Vigtigste > Fødevarer > Er oksekød rykkende sundt - hvordan man beslutter

Er oksekød rykkende sundt - hvordan man beslutter

Er oksekød ryk til at tabe sig?

Tørret køder højt i protein. Forbrug af protein er vigtigt forvægttabfordi det fordøjes langsommere end kulhydrater, så du vil føle dig mæt i længere tid. En anden bonus tiltørret køder, at det ikke producerer insulin, som er et hormon, der signalerer kroppen om at opbevare fedt.13. maj 2021

Hvilket oksekød er det sundeste?



  • Stryve Foods OriginalBøfBiltong. Ernæring: (1 oz) 80 kalorier, 0 g fedt (0 g mættet fedt), 450 mg natrium, 1 g kulhydrater, 0 g fiber,<1g>
  • Brooklyn Biltong.
  • Chomps Grass FedTørret kødSnack Sticks Original Smag.
  • Epic Venison Sea Salt Pepper Meat Bar.
  • HeldigTørret kødOriginal.
12. juni. Okt 2018

Hvem er den oksekød rykkende store far? - Lad os tale om det. (God musik) God mytisk morgen! - For min del er jeg en stor Beef Jerky-fan. Jeg har det som en mand.

Det er en kamp om mad, men jeg vinder altid. - Nå, jeg kan godt lide oksekød, der er jerky for to. Jeg har spist meget mere oksekød, siden det er --- fordi det er som overlevelsessituationer - jeg vil ikke sige, at jeg farting, men hvis det var mig at prutte, tror jeg, det gør det ildelugtende. - Jeg tror, ​​du farter.



Og antallet af rykkende leverandører er eksploderet i løbet af de sidste par år som Link-prutterne de sidste par år med populariseringen af ​​paleo-dietten og lavt kulhydratindhold og alt det, lad os finde ud af, hvad der er bedst. Det er tid til Hvilket tørret visnet kød er bedst at spise, Pete? - Vi købte seks af de mest populære mærker af Beef Jerky, og nu skal vi prøve dem, fordi vi vil finde de bedste - Vi vil prøve dem og bedømme dem på denne skala fra en til seks, det bedste er Oksekød Høvding, men vi har Helluva kvier. - I det mindste prøvede de-Tip. - Meaty-Ocre, Cuban Gristle Crisis og værst af alt, Ass Fed Beef.

Wow, det er dårligt. (optimistisk musik) - Først og fremmest har vi den allestedsnærværende Jack Links Original - - Original. - Det samme over hele linjen.

Nu er denne øverst på mange lister, herunder bestconsumerreports.net. - Åh, dette er min yndlingsside. - Det er en forbrugerrapport, der rip-off, så jeg ved ikke, hvad det står for. - Meget velkendt lugt, jeg mener, jeg har været på mange campingture med en, bare en, se på størrelsen, fik en stor gammel.



Nu ved vi, at de har den bedste markedsføring med Sasquatch. - Jeg har altid sagt det hele Sasquatch, ikke Sasquatch, men. - Jeg kan bestemt smage som at brænde træ, det er meget røgfyldt. - Og det er ømt.

For eksempel er ingen brusk bedst. - Ja, alle disse dele ser meget høj kvalitet ud. - Det er et dejligt, tykt snit. - Ret konsekvent.

Jeg mener, vi starter lige i midten. Jeg er sikker på, at vi bliver nødt til at prøve Jack Link igen, så snart vi har noget andet kød i os. Men indtil videre, så godt. - Forsigtig. (Upbeat music) Dernæst har vi Oberto.



Og sjovt, hver gang du siger Oberto og peger fingeren mod himlen, spiller italiensk harmonika-musik. Oberto! (Italiensk musik) Ser du hvor let det er? - Fungerer det, hvis jeg gør det? Oberto! (Italiensk musik) Det fungerer! - Selvom du siger det lidt underligt. - Oberto! - Du sagde Oberto. - Se nu, disse stykker --- barn. Åh, det er svært. - Disse stykker er alle --- Holy Moly, det er svært. - Halvdelen af ​​størrelsen på de andre, og hvis jeg bare tager en stort stykke her. Oh wow. - Åh mand, det er knurret - rykkfaktoren er meget høj.

Du skal virkelig rykke hovedet tilbage - jeg tror, ​​at nogle mennesker kan lide dette, kan du lide det, kan du lide at arbejde det, arbejder du det virkelig hårdt? - Her er sagen, nogle gange er jeg sulten, og jeg vil gerne spise en masse rystet kød, nogle gange vil jeg bare have det - det er som at tygge - noget, som jeg kun kan gnage lidt. Dette er mere en gnagende. - Jeg ved det dog ikke, da jeg ved, hvor ømt det kan blive, tror jeg, at det er bedre. - Jeg synes ikke, at smagen er så god som Jack Links. - Noget , hvad vi skal tage i betragtning, er at der er en anmeldelse på Amazon af en fyr ved navn Fred, der gav ham fem stjerner og sagde: 'Jeg kan godt lide det' - jeg tror ikke Fred købte alt og spiste dem en efter en. - Ikke så god som Jack Links. - Ikke så godt som Jack Links, det er ikke så ømt, det er ikke så duftende.

Når du har meget tid til at dræbe, vil du måske flytte dette til din egen liste - hvad hvis du peger fingeren mod himlen og siger jack? Venstre? - Intet B. (optimistisk musik) - Over i det mytiske køkken tager Josh og Nicole på Internets største maddebatter. Hvis du vil høre, hvad de har at sige, skal du tjekke A Hot Dog is a Sandwich podcast.

Uanset hvor du får dine podcasts - Det er en meget forbrugslængde - Ja. - Du har en 20-minutters podcast, som du kan medtage, tjek den ud. - Omkring længden af ​​en hotdog - Okay, så nu har vi den dyreste på vores liste.

Hvad er det? - Udflugt, kom ud derfra. - Kan jeg lugte det? - Original. Ja - lugter ikke godt.

Det lugter som en udflugt. - Nå, din --- Det er overalt. - Hendes snit ligner Jack Left, lidt tyndere, det ser ud til at være mere en krydderur, at denne originale krydderier er havsalt og sort peber med brunt sukker / hickory marinade.

Meget peber. - Jeg kan ikke lide denne smag, og jeg kan godt lide peber. Det har en næsten mineralsk og metallisk smag.

Gør du ikke? - Ja, jeg ved ikke, hvordan du slipper for at opkræve mest for det, fordi --- det er ikke godt. - Jeg ved - Og jeg elsker ekskursioner, det er sagen. Det var den bedste del af skolen.

Det er et godt slogan, kom ud der! - Dette stykke er meget mere ømt, men --- Der er tre fyre, Matt, Scott og Tom, der ser på dette nu, velkommen Matt, Scott og Tom. - Det handler mere om krydderier end kødet, og enten kan du lide det krydderier eller ej. - Nå, det gør jeg ikke, og det gør jeg ikke, jeg kan heller ikke lide kødets smag. - Og hvis jeg prøvede det alene, er jeg måske ikke så kritisk, men hvis du sætter det næste for disse andre er det bare ikke værd at betale ekstra. - ja, jeg er ked af, at vi ikke, jeg tager på en udflugt i dag. (Glædemusik) Nu har vi Krave.

Og nu, for nogen, der har været det, går jeg temmelig regelmæssigt til den rykkede sektion. For mig repræsenterer Krave det punkt, hvor Jerky blev cool, for at sige det. Ved du pludselig hvad jeg siger? Så pludselig var det som om de ville gøre noget mere mærkbart.

Cool navn, cool taske. - Nu har der ikke krydderier eller støv. t Ved du hvad det er, det er som et riskorn.

Slip af med dette. - Åh, dette har et lille spark. - Det er ikke ømt.

Det bryder slags op i stykker. - Nå, for mig, den oprindelige smag, det er op. Det konkurrerer i øjeblikket med Jack Links om mig - jeg føler ikke smagen så meget.

Lad mig prøve et andet stykke. Det smager som Taco Bell oksekød - Og? - Og alt hvad de siger er havsalt - Det har mere end det - Absolut - Du skal se på ingredienslisten, ikke kun fronten, jeg kan godt lide, at det ikke er så godt som Jack Links, så jeg vil ikke diskutere med dig om det - jeg tror, ​​vi er nødt til at sammenligne de to Oberto! (Italiensk musik) Jeg tager et lille stykke - Åh, Oberto er meget rygere. - Jeg kan godt lide det bedre. - Jeg er lidt på hegnet mellem disse to, fordi Obertos smag er god. - Det er hoved mod hoved. - Hvis du føler dig stærk over det, vil jeg ikke diskutere med dig, men jeg siger, det er din lige nu --- men de er nakke mod hoved lige der i midten. - Jack Links er den bedste hidtil, lad os gå videre. (optimistisk musik) - Country Archer rykker, snus det, mens jeg giver dig noget historie, Rhett.

I 1977 begyndte en slagter ved navn Celestino Charlie Mirarchi at rykke ved en gadebod og blev til sidst et brand. Og at dømme ud fra Charlies eneste foto på hjemmesiden, bliver jeg muligvis nødt til at kalde ham sexet Dave Thomas fra Wendy's. - Synes du det er sexet? - Ja, især hvis du bare ser på hans ansigt. - Jeg finder det udtryk, især ved siden af ​​den ene halvdel af oksekød, bare lidt foruroligende.

Men jeg fortæller dig hvad, jeg finder hans rykkede --- Meget mere variation i nedskæringerne. - Gør det svært, wow. Det er godt tørret kød. - Det er krydret. - Mand! Det er det næste niveau, hvad hedder han? - Charlie Mirarchi. - Stykket var som en bøf i en restaurant. Det var bare sådan, jeg mener, det var så ømt. - Og smagen forventes, det er det ikke, åh det er underligt. - Jeg troede, du ville sige udsøgt. - Også udsøgt. - Forventer, hvad der ikke er, d Jeg kan ikke stole på mig selv, men. - Jeg mener, selvom jeg har prøvet Jack Links --- Jeg kan ikke stoppe med at spise det.

Jeg mener, det er så meget bedre - rip noget af det - jeg troede ikke, du kunne være mere øm end jacklinkene, men det er næsten dobbelt så ømt - jacklinks smager stadig godt, men det er, se, jeg ville sige gourmet. Country Archer. De blev grundlagt i 1977 det år, jeg blev født, og jeg vidste ikke engang om det - Sæt det på nummer et - Jeg skulle vide om alt fra det år, jeg blev født - Det betyder i øjeblikket, vi har Country Archerat i Oksekødshøvdingen Zone, men vi har endnu et forsøg. (optimistisk musik) - Og endelig har vi Chef's Cut Jerky.

I 2004 var kok Blair BJ Swiler caddie for manden ved navn Dennis Ridell på golfbanen. Jeg ved ikke, om jeg skulle vide, hvem Dennis Ridell er, men tilsyneladende var det så godt, at da han gav ham sin berømte hjemmelavede oksekød , han fik en, der blev født. Og nu har vi det her i en meget lille taske. - Jeg har været fan af Chef's Cut. - Virkelig? Hvordan ved du det? Du rykkede af uden mig. - Når du ser på det, ser det anderledes ud, det er som i den råeste form --- Wow, det er bare underligt, men jeg tror, ​​det kan være godt, det er som om det ville være et stykke oksekød på en --- Det er som om oksekødet lige er vokset i en pose - Åh, vent et øjeblik - Lad mig prøve det - Det er så ømt! - Ikke så ømt som Country Archer - Uh-uh, tænk igen, ven - Bring det tilbage - Det er som bare at lægge et stykke oksekød på et bræt og lade det tørre - jeg mener, jeg ved, det er alt sammen ryk, men. - Det er vådere. - Men ømhed og tørhed er forskellige ting. - Ja, så det er bestemt tørrere end bueskytten. - Først tog du næsten alt.

Jeg har nogle, jeg har fundet nogle. - Jeg ville bare vise folk. - Først med det samme --- Og jeg går frem og tilbage. - Begge er de bedste to.

Jeg tror ikke, jeg har et spørgsmål i mit hoved - Der er et spørgsmål i mit hoved, når det --- Det siger, 'Det er som en bøf i en pose.' Sagen, du kan ikke lide bøf, hvilket er en interessant ting, og det vil være meget lig bøf. - Det falder sammen, det kan jeg ikke lide.

Det faktum, at det er som en flok? lavet af små stykker. - Vi havde meget ryk. Jeg mener, jeg havde min anbefalede dagpenge. - Du har en Jack Link, du har en Jack Link, du har en Chef's Cut, og så har du Country Archer.

Nå, hvad angår smagen. - Det er ikke let. Det er et hårdt job. hvilken rykkende er den bedste? Vi må få det rigtigt. - Jeg tror, ​​vi ved, at vores valg er Jack Links. så det er det billigste at være med i løbet - Jack Links falder for mig af en klippe sammenlignet med disse to top.

Det er ikke engang eksternt i det samme område - jeg tror, ​​vi flytter det ned, og så prøver vi at vælge mellem disse. - Her er hvad jeg vil sige. Det er næsten lige så glat som om det grænser op til noget andet.

budget landevejscykel

Og jeg tror for rykkede mennesker, jeg tror, ​​du vil have noget, der stadig holder op som rykkende - kokkens snit er tørre, smagen er mindre klassisk rykkende, men --- det smager bare som et stykke bryst på et bræt og tørret, hvilket er meget, meget godt, men det bliver næsten ikke ryk. Jeg tror, ​​jeg kommer derhen, hvor du skal hen, jeg tror, ​​jeg er på den samme vej - mine damer og herrer, vi er glade for at krone Country Archer som oksekødshøvding og bedste rykkede. Og det var ikke let.

Råb til Jack og kokken. - Men det er godt ryk, jeg mener, det er utroligt ryk, det bare, jeg mener, du behøver ikke engang at tage på en udflugt for at komme derhen. Bare gå i butikken og hent det.

Ikke en sponsor, men måske skulle det være dig, vi er her, vi venter, Country Archer. Vi vil endda ryste Daves hånd, eller hvad som helst han hed, Celestino, han er sandsynligvis død, vi har ham på showet - Sexy Dave, Oberto! (Italiensk musik) Du ved hvad du skal gøre. Klik på klokken og ved, hvad klokken er - Dette er Steven fra Springfield, Missourian.

Dette er frisklavet ko-tunge, og det er tid til at dreje myticitetens hjul - Lingua, meget, meget velsmagende, meget øm. Okay, klik på linket ovenfor for at se, hvordan vi prøver at finde ud af, hvilke dele af kroppen vi rører ved en Slim Jim. Dette er min skulder i Good Mythical More. - Og for at finde ud af, hvor myticitetens hjul vil lande.

Bring os til din mur. Rhett og Link plakater er nu tilgængelige på mythical.com.

cykel knævarmer

Hvor meget oksekød er for meget?

American Heart Association anbefaler ikke at indtage mere end 2.300 mg natrium om dagen, men ideelt set ville folk begrænse deres indtag omkring 1.500 mg. Afhængigt af mærke og smag, en 1 ounce servering afrykkendehar ca. 300-400 mg natrium.1. september 2020

Hvad er det mest usunde kød at spise?

Generelt rødkød(bøf, svinekød og lam) har mere mættet (dårligt) fedt end kylling, fisk og vegetabilske proteiner såsom bønner. Mættet og transfedt kan hæve dit kolesterol i blodet og gøre hjertesygdomme værre.26. mar 2017

I dagens artikel skal vi tale om de fire sundeste typer kød, du kan spise. Kød er blevet dæmoniseret og forkert i de sidste par årtier, så forbindelsen mellem kød, der forårsager sygdomme som hjertesygdomme og tyktarmskræft, er i bedste fald svag, men det er stadig nok til at slukke for de fleste af os fra kød og rødt kød Især vestlige lande spiser mindre kød end nogensinde før, men på en eller anden måde øges de sygdomme, som kød får skylden for, kun. Sandheden er, at kød er ekstremt nærende og godt for vores helbred, det indeholder flere vitaminer og mineraler, som vi ikke kan få nok af fra planter alene, hvilket gør det til en vigtig del af vores kost.

Men sandheden er, at noget kød er sundere end andet kød, så i dagens artikel skal vi gennemgå de fire sundeste typer kød, du kan gøre, hej folk er velkomne tilbage til min kanal, hvis du er ny her, jeg hedder kait , jeg er en sundhedscoach, og jeg sender artikler om næringsstoffer med højt fedtindhold næringsstof, hvis du kan lide denne artikel, så giv det tommelfinger op, del dem gerne og abonner og følg mig på instagram, twitter og facebook, hvor jeg deler nye indlæg hver dag som jeg kan lide Begyndelsen af ​​denne artikel sagde: Kød blev falsk dæmoniseret i årtier. En af de oprindelige grunde var, at det indeholdt kolesterol, og man troede, at dette diætkolesterol ville hæve vores kolesterol i blodet og forårsage hjertesygdomme. Det viser sig, at kolesterol i kosten har ringe effekt på vores kolesterolniveauer i blodet og producerer over 70% af kolesterolet i vores blod og justerer denne procentdel til det beløb, vi indtager fra mad.

Når vi spiser mere kolesterol, producerer vores kroppe mindre, og når vi spiser mere kolesterol, producerer vores kroppe flere blodniveauer, når madkolesterol øges eller mindskes, selv i henhold til amerikanske kostretningslinjer, deres anbefaling om at begrænse madindtagelse til at tabe kolesterol i 2015.

Hvis du vil vide mere om kolesterol og dets rolle i vores helbred, uploadede jeg en artikel om emnet i sidste uge, der giver mere klarhed. Den anden hovedårsag til, at kød betragtes som usundt, er fordi det indeholder mættet fedt, men det diætfedt, vi spiser, betyder ikke fedt i vores blod, som det får skylden for. Der er voksende beviser for, at mættet fedt ikke er årsag til sygdom, men faktisk gavnligt for vores helbred.

Kød er også en overlegen proteinkilde ved sammenligning. Hvis du dyrker proteinkilder som bønner og bælgfrugter, kan du ikke kun få mere protein med færre kalorier, men selve proteinet er mere biotilgængeligt, og vitaminerne og mineralerne i kød er mere biotilgængelig også. Tag vitamin A for eksempel, mens de forskellige versioner af dette næringsstof ofte klumpes sammen.

De er faktisk virkelig forskellige beta-caroten, som skal være form af vitamin A i planter, planter omdannet til retinol, så kroppen kan bruge det. Den hastighed, hvormed vi kan udføre denne konvertering, er meget langsom, idet over halvdelen af ​​denne befolkning har en genmutation, der signifikant nedregulerer denne konvertering. Retinol er en form for A-vitamin, der kun findes i fødevarer af animalsk oprindelse, og da det allerede er forudkonverteret kan vi indtage og bruge mere af det, men lad os gå videre til de fire sundeste kød alligevel komme, som du kan spise og blive til slutningen, fordi jeg tror nummer et måske overrasker dig fire oksekød lad os starte med oksekød som jeg nævnte tidligere at især oksekød er blevet falsk dæmoniseret i årtier, fik vi at vide at vi skulle skære det ned til fordel for slankere kød som kylling, men sandheden er, at oksekød En af de bedste typer kød er det kød, du kan spise , der er ni essentielle aminosyrer, som vi alle har brug for dagligt for optimal sundhed.

Oksekød og alle andre typer animalsk protein betragtes som komplette proteinkilder, da de indeholder alle ni essentielle aminosyrer i afbalancerede mængder. Vegetabilske proteiner betragtes som ufuldstændige og skal kombineres for at få alle de essentielle aminosyrer i den rigtige mængde protein, du kan få i en ounce bøf, det er kun 180 kalorier, men protein er ikke den eneste grund til, at det er oksekød er fantastisk Køer er drøvtyggere, hvilket betyder, at de har fordøjelsessystemer designet til at udvinde næringsstoffer fra planter. Fødevarer fermenteres i en specialiseret mave før fordøjelsen som mennesker. Hvis vi spiser de samme planter, som køer spiser, får vi muligvis ikke den samme ernæringsværdi, fordi vores fordøjelsessystemer ikke var designet til at gøre det, men her er den seje ting om alle de næringsstoffer, som køer fik ud af deres komplekse fordøjelsessystem, videregives til os, når vi spiser deres kød nu, med hensyn til om du har brug for at spise 100 græsfodret oksekød r dette er et meget debatteret emne med hensyn til ernæringsværdi , de er temmelig ligefrem græsfodret oksekød er lidt mere nærende, men forskellen er ret lille, der er andre grunde til at gå til græsfodret oksekød og personligt prøver jeg at få 100 græsfodret oksekød fodret, når jeg kan, men sandheden er, at de fleste køer nu tilbringer det meste af deres liv på græsgange, hvis dit budget er 100% græsfodret bark r har.

Vælg selvfølgelig, at der er nogle rigtig overkommelige muligheder, der dukker op og besøger eatwild.org-webstedet, når du er i Nordamerika, der sætter dig i kontakt med lokale gårde. Der er også en slagterbutik og rigtige lokale, hvis du er i USA eller Canada.

Opdrættet kød, men hvis dit budget ikke er fodret med græs, skal du ikke føle dig skyldig i at købe # 3 konventionelt Oregon-kød. Dette er en lidt bredere kategori end nogen bestemt type kød, men jeg måtte medtage slagteaffald i denne li. Især orgelkød og dyrelever er ekstremt nærende.

De er de mest nærende fødevarer på markedet med hensyn til biotilgængelige vitaminer og mineraler. Oksekød lever for det meste alt andet ud af vandet, men nyrer, hjerte milt og andre organer er også gode nu. Årsagen til, at jeg ikke slagtes slagteaffald på denne liste som nummer et, er fordi du kun spiser dem i små mængder har brug for drage fordel af det.

En til to små portioner lever om ugen hjælper med at maksimere din diæt. Ingen fan af smagen af ​​leveren, du kan male den op og blande den med hakket oksekød. Lav burgerkager, og det er en nem måde at skjule det i din mad og ikke engang mærke til det.

Den anden mulighed er at tage oksekødskapsler for at nævne denne mulighed, fordi jeg bliver spurgt hele tiden, når folk ønsker at spise lever for dens ernæringsmæssige værdi, men bare ikke kan tåle smagen, hvis de tager seks oksekødskapsler om dagen svarende til det er ikke omkring en Spiser op til to portioner oksekødlever om ugen Det mærke, jeg har brugt i de sidste par år, har været prærieernæring, og jeg kan virkelig godt lide dem, fordi alt er lavet i Australien fra det fineste oksekød, og de er lille familie virksomheder, der ejes af pensionerede landmænd. De begyndte at fremstille dette produkt, fordi de oplevede fordelene ved oksekødlever for sig selv og ønsker at gøre dem mere tilgængelige, men ja, hvis du vil prøve dem, vil jeg linke produktet i beskrivelsesfeltet nedenfor med en kode for at øge ti procent spar nummer to laks af en eller anden grund, fisk betragtes ofte ikke som kød, hvilket jeg finder underligt, men i dag betragter vi det som kødlaks er en fedtet koldtvandsfisk, og disse fisketyper er en af ​​de rigeste kilder til omega-3 fedtsyrer, og det is Det er vigtigt at bemærke, at formen af ​​omega-3 i fisk er den bedste form, du kan indtage. Typen af ​​omega-3 i nødder og frø er faktisk forløberen for det ultimative næringsstof.

Hvis du indtager det i denne form, skal din krop konvertere det, og denne konverteringsproces er meget dårlig. Den slags omega-3 fedtsyrer, der findes i fisk som laks, er allerede omdannet, så du kan bruge flere af dem, og omega-3 er virkelig vigtigt for vores hjernes sundhed, hjertesundhed og også vores fælles sundhed. Som nævnt tidligere er ernæringsforskellen mellem græsfodret og konventionelt oksekød ikke så stor, men når det kommer til laks, er forskellen mellem vildtfanget og opdrættet oksekød vigtigere, så i dette tilfælde vil jeg opfordre dig til at gå vild- fanget, hvis du nu bor i et land, hvor det ikke er så let at få vildfanget laks.

For eksempel bor jeg i Australien, og stort set al den friske laks opdrættes desværre en anden mulighed er at købe den på dåse. Du kan købe dåse laks fanget vildt her, og hvis du virkelig ikke kan finde det, er andre sammenlignelige muligheder sardiner, makrel, sild og ansjoser nummer et lam som køer får er drøvtyggere med evnen til at fermentere deres mad, før de fordøjes. Dette gør lam meget lig oksekødsdiet.

Forskellen mellem lam og oksekød er, at lam i nogle lande opdrættes næsten udelukkende på græs kun opdrættet på græs og aldrig i opfedning. Det er lettere at købe lam af god kvalitet end oksekød de fleste steder, men selvom det er færdigt i master, det er stadig meget nærende. Lam er også en af ​​de bedste kilder til stearinsyre, en type mættet fedt, der er kendt for sine sundhedsmæssige fordele. Stearinsyre findes i fedtet hos dyr og fedt fra nogle planter. Stearinsyre har været forbundet med vægttab i en undersøgelse hos mus, nedsat blodtryk, forbedret hjertefunktion Når de blev fodret med enten stearin-linolsyre eller en oliesyreforstærket diæt, fandt forskerne, at stearinsyregruppen reducerede visceralt fedt med 70 procent sammenlignet med andre grupper, konkluderede undersøgelsen, at stearinsyre var i mad, der reducerer visceralt fedt, blodsukker og leptinniveauer er mine fire sundeste kød at spise nu, inden vi lukker.

Jeg vil kort tale om svinekød og kylling, og hvorfor de ikke kom på listen, selvom jeg ikke synes, at svinekød og kylling skal undgås helt. Der er et par grunde til, at jeg ikke inkluderede grise og kyllinger som ingen. Et andet fabriksdyr, og desværre under dårligere forhold end oksekød får de ofte kun fodret med majs og soja, hvilket adskiller sig fra deres naturlige diæt på grund af dette svinekød, og kyllinger har meget mere omega-6 end hvad der er ideelt. For meget omega-6 i vores kost er inflammatorisk, og desværre spiser de fleste af os allerede for meget p.

Kilden til omega-6 i vores kost er vegetabilsk olie, som er usund af flere grunde, men en af ​​dem er omega-6 i din kost sandsynligvis okay. Selvfølgelig kan du købe svinekød og kylling i græsset. Dette er en bedre mulighed, men hvis vi sammenligner næringsværdierne for disse dyr med dem, jeg nævnte tidligere på min liste, skal du ikke sammenligne oksekødsbiprodukter, laks og lam, svinekød og kylling alligevel, det er alt, hvad jeg har til dig i dag Jeg håber, du kunne lide denne artikel.

Jeg ville være glad, hvis du kommenterede mere. Dette vil give min artikel til flere mennesker, YouTube anbefaler det mere, så ja, hvis du efterlader en kommentar, sætter du virkelig pris på det. Hvis du kunne lide denne artikel, vil du også kunne lide min artikel om artiklen De fem vigtigste fødevarer at tabe sig Du kan tjekke det her, hvis du vil indhente min seneste upload. Du kan finde det her, og hvis du vil tjekke mine keto- og kødædende diætcoaching-programmer, kan du finde det her tak igen gutter, vi ses næste gang farvel

Hvorfor er ryk så dyrt?

Bøfrykkendeerdyrtpå grund af rå oksekødsomkostninger, ingredienser af høj kvalitet, ikke-automatiseret forarbejdning, krævet tid og energi og dehydrering. Til oksekødrykkendeentusiaster, der ulver ned ad en pose på få minutter, oksekødrykkendekan være en virkelig kostbar vane, som rejser spørgsmålet ved hånden.8. maj 2018

Hvad er det bedste kød til fremstilling af oksekød?

Detbedstudskæringer afkødtiltørret køderTopRound, Bottom Round, Lifter and Pectoral, men en række nedskæringer kan bruges som Flank Steak og Skirt Steak. Disse nedskæringer afbøfafkryds alle felter fortørret kød—Økonomisk, mager og fuld af smag.2. jul. Okt 2018

Er oksekød rykkende højt i sukker?

SukkeriTørret kød

Det gennemsnitlige beløb påsukkerpr. portion serverede 4,6 g (Høj: 9 g, lav: 0 g). Vi er alle for en lidt afbalanceret sødme i voresrykkende, menrykkendemed 9 g pr. portion føles som overkill.
2. nov. Feb 2020

Er det dårligt at spise oksekød jerky hver dag?

Kort sagttørret køder en sund snack, den bedst indtages i moderation. Det meste af din diæt skal komme fra hele, uforarbejdede fødevarer. Selvomtørret køder sund, undgåspisefor meget af det, da det er højt i natrium og kan komme med de samme sundhedsrisici, der er knyttet tilspisebehandletkød.13. mar 2020

Er det OK at spise oksekød jerky hver dag?

Kort sagttørret køder ensund og rasksnack, det er bedst forbrugt i moderation. Det meste af din diæt skal komme fra hele, uforarbejdede fødevarer. Selvomtørret kødersund og rask, undgåspisefor meget af det, da det er højt i natrium og kan komme med de samme sundhedsrisici, der er knyttet tilspisebehandletkød.13. mar 2020

Hvor ofte skal du spise ryk?

American Cancer Society anbefaler at begrænse dit indtag af rødt og forarbejdet kød som oksekødrykkende. Det er fordi Verdenssundhedsorganisationen har konkluderet detspise50 gram forarbejdet kød hver dag (ca. 2til3 store stykkerrykkende) øger din risiko for tyktarmskræft med 18%.

Hvad er de sundhedsmæssige fordele ved oksekød?

Sådanne produkter indeholder ikke sukker / kulhydrater. Det er også muligt at købe ryk, lavet med slankere kød, der har et lavere fedtindhold. Oksekød er en god kilde til B-vitaminer og cholin. Det indeholder især vitamin B12. Oksekød er en betydelig kilde til zink, fosfor, jern og kobber.

Er det okay at spise for meget oksekød?

Det meste af din diæt skal komme fra hele, uforarbejdede fødevarer. Selvom oksekød er sundt, skal du undgå at spise for meget af det, da det indeholder højt natriumindhold og kan have de samme sundhedsrisici, der er forbundet med at spise forarbejdet kød. Det er ikke svært at lave dit eget oksekød rykkende derhjemme.

Hvilket er sundere havsalt eller peber ryk?

Græsfodret oksekød er et sundere valg, da det har en tendens til at være lavere i alt fedt - men højere i sunde omega-3'er end kornfodret oksekød. 1 En pakke med The New Primal's Sea Salt & amp; Peber jerky har 220 milligram natrium og 22 gram protein.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Tour de France etape 19 resultater - Sådan løses

Who won the Tour de France Stage 19? Soren Kragh Andersen

Australsk vinder i Tour de France - besvare spørgsmålene

Har en australier nogensinde vundet Tour de France? Cadel Evans blev Australiens første og eneste vinder af Touren i 2011.

BBQ tour de france - besvare spørgsmålene

Er Cavendish i Tour de France 2021? Tour de France cykling 2021 - Trin 10 - Mark Cavendish sikrer 33. Tour etape sejr for at komme tættere på rekord

Tour de france sceneprofiler - Komplet manual

Hvor mange er der i Tour de France? Gennemsnitlige værdier Tid3: 51: 32 timer Effekt 246,0 wattHjertefrekvens153,0 / minHastighed43,03 km / tKadens79,0 / min

Elektrisk cykel Frankrig - hvordan man håndterer

Er elektriske cykler lovlige i Frankrig? Så snart den elektriske cykel overskrider den lovlige grænse på 25 km / t, betragtes den ikke længere lovligt som en elektrisk cykel, men som en hurtigcykel i Frankrig. Sidstnævnte, hvis hastighedsgrænse er begrænset til 45 km / t, er underlagt forskellige regler.

Tour de france tal - hvordan løser du det?

Hvordan tildeles numre i Tour de France? Den første del af et løbenummer tildeles af løbets arrangører, mens den anden del vælges af holdet. For at være 51 skal du være leder af holdet givet den sjette kaj i løbet. Ni ryttere pr. Hold betyder, at ingen bærer en hagesmæk, der slutter med nul.