Vigtigste > Fødevarer > Er korn sundt - svar på problemerne

Er korn sundt - svar på problemerne

Hvad er det sundeste korn at spise?

Den 15Sundeste kornprodukterDu kanSpise
 1. Havre. Havre er ennærende kornvalg.
 2. DIY Mysli. Mysli er begge ensund og raskog lækker typekorn.
 3. Hjemmelavet Granola.
 4. DIY kanel crunchKorn.
 5. Kashi 7 fuldkornklumper.
 6. Post Foods drue nødder.
 7. Bobs Røde Mølle Paleo-Style Mysli.
 8. Ezekiel 4: 9 Spirede kornKorn.(glad popmusik) - Hej Munchies, og velkommen til kanalen, når du er ny. Jeg er Alyssia, og i dag taler vi om en af ​​mine yndlingsfødevarer, og jeg tager en af ​​jer, hvis du ser: korn! Under min rejse ind i voksenalderen og arbejdet med mit sunde forhold til mad vågnede jeg næsten hver dag og spurgte mig selv: 'Kommer den dag, hvor jeg bare ikke vil have korn?' Og ikke kun korn, men de sødeste, sødeste korn, som jeg elsker så meget som Cinnamon Toast Crunch, Cap'n Crunch, Golden Grahams eller Fruity Pebbles. For at være ærlig er jeg ikke kræsen.

Hvis der er en sukkerholdig korn foran mig eller i huset, bliver den spist Som vi ved, er sukker som en integreret del af vores daglige kost langt fra ideel. På dette tidspunkt er de fleste mennesker klar over, at vi skal forsøge at reducere eller begrænse sukker, især tilsat sukker, hvilket er det meste af, hvad korn indeholder. For at være ærlig laver jeg ikke denne artikel for at fortælle dig, hvilke korn der er sunde.

Jeg antyder ikke, at disse er sunde eller rene eller noget, der bør eller ikke bør være en del af din daglige diæt. Jeg har prøvet at vælge muligheder, der ikke ligner skildpaddemad eller smager som træbark. (dramatisk musik) I slutningen af ​​dagen vil alle vide, hvilke korn der er de sundeste, men alt hvad jeg kan gøre er at give dig statistikken og lade dig beslutte.Disse er stadig forarbejdede fødevarer. Nu er der intet træ i naturen, der dyrker korn. Det er gjort til den delikatesse, det er, og der er bare ingen at få det. Da de fleste mennesker er optaget af sukker, har jeg samlet en liste over korn, der vilkårligt har seks gram sukker eller mindre total sukker, ikke bare tilsat på grund af alt påvirker vores blodsukker.

Seks gram sukker er en og en halv teskefuld eller en og en halv sukkerpakker eller sukkerterninger. Af hensyn til klarheden anbefales det ikke at tilføje mere end seks teskefulde sukker om dagen. Og mindre er naturligvis altid bedre.

For et perspektiv på, hvordan de fleste mennesker spiser for meget, spiser vi den gennemsnitlige mængde sukker 19 teskefulde om dagen. Så de seks gram pr. Portion, vi bruger i dag, det vilkårlige antal, er omtrent en fjerdedel af det samlede anbefalede daglige indtag for tilsat sukker. Okay, jeg har talt længe nok, lad os komme ned på listen, jeg har forsøgt at finde nogle mere verdslige og almindelige muligheder samt nogle af de tilsyneladende sundere eller renere muligheder, du kan få i en almindelig købmand , ikke specialbutikker online.Lad os starte med dem, du måske genkender. Seks gram sukker, vi har et par. Honey Bunches of Havre og Quaker Original Life indeholder begge seks gram sukker til en tre-fjerdedel kop servering.

Husk, at serveringsstørrelser er vilkårlige, og hvad der virkelig betyder noget, er, hvor meget du spiser. De fleste mennesker spiser ikke tre fjerdedele af en kop korn. Jeg spiser sandsynligvis mindst det dobbelte, når jeg vil have det, hvilket betyder en halv kop, hvilket betyder 12 gram sukker Se, hvordan dette kan tilføje.

Du er nødt til at læse etiketten for at være sikker, og du skal være opmærksom, og hvor meget du spiser for at det betyder noget i første omgang. Begge muligheder indeholder også hvede, så de er ikke glutenfri. Men for at være ærlig, hvis du er bekymret for disse glutenfri, medmindre du er cøliaki eller ved, at du er glutenfølsom, ville jeg være mere bekymret for sukkeret end gluten.Det vil have større indflydelse på de fleste af os. Multi Grain Cheerios indeholder også seks gram sukker, men serveringsstørrelsen er nu en kop, stadig ikke nok for mig, men vi fortsætter, du kan se, hvordan det betyder, at du kan få lidt mere korn til samme pris på sukker , og denne er faktisk glutenfri. Crispix Original indeholdt fire gram sukker til en servering på en kop.

Åh, jeg elsker Crispix så meget. Så hold dig til dette serveringsstørrelseskoncept et sekund, når jeg har en og en halv kop Crispix, som for mig mere er en normal serveringsstørrelse, til sidst har jeg seks gram sukker sammenlignet med de 12 gram sukker, når Jeg har den samme serveringsstørrelse af honning Bunches of Oats eller Quaker Origi. Jeg har ikke noget liv.

zwift cykel

Hmm

Hmm

Lad det marinere. Vasker til tre gram sukker pr. Portion, almindelig kix. Men hvad er bedre, serveringsstørrelsen er nu en kvart kop.

Så mere müsli og mindre sukker; hvad en sejr. Disse indeholder ikke glutenholdige ingredienser, men er ikke certificeret glutenfri. For de fleste af os betyder det ikke noget.

Rice Chex indeholder kun to gram sukker til en person kop servering. Nå, de er ikke en sød granola i sig selv, men de har en naturlig sødme, der stadig kan tilfredsstille den granola-kløe. Og den sidste i den almindelige granola er regelmæssig Cheeriosat, et gram sukker til en kop.

Selvfølgelig er det ikke en sød mysli. Men som en elsker af sød granola må jeg sige, Cheerios ved, hvad de laver, fordi disse er gode selv uden sukker. Så velsmagende som de er, er jeg sikker på, at nogle af jer har læst, at Cheerios og mange andre morgenmadsprodukter stadig indeholder glyphosat, en kræftfremkaldende ingrediens i Roundup-herbicidet.

Men husk, jeg fokuserer kun på sukker i denne artikel. Jeg hævder ikke, hvilke der er sunde, og hvilke der er relative. Okay, jeg kunne have tilføjet flere som Rice Krispies, Corn Chex osv.

Jeg prøvede at vise dig en række her. Jeg kunne ikke vise det hele, men jeg vil give dig 17 specifikke eksempler her, så du kan føle dig sikker, når du går ind i butikken, læser etiketten og træffer det rigtige valg for dig, ja, en ting mere at husk: seks gram er virkelig et vilkårligt tal, som jeg valgte at have en struktur. Nummeret seks har ingen magi.

citroncykler

Som jeg sagde, er det en fjerdedel af den anbefalede daglige tillæg for tilsat sukker. Jeg kunne have valgt syv, otte eller 10 gram, men jeg var bare nødt til at vælge noget. Hvis du vil have flere detaljer om de specifikke statistikker over sundere korn, skal du tjekke min ældre artikel om korn samt min artikel om Crazy Sugar Comparisons.

Dette vil alvorligt blæse dig væk. Begge er knyttet sammen i beskrivelsen. Hvis du kan lide denne episode og vil have mere, håber jeg, at du abonnerer og ringer på klokken for at få besked.

Jeg har flere instruktionsartikler som denne, der er linket i beskrivelseslinket. På de tilsyneladende sunde kornmærker. Hvad jeg vil sige en mai Forskellen mellem de almindelige mærker og de tilsyneladende sunde mærker er, at disse tilsyneladende sunde mærker har en tendens til at være noget, der er renere, hvilket betyder, at de generelt bruger færre ingredienser, bruger færre konserveringsmidler og bruger mere naturlige kilder til sukker, når Brug af sukker Mærker er normalt lavet med flere tilsætningsstoffer, og kvaliteten af ​​ingredienserne er ikke så meget prioriteret.

Så lad os starte øverst med de tilsyneladende sundere mærker. Med seks gram sukker har mors bedste korn en havre- og honningblanding, som jeg virkelig bare prøver at være havregryn. Det er seks gram sukker til en trekvart kop servering.

Dette mærke har nogle få sorter granola, men de fleste af dem havde den samme mængde sukker som den almindelige super sukkerholdige granola, du har brug for for at læse disse etiketter. Og husk, selvom ingredienserne kunne være lidt mere tankevækkende, er sukkeret i denne skål, der påvirker dit insulin- og blodsukkerniveau, lige så meget det samme som de almindelige honningbunker af Oatsor eller Quaker Life. Så gør dig ikke klar, hvis du spiser mainstream-mad i stedet, og tro ikke, at du får det bedre at spise dette, fordi de i det væsentlige vil påvirke vores kroppe det samme.

Efter min mening smager moren bedst - Version lidt mindre forarbejdet og lidt mindre sprød. Men kom nu, er det ikke det, korn smager godt? Alligevel er det vigtigt at huske, at alt dette er forarbejdede fødevarer. Jeg ved, de er en del af vores liv.

Det er hvad det er. Men efter min mening og mit personlige mål for min egen krop er at spise mindre af det. Det betyder ikke at undgå dem helt, men at rive dig selv over det eller det, fordi et gram sukker eller et konserveringsmiddel er lidt spild af energi.

Jeg vil bruge denne energi til gradvist at bevæge mig væk fra forarbejdede fødevarer i stedet for at stresse mig selv og sidde fast i de små detaljer, når der virkelig ikke er nogen, der serverer mig. Okay. Selv med seks gram sukker til to tredjedele af en kop fik vi Nature's Path Crunchy Vanilla Sunrise Cereal. (sukker) For at være ærlig har Nature's Path så mange kornarter, der ser næsten identiske ud, at det var lidt overvældende.

Jeg ved ikke, hvad der smager godt, eller hvad forskellen egentlig er, men de har nogle muligheder med mindre sukker. Du er nødt til at læse etiketterne. Disse er glutenfri og smager ret godt.

dyreste cykel

De har en subtil ristet vaniljesmag. Der er også dette blåbær / vanilje polære pust fra Love Grown-mærket, der er ret sejt, fordi de bruger bønner som hovedingrediens. Jeg vil sige, at dette mærke virker meget fokuseret på at foretage faktisk ændring med forarbejdede fødevarer i stedet for at få dig til at tro, at de foretager en ændring som nogle af disse andre tilsyneladende sunde mærker.

For en kop af det får du seks gram sukker og er drevet af bønner, helt glutenfri. Disse smager næsten som Trix. Det bruger naturlige smag, men smager faktisk lidt kunstigt.

Det er ikke alt for sødt, men det er ret godt, især med mælk. Kashi kanel French Toast Cereal indeholder også seks gram sukker til en tre-fjerdedel kop servering. De er ikke certificeret glutenfri, men de ser kun ud til at have glutenfrie ingredienser, der faktisk smager lidt som æbletærte.

Nu er der ikke noget æble i det, men det er næsten som den varme kanelbid, der minder dig om ferien, og den har en god knas. Barbara's Spoonfuls Multigrain Muesli er heller ikke glutenfri, den har kun fem gram sukker pr. Tre fjerdedele af en kop. Det er omtrent lige så sødt som Life-Müsli, men smager lidt hvedere og mere naturligt.

Barbara's Original Puffins, som faktisk er super gode, er for kun fem gram sukker pr. Tre fjerdedele af en kop. Disse er desværre ikke glutenfrie, men Barbara's har en række lundefugle i Multigrain og Honey Rice, der begge er glutenfrie og indeholder seks gram sukker i samme serveringsstørrelse. Men jeg må sige, at jeg er en stor fan af lundefugle.

Dette er en af ​​de tilsyneladende sunde, der faktisk smager som almindelig granola; en god let knas og fin struktur og sødme. Nature's Path Honey'd Corn Flakes er kun fem gram sukker pr. Kop og er glutenfri. De er lidt søde, ikke overvældende, ikke rigtig så søde som honning antyder.

Der er også majsflager, der er sødet med frugtsaft. Så teoretisk super cool, men for at være ærlig smager de ikke rigtig søde, når du prøver dem, i det mindste ikke sød nok for mig. De smager næsten ligesom en majsflager, så efter min mening bliver fire gram sukker pr. Kop spild af sukker, hvis jeg ikke rigtig kan nyde sødmen.

Tilbage til Barbaras mærke hopper vi på kun et gram sukker pr. En-tre-fjerdedel kop servering af disse økologiske brune ris chips. Så i det væsentlige er disse sundere ris-krispies. Hvad der gør mig vild med Rice Krispies er, at næsten ethvert mærke, tilsyneladende sundt eller ej, har sukker som en tilsat ingrediens, og du kan ikke engang få en smag for det og nyde det.

Men det var rart at se disse faktisk bruge frugtsaftkoncentrat i stedet for bare bordsukker. Jeg siger dig, læs etiketterne, fordi andre tilsyneladende sunde mærker af Rice Krispies også indeholder almindeligt gammelt sukker. disse smager ikke så godt som normale ris krispies, (griner), men hvad skal du gøre? Og sidst men ikke mindst, Barbara's Honest O's, AKA Organic Cheerios.

Kun et gram sukker pr. En to tredjedele af en kop, det er en større portion end normale Cheerios, kun en kop. De er glutenfri og igen ikke søde. Heller ikke så god som almindelige Cheerios.

De er lidt for lette at følge med, men de kan stadig være tilfredsstillende. Så hvad er det en for dig? er der en anden, der ikke er på listen, som du elsker? husk dette er bare en smag af, hvad der er derude, men pointen med denne artikel var at skabe bevidsthed gennem eksempler for ikke at fortælle dig at spise eller ikke, min personlige mening er, at korn ikke giver min krop den kvalitet, jeg ønsker det at være, så jeg fortsætter med at gå, i det mindste korn alene, så jeg vil ikke have det hver dag at spise, men du er nødt til at træffe det valg, der passer til dig. Jo mere bevidsthed vi har, jo mere kan vi træffe informerede beslutninger for os selv snarere end blindt at lytte til, hvad en person siger, eller en tilfældig genstand eller sundhedsanprisning på en kornæske. (griner) Kom nu.

Du fik det baby, du fik det Hvis du vil have flere artikler som denne, hvor jeg sammenligner mærker, så lad mig vide, hvad du vil se i kommentarerne nedenfor, og hvis du fandt denne artikel hjælpsom, håber jeg du vil dele den med en ven eller videre sociale medier. Hjælp mig med at sprede budskabet. Uddannelse er nøglen, jeg sætter pris på dig.

hvordan man bruger cykelshorts

Vi ses næste uge med en helt ny episode. Og husk, især når det kommer til korn, er det hele et spørgsmål om munch. (optimistisk popmusik)

Er det sundt at spise korn?

Klar til-spisemorgenmadkornkan skabe en bekvem ogsund og raskmorgenmad, især hvis den er lavet med fuldkorn, har lavt sukkerindhold og serveres med frisk frugt og fedtfattig mælk. Men sukkerholdigtkornder mangler fiber og protein kan forårsage en blodsukkerspids og styrt inden frokosttid.5. jan. 2017 nov.

Er korn dårligt for vægttab?

Det ser ud til at være effektivt på kort sigtvægttabog kan være rig på fiber og fuldkorn. Alligevel kan det også være højt i sukker og alt for restriktivt. Her er en omfattende gennemgang afkorn diætfor at hjælpe dig med at beslutte, om det er rigtigt for dig.27. aug 2019

Hvad er det værste korn til dig?

De 10Værste korn digKan købe i henhold til deres ernæringsmæssige
 1. Skat smager. For at starte listen, en af ​​deværste kornsom jeg opdagede er Kellogg's Honey Smacks.
 2. Trix.
 3. Kanel Toast Crunch.
 4. Oreo O'er.
 5. Kakao Krispies.
 6. Frugtløkker.
 7. Rosin Klid.
 8. Frugtfulde småsten og kakao småsten.

Vi har alle hørt, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, men den gennemsnitlige amerikaner spiser kun morgenmad tre gange om ugen - korn er en nem mulighed, men der er så mange muligheder, her er otte korn, at du ikke vil komme i modsætning til simple cheerios Hvis du spiser honning nutcheerios indeholder en bemærkelsesværdig mængde sukker beriget med honning og brunt sukker sirup, kun en kop granola har mere sukker end tre chips ahoy kiks honning nutcheerios har 10 gram mere sukker end almindelig cheerios , hvilket gør dette til en lækker version af originalen. New York Times rapporterer, at Honeynut Cheerios også er den stamme, som nogle forældre kan lide at købe til deres børn, mens de selv køber den enkle version, forudsat at den sukkerholdige honningversion i det mindste har tilsat vitaminer og mineraler, selvom dette er den mest populære morgenmad Korn i USA

Miljøarbejdsgruppen, en analyse viste, at en servering af kornet indeholder 20 gram sukker, siger rapporten, at spiser overskydende sukker kan øge dit ligesom fedme, type 2-diabetes kræft og hjertesygdomme, og at morgenmadsprodukter er den femte højeste kilde af tilsatte sukkerarter i kosten til børn under 8 år, der kun hænger bag iskager og småkager, mens Kellogg's Special K markedsføres som et sundt morgenmadsprodukter, de raffinerede korn og manglen på fiber gør det til et ikke så godt valg tilsat sukker i alt er 4 gram, og mængden af ​​protein er 7 gram, hvilket ikke lyder forfærdeligt, men ifølge den nøgne etiket markedsføres dette korns sundhedsanprisning primært uden fiber. Som mange andre er der 29 gram i alt af kulhydrater hos specielle kunder, de fleste spiser sandsynligvis mere end anbefalede portioner Special K er fedtfattig, hvorfra det hele Den sundhedsrelaterede markedsføring kommer, men alt det overskydende sukker i form af tomme kalorier kan vende i fedt, hvis du leder efter en rigtig sund korn, er det bedre at vælge en med masser af fuldkorn og lavt tilsat sukker, men hvis du kan lide speciel k, prøv måske lavere sukkerindstillinger i moderation eller i det mindste ved, at det er en godbid og måske ikke en sund start på dagen. Det er let at forstå, hvorfor økologiske produkter appellerer til forældre, der ønsker at give deres børn det korn, du tigger, men ønsker at sikre, at det ikke påvirker deres helbred negativt. Mange forældre tror måske, at deres børn foretrækker et bestemt korn på grund af dets smag, efter noget tilsat sukker, og påstanden på naturstiens hjemmeside er, at deres korn kun er lavet af naturlige ingredienser, men forældre kan føle sig fine, men mens de er organiske og GMO-fri, er deres panda-puff korn lavet med fuldkorns majsrørsukker , jordnøddesmør, sojaolie og havsalt fyldt, ligesom denne granola, der kun er lavet med sødet majs og sojaolie, er nærende tæt, måske synes ikke resten af ​​miljøbørneserien også at have mindre sukker og lavere konserveringsvariationer på nogle af populære morgenmadsprodukter nedenfor. Men det er også lige så tvivlsomt, at lemurerne Chokoladechokolader har smag og melasse med otte gram sukker til en tre-fjerdedel kopservering og Koalacrisp bytter brun rismel til thecorna.

Et bedre valg ville være Mesa Sunrise, der tilføjer hørfrø boghvede mel quinoa og amaranth majsbase med kun fire gram sukker pr. Tre fjerdedele kop servering på trods af det lave protein- og fiberindhold. Det er sandsynligvis ikke overraskende, at rhesuspust ikke er indbegrebet af sundhed - du skal sandsynligvis bare tage en kasse rhesuspuster fra din købmandshylde, hvis du planlægger at spise dem som en sukkerholdig snack eller dessert, de er ikke, hvad en ernæringsekspert vil kalde en sund morgenmad. Vi har alle formiddage, når vi bare længes efter en skål chokoladeagtigt jordnøddesmør sukker, der knaser, men du kan ikke lade som om det er godt for dig, uanset hvad din krop fortæller dig, og hvad du end er i natten før General Mills 'hjemmeside malede kost som et smukt billede ved at nævne, at den har ekstra vitaminer og 11 gram fuldkorn uden kunstige farver eller majssirup med høj fructose, men der er stadig majssirup og Hershey -Chokolade i blandingen, og weboplevelsen får det til at føles som ernæringsmærket camouflerer som sundt, hvilket får produktet til at se endnu mindre ud så godt De har slik til morgenmad Hun sagde ikke Candy Reese's hårde granola. Hvad rosinklid ikke er sundt er granola et sundt ry, men rosinklid faktisk har mere sukker pr. portion end frugtløkker med hele 17 gram, der er noget mindre tilsat sukker end den populære børns müsli, men det er lidt rosinbrandy til en mindre servering, noget af det sukker kommer fra rosiner, men der er også almindeligt hvidt sukker, brunt sukker sirup og malt smag i selve kornet, som sandsynligvis maskerer det ikke så naturligt lækre klid. Med 5 gram protein og 0 gram mættet fatraisin-klid er det ikke dårligt, men det er ikke adskilt. En særlig sund morgenmad, enten den bedste måde at spise rosinklid på, hvis du virkelig elsker det, kan være en lille servering med en af ​​dem med lavt sukkerindhold Kombination af morgenmadsprodukter, der er nævnt senere på denne liste eller bare tilføjelse af en håndfuld usødede rosiner til et af alternativerne, og det skulle gøre tricket, hvis du synes, disse farver er helt naturlige, så tænk igen, disse farvestrålende dem Ringe smager faktisk det samme de er pakket med røde 40 gule fem blå en og gule seks der ikke er der for at være sunde eller endda velsmagende navnet er faktisk frugtløkker med en dobbelt O, fordi der ikke er nogen rigtig frugt i dem, og de var blev sagsøgt flere gange af denne grund.

Andre ingredienser i frugtløkker inkluderer bta kontroversielle konserveringsmidler, der har et tilbud på friskhed, og de hydrogenerede olier, også kendt som transfedt og 12 gram tilsat sukker pr. Portion, ifølge skeen, 44 sukker efter vægt, ser det ud til at være, hvis din lokal købmand er grupperet med slikbarer, hvorfor er frugtløkker så populære? De er ikonisk farverige og lækre, og ligesom Reese's Puffs er der ekstra vitaminer sammen med god markedsføring for at kompensere for, hvad der mangler i resten af ​​produktet, men stadig ikke den mest nærende mulighed for en morgen kanel toast crunch er absolut lækker, men som ægte fransk toast, som du hælder kanelsukker over. Dette er mere en godbid end et næringsfyldt morgenmadsmåltid, der kan komme dig igennem morgenen uden sukker. Crash sukker er kilden til 28 kalorier i hver portion, og det er kun to gram protein og 2 gram fiber pr. Portion, hvilket betyder, at sukkeret er lige, skyder igennem dig uden at bremse.

Enkle sukkerarter som dem i Cinnamontoast Crunch har et højt glykæmisk indeks, og ifølge nationale sundhedsinstitutter skal du ikke spise for meget af dem i en enkelt session, da de kan køre dit blodsukker for højt. Alle disse sukkerarter ser ud som Cinnamon Toast Crunch korn på trods af at de tilsatte vitaminer og mineraler ligner mere slik end en mad, der ligesom de andre dårligt vurderede kornprodukter på denne liste ser ud til at fungere som en løsning på manglen på næringsstoffer. Dette er ikke en morgenmadsmulighed, som du skal spise regelmæssigt, især i betragtning af at der er så mange andre sunde og lækre morgenmadsrestauranter af høj kvalitet at vælge imellem, det er virkelig sødt, vi er virkelig søde og ja, du behøver ikke have morgenmad hver morgen ja, du kender den vanvittige søde mælk, der er tilbage, efter at din majs popsras har siddet i din skål i et stykke tid, du ved hvordan man kan nyde mælken efter formaling gennem de sukkerholdige majskugler, der skal kaldes dessert, mælken er som noget Christina Tosi fra Momofuku Milk Bar ville skabe, og alle ville passende spise som en anostalgisk godbid, ikke en sund morgenmad sammen med de andre korn med højt sukkerindhold på denne liste. Vores forældre skulle sandsynligvis ikke have købt dig, men du sandsynligvis altid have dem tigget om at lægge dem i vognen, hvis du tror, ​​at grunden til, at børn elsker dem, er sandsynligvis bevis for, at majsstopperne ikke er i nærheden af ​​sunde gram tilsat sukker, som indeholder både sukker og co rn sirup og kun 2 gram protein, med andre ord majspop kan hæve dit blodsukker og kan gøre dig sulten senere.

Disse havrefrie, glutenfrie klynger er toppen af ​​deres klasse for sprøde bid. De er bestemt ikke så knogletørre som nogle af de andre sundhedsmuligheder på denne liste, for lad os indse det, sund kost kan være hård, selvom det er mindre fiber end andre sunde granola-muligheder, så for en granola er det virkelig ikke Ikke så slemt Du får masser af knas fra blandingen af ​​nødder, majs og brune risbønner hirse og frø, og sødestofferne er rørsukker kombineret med ahorn og karamelliseret pærejuice. Der er kun syv gram sukker i en tredje portion af tranebær-mandel-ahorn smag smager sød og saftig og er også en perfekt topping til en hurtig dessert yoghurt parfaitin, hvis du foretrækker at gemme dine sødede crunchy fødevarer til snacks, og Treatskelloggs hele klidknopper er bestemt ikke så velsmagende som de elskede sukkerholdige korn på denne liste, men de var sandsynligvis ikke beregnet til, fordi de gør et forbandet job. For at blive citeret regelmæssigt, da hvedeklid er den første ingrediens, indeholder Tokellogg's 11 gram fiber i en servering af alle klidknopper, hvilket bare er under halvdelen af ​​dit daglige behov, hvis du er kvinde.

Husk, at en portion indeholder 1 3 kopper. Så hvis du spiser en hel kop, får du højst sandsynligt dine fiberbehov for dagen, men at spise en hel kop betyder også, at du spiser den daglige anbefalede sukkergrænse for kvinder, som er 24 gram - som alle er klidknopper langt over nostalgiske muligheder som Fruit Loops andreese's puffs når det kommer til sukkerindhold En anden ulempe ved disse knopper er, at der ikke er meget protein pr. portion, tre gram for at være præcis, for at holde dig mæt, så vi anbefaler at tilføje en servering med en granola med lavt sukkerindhold eller kombiner masser af bærnødder og frø for tekstursmag og glæde, for hvem vil spise klid til sjov Denne Kashi Seven Whole Wheat Puffed Cereal får en anstændig score på miljøarbejdsgruppens hjemmeside Det er ikke certificeret økologisk, men det har en rimelig mængde protein og fiber Det vil også være lavet af ikke-hård rødhvede brune ris havre byg rug boghvede og sesamfrø og er fuldstændig usødet i modsætning til mange andre kashiprodukter, herunder virksomhedens magre honning-mandel hør-crunch gra nola, der har 12 gram sukker pr. 3 4-kops servering, så det kan potentielt betyde 7. klasse - fuldkornspuffet korn er lidt kedeligt, eget men det virker godt for dig, så du kan spise en hel kop og en halv portion , hvad er? Meget større end de fleste andre korn uden hylden uden bekymring for at gå over til sukker, men hvis du leder efter smag, vil du måske tilføje noget frugtyoghurt eller lidt anden granola, de bliver bløde og grødet i mælk, så spis hurtigt, medmindre du kan lide din müsli blød, og hvis du vil have en sød godbid, er de syv fuldkornspustmüsli også gode til bagning i fuldkornsris krispie-godbidder, abonner snart på vores youtube-kanal og slå på klokken, så du ikke savner en enkelt

Er Cheerios sikre at spise 2020?

I2020,Cheeriosog honningmøtrikCheeriosblev tilbagekaldt, men ikke på grund af glyphosat. General Mills, det firma, der fremstillerCheeriosog andre populære morgenmadsprodukter, udsendte en tilbagekaldelse af de kornprodukter, der blev produceret på sit sted i Lodi, Californien, fordi hvedemel blev fundet i de produkter, der blev mærket som glutenfri.5. feb 2021

Er det OK at spise korn om natten?

Korn. Ikke allekornerdårligtvalg pånat, men hvis du erspiseen sukkerrig, lavt fiberindhold, så ødelægger du dit blodsukker. Du vil sandsynligvis vågne op med at sulte et par timer senere eller om morgenen på grund af overproduktion af insulin, som sukkeret udløser.22. jan. 2015

Kan korn gøre dig fed?

Alle vores typiske morgenmadsretter er grundlæggende sukker - ikke barekorn, men også donuts, boller, vafler, pandekager og bagels. Hvad der er endnu værre, nogle af disse indeholder det, vi kalder ”sødtfed. ” Det er den dødbringende kombination affedtog sukker / stivelse, der fører tilfedopbevaring og vægtøgning.30. apr 2018

Vil korn gøre dig fed?

Når du prøver at tabe dig,dukan nå for lavt kalorieindholdkornat starte din dag. Selvom disse morgenmadsfødevarer måske har få kalorier, er de ofte fyldt med tilsat sukker. Plus, mange kalorieindholdkornmangler protein og sundtfedtden hjælpduføler dig tilfreds.3. december 2018

Hvad sker der, hvis du spiser korn hver dag?

Start dagen med en høj-sukker morgenmadkornvil spikeditblodsukker og insulinniveauer. Et par timer senere,ditblodsukker kan gå ned, ogditkroppen ønsker et andet højt kulhydratmåltid eller en snack - hvilket potentielt skaber en ond cirkel med overspisning (5).13. mar 2019

sram rival vs styrke

Er det OK at spise Cheerios hver dag?

Cheerioskan være ensund og raskog nærende del af næsten enhver diæt, men det er vigtigt at afbalancere din diæt med andre næringsstoffer og øve moderation, hvis du foretrækker de højere sukkervarianter.26. maj 2020

Er det dårligt at spise Cheerios hver dag?

Cheerioser klinisk bevist at sænke kolesterolet. En klinisk undersøgelse viste detspiseto portioner på 1,5 kop dagligt afCheerioskorn reduceretdårligtkolesterol, når det spises som en del af en diæt med lavt indhold af mættet fedt og kolesterol. '13. maj 2009

Er det sundt at spise korn til morgenmad?

Korn er kun sundt, hvis du vælger klogt. Klar til at spise morgenmadsprodukter kan give en bekvem, sund og afbalanceret morgenmad, især hvis den er lavet med fuldkorn, har lavt sukkerindhold og serveres med frisk frugt.

Hvilket er det sundeste korn på markedet?

Men de kæmpestore 14 gram sukker og den lange ingrediensliste hæver et rødt flag. Kornet i sig kan se sundt og naturligt ud, men det er fyldt med konserveringsmidler og kunstige farvestoffer. Vi tænker alle på Kashi som dronningen af ​​sund korn, men dette produkts milelange ingrediensliste er mistænkelig.

Hvorfor er fuldkornkorn godt for dit helbred?

Fuldkorn indeholder blandt andet fiber og B-vitaminer. Fiber hjælper med at holde vores fordøjelsessystemer sunde. Forskning tyder på, at en diæt med højt fiberindhold kan hjælpe med at reducere risikoen for at udvikle hjertesygdomme og type 2-diabetes. Se på kornernæringsetiketter og sammenlign mærker, så du kan finde den sundere version.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykelopvarmning - svar på problemerne

Skal du varme dig op før en cykeltur? Cykling er ligesom enhver anden sport eller træning i den forstand, at det er lige så vigtigt at varme ordentligt op, før du kører på dit #EverydayAdventure. Opvarmning før cykling kan øge din udholdenhed og udholdenhed, hvilket giver bedre resultater, når det kommer til fitnessens side af aktiviteten.16 июл. 2019 г.

Cyklist gavekurv - almindelige spørgsmål

Hvad køber du en kvindelig cyklist? 21 julegaver til landevejscykling Kvinder Stofvandflaske. Vil du ikke rod på din cykel med overskydende bagage? Castelli Viva Donna pandebånd. Cinelli Mike Giant styretape. Svelte armopvarmere. Chapeau! Podiumbukser. dhb Blok Macro Roubaix langærmet trøje til kvinder. Strava Premium-medlemskab.

Greg Lemond Cykler - omfattende håndbog

Hvad skete der med LeMond-cykler? I 2010 annoncerede Trek, at det ville ophøre med at producere LeMond-cykellinjen, og LeMonds tilstedeværelse i cykelindustrien var begrænset til en separat linje af vindtrenere. Nu har LeMond genoplivet sit eponyme brand, og den hyperkinetiske ex-racer hælder tydeligvis sin energi i den nye satsning. 20 september. 2013 г.

Cykling efter udskiftning af knæ - brugbare løsninger

Er en motionscykel god efter udskiftning af knæet? Den stationære cykel. En stationær cykel er et af de mest nyttige og praktiske værktøjer, du kan bruge, hvad enten du kommer dig efter en knæoperation eller bare forsøger at komme / forblive i form. De er så accepterede som et træningspapir, at næsten alle terapiklinikker og fitnesscentre har dem.

Cykling med hamstringskade - den ultimative guide

Kan du cykle med hamstring skade? Meget ofte forværres høje hamstringskader af et cykelsæde, selvom en liggende cykel måske fungerer. Aktiviteter, der har brug for meget knæbøjning, vil forværre problemer med nedre hamstring, mens aktiviteter, der involverer hofteforlængelse (lår bevæger sig tilbage), forværrer toppen.

Cykling og vægtløftning - hvordan man håndterer

Kan jeg cykle og løfte vægte? Begynd med meget lette vægte til alle øvelser den første session eller to. Efter et par sessioner kan du øge vægten, så øvelserne føles lette til moderat tunge. I denne fase løfter cyklister typisk vægte en til tre dage om ugen.