Vigtigste > Fødevarer > Nitratrige fødevarer - hvordan man retter

Nitratrige fødevarer - hvordan man retter

Hvilke fødevarer indeholder højt nitrat?

Grøntsagerisærrig på nitraterinkluderer grønne bladegrøntsagersåsom spinat og salat samt fennikel, raket, radiser, kinakål og persille.



'Oxygeneret blod med nitratrige grøntsager' Det er dejligt, at vi kan forbedre atletisk præstation ved at spise nogle rødbeder, men hvad hvis du løber 5% hurtigere, spiser en dåse rødbeder og kan være et sjovt eksperiment måske et minut for at spare 5k tid. Men det er de mennesker, der virkelig kan drage fordel af mere effektiv brug af ilt: dem, der lider af emfysem. Ja, unge raske voksne, der spiser grøntsager og rødbeder, kan gå hurtigere og svømme videre, løbe og cykle, men hvad med dem, der kommer ud? kun trækker vejret, når man går i trapper? Fungerer nitratrige grøntsager, hvor de skal være? Ja, efter to skud af roesaft, betydeligt længere tid på løbebåndet.

Det er dejligt, at roesaft kan sænke blodtrykket hos unge raske voksne, men hvad med det? Hvem har virkelig brug for ældre fedme? Bare et skud roesaft om dagen versus bærjuice som kontrol og et markant blodtryksfald om få uger. Men inden for få dage efter fravænning rødder roerne selv efter tre uger Blodtrykket er steget igen. Så vi er nødt til at spise vores grøntsager og fortsætte med at spise vores grøntsager.

Hvorfor tog det dig indtil 2015 at offentliggøre en undersøgelse om sænkning af blodtrykket hos mennesker med højt blodtryk? Den første gruppe, der prøvede det. Men hvem finansierer det - Big Beet? Blodtryksmedicin tjener mere end 10 milliarder dollars om året. Roer kan ikke tjene milliarder.



Men det er derfor, vi har velgørenhedsorganisationer som Brits Heart Foundation, der finansierede en undersøgelse for at give mennesker med forhøjet blodtryk en kop roesaft om dagen i fire uger. Når alt kommer til alt kan højt blodtryk være den største risikofaktor for tidlig død på verdensplan - en ud af tre voksne på planeten. Men sæt hende på roesaft, og blodtrykket faldt og faldt, indtil det stoppede efter en måned.

Med så mange mennesker med forhøjet blodtryk kan det trods behandling af en yderligere strategi baseret på indtagelse af nitratrige grøntsager vise sig at være både t-effektiv, overkommelig og billig for en folkesundhedsmæssig tilgang til højt blodtryk. Hvad med dem med perifer arteriel sygdom? Titusinder af mennesker med arteriosklerotisk obstruktion, der interfererer med blodgennemstrømningen til deres ben, hvilket kan føre til en kramper i kalvene kaldet claudication på grund af manglende blodgennemstrømning gennem de blokerede arterier, hvilket alvorligt begrænser evnen til bare at gå rundt , men kun drik lidt roesaft og gå 18% længere. Dette er virkelig pænt nu; Jeg har aldrig set det før.

Du har målt den faktiske iltforsyning til dit blod i din lægmuskel. Placebo i hvidt; Rødbeder er sorte og viser, hvordan grøntsager alene var i stand til at holde mere ilt i deres muskler. Nitrogenoxidet fra plantennitrater forbedrer ikke kun ilteffektiviteten, men forbedrer også iltafgivelsen ved at udvide blodkarrene og åbne arterierne, så mere blod strømmer. Overraskede roesaftproducenter forsøger ikke at positionere sig som vegetarisk Viagra.



Dette kunne helt sikkert forklare, hvorfor de, der spiser flere grøntsager, har en sådan forbedret seksuel funktion, selvom denne undersøgelse var et øjebliksbillede, så du ikke kan se, hvad der kom først. Det forekommer dog mere rimeligt, at et lavt forbrug af frugt og grøntsager bidrager til erektil dysfunktion og ikke omvendt. Hvad med det vigtigste organ, hjernen? Dårlig cerebral blodgennemstrømning - mangel på blodgennemstrømning og ilt i hjernen - er forbundet med. har været knyttet til kognitiv tilbagegang og demens, og de viste, at nitratet i grøntsager kan være gavnligt ved behandling af aldersrelateret kognitivt fald.

De viste en direkte virkning af diætnitrat på cerebral blodgennemstrømning i frontalloberne, de områder, der er særlig påvirket af aldring. Hjerneområde til såkaldt udøvende funktion, grundlæggende opgave og problemløsning, vigtigt for den daglige funktion. Nitrit fra nitrat har vist sig ikke kun at øge blodgennemstrømningen til bestemte områder af kroppen, men også at foretrække at handle under iltfattige forhold, der gør det muligt at øge blodgennemstrømningen i netop de områder, hvor det er mest nødvendigt.

Og det er hvad de fandt i hjernen: øget blodgennemstrømning til de sårbare områder af den aldrende hjerne. Og den eneste bivirkning ved at udrydde din hjerne? Lidt mere farve i dit liv.

Har bananer nitrater?



Banan, broccoli, kål, agurk, kartoffelchips, græskar, salami og jordbær ogsåindeholder nitrater, men ved lavere koncentrationer på mellem 100 og 450 mg / kg.24. sep 2019

er misosuppe sund

12 kræftfremkaldende fødevarer, du ALDRIG skal lægge i munden igen. Vil du have en foruroligende statistik? Vidste du, at over 3.000 canadiere diagnosticeres med en eller anden form for kræft hver uge? de sværeste tider for patienten er forude. Men det behøver ikke at være sådan. Når folk er velinformerede, er det et godt sted at starte at spise en sund kost, og det er en god tilføjelse at undgå kræftfremkaldende fødevarer.

Folk frygter kemoterapi, hvis de finder ud af, at de har kræft. Årsagen til dette er, at denne behandling er udmattende og sender kroppen gennem helvede. Den første bivirkning er kvalme og opkastning.

Dette sker næsten umiddelbart efter påbegyndelse af behandlingen. En anden bivirkning er hårtab. På grund af dette barberer folk hovedet, inden de starter behandlingen.

Dette fjerner stødelementet, da dette symptom kan forekomme inden for de første par uger af behandlingen. Inden vi begynder denne artikel, så glem ikke at abonnere på din kanal for flere daglige tip som denne og slå meddelelser til, så du ikke går glip af vores nye artikler! Nogle gange får de sundeste mennesker kræft, men det betyder ikke, at folk skal spise, hvad de vil og have en usund livsstil. Sunde kostvaner rig på næringsstoffer forbedrer ikke kun dit helbred, men hjælper også med at reducere din risiko for visse sygdomme.

Her er nogle kræftfremkaldende fødevarer, der skal undgås i din kost. 1 dåser foret med BPA: Mange af de store fødevarevirksomheder beklæder foringen af ​​deres dåse mad med bisphenol A (BPA). Ifølge undersøgelser af humane og dyreceller har BPA været forbundet med flere sundhedsmæssige problemer.

Disse inkluderer kræft, infertilitet, fedme og mange forskellige typer diabetes. Disse plasttyper inkluderer vandflasker, briller, babyflasker, træningsudstyr og mere. BPA kan komme i vand og mad og udgøre en risiko for vores generelle sundhed Undersøgelser viser, at de nuværende niveauer af BPA i visse produkter ikke udgør nogen trussel for mennesker.

Nogle undersøgelser tyder på, at overdreven eksponering for BPA kan føre til mandlig impotens, fertilitetsproblemer, hjertesygdomme og andre sundhedsmæssige problemer.2 Røget mad: Røget kød indeholder skadelige kræftfremkaldende stoffer kaldet nitrater og nitrit, der hjælper med at holde det dårligt. Men når det røget kød er kogt, bliver disse nitrater og nitrit til N-nitrosoforbindelser, som inkluderer nitrosaminer og nitrosamider.

Sundhedsrisici forbundet med disse kræftfremkaldende stoffer inkluderer maveinfektioner og kræft, en øget risiko for slagtilfælde og / eller diabetes, et øget niveau af natrium i en persons kost og mere. Hvis du kan lide røget kød og leder efter et alternativ, er der visse produkter, du kan bruge krydderier, der kan hjælpe med at tilføje smag til kødet. Du kan også marinere dit kød.

Er du blevet overrasket over nogen af ​​disse fødevarer? Hold øje med dem e endnu mere overraskende mad, der kan øge din risiko for visse typer kræft! 3 Opdrættet fisk: Mange af de fisk, du køber i købmanden, opdrættes, du synes måske det er sikrere at få din fisk fra en gård i stedet for ørkenen. Desværre tager du fejl. Fisk indeholder meget omega-3'er.

Vilde fisk får deres omega-3 fra vandplanterne i vandet. Fisk fodres med en unaturlig, majsrig diæt, der inkluderer andre forurenende stoffer og kemikalier. Nogle af disse kemikalier indeholder også pesticider, der hjælper med at forhindre, at lus spreder sig. 4 Grillet kød: Intet er bedre end at lave grillet kød under en dejlig ild, men hvad hvis jeg fortalte dig, at det kunne øge din risiko for kræft? Nå det er sandt! Madlavning af kød i brand kan skabe kræftfremkaldende forbindelser kendt som heterocykliske aminer og polycykliske aromatiske kulbrinter.

Ifølge forskning og dyreforsøg har disse farlige kemikalier vist sig at forårsage kræft.5 Hydrogenerede olier: Du øger dine chancer for at udvikle brystkræft ved konstant at indtage hydrogenerede olier. For at forhindre, at produktet går dårligt, forarbejdede producenterne olien ved at skabe en kemisk reaktion med brint.

Ifølge Harvard School of Public Health fremmer transfedtstoffer i hydrogenerede olier også inflammation og et overaktivt immunsystem. Disse har været knyttet til helbredsproblemer som hjertesygdomme, diabetes og kræft.6 Mikrobølge popcorn: Der er ikke noget bedre snack at nyde, mens du ser en film end popcorn Hvis du spiser mikrobølge popcorn, vil du måske overveje denne beslutning.

Mikrobølgeovn popcorn er en af ​​de mest kræftfremkaldende fødevarer. Poserne er foret med perfluoralkylen, perfluoroctansyre (PFOA) og perfluoroctansulfonat (PFOS), der siver gennem emballagen, når de opvarmes. Desværre, når den pakkede popcorn opvarmes, ender disse kemikalier i popcornet.

I mange undersøgelser har PFOA været forbundet med tumorer i dyreorganer. For ikke at nævne er PFOA-plantearbejdere også i fare for at udvikle prostatakræft.7 Ikke-organiske grøntsager og frugter: Planter, der traditionelt dyrkes og induceres med pesticider, GMO-frø og herbicider.

Alle disse tre kemikalier er farlige for dit helbred, fordi de indeholder kræftfremkaldende stoffer. 8 sukker: Hvis du har en sød tand, så prøv at skære ned nogle. Kræftceller lever af sukker.

Sukker nærer tumorer og tilskynder kræftceller til at vokse. Sukker kan vokse også være en risikofaktor for hjertesygdomme hos mennesker med diabetes eller andre diabetesrelaterede tilstande (såsom høje niveauer af fedt i blodet). Dette skyldes, at sukker kan øge blodsukkeret og triglycerider, som er en type fedt, der går ind i blodet.

Sukker indeholder også meget kalorier. Hvis du har en tendens til at have en masse læskedrikke eller fødevarer med meget højt sukkerindhold, spiser du muligvis Forbrug mere kalorier, end du tror, ​​hvilket kan føre til vægtøgning og vægttab n Fedme hos mennesker, der allerede er betydeligt overvægtige .9 Sodavand og sportsdrikke: Undersøgelser har bekræftet, at kræft er forbundet med sodavand som sodavand.

De kan øge produktionen af ​​insulin i bugspytkirtlen, hvilket kan fordoble risikoen for kræft i bugspytkirtlen. For ikke at nævne, at de fleste læskedrikke og sportsdrikke ikke indeholder nogen næringsværdi og også fratager din krop sine vitale vitaminer og mineraler.10 Sojaproteinisolat: Ifølge statistikker er mellem 90 og 95 procent af alle sojabønner, der dyrkes i USA, vant til at lav sojaprotein.

Isolater er genetisk ændret. American Dietetic Association bekræfter, at sojaproteinisolater indeholder anti-næringsstoffer, der kan forsinke kroppens evne til at fordøje og absorbere næringsstoffer. Hvis kroppen ikke er i stand til at fordøje og absorbere næringsstoffer, kan den ikke bekæmpe udviklingen af ​​kræftceller ordentligt.11 Hvidt mel: Når du køber kommercielt dyrket hvidt mel, skal du vide, hvordan det behandles.

Frøene behandles med fungicider, så sprøjtes de med pesticider, derefter opbevares de i beholdere belagt med insekticider. Alle disse kemikalier tilføjer toksiner til din krop. For at holde melet hvidt blandes melet med kloroxid i form af klorgas. Dette er en af ​​de mest kræftfremkaldende fødevarer.

Under fremstillingsprocessen fjernes hvidt mel også af hvedekerner, som er ansvarlige for at bremse fordøjelsen. Dette gør det meget let for din krop at omdanne det hvide mel til blodsukker. Så næste gang du tænker på at købe hvidt mel, skal du ikke! Kræft og andre kræftformer.

Mange forarbejdede fødevarer indeholder også store mængder hvidt mel, som gennemgår en farlig proces, og mange skadelige kemikalier indeholder fedt og bidrager massivt til fedme. Forarbejdede fødevarer indeholder normalt også meget sukkerindhold, som bare er tomme kalorier, der ikke indeholder essentielle næringsstoffer. Forarbejdede fødevarer er også konstrueret til overforbrug i hjernen, hvilket kan føre til overspisning og overforbrug, hvilket kan føre til vægtøgning og sundhedsmæssige problemer relateret til fedme og overvægt.

Forarbejdede fødevarer indeholder også alle slags forskellige kemikalier, der er skadelige for vores helbred. Smagsstoffer og teksturer. Når det kommer til stykket, har forarbejdede fødevarer ekstremt lavt indhold af næringsstoffer, lavt fiberindhold og højt indhold af kulhydrater.

Det er bedst at undgå dem alle sammen eller at spise dem i moderation. Kost eller dit helbred bør konsultere din læge for at sikre dig, at dit helbred er okay. Spis også en næringstæt diæt, mens du spiser 'junk' mad i moderation.

Hvis du bemærker nye eller usædvanlige helbredsproblemer, skal du kontakte en læge for at udelukke mulige sundhedsmæssige problemer. Hvilke andre fødevarer kan muligvis øge din risiko for visse typer kræft? Kommentar nedenfor! Nød du denne artikel? Tryk på knappen 'Synes godt om' og abonner på vores kanal for flere artikler som denne! Tak fordi du kiggede med!

Hvorfor er nitrater dårlige for dig?

Natriumnitrat, et konserveringsmiddel, der bruges i nogle forarbejdede kød, såsom bacon, ryk og frokost, kan øge din hjertesygdomsrisiko. Det antages, at natriumnitratkan beskadige dine blodkar, hvilket gør dine arterier mere tilbøjelige til at hærde og indsnævres, hvilket fører til hjertesygdomme.

I sidste uge udsendte Det Internationale Agentur for Kræftforskning en rapport, der forbandt at spise det forarbejdede kød, jeg elsker, til kræft. Især tyktarmskræft. Og du har måske hørt folk sige: 'At spise kød er lige så farligt som at ryge cigaretter'. ! ”Og 'Verdenssundhedsorganisationen har erklæret krig mod lækkerhed!' Men disse to ekstreme eksempler er lidt vildledende.

Der er ingen krig mod lækkerhed. Verdenssundhedsorganisationen trækker dig ikke ind i en evig konflikt mod baconens kræfter og fortæller dig ikke engang, at du ikke skal spise bacon. Og forarbejdet kød er IKKE så kræftfremkaldende som cigaretter.

IARC er kræftmyndighed under Verdenssundhedsorganisationens paraply. Og et af deres hovedmål er at identificere kræftfremkaldende stoffer. Og nu har du analyseret rødt kød - musklen fra et pattedyr som oksekød, svinekød og lam - og forarbejdet kød - kød, der er blevet behandlet på nogen måde før madlavning, som pølse, hotdogs og bacon. Resultaterne af mere mere end 800 epidemiologiske undersøgelser, der undersøger hele populationer af mennesker for mønstre under hensyntagen til det mekanistiske bevis - hvad vi kan se under et mikroskop eller i en kemisk reaktion i forarbejdet kød, KAN forårsage kræft.

IARC fandt, at risikoen for at udvikle tyktarmskræft stiger med et gennemsnit på 18% for hver 50 gram forarbejdet kød om dagen. Dette betyder IKKE, at du har 18% chance for at udvikle denne kræft! Ifølge nuværende statistik har du 5% chance for at udvikle tyktarmskræft på et eller andet tidspunkt i dit liv, hvis du bor i Amerika. Det er gennemsnittet for alle mennesker, uanset deres risikofaktorer.

Og hvis du spiser 50 gram forarbejdet kød om dagen, bliver denne 5% chance 5,9%. Fordi 0,9 er 18% ud af 5, er dette en 18% stigning i din risiko for kræft, ikke et tæppe 18% stigning i dine chancer for at udvikle kræft Så ja, hvis du har en servering bacon til morgenmad hver morgen, risikoen for at udvikle tyktarmskræft er ca. 1% højere end en, der ikke gør det.

Betyder det, at du skal stoppe med at spise bacon? Jeg ved ikke. Hvor meget kan du lide det? Det er op til dig. Fordi IARC har konkluderet, at forarbejdet kød helt sikkert kan forårsage kræft, kategoriserede de det som 'Gruppe 1' sammen med alle de andre forskellige kræftfremkaldende stoffer.

IARC-kategorierne er der for at vise dig styrken af ​​det videnskabelige bevis for, at noget kan forårsage kræft. IKKE hvor farligt det er. 1 liste indeholder ting som cigaretter.

cykling portland maine

Det indeholder også plutonium. Og træstøv. Og soden fra en husskorsten.

Ikke alle disse ting er lige så farlige. Med hensyn til sundhedsrisiko påtager jeg mig arbejdet i en træbearbejdningsbutik hver dag. Og forarbejdet kød er ikke en af ​​de mere farlige ting på denne liste.

Rødt kød er derimod blevet kategoriseret som gruppe 2A. Det er ting, der sandsynligvis er kræftfremkaldende, men der er ikke nok bevis til at sige det helt sikkert. Mens de fleste beviser understøttede hypotesen om, at rødt kød også kunne forårsage kræft, har der været for mange veldesignede undersøgelser, der ikke kunne skabe et link.

Så hvad med forarbejdet kød, der kan forårsage kræft? Kræft opstår, når DNA'et i en af ​​dine celler muteres eller beskadiges på en måde, der får det til at replikere uden for kontrol. Denne løbende celledeling danner en tumor, der fortsætter med at vokse, selvom den invaderer og ødelægger nærliggende væv. Visse kemikalier opbygges i kødet under forarbejdningsprocessen, og kogt emne kan derefter producere endnu flere kemikalier.

Disse forbindelser er farlige, fordi de nedbrydes i din krop til frie radikaler, der kan rive dit DNA fra hinanden. Dette er ioner, der ønsker at kombinere med de organiske molekyler i din krop. DNA er en af ​​de ting, det kan oprette forbindelse til.

Af disse er N-nitrosoforbindelserne eller NOC'erne de farligste. De dannes, når aminosyrerne i kød udsættes for nitrogenoxider, forbindelser, hvor et nitrogenatom og et oxygenatom er bundet sammen. Denne eksponering forekommer naturligt under rygning, bejdsning eller tørring.

Som med rygning udsættes kødet for kvælstof i røgen. Dette kan også ske, når nitrater og nitrit tilsættes bevidst, mens mange producenter gør det, fordi disse forbindelser forhindrer væksten af ​​bakterier som den, der forårsager botulisme. Men de nitrogenoxider, der er bundet til aminosyrer, kan gøre de N-nitrosoforbindelser, der er MASSIVE dårlige for dig og SUPER gode til de DNA-mutationer, der kan føre til kræft.

Ligesom N-nitroso-dimethylamin eller NDMA, som er en af ​​de mest kræftfremkaldende forbindelser på jorden. Det bruges faktisk af forskere til at inducere tumorer i laboratorierotter. Når din krop metaboliserer disse ting, nedbrydes NDMA i nitrit (NO2) og methylradikaler (CH3).

Nitrit kombineres med andre organiske molekyler i dine celler for at producere formaldehyd: de ting, de balsamerede lig med, indtil de stoppede, fordi det forårsagede kræft. Og methylradikaler kan gøre mange ting, de fleste dårligt, men de kan især lide at binde sig til guanin, som er en af ​​baserne i dit DNA.

Når de gør dette, river de guaninen fra dens bånd med de andre baser og muligvis indfører nye ca fatale fejl. Så kan spisning af forarbejdet kød føre til kræft? Ja. Skal du stoppe med at spise det? Jeg mener, hvis du spiser pund af hotdogs hver dag, ja, du vil måske skære ned på ikke at give sundhedsanbefalinger.

Det er ikke det, det er der for. Verdenssundhedsorganisationen offentliggør disse rapporter for at holde folk informeret. Det er også vores mål, så jeg håber, du bliver bedre informeret nu.

På denne måde kan du forstå risikoen og selv bestemme, om det er det værd på denne måde: patreon.com/scishow er det rigtige sted. Og hvis du vil blive klogere hos os, kan du gå til youtube.com/scishow og abonnere!

Hvilken grøntsag har de højeste nitrater?

Detgrøntsagerdet er dethøjestinitrateromfatte:
  • Grøn, grøngrøntsager(som spinat, sennepsgrøntsager, arugula, kale, schweizisk chard og salat)
  • Rødbede.
  • Radiser.
  • Majroer.
  • Brøndkarse.
  • Bok choy.
  • Kinakål.
  • Kålrabi.

Er der tomater med højt nitratindhold?

Desuden er denhøjeste nitratniveauet i rå grøntsager blev set i roeblade (med et gennemsnit på 7599 mg / kg) og det lavestenitratbeløb blev set itomater(med et gennemsnit på 3332 mg / kg). I en undersøgelse foretaget af Taisser et alhøjeste nitratniveauer var relateret til spinat og roeblade.9. jan Feb 2020

Har æg nitrater?

Højere niveauer afnitratblev fundet i æggeblommen end i albuminet. Detnitratindholdet afægfra fugle, der modtager 1.000 p.p.m. NaNO3 (728 p.p.m. NO3-) overskred 45 p.p.m. tilladte niveau afnitrati drikkevand til mennesker.

Indeholder chokolade nitrater?

Mad som vin,chokolade, forarbejdet kød og endda grønne grøntsagerindeholdekemikalier kaldesnitrater. Disse forbindelser er sammensat af et nitrogenatom sammen med tre iltatomer.18. okt 2016

Hvordan fjerner du nitrater fra din krop?

Spis en diæt med mange antioxidanter. C-vitamin og visse andre vitaminer kanreducerekonvertering afnitraterognitrittil nitrosaminer.26. okt 2015

Hvad er kilden til nitrater i vand?

Kilderkvælstof ognitraterkan omfatte afstrømning eller udsivning fra befrugtede landbrugsjord, kommunalt og industrielt affaldvand, affaldsdepoter, dyrefoder, septiktanke og private bortskaffelsessystemer, dræning i byer og rådnende anlægsaffald.

Hvilken juice indeholder meget nitrater?

1. Roer. Roer errigi kostennitrater, som din krop kan omdanne til nitrogenoxid. Ifølge en undersøgelse hos 38 voksne, der indtager en rødbedeJuicesupplement forhøjede nitrogenoxidniveauer med 21% efter kun 45 minutter (5).25. sep 2018

Hvilke fødevarer indeholder mange nitrater?

Nitrater er et sæt forbindelser, der involverer nitrogen- og iltmolekyler. Mens de ofte er forbundet med spekemat, er grønne bladgrøntsager faktisk meget rigere på nitrater.

Hvilke fødevarer kan du spise for at øge nitrogenoxid?

1. Roer Roer er rig på nitrater i kosten, som din krop kan omdanne til nitrogenoxid. ). ). ). Resumé Rødder indeholder mange nitrater, hvilket kan øge niveauet af nitrogenoxid i din krop markant. 2. Hvidløg). ). ). ).

Hvilke fødevarer indeholder højt citrullin og nitrogenoxid?

Vandmelon er en af ​​de bedste kilder til citrullin, en aminosyre, der omdannes til arginin og i sidste ende nitrogenoxid i din krop. ). ). ). Resumé Vandmelon indeholder højt citrullin, der omdannes til arginin og derefter senere anvendes til produktion af nitrogenoxid. 10. Rødvin).

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Blodtrykscykling - Komplet vejledning

Er cykling god mod forhøjet blodtryk? Aerob træning, såsom cykling og løb, kan reducere dit blodtryk op til 10 mmHg, siger Creswell. Det er omtrent lige så meget som nogle medikamenter. Styrketræning kan også hjælpe med at reducere det med ca. 3 til 6 mmHg, siger han. Og det er aldrig for sent at gøre en målbar forskel.

Cykel-OL - mulige løsninger

Er der cykling i OL? Cykling har været en del af de olympiske lege siden de første moderne sommer-OL i 1896.

Rabat på cykeltøj - praktiske beslutninger

Hvorfor er cykeltøj så dyrt? Nå, det er også dyrt. De har brug for så mange øjenkugler på deres produkt som muligt, og de skal på en eller anden måde vinde folks tillid. En forhandler kan stå inde for et produkt og har trafikken til deres websted eller fodfald til deres butik for i det mindste at give det en chance. 2014.

Cykel gluten - den ultimative guide

Hvordan arbejder du dine glutes, når du cykler? Hav en behagelig sadel: Når dit sæde er ubehageligt, er det mere sandsynligt, at du drejer dine hofter bagud og slukker for en del af gluten. Opvarmning: Efter at have kørt let i et par minutter, hop af cyklen og lav et par squats eller strækninger. Dette hjælper med at få gluterne i gang og minder dem om at skyde, når du træder.

Pactimo cykeltrøje - handlingsorienterede løsninger

Er Pactimo et godt brand? Det er anstændige ting. Jeg har to. Bare sørg for, at det ikke er en klubtilpasning, da slangen er enormt løs. Det er gode ting, har flere trøjer og bibshorts, det holdes rigtig godt efter et par tusind miles.27. 2018.