Vigtigste > Fødevarer > Fedtfattig diæt testosteron - levedygtige løsninger

Fedtfattig diæt testosteron - levedygtige løsninger

Sænker fedtstoffer testosteron?

Forditestosteroner et steroidhormon afledt af kolesterol, ændringer ifedindtag kan ændre sigtestosteronniveauer. Denne nye analyse af, hvordan diæt påvirker serumtestosterongiver bevis for, at en lav-fedkost er forbundet medlavere testosteronniveauersammenlignet med en ubegrænset diæt.10. jan Feb 2020Så vi skal tale om syv årsager til lave testosteronniveauer, og vi vil også tale om, hvordan man øger testosteronniveauerne. Så en af ​​de største årsager til lave testosteronniveauer er det kemiske bisphenol A.

Bisphenol A findes nu i polycarbonatplast, så et eksempel kan være vandflasker af plast. Så undersøgelser har vist, at bisphenol A eller BPA sænker testosteronniveauer hos mænd samt sænker niveauerne af et andet androgen kendt som androstenidion. Og det er også blevet vist, at mænd, der går på fertilitetsklinikker, har næsten 90% bisphenol A eller BPA i urinen.

Bisphenol A er derfor en af ​​de største årsager til lave testosteronniveauer hos mænd. Så den anden årsag til lave testosteronniveauer er overvægtig eller fedme, og årsagen er, at når en person har mere fedtvæv eller mere fedt, indeholder fedtvævet et enzym kendt som aromatase, og aromatase er faktisk et enzym, der er testosteron omdannes til østrogen. Så vi sænker faktisk vores testosteronniveauer ved at have mere af dette enzym.Nu er der også problemet med diabetes. At være overvægtig eller overvægtig øger vores risiko for diabetes, og diabetes har også vist sig at sænke testosteronniveauerne. Den tredje årsag til lave testosteronniveauer er nedsat søvn.

Nedsat søvn fører til øgede kortisolniveauer (eller et andet stresshormon, kortison) og sænker også testosteronniveauer om morgenen. Og især har undersøgelser vist, at hvis vi reducerer søvn i anden halvdel af natten (dvs. når vi vågner tidligere end normalt), er vores testosteronniveau lavere end hvis vi ofrer vores søvn i den første halvdel af natten, eller når vi går i seng først.

At holde sig op sent er faktisk ikke så slemt som at stå tidligt op - så det er en anden grund til, at vi måske har lave testosteronniveauer. Den fjerde årsag til lave testosteronniveauer er diætfaktorer. Der er visse ting i vores kost, der faktisk kan sænke testosteronniveauerne, og der er visse ting, som vi skal medtage i vores kost, såsom vitaminer og mineraler, som er nødvendige for produktion af testosteron.En ting, som nogen spiser, der rent faktisk kan sænke testosteronniveauerne er sojaprotein eller sojamad. Det er nu vist, at soja strukturelt ligner østrogen, og dette kan føre til nedsat testosteronniveau. Som jeg nævnte tidligere, kræves andre ting i vores kost for at producere testosteron, når vi har en diæt med meget lavt fedtindhold kan føre til nedsat testosteronniveau, mangel på mineralsk zink sænker også testosteronniveauer, og det er fordi zink er vigtigt for produktion af testosteron.

Så når vi har zinkmangel, har vi lavere testosteronniveauer. Plus, enhver mangel på vitamin E og C kan også sænke testosteronniveauerne, og det er fordi vitamin E og C faktisk hjælper med at opretholde zinkniveauer. Den femte årsag til lave testosteronniveauer er stress, og dette skyldes igen øgede cortisolniveauer.

Som tidligere nævnt er cortisol et stresshormon, og faktisk virker forhøjede niveauer af cortisol på hjernen for at hæve niveauerne af hormonet gonadotropinhæmmende hormon. Dette fører til reducerede testosteronniveauer. Det reducerer produktionen af ​​testosteron, så stress sænker testosteronniveauerne.

er pistacienødder med højt kaliumindholdDen sjette grund til lave testosteronniveauer er alkoholforbrug, og dette er især vigtigt, når man indtager øl. Humle i øl er nu østrogen. Så når vi har noget, der er østrogen, resulterer det i reducerede testosteronniveauer.

Og den syvende grund til lave testosteronniveauer er aseksualitet. Nu kan de lave testosteronniveauer faktisk føre til lavere kønsbehov eller lavere libido, og lavere libido kan faktisk føre til lavere testosteronniveauer. Så det er en ond cirkel af årsag og virkning.

Så hvad er 10 måder at øge testosteronniveauet på? En af disse er at undgå at bruge plastik eller drikke fra plastflasker. Du skal prøve at drikke af et glas eller rustfrit stål i stedet. En anden måde at øge testosteronniveauet på er at undgå at forbruge sojaprodukter.

Undgå derfor at indtage sojaprotein og drikke sojamælk, da soja igen er østrogen. Den næste ting, vi kan gøre for at øge testosteronniveauet, er at begrænse alkoholforbruget og især undgå at drikke øl til humlen. Nu er det bedre at begrænse alkoholforbruget, men hvis du vil drikke alkohol, anbefales det, at vodka er et bedre alternativ til øl.

Derfor kan et begrænset vodka-forbrug være okay nu. En femte måde at øge testosteronniveauet på er at sove i et mørkt rum i mindst otte timer om natten. Så hvis vi har mindre søvn hver nat, øger vi cortisolniveauerne for at sænke dit testosteronniveau, så det er vigtigt at sove godt.

Den næste ting, vi kan gøre, er at reducere stress gennem forskellige former for afslapning, såsom at lytte til musik, gøre yoga, meditere. Den syvende ting, vi kan gøre, er, at vi kan tabe sig. Så husk at fedtvæv eller fedt indeholder aromataseenzymer.

Jo mere fedt vi har, jo mere aromataseenzym har vi, og husk at aromatase, der omdanner testosteron til østrogen, vil resultere i lavere testosteronniveauer. En anden ting, vi kan gøre, er at øge vores zinkforbrug, og zink kan komme fra en række kilder - nogle af de højeste zinkkoncentrationer findes i østers, du kan også få zink fra oksekød, svinekød eller fjerkræ, men hvis hvis ønsker at komme væk fra kød, kan du have andre plantebaserede alternativer såsom bønner og nødder. Sådanne ting kan også øge dine zinkniveauer.

De indeholder alle en god mængde zink. En anden ting, vi kan gøre, er at øge vores forbrug af sunde fedtstoffer. Så husk at en fedtfattig diæt kan føre til nedsat testosteronniveau, og jeg værdsætter sunde fedtstoffer - så sunde fedtstoffer som fiskeolie, vegetabilske olier som olivenolie og kokosolie er gode kilder til sunde fedtstoffer.

tour de france.nbc sport

Og den sidste ting, vi kan gøre, er at have et sundt sexliv, og alle disse ting kan føre til øgede testosteronniveauer og i sidste ende sundere og mere energiske liv for mange mænd, der måske lider af lave testosteronniveauer. Alligevel håber jeg, du fandt denne lektion nyttig. Hvis ja, bedes du lide og abonnere på flere artikler som denne.

Som altid, tak for at kigge. Vi ses næste gang!

Påvirker lavt kropsfedt testosteron?

En ny undersøgelse finder detlav-fedkostvaner lidtreducereniveauer af serumtestosteronhos mænd.22. jan. Feb 2020

Er en fedtfattig diæt god til testosteron?

Postprandialtestosteronkoncentrationer har vist sig at falde markant efter afed-rig måltid, som kan skyldes inhibering aftestosteronproduktion af chylomicrons. Vi undersøgte virkningerne af enhøj-fedt diætkendt for at reducere postprandiale chylomikroner påtestosteronsvar på enfed-rig måltid.

Hvilke fedtstoffer reducerer testosteron?

4. Vegetabilsk olie. Mange af de mest almindelige vegetabilske olier, herunder rapsolie, sojabønner, majs og bomuldsfrøolie, er fyldt med flerumættede fedtsyrer. Disse fedtsyrer klassificeres normalt som en sund kilde til kostenfed, men de kan ogsånedsætte testosteronniveauerne, som flere undersøgelser har antydet.18. aug 2018

Kan en diæt med lavt fedtindhold reducere testosteron?

Lav-fedtvaner nedsætter testosteronniveauethos mænd.Lav-fede kostvanerser ud tilformindsketestikeltestosteronproduktion. Yderligere randomiserede kontrollerede forsøg er nødvendige for at bekræfte disse effekter. Virkningerne aflav-fede kostvanertestosteronkan variere efter etnicitet.

Hvilke fedtstoffer øger testosteron?

Større muskler: Forskning har vist, at mænd, der spiser mere enumættedefedhar højeretestosteronniveauer, selvom forskere endnu ikke ved hvorfor. Jo mere naturligttestosterondu producerer, jo lettere får du muskler.

Forøger testosteron størrelsen?

Testosteroner ansvarlig forøgetmuskelmasse. Magrere kropsmasse hjælper med at kontrollere vægten ogøgesenergi. For mænd med lavetestosteron, undersøgelser viser, at behandling kan nedsætte fedtmasse ogøgemuskelstørrelseog styrke. Nogle mænd rapporterede om en ændring i magert kropsmasse, men nejøgei styrke.

Får testosteron dig til at tabe mavefedt?

Hvornårduopbygge styrke ved at løfte vægte eller træne hormonettestosteron(T) tilføjer flere muskelcellertildin muskelmasse. Tætte muskler og høje T-niveauer forhindrer din krop i at opbevare så megetfedoghjælpe dig med at brændekalorier effektivt.

Kan du være magert på testosteron?

Kombineret med moderat træning,testosteronterapi producerer betydeligt vægttab hos mænd med lavere niveauer end normalt. Korrigering af mængden aftestosteroni din krop hjælperduopretholdeLæsmasse somdukaste kropsfedt.

Reducerer onanering testosteron?

Mange mennesker tror på detonanipåvirker en mandstestosteronniveauer, men dette er ikke nødvendigvis sandt.Onani gør detsynes ikke at have nogen langvarige virkninger påtestosteronniveauer. Imidlertid,onanikan have kortsigtede virkninger påniveaueraf dette hormon.

Sænker bananer testosteron?

Bananerindeholder et enzym kaldet bromelain, som er kendt for at hjælpe med at boostetestosteronniveauer.Bananerer også fremragende til at opretholde energiniveauerog reducere antioxidanter, så gør den perfekte snack på farten!

Hvordan påvirker en diæt med lavt fedtindhold testosteronniveauerne?

Kolesterol, en sterol, der hjælper med at danne testosteron, er en vigtig bestanddel af fedtholdige fødevarer og har vist sig at forbedre det samlede testosteronniveau. Efterfølgende diæt med lavt fedtindhold kan påvirke dine T-niveauer negativt, så sørg for at få masser. Diæter, der leverer mindre end 20% af den samlede energi fra fedtstoffer, har vist sig at reducere testosteron.

5 underkropsøvelser

Hvilke fødevarer skal man spise for at sænke testosteronniveauet?

Diæter, der leverer mindre end 20% af den samlede energi fra fedtstoffer, har vist sig at reducere testosteron. Sigt efter fødevarer, der indeholder masser af HDL'er, såsom olivenolie, fedtet fisk samt nødder eller frø.

Hvad er symptomerne på lave testosteronniveauer?

Blodarbejdet forklarede mange af mine symptomer på lavt testosteron: Puffy brystvorter / mandlige bryster, som jeg udviklede i mine teenageår. Mangel på muskelmasse og definition. Lav respons på vægttræning. Blød kropsbygning med høje fedtniveauer. Fordeling af feminint fedt. (Hofter, lår, nedre bryst, nedre abs).

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Fordele ved korsblomstrede grøntsager - enkle svar på spørgsmål

Hvorfor er korsblomstrede grøntsager dårlige for dig? Bundlinje: Cruciferous grøntsager er sunde og nærende. De indeholder dog thiocyanater, som kan blokere jodabsorptionen. Mennesker med skjoldbruskkirtelproblemer bør ikke spise meget store mængder af disse grøntsager. 4 июн. 2017 г.

Fordele ved forberedelse af måltider - listede spørgsmål og svar

Er måltidsklargøring godt for vægttab? KAN DU MISTE VÆGT MED MÅLTIDSPREP? Forberedelse af måltider er en enkel og nem måde at spore dit madindtag på. Uanset om du bare vil holde dig væk fra overforarbejdede fødevarer og spise sundt for at opbygge muskler, tabe sig eller bare føle sig bedre, er måltidsforberedelse en god ide.

Fordele ved at drikke en liter vand om dagen - pragmatiske løsninger

Drikker en liter vand en dag dårligt for dig? At drikke en liter vand om dagen kan virke for nogle mennesker, men kan være skadeligt for andre. Selvom det er sjældent, at drikke for meget vand for hurtigt kan det medføre, at natriumniveauet i dit blod falder for lavt og forårsager en farlig tilstand kaldet hyponatremia. 10. maj 2019

Fordele ved hytteost - søg efter løsninger

Hvorfor hytteost er dårligt for dig? Den består af lactose, et mælkesukker, som nogle mennesker ikke tåler. Når du spiser store mængder hytteost, skal du overveje at købe lave natrium- eller natriumfrie sorter. Et højt natriumindtag hæver blodtrykket hos nogle mennesker, hvilket potentielt øger risikoen for hjertesygdomme (2).

Fordele ved at springe over morgenmad - hvordan løser du det?

Hvad sker der med din krop, når du springer morgenmaden over? Men så meget er klart: Hvis du springer over morgenmaden, kan du kaste din krops rytme af faste og spise. Når du vågner op, er blodsukkeret, som din krop har brug for for at få dine muskler og hjerne til at fungere bedst, normalt lavt. Morgenmad hjælper med at genopfylde den. г.

Fordele ved Avocado-kolesterol - hvordan man adresserer

Kan spise avocado hæve dit kolesterol? Mættede og transfedtstoffer, der hovedsagelig findes i forarbejdede og hurtige fødevarer, kan hæve dårligt kolesterol. Men ikke alle fedtstoffer er mættede. Umættede fedtstoffer, typen der findes i avocado, betragtes som sunde typer fedt. Og avocado har intet kolesterol overhovedet.