skal du lære at forbrænde 500 kalorier på bare 30 minutter.

Nu ved vi alle, at alt, hvad der kræves, er en indsats for at forbrænde fedt. Og det kræver også kloghed. Tro det eller ej, du kan overliste fedt.

Du kan ikke undslippe dårlig kost, men du kan overmale dårligt fedt. I dag skal jeg fortælle dig det, og jeg vil vise dig det - fordi jeg er her i gymnastiksalen. Jeg kom her specielt til dig, så jeg kan vise dig, hvordan du forbrænder 500 kalorier på bare 30 minutter.Hør nu, før jeg begynder, så glem ikke, at jeg sagde Over 40 minutter, fordi jeg er 45 år - 45 år gammel og jeg lever med min drømmekrop. Og i dag vil jeg have dig til at have din. Så jeg viser dig dette.

Så bliv her hos mig. Det er bare en kort artikel. Og gør mig en tjeneste - hvis du kan lide det, du ser, skal du sende en kommentar nedenfor. Du kan give mig noget fantastisk, såsom: B.

Tak Dan med to udråbstegn. Men lad mig komme til det. Nu har jeg trænet mange atleter i min tid - mødre, fædre, børn, hvad som helst, olympiere.Hver gang nogen kom ind ved hoveddøren til dette motionscenter og sagde: Dan, kan du hjælpe mig med at tabe fem pund i denne uge? Jeg har brug for det nu, jeg har en kamp foran mig. Eller jeg går til militæret. Jeg er nødt til at tabe de fem pund.

Det er en tung burdan. Eller jeg har et fotoshoot, og jeg har brug for at sænke mavefedtet for at gå væk. Nå, det er den første ting, jeg har gjort med hver eneste af mine klienter, der betalte mig en masse penge, en masse penge for at lære mine hemmeligheder.

Nu går jeg her, fordi jeg begynder med det Ja, ved du hvad det er, ikke sandt? Dette er en trappemester. Nu behøver du ikke længere være i et motionscenter for at finde trapper. Du kan finde trappen i bunden af ​​kongrescentret i en af ​​byens centrum, eller du kan endda have trapper et eller andet sted i dit lejlighedskompleks - se bare efter trapper.Nu er dette et motionscenter. Vi handler alt om at miste fedtet. Nu fem pund - lad os gå.

Jeg løber her virkelig hurtigt. Dette er den førende maskine til forbrænding af mest mavefedt. OKAY? Jeg starter denne maskine.

Og jeg vil fortælle dig nøjagtigt, hvordan du forbrænder fem pund fedt - lige så let - som 500 kalorier på bare 30 minutter. Nu bygger jeg den ting op. Og jeg vil fremskynde det her, OK? Når du klatrer op ad trappen - ser du det nu? Ser du det armlæn? Hvis du har ondt i lænden, er det en god ting, fordi det hjælper med at tage noget pres fra ryggen.

Nu letter intensiteten, du er på denne, og / eller trappen har brug for dine ni til 10, hvilket betyder 10 mest intense. Ni er næsten de mest intense, ikke? Du indstiller din maskine til 30 minutter. Og du vil arbejde med maksimal indsats i 30 minutter.

Hvis du gør det, lover jeg, at din puls vil stige. Hvis du er nødt til at foretage intervaller, som ville være høj intensitet i f.eks. To minutter, reducere intensiteten lidt i to minutter og derefter sikkerhedskopiere, vil du forbrænde enorme mængder kalorier. Så Stairmaster er nøglen til at forbrænde 500 kalorier på bare 30 minutter.

Nu har jeg ikke spildt min tid på at fortælle dig denne hemmelighed. For hvis du vil forbrænde 500 kalorier, skal du bare hoppe en trappe. Og selvfølgelig vil du nå en højere intensitet end jeg gør i øjeblikket.

gatorade vs vand

Fordi det ikke ville jeg være i stand til at tale med dig. Men du skal sidde fast ved denne ting, OK? Du er virkelig nødt til at få det til at ske og få det til at ske. Nå teoretisk, hvis du kun træner 30 minutter, og du forbrænder 500 kalorier, er et pund fedt 3.500 kalorier.

Men det inkluderer ikke 24-timers, 48-timers efterforbrænding. Metabolisk hastighed forbliver høj, ikke? Du forbrænder fedt, mens du sover, mens du kører hjem. nøjagtigt - så uanset hvad du gør, telefon, brænder du stadig mavefedt - 500 kalorier fra denne fantastiske maskine.

Nu stopper jeg, fordi jeg er heroppe. Og jeg vil tale med dig igen. Hvis du vil have din drømmekrop, skal du bare implementere denne maskine.

Og desuden skal du bevæge dig anderledes, for når du er over 40 år som mig - 45 år - hvis du vil have biceps, hvis du vil mejle dit bryst, hvis du vil have mavemuskler, hvis du vil føle dig sund, alt hvad du vil skal gøre er at bevæge sig anderledes 40 minutter, og i dag vil denne maskine ikke kun hjælpe dig, men jeg har også noget til dig. Og det er godt at være ved dette link. Klik på linket på et sekund, uanset hvor du ser det i denne artikel.

Men gør mig først en tjeneste. Hvis du elsker dette indhold og vil have mere fra mig, skriv nu ja, udråbstegn - ja Dan, to udråbstegn i kommentarerne nedenfor. Gør denne kommentar til en del for mig, OK? Del det med nogen, de elsker, så du kan videregive disse oplysninger til dem.

For her med Over 40-protokollen bruger vi over 330.000 mennesker, der bruger netop dette system, som jeg vil introducere til dig under dette link. Det er nu din tur til at klikke på linket.

Er det nok at forbrænde 500 kalorier om dagen?

Generelt, hvis du klipper500til 1.000kalorier om dagenfra din typiske diæt, vil dutabeca. 1 pund (0,5 kg) om ugen. Det lyder simpelt. Det er dog mere komplekst, fordi når dutabevægt, du normalttabeen kombination af fedt, magert væv og vand.8. december 2020

Er forbrænding af 1200 kalorier om dagen god?

De fleste mennesker har brug for betydeligt mere end1.200 kalorier om dagen. Derfor individer, der klipper deresdagligeindtag til1.200 kalorierkan forvente at tabe sig. Dette kan være gavnligt for mennesker, der er overvægtige eller overvægtige.

I dag vil jeg vise dig, hvordan du taber dig hurtigt ved at spise kage, og det vil være bedst. Vent, vent et øjeblik, det er ikke sandt, lad mig starte forfra og rette mig selv, ok det er bedre i dag er jeg vise dig, hvordan du hurtigt taber dig ved at spise alt, hvad du kan lide, hvad enten det er kage, sund mad, fastfood, pizza, is eller hvad du spiser lige nu. Og ja, dette vil være den bedste måde for dig at tabe sig hurtigt, for denne gang vil du endelig tabe dig og holde det væk for evigt, fordi du ikke afviger fra en ikke-bæredygtig diætplan, hvor du spiser lurvede fødevarer, som du ikke har 't og de smager som pap. Før jeg viser dig, hvordan du gør dette, vil jeg have dig til at se på alle disse mennesker, der spiste deres kage, spiste den og accepterede den OK, jeg ved, det var en dårlig vittighed, men se, de gjorde alle Lost at mindst 60 pund og slap af med at gøre nøjagtigt den samme ting for evigt. Du er ved at tabe dig ved kun at spise de fødevarer, du kan lide.

Så Mark Hayube, professor i human ernæring ved Kansas State University, skrev i januar. Mistede 27 pund i måneder og sænkede sit dårlige kolesterol med 20% ved at spise ting som Twinkies, Oreos og Doritos for at bevise, at det ikke betyder noget du spiser, hvis du prøver Ok i stedet for mig 'Trin 1 'Sig, jeg vil gøre dette meget klart, det eneste du skal gøre, den ene ting du skal gøre rigtigt, det vigtigste du absolut skal gøre for at tabe sig hurtigt er at spise mindre end 2000 kalorier om dagen af ​​alt hvad du vil og her er hvorfor.

Se for eksempel på dette billede ovenfor: Hvis dit stofskifte forbrænder 2000 kalorier om dagen, og du ender med at indtage 2000 kalorier om dagen, så skal du bevare din vægt, og det betyder ikke noget, hvor 2000 kalorierne kommer fra, De du spiser kommer, men hvis du spiser mere end 2000 kalorier om dagen, vil du tage på i vægt SELV HVIS du spiser de sundeste mad i verden, for hvis du også spiser en masse kalorier, eller hvis du spiser flere kalorier end dit stofskifte forbrænder, så tager din krop de ekstra kalorier, du indtager, og gemmer dem som fedt. Nu, hvis du bruger mindre end 2000 kalorier om dagen, og hvis dit stofskifte forbrænder 2000 kalorier om dagen, vil du begynde at tabe sig eller forbrænde fedt til energi. Fyld op med manglen på energi fra de kalorier, du har, og her er det vigtigste, du har brug for at vide

Når du prøver at opretholde din vægt, gå op eller tabe sig, handler det om HVOR MANGE KALORIER DU SPISER, IKKE HVAD DU SPISER Da de fleste mennesker, som dig, De, der ønsker at tabe sig, har brug for mere end 2000 kalorier om dagen for at opretholde når du spiser mindre end 2000 kalorier af alt, hvad du vil, vil du tabe dig hurtigt. Og husk, at hvis du har min plan for fedt tab, er der en blå vægttabsberegner lige under denne artikel, der kan give dig et mere nøjagtigt antal kalorier at spise for at få vægt baseret på din alder, højde og nuværende vægt Ja, i ca. 80% af jer, der ser denne artikel, vil vægttabsberegneren fortælle dig at spise mindre end 2000 kalorier for at tabe sig. OK, til trin 2 vil du starte hver morgen med en velsmagende ACV - det er æblecidereddike, som du kan købe i enhver butik - så vil du sørge for, at du ikke spiser kulhydrater om natten, fordi du lægger din krop i en ren fedtforbrændingstilstand vil have dine måltider nu.

Ingen ventetid, jeg bare sjov. Der er ingen TRIN 2, alt hvad du skal gøre for at tabe dig er at spise mindre end 2000 kalorier om dagen, DET ER DET! Lyt til mig, jeg vil have dig til at forstå dette, den eneste grund HVORFOR omgå enhver diæt, vægttab trick, endda vægttab kirurgi som mave ALT ARBEJD b / c de holder dig alle under 2000 kalorier. Så se, der er ikke en bestemt gruppe fødevarer, som du kan eller IKKE kan spise, der magisk får dig til at tabe sig.

Og før du overhovedet tænker på at træne, er der 3 ting, du har brug for at vide. ENGEN Uanset hvor god din træningsplan er, er jeg ligeglad med, at hvis du gjorde CrossFit, kunne du løbe 10 miles om dagen, for helvede, du kan endda træne søtræning eller endda Adrian Bryants træning

Ingen træning alene fungerer kun, medmindre du allerede spiser den rigtige mængde kalorier for at tabe sig. Du spilder bare din tid på at tabe sig, hvis du indtager for mange kalorier OH, og forresten behøver du ikke engang at træne, for hvis du spiser mindre end 2000 kalorier om dagen, mister du allerede 10 hver 3. til 6 uger pund uden træning. Den eneste grund til at du har brug for at træne er at tabe sig hurtigere.

Når du mister 10 pund hver 3. til 6. uge, spiser mindre end 2000 kalorier om dagen, så er det eneste, som motion vil gøre på dette tidspunkt, at fremskynde tingene, så du mister 10 pund om ugen, i 30 Tab 30 pund dage eller måske tabe 50 pund på 2-3 måneder Type træning eller aktivitet vil fremskynde dit vægttab, men jo længere og / eller mere intens du træner = jo hurtigere hjælper træningen dig med at tabe sig, og som du ser min artikel Jeg anbefaler, at du spiser mindre end 2000 kalorier om dagen + gør min træning for at tabe sig så hurtigt som muligt. Okay, lad os tale om snydedage. En snydedag er en dag, hvor du spiser for mange kalorier eller normalt for en person som dig, der prøver at tabe sig.

En snydedag er simpelthen en dag, hvor du indtager mere end 2000 kalorier, og det betyder ikke noget, hvor disse kalorier kommer fra. Lad os sige, at du spiser og spiser 2500 kalorier på DAG 1, når du ved, at mindre end 2000 er, hvad der kræves for at tabe sig. Nå, i så fald spiser du bare 1500 kalorier på DAG 2 for at få dig et gennemsnit på 2 dage på 2000 kalorier, som får dig tilbage på sporet for at tabe dig.

Og se på dette ugentlige eksempel her, da denne person spiser 1500 kalorier mandag til fredag ​​og derefter spiser 3500 kalorier i weekenden, men stadig taber sig, fordi deres ugentlige gennemsnit er mindre end 2000 kalorier. du behøver ikke bekymre dig om at spise for meget til en fest eller begivenhed eller til Thanksgiving-middag. Du kan snyde så meget som du vil, så længe dit daglige gennemsnit er mindre end 2000 kalorier om dagen. Og se, jeg vil ikke dig til at gøre meget At lave matematik, så under denne artikel har jeg inkluderet en lommeregner til snydedag, som du kan bruge til at se, hvor mange kalorier du kan spise efter en snydedag.

Åh, og jeg glemte næsten at sige, at du spiser, når du vil. Vægttab afhænger af, hvor meget du spiser, ikke hvad du spiser, så vægttab afhænger bestemt ikke af, hvornår du spiser, det betyder ikke noget, om du spiser før eller efter kl. 18, jeg er ligeglad med, om du springer over morgenmad eller har morgenmad, du kan have 18 måltider om dagen eller kun have 3-5 måltider.

Det betyder ikke noget, DER ER INGEN MAGISK TID TABER VÆGT, så længe du spiser mindre end 2000 kalorier om dagen - du vil tabe sig. Den bedste tid for dig at spise er den tid, der passer til din tidsplan og livsstil for at holde dig under 2000 kalorier hver dag. Før du bliver for begejstret for at tabe sig, skal du spise alt, hvad du vil du kan gå op i vægt, hvis du spiser en masse usunde fødevarer, fordi disse forarbejdede salte og sukkerholdige fødevarer øger din sult og trang, hvilket kan føre til, at du spiser mere end 2000 kalorier om dagen og går op i vægt, medmindre du har en masse viljestyrke, skal du skære ned på mængden af ​​usunde fødevarer, du spiser.

Du vil tabe sig hurtigere, hvis du spiser sundere uforarbejdede fødevarer, fordi sundere fødevarer fylder dig med MINDRE kalorier hurtigere, giver dig mere energi, dræber din sult og holder dig meget lykkeligere i længere tid du spiser meget mindre og taber dig meget hurtigere.

Det kan være svært at spise endda 1200 kalorier på en diæt rig på sundere vægttabsmad. Du vil altid være for mæt og for tilfreds med at kompensere for det. Du kan faktisk spise meget mere, når du spiser sundere mad til vægttab, da sundere fødevarer har lav kalorieindhold, hvilket betyder, at de har en lille mængde kalorier i en større mængde mad som usunde fødevarer, der indeholder mange kalorier i en lille mængde mad - for eksempel hvor meget selleri du kan spise, før du kan spise den samme mængde kalorier, som en lille slikbar indeholdt.

Du vil se bedre nøgen ud. En diæt med højt indhold af usunde fødevarer vil føre til plettet hud, rynker, acne og gule tænder og sund fornuft bør fortælle dig, at usunde fødevarer er mere tilbøjelige til at få dig til hospitalet. Før jeg taler om protein, lad mig sige igen for 16. gang, at det absolut ikke betyder noget, HVAD du spiser for at tabe sig, SÅ Længe du får den rigtige mængde kalorier, MEN når du får mere protein, du taber dig hurtigere i 2 Hovedårsager Protein dræber også din appetit og får dig til at spise færre kalorier, hvilket får dig til at tabe sig hurtigere, som de mennesker i en undersøgelse, der spiste 441 færre kalorier om dagen, og fordi protein er sværere for din krop at nedbryde og for fordøje, din stofskifte skal forbrænde i gennemsnit 260 flere kalorier om dagen (eller du forbrænder omtrent den samme mængde kalorier, hvis du træner i 30 minutter) bare så din krop kan fordøje alt det ekstra protein, du spiser, og mere bevis på dette kan være fundet i en undersøgelse, hvor en gruppe mennesker tabte 11 pund simpelthen ved at spise mere protein.

Og du vil drikke mindst 1 liter vand hver dag for at forhindre dig i at få vand, oppustethed eller såkaldt 'falsk fedt', for hvis du ikke drikker nok vand, lagrer din krop overskydende vand i stedet for at skylle det ud og faktisk det er faktisk bedre for vægttab, hvis du drikker halvdelen af ​​din kropsvægt i ounce om dagen, så hvis du f.eks. vejer 200 pund, vil du drikke 100 ounce vand hver dag, men hvis din diæt er mindre end 2000 kalorier, du vil bestå af usunde fødevarer. Du drikker seriøst mere end 1 liter vand hver dag, fordi salt og sukkerrige fødevarer får dig til at få en masse vandvægt, og du kan forhindre denne vandvægtstigning ved drikker mere end 1 liter om dagen.

opbygge hukommelse

Nu kan du faktisk forbrænde flere kalorier eller forbrænde mere fedt, når du drikker iskoldt vand. For at være mere specifik forbrænder du yderligere 140 kalorier for hver gallon iskoldt vand, du drikker. Ok, lad mig nu komme tilbage til det hele og gøre det virkelig nemt for dig at forstå.

Gå hurtigt ned i vægt Den eneste ting, du skal gøre, er at spise mindre end 2000 kalorier om dagen. Du kan bogstaveligt talt stoppe denne artikel nu, gør dette, og du mister 10 pund hver 3-6 uger. Det er så simpelt, og husk, at en snydedag kun er en snydedag, hvis du spiser for mange kalorier, men det er okay at snyde, så længe du bruger i gennemsnit under 2000 kalorier om dagen, så kort For eksempel .. Hvis du spiser 2500 kalorier på en dag så skal du bare spise 1500 kalorier den næste dag for at nå dit daglige gennemsnit på 2000 kalorier for at fortsætte med at tabe sig.

Spis når du vil. Det betyder NÅR du spiser så længe du spiser mindre end 2000 kalorier om dagen, og dette er obligatorisk (hvilket betyder at du skal gøre det) skal du sørge for at drikke mindst 1 liter vand om dagen (eller mere end hvis du planlægger at spise en masse sukkerholdige, salte eller usunde fødevarer) for at forhindre dig i at blive oppustet eller få for meget vand. Og derefter vil alt andet bare hjælpe dig med at tabe dig hurtigere.

Du kan træne for at fremskynde tingene, og da du ser denne artikel, vær så venlig at gøre mig en tjeneste og DO Adrian Bryants træning for at tabe sig så hurtigt som muligt. SPIS MERE VÆGTSTAB mad for automatisk at tabe sig uden ekstra anstrengelse eller viljestyrke fra din side b / c vægttab mad fylder dig og holder dig tilfreds med færre kalorier i meget længere tid. En anden minder dig om at spise b / c du aldrig vil være sulten.

Og jo mere protein du spiser, desto bedre s / h øger det dit fedtforbrændingsskifte, og det dræber også din sult. Hvis du ikke kan tabe dig nu, så er du nødt til at dobbelttjekke dit kalorieindhold 2x, 3x og 4x for at sikre dig, at du faktisk bruger mindre end 2000 kalorier om dagen og i øjeblikket spiser helt forskellige fødevarer, der tilføjes til færre end 2000 kalorier, fordi du for eksempel læser forkert kalorieoplysningerne på et madmærke, eller madmærket giver dig forkerte oplysninger, eller måske vejer eller måler du dine delstørrelser forkert, det kan være mange ting, så prøv bare at spise forskellige fødevarer, og hvis det ikke hjælper dig med at tabe dig, reducerer du dit kalorieindtag med 250 kalorier hver 3. til 7. dag, indtil du finder antallet af kalorier, du har brug for for at tabe sig, men se, jeg kan De garanterer at enhver, der prøver at tabe sig (inklusive dig), har et højt stofskifte, der vil skade din m Forbrænder mindst 2000 kalorier om dagen. Så hvis du spiser mindre end 2000 kalorier, endsige 1500 kalorier om dagen, og du ikke taber dig, skal du alvorligt gå tilbage og sørge for at du virkelig spiser mindre end 2000 kalorier og derefter forvente at gøre det hver 3.-3. 6 uger Tab 10 pund eller det langsomste 1 pund om ugen, sørg for at du drikker nok vand.

Nu forhindrer det dig ikke i at forbrænde fedt, men ikke at drikke nok vand kan få dig til at få for meget vand. Så hvis du IKKE kan tabe dig, skyldes det hovedsageligt, at du spiser for mange kalorier og / eller ikke drikker nok vand OK, jeg vil have dig til at se på dette diagram, som alt, hvad jeg lige har set igennem, er pænt opsummerende og tager handling! Husk, at hvis du er på min plan for fedt tab, kan du altid kontakte mig AB, og hvis du mailer, dm eller sender en sms til mig for hjælp, vil det altid være mig AB, ikke nogen i mit team eller team, jeg vil altid være der for at holde dig under hele processen Og jeg ved helt sikkert, med de oplysninger, jeg lige har givet dig, får du en meget slankere og pænere krop hver anden uge

Hvor mange kalorier forbrænder du naturligt på en dag?

Den gennemsnitlige personforbrændingeromkring 1800kaloriertildaggør absolut ingenting. I henhold til Guide til sund kost, siddendeforbrændingeranslået 75kalorierPer time. En stillesiddende kvinde i alderen 19 til 30forbrændinger1.800 til 2.000kalorier dagligt, mens en stillesiddende kvinde i alderen 31 til 51forbrændingeromkring 1.800kaloriertildag.13. feb 2020

Har du nogensinde spekuleret på, hvor mange kalorier en person har brug for hver dag? Nå det enkleste svar på det er, meget afhænger af det. Nu vil du bemærke meget på dine ernæringsmærkater af de fødevarer, du køber, når du vender dem om og tjekker ernæringsoplysningerne.De daglige procentværdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier, men det betyder ikke, at alle har brug for 2.000 kalorier, og det er det, enten mere og ikke mindre. De er simpelthen baseret på en gennemsnitlig mængde kalorier, som en voksen kan have brug for, og vil variere baseret på en række faktorer såsom højde, vægt, køn, alder, muskelmasse, aktivitetsniveau, placering osv.

Men der er tre hovedfaktorer til beregning af, hvor mange kalorier din krop har brug for hver dag, vi har basal metabolisk hastighed eller BMR. Dette er den mængde energi, din krop har brug for til at fungere i hvile, og udgør utroligt 60-70% af de forbrændte kalorier hver dag bare for at holde din krop i bevægelse. Gør ting som at holde dit hjerte bankende, holde dit hjerte slå.

Tårerne flagrer, og din hjerne tænker, for cool faktum, det kræver faktisk kalorier at tænke på. Så at tænke hårdt kan hjælpe dig med at forberede dig på badesæsonen. (Mand fløjter) Sandsynligvis ikke for at rapportere damer derude, at mænd har højere BMR end kvinder, hvilket betyder, at mænd bare forbrænder flere kalorier i løbet af dagen og ikke gør noget mere end kvinder.

Så mine damer, vi er nødt til at gå i gymnastiksalen. Den mest nøjagtige måde at estimere din basale stofskifte er Harris-Benedict-formlen. For eksempel, for en voksen mand, tag en pen og papir ud, du tager tallet 66, din kropsvægt i pund tilføj, undskyld Canada, du skal konvertere disse kilo.

Multiplicer nu tallet med 6,3, tilføj din højde i tommer, igen undskyld metriske folk, og multiplicer det derefter med 12,9. (griner) Vi er ikke færdige endnu.

Træk din alder i år, gange 6,8, og det giver dig din basale stofskifte. Hvis jeg mistede dig ved 66, fordi jeg tror, ​​jeg også mistede mig ved 66, kan du bare gå online, der er masser af forskellige regnemaskiner, der automatisk beregner din BMR for dig for ting som dit køn, højde og vægt og boom, du Forstået.

Den næste ingrediens i vores kalorieligning er fysisk aktivitet. Dette er de ekstra ting, du gør oven på at sidde ned og bare få din hjerne og dit hjerte til at tænke sådan og forbrænde kalorier. Det løber om morgenen, det tager yoga, det er twork, du kan også arbejde.

Jeg vil ikke twerk, fordi disse hofter ikke lyver, de kan slet ikke twerk, men antallet af kalorier, du forbrænder i en bestemt aktivitet, afhænger af din kropsvægt. Nu til det sidste stykke af vores kalorie kage, har vi det, der er kendt som den termiske effekt af mad. Dette er den mængde energi, din krop har brug for at fordøje ved hjælp af den mad, du spiser, fordi det tager energi at nedbryde mad i dets grundlæggende elementer, så den kan bruges i din krop.

Med andre ord, når jeg er træt af at arbejde sammen hele natten og vil spise pizza, forbrænder den kendsgerning, at den pizza bliver fordøjet nogle af disse pizza kalorier. Men hvor mange af disse pizzaer? Kalorier? For at finde ud af det skal du tage det samlede antal kalorier, du spiser på en dag og gange det med 0,1.

Så du kan overveje, at ca. 10% af de samlede kalorier, du spiser, skal forbrændes ved denne naturlige fordøjelsesproces. Så hvor mange kalorier har du brug for om dagen? Det afhænger naturligvis af mange forskellige faktorer, men der er så mange forskellige apps og websteder og regnemaskiner derude, der kan hjælpe dig med at bestemme ting som din basale stofskifte, mængden af ​​kalorier, du forbrænder fra forskellige typer træning osv. for at matche dit helbred, din livsstil og din diæt til dine kaloriebehov.

Så hvis du vil lære mere om, hvordan man arbejder, vent, nej, ikke hvordan man arbejder, men hvordan man arbejder på kroppen, måske hvis det fungerer, skal du tjekke flere af vores Brain Stuff-artikler og ikke glemme at være venlig over for være og abonner.

Hvor mange kalorier forbrænder du om dagen uden at gøre noget?

Mængden afforbrændte kalorierøges alt efter kropsvægt. Så en person, der vejer 150 pund måskebrænde46kalorieren time eller mellem 322 og 414kalorieren nat. Og en person, der vejer 185 pund måskebrændeomkring 56kaloriereller mellem 392 og 504kalorierfor en hel nattesøvn.

Hvor mange kalorier skal jeg spise for at tabe 5 pund om ugen?

Hvis du viltabe 5 pund om en uge, skal du reducere dit madindtag med 17.500kalorier, hvilket er enormtkalorieunderskud. Hvis du vejer 250-pund, skal du reducere din dagligekalorieindtag til ca. 1.250kalorierpr. dag, et beløb, der er for lavt, der svarer til sult.2. december 2020

Hvad hvis jeg forbrænder alle de kalorier, jeg spiser?

Faktisk over halvdelen afkalorierdubrændehver dag er brugt på basale biologiske funktioner som at opretholde din kropstemperatur, trække vejret og fordøje din mad.Hvisdu skulle 'udøve' hver enestekalorieduspiste, ville du ende med et alvorligt underskud.28. okt 2014

Vil jeg tabe mig og spise 1200 kalorier om dagen uden motion?

Oprettelse af enkalorieunderskud er nødvendigt forvægttab. Skæringkalorierinden 500–750kaloriertildag, som nogle sundhedspersonale rådgiver, sandsynligvis vil opmuntrevægttab, i det mindste på kort sigt. Mange undersøgelser har vist, at efter lavkaloriekostvaner, herunder1.200-kaloriekostvaner,kanfremmevægttab.11. juni Feb 2020

Hvor mange kalorier skal jeg forbrænde for at tabe 5 pund om ugen?

Hvis du viltabe 5 pundi enuge, du vilbrug forfor at reducere dit madindtag med 17.500kalorier, hvilket er et enormt kalorieunderskud. Hvis du vejer 250 pund, vil dubrug forfor at reducere dit daglige kalorieindtag til ca. 1.250kalorierpr. dag, et beløb, der er for lavt, der svarer til sult.2. december 2020

Hvor mange kalorier forbrænder en person uden motion?

Faktisk fandt en undersøgelse, at fidgeting eller anden ikke-dyrke motionbevægelse (som var mere almindelig blandt magre end overvægtige individer)kunne brændeop til 350kalorieren dag.

parkerer cykel

Hvor mange kalorier skal du forbrænde i løbet af en uge for at tabe dig?

Ifølge Taylor er det et sundt mål at sigte på at tabe et til to pund hver uge. Et pund svarer til 3.500 kalorier, og du kan opdele, hvordan du opretter dette underskud.

Hvor ofte skal du træne for at forbrænde kalorier?

I undersøgelsen havde forskere fra Det Forenede Kongerige College of Agriculture, Food and Environment en gruppe af overvægtige frivillige trænet fem dage om ugen i 12 uger.

Hvor mange kalorier om dagen for at tabe 5 kg?

Men hvis du er indstillet på at tabe 5 kg på en uge, kan det gøres. For hvert 1 kg ugentligt vægttab har du brug for et nettounderskud i kalorier på ca. 600 kalorier om dagen. Med andre ord skal du forbrænde 600 kalorier om dagen mere, end du spiser. Så for at tabe 5 kg på en uge skal du forbrænde 3000 kalorier

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Oakley feltjakke anmeldelse - løsninger på problemerne

Er Oakleys pengene værd? Som du måske forventer af et luksusmærke, kan prisen på Oakley solbriller løbe lidt højt. Et godt par Oakleys sætter dig typisk tilbage mellem 100 og 200 dollars. Men hvis du spekulerer på, om de er det værd, er svaret absolut. г.

Kyllingebryst gnider opskrifter - praktisk løsning

Hvor længe skal tør gnid sidde på kylling? Bland tørre ingredienser sammen i en lille skål og gnid ind i kyllingen, og sørg for at få gnidningen i kroge og kroge. Lad gnid sidde på kyllingen i op til 12 timer i køleskabet.

Hej til udholdenhed - almindelige svar

Er HIIT godt for udholdenhed? HIIT det op. Interval træning med høj intensitet - aka hurtige anfald af intens træning - kan hjælpe med at forbedre udholdenhed i forbindelse med traditionel træning. Trusted Source Aerobe højintensitetsintervaller forbedrer VO2max mere end moderat træning.3 april. 2014 г.

Hvornår ændrer ure 2016 dk - brugbare løsninger

Hvornår ændrede de britiske ure sig? I Storbritannien går ure frem 1 time kl. 1 den sidste søndag i marts, og tilbage 1 time kl. 2 den sidste søndag i oktober. Ure går tilbage 31. oktober. Årure går frem Ure går tilbage202029 Marts25 oktober202128 marts31 oktober202227 30. marts

Red Bull rampage live stream - hvordan man adresserer

Hvor kan jeg se Red Bull Rampage? Du kan se Red Bull Rampage 2019 live på Red Bull TV.23 окт. 2019 г.

Styrebremser - innovative løsninger

Er SRAM styrebremser gode? Enhver af SRAMs guidebremser er svære at slå for fremragende ydeevne på stien og en let servicelevetid, men Guide RSC er bare fantastisk, hvis du har råd til dem. Den største præstationsforøgelse i forhold til Guide RS-bremserne er de superglatte patronhåndtag drejelige. 28 maj 2017 г.