Vigtigste > Fødevarer > Er de sunde kryds - bæredygtige løsninger

Er de sunde kryds - bæredygtige løsninger

Får La Croix dig til at gå i vægt?

En undersøgelse viste, at forbedring af smagen af ​​salte fødevarer til ældre voksne øgede deres madindtag. Ikke desto mindre er der intet direkte link, der forbinderLaCroixtilvægtøgning.Der er ikke et enkelt kontor, du kan gå til lige nu uden at finde et. Ja, er det 'La Croix' eller 'La Croy' eller 'La Croicks'? at elske disse ting.

Jeg mener. Ja, det er groft, jeg kan ikke lide sodavand. Men en nylig Washington Post-artikel afslørede, at sodavand, som 'La Croix', eroderer dine tænder.

Er dette sandt 'La Croix'? Lad os komme i bunden af ​​det. - Det er så godt og så forfriskende, især når det er koldt, det føles som om det fugter mig mere. - Jeg elsker hans smag.Det er forfriskende. Lyden, når den åbnes, er forbløffende - det gjorde mig væk fra at drikke limonade. Jeg ville ikke længere drikke limonade, men jeg var stadig afhængig. 'La Croix' giver mig den samme sprudlende, knasende forfriskning uden kalorierne. - Disse ting kildrer mig i tungen. - Der ser ud til at være enighed om, hvorfor folk kan lide at drikke sodavand som 'La Croix' eller 'Perrier'.

Det er sprødt, det er forfriskende, og på grund af det faktum, at det ernæringsmæssigt er det samme som vand, er det relativt usmageligt gratis, men det er ikke sandheden. Sodavand, selvom det ikke er så sukkerholdigt eller så højt i kalorier som 'Coca-Cola' 'eller' Sprite ', stadig svimmel, også kendt som kulsyre. Tændernes pH spiser væk fra din tandemalje.

Åh, tror du ikke på mig? Jeg tror, ​​vi skal bare spørge en tandlæge. Hej dr Green, hvordan går det? - Tony, dejligt at møde dig. David. - Dejligt at møde dig. - Mange mennesker kan lide at drikke kulsyreholdige drikkevarer, fordi de er forfriskende.De har en vis skarphed, der glæder din tunge og gane, og det er bestemt meget sjovere end at drikke vand. Hvad der gør de kulsyreholdige drikkevarer dårlige for dine tænder er, at de har potentialet til at udhule emaljen på din tand. Så du har en vis surhedsgrad, og den surhedsgrad kan faktisk begynde at opløse overfladen af ​​din tand, som er tandemalje.

receptpligtige cykelsolbriller

Tænder foretrækker en pH-værdi, der er mere neutral. der efterlader et sundere sted, og kroppen prøver faktisk meget hårdt på at holde munden tættere på neutral, og det er hvad spyt er til. Når du når en pH under 5,5, bliver den sur nok til, at den del af tandemaljen faktisk kan opløses.

På den ene side skaber kuldioxid i disse drikkevarer en vis syre i vandet. Faktisk oprettes noget, der kaldes kulsyre, når du arbejder i frugtessenser eller især frugtsyrer som citronsyre, som også arbejder sammen med kulsyre og derefter yderligere opløser eller eroderer tandemaljen. Spørgsmålet om er det virkelig så stort eller ej Selvom nogle mennesker har drukket denne sodavand i lang tid og ikke har haft problemer, tilføjer det hele.I begyndelsen kan vi miste en vis mængde tandemalje, og det er ikke så stort. Men efterhånden som vi bliver ældre, har vi allerede mistet meget, og når vi reducerer den mængde tandemalje, vi har, bliver vi mere tilbøjelige til tandforfald og tandfølsomhed. Derfor er det bedre at være forsigtig fra starten.

Men sandheden er, at du virkelig ikke kan undgå fødevarer, der har syre. Vi ser dem i forskellige dele af vores måltider hele dagen. Nyd dit måltid.

Forsøg ikke at forbruge for meget syre mellem måltiderne. Og prøv at skylle med vand og drikke rigeligt med vand, det hjælper bestemt ikke. Sørg for, at du bruger tandtråd og børster, inden du går i seng. - Det ser ud til, at sodavand ikke er det eneste, der er surt.

Som Dr. Geen sagde det meste af det, vi spiser, er surt. Men så længe vi konstant drikker vand og vedligeholder tænderne ved at børste og tandtråd, skal vi have det godt.

Men hvis du bemærker, at dine tænder bliver lidt følsomme, kan dette være et tegn på at afslutte det sprudlende spor. Bare fordi der er vand på flasken, betyder det ikke, at det ikke betyder, at det er vand. Vand spiser ikke dine tænder.

Emalje regenereres ikke - Mit tandkød er allerede ved at falde, det er okay. - Det ødelægger mine tænder? - Hvad? Nej, fortæl mig ikke - hvad? Det stopper mig ikke. - Sodavand er stadig langt bedre end almindelig sodavand, så hvis det bare er din måde at begrænse din dårlige sodavane, så gør det godt alternativ.

Men bare drik det ikke hver dag, det er ikke vand. Bliv ved vandet! Du kan gøre det! Jeg tror på dig. Okay farvel.

Hvorfor er La Croix dårligt for dig?

LaCroixindeholder faktisk ingredienser, som Food and Drug Administration har identificeret som syntetiske. Disse kemikalier inkluderer limonen, som kan forårsage nyretoksicitet og tumorer; linalool propionat, som bruges til behandling af kræft; og linalool, som anvendes i kakerlakinsekticid.10. oktober 2018

Er det sikkert at drikke La Croix?

Men er tingene virkelig somdårligtsom de lyder?LaCroixsiger nej. “LaCroixmousserende vand er en sund drik. Alle ingredienser iLaCroixer naturlige.

Hvad er det sundeste mousserende vand at drikke?

Den 5Bedst,Sundeste mousserende vand
  1. LaCroix. Selvom næsten ingen kunne nævne dettedanskvandbare efter smag - og de allestedsnærværende dåser blev skjult væk - vandt LaCroix smagstesten med et par stemmer.
  2. Spindrift.
  3. Bubly.
  4. Perrier.
  5. Bai Bubbles.
31. maj 2018

Hvilken er bedre Bubly eller LaCroix?

Sammenlignet medLaCroixog Aha,Bublysmag er mere duftende. Smagen er dog ikke så stærk som dens duft. SelvomBublyhar mange anstændige smag, nogle af deres smag er meget intetsigende. Hvis vi skullesammenlignelignende varianter somLaCroixbær ogBublyjordbær,LaCroixsmager mere autentisk smag.12. maj 2021

Hvad er ulemperne ved mousserende vand?

Kulsyreindholdet idanskvandfår nogle mennesker til at opleve gas og oppustethed. Hvis du bemærker for meget gas, mens du drikkerdanskvand, er dit bedste valg at skifte til almindeligtvand.6. okt 2020

Er La Croix så sund som vand?

Det korte svar: Ja. ”Som almindeligtvand, det er kaloriefrit (eller meget lavt kalorieindhold, når smagsstoffer tilsættes), det er lige så fugtgivende (eller rehydratiserende) på volumenbasis til almindeligtvand, og det har en tendens til at være mere fyldende (på grund af den medfølgende gas), ”forklarer M.9. jan. 2019

Hvad er der galt med mousserende vand i La Croix?

LaCroixfor nylig skabte overskrifter, efter at der blev anlagt sag mod moderselskabet med påstand om, at det var 'helt naturligtdanskvandindeholdt en ingrediens, der anvendes i kakerlakbekæmpelsesmiddel. Det største potentielle negative: Nogle siger, at syren er sprudlendevandkan erodere tandemaljen.8. oktober 2018

Er mousserende vand dårligt for dine nyrer?

Kulsyreholdigdrikkevareforbrug har været forbundet med diabetes, hypertension ognyresten, alle risikofaktorer for kronisknyresygdom. Især coladrikke indeholder fosforsyre og har været forbundet med urinændringer, der fremmernyresten.

Hvad er ulemperne ved kulsyreholdigt vand?

Mens det ikke forårsager IBS, drikkerdansk vandkan føre til oppustethed og gas, hvilket kan føre til IBS-opblussen, hvis du er følsom over forkulsyreholdige drikkevarer.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Nyc-cykling - almindelige svar

Er New York City cykelvenlig? Hvis vejen er for smal til, at en cykel og en bil kan køre sikkert side om side, har du ret til at køre midt i kørebanen. Cykling er tilladt på alle hovedgader og lokale gader i hele byen, selv når der ikke findes en bestemt rute.

Udholdenhedscykling - hvordan man løser det

Hvad er en udholdenhedscykling? Enhver tur på cirka en time eller mere i et samtaletempo er en udholdenhedstur. Overbelaste. For at forbedre din udholdenhed skal du køre længere ture, end du er vant til.

Sådan repareres en bulet cykelfælg - hvordan man håndterer

Hvor meget koster det at fastgøre en bøjet cykelfælg? Hvis hjulet kan fastgøres - det ser generelt godt ud, men har en wobble - kan du forvente, at din lokale cykelbutik opkræver $ 20 - $ 30 for at sande det ved hjælp af professionelt udstyr som en truing-stativ til den perfekte linje og rundhed. 10 авг. 2019 г.

Fitbit og cykling - hvordan man håndterer det

Kan Fitbit banecykling? Mens de cykler, kan brugerne se deres afstand, varighed, gennemsnitshastighed, puls og forbrændte kalorier. På skrivebordet kan brugerne se et kort over deres rute og sammenligne statistikken fra tidligere forlystelser for at se, hvordan de klarer sig over tid. г.

Cyklistben - hvordan løser du det?

Hvilken cykling gør med dine ben? Benstyrke Cykling forbedrer den generelle funktion i underkroppen og styrker dine benmuskler uden at overbelaste dem. Det retter sig mod dine quads, glutes, hamstrings og kalve. 21. januar 2020

Vaast-cykler - hvordan man løser det

Er magnesiumcykler gode? Magnesium kan bruges til at konstruere cykelrammer, der er lettere end aluminium og samtidig opretholde høj trækstyrke og dæmpningsevne. Alt dette fører til en meget glattere og mere effektiv tur. Magnesium kommer også ind til et lavere prispunkt end populære letvægtsmaterialer som kulfiber.8 авг. 2018 г.